Sziasztok!
Megjöttem. Voltam ma vérvételen délelőtt, meg UH-n. Azt mondta a doki, hogy bal oldalról szabadult ki pete és most 19 mm a nyálkahártyám. Nem tudom ez most jó, vagy nem. Nem mondott rá semmit. És nem látott még terhességet, de még ugye ezt nem is láthatja, mert még csak a 23. cn vagyok. Voltunk a Dechmannba is téli cipőt venni a kölyöknek. Utána hazajöttünk és aludtam 2,5 órát a gyerekkel
Írtó fáradt voltam, mert reggel 4-től fent voltam.
Kende felkelt és ő visszaaludt, de én nem tudtam
Ja egész nap bőgős hangulatom van. Pedig nincs rá semmi okom. A vonaton zenét hallgattam és kétszer is majdnem elbőgtem magam. Mi bajom van? Lehet dolgoznak a hormonok.
Márti: helyesek a srácok. Jó sok gyerek volt. Látom Thomas mánia megvan
Magdolnam: akkor tesztelj, ha úgy érzed itt az ideje. De mennek a drukkok, hogy ++++++++ legyen. (úgyis az lesz
) Én egyszer használtam ezt a fajta tesztet és akkor lett életembe először ++++
Úgyhogy jó kis teszt ez.
Odri: sajnálom, hogy így érzed.
De még ne add fel. Csubi is feladta és látod
Nati: szedd össze magad!!!!!!!!!!! Dehogy csúszol ki az időből. Figyi én 30 évesen diplomáztam és 31 voltam mikor szültem. Szóval neked ehhez van még 5 éved
Ne légy már butus, te még nagyon fiatal vagy. Mikor te leszel 30 éves lesz már egy 3 éves babád és lehet a második babát fogjátok tervezni, és lehet már két diplomád is lesz.
És Nyuszi nagyon jól leírt neked mindet. Hallgass rá!!!
Na mire leírtam és olvastam tovább, már beszéltetek is. Látod a párod is akarja a babót. Nincs itt semmi gond.
Nyuszi: megkönnyeztem a soraid. Nagyon szép amit írtál. És az a pozitív hozzáállás ami árad belőled nem semmi. Jó hogy itt vagy velünk.
Manó: tök jól fent van a hőd
Lassan tesztelhetnél
Nagy ölelés mindenkinek!