Új privát üzeneted érkezett!

Csináltak közülünk vkinek már méhüreg tükrözést? Az fáj?

Kép
kata05

Kata! Igen. Altatásban csinálják legtöbbször. De szerintem érdemes akkor már laparral együtt csináltatni.

Kép
zölddisznó

CSikken nagyon drágák a gyerkőcök!

TEsó!KAti ++++++++++++++++++
Vendég

Megjöttem dokitól: méhnyálkahártyám szép (14-15 mm-es), tehát elvileg lehet baba. Harcika vért vett, holnap lesz meg a progi eredmény. 8 nap múlva teszt. Ha nem sikerült, akkor inszemezünk a köv. ciklusban. De remélem sikerült!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Tesó! Kép
Vendég

Csikken: Nagyoooooooon édesek :D :D :D Milyen picike Kitti édes Istenem!!!!
Basszus nemrég volt Zalán is ilyen pici, de már nem is emlékszem rá :shock: :oops: :lol:
Gyönyörűek a gyerekeid Csikken, sok boldogságot, és jó egészséget nektek! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Snufi, Monyó, meg mindenkinek akinek kell :D mennek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ceniko
Szeged

Jó reggelt!

Kép

Mindenkinek menenk a babaragacsok....

Kép
Vendég

sziasztok.

coca.igen magandokker.hat elegge kivagyok hogy enyiszer be kell hogy menjek de most biztat a doki es enek orulok.
meseltem neki a pozitiv tesztjeimet es aztan megjon,azt mondta valoszinuleg az a baj hogy nem megfelelo a peteeresem.
most sem nottek olyan utemben ahogy o elkepzelte.

katica.szuper,akkor kb egyszerre fogunk tesztelni:)

snufi nagyon szep a nyalkahartyad ebbol tenyleg lehet baba.

csiken,nagyon aranyos a ket gyerkoc.

kifelejtettem valakit?akkor bocsi,most nyiltak ki a szemeim.

Kép
monyo83

Jó reggelt!

Csikken, széépek a gyerkőceid!!

Monyó, ha tudja az orvosod h mi a gond , akkor miért nem tesz ellene! Vagy a Closti a megoldás( én nem tudom a választ azért kérdezem)!

Snufi, ez aztán a szép nyálkahártya vastagság!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ebből érzem hogy baba lesz! Most már úgy is kellenek babásak megint! Aztán vki párod lesz!:lol:

Zöldi, tegnap azért kérdeztem ezt a méhtükrözést, mert ezt kell megcsináltatnom+ a hsg-t! Úgy félek tőleeeeee!!
Mindig azt hallottam ha probléma lenne a hsg során, akkor csinálják ezt a méhtükrözést v a laparoszkópiát! Hát nekem rögtön a kettőt együtt. Tényleg azt egyszerre csinálják meg??

Na léptem dolgozni!

Kép
kata05

kata a problemara a closty a megoldas ogy rakenyszeritsuka szervezetem hogy novesszen tuszot szep nagyra.

kata ha mehtukrozest is csinalnak akkor ugye elaltatnak es a hsg et is altatasban csinaljak meg?mert az akkor jo,... vagy nem?

Kép
monyo83

Kata!
A HSG csak 60-70 %-os biztonsággal mutatja meg, hogy átjárható vagy-e. Ezért szeretik jobban a lapart, meg azért is, mert ha van valami összetapadás, akkor oldani tudják. (De ezen kívül még lehet nézni vele / műteni cystát, miómát, endometriózist, polipot...)
...és ha már amúgy is altatnak, akkor már csak egy kukkantás a méhüreg, ott pedig azért érdemes széjjelnézni, mert lehetnek befelé növő miómagöbök, esetleg sövény, de kirajzolódik a morphológiája is, ami mind nagyon fontos a megtapadás szempontjából.
MSN, ha kíváncsi vagy praktikus részletekre!

Monyó! Varrjááááááá!

Boni! Épp most csinálok úgy, mint Garfield :wink:

Oszt meg mindenkinek jó reggelt ám!

Kép
zölddisznó

coca tegnap nem valaszoltam.
OFF:

brother LS-2125 osom van.ilyen volt a boltba ez is az uccso volt a parom szerint.tetszik.kicsit bajlodtam vele tegnap mert alulrol megneztuk es kiesett valami kis kutyu amibe a kis tekercs cerna van,alig tudtuk visszavarazsolni :roll: na meg arrol le is fogyott a cerna,majd ma tekerek ra.
tegnap mar varrtam egy kis nagylabujj melegitott :lol: :lol: majd ha hazajovok a dokitol megprobalok ujra alkotni.sajnos meg nem erzem elegge a gepet,pedalt ,vagy gyosan megy vagy lassan.majd beletanulok :lol:

Kép
monyo83

Monyó! Neked már néztek progeszteront?

Kép
zölddisznó

coca nem.automatikusan kapom az utrot ha stimu van.
nem ertem mertnem nezette meg a doki,azt mondta igy is ugy is kapom.

Kép
monyo83

Monyó! Az a gáz, hogy az utróból sem mindegy mennyit szedsz / dugsz, és a max. adag is van olyan eset, hogy nem elég. A Kaáliban pl. van, aki progi szurikat is kap.

Kép
zölddisznó

coca 2*1 et fogok kapni.lehet tenyleg meg kene nezetnem a progimat,de szerintem azt spontan ciklusban kene.
na ezt is megkerdezem ma a dokitol.

Kép
monyo83

Nekem 3*2-t kellett, pedig tökéletes volt a progim. Szerintem is kérdezz rá!

Kép
zölddisznó

coca ha ma kapom a szurit(9re megyek dokihoz) akkor az mikor is reped?
ugy erzem hogy szetszakadok alulrol.reggel a fajdalomra keltem.normalis ez?a masik stimunal nem fajt enyire :shock: igaz akkor egy tuszom volt.

Kép
monyo83

Jóreggelt!

Kata: úúúú basszus tegnap nem vettem észre a kérdésed :oops: Bocsika :oops:
Szal nemtom még, a szivem aszondja, hogy lesz 4. béjb (szeretnék), az eszem meg aszondja nem lesz (anyagiak meg h nincs segítségem....) majd meglátjuk melyik győz :wink: :lol:
Nálatok mi a helyzet?

Coca: akkor nálatok most mi lesz? Újabb lombik vagy egyelőre kivizsgálás hegyek?

Monyó: hajrá tüszők :wink: ++++++++++++++++++ Nekem a PÉ alapjáraton, stimu nélkül is mindig fájt... :roll: Volt hogy én is a fájdalomra keltem...sztem ez normális, legalább tudtam mikor van PÉ-m :lol:

ceniko
Szeged

36-48 óra

Kép
zölddisznó

Ceni, nálunk, sajna lombik lesz! Apjuk miatt! Most éppen a méhtükrőzéstől, meg a hsgtől fosok, és idegesítem itt a lányokat vele! :oops: Sztem a szív fog győzni!! :D

Monyó, nekem a stimus hónapban is néztek progit!

Coca, megkereslek majd téged kérdéseimmel! :D

Szilbee, babázol már????????????????

Szilcsi, de ari a babád, láttam ám a másik topicon!!

Kép
kata05

Sziasztok!

Kata! Írtad tegnap a TSH-t. Arra mit mond a doki? Egyébként mennyi volt?
Zöldi! Ha nem gond, el tudnád nekem röviden magyarázni, hogyan is hat a TSH a teherbeesésre? Az én vegyéz agyam nem igazán bírja fölfogni, hogy ha egy rendszerben minden egyéb rendben van, mert az összes többi hormonom rendben van, akkor ez az egy dolog hogyan befolyásolja a teherbeesést. Én úgytudtam, hogy a TSH a ptolaktinon keresztül van hatással, de az nekem rendben van.
Emlékszel, amikor a PCT-ről írtam, hogy rossz lett, azt írtad, az hülyeség. Nos, most, hogy thiroxint szedek, nagyon bizakodó vagyok, csak nem bírom megmagyarázni, hogy is működik, és ez bosszant :?
zsebi_baba

Kata!
Még nem... :)
szilbee

Zsebi, ne haragudj, átsiklottam felette! Nos nekem 4,4 lett. Most újra csináltatja! Elvileg azt mondta, hogy azt rendbe kell tenni ( 2 alá vinni) lombik előtt! Nekem a prolaktinom tökéletes! Elvileg magas tsh-nál nincs pé!

Kép
kata05

Kata! én is így tudtam, hogy magas THS-nél nincs pé. De nekem van. A prolaktinom és a progi szintem is tökéletes. Ezért nem értem, hogy mi is van. Nekem 6.9 körül volt a THS-em két egymás utáni vérvételkor (1 hónap különbséggel). Erre azt mondta az endokrinológus, hogy normál esetben ezt még nem kellene kezelni, mert a pajzsmirigy hormonjaim jók, de a teherbeesést gátolhatja. Vagy már a peteérést, vagy a beágyazódást. Én úgy sejtem, ha nálam tényleg ez okozta a gondot, akkor inkább a beágyazódással lehet probléma, mivel pé-m van, de a mensi előtt mindíg napokig barnázgattam. Most 2 hete szedem a thiroxint, és most normálisan jött meg, igaz, néhány nappal később, de barnázgatás nélkül. Igaz, még kevés ez a 2 hét, de ezt már ennek tulajdonítom, mi más miatt lenne most hirtelen így?
Jó, hogy már a 4,4-gyel is foglalkoznak, mert úgy tudom, vetélést is okozhat, ha teherbe is esnénk így.
zsebi_baba

A TSH-t az agyalapi mirigy termeli, ez szapályozza a pajzsmirigy működését. Akár alacsony, akár magas a szintje, de mellette a T!, T+ normális, az önmagában nem okoz betegséget. (Ezért szokták mindet egyszerre vizsgálni)
Ha magas a TSH és ezzel párhuzamosan alacsony vagy normális T4 szint, az pajzsmirigy alulműködésre utal, ami gátolja a teherbeesést.
Néha a T3 sok, de normális mennyiségű a T4. Akkor nincs nagy gond.

Kép
zölddisznó

T3 és T4 akart lenni

Kép
zölddisznó

Asszem én is meg fogom kérdeznmi mennyi a tsh-m :?
Vendég

Nekem a T4 jó mellette, ezért mondta , h enyhén alulmükszik, de foglalkozni kell vele! Nekem a progim nem jó, nem miondig van pé-m, bár ez őt nem izgata annyira!
Mivel ez júliusi lelet, így újra nézeti, azóta hogy áll a dolog! De azt tudom hogy 1-2 között kell tartani, aki terhes szeretne lenni!

Kép
kata05

OFF:

...csak mert nemsokára Mikulás.
Vigyázzatok, milyen csokimikiket vesztek a gyerekeknek!
Ezt én kaptam egy kollégámtól pár éve, kibontottam, és :lol:
Kép

Kép
zölddisznó

na megjottem a dokitol.
sehol egy arva tuszo.minket petefeszkemben van folyadek ami arra utal hogy megrepedtek.de hogy mikor????mondtam a dokinak hogy reggel fajdalomra ebredtem azt mondja szerinte hajnalban vagy reggel repedhettek meg.
kerdeztem nem kestunk-e le azt mondta nem.
ugrasztottam apat siet haza a munkahelyrol.
nyalkahartyam 13,5mm.

valaki nyugtasson meg hogy nem kestunk le,ugye nem??

Kép
monyo83

Hát, nagyon siessen haza!

Kép
zölddisznó

Monyo!
Érzzétek jól egymást! Kép

Coca!
Micsoda ajándék!! Kép
szilbee

Zöldi én ugyanezt az esküvőn márkás porcelánból kapta :oops:

úúú Monyó siessen Urad! :wink: m
Vendég

Zöldi! Köszi! Nekem normális a T3 és T4, ezért is mondta a doki, hogy normál esetben nem kellene vele foglalkozni, de mivel babát szeretnék, igen.
zsebi_baba

Boni! Ez tényleg csokimikulás volt! Csak biztos spórolnak a mmintával! :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

Hű, lányok úgy szúr a pfészkem mint mikor pé-m van! :shock:

Coca, nagyon jó a csokid! :D Úgy beleharapnék! :lol:

Kép
kata05

Kata! Tesztelj még egyet!

Kép
zölddisznó

Kata! szerintem is! :lol:

Énnekem meg már békék nőttek ahasamba a sok víztől amit iszok :wink:
Vendég

Hello Csajok!

Segítsetek még sosem történt velem ilyesmi 11.cn-en tartok és barnás nyákom van. Felfáztam vagy most van esetleg pé.?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ja azt még elfelejtettem mondani, hogy fájdogál a hasam és a hőm a béka feneke alatt van (36.4), ma reggel esett ilyen alacsonyra. Ha valaki tud segítsen, vagy elmenjek dokihoz?????????

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Halihó!

Kata: tesztet!!!!!!

Klarissza: sajnos lövésem sincs.

Monyó: Kép

Most beszéltem a Kaálival: a tegnapi (21.cn.) vérvételem progeszteron eredménye: 138.4, ami állítólag naggggyon jóóóóó!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

snufi

MONYO: MINDENT BELE :!: Kép

KATA: a lapar tényleg tutibb mnt a hsg, nekem is azért csinálták inkább azt, és milyen jól tették :!: mert a hsg-m lett volna elöszőr, után mehettem volna tovább laparra. így viszont nem kellett kétszer kínlodnom, csak egyszer :!:

ANDI: látom nagyon másutt vagy Kép

Kép
surmi
kockasfulunyul

sziasztok!

rövid leszek.

mindenkinek mennek a drukkok+++++

tegnap éjszaka megkaptam a repiszurit, eléggé megszédültem tőle.
holnap lesz a punkció. várom, de ugyanakkor félek is tőle.

kati
katica30

Én megkaptam az első szuriadagomat. szombattól szúrom.

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi! Az tényleg nagyon jó ám! Juhéjjjjj!

Kati! Nem fél, nem fél, nem fél.......

Bab! Sündisznó leszel? :lol:

Klarissza! Felesleges dokihoz menni, úgysem tudna semmit nézni rajtad. Pé-t jelezhet egy kics pecsételés, az nem gond. Ha megnyugtat, hívd fel nyugodtan.

Boni! Az de jóóóó! Béke van a hasadban :wink:

Surmi! Hogy vagy?

Jajj, Monyó mit csinálhat éppen?! :wink:

Kép
zölddisznó

Kati: ne félj, lélekben Veled leszünk! :wink:

Babim: hurrá!!!!

snufi

ZÖLDI: Kép így vagyok. a mensim sehol, és ez nagyon idegesít. perzse ,lehet, hogy túl pörgök a tanulás miatt :roll:

KATICA: holnapra: Kép Kép

Kép
surmi
kockasfulunyul

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?