Móni!
Bocs, hogy csak most reagálok
Múltkor kérdezted, hogy nem-e parázom attól hogy Gergő megeszi, lenyeli Benő játékait, nos a válasz 1 határozott igen nagyon is, de a megelőzésre a nagy figyelmen kivül, még nem találtam ki semmit. Ráadásul Benő sem irigy és sokszor a kezébe nyomja a kis vackait, próbálom magyarázni, hogy ne és hogy miért ne, de így is nagyon résen kell lennem
Etetőszék
Nekünk is Ikeás van és nagyon szeretem, azt pedig egyáltalán nem bánom, hogy nem dönthető mert még sosem hiányzott ez a funkció. Vettünk bele 1 "betétet" ami majdnem drágább volt mint maga a szék és azt használtuk amíg Benő kisebb volt, de hamar kinőtte.
Cebion
Télen mindkét gyerkőc kap nálunk.
Kint alvás
Nos, sokszor panaszkodtam, hogy Gergő napközben kb. 2xfél órát alszik, viszont vasárnap is meg ma is "kiraktuk" a teraszra és 2 és fél órákat aludt
no comment
Nekem még akkor is jött pár csepp tej mikor Gergővel terhes lettem pedig Bencét 6 hós koráig szoptattam és másfél éves volt mikor terhes lettem.
Mozgás
Kicsit el vagyok kenődve mert Gergő nem nagyon strapálja magát pörög és kúszik, de mást nem nagyon akaródzik neki pedig már 4 hós kora óta "hasazik" de ha ültetem akkor olyan mint 1 kis "rongybaba" így inkább nem teszem.
Képzeljétek voltunk a hosszúhétvégén (nov 1.) Debrecenben a hotel Aquaticum-ban és annyira, de annyira beleszerettünk ebbe a helybe, hogy jövőre lehet, hogy nyaralni is ide jövünk dobjuk a tengerpartot. Ez nálam nagy szó mert tengerimádó vagyok... A szálloda maximálisan a gyerekek kiszolgálására, szórakoztatására van és végtelenül kedves mindenki. Debrecen pedig gyönyörű és van állatkert és vidámpark is, minden ami egy 3 és fél éves gyerkőcnek kell
Ágiboldi, Panka
Ne hagyjátok magatokat (főleg ha 1 idióta soför figyelmetlen), mióta gyerekeim vannak én is az "utcán ordíbálós" típus lettem pedig előtte ez nem volt jellemző rám
Timi
Kitartás, én a "Norbival" fogyózom (2 hónap -6 kg) de majd belegebedek, ráadásul a tél nem a legideálisabb évszak ilyen kínzásokhoz.
Nálunk is az orrszívás, fenistil, calcium a napi program
szerencsére láz nem volt, remélhetőleg már nem is lesz, jobbulást mindenkinek!
Benőke végre a bilibe kakil, rájött milyen szupi formákat tud alkotni, ma pl. kigyót, így nagy kedvet kapott hozzá
Ja, és a TélapóMikulás (tényleg! most melyik is?) Elviszi a cumiját....Hát kivi leszek
Fő a következetesség
Azt hiszem ideje befejezni a regényemet
Még annyit: a sógornőm Krinyó mindenórás bármikor megérkezhet a 3. babájuk nagyon izgatott az egész család