Új privát üzeneted érkezett!

Magi
Pihend ki magad!
Én megvagyok,gyomrom változatlan,csak már le is mondtam róla hogy jobb legyen. :oops: Túltettem magam rajta! :oops:

edoci

na pont én kezdem az oldalt :twisted:

edoci

Csajok!Én jól vagyok néha van hányiyngerem de nem élem bele semmibe magam :roll: Azért nem csináltam vonalzót mert nem akkarom nézni mikor van vagy mikor nincs nekem az olyan eröltetettnek tünk(remélem nem bántok meg ezzel senkit :oops: )De jövö hét pénteken kéne megjönnie majd kiderül.Nekem a hétvégén volt peteérésem nem tudom melyik nap de tesztet csak ha késik mert ha nem birom ki becsavarodok és beképzelem ami lehte nincs is :oops: :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Voltam dokinál, megmérte a vérnyomit, 129/89, szóval szinte ugynaz, mint tegnap volt, de azt mondta, ne foglalkozzak vele többet, mint érdemel egyelőre, hetente egyszer méressem meg a védőnővel, és ne aggódjak. A vérnyomin kívül minden okés, akkora, amekkorának lennie kell, és méhszáj totál zárva :D Szóval most nem aggódom, és várom a csütörtököt, hogy láthassam is Picurkát! :)

Edoci!

Jobbulást!

Kata, Betti!

Megy a drukk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szép jó reggelt mindenkinek.

Én már tök jól vagyok.

edoci de jó hogy jelentkeztél. Még mindig jobbulást neked.

viki örülök hogy minden rendben.

Magi milyen hűtőt vettetek?

Majd ha költözünk mi is cserélni akarjuk a hűtőt, tűzhelyet, sütőt meg a mosogatógépet. Mert ami itt van az beépített. Meg az új házban eleve nem is lesz gáz, a főzés is inoxos villannyal megy majd. A fűtés hőszivattyús.

Nekem ma így alakul a hőm
http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 98400_.png

haza rendeltem apát, addig nem megyek el suliba. Bár nem tudom lesz e belőle valami, mert elég morcos volt ő is meg én is.

Nem tudom mit lehetne csinálni Rékával a multkori ovodai incidens óta, nem akar oviba menni, ordít, már mikor öltöztetem akkor is, és az oviban is. Ha meg itthon van akkor még a wc-re sem mehetek mert akkor is sír. Nem tudom hogy ez az ovodai dolog miatt van e, vagy utána rögtön volt neki a krupp és az okozott neki ilyen lelki traumát nm tudom, ő sose szokott beteg lenni, illetve ha még is akkor is csak nátha, de nagyon ritkán.
Annyira sajnálom szegényt, már én is majd nem sírok.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni pedig este már volt net,csak épp energiából voltam hiányos.

Gyorsan amit tegnap akartam...
Edoci
Máténak nagyon boldog szülinapot!Hogy ünnepeltetek????Mit kapott?
Gratula az ovihoz.:)

Betti!
Drukkolok,még pár nap és tesztelhetsz!MEddig vársz?

Gabi
Jó hírek.:) Remélem sikerült az este. :wink: :oops:
Szegény Réka,nem tudom mit tehetnél.Nincs valami motiváció????Ami miatt újra megkedvelné az ovit?

Magi
Jujjj,azért gondolom nem volt túl jó így ünnepek előtt beruházni egy hűtőre.... :? Mi a nappali ülőgarniturát szeretnénk lecserélni,de hihetetlen árak vannak...ami tetszik (ami elsőre tetszett) annak az ára a csillagos egekben van. :evil: :evil: :evil:

Dodó
Szép pocak.:) Hihetetlen,hogy már látszik valami. Bár nem tudom milyen alkatu vagy alapban. :D

Kata
Szorítok Neked is. És megértem,hogy nincs "kedved" ennyit tesztre költeni....

Képzeljétek,tegnap megtaláltam a májusi teszteket (amik negatívok lettek) és mindkettőn látszik a halvány második csík. :lol: :lol: :lol: Akkor bezzeg nem látszott. :shock: 3-ra sikerült egyértelmű csíkot látni.:)

Viki
Holnap mész UH-ra???Kiváncsii vagyok.:)

NA és akkor rólunk,bár Betti leírta (köszike).Minden okés,kicsit kevesebb a magzatvíz.Nem tudom lesz-e később jelentősége... :? 1310g a Drága,kb 1 héttel kisebb,mint a vonalzóm szerint. :o Még nem javítom át,de az is előfordulhat,hogy átcsúszunk februárra. Bár ezt nem szeretném.
Pár kép...(sajna nem valami szuper a mellső fali lepény miatt-nem akart kimozdulni alóla és éles képet nem sikerült készíteni)

Kép
Orrát piszkálja
Kép
Lábak
Kép
Ásítok
Kép

Ennyi.:)

Szép napot
Vendég

Sziasztok!
Képzeljétek megjött!

Legalább rájöttem rövidebb a 2 fázisom csak 12 nap volt most.Biszti a szoptatás miatt! :cry:

Magi!
Van valami ötleted mit tegyek?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Edoci!
Jobbulást a gyomrodnak!

Legó!
Nagyon édik a képek!Gyönyörű baba!

Viki!
Szerintem nem lesz semmi gond!És már nagyon várom ki lakik a pocakodban?

Hát rossz hogy nincs senki akival megosszam bánatom! :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lanyok!

Betti!
Itt vagyok, nekem nyugodtan irhatsz.
Velunk megoszthatod a banatod.
Otletem nincs, mert szoptatsz.
Talan a palastfu tea pe utan.

Gabi!
Sajnalom Rekat.
Szerintem ez mar nem fog valtozni, hogy nem szeret oviba jarni.
Volt egy rossz elmenye, az vegig fogja kiserni.
Ez velem is igy volt.
Utaltam az ovit es a suliban is az elso ket evet.
Igaz en nem cirkuszoltam, de emlekszem meg ma is, hogy egesz nap azt vartam, anyu mikor jon ertem :cry:

Hutobol nagy amerikai ketajtos viz es jegadagolosat vettunk.

Lego!
Nagyon jok a 4D kepek, azert igy is jol lehet latni.
Nagyon szupik.
Jo hogy te mar itt tartasz.
Az meg hogy kisebb ne is torodj vele. Zolira is ezt mondtak, megis 3700 g lett es napra pontosan szuletett. :shock:
A mostani szinte mindenben ugyan akkora, mint Zoli volt, mm pontosan. Igy remelem nem huzom ki 40 hetig. Husvet elott szeretnek szulni, ugy hogy husvetra haza tudjunk menni.
:shock:

A huto draga volt, mondhatni horribil, de nekunk volt mar ilyen hutonk, de garanciaba alatt ugy tonkre ment, hogy vissza adtak a penzt. Igy meg volt ra a nagy resze, igaz ez dragabb huto.

Ez a karacsonyi ajandek, de most vettuk meg, hogy ne a decemberi nagy tomegnyomorban keljen es ne legyen tobb het, mig kihozzak. Igy hat most itt van, mar be is pakoltam es szuper.

Magi
Vendég

Magi!
Az amit te szedtél a Leonóra shopból az nem lenne jó?most néztem nem tudom a nevét?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Hol tudom megvenni a palástfű teát?Dm?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

De jo az is, amit en szedtem, de en ittam mellette cickafark es palastfu teat is.
Gyogynoveny boltban lehet venni.

Magi
Vendég

Akkor megrendelem!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!Sajnálom hogy megjött de most legalább tudod a szopi miatt van.

Lego!Nagyon jók a képek tisztán kivehető a babuci :lol:

Magika!A lányok korábban jönn tuti ahúsvétot már 4-esben töltitek :wink:

Viki!Én is nagyon kiváncsi vagyok ki van a pociba :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Edoci!
Mit jelent, h meg mindig baj van a gyomroddal :o Mi volt igazabol a diagnozis es mi az, amit te erzel?

Betti!
:( :( :(

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Lego!

Gyonyoru :)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Gabi
Szépen alakúl a hőd! :D
Mi történt Rékával az oviban?Bocsi erről azt hiszem lemaradtam. :oops: Mi tegnap voltunk először,végülis akkor egy idő után elvolt csak mindig leste ott vagyok-e.a mai nap viszont katasztrófa volt. :roll: Kíváncsi vagyok a holnapira. :? De hát két-három naptól ne várjak csodát! :lol:
Sikerült elkapni apát? :lol:

Lego
Köszönjük a köszöntést! :D
Nagyon szépek a képek!
Tegnap csak egy tortával felköszöntöttük Mátét,már egyszer egy hete megtartottuk anyósomékkal és a gyulai rokonokkal.Akkor is volt tortája,lego hajót kapott,puzzlet,kukásautót,stb.A nagy bulit itthon vasárnap fogjuk tartani,szintén tortával és akkor adjuk oda az ajándékokat. :lol: Még jó hogy szét van szorva a rokonság,így ilyen sokszor tudunk ünnepelni! :lol:

Betti
Sajnálom hogy megjött! :cry:

Magi
Gratula a hűtőtökhöz!Biztos nagyon szép! :D

Móni
Most egy hónapig tök jó volt a gyomrom,nem volt vele semmi,erre most megint kezdi,hogy fáj. :twisted: Remélem csak átmeneti!A diagnózis fekély volt. :twisted:

edoci

Tegnap voltunk a Brendonba fotóztatni Zsófit Kép Kép Kép Ezek a kedvenceim :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Edoci!

Boldog szulinapot Matenak! :lol:

Kata!

Szuper kepek.
En is gondolkodtam mar rajta,de meg nem vettem ra magam.
Mennyire elore kell jelentkezni?

Magi
Vendég

Magika!Nekem szerencsém volt mert egy hétre elöre be tudta írni.Én most egy iylen sorozatot csinálok a mamáknak Karácsonyra :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Felhivtam oket es mar csak Dec. 5-re tudott idopontot adni.
Igy mi arra megyunk.
Te milyet csinaltattal?

Milyen hattereset?

Na rohanunk angolra majd jovok.

Magi
Vendég

Magi
Köszi szépen!

Kata
Nagyon szépek a képek!Helyes kislányod van! :D

edoci

Edoci!Köszönö szépen :lol: Tegnap volt a kisfiad szülinapja BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT!!!!

Magika!Én a mini csomagot válsztottam 6000ezerért+4000ezer a cd-re írás.Ami azért éri meg mert itthon sokkal olcsobban hívatom elő :oops: A Bronz karácsonyt választottam és megkértem őket a szárnyakra,hogy én úgy is szeretnék :D Akkor tényleg jó tele vannak gondolom sokan ezt szeretnének karácsonyra ajándékba.Te melyiket nézted ki?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Most értem haza, suliban voltam, még holnap van, aztán jön a vizsga időszak.

Betti nagyon sajnálom hogy megjött.

Lego nagyon jók az uh képek, tökjól látszik a csöppség.

Kata nagyon szép a kislányod, tetszik a kép.

Nálunk a gyerekeknél volt most az oviban fényképezés, a meg a Bettinél is a suliban, és van olyan ami karácsonyi keretben van, én is rendeltem olyat.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasni,de nem sikerült még teljesen.Jó sokat írtatok mióta nem voltam.

Betti!
SAJNÁLOM :( :( :( :(

Kata!
Nagyon helyes Zsófi a képeken!!
Remélem igazad lesz és pocakosan jöttem vissza. :D :D :D :D

Legó!
Szuperek a képek!

edóci!
BOLDOG SZÜLINAPOT Máténak!!!

dodó!
Sajnálom,hogy rossz a közérzeted,de ilyenkor próbálj arra gondolni,hogy a pocaklakóval minden renben van és ezért történnek a rosszulléteid.

Nagyon szupi vol ez a 4 nap szép volt a szálloda,nagyokat kirándultunk,fürdőztünk a barlang fürdőbe,finomakat ettünk,pihiztünk.Nagyon jól éreztük magunkat.Majd holnap teszekföl képet.

Kép
Kép
a.ibici

Hellóka!

Jajj Betti!!Nagyon sajnálom!Annyira biztam benne,hogy most sikerül.... :cry: :cry: Valószínű a szopi zavar be...probáld mérlegelni,bár tudom nehéz,pláne amikor ilyen szépen kéri Réka! :roll:

Magi
Bizti szuper a hűtő,kérünk majd képet,hadd irigykedjünk. :lol:

Kata
Gyönyörű Zsófi,olyan formás baba és nagyon jól áll ez a bronzos szín.:) Mi is szeretnénk karácsonyi képsorozatot,de mivel itt nincs brendon marad egy sima fotóstúdió...én hófehér karácsonyi képeket szeretnék.:)

Ibici
Várjuk a képeket.Örülök,hogy jól éreztétek magatokat.
Eredméyn mikor várható???? :wink: :wink: :wink: Mikor tesztelsz???

Edoci
Akkor nálatok is zajlik az élet.:) Én jobbank találom a külön ünneplést...nem egyszerre halmozzák el ajándékkal a nagyszülők...
Nálunk különben is necces....Szenteste:hármasban ajándékozás,másnap anyóséknál,anyumnál.26án szülinap,közös nagy buli...szóval elég lesz bőven. :lol:

Most megyek...még benézek.
Vendég

Legó!
Igen a tegnapi napom ezzel telt hogy ezen gondolkodtam hogy mi legyen és arra jutottunk apával közösen hogy még adunk fél évet a Rékának a szopizásra és utánna indul a tesó project!
Így elhalasztva a tesókérdés de azért jövök hozzátok ha nem baj!
Ne haragudj hogy nem válaszoltam az sms-re de nem volt a számlámon :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lanyok!

Ma sincs kedvem szakdogat irni. :oops: :oops: :oops:

Betti!
Azert probalkozhattok, lehet megis osszejon.
Szoval azert nem kene elmenned.
Tessek jonni.

Lego!
Karacsonykor nalunk is kulon van.
24-en egyutt itthon a kis csalad.
Igaz ebedre 1-2 ora hosszra a dedipapahoz szokunk menni, mert mar nem lehet tudni meddig mehetunk. 92 eves igaz nagyon jol van, de minden evben vagy 30-an a csalad ott van ebedkor.
Ilyenkor annyira boldog es buszke.
Szerintem ezert is el meg es tartja ennyire jol magat.

Kép

Iden elso nap anyosomeknal lesz ferjem csaladja ul ossze.
Masodik nap meg anyu testverehez megyunk ott meg a mi csaladunk ul ossze.

Ibici!
Jo lehetett az a 4 nap.
Kicsit irgykedem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Edoci!
Sajnalom a gyomrod.
REmelem hamar rendbe jon.
Nekem is faj meg, sokszor hanyok is meg mindig, igy a felenel is.
Nehezen, de megszoktam es mar egyutt tudok elni vele.

Kata!
Ma bejelentkeztem pocak fotozasra a http://www.manofoto.hu/erkezem.html helyre.
Ott csinalnak majd pocakfotot, csaladit es Zolirol is. Magyarul olyat, amilyet szeretnenk.
En szeretnek pocakos csaladit, apaval a Zoli es velem a Zoli.
Vasarnap megyunk, igy bejelentkeztem holnap megyek kozmetikushoz. Remelem jol sikerul majd.
Majd meglatjuk. Szeretnek sok szep kepet.

Magi
Vendég

Mindenkinek köszönöm Zsófi dicséretét :lol:

Magika!Nekem is van pocis képem.Zolinál is csináltattál?Szerintem ez olyan szép állapot,hogy érdemes megörökíteni :wink: Felrakom a mienket apával velem hízott Kép ezt én csináltam fénylépezö géppel :oops:

Ibica!De jó nektek a pihi kettesben.Viki kivel volt?

Lego!Te nem csináltatsz pocis képet?A fehér hátterü is nagyon szép :wink:

Betti!Gondolom azért hogy fél év múlva indul a tesóprojekt adtok esélyt hát ha majd most meg pik pak összejönn.Te dolgozol már vagy csak Gyes után?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Nem rossz a kep.
Nalunk apa nem hizik! :lol:
De apukammal lehetne ilyen kepet csinalni. :lol:

Zolinal nem csinaltattam, mert ott nagyon meghiztam.
De most nem!
Ha haturol nem is latszik rajtam.
Na es azert most megyunk, mert kesobb, ki tudja mennyit hizom.

Zolinal vannak nyaralos kepek, ahol jol latszik a pocak es itt mar 7 honapos voltam.
Ime par:

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok!

Kata!
Mi nem kettesben voltunk.Vittük a Vikit is.Ki sem lehetett volna hagyni.Ez neki is akkora élmény és pihenés,hogy nem lenne szívem ebből kihagyni.Azt olvasgattam,hogy majdnem egyszerre kéne meg nem jönnie nekünk.Egyszerre fogunk babásodni :wink: :wink: :wink:

Magi!
Vikinek is élnek még a dédik már az én nagyszüleim és nagyon szeretik oda vissza egymást.Tényleg addig szeressük őket amíg vannak!!!

Betti!
Azt gondolom én is hogy nem kéne abba hagyni a próbálkozást!!!
Tudom nehéz nagyon ellenállni a gyerekének egy anyának,de inkább a cicit kéne csökkenteni fokozatossan.Nem akarlak megbántani meg igazából beleszólni sem szeretnék.Tudom akkora érzelmi kötődés mindkettőtöknek a szopizás,hogy nehéz dolog nagyon.

Kép
Kép
a.ibici

Ha apa nem lesz nagyon fáradt este,akkor lekicsinyítjük a képeket és rakokföl.Nem sokára megyek papucsot venni.A bölibe kéne valami kényelmes szuper papucs.

Kép
Kép
a.ibici

Legó!
Szerdán kéne nem megjönni.A teszt kérdéssel úgy vagyok,hogy megvárom amikor majd késik.A múlthónapban nagy volt a csalódás :( :( Mégegyszer nem szeretném átélni :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
a.ibici

én tényleg végérvényesen elköszönök!
mindenkinek minden jót és boldog babázást és babavárást de lazítanom kell!
sokat köszönhetek nektek!
de nem ismerek magamra nem ilyen nyavajgós vagyok és gyenge ezért kell kicsit mellőznöm a témát és élni az életünket és majd a jövő megoldja
Majd szépen leszokik és utánna jöhet a tesó!

szóval hiányozni fogtok és sok puszi4

Magi.legó!
mindent köszönök!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Vége a sulinak, most már csak vizsgák vannak, na meg a szakdolgozat írás.

Betti ne csináld már, tudod hány olyanról hallottam hogy szopi mellett lett terhes? Én szoktam a cheten is lenni és kapásból legalább 4-et tudnék mondani aki szopi mellett terhes, van olyan is aki most próbálkozik szintén a szopi mellett a negyedik babával. Nem szabad ilyen hamar feladni. Lehet hogy kicsit nehezebb így, de akkor is sikerülni fog.

Nekem ma is 36,5 volt a hőm, és most is fáj a hasam, a váladékom most olyan vizes csúszós átlátszó, de nem nyújtható, most akkor ez szerintetek mi?
Csináltam lh-t és olyan fura mert a két csík között van egy rózsaszín folt, én + nak vélném, de nem egyértelműen látszik.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Nem olvastam még vissza, most értünk haza az uh-ról!

Kislány! :D :D :D :D :D :D Mást viszont nem láttunk, mert mindkét lába meg a keze a feje előtt volt! :( Amúgy minden rendben vele, mért kor alapján 25+2 nek felel meg. BPD 6,6 cm Becsült súly 809 g-os. Tehát lehet, hogy nem lesz óriásbébi! :lol: :lol: :lol: Ja, és most éppen lent volta feje, de doki szerint még ezerszer bukfencezhet!

Majd este még jövök, csak gyorsan jelentettem! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Betti!
Tényleg ne menj el!!!!!
Remélem nem bántottalak meg :cry: :cry:

Viki!
Gratu a kiscsajszihoz :D :D :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Viki!gratulálok a kislányhoz :wink:

Ibica!Igen pár nap az eltérés a mensinél jó lenne együtt babázni :wink: :wink:

Betti!Tényleg ne menny el.Én is ilyen voltam mult hónapban amikor megjött.Pár napig nem is írtam de aztál olyan jó ide írni és nem kell csak arról írni.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Betti!
Irgum burgum!
Tessek vissza jonni.
Nem mehetsz el csak ugy. Nagyon hianyoznal. Szoval tessek vissza jonni.
Majd mi adunk neked erot, atveszelni ezt az idoszakot.
Amugy lehet meg + a teszted, hiszem mar volt egyszer.

Viki!
Hatalmas gratula.
Ugy latom ez egy lanyos topic.
Nem baj majd jon Betti es egy honap mulva + tesztet hoz es harom honap mulva meg megtori a lanysorozatot egy kukacossal.

Betti!
Ugy is tudom, hogy olvasol.
szoval tessek irni.

Gabi!
Mindegy mit mutat az LH tessek elkapni jol apat. :lol:

Magi
Vendég

Betti!
Ne menj el....

magika!
Honnan tudod, hogy lányos topik?? nekem még nem tudni mi lesz...de itt svédben meg sem mondják, ugyhogy majd 9 hónap mulva kiderül :)

d.dodó

dodo!

Lego! Viki! Magi!
Kislany

Dodo!
Nem tudni.

Betti! Kata! Ibici! Edoci! Gabi! Moni!
Dolgoznak rajta.

Kisfiu meg nincs!

Remelem nem hagytam ki senkit.

Magi
Vendég

Szerintem dodónak fia lesz:)

Kép

gabi1

Gabi!

En nem tudom mi lesz dodonak!
MEg kell egy kis ido, hogy megihlessen a megerzes.

Magi
Vendég

Köszönöm a gratulációkat! :) Képeket nem tudok feltenni, mert nem lettek :( Ugye minden eltakart a kiscsaj, csak a lába közét nem. :lol: :lol: :lol: a két lábát a két füle mellé tette és pluszban még a könyökeit az arca elé. Már elküldtek sétálni, meg ütögették az uh-fejjel, de nem mozdult el onnan, így az arcát nem láttuk, de az meg megvolt ugye a múltkor! Lehet úgy gondolta ne legyünk telhetetlenek! :lol: :lol: :lol:

Amúgy tényleg mindenkinek (aki már tudja a nemét :wink: ) lánya lesz, ez tök jó! Szerintem is lassan beindulnak a fiúk is, mindenkinek megy a drukk ezerrel, mindegy fiú vagy lány, csak egészséges baba legyen és 9 hónapig maradjon pociban, de min. 8,5 ig :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!Igazad van :wink:

Egy márik anya fórumon most árulta el az egyik csajszi,hogy újra babát vár :lol: Irigylem meg egy kicsit el is sírtam magam :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok,

olyan jó visszatérni, vidám ks csapat vagytok!

(ja és csatlakozom: Betti, ne menj, lécci!)

Épp jól összevesztem az emberemmel- a szokásos témánk a munkám - nekem úgy tűnik, hogy ő azt szeretné, ha mostantól örökre otthon maradnék, és csak mint feleség és anya tevékenykednék...
Pedig nyár óta dolgozom otthon, és most csak felvetettem, hogy azért majd... majd... majd... visszamennék emberek közé, és máris őrjöngött.. teljesen kikészít ilyenkor, bőgök meg minden.

De azért jó köztetek.. :)

Na meséljetek..

Csók
Vendég

Borsika!Igazad van miért ne dolgozhatnál ameddig jól esik meg a baba után is.Nekem az egyik barátnöm ilyen felfogásu közölte,hogy hasztalan vagyok az államnak mert itthon vagyok gyeden és nem akkarok vissza menni dolgozni hanem akkarok még egy babát.De szerintem szülés után is van élet és munka.Miért kéne lehuzni a rólót :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Na két tányér milánóival vígasztalódtam - nem éppen a legjobb megoldás... de hát a forró fürdő most kilőve!

De hogy mondhat ilyet, hogy "hasztalan vagy az államnak"?????
Hát ezen megint jól felhúztam magam...

Én is nagyon vágyom már, hogy babázhassak.. és biztos, hogy nem fogok unatkozni és munkahelyre vágyni - de most úgy érzem, itthon dolgozni a legrosszabb, merthogy 'úgyis itthon vagy' címszóval mindent én intézek, és emellett rengeteg melóm van, amivel meg persze nem haladok, mert négy hónap alatt egyszer sem sikerült még 8 órát rászánnom (6ot se!), mint, ha mondjuk egy irodában ülnék, ahonnan nem tudnék eljönni!!

Na, mostmár befejezem... :)

Mesélj, mi van Veled mostanában?
Olvastam feljebb, hogy nem raksz fel vonalzót, mert nem akarod folyton azt kukkolni, hogy mikor... Abszolút megértem, és hogy bíztassalak:
talán már mondtam, de (az orvosom szerint) a mienk a piros napok utáni max 2 napon belül fogant (mert hogy azalatt nem az tuti), és mikor ezt a nőgyógyászomnak kommentáltam ("de hát az lehetetlen!"), azt mondta, hogy ne lepődjek meg, a terhességek 20%-a (!?!) nem a peteérés körül jön létre...
Vendég

Jo reggelt lanyok!

Borsika!
Szerintem mindent ugy csinalj, ahogy te szeretned.
Ha dolgozni szeretnel, akkor dolgozz.

Kata!
Ezen a kijelentesen en is kiakadtam.

Az en elvem:
Miert dolgozzak, ha mas kapja meg erte a penzt.
En a brutto fizum felet sem hozom haza. A felet adozom, ami nem lenne gond, ha nem azok kapnak meg, akik soha nem dolgoztak.

Azt mondjak demokracia van ebben az orszagban.
Pedig messze vagyunk meg attol.
Tovabbra is szocializmus van, mert nagyon nagy a szocalis fuggoseg.
Hol demokracia az, hogy mi hasonloan elunk, mint a munkanelkuli c*g*ny a falu masik felen, pedig az uram hajnaltol ejjelig, en meg reggeltol estig dolgztam, ok meg egy percet sem.
Annyi segelyt kapnak 10 gyerek utan, hogy hasonloan elnek, mint mi.
A masik dolog. Minek dolgozzak, ha ugyan annyi penzt hozok haza munka nelkul, mint ha dolgoznek.
Akkor ezt az idot, inkabb a csaladra forditom es magamra.
Fzettem mar annyi adot az eletembe, hogy meg vagy 20 evig itthon lennek sem kapnam vissza.

Ami meg rettentoen bosszant, hogy azert mert mi dolgozunk, nem jar semmi kedvezmeny. Pedig hat mi adonk megy az allamnak. Ezet semmi tamogatas nincs. Se tankonyv a gyereknek, sem gazar, sem etkezesi hozzajarulas a gyereknek stb....
Aki meg nem dolgozik az en adombol fizetik neki a kedvezmenyet.
Hol van itt a demokracia.

A boltban sem kapjuk olcsobban a kenyeret, mert nem dolgozom. Ha valaki hasznal valamit, fizesse ki, ha meg nem tudja, ne hasznalja.
De nekem azert ne kelljen tobbet fizetnem, hogy mas kedvezmenyt kaphasson.

Na jo befejezem, eldugulok, de nekem ez a tema a gyengem.
Felhaborit, mert igazsagtalan.

Na megyek, mert Zolit viszem oviba.

Magi
Vendég

Jó reggelt,jobb reggelt Csajok!

Szinte semmit nem aludtam...:( Olyan nehéz este elaludni. 1:07-kor még ránéztem az órára,reggel fél6-kor meg már kipattant a szemem. Totál hulla vagyok,nem tudom mi lesz ha Hédi megszületik.... :?

BETTI
Nem tudom mit írjak még....talán nem is kell semmit. Remélem sms-t megkaptad,azt hittem kicsit hatni fog,de aki eltökélt,az eltökélt....
:cry: :cry: :cry: :cry:
Nem erőszakoskodom,felnőtt vagy,a TE döntésed,de azért mélyen gondold át.

Magi
Én nem fűzök hozzá semmit...ami ebben az országban megy az nem érdemel hozzászólást... :evil: :evil: :evil: :evil:
Kiváncsi vagyok a pocis fotózásra.:) Én nem tervezem...nem vagyok túl esztétikus,publikus látvány.Majd itthon készítek pár képet,karácsonykor tuti... :)

Kata
Jó a közös pocis kép.:) Én kg-ban már kielőztem a párom. :lol: Lehetetlen ilyen képet készíteni.:) Olyan tipus,mint Magi férje... :D
Ez a kijelentés.....Nem kommentálom....

Ibici
Várjuk még mindig a képeket. :wink:

Borsika
Csatlakozom...dolgozz amennyit csak akarsz,de azért később gondold át...utolsó hetekben érdemes pihenni.:)

Ma itthon leszek...jövök még
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?