Csubi! Köszi a biztatást! Sajnos ilyen nőkből sok van. De ami még elkeseritőbb, hogy az egyik pasit, akire rászállt, látták is, hogy smárolt ezzel a csajjal az ebédlőben. Pedig a pasit 2 gyerek meg az asszony várja otthon. Az lehet a baj, hogy minden pasinak imponál, ha rámászik egy kis fruska. Csak van, aki él vele, kihasználja a helyzetet, van, aki meg legyint, hogy erre nincs szüksége.
Mi is azt mondogattuk, hogy van kb. 3 jelölt az állandó barátja mellett, akiktől még lehet az a gyerek.
Azért beleültették a bogarat a fülembe, hogy ha bejelenteném, hogy terhes vagyok, és mivel én sem vagyok férjnél, rólam is ezt mondanák? Mert itt senkinek nem fordul meg a fejében, hogy aki nem házas, az is álmodozhat gyerekről. Arra is felkapják a fejüket, ha azt mondom, hamarosan eljegyzés, házasság. Merthogy mi mégcsak 8 hónapja vagyunk együtt. Ez a hozzáállás nagyon nem tetszik, mert nem időtől függ, ki mennyire szerelmes, és gondolja komolyan. Nekem elég volt pár hónap, hogy tudjam, vele akarok családot alapitani.
Na nem filozofálok többet.
Füli, akkor a napokban beszerzem ezt a barátcserje kapszulát. Remélem jól reagálok rá, mert a babatervezők oldalán irták, hogy nem minden nőnek hozza meg a várt hatást. HA nem válik be, váltani kell egy másfajta készitményre, mert akkor te más tipusú vagy. Azt hiszem, te ittad a málnalevél teát anno. Neked nem vált be?
Lilla, tök aranyos a vonalzód!!!!!!
Ja igen, Füli, én csinálom a táblázatot, asszem este fel is teszem megint ide, és aki még nem adott meg adatokat, akkor hajrá!!!!
Aki rajta van eddig, mert tudom az adatait:
Csubi, Magdolnam, Nati80, Lilla, Márti, Manó, Nati06, Odri, Csucsu
A fontosabb dolgokat is megirhatjátok, ki mikor tesztel, vagy mikor megy orvoshoz.
Nati, örülök, hogy közös nevezőre jutottatok a pároddal végre! Akkor most mindent bele!!!!!Mi együtt kezdünk akkor decemberben???? Amúgy nekem is hétfőn vagy kedden kéne megjönnie.