Új privát üzeneted érkezett!

helló Jenny!!!!!már hamarosan december 2 lesz és izgulhatunk érted is !!!!!ne foglalkozzál a buta kolegákkal.......én a férjemmel 6 honap után jegyeztük el egymást,és következő nyáron meg esküvő!!!!!!!most leszünk 10éves házassok és dolgozunk a 3.babán.nem attol függ ki hány évig jár valakivel....mi az elején tudtuk hogy egymásnak teremtett ek minket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008
 
 


vagy inkább kismami vagy?????? :lol: nagyon szurkolok!!!!!!nálam a hátfájás az hol van hol nincs......én semmit nem merek még tünetenek titulálni mert félek hogy valamit bemesélek.de ha nem most akkor legközelebb,valamikor ugyis beköltözik a pocakomba a kisbaba :lol: .

mano
manocska2008
 
 


Uhh milyen adatokat kell megadni??? Olvasom itt a forumot, de közben vak is vagyok. Priviben vagy itt is jó?? Mik kellenek a táblához??
Málnalevél + méhpempő abszulut nem jött be. Ilyen xarul meg nem is voltam. :( Lehet hogy nem ezért, de nyilván nem az én növényem.
Agnucaston Premens asszem ezt a két fajtát lehet kapni. (meg kell rendelni a gyogyitárban, és erősködni hogy igenis van ilyen nevű, és rendeljék meg, mert könnyen elküldenek azzal hogy nekük ilyen nincs ).
Látok egy felfelé kúszó gyönyörű babás görbét!!!!! Jajj de sokan leszünk ebben a hónapban!!! :):)

Az előbb bőgtem, nagyon fáj a hasam, rosszul vagyok, és félek is a délutántól. De majd jövök és mesélek

Odri. Nincs késő. Csináld meg!!
nyuszifülû
 
 

 
 

hol van mindenki???????

Natasa???csubi Márti Odtri?????,Lilla,Jenny nyuszi???????kisvirág Mágnes???????????és akiket kihagytam????????hahaóóóóóóó

mano
manocska2008
 
 


nyuszika!!!ne sirjál!!!!!!!jo lesz délután majd meglátod hogy meg fog nyuktatani a dokibácsi :roll: én most fürödtem meg nagyon jol esett,és közben az jutott az eszembe hogy nem lehet hogy már tul sok mindent iszol?????bizti nincs baj de lehet hogy ez kavar....bár a természetgyogyász biztos jobban tudja meg nem is állitom ezt csak mán ugy sajnálak!!!!!!alig várom hogy menjél a dokihoz!!!!!!!!!!!!

szoritok ezerrel és lélekbe ott fogok csücsülni a széken meletted :wink:

mano
manocska2008
 
 


Jenny : Ne foglalkozz a kollégákkal. sajnos az emberek irigyek nagyon. Biztos van olyan kollégád aki több éves párkapcsolat után házassodott meg és nem boldog. Nem úgy kell párt választani, hoyg több évig ha kibirja az ember mellete akkor ok. Az a fontos te/ti így érzitek. Ez a természetes. Szerintem az ember érzi azt , hogy ő az igazi. Én is a férjemmel 1év alatt jött a baba és már babásan tartottuk az esküvőt. szóval a sok irigy emberrel ne foglalkozz. A fontos szeretitek egymást és babát akartok. Meglátod minden vágyad teljesül. :)

Kép
csucsu05
 
 


csajok ti szoktataok mérni napközbe hőt????kinek mennyi?????jajjj nagyon tudnék aludni.....de nemsoká mennem kell,meg aztán félek hogy este nem tudok eleludni.

nem is meséltem hogy megkért a szomszéd csaj hogy vigyázzaka kisfiára 1 honapos amég elszalad a könyvelőhöz!!!!le sem tettem olyan jo volt ilyen pici babát fogni. :lol: :lol: :lol: :lol: már teljesen kimentem a gyakorlatbol azt hiszem majd mindent ujra kell tanulnom :wink:

mano
manocska2008
 
 


Köszi lányok a kedves szavakat, aranyosak vagytok! :)
Füli, egy kimondottan gyógyteás boltban fogom megnézni, nemrég nyilt, ezoterikus bolt a neve, és a szórólapjukon gyógyteák is szerepelnek. Remélem, hoz nekem, vagy van neki ilyesmi is.
Na lányok, további szép délutánt nektek, én ma délelőtt kitakaritottam magam ismét, most irány a dógozó. :(
Jók legyetek! Puszi!

Füli, az adatok:

-mikortól próbálkoztok
- életkorod, szülinapod
- hány napos a ciklusod
-szedsz-e valami vitamint, teát, gyógyszert
-egyéb, pl. mikor mész dokihoz, mikor tesztelsz, mikor ovu tesztelsz, stb...

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok, csak elmentem egy kicsit költeni a pénzt. Vettem alapozót. Párom mondta vegyek ruhát is, mert mindent kinőttem :oops: , de nem találtam semmit.
Erre most megeszek egy csomag csokis mézes sütit. :?
Sztem is le kell sz..ni, hogy ki mit gondol. Mi 8n éve vagyunk együtt és mindenki az esküvőt, babát erőlteti. De mi csak most érettünk meg a babára. Esküvőre pedig még nem. Legalábbis én nem. Na és akkor???
Mindenkinek más a jó.
Láttam itt egy nagyon szép felfelé ívelő görbét, csak már nem tudom, hogy kié. :oops: Ez már nem hiszem, hogy le fog esni. Folyamatosan felfelé tart. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nati80
 
 


Manocska!!!! Ez a te görbéd volt!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


melyik?????most tettem fel nemrég arra gondolsz?????


mano
manocska2008
 
 


Jenny: próbálkozás kezdete 2003 tavasz. 26 81.02.11 33-40 nap Agnucaston (most) Vitamin:Folsav,méhpempő . Nem tesztelek. Lexarom hónap van. Nem foglalkozom többé vele. Talán egyszer máskor. :(. 1Angyalka
Köszike!!


Mano: már nem iszom semmit. :( Ezt a csomagot amit októberben kezdtem el egy természetgyógyász nő ajánlotta natura boltban.
Lehet visszaszokom a cickára. És végig iszom, régen is ugy csináltam, és babás lettem. :)

Nagyon fájok még mindig. Melegem van, szédelgek, olyan mintha változókorban lennék. Ilyen korán még nem lehet......
Na jó szétrinyáltam mára magam.

Nati: ha nem kéne költeni, akkor biztos találtál volna...... :) :)

Puszi nektek!!!


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nyuszifülû
 
 


Manocska
a mostanira gondoltam az előző oldalon

Nyusz
ez így van. De az az igazság, hogy utálok ruhát vásárolni. Jobban szeretek könyvet és piperét, sminket venni. Ruhához kell egy kisérő aki nem hagyja, hogy az első próbafülkében sírva fakadjak és hazamenjek. Most is csak egy boltban voltam és aztán nem mentem máshova. Lehet ezért nem találtam semmit. :roll:

Kép
Kép
nati80
 
 


Halihó!
Keresem itt a pozitív teszt fnyképeket, de sehol újabb. :cry:

Ma elvileg meg kéne jönnie, de semmi... Ha a gyógyszertől sem jön meg, én nem tudom mit csinálok!

Van itt is táblázat? Akkor adok meg adatokat:
2007 november óta próbálkozunk, 27 vagyok (05.18.), 35 napos ciklus, Clostyt szedek, és van egy lánykám, Anna Sára (12.28.).

Magdolnam: Mi a neve a tesztednek? És iwiwen nem talállak!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


nyuszko minden rendben lesz!!!!!!!!!!

igen Natasa az enyém :oops:

mano
manocska2008
 
 


Nyuszi! Nyugi már! Nincs semmi bajod, és mi drukkolunk hogy jó hírekkel gyere este!

Jenny: az én adataim: 2007.04. hó, 32 év, 28 nap, elevit, dokinál tegnap voltam, és van egy fiacskám.

Mi 12 éve vagyunk együtt. 8,5 év után házasodtunk össze, de akkor már minket is ezerrel kérdeztek, hogy mikor lesz esküvő, meg baba. Hát a baba sajna csak 10,5 év után lett, pedig az jó lett volna előbb is.

Basszus alig aludt a fiam. Már fel is kelt :( Pedig pihizni szerettem volna. Du. megyek bankot intézni, este majd jövök, bár lehet későn, mert kettesbe leszünk a fiammal. Apa megy munkahelyi vacsorára (a piszok). :lol:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


nézd a jo jo oldalát,hamarabb megy este aludni :wink: . :lol: .várom már a reggelt!!!!!!!!!!hogy mérjem a hőmet :oops: .még 2 napig ha igy maradna akkor lehetne reménykedni!!!!!!!

mano
manocska2008
 
 


Nyuszi!

Ha visszajöttél dokitól jelentkezz. Várunk!
Semmi para!!! Tudod, hogy a gondolat teremtő erejű!!!! Én hiszek benne. Több éve mondogatom magamnak, hogy biztos nem működik az egyik oldalam és így is van. Most azt mondogatom, hogy a másikkal minden rendben és márciusban teherbe is fogok esni!!!!! Már nem Valentí-napra adom a + tesztet, hanem párom szülinapjára (április eleje).
Szóval mi márciusban össze fogunk hozni 1-2 egészséges és életerős csemetét, aki(k) velem lesz(nek) 9 hónapig. Még így is 2008-ban szülök.
Na ezt jól kitaláltam. Ugye??? A nagy zsét is megkapom (gyed).
Diploma addigra meglesz és a lakásunk is. Na erről ennyit!!!!

Magdolnam! Mi van veled???

Kép
Kép
nati80
 
 


Manocska
Gondolok rád a következő két napban.
Én is alig várom az estéket és a reggelt, hogy végre lássam a hőm. Ez sztem már egy kicsit beteges, nem??? Az életünket élvezni kell, nem leélni.

El sem hiszitek, hogy mi van. Már több mint egy hete nem voltunk együtt. vagy egyikünk vagy másikunk esett kómába esténként. Ki vagyok!!! Napközben meg nem jó, mert ugye szüleim is ebben a házban laknak és egész nap jönnek-mennek. :(
na de ma este nem hagyom, hogy elaludjon. Tiramisut csinálok neki, leveszem a lábáról.

Kép
Kép
nati80
 
 


Hát remélem hamar megy aludni :wink: Bár mostanában fél 10 mire ágyba van.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


én élvezem az életet!!!de most izgulok és szerintem te is ezt tennéd a helyemben....... :( nem mertem tesztet venni mert félek a csalodéstól de ha a hőm fennt vn annak örülök!!!!!!!!!!!!!!és ezért várom a reggelt :oops: .

mano
manocska2008
 
 


az nagyon sok nálunk 8-kor alvás mert különben nem tudja mi történik az első órán!!!!de ha aludnának napközben akkor aztán fúúúúúúúú.bele sem gondolok!!

tényleg Magdolnám!!!!!merre vagy?????

mano
manocska2008
 
 


Én is azért várom a reggeleket, hogy lássam fenn van e még. Persze megértem a te izgalmadat is, csak olyan fura, hogy ennyire bele vagyunk mélyülve ebbe a hő dologba. DE ha ez működik talán a legjobban???? Én sem gondoltam volna ezt. Ha félsz a csalódástól, akkor tényleg ne vegyél még tesztet. Szombaton Mikor kellene megjönnie? Tudom nem fog, de reggel vagy este szokott? Csak azért, hogy mikor fogsz tesztelni. TÉNYLEG nagyon izgulok és sokat gondolok rátok. Olyan nagy öröm volt Csubi tesztje is. Még el is pityeredtem magam, persze örömömben.
Remélem neked is így fogok örülni a hétvégén.

Kép
Kép
nati80
 
 


nekem pénteken kell megjöjjön.még soha nem figyeltem hogy reggel vagy este :? hmmm nem is tudom........de szombaton szeretnék tesztet csinálni ha addig igy marad a hőm!!!én még hőt sem néztem soha ezt is csak azért mert kiváncsi voltam hormonálisan rendben vagyok e.és most hogy már csak pár nap van hátra izgulok mint állat :oops: már kétszer majdnem elmentem a dm-be és vettem tesztet de gyáva vagyok :oops: inkább izgulok a hőmért és ezért irok most róla ennyit.......meg nekem ez fura hogy már a 4.honapban kisérletezünk,mert a fiuk szinte elsőre jöttek.mindenféle hő nézése nélkül.

remélem szombaton tesztelhetek :oops:

mano
manocska2008
 
 


Manocska
Már én is írtam, hogy csak azért kezdtem el csinálni a hőmérést, hogy tisztában legyek a testem működésével és kiismerjem a ciklusaim. Ez úgy látom meg is történt, de azért még 2 ciklust végignézek. Utána meg majd meglátjuk.
Meg tudom érteni az izgalmadat. Én biztos nem bírnám ki, hogy ne vegyek tesztet. Kitartás, inkább írd ki magadból ami benned van és szombaton együtt izgulhatunk reggel. Én meg egész nap, mert suliban leszek és csak este tudok jönni olvasni. :?
Sztem nincs okod az aggodalomra, mert már van két gyerkőcöd és semmi oka nincs, hogy ne legyen harmadik is. Csak idő kell.Ha 4 hónap vagy öt akkor annyi, de jönni fog, az biztos. A 4 hónap még nem is olyan sok, hiszen sokan vannak akik évekig próbálkoznak. Nem szeretném ezt átélni és nem kívánom senkinek sem.

Magdolnam!!!! Mi van veled? Ennyi a munka, hogy még írni sem tudsz? Tünetek???

Kép
Kép
nati80
 
 


csajok!!!

most sajnos mennem kell :( de este mindenképpen benézek mint mondott nyuszinak a doki!!!!!

addig is csak gyártsátok az olvasnivalót!!!!!!!!!!Magdolnám,Odri!!!!!!!jelentkezzetek :lol:

puszi mano
manocska2008
 
 


Csajok!
Szerintem én lázas vagyok. Ég a képem, meleg a testem, fáj a pocim (de most nem úgy, mintha meg akarna jönni), meg a derekam. Lehet, beteg leszek? Akkor azért ment fel a hőm reggel.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla
Én is írtam, hogy ovu után egy héttel fáj a derekam és furán is érzem magam. De nekem ilyen tüneteim voltak 2 hónappal ezelőtt is. Vagy baba (neked), vagy te is így reagálsz a hormonokra és az időjárásváltozásra.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
Lehet, igazad van. Hasonlóak a tüneteim, mint neked. Én is furán érzem magam, dolgoznak a hormonok. Eddig még nem volt ilyen. Sem az ovukor, sem ilyenkor. Biztos, most több a hormon.

Kép
p__lilla
 
 


vagy esetleg KISMAMA vagy!!!!
Erre is gondolj. Attól még, hogy én tudom, nem vagyok az. Neked lehet ez a tüneted.

Kép
Kép
nati80
 
 


Mennyire ment fel a hőd? Görbéd??? Muti.

Kép
Kép
nati80
 
 


A ciklus.hu-n nov.7-től szájba mértem, a fertility-n hónaljban. Íme a 2 görbe:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 98400_.png

Kép

Kép
p__lilla
 
 


Lilla
Szerintem te nem beteg vagy, csak lépcsőzetesen megy fel a hőd. Furcs, hogy még mindig fenn van, mert elméletileg pénteken kellene megjönnie. :lol: Ha megjönne akkor én úgy tudom már le kellene esnie.
Lehet ott is marad??? :lol:

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
Pénteken nem fog megjönni, vagyis nem kellene megjönnie, mert az ovu után 12-14 nap múlva jön meg. Tehát 18-20-a között.

Kép
p__lilla
 
 


Tényleg, igazad van. De akkor sem fog megjönni. :wink:

MAGDOLNAM mi van veled?????????????????????

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!

Ma szabin voltam, illetve dokinál, meg apámnál, ahol jól bealudtam. Alig bírtam felkelni (kb úgy éreztem magam, mint egy zombi, véreres szemekkel). De jó híreket mondott a doki. Pajzsmirigyes főorvosnál voltam és mondtam neki, hogy hogyan kell a gyógyszert szedni ha esetleg ketten lennénk. Olyan édi lett, vigyorgott, örvendezett. Mondtam neki, hogy ez nem tuti, mert elvileg a péntek a nagy nap... bár előtte 2-3 napig szoktam barnázni, de még semmi. Erre azt mondja, mindenkép jövőhéten hívjam fel emiatt :D olyan édi volt.

A hőm 37fok http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 98400_.png
magdolnam
 
 


Magdolnam

Már nagyon aggódtam érted, nem tudtam hol vagy. Már eltelt 14 nap ovu óta, nem csinálnál egy tesztet??? Kellene valami pozitív :wink: dolog mára. :lol: :lol: :lol:
Itt térdelek és könyörgök, hogy csinálj egyet!!!
Na???

Kép
Kép
nati80
 
 


:lol: de drága vagy! még nem, mert hát drága a teszt.......... :lol: :lol: :lol: és lehet jövőhónapban is kell. Csakk viccelek!!! Péntekre tervezem a nagy napot már nincs egész 2 nap... frászban vagyok rendesen, titkon nagyon reménykedem. Kép
magdolnam
 
 


jó sokat írtatok!!!! 2oldalt!
magdolnam
 
 


És holnap reggel???? Inkább pénteken??? De akkor tutira csináld meg, mert a hétvégén csak este tudok olvasgatni és nem akarom végig izgulni a napot. Nem tudok majd koncentrálni.

Most kaptam egy jó infót, hogy a natúr gél sokkal jobb, mert az 98%-os a berryben meg csak 85 van. De eddig mindenki dicsérte, bár te is. :lol:
Talán én is veszek majd legközelebb.

Kép
Kép
nati80
 
 


:D pénteken tesztelek. Hát a gélt ha valaki megissza, annak csak gratulálni tudok.... ember legyen a talpán akinek sikerül. fúj
magdolnam
 
 


mit csinálsz 7végén? Manónak is szépen fenn van a hője!

Manó és veled mi van? Kíváncsi vagyok ám rád is!
magdolnam
 
 


Lilla, neked is megy ám fel!

Mágnes, iwiwen bejelöltelek :)

Manó, iwiwen hogy vagy fenn?
magdolnam
 
 


Magdolnam
Nagyon szép a görbéd. Drukkolok, hogy ne menjen le holnapra, na meg azutánra sem...

Kép
p__lilla
 
 


Magdolnam
Suliban leszek a hétvégén, reggel 8-tól este 6-ig, szombat és vasárnap. Tuti kis program. De legalább kiszabadulok itthonról és még anyósomékhoz sem kell mennem.

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnam
Péntek reggel 7-től itt várlak biztos.

Kép
Kép
nati80
 
 


lehet hogy mindjárt megyünk el, és nem leszek egy kis ideig
magdolnam
 
 


Odri, most olvasom vissza a mai napot és hát látom, hogy azt írtad: ma még nem jött meg! Naaaaa ez egy nagyon jó hír, tessék tesztelni!
magdolnam
 
 


Beszámoló:
Megjöttem a doktor bácsitól. :( Fél órát foglalkozott velem. :):)
Nem lettem okosabb. Meghallni nem fogok az biztos. Minden jónak néz ki, a jobb oldal érzékeny nagyon ( volt egy sérvműtétem régen ). Szombaton kell mennem megnéz uh-val. Lehet hogy ciszta, de majd akkor fog kiderült.
Megkérdeztem. ha műteni kell akkor altatnak. Uhh...ez már pozitív. Utána ha megjön a mensim 3 21 nap vérvétel hormonszintnek.
Vittem hozzá a ciklus.hu-n vezett görbécském, tetszett neki nagyon hogy a neten van ilyen. :) Nagyon jó hogy vittem sokáig tanulmányozta. Lexarom hónapot akartam tartani, de mérnem kell tovább a hőt, és nézni az ovulációs teszttel az LH-t. Úgyhogy nem úszom meg. :)
Azt mondta hogy nagyon jó ötlet a barátcserje szedése, nagyon ajánlja a gyógynövényes kúrákat!!! Ennek a híve nem a gyógyszernek.
Lehet hogy cosybegy-t (vagy hogy kell írnom) kapok hogy a pé-t előrébbhozza.
Háát. röviden ennyi a történet. :)

Puszi nektek!!!

Csók
Nyusz
nyuszifülû
 
 


Nyuszi
Látod nincs komoly bajod. Ez jó. Sztem nem fognak műteni, nem lesz semmi baj. Akkor szombaton várlak, hogy mi volt az uh-n. A görbéből mit olvasott ki? Mennyire tartja jónak a hőgörbég?

Pusz: Natasa

Kép
Kép
nati80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?