Sziasztok!
Katavirág, hétvégén is dolgozni?? brrrr, helyes, inkább babanetezz
Ausztrália? télleg, mintha irtad volna már, csak elfejtettem. nemtom. na mindegy, az télleg messze van. Oda nem lehet csak úgy kiugrani....
Nem tudom mi lehet a baj a képfeltöltéssel. Van egy maximum méret amit fel lehet tölteni ( Max. fájl méret: 250KB. Max. képméret: 600x600px ). Lehet hogy tul nagy méretű képeket akartok?
most nincs semmi ötletem, mit töltsek fel. Télleg, Purc, Neked látom sikerült
Naggyon aranyosak a képek. Azazakis Törpe
Egész megirigyeltem
De nem türelmetlenkedem, fél éven belül nekem is lesz
Örülök, hogy minden rendben Veletek, és köszi a képeket
Katavirág, én az elején szedtem magneB6ot, de aztán abbahagytam és nem mondta a dokinéni hogy folytassam. Nekem nem voltak keményedéseim -eddig szerencsére-, de másoktól hallottam, hogy arra valóban jó! Szval hajrá.
Én most magneziumcitritet szedek a derékfájásomra. Hatásos, mert elmúlt
Nem értem az embereket. Én is katolikus vagyok, gyakorló. Nem téritek a fórumon, mert azér vagyunk itt együtt
Viszont a vallásosság nem egyenlő azzal, hogy nem beszélhetünk a szerelmi életről, ha az néhány kérdést vett fel. Ne aggódjatok, nem kezdem el ecsetelni a mienket. Csak a témáról: bárhol olvastam/hallottam eddig, azt irták/mondták, hogy ha minden rendben van, akkor nyugodtan lehet szerelmi életet élni, annyiszor, ahányszor a kismama/kispapa kivánja. Ha kivánod, mért ne. Ilyenkor még az orgazmus jót is tesz, az bár kis méhösszehúzódást ad, de ez jót tesz neki. Szval hajrá
Ha meg kicsi vérzés van utána, beszélj az orvossal, de ez is normális lehet.
Engem pl a 2-3dik hónapban nagyon zavart, hogy érzem, hogy mozog a méhem fel s le, de a második trimeszterben abszolút nincs gond ezzel. Az nekem is furi, hogy már hárman vagyunk...
(és persze a gömbölyödő pocakkal Edunak igaza van
)
Na bocsi, ha kicsit személyes vagy szemérmetlen lettem volna, de szerintem itt meglehet ilyeneket beszélni.
Edu, télleg jó zsufi heted lesz! Sok erőt hozzá! Ez a szülésfelkészítő izgin hangzik! majd számolj be róla mindenképp! Na meg persze a 4Dultrahangról. Te leszel köztünk az első
És már mi is babával karácsonyozunk, csak mi még a pocakban
Gondold el, amint éppen a "Mennyből az angyalt" énekled és a kispocaklakó rugja hozzá az ütemet
na megyek, mert a férjemnek ma van a névnapja, és még egy névnapi jengaparti jön kettesben, azaz hármasban