Új privát üzeneted érkezett!

A hétvégére elutaztunk itthonról, nagyon szép napokat töltöttünk együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

Allegro - mi most azért kell, hogy védekezzünk, mert februárban 22 heti várandósság után elveszítettünk két pici magzatot. Váratlanul kinyílt a méhszáj. Mivel a vizsgálatok arra utaltak, hogy most minden rendben van, de még mindig homályos, hogy mi történt, ezért így próbál dr. bácsim vigyázni ránk. Ugyanis elmagyarázta, hogy a sperma tartalmaz olyan anyagot, ami ha a hüvelybe jut, ingerli a méhszájat és ezt nem tudjuk megakadályozni. Ettől az ingertől a méhszáj nyit és zár, egészen erőteljesen. A női öröm - ahogy ő fogalmazott- amúgy is erre készteti a méhet, de a sperma anyagai miatt erős szívóhatást is fejt ki a méhszáj a természet gyönyörűsége miatt. Ezt kell nekünk most megakadályozni. Én nem nyílhatok illetve nyílhatnék semmitől sem. Mivel a múltkor fél óra alatt 4 ujjnyira nyíltam, sajnos nem lehet nálam elcsípni az egy ujjnyit, így erősen aggódik dr. bácsim emiatt. Ezért kell védekeznünk, ezért bújhatunk össze szigorúan csak a 20. hétig.

Sokat nevetgélünk, olyan, mint régen.......... :oops: Csak sokkal jobb humorérzékkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Sziasztok,

Bella, Heni, Zsani mennek a drukkok+++++++++++++++

Heni biztató tüneteket irtál :wink:

Lanyané, Kata hajrá tüszők!!!

Dezsi, Nyulasz felétek mi zujs?

Pandácska remélem feléd minden rendben.

Kis*?

Nekem szerdán lesz a beültetés, ha felébrednek az embriók.

Kép

csibe
csibe32

Julika örülök, hogy jól vagy.

Kép

csibe
csibe32

Heni,
Nem igazán tudom mit kellene éreznem! A bal oldali petefészkem fáj és olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni néha. Nem tudom, majd kiderül. Te mondjuk 3 nappal előbb vagy..
Vendég

Lányok!

szerdán szeretnék tesztelni, az et+10. nap
ki milyen tesztet ajánl?
szerintetek van értelme akkor tesztet csinálni? most ez a legnagyobb dilemmám

Csibe:
biztos felébrednek minél hamarabb meleg környzetben vágynak
nagyon drukkolok

Bella:
ez is jó jel, nagyon sok mindenkitől hallottam, hogy mintha meg akarna jönni
nekem is ilyen érzésem, de csak fizikailag
hidd el nem lesz semmi gond, és 9 hónap múlva babázunk
csak pozitívan, nekem sokat segít

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Ja meg azt is akartam írni, hogy nem is igazán fájdalmat, hanem szurkálás érzem, a hasim alján belülről, meg feszülést érzek

vélemények?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok,

Heni, Bella, Zsani és mindenki, mennek a drukkok :)

Julika, így már értem, köszi. Az előzmények tükrében már érthető :) A két babát sajnálom, remélem, ez a picurka rendben megszületik.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok,
Heni,Bella, Kitartást!!!! Nem az a lényeg,hogy mit éreztek, hanem, hogy a vérvétel mit mutat! Sajnos ez az igazság...Nyugi! Nem érdemes a tüneteket keresni,magyarázni.Sok-Sok++++++energia...kis séta, nyugalom...kis munka is lehet.. ennyi..
A tüneteksokszor félre vezetik azembert...A cici feszülése is...
Nekem elhihetitek.
Nyugi!
Zsebi óta már sokminden lehet...
Próbáljatok meg +++ak maradni és ne a tünetekre figyeljetek...tudom\tudjuk, hogy nehéz.
Csibe, várjuk az eredményeket! ++++drukk ezerreleelelelelelele
Julika, igazatok volt...amikor lehet,akkor el kell vonulni a világ elől, vagy legalább is ki kell kapcsolódni..:)
Mindenkinek szép napot! Ma még egy kicsit a nap is megörvendeztetett minket..:)

Üdv.
Apacs

Kép
apacs

Heni,
Szúrkálást feszülést én is éreztem bár nálam picit más volt az egész. Drukkolok de az jó hogy ilyen pozitív vagy :wink: Et+10. nap lett + a tesztem, szóval lehet de ha negatív lenne akkor sincsen minden veszve :wink:

Bella,
Sokan érzik úgy babásan is hogy mindjárt megjön :wink: Drukkolok!!

Julika,
Ez aranyos volt :D

Csibe,
Mennek a drukkok a babáknak Jó reggelt nekik :D

Mi jól vagyunk fekszünk fekszünk holnap 4Dre megyünk(dokim megengedte) majd teszek fel képeket.
Vendég

Apacs:
én nem kerestem a tüneteket, csak most nálam ezek jelentkeztek és kiváncsi vagyok a véleményekre
Bellát próbáltam megnyugtatni, hogy nem lényeg mit érez
tudom, hogy vérvétel dönt, én már nagyon várom, de nem is tünetek miatt, de érzem, hogy rendben van minden és bizom Krizsa doki ügyességében (mivel a beültetés is ő csináltan)
köszönjük a biztatást, mindekitől jól esik és még soha nem voltam ennyire pozitív, tele vagyok pozitív energiákkal

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Panda:
nagyon jó az új vonalzód
örülök, hogy minden rendben
köszi a biztatást

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok Lányok!

Julika!
örülök a fantasztikus napoknak, amiket együtt töltöttetek!Olyan jó kikapcsolódni és pihenni egy kicsit... :)

Henikém!
Nagyon - nagyon drukkolok!!! Szerdáig ki kell húznod és akkor egy csodaszép + tesztelsz!!! :) Tessék picit megnyugodni. Tudom min mész keresztül. Én kikészültem a beülti után. De látom, hogy Te tartod magatok! A szurkálás fájdogálás szerintem jót jelent. A 6. érzéked úgy is tudja mi a helyzet... Persze be is lehet beszélni (én ez a tipus vagyok) de tudat alatt akkor is érzi az ember, hogy mi a helyzet. Csak nem fogja fel... Úgyhogy tessék egy jó nagy pozitivet tesztelni! :D

Bella!
Neked is nagyon-nagyon drukkolok és kívánom, hogy Te is járj jó példával elöttünk! Tesssék szépen egy jó nagy pozitivet tesztelni. Nem feltétlenül rossz a hasfájás. Ez még jót is jelenthet. Vérvétel lesz előbb vagy tesztelni fogsz?

Csibe!
Mennek a drukkok! Mikor kell felébresztni az alvo fagyikat? A beülti napján? és akkor tudod meg? vagy lesznek 1 napot már ébren, és utána ültetik be?

Nyulasz!
:)

Pandácska!
örülök, hogy jól vagytok és újra velünk vagytok! :)

Velem: semmi.
próbálom bebeszélni magamnak, hogy gyerek nélkül is ér valamit az élet. Hát... ez igen nehéz. :cry: :cry: :cry:
dezsina

Köszi a biztatást mindenkinek!

Dezsi,
Szerintem tesztelni fogok azt hiszem!
Vendég

Bella!
ET + 10 nap már pozitiv lesz :lol:
dezsina

Dezsi,
reménykedem, péntekig még sok idő van ...
Vendég

hazaértünk.
14 petesejtecském lett,fájt is a hasam előtte is ,de utána is.lehet manócskát kapunk vissza a Dokinéni nem volt oda érte de ha mi nagyon akarjuk,és akarjuk, :D jobban vagyok lelkileg tegnap kuka.
Mindenkinek minden jót,lefexek mert azé fáj,Apa meg főzi nekem a carbonarat egy pizza előételnek mert ma még csak most eszünk,reggel tíztől bent voltunk

lanyané

Lanyané,
Gratula jó randit nekik :lol: azt végül nem írtad hogy hány manócskát kértek vissza aminek a dokinéni nem örül de gondolom hármat :wink:
Vendég

Sziasztok :!:

Bella, Heni, Zsani mennek a drukkok+++++++++++++++

Heni, ha ugy erzed, hogy most mas, biztosan nem veletlen erzed.

En egeszen menszesz szeru erzeseket produkaltam, bar a tesztem ET utan 10 nappal mar jelzett. Az a lenyeg, hogy a teszt mit mutat es hogy naprol napra erosebb legyen a masodik csikocska.

Lanyané, Kata hajrá tüszőcskek :!:

Dezsi, igen, az elet jelenleg szamodra gyerek nelkul is szep. De ne aggodj, mert lesz gyereked, es ugy meg szebb lesz. Csak erre gondolj :!:

Pandácska, sokat pihizz :!: UH-rol beszamolot kerunk.

Kiscsillagrol tudtok valamit :?: Most nem tudtam visszaolvasni, de remelem Vikimi is jol van.

Csibe, drukk szerdara :!:

Apacs, Heni, udv :lol: :!:
katavirag

Heni = Hajnoca :lol:
katavirag

Lanyané, gratulálok a petikékhez :wink:

Nyulasz mit intéztél Krizsánál? Milyen stimud lesz? Úgy emlékszem, hogy azt beszéltétek meg, hogy újfajta stimut fogysz csinálni, de lehet, hogy rosszul emlékszem :oops:

Kép

csibe
csibe32

Katavirág feléd mi zujs?

Kép

csibe
csibe32

sziasztok!

heni, bella: drukk+++++

csibe: drukk szerdára++++

juli: örülök, hogy jól vagytok.

apacs, katavirág: hogy vagytok?

pandus: drukk és várjuk a képeket!

dezsi: kitartást! két hónap gyorsan eltelik.

lanyane: grat a sok petikéhez, drukk tovább+++++

rólam: ma voltam uhn és vérvételen is. nőnek a tüszők. holnap újabb uh, a doki szerint valószínűleg csütörtökön lesz a punkció. de a holnapi uh függvényében megbeszéljük.

lányok: mesélnétek kicsit a punkcióról? még sose voltam altatva.

katica
katica30

Katica,
Felveszed a csini kis Kaális szerkót és behívnak a műtőbe. Ott felfekszel megmérik a vérnyomásod elmondanak mindent beteszik a kanült(azt hiszem így hívják) és kapsz egy altató koktélt vénásan. Még picit vágod a világot utána képszakadás :D szerintem tök jó! Ébredés az örzőben picit furi de nem rossz ha nem vagy rosszul és nem fáj a pocid. Megtudod hogy hány aranyos petikéd lett. Kapsz még infúziót folyamatosan. Picit fekszel még utána átültetnek a fotelbe kapsz fincsi teát. Ha jól vagy kiveszik azt az izét a vénádból mész átöltözni és utána a dokihoz még dumcsizni.
Vendég

Sziasztok,

Heni, nagyon nagyon ügyi Krizsa doki!!!! Jó kezekben kerültél!!!
Lanyané, nagyon ügyes voltál! Sok sikert a katonáknak!!! és sok pihenést és fehérjét!!!!
Bella, kitartást!!!! nemsokára kiderül, hogy beágyazódtak e.. +++-an kell hozzá állni.

Ma voltunk dokinál!!! Minden rendben volt!!!:) :lol: :lol: :lol:
Teljesen egyformák... :lol:
Marad az 1 fiú 1 lány... 8) :wink:
Szóval 67-68mm-es BPD-k....212-222 es haskörfogat, 45-mm-es combcsont..:) Koruknak megfelelőek...:)
Bár ebben Pandácska és Vikimi segítségét kérnénk...:)

Most gyorsan ennyi, mert átadom Páromnak a gépet... :? :shock: :lol:

üdv.
Apacs

Kép
apacs

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot és a babaragacsokat :lol:
Ma valahogy kezd megszünni a hasfájásom...ez vagy rosszat jelent, vagy nem :roll: :? De nem agyalok, ugyse tudok mást tenni a babákért, mint eddig.

Bella, Heni
Nektek is +++++++ :wink:

Csibe
Üzenem a babidnak, hogy ébresztő, ügyik legyenek majd :lol:

Lanyane
Jó sok a 14, neked biztos jobb lesz az arány :lol:

Apacs
Igazad van a tünetekkel...bármit tudunk produkálni :roll: :?

Na jócccakát mindenkinek!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mennyi jó hírre jövök megint! :)

Pandus, csak így tovább!

Heni, Bella tessék pihizni! :) Gratulálok a beültitekhez!

Katica! drukkolok Neked!
már a hosszabb utat megtetted, most kezdenek el felpörögni az események! Szorítok nagyon! Az altatástól végképp ne tarts! Nem is altatás igazából szerintem, inkább kábításnak nevezném... Kiváncsi vagyok te miket fogsz beszélni mikor kitolnak... én elég vicces voltam, a férjem mesélte.....

Vikimi.... gondolom már nem is jösz majd ha csak már nem egybe vagytok, hanem kettőbe :) a legjobb kívánságaim küldöm!

Julika, te sokszor megérintesz ám,azt tudod? nagyon szurkolok neked!

Lányok, fiú :) tegnap voltam a háziorvosnál, hogy felirassam a Gynevac-ot. hát, nkem felírta, de a páromnak nem... :( merthogy ez női bajra van...kinézte a kisokosából... ti hogy vettétek rá a ti orvosotokat? És hol érdemes Pesten megvenni? 8Ez a doki.... még be se akarja adni... Ti hol adadtátok be?
Vagy ennyi stimus szuri után ez már megy otthon is? Nemis tudom, izomba kell -e adni?
Egyébként szedjük a vitaminokat, golyókat... és a héten be is jelentkezünk kiskatonanézőbe, mit javul a helyzet... aztán andrológiai vizsgálat lesz valamelyik szerdán...

Kiscsillagnak is nagy cyberölelés! Adjátok át neki légyszi!
,Katavirág! hogy alakultok? Pociméret?

Na megyek, remélem hamar jövök :)

puszi nektek!
Vendég

Mzsani, neked is mennek a babatapik! Ragacsok, minden, ami kell ahhoz, hogy 9 hónap múlva ott tarts egy kis csodát a kezedben!
Vendég

Szép jó reggelt!
Csibe!
Ma ébresztik a fagyibébiket???Nagyon drukkolok!
Írtam,hogy mit intéztem,szóval most 2 ciklus fogigátló,aztán valami más jön.Nem mondta a doki,hogy mi,de mivel a leállítás mindig jól ment fogigátlóval,ezért ezen nem változtatott.Dec.18-án felírja a szurikat,és megkapom a kezelési papírt.Elvileg jan.7-től szúrok,és valamikor 14-21 között punkció.
Gyere majd gyorsan a hírekkel!
Lanyané!
Nagyon ügyi vagy,jó szám a 14!!!!Ma telefonálsz,hogy mennyi termékenyült meg,ugye?Drukk a randihoz!!!!
Heni,Bella és Zsani,tessék pozitívat tesztelniiiiiiiii!!!
Katica!
Pandus nagyon jól leírta a punkciót!Pontosan így van!Drukkk!!!
Dezsi!
:D
Brumi!
Az ügyeleten biztos beadják a szurit.Nem értem a párodnak miért nem írták fel,ha kérted.Talán próbáld meg a nőgyógyászodnál,hátha.Mi nem adtuk,ezért nem tudom,hogy hogyan is van ez....de szerintem izomba megy...
Mikor lesz spermavizsgálat?Ez önszorgalomból,vagy a dokitok kérte?Remélem sok-sok kisfickótok lesz!
Viki,Apacs,Julika,Katavirág,Kis-csillag,Pandácska és az összes kismami!Köszönjük,hogy itt vagytok,és bátorítotok minket!
All!
Nemsoká eljön a mi időnk is.Meg Brumié,meg Dezsié...
Vendég

Apacs,
Itt mindig megtudod nézni hogy milyenek a méreteitek:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8
Örülök hogy minden rendben veletek!!

Heni,
Hogy vagy ma?

Zsani,
Mennek a ragacsok meglátod a túlstimu segíteni fog :wink:

Brumm,
Nekünk simán felírta a házidoki páromnak is meg nekem is és a növérkéje adta be persze fizettünk neki egy kicsit. Ti nem tudjátok beadni mert fenék izomba kell szerintem ez nehéz nem olyan mint a stimus szurik! Patikákban lehet megvenni mindegy hogy melyikben.

Ma megyünk 4D-re majd felteszem a képeket addig is itt egy pocak(hatalmas):
Kép
Vendég

Pandácska:
köszönöm jól vagyok
nagyon szép pocid van
te milyen tipusú tesztet csináltál?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
Amit a Kaáliba adtak az volt az első plusz csináltam még 5 Gabriel tesztet is :D
Vendég

Sziasztok!

Pandus,
várjuk a képeket!

Heni
hogy vagy?

Csibe,
hajrá a fagyibabócáknak!

Nyulasz,
hajrá szurik, egy-kettőre itt lesz! :D

Lanyané
várjuk ám, hogy hányan indultak el a nagy úton :D

Zsani,
+++++++++++

Katica,
hajrá

Brumi,
remélem javulnak az eredmények
Nem is értem, én is már több embertől hallottam, hogy felírták nőnek és férfinek is egyaránt. Esetleg a nőgyógyi?

Dezsi
:D
Vendég

Ja az előbb elfelejtettem írni, hogy ma már nem fáj a hasam, érzem, érzem, de nem fáj.
Tegnap megnyugtattak, hogy attól is lehet, hogy veszettül termeli a petefészek a sárgatestet, ami jót jelenthet!
Vendég

Panda:
köszi az infót, akkor én is azt fogom előbb megcsinálni
és az már a 10. napom +?

Bella:
köszi tőled is jól vagyok
örülök, hogy te is jól vagy
de jó lesz 9 hónap múlva babázni

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
nagyon remélem, hogy így lesz, én most már kezdek izgulni, de gondolm azért ez normális.

Mikor tesztelsz?
Vendég

Pandus,
ahogy elnézem a képet csak a pocid nőtt, de egy dekát sem híztál :D
Vendég

Bella,
Köszi :wink: 4 kg van rajtam de szerintem az mind a hasamon hasamban meg a cicimen :D hű de szerény vagyok :lol: de tényleg így érzem. Na meg egy pici az arcomon is kerekebb lett.
Vendég

sziasztok!

mindjárt visszaolvasok.

de előtte megírom nektek:

csütörtök punkció!

katica
katica30

Pandus,
gratulálok, gondolom azért alkatilag nem vagy hízékony, vagy hogyan sikerül ilyen jól tartani magad? Irigy, irigy! :D

Katica,
hűha, ez nagyon izgi
Vendég

Katica,
Drukk csütörtökre++++

Bella,
Tényleg alkati dolog nem az én érdemem. Apukám családja vékony én meg tőle örököltem.
Vendég

Csibe!
Nagyon drukkolok! Szerintem ez a fagyibabás ébredés még izgalmasabb, mint a sima beülti, hiszen itt nagyon kell izgulni, hogy feléledjenek a babák! És ha ma ébresztik őket, akkor várnak még egy napot ébren és csak utána ültetik vissza? :roll:
Klassz a vonalzód!!! :wink:

Katica!
gratula a tüszőcskékhez!!! Mennek a drukkok a növögetéshez és az UH eredményt is nagyon várom! Annyira felgyorsultak Nálad is az események. Csütörtöki punkció!!! Drukkolok! :!: :!: :!:

Pandácska!
már megint irigykedem! :wink: Micsoda bomba kismami vagy!!! Igyekszem lefogyni a fagyibabás beültimig, hogy én is ilyen csini lehessek az összel! :lol:

Apacsék!
micsoda ideális terhesség!! Egy fiú egy lány! Csak csak megjutalmaz a sors! Örülök, hogy minden rendben Veletek! :)

Brummi!
szerintem a gynevacot ne add be Te, mert azt izomba kell. Ügyeleten beadják!

Nyulasz!
Úgy látom egyszerre megyünk!!! Nagyon örülök előre, hogy majd izgulhatunk!!! Együtt! :lol: :lol: :lol:

Heni, Bella, Mnzsani!
Hihetetlen nagy drukkokok és babaragacsok!!!! Milyen jó lesz amikor is majd egyszerre fogtok szülni!!! :!: :D

Lanyané!
Hírek??? Nagyon drukkolok ám! :!: :wink:
dezsina

Bella:
én is izgulok, ez természetes
holnap szeretnék, csak kérdés lesz-e bátorságom

Dezsi:
köszi, de te sem leszel sokkal lemaradva tőlünk a szüléssel :lol:

Katica:
de jó, drukk ++++++++++

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

sziasztok!

pandus: köszi az infót. szép pocak.

apacs: örülök, hogy minden oké veletek.

zsani: drukk++++

brumoi: nem értem, miért nem írta fel a doki a szurit.

csibe: drukk++++

bella, heni: drukk++++

lányok: köszönöm a drukkokat, ránk fog férni. eléggé parázok a csütörtöktől.

katica
katica30

Katica,
meglátod minden rendben lesz :D
Vendég

Sziasztok,

Pandácska nagyon szép a pocid, és gratulálok a 4 kg+-hoz. Ha én ránézek a kenyérre már hízok, mi lesz velem, ha terhes leszek :shock: :oops:

Zsani, Heni, Bella ^+++++++++++++++++++++++

Katica neked mennek a tüszőnövelő++++++++++++++++

Dezsi, Nyulasz
Holnap fogják a beültetés elött felolvasztani. Be kell mennünk, érdeklődni kell majd, hogy sikerült a felengedés, ha azt mondják, hogy jól akkor kell fizetnünk, és ezek után lesz a beültetés. A vonalzóm valamiért siet :oops: . Dezsi ez tényleg izgalmasabb mint a sima beültetés. Izgultam azért, hogy jó legyen a spontán ciklusom. Uh és vérvételes követés során kiderült, hogy jó minden ( lh tezst és a hőmérözés sem ezt mutatta- na ennyit ezekről), most azért izgulok, hogy ébredjenek fel a babucik.

Kép

csibe
csibe32

Lanyok :!: Latom, szepen haladtok :!:

Katica, ne parazz :!: Sima ugy lesz.

Pandus, irigyellek a szep alakodert :!: En mar 5 kg-ot hiztam es meg csak a 18 heten vagyok. Bar allitolag nem latszik rajtam, inkabb csak mellesleg :wink:

Brumi, izomba kell adni a Gynevac-ot. De szerezzetek meg egy 5-os kiszerelest a parodnak is, ugyanis a ferfiak ki nem mutathato kronikus prosztatitisze is ezzel gyogyithato es allitolag annak semmi ertelme, ha csak az egyik fel kapja, hiszen ez egy vaccina patogen lactobaccilusok ellen (ami mindket felben benne lappang). A dokik vagy nem ertenek hozza, vagy nem irjak fel.

En, koszonom, jol vagyok, sot, fittebb, mint valaha. Igazabol ugyanugy erzem magam, mint terhesseg elott, a hasam, mint egy jollakottnak, persze a nok mar kiszurjak, a ferfiak, meg ferfiak...
Tucsokkoma mar minden nap jelez valami kis kaparaszassal. Estenkent apa keni olajjal a mellem, a hasam, olyan meghitt pillanatok ezek. O pedig rugdos mar olyat is, amit az apukaja is tapint. Az egesz helyzet oly termeszetes, mintha mindig is erre szulettem volna. Ti is igy fogjatok majd erezni.
katavirag

Csibe!
Ez tényleg izgi. Nagyon drukkolok Neked! Elöttem jársz, és légyszi mutasd meg, hogy fagyibabából is lehet terhesnek lenni! Szeretném, ha pozitiv példát mutatnál nekem januárra, mire én is sorrakerülök! :wink:
Miért siet a vonalzód?

Katavirág!
Fantasztikus, hogy ilyen jó élményekben lehet részetek! Örülök, hogy jól vagytok! Mikor mentek legközelebb UH-ra?

Heni!
remélem... bár most azt hiszem lenyugodtam...
dezsina

Most penteken.
Majd beszamolok.
katavirag

Sziasztok!

Megérkeztem :lol: :lol:
Vagyis hazaérkeztem :)
Nos visszaolvasni ezt a temérdek sokat nem merem :)
Lényegében majdnem fel vagyok világosítva :)
Igyekszem hamar visszarázódni :)

Katica: táblába szeretném beíratni hogy 29én genetikai UH :)

Mindenkinek: jó újra köztetek lenni :)
Nagyon-nagyon Puszi Mindenkinek

Dezsi: Nagyon szépen köszönök mindent Neked hatalmas CIBERÖLELÉS :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*:
de jó újra itthon
hogy érzed magad?
minden rendben?
nagyon aggódtam értem

Puszi Tündi és Heni