Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Szép napsütés?????? Itt este óta esik :( Séta? Lassan már azt sem tudom, mi az.....
Benianya: tök jó, hogy Beni így fejlődik! 15 lépés!! Az nem semmi!!! Fogsz te még utána rohangálni, utol se fogod érni! :lol: És tök jó, hogy nem lázas!!! Végre!!! Remélem, már így is marad!

Popsiinfókat köszi mindenkinek, megy a Bepanthen ezerrel, tegnap este fürdés előtt kb. 40 percet hagytuk pucéran, majd nagy rötyögések közepette lepisilte apát :lol: :lol: :lol: Úgy nézem, talán picit jobb, de szerintem sajnos ez csak reggeli állapot. Mindegy, holnap veszek ilyen körömvirágkrémet, szekrényben elfér, főleg ha használ!

Éjszakánk kicsit szar volt, 3kor át kellett költöznöm hozzá, mert fájdalmasan felsírt többször is és ahogy kijöttem, már sírt újra, így meg elég volt csak szólnom, hogy ssss, itt vagyok.

Viera: tápszer kérdés: tegnapelőtt Bálint nem akarta megenni a tápszert este. Azt hittem a cumi miatt (az előzőt valamikor szétrágta, aznap reggel vettem észre, vettem újat), merthogy a szétrágottból talán könnyebben jött, de ez másnap reggel megdőlt, mert a tejitalt normálisan kiszívta belőle. Aztán arra gondoltam, hogy nem éhes, de ez is megdőlt, mert végül kanállal gyönyörűen megette a meghagyott 1 dl-t. Azóta is nyögvenyelősen eszi, félek, egyszercsak egyik napról a másikra elutasítja. Azért szép lesz esetleg esténként kanállal bemerni a gyerekbe 3 dl tápszert :roll: . Ráadásul a Rossmannban nem volt a megszokott banános Beba (tescóban drága, ott meg sem néztem), így vettem Mildibé banánosat. Tegnap ette először, elfogyott, de nem volt túl nagy a lelkesedés :? Szóval ne aggódj, előbb-utóbb mást kell adnunk vacsira....

Preni: cipővásár naggggggyon klafa, irigy-irigy :oops: :oops:

Na, kiszedem gyerkőcöt a kiságyból. A mosást már ki is teregettem, felforraltam a tehéntejet, reggeliztem, olvastam, írtam, elmosogattam. Csúcs érzés..... :wink:

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Lányok! 17.941 hsz van a topicunkban és 181.970-en vagy -szer olvastak minket. A különbség 164.021!!!!!!Ennyien olvasnak csak úgy minket, vagyis inkább ennyiszer olvasnak mások? Mert ez a szám tuti nem csak abból jött össze, hogy van amikor mi tagok olvassuk egymást, de nem mindig reagálunk, vagy irunk, mert nincs időnk.
Tuti vannak akik csak úgy is olvasnak bennünket.
Hmmm. Elgondolkodtató. Úgy nézem a többi topchoz képest ez a legtöbb. Vagy olyan jó infókat irunk, hogy hasznos másoknak is-akkor jó a missziónk-vagy csak érdekesek vagyunk?
Mindenesetre ha leosztanánk a tagjaink számára, az eredmény biztos több irás nélküli olvasás lenne, mint ahányszor valójában irás nélkül benézünk egymásra a topicban. Következésképp egy csomó kukkoló,vagy remélem inkább csak érdeklődő olvasónak kell lennie. :shock: :shock: :shock:

benianya
ákosbenianya
 
 


Viera,

nem tudom, hogy írjam le már jobban: a padlizsánból nem lehet klasszikus főzeléket csinálni!!!!
Ezért írtam vagy 5 receptet, hogy mit tudsz belőle csinálni. Főzelékre a cukkini jó, a padlizsán NEM!!!

Reni,
én már csak reggel meg este szoptatok. Amikor csütörtök esténként suliban vagyok, akkor Pancsi nem igényli a szoptatást, elalszik a nélkül simán.

Benianyu,
igen, bocsi kimaradt, hogy a gyógytornász Dévényes.
A könyvek mutogatását meg mi már elég régóta csináljuk: és naponta vagy 50× végignézegetjük mindet. Imádja! És van vagy 20 különböző könyve, néha már annyira unom, de közben tök jó is.

Kimike,
jobbulást Milánnak, sajnálom nagyon, hogy így van:(

meteor
 
 

 
 

Lányok,

Most tényleg esik a hó nálunk!!!

Bár inkább havas-eső szerű és nem marad meg, de azért az idei tél első hóesése!!

meteor
 
 


Benianya,
ne aggódj Beni fejlődése miatt. Én azt hallottam egyszerre igazából egy dologra tudnak koncentrálni (és ez a fiúknál nagykorukban is igaz :lol: ). S :lol: zóval Beni most gőzerővel tanulgatja a járást, valószínű így a beszéd most nem fog látványosan fejlődni. Márknál is akkor indult be igazán a szája, amikor elkezdett stabilan menni. Eljön majd az is, hogy nem fogod tudni leállítani :)

Viera,
a tápszer/tej téma nálunk is időszakos. Van, hogy alig fogyaszt belőle, aztán meg olyan időszak jön, amikor mindent megiszik. Mondjuk mással is így van, régebben imádta a tojást, bundáskenyeret, majd egyszer csak nem kellett neki egy falat se. Próbálkozz, lehet, hogy visszajön a kedve hozzá.

amandi
 
 


Nálunk csak az eső esik. :shock: :evil:
Vendég
 


Benianya, miket meg nem figyelsz! Te vérbeli nyomozó. :lol: Nincs azzal semmi baj, ha valaki bekukkant, akit érdekel a téma. Nem?
Vendég
 


Itt is szakad a hó, végre!!!!! :D
Vendég
 


Sziasztok!

itt még nem esik semmi, de havazást mondtak erre. Viszont hideg szél fúj. Azért délelőtt lent voltunk 1 órácskát szélvédett helyen!

Móni!
23-as cipőt vettem. Mivel nem volt velem Peti, nem mertem a 22-est megvenni. Végülis egy picit nagy 1 zoknival, de szépen megy benne. Nem jár ki a lába, na meg nem soká jön a haisnya+zokni páros! ( Amúgy én is kaptam az anyukámtól egy bőr kiscsizmát karácsonyra, de már ideadta. Annyira nem volt vészes az ára, bőr lévén 10 rongyért, de én magamtól mindig sajnálom, így az én drága anyukám azt mondta, hogy legalább egy karácsonyi terhet leveszek a válláról, az én ajándékomon nem kell, hogy főljön a feje. Szépen tálal a szimpla segítéshez, ugye?! :roll: :lol: )

A köptetőtől már én is hallottam, hogy estére nem szabad adni. Nekünk a Mucopront jött be legutóbb. Fini sárgabarackos íze van.

A körömvirágkenöcs tényleg tuti a piros popsira. Télen, amikor nagyon szárad a bőröm, testápoló helyett is ezt használom. Nem túl kellemes az illata, de elég egy héten egyszer bekenni magam.

Én viszont továbbra is szarul érzem magam. Tipikus terhességi tüneteket produkálok, de ugyebár terhes nem vagyok. Gondolkodom egy vérvételen, lehet, hogy valamiből "hiányom" van!

Reni
Kép
prenata
 
 


Eni!

Marcinak nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Lányok,
nagyon durva, már nem csak esik, hanm szakad a hó!!
És kezd meg is maradni!

Majd ha tudok, akkor teszek fel képet!

meteor
 
 


Csajok!

Ne hari, most nem tudok reagálni, de lehet, hogy délután, vagy este odajutok. Más bajom van a vonalzókkal.

Annyit akartam újságolni, hogy nagypelyhekben hull a hó nálunk. De kb. ökölnyi pelyhekben. Hógolyók esnek!! :D Juhéééééééééééééé!

Meteor:
Oké, értem, bocsika. (mármint a padlizsános cirkuszomat)

Andy:
Olvastam, hogy Dani beteg, de csak az MSN főoldalán. Majd bővebben is olvaslak, nem is tudom, hogy írtál-e most a topikban, mert nem olvastam egyáltalán.
Gyógyuljatok gőzerővel!! Mi lesz a talival így? :cry: Mindenki most betegszik le... :cry:
Puszi-puszi Danikának!!

Erika

Kép
viera
 
 


Kép Az első havazás
Vendég
 


Sziasztok!

Eni!
MARCINAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!

Csajok!
Dani ma reggelre tiszta takony lett! Nem tudm, közrejátszott-e, hogy a barátnőm lányzója is az, vagy csak alapból fázott-e meg, de igazából, nem is ez számít!
Egyenlőre nincs nagyobb baj, minthogy tüsszög, kicsit folyik az orra, 1-1x köhög egy kicsit. Ha nem lesz láza vagy durvább tünete, nem viszem dokihoz, hanem én magam kezelgetem itthon. Na nem úgy gyógyszeresen, csak pl, kamilla tea, kamillás + sós vagy kakukkfüves + sós gőzölés, egy kis orrcsepp + szívás. Remélem jövő hétvégre kikeveredik belőle, és tudunk menni!! Azaz én menni akarok mindnképp (ha Dani nem lesz lázas vagy ilyesmi), de ugye itt jön nálunk is az, mint Eráéknál, hogy ti hogy tűrnétek meg egy kissé náthás babót a gyerkőceitek közt.
Jó, én magamból indulok ki, és nem foglalkoznék vele, mint ahogy ezt tettem most is a barátnőm lányával, és ki tudja, tőle kapta-e el.... De én úgy gondolom, aki amúgy is fogékonyabb az ilyesmire, annak elég pléldául, ha egy zsúfolt hipermarketben valaki épp ott tüsszenti el magát, ahol a babó is van, és aki nem fogékony, annak meg sem itt sem ott nem okozhat gondot az ilyen! JÓL VAN! Én nem akarok senkit sem győzködni, de azért ezt közösen kell eldönteni, mehet-e a talira egy takonypóc gyerek vagy sem!!!
Ezt csak azért írom, mert ha nem kell dokihoz vinnem, akkor csak azért nem akarom felhívni telefonon, hogy megkérdezzem, mehet-e közösségbe!!!

Na rohanok, mert asszem felébredt! Sajna nem kap rendesen levegőt, így cumi nélül kénytelen aludni (amit nem igen díjjaz!)
Íme egy kép róla gyorsan:

Kép


Pusz!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Na, mégsem ébredt, csak nyösszentett egyet!!

Idő: Nálunk délelött esett egy kis havaseső, aztán mintha egy kis tiszta hó lett volna, most meg ezer ágra süt a nap!! Pedig ma hozattam le Dani szánkóját a padlársól az apjával!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
oriandy
 
 


Hát nálunk most ilyen idő van:

Kép

Kép
oriandy
 
 


Kép kilátás a konyhaablakból

Kép és a nappaliból[/img]

meteor
 
 


Andy!

Csak annyit gyorsan, utána tényleg töviről hegyire elolvasok mindenkit, hogy én biztos, hogy viszem az orrszívót, ha így haladunk. Gyógyszert már addigra nem kell szednünk, de orrot szívni igen.
Tehát engem nem zavar a többi betegeskedő kis pincurka. Sőt, érezzék ők is jól magukat, nehogy már egy ilyen szemét baci kitoljon velük.

Szóval gyertek.

Írok mindenkinek, vonalzókkal küzdöttem eddig. Plusz főztem, vendéggyerek van, Zorán pörög ezerrel vendéggyerkőccel, úgyhogy eddig nem volt időm.

Erika

Kép
viera
 
 


Eni!


NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MARCINAK!!!

Kép

Erika

Kép
viera
 
 


Preni! Jobbulást! Nem lehet a fogyi hatása? Mármint atiéd nagyon drazstikus volt, lehet h felborult az ion, meg anyagcsere háztartásod, működésed. Próbáld ki a normaflórt Te is, meg sok multivitamin!!!

Marcinak nagyon boldog névnapot!!!!!!!!!!

Andy, ennyi betegség belefér!!!!!!!Gyertek!!!!!

Nálunk is esik végre, úgy örültünk sikitoztunk, aztán meg énekelni, táncolni kezdtünk, nagyon jó volt, Beni is élvezte. Apa Blanival le is ment!!!!! De sajnos náluk elolvadt!!!!!(én épp a heti fodrászon spórolás mkiatt hajat bodoritok, mint minden hétvégén, igy úgy nézek ki mint mézgagézáné a hajcsavarókkal a fejemen. Jó kis férjkiábránditó, de a betegség miatt nem volt időm tegnap mikor apa nem volt itton. Igy vizes hajjal nem mentem ki, no meg Beni is alszik, ma harmadjára.
Meteor, köszi a képeket, nagyon izgi!!!
Ti állomás közelében laktok? Nem lehet semmia zaj!A balcsi nyugalmához képest!!!!
amandi: köszi a nyugtatást, valóban úgy lehet ahogy irod Pancsit a beszéd foglalja le agyilag, ezért vár a mozgással, Benit meg a járás, ezért vár a beszéddel. Logikus. szerintem ezért is lett beteg, mert most egyszerre indult be nála minden, hizás, hossznövekedés, járás, beszéd-és tuti nem maradt annyi erőtartaléka! Nem?
Jujj de jó esik a hó!!!!!
Ha igy halad a következő talit a Mátrába szervezhetjük szánkózni!!!!!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianyu!

Én is azt hallottam, hogy egyszerre egy dologra koncentrálnak a babók.
Tehát most Beni megtanult szépen járni, azt még csiszolgatja, ezután pedig jön a másik, a beszéd.
Nálunk sincs beszéd egyáltalán. Hiában ugatok (kutyául), nyávogok, kotkodácsolok, cin-cinezek, brekegek naphosszat, mindig amit épp meglátunk, semmi hatás.
Viszont érdekes, hogy a maga nyelvén alkot szavakat és nem felejti el. Nála a zokni, a papucs és a cipő: koka. Szerintem ez a zokniból keveredett ki valahogy. De nem felejti el, teljesen rögzült benne. Szerintem ezt nehezebb lesz nála kijavítanom.

Egyébként van, amit még a Zorán sem mond helyesen, de félig én vagyok a ludas, mert nem javítom ki. Úgy tetszik ahogy mondja: kényelmes=kémenyes, vagy kéményes.

Legyen már sokmindenki este 9 után, mert én csak akkor tudok jönni és mostanában senki sincs.
Annyit írtatok, ráadásul hétvége van, hogy egyszerűen nem tudom behozni a reagálásokat, csak így apránként.
De senkit sem fogok kihagyni.

Pusszanat!!

Erika

Kép
viera
 
 


Ákosbenianyu,
a Déli van közel hozzán (köbö 10-15 perc séta), ez a rendező részre, de egyáltalán nem hangos, mert itt csak lassan tolatnak a vonatok. A bejövő vonatok meg a túlsó hzak előtt mennek, szóval egyáltalán nem hangos, viszont tök jó messze el lehet látni.

Viera,
én este már sajnos nem nagyon tudok jönni, akkor a család az első...de gondolom jó páran így vagyunk.

Oriandy,
szerintem beszéljük azt meg, hogy akinek lázas a gyereke vagy csúnyán köhög az inkább en jöjjön, az orrszívás még oké!

meteor
 
 


Ok!
Megbeszéltük!
Ha lázas és nagyon truttyog, akkor maradunk!
Amúgy megpróbálom kikúrálni!
Nem tudtok valami szert?? Mondjuk Béres csepp vagy Aktivált mikortól lehet adni a gyereknek? Mert jó lenne az immunrendszerét kicsit erősíteni! Homeopátiás szer???
Légyszi segítsetek!!
Köszi!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Csajok!

Nem kellene összeszámolnunk, hogy hány beteg babóca van, és hány egészséges?
Mert ha a betegeskedők vannak többségben, akkor szerintetek nem kellene halasztani a talit? Én mondjunk már nagyon várom annak ellenére, hogy egyáltalán nem állt szándékomban menni (az elején).
A betegség miatt sok lesz a nyűgösködés, állandóan orrot fogunk szívni, stb.

Szerintetek?

Meteor:

Persze, nekem is a család a legfontosabb, de ált. 9-kor már alszanak a gyerkők. Az más kérdés, hogy Noémi 11-kor felébred, de addigra én meg már végzek a nettel. :D

Erika

Kép
viera
 
 


Viera, addig még van néhány nap, akik most betegek remélhetőleg felépülnek!

Andy, írtam skypeon. Szegény Danika! :-(

Marcit mi is sok szeretettel köszöntjük neve napján. :-)

Mentem, fürdés van. Jó éjt, sajnos én sem tudok ma már jönni.
Vendég
 


Persze-persze, aki most betegszik le, az hétvégéig vígan megggyógyul. Ez csak egy kósza gondolat volt.
Nehogy félreértsétek!!!! :(

Na, mindegy, én nagyon el vagyok maradva, úgyhogy este akkor is reagálok mindenkinek egy pár sort.

Akivel már nem találkozom annak jó éjszakát!

Pusza

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok.
Bocsi az ismeretlen bejelentkezésért de van eladó berbero junior pelusom 260 darab. Légáteresztős, textiles, nagy tépőzáras és szép mintázatúak. 30ft/db-ért. Csepeli vagyok. ha érdekel valakit írjon lécci privit.
Sziasztok. Kép

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Akkor elkezdem behozni a lemaradásomat.

Kimike:
Hát, érdekes ez a köhényecselés. Nem is tudom írtad-e, hogy nappal, ugye nem köhög Milán. Már tuti, hogy okostojásnak fogtok nevezni, csak most megint leírok egy tapasztalatot. Zorán is pl. mikor kicsi volt csak éjszaka köhögött, vagy pedig reggel, de akkor nagyon. Szerintem a fekvő helyzet miatt.
Hm, tényleg nem tudom.
Kis csalafinta Milánka, közöttetek bezzeg nem köhög. Nem lehet, hogy nálatok hűvösebb van a szobában és jobban alszik? Rejtély. Viszont biztos lesz megoldás, ha más nem, meggyógyul. Remélem hamarasan.
Puszi neki.
Nonó ma este már megitta szó nélkül a tápit.
Milánka este lefekvés előtt issza az almalevet? Nem fáj tőle a pocija?

Benianyu:
Jaj, de jó, hogy Beni nem lázas és az étvágya is megjött. A hétvégére már el is felejthetjük ezt a kínos-nyavalyás betegeskedős hetet. Kérdezni akartam, hogy Te viszel orrszívót? Én igen. Csak azt nem tudom, hogy van-e ott porszívó. Valahogy meg kellene tudakolni.
Sajna mi első hóban nem voltun kint, mert Noémi aludt. AMúgy kivittem volna egy icipicit. Zoránnak pedig barátja volt itt, úgy belemerültek a játékba, hogy mire szóltam, hogy esik a hó, addigra jött a kisgyerek apukája és már nem tudtak kimenni. Közben pedig el is állt a hóesés.
Ha lesz egy kis időd válaszolj már légyszi a privire.

Vicky:
Á, nem aggódok a vacsi miatt, mert Noémi rendesen vacsorázik fél hét körül. Vagy két karéj kenyér, vajjal, valami szalámival, májkrémmel, ilyenekkel, vagy tejpép, vagy épp ma krumplifőzi. Tehát ha nem kapná meg az esti tápiját, akkor sem lenne éhes, csak így szoktuk meg. Ma pl. megitta első szóra. Ki érti ezt: :roll:

Meteor:
Képek tök jók! Nálunk is ugyanilyen volt az idő. Az udvarunk hófehér takaróba borult. Kár, hogy nem fotóztam.
Most, hogy írtad, hogy 50-szer is előveszitek a könyvet, holnaptól bevezetjük. Mi is rengeteget nézegetjük, de ha megunta,akkor megette a fene az egészet. Bár a kutyát és a kacsát már megismeri. A cica, béka, egér, stb. ezeket már írtak ma fentebb, nem megy. Az is mind kutya neki.
Nagyon ügyes Pancsi.

Andy:
Drága kis Danika! Úgy sajnálom. Most néztem meg alaposan a képet, amin alszik. Édes kiscsillag. De látszik rajta, hogy bágyadt. Vagy már csak én látok mindent ilyen szemmel.
Mi tuti megyünk talira, orrszívással. Ha addig nem javul, ha igen, akkor már orrszívás nélkül remélem.
Én szeretném ha jönnétek!
Én az égvilágon egyébként semmit nem adok Noéminek napi egy 50 mg-os C vitamin felén kívül. Tehát 25 mg. Igaz, ő nyáron elkezdett egy immunrendszer erősítő kúrát, ami három hónapig tartott. Broncho Waxom. Ez az immunrendszer erősítő neve. CSak kérdezz rá a dokitól, vagy védőnőtől, nem kell feltétlen elkezdeni. ÉN jobbnak láttam, mert állandóan beteg volt, a Zorán mindig hazahozott valamit.
Mást nem tudok tanácsolni, mert úgy néz ki, hogy tényleg erősödött tőle egy kicsit, hisz most sem lázasodott be és az orrfolyáson kívül más tünet nincs.

Fura ez a szép idő nálatok!
Mindenki írja és teszi fel a képeket a nagy hóesésről, nálatok meg ezerágra süt a nap. :D :roll:

Remélem senkit nem hagytam ki.
Ha véletlen igen, még úgyis visszaolvasom amit írkáltam.
Azt egyébként már rég akartam írni, hogyha valakinek folyamatosan nem reagálok, vagy egyáltalán semmit nem írok a hsz-ára, akkor szóljon már rám, mert nem dirrekt van, hanem valahogy átsiklok rajta, vagy lehet, hogy pont nem tudok mit hozzáfűzni.

Jó éjszakát!

Erika

Kép
viera
 
 


Marcy,
Mi is boldog Marci napot kívánunk a fiatalúrnak ! :)

Immunerősítés:
Nálunk a doki bevett szokása, hogy mielött közösségbe megy a gyerek (bölcsi, ovi), akkor felír valamilyen immunerősítőt, amit kb 1 hónapig kell szedni, és állítólag kevésbé betegednek meg a gyerekek. Majd rákérdezek a nevére, lassan úgyis aktuális lesz elkezdeni, mert ha minden igaz, akkor januártól elkezdjük a bölcsit. Eddig nagyon tudtam, hogy el akarom vinni, de most hogy közeledik az időpont, még húznám kicsit. Pedig tudom, hogy neki sokkal jobb lesz a közösségben, nagyon sokat tud ott tanulni, és nem fog úgy unatkozni. Néha, ha csak itthon vagyunk kettesben, ez bizony előfordul.

Könyv:
Amikor Márk egész kicsi volt (0-kb.3 hóig), akkor nagyon szerette, ha olvasok neki, és a könyveket is nézegettük. Egyszer csak ez unalmas lett, már más dolgok kötötték le, csak gyűrte a lapokat, hogy hagyjam már békén ezzel. Aztán pár hónapja (a szülinapja környékén) egyszer csak figyelmesen végignézegette a könyvet anyuval, és azóta lehet mesélni neki. Most már ott tartunk, hogy folyamatosan hozza nekem a könyveket, és mesélni kell neki, mi van a képen. (Néha már tényleg unalmas). Sőt, most már azt is tudja, ha azt mondom neki, hogy a kacsás könyvet hozza pl, akkor megkeresi, és hozza. Valamelyik nap olyan édes volt, énekeltem neki a bóbitát, elment és megkereste a bóbita könyvet :) Pedig abból ritkán szoktunk olvasni, mert a képek számára még nem annyira értelmezhetőek, a versek felolvasásához pedig nem mindig van türelme. Azért van néhány olyan vers ebben a könyvben, amit kicsi korában sokat mondtunk neki, mindig megnyugodott rá, mert olyan jó kis ritmusuk, dallamuk van.

Tali:
engem nem zavarnak a beteg babák, még újszülött volt Márk, amikor már nyüzsögtek körülötte az emberek, és egy-kettő közülük óhatatlanul taknyos volt mindig. És tényleg, nála mindig gyengébb lefolyású, mint nálam :roll:

Andi

amandi
 
 


Sziasztok,

Sokat írtatok, nem nagyon tudtam elolvasni, nekem kevés a nyelvtudásom… :oops:

Viera, Exdeus: Köszönöm az ábra infót. :P Majd utánanézek.

Ákosbenianya: Mi is kaptunk a fogbújás infó papírt a védőnőtől. Nekünk 16-20 hós a helyzet. :P

Gabelle: Misi héjat is tud enni almából? Nagyon édes. :P

Amandi: Kár tényleg nem találkozhatunk. :( Sőt összes családodat is szívesen látnám. :P Akkor te vagy nekem első nő, akivel nem kell felnézve beszélgetni. :wink:

Oriandy: Édesek a babák képen. :P Daninak jobbulást!

Kimike: Szép kilátás van nálatok is. Mi is ma megkóstoltunk idén első havazást. Tetszett Kevinnek is, de inkább nekem! Olyan jó, hogy van hó. De nagyon kell sürgetni az autógumi cserét, én még nem tettem. :oops:


Meteor: De jó, hogy nappaliból lehet látni a vonatokat. Kevin biztos egésznap ablakánál lenne. Ma voltunk Közlekedési Múzeumban, annyira örült, ütögette üveget, sikított hangosan, amikor elénk jött a vonat. :P

Netezés: Nálunk szigorúan tilos dolog a nappali netezés. :twisted: Nem akarunk neki mutatni, hogy a gép elé ülünk. Max. ha álszik Kevin akkor lehetne, de ebben a kincses időben más dolgom lenne… Sajnos én is csak ilyen táján tudok ide jutni. :(

Séta: Mostanában esőben mi is sétálunk gyalogosan. Oriandy képtől erőt kaptam (köszi! oriandy!:P) , hogy esős kabáttal is lehet kinn lenni. Eddig azt hittem kínos dolog esőkabátban sétálni itt Magyarországon ( nálunk természetes dolog, többet eszik az eső). De annyira örült a más világra, tökőrös volt az aszfalt, magát látta rajta, a bokornál a fekete bogyókról leestek az esős cseppek, nagyon érdeklődön nézegette, természetesen a pocsolya legjobban tetszett neki. :twisted:


Tegnap voltunk úszáson. Már 3 hónapja nem jártunk, már gondoltunk, hogy már nem érdemes folytatni, ennyi hagyás után lehet hogy mindent elfelejtett. Első lemerülésnek látunk mi és az oktató is, hogy el van felejtve a járást. De oktató javasolt, hogy előtte fújjak a levegőt neki az arcára, talán menni fog. És ment is! Nem tejesen el van felejtve. Most kedvet kaptunk, még fogunk járni az úszásra. :)

Tali: Drukkolok, hogy mindenki részt vehessen, és jó sikeres legyen! :P :P :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.02 00:18-kor.
Vendég
 


Jó reggelt!

Kmammy:
Jó, hogy jártok úszni. Az is nagyon erősíti az immunrendszert. Nálunk itt helyben nincs babaúszás, bár ha lenne is, nem tudom vinném-e.
Zorán viszont hetente kétszer rendszeresen jár úszni. Márciusban kezdte és tényleg, azóta egyszer sem volt beteg (Csak pici betűkkel írom, kezd taknyosodni. Ez nála annyit jelent, hogy többször fújja az orrát, de semmi egyéb. Mézet eszi ezerrel.)

Gabi:
Én is kérdezni akartam, hogy Mesi az almát héjastól eszi? Ja, 11 foggal könnyű élni. :lol:
Fantasztikus egy kiscsaj. Már alig várom, hogy lássam. Kicsit azért is mondom, mert mondták már itt többen, hogy van köztük hasonlóság és szerintem is. Kiváncsi vagyok élőben mi a helyzet.
Noéminek öt metszőfoga van, az alsó-felső középsők és a felső jobb oldali szélső. Tehát alma még hámozva sem adható neki egészben. Legalábbis én nem merem.
Olyan jó kis képeket teszel fel, ez a rajzolós is nagyon komoly.

Na, én megint kimostam két adagot, szárítógép már megszárította, úgyhogy ki is vasaltam. Tök jó, hogy korán kelek, mert legalább a napi házimunka nagy része megvan. Ezért jutalmul délelőtt elmegyek egy kis manikűrre.
Lassan már azt fogjátok hinni, hogy valami cicababa vagyok, aki a szépségápolásnak él, de tényleg mindig soron következik valami. A talin meg tényleg formában akarok lenni. Szerdán pedig ismét kozmetikus köv., gyantázás. Ugyanis megint elhatároztam magam, hogy jövőhéten felkeresen a nőgyógyászt. Jaj, csak már túl lennék rajta. Utálok oda menni, pedig nagyon aranyos, közvetlen, rendes doki. Meg gyógyszer is kellene.

Na, írjatok sokat.
Betegeskedő lurkókról jó híreket kérek!

Pusssz.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Mesi alapból nem héjastól eszi az almát, csak elkapta, és megrágcsálta, én meg lefotóztam, aztán pucoltam és daraboltam neki. :-)

Viszont kicsit nyekk vagyok, Lackó nagyon rondán köhög. 9.20-ra viszem dokihoz. Mesi viszont még alszik. A baj az, hogy péntek éjjel lett Lackó taknyos. Bekentem Kinder loof-fal, leszívtam az orrát, viszont hétvégén nincs doki, ügyeletre meg ilyennel nem vihetem, és gyógyszertár sincs hétvégén, csak 30 km-re... Szóval óhatatlanul súlyosbodott, bár úgy tűnt, sokkal jobban van, de éjjel már jött ez a ronda ugatós köhögés. Szóval doki... És attól félek, hogy Mesi pár nap csúszással fog belekeveredni, így nem csak a 18 hós oltás csúszik, de a talira se jutunk el. Teljesen elkeseredtem, de azért még reménykedem!

Többi kis betegnek is gyors gyógyulást kívánok!

Andy! Kezdődő náthánál nálunk az oscillococcinum nagyon jól bevált! Első nap 3, második nap 2, harmadik nap 1 adagot adtam nekik, és nyomtalanul elmúlt a nátha. A fontos az, hogy az első prüszkölésnél el kell kezdeni, akkor tuti hat, ha később, akkor mi nem úsztuk meg a dokit.

Hála a jó égnek, itt nem esett a hó! Nagyon féltem, hogy esni fog, és majd kínlódhatok át a falun két gyerekkel a hóban. Tudom, nem kívánságműsor, de essen akkor, mikor nem kell menni sehova, tehát egész téliszünetben, hogy lehessen játszani, szép legyen a karácsony, de amúgy menjen a francba! A hólapátolást meg különösen útálom! Sarki házban lakunk, és az udvarban is van mit dolgozni... Szóval én nem akarok havat, csak dec. 23-tól január 2-ig! :-)

Marcinak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk! Kicsit megkésve, de tegnap nem ment a net!

Pusz mindenkinek, készítem Mesit is, és indulunk!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok Csajok,

mindenkinek köszönöm a köszöntést Marci nevében :) :) :) :P :P :) :) !!!

Visszaolvastam, de most nem tudok reagálni, mert takarítok. Ha alszik du. Marci, akkor mindent pótolok!

Puszi

Eni
marcy
 
 


Jó reggelt mindenkinek,

először akkor indítok pár mai képpel.

Ennyi maradt a hóból:(
Kép

Kép

Kamammy,

vonatokat Pancsi is imádja. Amikor ide költöztünk az itt lakóknak volt egy két éve kisfiúk és ők mondták, hogy reggel-este mindig köszönni kell a vonatoknak.
Hát ez nálunk is így van: reggel redőnyhúzásnál integetés van, este elköszönünk tőlük, sőt napközben, amikor cseréljük a pelust, akkor is nagy vonatnézés van.
Az apja vett neki múltkor Ausztriában egy kisvonatos pizsamát, teljesen oda van érte! Az a kedvenc!

Gabella,
gyógyulást Lackónak és remélem Mesi nem kapja el!
Almás képet én is lestem, mert Panni eszi így egybe az almát (neki is 11 foga van), de a héjját azt nem szereti, fuldoklik tőle!

Amandi,
mi is bejelentkeztünk januártól bölcsira, de még csak időszakosra: kedd és csütörtöki napokra....de én is azon gonolkozom, hogy nem akarom levinni. Asszem megmaradunk inkább annál, hogy kedd délelőtt anyu vigyáz rá, csütörtökön meg megy két órára a babapihenőbe. Azt már megszokta ismerős a környezet és ott max. 8 gyerek szokott lenni a két felvigyázó csajszival.
Valszeg inkább szeptembertől viszem......ha bírom...

meteor
 
 


Dokinénitől meg is jöttünk, kapott Lackó Amoxicillint, Mesinek meg vettem egy oscillot, és doktornéni szerint rendbejön hétvégére Lackó, de még megyünk vissza csütörtökön.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Halihó!

Mi is megvagyunk, csak a múlt hét elején teljesen tönkrement a gépünk :cry: (az adatok szerencsére megmenekültek). Innen a munkahelyemről tudlak követni benneteket (bár a hétvégét még nem sikerült végigolvasnom), csak reagálni nem nagyon van időm. Most is csak egy-két dologra:

Wkata, Wawel: Sajnálom ami veletek történt, kitartást!

Benianya: Minden keserves gyógyszerbevétel után nagyon dicsérd meg Benit. Mi is így tettünk Zolóval és egy idő után akármilyen rossz ízű volt, bevette. Aztán boldogan megtapsolta saját magát. :lol:

Kmammy: Én a 160 cm-el nem érzem magam kicsinek, ugyanis a barátnőm és az ő sógornője is csak 150 cm. :D

Fogak:
felső két középső
alsó két középső
felső kettesek
felső két 1-es rágó
alsó kettes bal oldalt
Na itt tartunk. Ezt 13 és 16 hós kora közt növesztette ilyen sorrendben.

Képzeljétek! 2 hét táppénz után múlt hétfőn azzal fogadtak a bölcsiben, hogy bárányhimlő-járvány van és az egyik kislány skarlát gyanús :shock: . Gondolhatjátok mennyire örültem. De szerencsére még semmi baj nincs. Mondjuk még van egy hetünk…

Ahogy munkám engedi jövök.
Sziasztok!


nancsa
 
 


Na, ahogy ígértem, itt is vagyok :) !

Szombaton suliban voltam, tegnap pedig átadtuk magunkat az édes semmittevésnek, úgyhogy ezért nem tudtam jönni :D !

Emlékezetből próbálok reagálni, szerintem igencsak hiányos lesz... :roll: !

Reni: szupi lehet a csizma :) ! Nekem is be kell szereznem egyet. Ma szép idő van, szerintem felkerekedik a család és letudom...
Tavalyról van egy olyan, ami meleg, kényelmes, hosszú nadrág alá való. Most olyat szeretnék, ami egy kicsit elegánsabb és térdnadrághoz, szoknyához is felvehetem. Meglátjuk, hogy mi a kínálat.

Benianya, Kimi, Gabella: beteg babók remélem most már kezdenek helyrejönni. Sajna és nem tudok segíteni gyógyszerügyben. Csak kamillázok, hogy itt mindenki milyen tájékozott!!! Szerintem itt sokan pályát tévesztettek :wink: !
Marci eddig a Nurofenen és a Panadolon kívül szerintem semmi mást nem kapott, azt is csak 1-2 alkalommal.
Ez a Normaflór viszont jól hangzik. Én még erről sem hallottam eddig, hogy ha vki gyógyszert kap, akkor a bélflórát helyre lehet állítani vmivel. Lehet, hogy hülyének néztek, de én tényleg nem hallottam még ilyenekről.
Mondjuk hozzá tartozik, hogy én amikor iskolás voltam is évek teltek el úgy, hogy hiányoztam volna. Nem vagyok egy beteges alkat.

Vasárnap itt is esett egy kis havaseső, de aztán du. olyan szikrázó lett a napsütés, mint Andy képén :) ! Lementünk a játszótérre, de mivel de. esett minden tiszta latyak volt, úgyhogy csak annyi volt az értelme, hogy jó koszos lett Marci, viszont nem voltunk túl sokat levegőn.
Én amióta Marci megy nem is megyek máshova, csak játszótérre, de olyanra, ami nem kimondottan játszótér, hanem az emeletes házak között található hatalmas tér, ahol van egy-két hinta, egy kis ez-az. Azért jó, mert ott szabadjára tudom engedni Marcit és nem kell aggódnom, hogy mikor szalad ki az úttestre. Én nem igazán szeretek a szó szoros értelmében sétálni, mert egyrészt nagyon lassan haladunk, másrészt nyüglődés.
Mi minden nap kimegyünk a levegőre, kivéve, ha egész nap esik. Nekem is hiányzik, na meg persze Marcinak is. Amint kiejtem a számon a sétát, már hozza is a cipőmet :) ! Én őt öltöztetem, ő pedig engem :) !

Marcinak 13 foga van, még a 12. és a 13. éppen csak most bújik, de már szépen látszik. Nem igazán szenvedünk, remélem a későbbiekben sem. Amikor mozgolódik egy-egy új fog, akkor hasmenése van és piros a feneke, de néhány nap után mindig elmúlik.

Széklet: már akartam kérdezni, hogy a ti babáitok hányszor kakil egy nap??? Marci általában 2-3-szor :roll: !
Azt hiszem az emésztésével nincs gond. Bár neki kiskorában is volt minden nap kakija, pedig sokaknál előfordult, hogy 4-5 napig sem kakilt a gyerek.

Kmammy: méghogy kevés a nyelvtudásod :shock: , ha én tudnék így japánul, akkor boldog lennék :D !!!
Nagyon tetszik a kép rólatok!

Andy: Dani nagyon édes, ahogy udvarol :wink: !
Amikor a nagy ágyon alszik, akkor hálózsák van rajta (kék)??? Nekünk is hasonló van (ha jól látom). Nagyon finom, puha anyag, csak Marci nem marad meg a hálózsákban, úgyhogy egyszer sem használtuk eddig, pedig már lassan 1 éve megvan. Mindegy, majd talán a nővéreméknél Máté szeretni fogja :) !

Úgy néz ki, hogy Szombathelyen is nyílt egy játszóház. Kiváncsi vagyok, milyen. Majd kipróbáljuk Marcival.

Tali: már nagyon közel van :) . Ha minden igaz, akkor ahogy már írtam én is üdítőt viszek, de elképzelhető, hogy sütök még este vmit, ha hazaértem a suliból.

Eni
marcy
 
 


Halihó!

Megvagyunk ám, csak mindig van valami, ami miatt nem tudok jönni!
Dani változatlan, vagyis láz nuku, csak orrfolyás és ennyi! Ja, az étvágy kicsit rosszabb, de azért nem panaszkodok!
Talira így úgy néz ki 100%, hogy megyünk. Apa tegnap feltette a téli gumikat, mondván, ha épp havazás lesz, hogy megyünk... Vagyis nálunk ez sem lesz akadály!!

Eni!
Ez nem hálózsák, csak egy takaró, de ennek is nagyon finom, puha anyaga van és Dani nagyon szereti!

Bocs, hogy most másnak nem reagálok, de kihasználom, hogy Manóm alszik és én is pihizek! Pocsék éjszakánk volt!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok megint!

Era! Bocsi, kedvet kaptam az új fajta vonalzóhoz! Tetszik!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab:

Miért bocsi? Szerintem is tök jó! Képet nem próbáltál hozzá csatolni, mert én is le akarom cserélni a gyerkőcök vonalzóját is, csak ezzel is kinlódtam eleget. Mert a három vonalzóhoz hosszú volt az aláírás és nem engedte a profilban.

Én is az ősziektől csórtam különben.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Kmammy, jók a képek. :-) Ne szerénykedj, Te kiválóan beszéled a magyar nyelvet. :) Bár én tudnék így japánul. :) Nagyon jó, hogy újra jártok úszni. Nekem nagy szívfájdalmam, hogy mi már nem járunk, de sajnos ezek a babaúszások hétköznap vannak leginkább. Az vigasztal, hogy majd oviban újra kezdi Milán, itt nálunk hordják a gyerekeket.
Jól látom, Kevinen esőköpeny van? Hol lehet ilyet beszerezni?

Marcy, nem szégyen, ha nem ismered ezeket a szereket. Addig jó, míg csak mástól hallod. Sajnos ha gond van hamar megtanulja az ember a nevüket. :? Édi Marcika, hogy viszi a cipődet séta előtt. :-)

Viera, szerencsére nem hasfájós Milán. Mostanában az almalé a favorit. Szégyen vagy nem, én már szinte mindent adok enni Milánnak. Na mézet azt nem, és tejet se, de azért, mert nem kéri. Viszont a túró rudi már csokival együtt megy, de nem azért mert lusta vagyok leszedni, hanem egyszerűen kikövetelte, hogy a kezébe fogja és úgy eszi. Imádja. De másféle csokit nem kap, se cukorkát. Igaz, mi sem eszünk ilyesmit. Egyébként már nem főzök neki külön, viszont a mi étkezési szokásaink kiegészültek. Korábban mi a férjemmel szinte egyáltalán nem ettünk gyümit, valahogy egyikünk se van érte oda. De most minden nap eszünk, mivel Milánnak fontos táplálék. Na és pl. hétvégén a sült csirke mellé nem csak krumplipüré a köret, hanem kiegészül párolt zöldséggel is. Egyébként a bölcsiben annyira változatos, finom főzelékeket kapnak, ennek nagyon örülök.

Nem tudom mit akartam még, de most mennem is kell. Jó éjt!
Vendég
 


Sziasztok!

Gyors rövid rarg néhány hsz-re. Amit 1 hónapi kell szedni az szrintem a már általatok is emlitett Bronho Vaxom-javitsatok ha mégsem. Ezt a BV-ot blani is szedte már 2x is. Először amikor 2 év 3 hósan bölcsibe ment, másodjára meg oviban olyan 5 év körül- ezt majd megmondja a doki.Ugyanis van később is olyan időszak (fiúk-lányok másképp), amikor hirtelen hiznak, nyúlnak, okosodnak, ügyesednek-nálunk ez az úszás, bicizés megtanulással esett egybe-és ekkor legeyngül az immunrendszer, vagyis nem marad annyi erőtartaléka-támogatni kell. Emlékeim szerint 30 napig szedni kell, aztán 30 nap szünet, ztán megint valahogy, már nem emlékszem, mert máshogy kell ha épp akutan beteg és másképp ha csak megelőzésre adják. Ölg drága, de nagyon jó.Viszont szerintem bika erős-mármint az is legyengitett bacikat tartalmaz.De nagy közössségi élet előtt érdemes szerintem megcsinálni a kúrát. Ez légúti bacikat tartalmaz, létezik belőle Uro-vaxom-ami húgyúti fertőzésekre hajlamos csajsziknál, nőknél nagyon jó.
Na, most hogy kigyógyszerászkedtem magam( GYES alatt kicsit dolgoztam az ezt a gyógyit forgalmazó cégnél, és az orvoslátogatóktól sokat tudok róla, ezért is adtam már akkor a lánynak,pedog akkor ez még nagyon új volt) rólunk:

benianya
ákosbenianya
 
 


rarg=reag.
Bocs, csak közben apa bitorolta a gépet, fotókat töltött le Beniről a munkahelyre mutogatni! :lol: A büszke apa! :P :lol: 8)

Csemeték alszanak, lezs nagy rohanás, de nincs szivem őket felébrezsteni.
szóval MEGGYÓGYULT!!!!!!!!!
Ugyanakkor tele van a teste kiütéssel. Erre megint adott egy tök okos magyarázatot a doki,imádom, hogy ilyen okos!!!Szóval amikor az antibiotikum elkezd hatni, széttördeli a bacikat, a baci darabokra esés közben kivát ilyen toxikus, bőrdermnatitises tüneteket. Gondoltam, hogy nem allaergiás a gyógyszerre, mert csak a 3.4.5 napon és egyre fokozottabban jöttek ki testszerte az apró pöttyök. Őrület nem, hogy azok a hülye bacik még halálukban is odadöfnek egy kicsit szegény beteg szervezetnek!!!!!sal csak fenistil cseppet kaptunk rá, elmúlik. Nem viszket, nem fertőz, csak kis pulykatojás a lelkem.
De zabál(Marcy!Beninek is 3x van minimum egy nap norm. széklete=gyors anyagcsere).
a zabálás már jó hir. Újabban a paradicsomot szereti nagyon. Vajas, sonkás kenyérkatonák 2 szeletelt paradicsommal simán lecsúszik reggelire.
szóval jól vagyunk.

ÉÉÉÉSSSS!!!!Egyre többet megy, vagyis már szinte nem is mászik!!!!Jajj, lányok annyira de annyira jó látni!!!Olyan édes!!!!!!!!
És tegnap apa tréningezte mig én fogadóórán voltam a suliban, és mire hazajöttem büszkélkedtek az új tudománnyal.Megmutatta a lovat a könyvben és nyihaházott!!!!!!!! :shock: Annyira de annyira örülök!!!!!!!!! :lol:
Jár a fiam!!!!!És tud lóul is már. :lol: :wink: És még nincs 15 hónapos!
:lol: És Blaniról meg azt mondták maximálisan meg vannak vele elégedve, okos, ügyes, ilyen gyerekből kivánnak 30-at maguknak és más minden osztályba is!!!!!!!!!!Úgy örültem!!!!
A beszédfegyelemmel van egy kis gond(ááá, nem az anyjára ütött :wink: ),mert már jelentkezés nélkül is bekiabálja a megoldást, -de ezen majd csiszolunk kicsit.
Lányok, én mos repdesek a boldogságtól!!!!! :lol: :lol: :lol:
No, fel is ébredtek-isijárat indul.Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Ákosbenianya:

"Tuti vannak akik csak úgy is olvasnak bennünket.
Következésképp egy csomó kukkoló,vagy remélem inkább csak érdeklődő olvasónak kell lennie."


Nos én bemutatkozom, én vagyok az egyik, de csak érdeklődő, 2006/2007 Téli babák-tól szoktam olvasgatni, kicsit bekukk ha ráérek, csak kicsit időbebbek a ti gyerkőceitek, így olvasgatom mi vár még ránk. :lol: BOCSI!

De már mentem is.
Kép

Szilvi
sziszi22
 
 


Hol írta ezt Benianyu?

Szia Szilvi! Jó olvasgatást!

Helló többiek!

Andy! A kupakokat vigyem a talira? Kell még? Dani hogy van?

Többi kis beteg hogy van? Akkor mostani állás szerint hányan leszünk?

Apánk kérdezte, hogy azért lesz más apuka is rajta kívül, vagy csak anyukák? Mert ha csak anyukák lesznek, ő akkor inkább lelép Lackóval másfele csavarogni. Meg azt is nehezményezte, hogy akkor most 3-4 óra kedvéért megyünk fel? Hát, mondom, majd szétnézünk az IKEA-ba, legalábbis én szeretnék. És úgy láttam, más is megy ki oda, esetleg mehetnénk együtt? Egy kajálás, nézgelődés még hosszabbít a programon. (Mert a mi gyerekeink rugalmasak, akkor alszanak, mikor van rá idő, ha nincs, akkor nézgelődnek. Meg majd alszik Mese hazaúton az autóban...)

Szóval? Csak azért drukkolok, nehogy Mesi megfázzon! Képzeljétek, este 10 óta még mindig alszik... Remélem, nem a betegség bújkál benne...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Szia Szilvi!!!!!

Nincs miért bocsiznod!!Örülünk, hogy itt vagy és érdekel amit itt összehordunk egymásnak magunkról és a babókról.
Csupán meghökkentett a számadat, ami kijött különbségként az irás és olvasás között.
Tök jó fej, vagy, hogy visszajeleztél. :lol: Nagyon örülök!
Remélem az ilyen anyukákból van több és nem a "tudjátokki"félékből, aki olykor megszentségteleniti igencsak rosszindulatú hsz-eivel a topikunkat.

Egyszóval Szilvi nagyon örülök. :P :lol: :P Jó babaázást kivánok Neked.

Ui: Ötletet és kedvet is adtál- érdemes talán nekünk is benézni a nagyobb babaókhoz-mi vár ránk alapon.
Köszi
Szép napokat!

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianya! Az ötlet nem rossz, de néha már az aktuális helyeket se győzöm elolvasni, nemhogy máshova is menjek. Egyébként szerintem az olvasásnál az is beszámít, mikor mi csak olvasunk, frissítünk, és nem minden alkalommal szólunk hozzá... (Vagy nem is tudom)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Miii, van? Sehol senki? Épp ráérek cefetül és volna kedvem fecsegni. Minden kész, ebéd is megvolt, bébi alszik, én meg várom a duguláselháritókat igy a mai alvásomnak du.annyi.
gen, Gab, szerintem is beleszámit az is ,amikor mi irás nélkül olvasunk.

viera! Nem kaptam privit.
szombaton 8:17 kor indul a vonat innen, szerintem 20 perc alatt van nálatok, és 9:47-re ér a nyugatiba. Onnan villamossal szerintem 15 perc a Mammut, igy kb 10 re kis csúszással ott vagyunk!

benianya
ákosbenianya
 
 


Azon gondolkoztam, hogy lehet, jó lenne nekünk is otthagyni a kocsit Szolnokon, de apa lustább annál, úgyhogy leszavazott. Pesten autóval közlekedni falusiként viszont érdekes lehet...

Én még nem főztem, Mesi majdnem 11-ig aludt, akkor jött pont mama, felköszöntött a szülinapomon. Pedig még csak holnap lesz.

Megyek a konyhába, közben azért be-benézek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Benianya, látom, velem nem akarsz csevegni... :cry:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?