Új privát üzeneted érkezett!

Emma :)
A harmadik sikerült. Babcsi biztos rosszul emlékszik v. összekever valakivel.
A picsogás nálam is játszik. Azt hiszem tulajdonképpen mindenen bőgök mióta terhes lettem.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza
Köszi, én is úgy tudtam :D :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok csajok!

A sírás témához csak annyit, hogy én előtte sem voltam piskóta, de két éve meg aztán... tényleg mindenen... Most meg egy hete - hogy a kismama-lét utolsó hónapja vagy mi - de még rátett egy lapáttal. :lol:
Tegnap pl. A kisvakond és a nyuszicsalád című opusz ríkatott meg. Szegény Juli csak nézett a nagy barna szemeivel... :D

Egy kérdésem volna: milyenek azok a jósló fájások? Olyankor keményedik a hasunk + fáj? Mert nekem keményedni, sokat keményedik, de az nem fáj. Ellenben időnként olyan furi mensi előtti (vagy csikarós-görcsölős) hasi fájásom lesz és ilyenkor nem tudom, hogy csak wc-re kell-e mennem (már bocsi :oops: ) vagy mi van, de pár perc vagy egy negyed óra után elmúlik magától. De ilyenkor meg nem keményedik. Na, szóval, tanácstalan vagyok. :roll:
Nekem Julival egyáltalán semmi, még ilyen sem volt.

Jó éjt nektek!
KM

Kép
Kép
kismok
 
 

 
 

Sziasztok :D

Tiza - még jól érzi magát (legalább is nagyon remélem) kis Marcink :wink: odabent....meg legalább 3-4 hétig szeretném is bent tartani :)
Nagyon szép lehetett az ünnepség Apudról! Sajnálom :cry:
Marci viszont meseszép!!! Annyira tündér - nekem az ujjszopós a kedvencem :lol: Szerintem belőled is sok van benne (valaki írta, hogy tiszta férjed :roll: )

Kismok - erre a válaszra én is kíváncsi lennék, mert néha nekem is görcsölget, de csak egy pár mp-ig, akkor tényleg olyan, mint amikor meg akar jönni (bár nekem nem voltak erősek a görcseim, csak amikor anno fiatal lányként mini spirálom volt :twisted: )

Tündi23 - Hogy vagytok???

gTünde - a tábla nagyon szuper, köszönjük!!!

Tényleg Hagával mi van??? :roll:
Remélem, hogy minden ok veled, s a kismanóddal is!!??

Amica - Mártonnak mielőbbi jobbulást!!! Bocsi, ha elkerülte a figyelmemet, de meddig lesz kórházban??

Nelli - Kitartás...ti is hamar túllesztek ezen!!

Sírás - hááát én eddig is tudtam hü..ye filmeken sírni, ez nem újdonság...de mostanság olyan helyzetekben is elbőgöm magam (ma kimondottan zokogtam), amin eddig soha :oops: Utáltam is a hormonjaimat (de persze nekem volt igazam 8) ) Ha ez így marad, akkor szép lesz a papírzsepi fogyasztásom :wink:

Még mindig nincs teljesen kész a szoba, sem a kórházi csomagok, bár erre a hétvégére terveztem...talán majd a héten, szépen apránként...haladunk azért, de néhe örülnék, ha a párom emlékezne rá, hogy mit mondtam - mondjuk - két napja, s magától is nekiállna dolgoknak - lehet, hogy hiú ábránd :roll: Nem arra kérem, hogy találja ki a gondolataimat, vagy magától jöjjön rá, ez meg sem fordul a fejemben, csak egyszerűen emékezzen :twisted: na mindegy, ez van... s még egy férfivel szaporítom ezen ffi társadalmat :wink: :lol: bár a fiaink mindig mások, mindig kivételek, igaz??? 8)

Így ma este "megajándékoztam" magam egy pohár (másfél deci) száraz fehérborral :wink: Reméljük, hogy kismanóm csak jobban fog aludni ettől :wink:

Drumka!!! - hol vagy???? Mit mondott a doki?? Azóta nem jelentkeztél!! Lehet, hogy lázas készülődésbe fogtatok???? Nem ám beelőzni minket!!!!

Mindenkinek jó éjszakát, s kevés babasírást kívánok!!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Amica
Én benne vagyok. Csak szerintem ezzel is úgy járok, mint az e-mail írással. :D De azért majd rádcsörgök eccer. Olyan rossz, hogy ilyen messze vagyunk egymástól. Mennyivel jobb volt, mikor Győrben laktunk. :)

Mona
Én ACDSee-t használok. Nekem bevált. Már 62 cm?!? Fici még mindig csak 75. :) A súlya sem semmi. :shock: Fici 4 hónaposan volt 6080 gramm. Mondjuk ő kis súllyal is született. És nagyon rendes, hogy így hagy Téged házimunkát végezni.
Hasfájás passz. A hasam meg nekem is nagy. :)

Nelli
Hát, szerintem lehet, hogy ez nem jó. Mármint a köhögés. Remélem, azért keddig meggyógyul Domi. Küldök neki gyógypuszikat!!

Emma
Hát, Zalán baba méreteire sem lehet panaszotok. Tényleg olyan megható, meg csodálatos is, hogy milyen okosak, ügyesek. És ez csak fokozódni fog. Az én leányzóm 1 éves kora óta mintha megtáltosodott volna. :) Gondolom, ez a normális, de mégis olyan fura. A legjobb meg az, amikor odabújik hozzám. :D

Tiza
Köszi! Erre nem is gondoltam. :oops: Én meg azon csodálkozom, Fici hogy lett ilyen pici, mert mi meg azért nem vagyunk alacsonynak mondhatók. Igaz, mindkettőnk anyja elég alacsony. Egy évesen még volt olyan 68-as cucc, ami jó volt neki. Most 74-80-asakat hord. De most már nem is nő olyan gyorsan.

Kismok
Hát, sajna ebben a fájás dologban nem tudok segíteni. Bár szülés előtti este már nekem is voltak jóslók, és az elég erős volt. De hogy keményedtem-e?! Nem emlékszem.

Szilvi
Nem hiszem, hogy ártana neki. :) Ő is bulizott legalább. :D Hát, már Te is nagyon a végén tartasz!!
gtünde
 
 


Kismok,
az már szerintem jósló :roll:
Másodszor a 35. héttől volt nekem, két hét múlva szültem.
Nekünk is megvannak ám már a gyerekek karácsonyi ajándékai :lol: :lol: :lol: , mert ritkán vagyunk nélkülük :oops: :lol:

Tüncsi :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Sziasztok!
Szerencsére csak 2 nappal korábbra tette a gép a szülés várható időpontját.
A méreteink:BDP: 9,27, OFD: 10,95, HC:32,95, AC: 31,68, FL:6,77, HC(BPD/OFD) 31,82
A legkisebb becsült súly: 2779 gramm
Az utolsó 4D-s képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

drumka
 
 


Sziasztok!

Amica :D
köszi a masszázsinfót és a word is teljesen simán megnyitotta!
Kisfiad hogy van? Javulgat a torka? (Vagy hát, az a hely, ahol az orrmandula volt... :lol: )

Szilvi :D
Tök jó, hogy javuló tendenciát mutatnak a dokijaid! Kapnak tőlem mezei pirospontot! :lol:
Az összekészülődés miatt ne aggódj, mert én sem állok még sehogy sem. Ehhez Julit el kéne paterolni itthonról, de nagyszülők sajnos összevissza műszakokban dolgoznak, apa meg este 8 körül esik be. De úgy gondolom, ha lesz vmi, 5 perc alatt is összedobom azt a két hálóinget, türcsit, bugyit és egyebet, ami kell. A többit meg majd meghagyom a családfő szervezési munkálatainak... :lol:

Drumka :D
nagyon szép kis pofis Barbi! És igazán szép paraméterekkel rendelkezik! Én is holnap megyek uh-ra, meg ctg-re is és már nagyon kíváncsi vagyok, mert utoljára a 30. héten voltam és azóta már biztosan sokat nőtt Janka/Sára is! :D

Tünde :D
Épp tegnap kukkoltam meg az iwiwen fent lévő Ficis képeket és hát olyan elképesztően sokat változott egy év alatt a leányzó, hogy csak néztem. Én úgy emlékszem, nálunk a másfél éves kor volt a nagy vízválasztó a baba és a kiscsajszi kor között. Azóta rengeteget változott, na meg azóta dúl a dackor is... :lol:

Tegnap du. olyan szép hó esett nálunk, hogy egész estig kint voltunk a jó levegőn. 2 hóembert építettünk, apa jól megszánkóztatta Julcsit, aki most látott életében először rendes havat (bár 4 hónapos korában már volt nagy hó, de hát az nem hagyott mély nyomokat benne), tavaly meg ugyebár nem esett egy szem sem. Én is kellemesen elfáradtam estére.
Aztán mikor lefeküdtünk, úgy 11 tájban egyszer csak elkezdett fájdogálni a pocim, úgy 5-8 percenként. Néztem is nagyokat, hogy most ebből mi lesz. De aztán úgy döntöttem, ez még nem lehet az igazi, mert az jobban fájna, meg időnként bele-bele aludtam és valamikor éjfél körül el is múlt. Nahát ez tuti jósló volt! Legalább megtudtam, mi a csuda az! :lol:

Azért még vagy egy-két hétig jó lenne egyben lenni, mert hétvégén mennénk még egyet a Bükkbe kirándulni, meg a Titanic-kiállítást is szeretném megnézni valamelyik nap (ha már anyukámnak sikerült 3 napra teljesen szabaddá tenni magát).
Julcsinak is jól jönne a friss mondókasorozat, az enyémeket már úgyis unja... :lol: Meg legalább a maminak hátha alszik du., én már kezdem feladni a délutáni szunyákat... Meg hát rólam nem is beszélve. Két éve nem volt nap (max. pár óra, amire két napig előre készültem), amit egyedül töltöttem volna és néha azért kezdek zizi lenni, na :lol: ...

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Most hívtam az altatóorvost. Két lehetőségem lett volna:
1) honap bemegyünk, elindul a procedura, valamikor megvizsgálják, és mondhatják, hogy nem.
2) halasztjuk a dolgot.
Mivel most megy bele a náthába és a köhögésbe igazán, szerintem mindenképpen nemet mondtak volna. Ahhoz meg nincs kedvem, hogy bemenjünk, várjunk órákat feleslegesen. Így az új időpont: nov. 29. Addig meggyógyul, remélem, nem lesz újból beteg. Addig oviba sem megy. Itthon unatkozni fog, de muszáj.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli :D
Szurkolok nektek, hogy minden jól alakuljon!
Szerintem jól döntöttél!

Kép
Kép
kismok
 
 


Szilva És Szilvi :D

Sok Boldog Névnapot Kívánok!
Kép

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsu :D
Nagyon szépen köszönöm!!

Szilva :D
Téged is éltessen az Istenke sokáig névnapunk alkalmából :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Nagyon boldog névnapot a Szilviáknak!

Éjjel mindkét lány (Domi és Brigi) lázas volt, így nagyon nyűgös éjjelünk volt :( Ma délután jön ki a doki.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Szilcsi, Szilvi,
boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!



Nelli,
jól döntöttél. Elég lesz majd betegség nélkül is átesnetek a dolgon :oops:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Zsu :) Nelli :) amica :)
Köszi a névnapi jókívánságokat :P

Szilvi :)
Köszi szépen neked is a köszöntést!
Én is boldog névnapot kívánok neked :P

Kép
Kép
szilva069
 
 



Tündi :)
Köszi :oops:

Gyugyi :)
Van valami újság? Mikor is mégy dokihoz?

Kép
Kép
szilva069
 
 


Szilviák Boldog NÉvnapot!
Vendég
 


szilva, szilvi, nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Jó hírem nincs, úgy néz ki, lesz egy 3. Angyalkám. Meglepően jól viselem... :?
UH-n nem láttak semmit, ma volt egy kicsi barnázás. Ez van.

Puszi Nektek! :D
Vendég
 


Szilcsi, Szilvi
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!

Drumka
Gyönyörű Barbara! És egyáltalán nem szemérmes. :lol:

Gyugyi
Ne már!!!! :cry: :cry: :cry:
gtünde
 
 


Szilcsike :) Szilvi :)
De bunyesz vagyok! :lol: :oops:
Boldog névnapot Nektek!
Kép
Vendég
 


Gyugyi
:( :( :(
Nem is tudok mit írni :(

Kép
Kép
szilva069
 
 


Sziasztok!

Szilviknek utólag is boldog névnapot kívánok.

Megvagyunk. Szerencsére a náthán kívül egyéb bajunk nincs. Voltam védőnőnél, híztam fél kg-ot. Teszek is egy képet.

Pussz nektek!!!!!!!!!!!!!!!


Kép

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Sziasztok!
Betegeskedők jobban vagytok?
Nelli, nem tudom te hogy bírod, de mikor egyszerre betegek vagy nyügik, éjjel hatszor kelek mint ma és nappal meg helytállok...

Anyucik, off.
Nincs valakinek szüksége néhány 74-es nacira, egy szép 80-as prince oliver bodyra, egy 74-es bársony bélelt kantáros nacira és egy szinte új elefanten 19-es pihe-puha bőr sötétkék cipőre?
A fiúruháinkat egy ismerősnek átadom ahogy kinövi Márton, de a lányholmiknak is keresnék gazdit. Valamicske pénz ha visszajön azon újabb dolgokat vennék nekik.
A helyet is foglalják, na meg ha elteszem akkor még a végén gyerek is születne bele :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Annyira aranyosak vagytok!!! Köszönöm szépen a jókívánságokat!!

Britta - csini vagy!! Jobbulást a náthából!!

Gyugyi - nagyon sajnálom :cry: hüvelyi volt az UH?? szerintem hasin még nem feltétlen látszik :roll: - persze nem okoskodni akarok :oops: Nekem volt egy napig barnázás az első pozitív teszt előtti napon...mikor nem folytatódott pirivel, akkor vettem elő a tesztet :shock:

Nelli - jobbulást a csajsziknak!!

Tündi23 - vizsgád hogy sikerült?? 10-én volt, nem??

Én voltam tegnap aneszteziológusnál, semmi extra, csak aláírattak két papírt, ha epidulár lesz, akkor ők ugyebár mossák a kezüket :wink: esetleges komplikáció esetén...bár ez hülyeség, mert milyen komplikáció lenne :lol: :roll: Szóval csak felautóztunk 80 km-t, s vissza, s ismét streeszeltem magam, hogy mekkora forgalom/dugó van a sziget egyetlen autópályáján a kórház irányába. Kristóf velem volt, s ő is mondogatta, hogy ha ilyenkor támad kedve kibújni Marcinak, akkor ugye délen (azaz helyben) szülök :roll: hááát kezdenek izgulni a pasik :wink: Én pedig bízom abban, hogy kismanó szótfogad, s a doktorbácsival megbeszélt időpontig bent marad a jó meleg pociban. Én nagyon élvezem, hogy ott mocorog, csak a légszomj, s a fáradtság ne lenne...

Eldugultam....mindenkinek szép napot, s +1x köszönöm a kedves jókívánságokat!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Köszi Lányok!


Hüvelyi volt az uh. Ha nem lett volna már tavaly egy kémiai terhességem, akkor jobban bíznék.

Azért vettem ma még egy tesztet. :oops: :lol:
Délutáni eredmény:
Kép

Holnap reggel kiderül....
Vendég
 


Kép

Amica :)
Nem mondom, hogy könnyű. De betegség nélkül sem könnyű még, amíg Brigi kétszer legalább kel enni.

Gyugyi :)
Nagyon szoritok, hogy csak tévedés legyen az angyalka!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok lányok!

Délután már írtam nektek jó sokat, de mostanság olyan szörnyű a netünk, hogy az egész elszállt. Most megpróbálom újraírni...

Gyugyi,
először is neked: én nagyon bízom benne, hogy nincs semmi gond. Biztos, hogy már kellett volna valamit látni? Én a mostani babával ilyen kalandosan indítottam: volt minden (először nem látták, aztán barnáztam két hétig, végül utró is volt). Nagyon remélem, téged is csak ijesztget és amúgy nagyon jól kapaszkodik. Nagy-nagy babatapikat küldök........

Britta,
szép kis pocód van már! Voltál már mostanában uh-n? Nagyon kíváncsi vagyok gyarapodik-e a fiútársadalom vagy ezúttal egy kisasszonyotok lesz!

Szilviknek :D
Isten éltessen titeket sokáig így utólag. Tegnap nagyon későn jöttünk haza és már nem tudtam írni.

Tündi,
Mizújs veletek? Túl vagy a vizsgán? Fiúcskák hogy vannak?

Én tegnap voltam uh-n, ctg-n és dokinál is. Mindenhol minden ok. Bár az uh-n minden reményem elszállt egy 3 kiló körüli babától, mert már most annyi kb. Szép paraméterekkel rendelkezik, akkora biztosan lesz mint Julcsi! Nem mintha persze nagyon bánnám, de idekinn is megnőhet, nem? :wink:
Ctg-n: szívhangok rendben és fájásokat sem mutatott, ami nem meglepő, mert nem is voltak... :lol:
Doki megvizsgált és azt mondta, szépen halad a dolog. Jelenleg bő egyujjnyi méhszáj és megrövidült méhnyak, szóval szerinte novemberi babó lesz, aminek nagyon örülnék. Be is írtam a naptáramba november 30-át, mert apukám András és tök jó névnapi ajándék lenne egy unoka, nem? :lol:
Amúgy leszámítva a sok keményedést, meg olyan mensiszerű fájdogálós valamit, ami ritkán van, még tök jól vagyok. Délután is az udvaron fogócskáztunk Julcsival, hétvégén meg olyan jó volna, ha még el tudnánk menni kirándulni... Bár most hogy így írom, elég nehezen bírom mozgatni a jobb lábam :lol: - valószínű valamilyen alkatrészemet nyomja épp Hugi... :lol:
Na, megyek, megnézem Julit, mert őt meg félórája romtalanítottuk ki egy hányásból... :? Elvileg nem komoly pocakbaj, csak mint ismeretes nagyon sajátos evési metódussal bír és vacsira nem bírtam beleimátkozni a kolbászkarikák mellé semmit. Némi tejet ivott még, de gondolom, jól megfeküdte a kisgyomrát...

Na, jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
kismok
 
 


Amica
Ha van 80-as fölös cucc, akkor engem esetleg érdekelne. E-mail-ben megírhatnád, meg esetleg kép?! :)
El nem tudom képzelni, hogy bírod a nemalvást?! Nálunk akkor szupi a helyzet. Be is fogom. :)

Kismok
Nekem tegnap hányt egyet Fici. No, nem beteg a drága. Csak kekszet evett, és valszeg egy kicsit nagyobb darabot nyelt le, én meg megitattam, erre visszaadta az egészet. Na, amikor takarítottam fel, és megéreztem a szagát, majdnem én is rókáztam egyet. :?

Britta
Szép kis pocak. :) Én is kíváncsi vagyok ám, hogy leányzó lesz-e!

Nelli
Milyen komoly képet vág Brigi! :)

Szilvi
Látom, már végleges a Marcell. Tudtam én! :)
gtünde
 
 


Tüncsi,
neked nem is írtam ruha ügyben, Ficivel együtt nődögél Ágnes :lol: :lol: :lol:
Pusza, aludjatok jól :wink:

Nelli,
aranyos ez a leányzó!
Nálunk két éves kora előtt egyik sem aludt éjjel, az meg azért még messzebb van :? Talán fogzik és azért is kel ennyiszer, de elég gáz...

Kismok,
a lényeg, hogy minden rendben, majd csak kíváncsi lesz a kistesó a mikulásra és arra hazamegy veled a kórházból :wink:

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Sziasztok!

Kedden megyek uh-ra, aztán kiderül talán a neme is. Nagyon kivi vagyok.

Gyugyi! Szorítok, hogy minden rendben legyen. ++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Amica :)
Ha van felesleges ruhád, rakd fel a www.teszvesz.hu-ra. Először regisztrálni kell, aztán küldenek valami kódot (pár napon belül) és attól kezdve árulhatsz is. Ha eladtad, akkor számítanak fel 3-4 % jutalékot, de az szerintem nem vészes. Én már sokmindent eladtam így a saját cuccaimból. Sőt cumikat is, amit már bizti nem fogunk használni, mert 3 hós korig lettek volna jók, de én nem adtam Marcinak cumit.
Én már ebből a méretből nagyon felszerelkeztem. Vettem a börzén is, neten is és karácsonyra az amerikai nagybácsitól (bátyám Floridában él) iszonyat vagány Gap cuccokat rendeltem. Már alig várom, hogy megérkezzen a csomag, pedig tudom, hogy még nagy lesz Marcira, mert 6-12 hós méret.

Szilvi :)
Utólag is boldog névnapot! Sajnos a 2 napban nem jutottam nagyon nethez. Szilvának tudtam a telcsi számát, neki üziztem. Ma a párom Pesten van és egy pihenős napot engedélyeztem magamnak. Marci itt rendetlenkedik a földön. Egy plédet terítettem le és azon van egy babanyugtató báránybőr. Nagyon szereti és ezen forgolódik hasra. Valahogy tényleg megnyugszik tőle, mert amíg az ágyban feküdtünk egymás mellett nagyon nyűgös volt, most meg sikongat és játszik magában is. A barikát a főnökömtől kaptam, mert náluk már nincs ilyen pici és még szabadkozott, hogy nem sért-e meg vele. Most nézem valamelyik kismamás újságban, hogy 60.000 ft-ért reklámoznak egy ilyet. Őrület, nem normálisak.
A Ti Szabó Marcitok hogy viselkedik?
Dobok egyet a miénkről, végre sikerült lefényképeznem nevetés közben. Ki kellett cseleznem, mert ahogy meglátja a fényképezőt a nagy érdeklődéstől megkomolyodik.


Kép

Nelli :)
Brigi jól kikerekedett. Marcinak mostanában nincs valami nagy étvágya. Nem is hízott az elmúlt egy hétben semmit, de a védőnő szerint nem látszik valami alultápláltnak. Persze összképében az elmúlt 4 hétben hízott 40 dekát, de eddig mindig 50-60-at hízott ennyi idő alatt. Próbálok nem parázni.

Akinek már van etetőszéke megírná, hogy mire kell odafigyelni a vásárlásnál? Nem akarok drága pénzért sz@rt venni.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza :)
Nekem is csak 42 dkg-t hízott az elmúlt hónapban, de én nem parázok, inkább örülök :lol:
Ez természetes, hogy leáll a nagy hízás, hisz 6 hóra kell megkétszerezniük a súlyuk, és mi így nagyjából ott leszünk kilóban.

Nagyon édes, ahogy mosolyog. Én nem tudom kicselezni, ő mindig komoly lesz, mikor fényképezem, lásd a képen :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli :)
Hát mi a kétszerezésen már túl vagyunk (2,3*2=4,6 kg), mert most 6 kilós Marci, de gondolom ez a nagyon kicsi súlyú babáknál normál.
Eddig nekem sem sikerült a cselezés. Most úgy csináltam, hogy beállítottam a gépet és kikukucskáltam mögüle. Ez is csak sokadik próbára ment.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza,
nagyon helyes ez a kölök :lol: :lol: :lol:
Ne is parázz!!!!!!!!!!!
A babaszobán adtam már el én is időnként holmikat, de ott is sokan hirdetnek mostanában, gondolom a teszveszen mégtöbben. Időm meg igencsak kevés van most ezzel bogarászni :lol:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Sziasztok!
Ezt megmutatom, aztán megyek, s heverek tovább. :wink:
Kép
Vendég
 


gyugyi, nagyon örülök, és már hangosan gratúlálok :wink:

Kép
mona76
 
 


Gyugyi :D :D :D

Nelli
Zalán már 4 hónapos kora előtt megkétszerezte a súlyát:lol: :lol: nagyon kis hurkagyurka az utóbbi időben :D persze így is imádnivaló

Szilviáknak minden szépet és jót kívánok!!!

Tiza, micsoda vigyor :lol:

Kép
Kép
emma1976
 
 


Gyugyi!
De jó! Na, ezt nem csoda, hogy nem látták korábban. Én most sem látnám, ha nincs magyarázat. Szurkolok, hogy ezúttal minden rendben menjen.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza
Nekünk is van birkabőrünk. Még Győrben vettük, de nem volt ilyen iszonyat ára. Szerintem 20 alatt volt.
Nagyon édes, ahogy mosolyog. Ficit a mai napig nehéz fotózni, főleg filmezni, mert ha meglátja a gépet, rögtön lecsapna rá. :)
Etetőszék: nekünk IKEA-s olcsó van. Van benne egy öv, ami nem túl biztonságos fajta, de mi nem is tudtuk soha bekötni, mert Fici ordított volna. Mostanában elég jól elül már benne. Sőt, ha tudja, hogy kaja jön, már megy oda és kapaszkodik fel. Ha megunta, akkor mászik ki. Úgyhogy én semmiképp nem hagyom felügyelet nélkül benne, így az öv sem hiányzik. Viszont, ha nem tudsz mindig figyelni rá, akkor olyat vegyél, aminek az öve a vállán is átmegy (asszem 5pontos).

Boboka
?????????? Ugye minden OK?

Amica
Pedig Fici még 74-es rucikat is hord. Szóval, 80-as érdekelne.

Britta
Hú, akkor kedden már tudni fogod! De jó!!

Fici minden nap meglep minket vmi újjal. Gábor, mikor hazaért, mielőtt még Ficit felvette volna (ő ugyanis rohant hozzá), mindig mondta neki, hogy előtte még kezet mos. Erre pár napja, amikor hazaér, Fici már mutat a fürdő felé, hogy menjen kezet mosni. :) Ma meg, míg végeztem a dolgom a kishelységben, ott lábatlankodott. Mikor végeztem, nekem is mutatta, hogy mossak kezet. Meg kell zabálni!
gtünde
 
 


Tiza
Jut eszembe! Holnap megyünk haza. Szombat délelőtt kb.10-11 felé el tudnánk ugrani a cuccokért, ha Neked jó.
gtünde
 
 


Gyugyi :D
GRATULÁLOK!! Vigyázz nagyon magatokra!!!

gtünde :D
Fici egy igazi nő :wink: fontos a tisztaság, a tiszta kéz, stb :lol:
Marcell - háát pont ma mondtam, hogy hajlandó vagyok a kompromisszumra, de az általam felajánlott alternatíva a Richárd volt még, s azt mondta a párom, hogy legyen Marcell....már szerintem mindannyian megszoktuk :wink: A legszebb az lenne, ha Vivien napon (dec.2) születne :roll:

Tiza :D
Nagyon éééééédess!! Zabálnivaló kis manó!! Lassan kezdhetitek a "kistesó" projectet, neeem?? Arról volt szó, hogy féléves kora körül :?: Még mindig így gondoljátok???

Nelli :D
Brigi is nagyon édes kiscsaj, még ő is "csak" most született
:)

Britta :D
Majd várjuk a képeket, híreket :wink: Te hogy érzed??? Persze a legfontosabb, hogy minden rendben legyen vele, egészséges legyen!!! Aztán legfeljebb majd a lányunokáknak veszünk fodros kisszoknyát :wink:

Kismok :D
Julcsi már biztos jobban van....háát én még nőt nem láttam úgy igazán rendesen enni :wink:
A pocakomat én nem annyira tudom "értelmezni", érzem a babót, kemény is néha, néha nagyon picit "görcsöl", de ennyi....

Magnéziumot meddig ettetek??? Szombaton rákérdezek a dokinál, bár ő azt sem mondta, hogy szedjem, csak magamtól kezdtem el a 26-dik hét körül, ha jól emlékszem :wink:

Jó éjt mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Tiza,
nekünk is egyszerű etetőszékünk van, annak idején egy ismerőstől vettük, fa, szimpla ülőlap és háttámla négy hosszú lábon :lol:
Övet is én tettem bele, mert nem volt. Olyan később aztallá és székké alakíthatót néztem előtte, de már nem kellett. Nálunk mindegyik gyerek nagyon későn kezdett el enni így hiper-szuper "masinára" nem volt szükség. Nem tudom használtam mennyiért lehet később eladni egy soktízezres széket :? , és a méretei is hatalmasak, arra figyelj a választásnál, hogy otthon mennyi helyed van.

Tüncsi,
a 80-asokra szükségünk van, talán néhány nagyon fiús van amit nélkülöznék, de itthon ráadom azt is :lol:

Szilvi,
már túl vagy a nehezén, kitartást a végére! Biztosan ügyesek lesztek :wink:

Kismok,
nagyon csendben vagy :P
Sikerült kicsit egyedül lenned?

Gyugyi,
nagyon örülök, hogy meglátták mégiscsak azt a babát!!!!!!!!
"Szemüveget a bírónak!!!!!!!!!!!!!!!!" :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Gyugyi! Gratulálok. Vigyázz magadra! Pihenj sokat.

Tünde! Jó lenne, ha kedden megmutatná magát a pindur, de amúgy is mindegy a neme.

Szilvi! Könnyen lehet, hogy majd csak a lányunokáknak veszünk fodros ruhákat. A család szerint biztosan fiú lesz ő is.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Tiza :)
Nekünk is asztallá, székké alakítható fa etetőszékünk van. Már a 3. csajt fogja kiszolgálni :lol:
Amig nem ül, én az autósülésben szoktam etetni.

Gyugyi :)
Azért sikerült jól megijesztenie dokinak! örülök, hogy minden rendben!
Emma, Tiza :)
Átlagsúllyal született babákra szokták mondani ezt a súlymegkétszerezést. És van persze, aki gyorsabban hízik.
Nekem Dorka született kis súllyal, ő valamivel előbb mgkétszerezte. Domi nagyjából tankönyv szerint csinálta. Most Brigi is úgy néz ki, ezt követi.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Gyugyi :D
jaj, de jóóóóóóóóóóó :D :D :D :D
ennek nagyon örülök!
Látod, mégis csak ott van, csak eddig rejtőzködött! :lol:

Tiza :D
nagyon édibédi Marci! A baribőr pedig nagyon jó találmány lehet. Én is érdeklődtem már, hogy mennyi, aztán az árat meghallva, ezúttal is letettem róla...

Amica :D
Még mindig nem voltam pihizni, de holnap megyünk a Bükkbe hármasban. :D Az is valami! :lol: Egyedül meg már nem is tudom, merjek-e messzire utazgatni. Néha olyan mintha lejjebb lenne a pocim, de most meg nem feszít odalenn annyira mint eddig. Ki tudja miket csinál ez a koboldlány.... :lol:

Szilvi :D
nekem is a Marci lenne a befutó az általad említettek között! Egyébként meg Csanádunk lett volna, de ugye ezúttal sem férfiú lakik a pocakban. Így meg jó nagy tanácstalanságban hagyott bennünket őkelme! :lol:

Etetőszék:
mi is arra törekedtünk anno, hogy ne legyen túl monstrum, mert egyik másik akkora mint a keresztapa bőrfotelje! Kisszékké-asztallá alakíthatót vettünk végül, de olyan ramaty állapotban van (Juli a kezdetektől ennek darabokra szedésével - és nem a tányérhelyzet felmérésével - volt elfoglalva, hogy vagy újra be kell vonni valami anyaggal, vagy veszünk vmi újat. Az egyik nagyinknál van egy ikeás is, ami sztem utazáshoz remek és kimászni sem lehet olyan könnyen plusz nincs mit rajta szétszerelni (bár Julcsi letörte a tálcáját :lol: ). Lehet most itthonra is ilyet veszünk. :D

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Kedves Édesanyák!

Újabb ingyen letölthető érdekességek kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra Látogassatok el.

A lenti linken az "Érdekességek" menüpontnál találtok egy listát a feltöltött darabokról.

Sokak kérésére sikerült kedvezőbb feltételeket kialakítani a pszichologiai tanácsadásban: www.pszichologia.mlap.hu

barátsággal, Nisreen
nisreen
 
 


Tüncsi :)
Oké. Gyertek holnap, én itthon vagyok. Már összekészítettem a cumókat. A mérlegben cseréltem elemet, mert már kezdett lemerülni.

Kismok :)
Én is úgy tudom, hogy van olcsóbb baribőr is, de sztem még a 15-20 ezer is drága. A neten láttam valahol (azt hiszem teszvesz v. vatera) olyan 9000 körül árultak egy használtat. Na, annyit talán megér. Amúgy Marci imádja, most is azon rendetlenkedik. Szegény mindig hasrafordul, utána meg nem tud visszafordulni. Csak a nyöszörgésre leszek figyelmes.

Szilvi :)
Jó kis név az a Marcell. Na pláne a Szabóval. Tesóprojekt indulna nem sokára, de még mindig nincs mensim, így nem sok esélye van.

Amica, Nelli, Kismok, Tüncsi :)
Köszi az etetőszékes tanácsokat. Igazából helyünk van, engem a praktikum és a biztonság érdekel a legjobban. Anyukám elég sok pénzt adott rá, de én inkább vennék még rajta egy jó kis babakocsiba köthető lábzsákot is. Már ki is néztem a Kikában, de az is kb. 10000, viszont az még jövőre is jó és nem kellene Marcit annyira beöltöztetni a sétákra, mert iszonyat hisztit csap. Nem bírom hallgatni.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza!
Lábzsákból olyat vegyél ha már sokat áldozol ami később csizmis lábbal is használható. A babaszobán hirdet egy csaj féláron egy szupi Eckert zsákot, újat, vízlepergetős és "T" alakban szétzippzárazható.

Nem tudom minden gyerek olyan-e mint a miénkek, etetőszékben kb 6 hónapig ültek. Már Ágnes is folyton az asztalnál enne :oops: :oops: :oops:

Kismok,
ne is indulj már egyedül. Élvezzétek a Bükkben ezt a szép havat :P

Kép
Kép
Kép
amica
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: