Új privát üzeneted érkezett!

Katila!
Az sose baj, ha óvatosabb vagy a kaják terén! :)

Hát igen. Másabb vagyok... mert ezek 2005-ös képek... és kissé nyúzott vagyok a képeken.

Most ilyen vagyok!
Oldalról
Portré
szilbee
 
 


Megvan a 100. oldal!!! :mrgreen:
szilbee
 
 


És te kezdted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina
 
 

 
 

Szasztok csajok!

Végre, 100. oldal, Szilbee, most már nyugodt szívvel mehetsz szülni! :D :D

Először is: mizu a kórházasokkal? Ditke, sikerült kijutnotok? Szamóca, Mátéval ma voltatok Pesten, ugyi? Rendben volt minden???

Erika, az a baj, a krampusz egyértelműen a rossz gyerekekhez kapcsolódik, ő osztogatja a virgácsokat... Szerntem mesélj neki ijesztő alakjáról, aztán ha megérkezik, erősítsd meg Brigit, hogy neki nem jár virgács, és nem bántja a krampusz, simogassa meg, meg esetleg a Brigi kínálja meg teával, vagy csokival, vagy ilyesmi. Vagyis közelíthessen felé... De ez lehet hülyeség... :shock: :shock:

Katlina, sztem is ráér még a túró és társai... van annyi kajcsi, ami kevésbé allergizál.

Ildi, jót nevettem a storyn, de nem kárörvendésből!!! Aranyos lehettél, ahogy magyarázod a szitut! Meg jó dolog, hogy ha én lettem volna, megszólítottál volna!

Szilbee! Aztaaaaaaa :shock: :shock: Nagyon nagy a pocid!!!

Ditke! Igen, van légzésfigyelőnk, így azért nyugodtabb vagyok, főleg, hogy Szabi nagy hasonalvó. PErsze így is sokszor ránézek éjszaka is... :oops:

Évi, hát Ivett heylében én is hazavágynék!! Nem semmi, amikről írtál!

Szilbee! Hogy lehet megcsinálni, hogy ne a képet tegyem fel, csak a linket, ahonnan meg lehet nyitni? És hogyan nevezem át??? Bocsi, tudod.. nem vok egy nagy infózseni...
nagyon jók a képek! HOyg én meg mennyit öregedtem 2 év alatt...

:roll: :roll:

Ja, és jönnek Szabi fogai!! Most már érezni és látni is lehet egyértelműen!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szilbee! Boldog névnapot!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Háj!


Na Szilbee Nagy gratula a 100-hoz!! :lol:

Judit, Ildi!
Köszi a gesztenyét....evett, semmi baja...nem volt itthon meggy, így cseresznyével meg babagrízzel dúsítottam.
Rakott bab? Milyen ???
Én ma csirkemellcsíkok, gomba,tejföl,pert.zöld. összekutyul.

Évi!
Egyik ismim a 8 hós babájának már Petit-danone-t ad......

Katlina!
Amikortól majd húst is adsz hetente 1-szer májat is kell....Én még nem próbáltam...de csak finnyából...mert a főtt máj nekem büdös....de majd rá veszem magam...

Dorka!
Külön szobában alszotok? És hogy bírod? Nem kel fel Szabi éjjel, vagy meghallod?

fanna3
 
 


Cső mindenkinek!

Ma beszéltem Olgával hospitáláson volt, biztos este meg bepótolja a napot Balázzsal, meg tanul is.

Én is hallottam, hogy lehet túrót adni a babáknak, de nem nagy mennyiségben, gondolom csak egy kis ízelítőt. Én még nem adtam, majd.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Hú, mennyit írtatok. Alig győzöm visszaolvasni. :wink:

Most ment el a doktor bácsi. Jázmin benáthásodott. És olyan, de olyan nyűgös volt ma, hogy addig, amíg a tesók haza nem értek, csak a kezemben volt neki jó... Alig érzem a karjaimat a ruhástól majd 8 kilójától :?

Dorka, holnap megyünk Pestre. Komaasszony :lol: Balwin , köszi az ortopédust, most a sebészeten kezdünk, ha kell a telefonszám, visítok.

Olga, Ildi, kitartást a tanuláshoz, én aztán tudom, milyen nehéz. :wink: És milyen jó, amikor túl lesztek majd rajta.

Szia Niki! Gyere gyakran és tegyél képet is a kicsiről!

Tegnap Jázmin elveszett... a lakásban... :shock: A nagyok az egyik szobában játszottak zuhanyzás után, én anyukámmal telefonáltam, a férjem meg készült Jázmint fürdetni. Egyszer csak látom, hogy köröz egyre idegesebben körbe-körbe a lakásban. Kérdezem, mi baj, s ekkor mondja, hogy nem találja Jázmint... :shock: :shock: Az ajtó zárva, meg a kilincset amúgy sem éri fel... nem értettem... de tényleg nagy volt a csönd, pedig mindig mondja a magáét, brümmög, baba, dada, ritka, ha csendben van. Halál idegben kerestük két percig, mígnem előkerült: békésen üldögélt a vizes zuhanyfülkében és néma csönben pancsolt abban a kicsi vízben, amit Máté otthagyott... :roll: :lol:

Jázmin is tejérzékeny. Neki is ekcémás lett a háta a 4 hónapos kortól adható tejpéptől...amit 6 hónaposan kapott. Így most nagyon szigorú tejmentes diétán van.

Fanna! Hogy ízlett Niminek a joghurt? Savanyított tejterméket (joghurt, túró, sajt) a doktor bácsink szerint nem tejérzékeny gyereknek 8 hónapos kortól lehet adni, egy teáskanálnyi mennyiséggel kezdve, azt a főzelékbe keverve.

Na, most már, hála Nektek, én is kedvet kaptam pocakos kép kereséséhez, csak idő kérdése, mikor jutok hozzá, hogy feltegyem.

Megyek főzni, a nagyoknak rácos csirkehús lesz vacsorára.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Rengeteget írtatok!!!!!

Csak ámultam.

Jaimee!
Nem szóltál hétfőn hogy benn vagy a kórházban háromig ott voltam a nőgyogyon talizhattunk volna, de mindegy most már

szép délutánt vagyis estét

puszika

Kép
kbernadett
 
 


Fanna!
Én úgy szoktam a rakott zöldbabot,hogy a darálhúst felteszem pörköltösen amikor az jó a tepsibe teszek egy picit a levéből és egy réteg zöldbab egy réteg darálthús,és a tatejére volt amikor tejfölt raktam de kipróbáltam már sajtal is úgy is jó!
bbj!te hogy csinálod?????
Májat ilyen korán???????


Szamóca!
Jázmin aranyos lehetett!!!
Milyen ez a rácos csirkehús???????????nyamm

Dorka!
ezt már leírta egyszer Szilbee,de nekem még így sem sikerál,meglátszik hogy nem vagyok egy nagy zseni :oops:

Kép

Kép
katlina
 
 


Kép Szilbee boldog névnapot!
Szia Mindenkinek!
Rengeteget írtatok igyekszem visszaolvasni, de most minden szabadidőmet leköti a szakdolgozatom írása.Örülök a 100-ik oldalnak.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Szamóca, közben rájöttem, hogy még csak kedd van... :shock:
Gondlom a tegnapi Jázminkeresés alatt nagy idegben voltatok!!!
Ma meg ez a dátha... Remélem gyorsan meggyógyul!!!

Fanna, egy szobában alszunk, pedig lassan külön kéne tenni, tudom.. Olyan csendben lélegzik, hogy rá szoktam nézni. Elég forgalmas helyen lakunk, és a nagy forgalom miatt a légzésfigyelő nem 100 %-os, mert ha pl. busz megy el, akkor egy picit remeg a ház, és ezt is érzékeli a figyelőnk.
Amúgy éjjel nem ébred fel Szabi, mocorogni szokott, és így a takarót is minidg igazítom, be ne másszon alá... Meg állandóan keresztbe fordul, így visszapakolászom. Az ágyunk végében van az ő kiságya, így csak felülök, odakúszom, megigazítom, és alszunk is tovább.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Hihetetlen, majdem egyszerre írtunk Katlina!
Annak idején én is májat adtam a gyerekeknek, nem volt vele probléma. Angi lányom egyébként a párizsit imádta, Kristóf pedig a juhbeles virslit szerette. Én a petite danont kezdtem neki uzsonnára adni, szépen fokozatosan szoktak hozzá, nem volt gond. Egyébként nálunk még a tejpépek is nagy kedvencek voltak annak idején.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Katlina, íme a recept: egyszerű, gyors.

A burgonyát megfőzzük, meghámozzuk, karikákra vágjuk (én az alsó sorban lévőket mindig vastagabbra vágom). Egy jénai tálba vékonyan olajat kenünk, majd a krumplit a tálba terítjük, megsózzuk. Jöhet rá a karikára vágott hagyma. A hússzeleteket elősütjük, majd a hagymára rakjuk. Aki szereti a hagymát, a húsra tehet még egy réteget belőle. Ismét burgonya vékonyan szelve. Alufóliával letakarva megsütjük. A fóliát levéve rengeteg pirospaprikás tejföllel leöntjük és még 10 percre a sütőbe visszatesszük. Ha elősütött a hús, nem kell fóliával letakarni, lehet rögtön a paprikás tejföllel együtt sütni.

Készülhet pulykamellből, csirkemellből, filézett csirkecombból is.

Jó étvágyat hozzá!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Fanna!
én is úgy csinálom, ahogy Katlina. Annyi plussz, hogy én tejfölt is, meg sajtot is teszek egyszerre.
Májat nekem egyik gyerek sem eszi meg. Anyáék a múltkor hoztak kacsamájat, Gréti még azt is fújolta! na pedig az aztán nyammm
A párizsi és a virsli nálunk is megy, de Leti még ilyet nem kapott, de ma volt neki milánói utánzat.paradicsom, tészta, sonka. so-so.

Szamóca!
Jó ez a rácos husi is, na még egy ötlet hétvégére.
Jobbulást a Picúrnak


Dorka!
Miért kellene külön tenni? Fizikai fájdalmaim lennének, ha nem lennének ott, de ez megint a én önzőségem, igaz. Még annyi, hogy nálunk Gréti takaró alatt alszik, most Letit hálózsákba pakolom, és jobb. Nem tudja lerúgni magáról, míg Grétit nem tom hányszor takargatjuk egy éjszaka.

Szilbee!
Megvan a 100. oldal, még egyben.
Nagyon jól nézel ki a képeken, mikori mostani? Az arcod is szép, én semmit nem látok rajta

Olga, Ildi!
Mi az a hospitálás nálatok? Akkor mit csináltok?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit, azt tanácsolják, hogy 6 hónaos korban legkésőbb tegyük külön szobába a babát, különben később nem fog tudni egyedül aludni, mert nagyon megszokja a szülők jelenlétét. Nekem is egyelőre kivitelezhetetlennek tűnik... olyan jó egy szobában lenni vele!
Tudom, mindenki másképp csinálja... és megértem azt is, aki egy ágyban alszik a babával, meg azokat is, akik kezdetektől külön szobában altatják.
hálózsákkal próbálkoztunk, utálja Szabi, úgyhogy marad a könnyű takaró...

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Nekünk bejött a dupla hálózsák: egy vékonyabb hosszúujjú és egy vastag, steppelt ujjatlan, s így nem kell takarózni. Már újszülött koruktól így aludtak.

És egy hónapos koruk óta külön... :oops: Én alig aludtam valamicskét, amikor egy szobában voltunk. Minden neszre, mozdulásra, hangosabb lélegzetvételre felébredtem. Ha meg nekem kellett kimennem vagy fordulnom, mindig attól féltem, felébred. Így aztán hamar különköltöztettük őket. Van légzésfigyelő és a bébimonitort is beüzemeltük, de viszonylag halkra állítottuk, így a pici neszeket nem hallani, de ha sír, azt igen.

Az ágy nálunk szigorúan az alvást szolgálja, ott nincs játszás, evés, ivás. Ha felébred, kiveszem. Viszont tudja, hogy ha ágy = alvás. Ez a nagyoknál is bejött, mindketten nagyon jó alvók, nincs éjszakai ébredés, nyűglődés. Jázmin is 2 hónapos kora óta átaludja az éjszakát.

De persze ezzel is úgy áll a dolog, ahogy Dorka mondja: ahány gyerek, annyi szokás, mindenkinél más jön be, mindenki maga érzi, mi a jó neki.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Köszke a receptet:)))))))

Még én sem nagyon akarok elszakadni......úgy vagyok vele hg tervezünk egy új franciaágyat venni...a matrac már meg van hozzá......szóval majd akkor az ággyal együtt átköltözünk a másik szobába.....de a vételt sem nagyon kapkodjuk el......addig is halasztódik.Én még akkor is rá-rá szoktam nézni amikor a másik szobában tévézünk.... :oops: Szóval nem tudom mikor és hogy is lesz ez.....Jó lenne tudni hg mi a praktikus...meg neki mi lenne a későbbiekben a jó....de hát ha megvárom míg beszél.....szóval nehéz ügy...ha véletlen valaki küzdött és már megoldotta ezt írjon!!!

fanna3
 
 


van új kép is.................

Kép

fanna3
 
 


Sziasztok :)

Meg se próbálok mindent észben tartani :shock:

Szilbee! Há nagyon boldog névnapot néked! :lol: Meg örvendek, hogy a csajok kibulizták neked a 100. oldalt :mrgreen: Annak meg pláne, hogy te kerültél az elejére! :D

Fanna, jó sityakja van Niminek :lol: Néztem a napokban az iwiw-es képeiteket; a nadmajom, mega megdöglött a papagájom munkacíműveken naon hasonlatosak vagytok :)

Ildi, Petikének már egész felnőttes az étrendje :)

Csorgatom a nyálam, miket írkáltok ittene...kajahegyek :shock:

Együttalvás: már csak én alszok Annalucussal, és még mindig úgy csempészem be a kiságyába :roll: :( Éjjel (ha felébred) magam mellé veszem, cicizik (evés) amíg tud, aztán beszunyál. Együtt alszunk reggelig. Asszem ez így a lehető legrosszabb megoldás - a gyerek szempontjából :(

Szamóca: ehehehe...aranyos történet :) Így utólag már nektek is :wink:

Dorka, gratu a fogacskákhoz! :D

Mi most nyűgik vagyunk, tegnap kijött a második fogunk is, oszt most ez meg is viseli kissé. Állandóan rágja az öklét, vagy a rágókát, és szinte non-stop "szórakoztatni" kell, hogy elterelődjön a figyelme.

Niki, hali :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Hát azért Ti is tudtok termelni! :lol:

Dorka / Katlina!
Így kell kinéznie a linkek
:arrow: [url=ide jön a link kódja]ide jön a szöveg[/url]

Szamóca!
Levente is volt már, hogy rámhozta így a frászt... pedig innen nem tud hova menni, meg a lakás se nagy... de mégis talál olyan kis zugokat, ahova be tud csücsülni, aztán én meg kereshetem. :?

Mi is hasonló okból aludtunk külön szobában, mint Ti. Képtelen voltam kipihenni magam, mert minden neszre felébredtem... Sajnos én világ életemben ilyen voltam.

Viszont tényleg hallottam olyat, hogy csemete még 4-5-6 évesen is szülők között aludt, de valahogy nem tudom azt mondani erre, hogy helytelen, mert egy idő után a gyerek úgyis akar majd egy saját helyet, ha nagyobb lesz... akkor majd átköltözik a saját ágyába. Ráadásul, ha a szülőket se zavarja szex terén, hogy minden együttlétet meg kell szervezni, akkor nem hiszem, hogy gondot okozhat. Persze lehet tévedek,... de ha ez az együttalvás mindenkinek jó, akkor nem feltétlen okoz bajt, nem?! :roll:

Dorka!
Gratula a fogacskákhoz! :D

Betti!
Pénteken reggel 7:30-ra kell majd mennem a 7-re, betegfelvételre. Gondolom úgy lesz ahogy korábban is volt... előkészítenek, beöntenek, CTG-re kötnek... stb. Ha lesz majd időd, kukkancs már rám lécci. :)

Anna!
Nagyon jó ez a kép! Kép
szilbee
 
 


Balwin! Márti! Szamóca!
Köszönöm nektek is a köszöntést! :D
szilbee
 
 


Jó szép reggelt! :)

Judit, üdv a második fogacskának, és boldog 5 hónapot! :)
Most mi is a "szórakoztassatok mán"- napokat élünk... :?

Fanna! Milyen nagylegényes már Nimi!
Ilyen mozaikos szőnyegünk van nekünk is!! :)

Na, most teszek egy próbát egy kép beszúrására úgy, ahoy Szilbee mondta: Kép
Szabibaba

Na ne röhögjetek, ha nem sikerül!!! :oops: :oops:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


persze hogy nem sikerült.... :roll: :roll:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Jó a hajad Dorka!

Nekem sem akar sikerálni!

Kép

Kép
katlina
 
 


Dorka!
De a netesalbumba feltett kép direct linkjét kell bemásolnod!!!
szilbee
 
 


Először fel kell tölteni a képet egy netes albumba! És a kép alá rendelt linket kell bemásolni a "képletbe"!
szilbee
 
 


Kép

Bbj: a hospitálás gyakorlatot jelent, nekem még nincsen, majd csak a másodki félévben azt hiszem. Ez úgy néz ki, hogy neked kell megtartani bizonyos foglalkozásokat azt előre megmondják, hogy mit, és neked kell kitalálni a hogyant. Egész nap az oviban vagy és figyelsz, tapasztalatokat szerzel, és játszol a gyerkőcökkel. Kb. ennyi.

Alvás:
Szerintem mindenki úgy csimnálja, ahogyan a legjobbnak látja, ahogy a leg kényelmesebb, és hosszútávon fenntartható. Szerencsére ebben sem vagyunk egyformák, miért is csinálnánk úgyan úgy?

Ne aggódj Balwin, én is a drágasággommal alszok, ki sem bírnám, ha messzebb lenne tőlem, mint egy karnyújtás. :lol: Nekem ez már bevált, addig amíg szükségük van a szoros testi kontaktusra miért ne aludjunk együtt. Egy idő után, már úgyis igényelni fogják a különalvást. Imike meg apával alszik, reggelente bújik be mellém.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


[urlhttp://i194.photobucket.com/albums/z307/Szabibaba/breds.jpg]
ébredés

bocsika a próbálkozásért.... :? [/url]

Kép
Kép
dorkáék
 
 



Kép
Kép
dorkáék
 
 


Az = jel lemaradt és a végére is kell még a [url].
szilbee
 
 


na, három a magyar igazság!!!
Sikerült!

most mán eldugultam!!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Ügyi! :D
szilbee
 
 


El ne dugulj nekem!!! :lol:

Tessék gyakorlás gyanánt egy csomó-csomó képet feltenni!!! :D
szilbee
 
 


Szasztok!

Köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtatok. Megpróbálok csatlakozni a fórumhoz, bár nagyon rossz fórumozó vagyok, olvasni szeretek, de írni már nem annyira.

Magunkról pár szó: 29 éves vagyok és van egy 3 éves Dorkánk és egy 7,5 hós Katánk. Mindkettőt Jakabnál szültem természetes úton és életem legszebb élményei voltak. Mielőtt gyesre jöttem kulturális területen dolgoztam meg elvégeztem az Államigazgatási fősulit (már pocakosan államvizsgáztam).
Majd próbálok vonalzót csinálni.

Katlina: Örülök, hogy tudtam kutyusügyben segíteni. A sajttal, túróval én várnék még, bár én meg túl óvatos vagyok. Én Dorkának sem adtam semmiféle tejterméket 1 éves koráig (tejfehérje allergia gyanús volt), tápszert, tejpépet is csak HA-t. Katával is így fogom, nálunk a doktornéni így javasolja, én pedig hallgatok rá. Mi Katával most kezdtük a husis kajákat, de még mindig az anyatejcsi a fő táplálék. Én meg nem bánom.

Judit: Nem baj, ha sírt Gréti. Legalább jelzi, hogy nehéz Neki elválni Tőled, bár gondolom, hogy ettől még nagyon rossz volt. Mi egyébként ismerjük egymást, mi is járunk angolra csütörtökönként.

Mensi: Most még nem jött meg, de Dorkával hét hónappal szülés után megjött és utána minden hónapban pontosan (addig nem volt az).

Majd még írok, most mennem kell megyünk Höcögtetőre a Mátyás király útra.

Szép napot!

NIKI
csni
 
 


Olyan jó ez a Dorka név!

Ha nem lenne a családban már egy Dóránk meg egy másik Dorkánk és Ha a pici lány lenne, lehet Anna helyett Dorka lett volna.
:roll: :)
szilbee
 
 


Szép jó napot!

Niki, mi az a Höcögtető? :roll:

Alvás. Nos, ahogy írta Ildi, ezt is mindenki máshogy csinálja... :lol: Én úgy gondolom, nagyon elrontani nem lehet. Érzi azt valahogy az anyja, gyerkőc, hogy mi a jó neki. Ha az együttalvás jobb, akkor az, ha külön szoba, akkor az.
Bár a rossz alvóknál azt ajánlják, mindig ott aludjon el a gyerek, ahol fel fog ébredni. Mert pl. ha ölben alszik el, éjjel meg a kiságyban ébred, akkor nem fogja tudni hirtelen, mi is van, hol van ő most.
Én eddig egy szobában aludtam Csongival, de nem egy ágyban. Volt olyan is, de nem tudok mellette aludni, mert olyan mint a rinlispír, állandóan mocorog, rúgdos, csapkod.
Erre pár hete kiebrudalt, hogy ő már nagyfiú, és egyedül akar aludni.
A haverja viszont még mindig az anyukája mellett alszik, és nem is adja jelét annak, hogy ezen változtasson.

Kaja. No, én ezzel úgy vagyok, hogy sok gyerkőcnek meg sem kottyan, nem lesz allergiás, mi is felnőttünk valahogy, de én nem akartam még az esélyét sem megadni. (így is az lett, valszeg örökletes). Szóval nem adtam hamarabb semmit.
Az a baj, hogy mostanság minden 3. gyerek allergiás valamire. Gondolom benne van ebben a környezetszennyezés, meg az a sok hülye műanyag, amit megetetnek velünk.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szilbee, aztán nehogy meglepődj, ha pici lány születik meg :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Nem! Én már Lelkiekben arra is felkészültem! Ismerve, hogy Mosonyi milyen százalékban találja el a babák nemét! :lol:
szilbee
 
 


Szasza!


Fél napig ...mit fél napig.....este óta nem voltam aztán tessék betelt megint vagy 3....oldal..... :shock:

Hol is....mit is.......????

Köszke...növögetünk..... :roll:

Szilbee!
Ha ez+az...meg ha az+emez.....megha meg Ha! :mrgreen: nemsoká kiderül!!!!!!!! :lol:
Jajj...mán én is akartam kérdezni ezt a beszúrásos dolgot...mert mán BalwinJudit is tudja... :lol: na majd beállok a próbálkozók táborába.....

BJudit!
Király.....és egész nap énekelsz...vagymi???? Hordozgatod? Játszotok? :lol: Tudom Nimi is annyira de annyira fikás volt mikor jött a foga.....igaz mán csak 16 van... :? húúúúúúú!
Jajj meg az is oly jól esik...hg mondod a hasonlóságot! Eddig még csak szinte én láttam......lehet hülye vagyok...de tényleg látom amikor rám néz olyan a szeme mint nekem.....na de...ha más nem látja...akkor lehet csak beképzelődök... 8)


Na és most ami naggggyon fontos!!
Dorka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eszméletlen jó a hajad....nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neked csak így simán meg áll a frufrud????? Én már sokszor próbáltam....de mindig elalszom....mondjuk utoljára dús frufru oviban volt vágva... Szóval hogy áll meg???? Tusz közelebbi előlről képet is rakni????? Nekem is kell ilyen haj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legutóbb 1.5 hónapja.....nézegettem véletlen a Uniqe honlapját...és annyira belehallattam a számokba hg hirtelen felindulásból kinyargaltam a fürdőbe és vágta magamnak egy kis féloldalas frufrut...és annyira úgy éreztem hg én vagy A UNIQE-OS GABI!!!!!!!!!!!!!!! :roll: egy fél óráig....mert azért nyaktól lefelé is kéne belőlem vágni.... :mrgreen: Szóval neked hogy áll meg? Nekem vanoldalra választékom meg mindig is úgy volt...és hiába fésülöm előre.....

Bocsi hg ezzel a hülyeséggel töltögetek itt....de érdekel!!!!

Szegénynek ömlik a takony az orrából, spré sem kell bele.....
Valami hatékony módszer?? Láza nincs....gondolom..... :?

fanna3
 
 


na gáz...ki sem javítom a hibákat...mert írhatnám újra....bocsi :!: :roll:

fanna3
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ditke2007 2010.05.19 13:25-kor.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Szilbee! NAgyon diplomatikus voltál, hogy "van még egy Dorkánk". Hát én elárulom, Szilbeeék kutyusa az a Maminál!!!! :D :D
Amúgy Petinek is tetszik, erre én mondtam, akkor ha kislány, legyen Zorka, az csak egy hanggal tér el. De az mán nem jött be neki!
Nekem meg az Ádám tetszik nagyon, de - köszi- egyelőre elég egy is belőle! :D :D

Niki, véletlen nem téged szólított le Ildi akkor az utcán????? :D
és kérünk szépen kééépeket!! nnnnaaaaa......légyszi-légyszi-légyszi!!!

Fanna!
takony-ügyben niincs tapasztalat... mi a hagyományos orrszívózásnál maradtunk...

olyan szívet melengetően sztároltad a hajam...
:D :D :D KÖSZIKE!!!
Hú, nekem is kisiskolás koromban volt jó vastag fru-frum, utáltam is rendesen. DE most, hogy hsszabb a hajam, mindig a fejemre lapult, így gondoltam bepróbálkozom ezzel, és ez nem lapul le, pedig nem csinálok vele semmit!!! annyi, hogy szárításkor körkefével megpödröm, és kész. Nem alszom el, és reggel sem kell vele semmit sem csinálnom, szerencsére! amúgy nekem is oldalra volt elválasztva, sztem nem befolyásolja. Hacsak nincs egy őrült forgód...
ja, én is estem már neki ollóval a hajamnak. Aztán mindig rájövök, hogy ezt nekem nem kellett volna..

na, akkor újabb kép-próbálkozás..

hajas kép

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Ditke!! Ne is mondd, nekünk is volt vakriasztásunk már, amikor nagyon érzékenyre volt állítva, Szabi meg még 1 hetes volt, és éjjel a nagy csendbe és nyugiba belecsippantott a műszer!!! Hahhh, nagyon-nagyon szörnyű volt!!!!! Meg egyszer Mamival álltunk a kis miniSzabi mellett, épp csodáltuk, milyen édesen alszik, mikor megint megszólalt. De láttuk, hogy lélegzik!!! Szóval az tuti vakriasztás volt. Biztos az érzékenységgel volt nálatok is a gond, nem a légvétellel!!!

Örülök, hogy Zsófi csípőjével sincs komoly baj!!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


jaj, de béna vagyok, Ditke, rosszul írtam!!! Épp hogy nem volt érzékenyre állítva a műszer, mikor bejelzett!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Ditke!
Ez tök jó hír! :)

Hú nálunk is volt vakriasztás, de csak mert Levente lemászott az érzékelőről... pedig 2 érzékelőlap is be volt téve alá.
Majdnem szívrohamot kaptam, de ő meg csak aludt tovább.

Ja igen!
A skótjuhászunkat hívják Dorkának! :) De mi csak Dodónak becézzük...
szilbee
 
 


Anna!
Én is csak az orrszívást tudom javasolni... Minnél gyakrabban annál jobb. Akár 30 percenként is, ha olyan mennyiségben jön.
Ha esetleg nehezen alszik el a takonytól akkor egy kicsit meg lehet emelni a fejrészét a matracnak, meg be lehet kenni a Judit által javasolt "a Mellemre is Mamis kencével" a mellkasát, hogy könnyebben kapjon levegőt.
Ja és érdemes egy kissé párásítani a szoba levegőjét (vizes törülköző a radiátoron... meg miegymás...), hogy ha szájlégző lenne a takonytól, akkor se száradjon ki a torka, mert akkor meg jön a torokgyuszi.
Szerencsére csak 1 éves kor körül okoz gondot az orrmelléküreg... De nem tudom, hogy a fülét nem kell e e esetleg...
szilbee
 
 


melegíteni...
szilbee
 
 


Szilbee!...mán darabos is vagy?? :lol:
Azt nem merem neki melegíteni...mert nekem is gyerekkoromban nagyon sok baj volt a fülemmel...egyszer mikor fájt...a szokásos módon melegítettük...és még rosszabb lett a helyzet. A doki mondta hg ez nem az a fajta fülfájás..pont hg rosszat tettünk a melegítéssel...még jobban berobbant..... :?
De akkor csak a szívás....marad....

Ditke!
Milyen fülbevalója lesz a Lánykának? Írj majd hogy viselte!!
(esetleg egy képet róla??? :D )

Dorka!
Hát kérlek nincs mit!!! :shock: Neked nagyon jól áll!!!!!!!!! És Szabi amilyen fejet vág:))))))) nagggyon geges!!!! Látom ő is tud spontán "dilis" lenni!!!! De a felkelős kép sem semmi...."pofavágás" :D :D :D Nagy Mókamiki?
Még azért is filózok rajta..mert a nagyobb homlokúaknak áll jól a frufru...mivel takar...meg lehet normális méretre végni...Az enyém nem nagy...hmmmmm...jajjjj de nem tudom! Aztán mi van ha égnek fog állni........vagy aludjak sapkában.... :?

Katlina!
Milyen tetkód van?

fanna3
 
 


"házisárkány"a lapockámon heverészik! :D :D :D :D
amúgy egy szép kínai sárkány

Kép

Kép
katlina
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?