Új privát üzeneted érkezett!

Nyáriorgona!

Én egy fokkal jobban vagyok,Figyi,nagyon-nagyon tudom ajánlani neked a Stodal szirupot(homeos)sztem egy csodaszer!Száraz és hurutos köhögésre egyaránt jó,az ismeretségi körömben mindenki(gyerekek-felnőttek)ezt használják.És te is bátran szedheted,csecsemők,kisgyerekek,kismamik is...stb...
Nem olyan drága sem,szt hizem 800ft körüli.Nekem sokat segített az éjjeli alvásban is.Ha a fiúk is egyet köhintenek,elkezdem adni neki és megússzuk a nagyobb nyavajákat...
Próbáld ki!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Elöször is kösz mindenkinek a dicséreteket a fiaimról. Aranyosak vagytok!!! :oops: :D

Náriorgona:
hát ezek a helyes kis gyerekek, néha tudnak ám kis ördögök is lenni :wink: Főleg amikor mindkettőnek ugyanaz a játék kellene és nincs belőle csak egy... :wink:
Gyógyulást nektek!!!

Erika:
Mi panelba lakunk,csak annyira vágyott már egy töklámpára a nagyfiam, hogy csináltunk egyet :P
A fiaim, érdekes módon nagyon szeretnek pózolni, a fényképezőgép elött :lol:

Kriszti: Nagyon!!!!!!!!elevenek :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Panni,
köszi, Stodal szirup, feljegyeztem! :wink:

Mária,
elméletileg még csak kb. most kellene a tesztnek is kimutatni, nem? Nálad nagyon hamar lehetett tudni ezt a babucit! :D Én hét és fél hetesen voltam a 2. gyerekkel először orvosnál, és csak egy petezsák vagy mi volt látható... Nagyon lelombozódtam, mert szívdobogást akartam hallani, direkt későn mentem! :shock: Aztán másik orvosnál másik géppel már nem volt ekkora különbség. Tényleg, hanyadik napon vagy?

Márti,
ok, el tudom képzelni "élőben" is őket, de fényképen nagyon kis helyesek. Haláli, hogy pózolnak, az enyémek direkt grimaszolnak, meg eltakarják az arcukat, meg hátat fordítanak, mert nekik az a mókás.

Iszom ezt a málnalevelet, remélem jobban hat a peteérésemre mint a gégegyulladásomra, ugyanis állítólag ez utóbbira hat (ez áll a zacskón, többek között). Nemigen tudok ezek után hinni a gyógynövényekben, hiszen a torkom sokkal rosszabb azóta, amióta ezt a teát iszom.... :(

Végre süt a nap! :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!

Gira vagyok, ha még emlékeztek rám. Olvaslak azért Titeket, csak nem nem nagyon akartam írni a Gira névvel, mert nagyon sok közeli ismerősöm olvassa ezt a fórumot, és ha rákeresnek a nevemre, akkor kvázi mindent tudnak rólam, pedig nem szeretném, ha tudnák a 12. hétig. ÍGy most ezt az új felhasználói nevet találtam ki, amellyel csak a tiétek vagyok :)

T. marianak nagy-nagy gratula, nagyon örültem!

Nálunk semmi újság, akcióztunk, ahogy kellett, most várjuk az eredményt :oops:
Vendég

Sziasztok!

Nagyából vissza olvastam!!!!!
Reméllem a betegek jobban vannak!!!
Jobbulást nekik!!!!

Akik pé előtt vagy pé után vannak mindent bele!!!!

Nagyon szép helyen voltunk ma!!!!
Nagyon feltöltődtem!!!!!
De ez a nap is fárasztó volt,aki tudja mi a kommunikációs tréning,annak nem kell bemutatni!!!!
De egyébként nagyon jó társaság volt,már várom a holnapot!!!!
Később még benézek!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Miért várod a holnapot?
Vendég

Feleség!
Hát azért várom,mert holnap és azután is megyek erre a tréningre!!!
Vendég

JÓ ÉJSZAKÁT ÉS SZÉP ÁLMOKAT!!!!!!

Holnap este jövök!!!!
Puszi mindenkinek!!!!
Vendég

Mária

Szuper a teszted!!
Én Petrával voltam 4 hetesen.Kb pont ennyi mint TE!
Az uterus volt megnagyobbodva,és pici pacafolt volt láthato.Amit csk Ő látott persze.Ugyebár én nem azért mentem mert terhes vagyok,igy nagyon megdöbbentem és örültem ennek.Aztán csinált tetsztet,és poz.lett.
Igy tudtam meg Petrát.HAzafele mindenkire mosolyogtam. :lol: Repkedtem. :lol:

Nyáriorgona

Én is ajánlom a Stodal szirupot.Meg azért egy doktorbácsit. :roll: Annak elmondhatnád hogy babát szeretnél,irjon fel igy valamit.(Augmentin duot pl.)
Sajnállak szivemből,és jobbulást mihamarabb!! :shock:

Kriszti

Én is szeretem ezeket a tréningeket.Kicsit iriogyellek is.NA de persze eljö az én időm is.... :?
GYúrtok és büdösbogaraztok?? :lol: MA olvastam hogy amikor felmegy a hő akkor 3 napon keresztül bekövetkezik a pé-s,szoval akkor érdemes akciozni!! :wink:
Jobban vagy,?

Feleség!!

Hogyne emlékeznénk rád!! :wink:
Gyere ahányszor csak tudsz!! Kép
ÉS drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok nekem meg előjöttek ismételten a reumatikus fájdalmaim a karomban,vállamban,lapockámban.Pont a jobb kezem.Igy nem is volt kedvem ma jönni irni,mert szenvedés itt pötyögnöm is.
DE SOKAT GONDOLTAM RÁTOK!!!!!!!!!!! Kép
Vendég

Sziasztok!!!

Rik: :cry: kivánom, hogy minél előbb elmuljanak a fájdalmak

Nyáriorgona:
az enzémek meg folyton pózolni akarnának, főleg most, hogy a nővérem itthon van Angliából és fényképezgeti őket...Igen megszokták :lol: :lol:
küldök a szülinaprol egy pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na mizu csajok,pangás van????? :? :wink:

Holnap megyünk a 4D-re,már úgy várom!!!!

Képzeljétek,úgy néz ki hogy a dokim átszerződik a MÁV-ból a II.sz.Női Klinikára,szal valszeg ott fogok szülni.Még azért vacilálok,mert a SOTE nem nyerte el a baba-bartá kórház jelzőt és ez nem csak a megnevezés miatt fontos hanem a mentalitás maitt....és tudjátok nekem nagyon fontoa a háborítatlan szülés beavatkozásmentesen,gátvédelem,apás szülés,altarnatív dolgok(kád,labda...)szoptatás éjjel-nappal...stb..szal értitek.

Arról is van szó hogy a szülésznőm is lehet megy vele,ha tényleg akkor merek menni utána mert rajta múlik minden,ő fontosabb amint a dokim,ha pedig nem,akkor lehet hogy megválok a dokimtól és maradok a szülésznővel és egy újy dokival...Hát nem örülök ennek a helyzetnek szű 20 héttel a szülés előtt...de ez van.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

baba-bartá=baba-barát

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok !!

Ma vagyok a 26. napnál, még sehol semmi.
TALÁN !
Szóval nagyon izgulok.

Panni

Az orvos váltás mindíg nehéz, de annak örülj hogy még lesz időd átgondolni h mit csinálj.
Anno én a II.sz Női Klinikán szültem mindkét gyerkőcömet.
Rossz tapasztalatom nem volt.

Ágica
agica1027

Panny
a legtermészetesebb hogy ezt szeretnéd!!!!!!!!
Én nem is tudnám magam elképzelni más helyzetben...
Szóval drukkolok hogy minden ugy legyen ahogy szeretnétek!!!!!!
4d!!!!!!!!!!!!!!Megtudod a nemét!!Juppi!!!!!!!!! Kép

Márti

Igazi szülinapi hangulatú a kép!!!!!!!
Nem vagyok sajna jobban.A térdem is bedurrant.....
Szal öregszem.......a 3.gyerek mellett majd csak ülök,amikor futkos.... :(

NYáriorgona

Jobban vagy???

Kriszti

NApod???
Nálunk is volt pénzosztás!!(tv-ből tudom.... :evil: )

Többiek???
Vendég

Panny!

Nekem is fontosak ezek a dolgok, tán nekem kicsit fontosabb a szülés utáni gyerekágyas időszak bababarátsága... Szomorú, de van, ahol adott a non-stop rooming-in, de az embert a szobatársai utálják ki, ha éjjel magánál tartja a babát. Én mindkétszer így jártam :(
Választott orvosom sosem volt - elvből. Az első szülésem az közepesen sikerült - doki szempontból, viszont a második álomszép lett - Pécs város legalternatívabb szülésze volt az ügyeletes :D Se gátmetszés, se oxitocyn, se láblekötözés, se ctg... semmi. De hát ehhez marha nagy szerencse kellett. Lehet többé nem lesz :roll:
Vendég

Sziasztok!

Most értem haza!!!!
Hangom egy szál sem!Szerintem a család örül neki!
Napközben lázasan voltam a tréningen!!!
Most már teljesen elmegy estére a hangom,mint aki néma!!!
Ráadásul fáj is a torkom!!!
Jó lenne kibirni még a holnapi napot,de ha jobban lázas leszek itthon maradok és irány a rendelő!!!!
Még lehet később ha pihenek egy kicsit benézek!!!!!
Puszi mindenkinek!!!!!
Bocs,hogy csak magamról irok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma úgy felpörgött a napom, hogy csak ide-oda kapkodtam a fejem. Aláírtuk a lakásunk adásvételi szerződését (eladtuk), de még fogalmunk sincs hová költözünk az év végéig. Ugrott a hely, amit kinéztünk... kaptam még pár rossz hírt, aztán ettől a sok feszültségtől megfájdult a fejem is. :( Most tiszta para vagyok, nehogy a bébink rovására menjen ez a hülyeség... Próbálok lenyugodni, de annál idegesebb vagyok, minél kétségbeesettebben nyugtatom magam :oops: Ördögi kör :roll:
Vendég

Feleség

Mekkora volt ez a lakás?És mekkorát,milyet szeretnétek??Mi is 3 hónapja adtunk-vettünk lakást,szal tudom min mész át!!!!!!!!!! :?

Kriszti

Szegénykém!!Most már tényleg menj el dokihoz!!Nem javul ahogy irod!!Pihenj,ne dolgozz.(ill. elmélkedj :D )

Jó éjt!!!
Vendég

Feleség(gira :wink: )!

Akkor egyet értünk a baba-barát elvárásainkban!! :wink:

Most halottam, hogy képzeld a női klinikán éjszaka nem lehet ott a baba,szal ez az a pont aholdöntöttem....nem bírnám elviselni hogy elvigyék a picikémet éjszakára!!!Szerinted ezzel hogy alapozzák meg az anya-baba szoros kapcsoltot???A babának sztem csak az anyjára van szüksége éjjel-nappal,nem?!Na meg a szoptatás miatt is kell.

Kriszta!

Jobbulást!!

Erika!

Neked is jobbulás a lábadnak!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Rik!

33 nm volt a lakás, tehát éppen ideje volt újat venni. Eredetileg tanyában gondolkodtunk, de arra nincs szocpol. Most tudtuk meg :? SZóval talán egy 3 szobás panelbe, esetleg egy újépítésű társasházba nevezünk be. Most nézek szét a piacon.

Panny!
Tényleg brutál durva, hogy elveszik az újszülött gyereket az anyjától akár nappal, akár éjjel. Én végigbőgtem az első éjszakát, amikor "megfigyelés" címszóval nem adták oda az elsőszülött lányomat. Folyton arra gondoltam, hogy tegnap még itt rugdosódott bennem, a lényem része volt, most meg erőszakkal elvették és ki tudja, hogy érzi magát :roll: A másodikat egy percre se vették el :) Én is fürdethettem :D Most valszínűleg megint más városban szülök, más kórházban, nem tudom itt mi lesz. De az első esetből okulva már a második szülésemnél úgy voltam, ha nem úgy lesznek a dolgok, ahogy szeretném, fogom a bébit, és saját felelősségemre távozok másnap. Ezt még most is fenntartom.
Vendég

Most írt a sógornőm SMS-t, hogy babát vár.... hmmm de jó lenne együtt :oops:
Vendég

JÓ REGGELT!

Megyek a dokihoz,mert már rosszabbul érzem magam!!!!!
Később irok!!!!!!
Vendég

Gyógyulj meg, Kriszti!!!! ++++++++++++++
Vendég

Kriszti !

Jobbulást és gyógyulj meg mielőbb !!!

27.nap, ?????????.

Megyek vásárolni, később jövök még !

Ágica
agica1027

Húúú, csajok!

Az előbb olyan hányinger jött rám :shock: Nem merem remélni, hogy AZÉRT, lehet az idegesség... vagy hogy a Gravidát ma reggel vettem be éhgyomorra... vagy az időjárás :roll:
Kezdek izgulni... eddig a ti példátokból okulva nem nagyon éltem bele magam, hisz először próbálkoztunk... de azért most már átjárt egy izgalmas várakozás.... hétfő...
Vendég

Sziasztok!

Feleség,
nyugodtan hagyd, hogy átjárjon az izgalmas várakozás, az olyan jó érzés. És azt csak most tudod érezni! :D Aztán meg lesz ami lesz... :roll: (nekem ez már a 7. hónap, és már elég vegyes érzések járnak át :? )

Hát nem könnyű dolog ez a 3. babaprojekt, úgy látom mindenkinek elég zűrös az élete, és ez biztos megnehezíti a dolgokat. Erre mondtuk azt itt a többiekkel, hogy odafent biztos tudják, hogy hova kell vinni a kisbabát.

Mindenesetre vigyázz magadra, amennyire csak tudsz! És próbálj kikapcsolni, relaxálni néha.

Kriszti,
jobbulást! +++++++++++++

Erika,
Mi már szerencsére kifele megyünk a betegségből...

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!

Mindenkinek jobbulást kívánok, akit elkapott ez az őszi nyavaja!

Nekem is elég zűrös időszakom van a munkahelyemen, és itthon is!
Már alig várom, hogy vége legyen.

Most pedig drága párom az ebnek csinál ólat, mert a mellékhelyisében ahol lakott eddíg, minden műanyagot megrágott a szentem...

Mutatok nektek képet róla:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok. Igaz, mostanában kevesebbet jövök, de nagyon hiányzik a beszélgetés. Néha jobban esik pihenni fekve, mint a gép előtt üldögélni. Most nem olvastam vissza, csak ezt az oldalt.

Kriszti! Jobbulást neked!!!!!!!!!!!

Erika! Vigyázz magadra.

Panni! Én is gondolkodóba esnék, de itt nincs választás. Nekem muszáj lesz a legközelebb eső kórházban szülnöm. Igaz, az előző kettőt is itt hoztam világra. Akkor sem volt nagyon rossz, de most nem tudom milyen lehet.

Nyáriorgona! Örülök, hogy kifelé mentek már a betegségből. Vigyázzatok magatokra.

Teszek képet. Ha valakit megbántok vele, azt tudassátok. Egyébként nem csak a baba miatt ilyen a pocakom, van egy kis felesleg is. Eddig fél kg-ot híztam.

Kép

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Britta!

Nagyon szép kis pocakod van!

Már alig várom, hogy nekem is legyen!!! :lol:
Vendég

Mária!

Hamarosan lesz neked is, csak légy türelemmel. Én is nagyon vártam már, hogy látszon.

Kép
Kép
Kép
britta

Csajok!

Segítsetek légy szíves. Hogyan tudnám egymás mellé tenni a vonalzókat, mert most a fiúkét le kellett vennem.

Köszi a segítséget.

Kép
Kép
Kép
britta

Britta!

Egymás alá másold be a három url címet.
Vendég

Mária!

Nem fér el egymás alatt a három vonalzó. Azt írja, hogy túl hosszú az aláírás.

Kép
Kép
Kép
britta

És ha sorban rakod egymás mellé?
Vendég

Próbáltam, de nekem nem sikerült.

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Kiirt a doki!!!!
Itthon vagyok egy pár napot!!!!!
De nem is birnék dolgozni!!!!!
Később benézek!!!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!!
Vendég

Kriszti!

Pihenj sokat, hogy gyorsan meggyógyulj.

Kép
Kép
Kép
britta

Szia Britta!

Kipróbáltam!
Nem mindegyik vonalzó fér bele. A lilypie az igen, mint ahogyan látod, nekem sikerült. Egymás alá másoltam be őket.
Vendég

Mária!

Köszi, eddig nekem is befért, csak újítani akartam, ezért lett a gondom.

Kép
Kép
Kép
britta

Britta

Azért látni már a pocidat!!!Jol vagy?UH-ra mikor mész??Kiváncsi vagy már a nemére igaz???
VAn egy fajta ahol minden gyerek ráfér és a bébid is!!Asszem Editnek volt ilyen!!
Edit???Ugye???

Krisztink

Jobbulást és pihenni,mert a pocidban is lakózhat valaki tudod!!
Lázas is vagy??Doki mit mondott????

PAnny

4D???????????????????????NAgyon kiváncsian várom!!!! Kép

NYáriorgona

Ti jobban vagytok??Fiad mikor mehet oviba??

Mária

Meddig akarsz dolgozni??
A Lillárol van két vonalzo!Másik csajszid hova tünt??
:shock:
Aranyos nagyonc a kutyid!!!

Ágica
veled mizujs??Igen szükszavú vagy!!
:D

Feleség

Hányinger??Ez jó jel!!Tesztet mikor csinálsz??Nincs mensi előjel ugye??

CSajok,én ma ablakot pucoltam ,meg függönyt mostam.Ismertek még egy ekkora barmot mint én??Fája keze,most már mindkettő,és ablakot pucol?Meg függönyökért nyulkál felfelé???
Kép
Vendég

Erika!

Te is jókor és jó időben pucolod azt az ablakot?!
Vigyázz magadra!!!!!!!!!
A kezed miért fáj????

A doki azt mondta,hogy pihenjek!!!!
Hétfőn kell vissza menni!!!!
Irt fel gyógyszert,vettem még homeós bogyót is ami erre a betegségre jó!!!!
Lázam is van,de csak este és reggel,de már kezdek most is melegedni!!!!!
A hangom hiányzik a legjobban,a gyerekek,élvezik és nevetnek!!!!
Dirrekt mondják,hogy beszéljek már!!!!
Hányingerem is van,minden pillanatban azt érzem,hogy most hányok!!!
Most lefekszem,majd később irok még!!!!!!

Te is pihenj már!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is, csak olvasó üzemmódban, sok itt a munka! jaj, de utálom....

Kriszti :)
Jobbulást!! Jó egy kis pihi ugye??

Panny :)
Mi volt UH-n??

Rik :)
Ablakpucolás..... :? :shock:
Bocsi, hogy a pü.-re nem válaszoltam...

Britta :)
Már növöget a pocid! Gondolom, már mocorog is!

Mária :)
Te hol dolgozol? És meddig akarsz még melózni??
Én úgy tervezem, hogy amint bizonyos lesz a baba, rögtön tp!

Na, még egy 20 percet kell itt kibírnom.......

Puszi nektek!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Kriszti

Képzeld,reumás! :shock: Ilyen fiatalon.... Kép Tiszta gáz,és nagyon tud fájni.Megértem az öregeket!
Nekem hálistennek csak ilyenkor fáj,aztán majd edződik a hideghez...

Edit

De azért irj vissza,oks!! :wink:
Tied volt az a vonalzo,amin a három dolog összejött?A két gyereket rátudtad tenni az ovulácios vonalzóra??
Na látom mész is haza,jó pihenést!!!
Vendég

sziasztok!

Háát, többen kérdeztétek, tehát így válaszolok.

Én egy megyei napilap terjesztői hálózatát vezetem.
Nagyon gáz, mert vállalkozókként végzem a munkát, szám szerint 109 alkalmazottal és több alvállalkozóval.

Nem tudom mi lesz, ma éppen teljesen kiborultam, és mondtam a páromnak, hogy felmondom a szerződést.

Biztosan a hormonok teszik, de egyre nehezebben tűröm a stresszt.
A dokim is kérdezte, hogy meddíg akarok még dolgozni...
egyelőre nem tudok válaszolni.
Nem akarok sokáig, de ez most nem tölem függ :cry:
Vendég

Szia Rik!

Maximálisan együttérzek veled, a kezeddel kapcsolatban.
Nekem teniszkönyököm van, a tavasszal kétszer műtötték... :cry:
nem sokat segített :cry:
Vendég

Hali :lol:

Hát megvolt az UH,és hát......HÁROM A FIÚ!!!! :lol: :lol: :lol:
Megvan a mesterhátmas....úgy látszik apa nem tud hibázni :wink: Olivérünk lesz,elég erőteljesen a tudtunkra adta :wink: Annyira édes,a Márkra hasonlít,elsírtam magam...és minden rendben vele,teljesen egészséges!!! :wink: A fiúk nagyon rülnek az öcsinek és mi is!!!!! :wink:

Brigi!

Ari pocid van!!Milyen felesleg??Egyátalán nincs,csinos vagy!! :wink:

Na megyek mert hulla vagyok,most jöttünk haza,reggel 9 óta úton voltunk.Voltunk közben moziba is(jó volt :wink: Megy a gőzöst néztük meg)este meg voltam a MÁV-ban a szülésznőmnél.Döntöttem,maradok a MÁV-ban,választok új dokit,a szülésznőm fontosabb!!!

Jó éjt!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

NAgyon örülök,hogy ilyen boldognak "olvaslak".Szerettel gartulálok Nektek a mesterhármashoz!!!!Igazad van,Apa nem hibázott!!! :wink:
És a Márkra hasonlit igy látni??Szuper élmény lehetett!!!!

Mária

Húú,nem semmi.Felelős munka,felelős embernek!!
Én sosem voltam ilyen tisztes beosztásban igy nem is tudom mi lenne a jó megoldás.TAlánaz,hogy dolgozz addig mig jólesik,és birod enerdzsivel.
HA visszajössz majd gyesről(hú,de messze van az még) akkor ujból ezen a poszton leszel??

Krisztim

Hogy érzed magad???Fekszel biztos.Küldöm a pozitiv energiáimat+++++++++++++++
ÉS puszi!!
Kép
Vendég

sziasztok!

Rik, elég rossz lehet neked, ma nekem is fájtak az izületeim és rád gondoltam :) , csöppet sem kellemes a fájdalom :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

köszi!! :D Sajnálom!!! :shock:

Jó éjt!!
Vendég

Panny!

Nagyon-nagy gratula a fiúhoz!!!!! Elmondhatnád a titkot ;)

Rik!

Nem érzek mensi előjeleket, de az nem jelent semmit, mert amióta cukormentes étrendre tértem át, nagyon "kellemesek" a mensijeim, nem nagyon van előjel.

De azóta is tiszta ideg vagyok... tudom, hogy ez nem tesz jót, ettől még idegesebb leszek :?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?