Új privát üzeneted érkezett!

Koda, Eszterke!

Nagyon boldog névnapot kívánunk Ádám Marcinak és Varga Marcinak soxeretettel, ISten éltessen Benneteket nagyon-nagyon sokáig Szüleitek örömére!!!!!

Kristóf és Mamája

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Fidoli:)

Aranyos vagy, köszönjük, de ő Marcell :) és januárban van a névnapja. De nagyon kedves vagy, hogy gondoltál ránk!

Eszterke!
Ő Márton Marci :) ?

Eszter!
El vagyok ájulva! nagyon szépeket alkottál! Ha van időd, (tudom kevés.....) leírnád a pontos receptet? Mármint a só-liszt- víz arányokat. És hogy csináltad a spagetti formát? Átnyomtad valamin???? Volt sablon,ami alapán elkészítetted őket? Légyszi írd már le. Nekem soha sem sikerül!
Örülök, hogy meg a név! :lol:

Zsuzsa!
Én nem is tudok neked mit írni :( Csak ismétlem ömmagam! nemtudja az az ember, mit veszít, ha szétmentek......

Kicsi!
Gondolom te már megint a házatokat tervezted egész éjjel :lol:

Már megint ennyire telt tőlem.....1/2 12 van, de én még pizsamában vagyok a két gyerkőccel......Marci még nem is evett.....

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok lányok!

Na, a kicsibébi elaludt (vagyis próbálkozik), úgyhogy most tudok jönni.

Olyan fura, álmában sokszor felsír. Nálatok is volt ilyen?

Ááá, próbálok megnyugodni a légzésfigyelővel kapcsolatosan. Ez is bejelzett tegnap, odaszaladtunk, de persze nem bírtuk megvárni, hogy mi történik, rögtön megpiszkáltuk szegényt, akkor nagy levegő... csak azt tudnám, ez mitől van. Annyira bealszik, vagy ijedtében veszi a nagy levegőt?!
Most néztem, lent a pincében van egy 1 cm-es deszka, megpróbáljuk azt betenni, az az utolsó mentsvár. Aztán ha azzal is riaszt, holnap szólok a dokinéninek.

Momo, Ti is kaptatok beutalót? Hú, micsoda lélekjelenléted van, hogy nem mentetek el!
Ezt annak idején nem is mesélted. Vagy csak én vagyok bamba?! De hogy tudtál ilyen nyugodt maradni? De irigyellek. Én bezzeg a falra mászom!
Már nem is tudom, csak akartam, vagy valóban megtettem... meg akartam dícsérni a munkádat! A házatok egyszerűen álom!!! Csodaszép lett!!! Gondolom, belülről is olyan szép, mint kívülről.
És hogyan állsz most? Mikor tudtok költözni? A férjed nem jön haza segíteni Nektek? Egyáltalán, mikor jön legközelebb haza?

Zsuzsikám, igen, tökéletesen igazad van. Minden este mondom is a Daninak, hogy megígérted, hogy kevesebbet játszol... most is ugyanúgy ül a gép előtt. Persze, ha megkérem valamire megcsinálja, csak tudod, ez a francos kérés... ahogy írod... utálok kérni. Pedig maguktól nem fogják megcsinálni. Néha a picurt is kezébe adom, mikor van más teendőm, akkor ott babusgatja a gép előtt. Még igyekszem türtőztetni magam, de lassan ki fogok fakadni, érzem.
Na, akkor én is nagyon drukkolok a hétfőhöz. Bár már magam sem tudom, valóban mi is volna jó, ahogy Te sem. Nagyon nehéz helyzetben vagy. Ez a bizalom dolog... tényleg nem lesz semmi sem a régi. De meg kell próbálni, mindig a végsőkig kitartani, hátha. Én ilyen hülye vagyok!

Eszter, tyű a mindenit! De ügyes vagy!!! Tudod, sokszor van eszemben, hogy jövőre már talán együtt fogunk karácsonyra készülgetni a gyerekekkel?! Sütni a mézeskalácsot, ajtódíszeket készíteni. De jó is volna! Nekem a kicsibébi már vevő lesz talán a készítgetésekre, 2 év múlva pedig már akár mindkét gyerkőc élvezheti a karácsonyi készülődést.
De jó volna már itt tartani!!!
Eddig úgy voltam vele, bárcsak már kint volna, most meg hogy bárcsak már 1 éves volna. És mindez a hülye aggódásom miatt. Nemhogy kiélvezném a csecsemőkor minden pillanatát. Egyelőre viszont csak aggodalommal telnek a napjaim.
Tudod, annyit gondolok Rád, ne haragudj, hogy nem hívlak, de örülök, hogy lyuk van ott... :wink: . Az esti zuhi az egyedüli 10 perc, amikor igazán lazítani tudok. Bízom benne, hogyha beáll egy kis napirend, akkor gyakrabban fogunk tudni csacsogni, úgy, mint régen.
De addig is, BÁRMIKOR, ha kedved és időd engedi, kérlek, gyere el hozzánk!!! A múltkor is olyan jó volt, kicsit ki tudtam engedni, mikor itt voltál.
A pocit egyszerűen gyönyörűűű!!!!!!! Nahát, és meg van a név?! Dominik! Csodaszép!!! Amilyen a pici is lesz!
És jövő héten megint doki! :)
Tényleg, milyen lett a cukorterhelésed? Meg van már az eredménye gondolom.

Timikém, hát nem csodálom, hogy Neked sincs több időd, csodálom, hogy így is ennyit is tudsz jönni közénk. Te is aztán tele energiával lévő anyuka vagy. Mindig csinálsz valamit a két gyerkőc meg a háztartás mellett.
Az Apeh-es probléma megoldódott? Helyre tudtatok már rázódni? Milyen volt Pesten? Remélem, jöttök majd még! És jövőre már hozzánk is jöhettek, egyelőre úgy néz ki, tavasszal megpróbálunk felköltözni az emeletre, már csak bútorokat kell majd vennünk. Persze, mindez azon múlik, hogy állunk majd anyagilag.

Jucikám, ez aztán az előrelépés. De még mindig nem derült ki számomra, hogy akkor mikor is kell kiköltöznötök? És addig albérletbe mentek? Tényleg jó volna csak egyszer végigcsinálni ezt a tortúrát, és nem kétszer költözni.
Gondolom, nagyon el vagytok most havazva, ha mát elkelt a lakás, most aztán nagyüzemben megy a keresgélés. Vagy már fix az, amit találtatok?

Eszterke, látod, ha járnék gyakrabban most Miskolcra... nem baj, majd ismét belendülök, szerintem tavasztól már megint fogok hazalátogatni, és akkor bármire is van szükséged, szívesen hozom-viszem.
Jó, hogy ismét visszataláltál közénk.
De miért is tűntél el tavaly ennyire? És miért nem írtál ilyen sokáig?

Gyöngyikém, máris vizsga? Mintha most kezdted volna a tanfolyamot! Ezek szerint lassan visszamész dolgozni? Ennyire várnak vissza? Vagy ez a távmunka megoldható, és akkor csak otthonról kell majd bedolgoznod? Az azért sokkal egyszerűbb és jobb volna!

Évikém, hányadán is állunk most "babaügyileg"? Ne haragudj, kicsit lemaradtam... végül Closty lett? Hogy haladtok az úton? Mikor tudtok már célirányosan próbálkozni? Vagy azért azt teszitek?

Erzsike, az edényeid itt vannak összekészítve. Akkor elég, hogyha majd a legközelebbi talira viszem magammal? Vagy ha van kedvetek, majd eljöhetnétek hozzánk. Bár látod, én sem jutottam el hozzátok babalátogatóba, gondolom, Neked sincs több időd.
Annak a sütinek a receptjét, amit behoztál nekem a kórházba, megtennéd, hogy felrakod a másik topikba? Annyira nagyon-nagyon ízlett!!!
Na, és hogy telnek az éjszakáitok? Babó nagyon nyűgös? Melyik fogacskája bújik?
Anyósodékkal mi a helyzet? Azóta sincs semmi változás? De irigykedem, hogy ilyen nagy a távolság nektek!
Képzeld, nekem azóta sem jöttek át. Bár ma hívta őket a Dani, lehet, hogy átjönnek. Persze, apósom közölte, hogy csak akkor, ha cipőben bejöhetnek. Még hogy ők szabnak feltételeket? Ha én ott lettem volna, közöltem volna, hogy nem, de így ő marad le az unokájáról. De Dani azt felelte, hogy rendben, de akkor a babaszobába nem mehetnek be, majd mi kihozzuk a picurt. Na de ha pont alszik? Én nem fogok kivenni a kiságyból és felkelteni. Utálom ezt a helyzetet. Még hogy én hozzak áldozatot?! Vagyis tulajdonképpen a picur!

Ági, Te is jó ritkán jelentkezel mostanában! Olyan jó volt látni benneteket, mind a kórházban, mind nálunk. Csak azt sajnálom, hogy olyan rég láttam Livit. Annyira kíváncsi volnék a kiscsajra. Biztos nagyot nőtt a tali óta.

De persze ez vonatkozik minden kisbabára. Jó volna már látni benneteket lányok babástól, mindenestől! Hiányoztok!!!

Lányok, ez a decemberi tali nekem annyira jól hangzik!!! És mi is megyünk!!! Már babakocsiban a bébivel!!! :) Hihetetlen! Számomra is megadatik ez?! Istenem, nagyon remélem, ez a légzésfigyelős dolog csak nem létező, valótlan probléma elé állít. Bár be kell vallanom, eszméletlenül parázom, nehogy úgy elaludjon... tudom, ezerből 1-2, de miért is ne én volnék az? Mindig ezt próbálom meg elhesegetni magam elől, de nagyon nehéz!

KépKép
titi_27
 
 

 
 

Na, és akkor pár újabb fotó...


A rövid hajú papával :)

Kép

A nagyival :)

Kép

Szopira várva (mami most vette észre, hogy nem volt bepatentolva az egyik lábamon a ruhácska).

Kép

Kép

Szopi után mindketten kidőlünk a mamival :)

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi
Köszönjük a képeket nagyon szépek vagytok rajta.:)
Jaj nem irigyellek az anyósék miatt, még ők szabnak feltételeket, megáll az eszem. Most akkor fontos nekik az unokájuk vagy nem. Légy nagyon határozott és inkább veszz össze velük, de ne hagyd hogy uralkodjanak rajtatok. Remélem ebben Dani is partner lesz.
Bármilyen rossz érzés neked Danitól kérni valamit tedd meg, csak így fogja ő is érezni hogy felelősséggel tartozik valamiért. Már nem csak a munka és a játék van hanem ő már egy apuka akinek kötelességei is vannak amiket meg kell tennie attól függetlenül, hogy van e kedve hozzá vagy sem. Légy szíves vond be mindenbe mert ebből később komoly bajok lesznek. Nem uszítani akarlak nehogy félre értsd csak szereném ha nem követnéd el azt a hibát amit én.
Tök jó már tudnál a talira jönni. Nagyon örülnék neki ha sikerülne.:)

Koda
Mit foglalkozol vele hogy pizsiben vagy még, ki látja.:)
A végén te fogod az összes ovis dekorációt megcsinálni, mert rájönnek, hogy te milyen ügyes vagy, vagy már régen tudják és ezért a felkérés. Ha készen van kérünk képet róla!
Azért ha van egy kis időd kukkants be.:)

Eszterke
Nagyon boldog névnapot kívánunk Marcinak!
Jó sűrű napjaitok vannak, nem csodálom hogy fáradt vagy.
Most kezdted a sulit idén? Hány éves, mert ha már most így érzel nagyon hosszú lesz mire végzel.

Anubias
Nagyon szép dolgokat késztettél. Vannak ilyen formáid vagy te magadtól tudtál ilyeneket csinálni?
Nagyon örülök, hogy sikerült nevet választani, a Dominik szép tetszik.
Úgy látom jól megdolgoztat téged éjjel, hátha ahogy kevesebb helye lesz akkor nem mocorog ilyen intenzíven csak jelt ad hogy minden oké. Tudod még mi jutott az szembe nem lehet, hogy a " betegséged" miatt érzékenyebbek a belső szerveid és ezért fáj ha ruddos a kicsi.

Momo
Úgy látom mára is el vagy látva feladattal.
Előreláthatólag mikor készül el a bent minden, van már kb időpont mikor költözhettek?
Gondolom ha a kert nem teljesen kész attól még beköltöztök nem?

Hát lányok én már kész idegroncs vagyok. Nem is akarok belegondolni, hogy fogok még egy éjszakát kibírni holnap reggelig.
Szinte semmi nem köt le. Ha a gyerekekkel játszom akkor is csak jár az agyam, nagy erőfeszítésembe kerül arra figyelni amit csinálok.
Hétfőn mentünk volna Mesivel tornázni ezért tegnap megbeszéltük menjünk ma ki tudja mi lsz holnap milyen állapotban leszek.Hát elmentünk csapatostól és mi bolondok nem hívtuk fel előtte a fitnesztermet van e gyerekmegőrzés így mikor odaértünk derült ki hogy csak hétköznep van. Buszoztunk egy jót 2 babakocsival 4 gyerekkel nézelődtünk és hazajöttünk.
Most alszanak a drágáim én meg megyek olvasok mert ez talán az egytlen dolog ami kicsit eltereli a gondolataimat a holnapról.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Csak beugrok,Mishalt hazahoztam aludni,de szerintem mindjart ebred.Aztan mehetunk vissza a hazhoz,otthagytam a takaritokat,raadasul esik a ho es meg teli gumink sincs :roll: :roll: .

Titi!

Lehet,hgy anno nem irtam. Csak azert nem mentem el vele alvaslaborba,mert tudtam,hogy ott ugyse aludt volna,vagyis nem is tudtak volna vizsgalni. Mibvel tudod hogy o csak kint volt el levegon napkozben,es ha bezartak volna minket oda 24 orara,valoszinuleg csak uvoltott volna nonstop. Persze aggodtam rettenetesen..idovel kevesebbszer riasztott be. Nekem azt mondtak,hogy bar elmeletileg az ANgelcare tokeletes lefedessel dolgozik,akkor is elofordilhat hogy beriaszt amikor nagyon a szelen van.Es Mishal az elejn sokszor aludt elire fordulva a kisagy szelen. Sot,olyankor is riasztott amikor tenylegesen ott ultem mellette es vette a levegot.Ettol fuggetlenul mind a mai napig hasznalom es bekapcsolom,ezert se tudtam kolcsonadni nektek. Talan majd 18 eves koraban kiveszem alola. :lol: :roll: ANnyira edes...imadtam en is ezeket a kis bealvos kepeket...nekem sajnos nincs ilyen,mindig anyukam vallan aludt be8vagyis csak az lett megorokitve,engem senki se fotozott. Most is igy van,alig van kozos kepem Mishallal,video meg szinte semmi.
Danival kemenyen banj,mert tenyleg ahogy Bufo irja te fogod kesobb megbanni.Felhaborito,hogy neki van ideje jatszani,te meg nem eleg hogy most szultel..es meg takaritasz,mosol,fozol,stb... :roll:
Aposod meg... :twisted: :twisted: :twisted:
Es nehogy felkeltsd Kicsibebit!!!!En is nagyon engedekeny voltam a ferjemmel mig egyedul voltunk,nem szoltam a morzsakert,behozott koszert..de Mishalert kiallok(ezert is all a bal nalunk azota is)..es en rontottam el hogy a kezdetektol fogva nem vartam el tole bzonyos dolgokat. Most csak azt latja,hogy megvaltozott a kicsi felesege,aki mindenrert szol,kiabal..Es a cipoben maszkalas akkor fogja a csucsot elerni amikor mar maszni fog...gondolhatod..ok maszkalnak cipovel,Kicsibebid meg felnyalja a koszt a korol...LEGY KEMENY!!!!

Koda!

Hat neked se konnyu ket gyerkoccel! Es ez a sok "alkoatas",csodaszepek,annyira ugyes vagy.Panik betegseged..jobban vagy most?

Eszter!

Mar ekkorakat rug,hogy faj??Nekem az t hoszem csak joval a 30. het felett,sot inakbb csak az utolso par hetben.Mikor mesz ultrahangra megint? Irnek en de tenyleg nincs se idom,se energiam.
Ha azt is hozzateszem,hogy Mishal mar ket ejszaka ordit..elalszik rendesen..aztan uvolt..bemegyek hozza,abbahagyja,kijovok,ordit...es ezt csinalta tegnapelott fel 12ig,tegnap fel 10ig,es ettol fuggetlenul felkel hajnalban,multkor 4.30kor.ALig allok a labamon.Es nem a foga(bar az is jon)..csak gondolom velem szeretne lenni.Tisztara mint ujszulott koraban.Most is babakocsiban altattam el(szetfagytam),be a kocsiba es ugy haza.De probalok jonni.

Eszter,orulok,hogy jobban vagytok most Balinttal. Szerintem barmenyire is akarja a kistesot,azert o is gyerek es eddig csak o volt nektek,szoval lesz itt meg feltekenyseg.
Dominik..nagyon szep,unokatesomnak is igy hivjak a kisfiat.

Koltozes..remenyeim szerint ho vegen Inshaallah.

Virag!

AZert tenyleg el kellene menned dokihoz!!!!!!!!

Kicsi!
Neked nem irok semmit :lol: :lol: :lol:
Dudi annyira bajos,szep(Csenge is nagyon szep!)...ha Mishal megis a szokekre bukna..akkor Dudi kerul a feleseg lista tetejere!!! :lol: :lol: De mitol szokult ki???Ki szoke nalatok??? :lol:

Fidoli!

Ti mikor mentek haza???

Eszterke!

Suli..nem semmi..en is gondolkodom rajta...de meg csak odaig jutottam.Biztosan nem konnyu..hugom most kezdte,es bar 4 eves lesz a kislanya+ munka..mar most nagyon nehez neki. Parodra hagyod a gyerkocot??,

Balimama!

Igy utolag jobbulast a kis labadozonak! En biztosan nagyon megijednek..jo,hogy te tudod hogy mit kell tenned. Tudom,a sok tudas se jo,mert tudod hogy mi tortenhet meg.
momo35
 
 


Verzsike!

Van mar valami fogugyben??? Kivitted ma Babot??Mert meg lehet fagyni! :roll:

Pekneanita!

Mar visszamentel dolgozni!!! :lol: :roll: Bar ugy hogy a sajatod,gondolom konnyebb egy kicsit!

Mesi!

Jo,hogy jartok tornazni+ van kivel megbeszelni dolgokat.
Bar itt nyilvanosan nem irtad,de engem is erdekelne hogy mit tervezel.Es hogy honnan van energiad,azt nem is tudom.

Sziszike!

Kar,hogy ilyen sokaig dolgozik a ferjed..de pozitivum,hogy tudtok kettesben lenni egy kicsit.Borulas..hu,az nagyon ijeszto lehetett!!! :roll:

Na,megyek..ez a ho rendesen szakad:Most nem orulok neki,varhatott volna meg ey kicsit. lehet egyaltalan igy ultetni,gyepszoynegezni??
Nem tudom ki kerdezte,Titi,szoval ferjem nem tudom mikor jon...addig biztos nem mig at nem koltozunk es be nem rendezkedunk..utana majd o eldonti,hogy mikor tud.
Fajo dolog..dehat ez van,ezt kell szeretni.
Millio puszi mindenkinek es tovabbi szep vasarnapot!

Bufo!

Nagyon edesek a sracok egyutt!!! Gondolok rad holnap! Puszi neked es egy Macioleles! :lol:
momo35
 
 


Gyongyi!

Teged is kihagytalak,bocsi. Neked jo tanulast a vizsgara!!! FOgacskak jonnek Saranal??? ALszik este rendesen???
momo35
 
 


Eszterke!

Nagyon boldog nevnapot kivannank mi is Marcinak! :lol:
momo35
 
 


Sziasztok!

Szombaton voltam úszni!!!!:)
Szaunázni is persze, annyira jó volt-
3óra magány, amikor csak magamra kellett figyelnem.

Zsolti, képzeljétek pénteken a doki azt mondta vihetem már oviba, mert nem fertőz..:) MEgdícsért, hogy ügyesen csináltuk, nos egy kezelése fél órát tartott és napi 2* kellett.

Vasárnapi felvonulást kihagytuk a hóesés miatt, pedig javasoltam páromnak, hogy elviszem egyedül ZSoltit, de nem ment bele...hideg van szte és nem szeretné, ha megfáznánk.:)

Ma sógoromék jöttek ebédelni, kolozsvári levest és bolognai-t, almáspitét csináltam, nagyon ették.:)

Olyan fura, már több, mint 7éve vagyunk együtt párommal-nagyon rohan az idő. 96ban jártunk előszőr, s az sem ma volt...boldogan minden perc elszáll.

Kipróbáltam amit anyósomék vettek nekem elektromos húsdarálót, már olyan rég áhítoztam rá, csak sajnáltam érte ennyit.
Ez több funkciós. gyümölcsfacsaró része, kolbász töltő része és formákat is tudok csinálni, plussz, reszelni sajtot, allmát, zöldségeket...szuper!!!!!!!!!A húst is nagyon viszi, egyszerre 1 kilót tud ledarálni, sztem jhétre egy bifsztek bejátszik!

Jó éjt: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem már csütörtökön, de a bátyám előbb jött, mint meg volt beszélve. Így rohannom kellett a pakolással, itthon is maradt egy két dolog, de azért megoldottunk mindent.

Sziszike! Elég gáz, hogy leborították a gyerekek a tv-t, sajna olyan dolgokat képesek csinálni, amire sose gondolnál.
Miért írod, hogy veletek van Zsolti és a kezelése egy óra? Nincs veletek mindig, vagy ő egy másik Zsolti?

Éva! Nem írigyellek, emlékszem még nem is volt olyan rég, hogy mi harcoltunk anyukámmal… Szerintem nem igazán lehet vele mit kezdeni, majd kinövi.
Tényleg nagyon szeretek hazamenni, de igazán nem pihiztem, valahogy mindig van valami . A tesóm holnap készül tesztet venni, remélem lesz már nekik is kisbébi.
Mondtad a múltkor, hogy megcsináltátok a kukac tortát a könyvből, a cukormasszát is te csináltad ahogyle volt írva? Egy kicsit félek tőle, hogy nem sikerülne olyan egyszerű…

Eszter! Növöget szépen a pocid, hízással hogy állsz? Tök jó, gogy van végre nevetek, bár nekem a Gumimaci is tetszett :lol:
Persze, én is nagyon szeretnék még egy talit karácsony előtt, szerintem 15 vagy 16-án kellene, hoyh már Gyöngyi is ráérjen, de még ne legyünk nagyon elhavazva a karácsonyi készülődéstől.
Nagyon ari kis dolgokat csináltál.

Koda! Nagyon szép kis ruhkat varrtál Dudinak. Neked kellene még egy kislány is, akinek varrogathatnál ilyen cuki kis ruhácskákat.
A „Welcome” tábla is fantasztikus. Honnan vannak ilyen ötleteid???

Titi! Légyszi ne haragudj meg, de szerintem ha nem eszik mást a párod csak a te főztödet, akkor néha ne vacsizzon… Tényleg csak úgy fog menni, ha a szájába rágod, hogy mit csináljon, egy idő után meg magától is fogja (Kérdezted miért volt több időnk jönni: speciel nekem azért mert nem főztem és nem takarítotam…Mostanra a férjem megtanult pudingot főzni , pedig a max. eddig virsli volt a mikróban, minden este miközben melegíti a plusz tejcsit elmosogat.) De csk úgy jutottunk el ide, hogy először meg kellett kérni rá (néha mormogott is, de megcsinálta).
Ha már lesz vmi napirendetek szívesen meglátogatunk titeket, jó néha Babóval kimozdulni, igaz akkor még beágyazva sincs, mert csak szopi, öltözés meg iylesmire van időnk.
Olyan édes a kép, amin alszotok…

Bufo! Kíváncsi vagyok hogy dönt a férjed, teljesen egyetértünk, hogy minden fajta lehetőségben van negatívum is sajnos…

Virág! Örülök, hogy jobban vagy.

Eszterke! Bátor húzás volt ez a fősuli, a vizsgaidőszakban biztosan kész leszel teljesen…

Momo! Konyha hogy áll? Készen vannak már, akkor kérünk szépen képet. Kecsin délelőtt még nem esett, úgyhogy Babó sétált Dédivel az udvaron.
Most jött el, amit írtam, hogy nem lehet majd helyet kapni téligumi cserére… Talán ha holnap korán reggel már telózol valahova még szerencséd lesz.

Kicsi! Van már új házatok???

Puszi
verzsike
 
 



Sziasztok!

Látom, nem sokan gondoltatok rám. :cry: :cry: Bocsi, most egy kicsit túlérzékeny korszakomban vagyok.

Nem szabadkozom, meg se próbálom felvenni a fonalat, mert túl sok a lemaradásom. Csak a képeket kukkantottam meg.

Eszter!
Nagyon szép a pocid! És amiket csináltál? Nagyon ügyi vagy!

Koda!
Az ügyi rád is vonatkozik!

Titi!
Kislányod egy tünemény! Jók lettek a rucik, amiket küldtem? Tudod őket használni?

Zsuzsa!
Holnap nagyon fogok rád gondolni. Megnéztem az órarendet, és szerdén 10-től zsírégető step lesz.

Erzsike, Juci!
Kedd? Bevallom Zsolti egy kicsit taknyos lett. Gondolom, jobb ha szólok előre.

Tali: Nekem is jó. Megpróbálom lepasszolni a gyerekeket, csak időben legyen meg az időpont.


Ha már a taliknál tartunk, meg Juci írt egy nyári "merényletről":
Megpróbálok időben szólni, hogy július 12-én vagy 19-én szeretnék Zsoltinak és Áginak közösen egy keri partis szülinapi zsúrt tartani, amire minden kedves topiklakót szeretnék meghívni. Újakat, régieket, régi-újakat, vidékieket, budapestieket, mindenkit. Tudom, kicsit korán van még, de így legalább lehet a nyaralásokat így időzíteni:
i :oops:

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Jó reggelt!

Erzsike!

Igazad volt,tegnap is olyan tevékeny napom volt,mint amit írtál,hogy még lesz pár.A fél lakást átpakoltam,sütit sütöttem,varrtam egy alvózsákot Dominiknak...Azt hittem estére összeesek.Nagyon jól tetted,hogy sikerült a férjedet szelíden terelgetni a helyes irányba.Így szerintem most mindhármótoknak jobb,mintha fogösszeszorítva te csinálnál mindent,mint Titi,a másik meg azt sem tudja,nem jó így.Nekem is tökéletes a talira a 15-16.4 kg nál tartok hízásban,szerintem nem is rossz.Te mennyinél voltál ebben az időben?

Mesi!

Megértelek,tudom miről beszélsz(tudod mint a reklámban :lol: ).Én is csak mostanában kezdem megérteni,hogy mindannyian érzünk néha olyat,hogy mintha ránk nem is volna kiváncsi itt senki.Aztán eltelik 1-2 nap és ír valaki valami olyat,amiből tudjuk,hogy ez badarság és csupán véletlen,ha néha kimaradunk,vagy késve reagál valaki.De tudom most már,hogy minannyian érzünk ilyet ,mégpedig azért,mert nagyon fontos számunkra ez a kis közösség és erős lelki támaszt is jelentünk egymásnak.Hesegesd el az érzéseket,mert hidd el,hogy szeretünk,hiányzol és gondolunk rád.Még ha nincs is mindíg leírva minden.Pl tegnap este is azon gondolkoztam,hogy ha együtt mentek Bufoval tornázni,legalább lelki támaszt is adhattok egymásnak házasság ügyben :roll: Kitartás,mi itt vagyunk és nagyon várunk mindíg,hogy gyere és írj. :wink:

Bufo!

Nos a mai naphoz nagyon sok lelkierőt és kitartást kívánok neked és ha megosztod velünk mi történt,azt megköszönjük,mert én bizony borzasztóan drukkolok értetek,érted és hogy minél kevesebb sérelem érjen végre ebben a nem túl igazságos helyzetben.Na a torna :lol: ,ez olyan,mintha velem történt volna. :lol: Szegénykéim.Még jó,hogy együtt mentetek,talán így kevésbé bosszantó,mintha egyedül mászik el hiába az ember.Nem baj,most már tudjátok,hogy hétköznap érdemes.Veled vagyok ma nagyon. :? :roll: :cry: :wink:

Titi!

Jajj annyira örülök,hogy írtál és olyan jól esett,hogy gondolsz rám. :D Tudom én magamtól is,de bevallom azért felmerült bennem,hogy már nem is lesz olyan szoros a barátságunk? :cry: De bíztam benne,hogy csak lefoglala a baba és a fáradtság,csak azért aggódtam,de nem akartalak felhívni mondjuk azzal,hogy azért még szeretsz? :lol: De most örülök. :wink: Igen,valóban jó lesz,ha majd együtt ügyködünk már a kicsikkel Karácsonyra készülődve.Na az is elszalad az az 1 év.Danival szemben nincs kegyelem,szerintem ideje kitörnöd(ahogy te írod),nincs okod titkolni előtte a nemtetszésed.Állj a sarkadra. :wink: Megpróbálok még átmenni,de nem tom mikor,mert Dominik olyan aktív,hogy félve és rövid utakat vezetek,mert sajnos fájdalmakat okoz nekem és bizony nem akarok balesetet okozni,de majd kialakul.Hátha nő és szelidebb lesz a kisebb helyen.

Kép

Kép
anubias
 
 


Momo!

Nem semmi a fiad ezzel az éjszakai sírással.Reméljük hamar átlendül rajta. :wink: Ne aggódj téli gumi miatt én nem hittem el az időjárásnak,hogy lesz itt még hó.Szerintem talán nem is kell,tavaj sem volt.De ha gondolod azért jelentkezz be,biztos ami biztos,Erzsike is írta,mennyien mennek most.

Eszterke!

Én is kicsit megkésve ugyan de köszöntöm kisfiadat névnapja alkalmából. :wink:

Jajj Titi,elfelejtettem írni ,hogy Meri jelezte egy másik topicban,hogy a Madarász utcai gyerekkórházban minden kedden tartanak okítást a mamáknak papáknak a bölcsőhalál megelőzésére,azaz mi a teendő,ha riaszt a riasztó.3-4000 Ft/család az ára,mi feltétlen elmegyünk,szerintem hívd őket és menjetek mielőbb és én az alváslabort is intézném a helyedben.Mert max futsz egy felesleges kört,de megnyugodhatsz.Szerintem feküdj rá és kérj mielőbb beutalót,nem mintha azt gondolnám,hogy van miért aggódnod,de jobb volna megnyugodni.

Na megyek,mert ezer a dolgom. :roll:

Koda!

Még gyorsan írom,hogy én ugyanannyi sót teszek a gyurmába mint lisztet és vizet meg igény szerint,hogy azért ne legyen túl lágy és mindíg teszek hozzá egy kevés olajat is,mondjuk 1 kg gyurmába 1 evőkanál se.Szóval alíg hogy,mert így nem reped ki sütéskor.Aztán lassú tűzön sütöm fél óra nyitott,fél óra csukott ajtóval és amikor kezd pici színe is lenni,akkor jó.Fokhagyma nyomón nyomtam át ,úgy lett a spagiszerű és nem sablonok,hanem csak ami jön úgy nyomkodom őket.Szeretem,mert jó olcsó a hozzávaló és a gyerek is nagyon szeret segíteni benne.Ismerős ám a délig pizsiben ülés. :lol:

Puszi

eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Szió,
azért írtam, hogy Zsoltit napi 2* fél órát kezeltük, mert lehet elkerülte e figyelmeteket, de múlthéten írtam, hogy ótvart szedett össze, ami csak enyhe volt nála, de csak a fertőtlenítők, amiket megvettem 5000 felett voltak.
Pénteken voltunk kontrollon és azt mondták már nem fertőz és jól kezeltem...látszik, hogy odafigyeltünk, arra amit kért.
Sztem ez természtes.:)

Most mennem kell reggelit csinálni, később írok, puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok,

Na, most aztán erőt veszek magamon… Nem feküdtem vissza alukálni Mancival, mert már igen sok a lemaradásom tőletek.

Bevallom nem tökéletesek az éjszakáink mostanában, éjféltől elkezd kelni, sírni, néha cumira vissza alszik, de van, hogy már nagyon korán kéri az ennit… Most szerencsére csak 4-kor kelt először, így nem vagyok annyira hulla. Nem tudom mi lehet?!
Valamelyik éjszaka Karcsimmal ültünk a szobájában és hallgattuk, hogy hogy üvölt. Azt gondoltuk, hogy majd megunja és abbahagyja… Néha bedugtuk a cumit, próbálunk kemények lenni, nehogy rájöjjön a gyerek, hogy éjszaka milyen jó is felkelni. Háromnegyed óra sírás után ő nyert és kapott kaját!!!

Amúgy jól vagyunk, lassan kezdünk beállni a napközbeni 2 alvásra, amik kb olyan 2-2 óra. Ilyenkor próbálok meg főzni, rendet rakni a család után . Aztán Vivit várom haza ebéd után, és utána nemsokára be szokott futni apa is. Ezzel jól elmegy igy az egész nap. Persze délelőtt még beiktatunk egy sétát, ha olyan az idő a „pasinkkal” (6 és fél hónapos – és a Dudi el akarta csábítani a Tescoban).

Livi amúgy egy tündér. Most már kiveszi, bedugja (kisebb-nagyobb sikerrel) a cumit, csörgőzik, almát eszik és üvölt, ha abbahagyjuk…  Dörzsöli a szemét, ha álmos, és mindig mosolyogva ébred! Imádom!!!! Rohamosan növünk ki minden ruhát, hihetetlen!!!

Titi, Kicsi,
Valamikor ki kellene találni, hogy a rucikat hogy juttasuk el Szandinak, mert nekem nagyon gyűlnek!!!

Titi,
Nagyon édes a kicsi lányotok!!! Egy tündérke! A légzésfigyelő alá lapot tényleg próbáld minél hamarabb. Nekünk Álomvirág van, és van bizony alatta egy funérlap. Soha nem jelzett be. Vagyis egyetlen egyszer igen, de szerencsére nem volt semmi. Gondolom milyen ideges lehetsz miatta!!!
Olyan aranyos az alvós képetek szopi után  Szépek vagytok!
Apósodékkal kapcsolatban, meg ne engedj!!! Nem sokára az egész lakásban csúszni-mászni fog a gyereketek, és akkor meg majd azért nem mehetnek semeddig cipővel. Szokják csak meg most, hogy mi a rend nálatok. Tudom, hogy nehéz Dani miatt, mert hát mégiscsak a szülei, de mond meg neki, hogy ettől még a szülei maradnak és nem ezen kellene hogy múljon a szeretetük és a törődésük!!

Kicsi,
Lakás miatt hívtalak. Mondtam neked hogy van aki foglalkozik építkezéssel. Telket adsz és utána a hitelhez önerőnek a szocpolt beszámítják!! Nektek így se jó??? 150e csinálják négyzetméterét per pillanat a házaknak, szerintem elég jó feltételekkel… Persze mélyen nem mentem bele, de ha gondolod, szólj!!!
Imádom ahogy pancsol Eszter! Már úgy várom, hogy Livi is így fürcsizzen!!

Eszter,
Istenem, már ekkorákat rugdos a drágád!!!??? Gyönyörű a pocid!!!
És nekem nagyon tetszik a Dominik név!!! Ügyesek vagytok!! Mikor mész az orvoshoz? Hozol nekünk képet is? Pontosan mikorra is vagy kiírva?
Vivivel amúgy én is így vagyok, mint te a fiaddal! Rettenetes. Tegnap este bementem a szobájába, és azt mesélte, hogy arról álmodott, hogy én otthagytam őt valahol. Szegénykém. Elmondtam neki, hogy soha nem tennék ilyet, nehogy ez eszébe jusson, de talán nem veszekednék annyit, ha szófogadó lenne és néha a dolgát is megcsinálná. Azt is elmondtam neki, hogy mennyire Szeretem, de a veszekedések között nem lehet úgy kimutatni a szeretetet. A szivem szakad meg ám érte, de hát mit tudok csinálni? Csak nem babusgathatom, amikor olyanokat csinál amitől égnek áll a hajam?! Olyan nehéz. És persze neki is rettenetesen nehéz!

Mesi,
Mindenképpen megpróbáljuk úgy csinálni, hogy ott lehessünk a bulitokon!
Sajnálom hogy a pároddal nem úgy alakulnak a dolgok ahogy jó lenne. Nekem is irhatál privit, én is kiváncsi vagyok ám rád mindennel kapcsolatban!!!

Zsuzsa,
Annyira sajnálom ami veletek történik. Tudod, igen, ha meg lehet még menteni, akkor próbálkozni kell, de ha már neki vannak ilyennel igényei, hogy beszélhessen a csajjal, akkor szerintem nincs miről beszélni… Gondolok rád ma sokat! Vigyázz magadra és gondolj arra, hogy erős csaj vagy! És az adjon neked erőt, hogy itt mindannyian akik elváltunk áldjuk az eszünket, hogy bele mertünk vágni, mert most sokkal boldogabbak vagyunk!!!!

Éva,
Kicsi Balázsod jól elintézte magát!! Jobban van már? Még mindig anyás, vagy már megint a fejét töri a csintalanságokon?? Mikor mentek vissza az orvoshoz? Rajta van még a kötés?
A nagylányodhoz meg nem tudok hozzászólni. Ilyenkor mindig az van előttem, hogy „úristen, mi vár még rám”???!!!

Anita,
Nem semmi hogy te már igy dolgozol!! Sajnálom hogy nem jössz sűrűbben!

Koda,
Csodálatos amiket csináltál! Nagyon büszke lehetsz magadra! Csodálatos az ajtódísz is!!
A Burda boltba eljutottatok? Vagy nem akartatok menni??

Zseppy,
De jó, hogy te is jelentkeztél? Meggyógyultatok már???
Nagyon szépek a képek rólatok!!!

Erzsike,
Nálatok ennyire egyértelmű, hogy a foga jön Babónak? Nem semmi! Szegények, nem irigyellek!

Gyöngyi,
Jó tanulást neked, már amennyire sikerül!!! Nem egyszerű ez két ekkora gyerek mellett az biztos!

Fidoli,
Még nem is volt időm lereagálni, hogy te is Szabolcsi vagy! Nekem Karcsim nővérének a gyerekei járnak Kisvárdára suliba, mert Aranyosapátiban laknak!

Eszterke,
Kérdezted Vivit, hogy magas-e?! Nem, inkább csak hosszúlábú! Az osztályban kb a közepén van a tornasornak.
Na, és mi az akadálya még egy kislánynak??? Nem szeretnétek másikat???
Szóval ti apátok is „ott” dolgozik? Utálom én is, csak az tart minket még ott, hogy ha minden jól megy, akkor 4 év múlva eljöhet nyugdíjba!!! A héten lesz munkaügyi pere, mert nem akarják elismerni neki az egyik suliját…
És akkor ti is váltott műszakba nyomjátok?

Virág,
Örülök, hogy jobban vagy az antibiotikumtól. Remélhetőleg csak felfáztál nagyon, de tudod ugye, hogy ilyenekkel nem szabad játszani, főleg neked nem aki szeretne még babát!!! Irgum-burgum!!!

Momo,
Jó lenne, ha már beköltözhetnétek, és egy kicsit a fiadnak is lennének nyugodt napjai veled. Gondolom mennyire várod már! Nem semmi amit csinálsz, nem tudom elégszer elmondani!!!

Ezt el se hiszem!!! A végére értem!! Nem volt egyszerű, de talán most mindent leírtam amit akartam!!!

Puszi.

Egy képet mutatnom kell. A felső vagyok én, az alsó Livikém.
Kép

A tali szerintem nekem is megoldható még karácsony előtt!!!
csné
 
 


Sziszike,
ez nekem is elkerülte a figyelmemet... szegények, nem lehetett egyszerű!!! :shock: Ügyesek vagytok, hogy gyógyultok!
csné
 
 


Sziasztok!

Ma itthon vagyunk. Tegnap teljesen elfáradtunk, Pesten voltunk. Ruhákat vásároltunk és persze a cipőkért is kellett menni, így egykalap alatt lerendeztünk mindent. A picurom jól viselte az utat (oda-vissza 300km). Evett és aludt.

Idéző jelben dolgozom csak: igaz sokat lent vagyunk az üzletben, ilyenkor a babóm a babkocsiban alszik. Mivel anyukám is dolgozik nálam könnyen tudok mellette dolgozni. Amíg Ő alszik rohangálom a várost, és szervezem a kiállítást. Már nem sok a teendő, és akkor már minden megy a maga útján. Most a jelentkezőket várom, akik szeretnének kiállítani. Hasonlót szeretnék, mit ami Pesten van akár a Kongresszusiban, akár a Sportarénában, persze csak kicsiben. :)

Gyulus fiam már az idéntől iskolás, kicsit nehezen megy neki az olvasás, de jó tanuló. Elég hülye módon tanulnak, először csak a nyomtatott betűket, mikorra lesz ebből tényleges írás, nem tudom?! Nagyon szereti a tesót, bár sok ideje nincs vele foglalkozni. Délután 5 óra mire hazaér a suliból és utánna babázik, persze, ha kicsi nem alszik. Nem féltékeny. Szerintem azért mert nincs olyan sokat itthon, délután, meg ügyes módon tesót átpasszolom apának, így tudok a naggyal foglalkozni. Így szerintem nem érzékeli a különbséget. A férjem gyerekei is nagyon szeretik a picurt, de mivel még nem lehet vele mit kezdeni (játszani) a "jaj de édin" tovább nem jutnak. Talán majd később többet foglalkoznak vele.

Titi:
Nekem mióta a drágám közelebb van az 5 kg-hoz már nem sokat jelez be a légzésfigyelő. Legfeljebb 1 csippanásig. Lehet, hogy szeret mélyen aludni a drágád. Majd, ha egy kicsit jobban nyomja a matracot, már biztos jobb lesz. Nekem akkor csipog folyamatosan, mikor felkúszik a baba a kiságy jobb felső csücskébe és nem érzékeli a légzését. De ezt már megszoktuk, pár nap és akkor már jobb lesz hidd el. De azét próbálj ki minden turpisságot, hátha mégis segít. A deszkás ötlet szerintem is jó lehet. Hány cm-es a matracotok? Tudod, nálunk az volt elsősorban a probléma, hogy túl vastag.

Na egyenlőre ennyi futotta az ihletből, remélem minden kérdésra válaszoltam.

Koda: Hihetelen jó dolgokat tudsz csinálni. Kár, hogy nekem nincs ilyen jó kézügyességem. Pedig én is szívesen csinálnék ilyeneket, de nem tudok. :(

Puszi mindenkinek:

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


sziasztok!!!

Köszönjük a névnapi megemlékezést!!!!

Este jövök mert most tanulnom kell, szombaton már írunk :evil:

De úgy írnék, úgy írnék, ÚGY ÍRNÉK!!!!!!!!!


UI.Mesi én hiányoltalak :(

Puszi

KépKép
eszterke80
 
 


Sziasztok!

Holnap megyek a manókkal állatkertbe, remélem jó időt fogunk ki.:)

Annát meg viszem fül-orr gégészetre...szóval meg van a proramunk..

Mindjárt írok még.

Juci: unokatesómék építkezéssel foglalkoznak, ha gondolod rákérdezek ismerősnek mennyi lenne.

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Juci: mi, majd velük fogunk építtetni(Fóton)..ha az engedélyek meglesznek és anyagilag kicsit összeszedjük magunkat.

Ma szupi volt, mert sikerült elég sok mindent elintéznem, nagy nehezen elaltatnom, Zsoltit is ebéd után, a kicsik is pihentek és olyan jó kis nyugi volt és lazítottam énis hehehhee

Most mennem kell mosni, főzizni vmit, de, ha lesz még időm benézek, puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek itt sűrű pelyhekben esett a hó délután :lol: :lol: Olyan szép lenne a fehér karácsony...

Zsuzsa,
Gondoltam ma Rátok és őszintén remélem, hogy született valamilyen olyan megoldás ami jó elsősorban Neked és a GYerekeknek. Nagyon-nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Huh nem lehetett semmi buszozni babakocsikkal és nincs gyerekmegőrzés.
Kérdezted, hogy ilyenkor jön-e a férjem velünk.Nem, mert dolgozik de minden este 9-kor beszélünk :lol: :lol: Nekem mindenképp megéri hosszabb időre jönni, hiszen 320 km-re laknak a Szüleim, nem könnyen "ugrunk" haza. Májusban mikor színezték, szigetelték a házat 3 hétig voltunk. Az durva volt, rendesen elvonási tüneteim voltak....

Momo,
még a héten maradunk. VAsárnap utazunk haza. OYLan lassan telt, pedig csak 2 hétre jöttünk.
Hú, nem lehetsemmi , hogy Mishal éjjel nem alszik. ÉN is mindig ettől félek, hogy vajon mikor romlik el KRistóf alvókája... Ő alszik éjjel, de havonta becsúszik egy-egyfelsírós éjszaka, de nagyon könnyen meg lehet nyugtatni, és alszik tovább. Összetehetem a két kezem....

Mesi ,
én az előző oldalon hiányoltalak... bár én régi- új vagyok.. :oops:
Szívesen megyünk-ha áll a meghívás ránk is- a szülinapi zsúrra.

Erzsike,
ezek szerint nem sokat pihentél Kecskeméten.
Babó foga kibújt???

Titi,
Édes kicsi Lány!!!!!!!!!! Hát nem tudom mi az okos megoldás férj befogása munkára kérdésben. Nálunk vann munkamegosztás csak a váratlan feladatokkal vagyok bajban.Én pörgök/nék, a férjem szerint ráér. :lol:

Koda,
bocsi, akkor januárban újra köszöntöm Marcit :wink:
Hihetetlenül ügyes vagy!!! Csodaszépek a rucik!!!!!!!

Eszter,
NAgyon csini a pocid! És milyen szép nevű lesz a Kicsifiad!!!
Amit írtál (felesleges írni, mit keresek én itt???) az rám hatványozottan áll, hiszen nekem kimaradt majd 1 év, de olvastalak Benneteket napi szinten, szóval furi, de én jobban ismerlek BEnneteket....

Sziszike,
Ügyesen kikezeltétek ZSoltit és VÉGRe eljutottál úszni. Az nekem is nagyon jó lenne (jártam terhesen is úszni , meg vízitornára) mert jót tenne a műtött gerincemnek, mert érzem mostanában.

Kicsi,
NAgyon édes a pancsizós Dudis sorozat.

LÁnyok ha megoldható én is mennék majd a talira. Akár Kristóffal akár nélküle.

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Lányok,
Erzsike, Mesi,
egy másik topicban olvastam, hogy állítólag ez a homeós bogyó jó fogzásra: Viburcol...

Puszi
csné
 
 


Sziasztok!

Mesi! Gyógyuljatok meg! Majd ha meggyógyultok találkozunk. Július 19-én lesz az 5. házassági évfordukónk (de ha akkor lesz a szülinap, ez nem probléma…)

Eszter! Én kb 5 kg-nál tartottam, a 30-37. héten híztam a sokat…

Zsuzsa! Hogy telt a tegnapi nap? Remélem megszületett a végső döntés.

Sziszike! Bocsi, hogy nem figyeltem oda, utána a fürdőkádban már szembe jutott milyen hülye vagyok, csak olyan furán hangzott, h Zsolti is velünk van…
Jó állatkertezést.

Ági! Nem lehet, hogy tényleg Éhes Lívike???
Olyan ügyi dolgokat csinál már, Babó még tudatosan nem fog meg semmit ez a legnagyobb bánatom.
A mai „énedre” sokkal jobban hasonlít Lívike szerintem.
Köszi a homeos tippet.

Anita! Nem semmi, hogy már ilyen intenzitással dolgozol. ÉS hogy Roland kibírt egy ekkora utat ügyesen….

Fidoli! Kristóf örül a hóeséenek vagy még annyira nem érzékeli?? Jó lenne tényleg fehér karácsony, de azért ne legyen nagy hó, mert nem tudunk utazni…
Babó foga még nem bújt ki, de már tudja, hogy ha rágja az előkéjét akkor nem fáj annyira…

Kicsi! Már annyira kíváncsi vagyok végül hová költöztök. Köszi a chamomillát, csak azért kérdeztem, mert a könyv fogfájásra úgy írta h chamomilla, vmi másra meg chamomilla vulgaris, de a patikában csak chamomilla vulgaris volt.
Végül mi se mentünk sétálni a hóesés miatt…
Nagyon édi lett Dudi haja, mindig olyan jó képeket csinálsz ról a apelenkázón ülve, sose akar leesni?

Titi! Hogy mennek egyedül a dolgok? Danit be tudtad fogni egy picit segíteni?

Eszterke! Jó tanulást!

Éva, Virág! Mi van veletek????

Mi jól vagyunk, apa most itthon van velünk egy kicsit, nagyon élvezem. Képzeljétek a patikában vettem olajat Babó fejére a koszmó miatt, mert az előző üveg széttört a bőröndben fétvégén… És látjuk, h a patikus hátul egy Vénusz étolajas üvegből önti a barna üvegbe. Meg is kérdeztem ugyanaz-e, csak annyit mondott, h ez gyógyszerkönyvi tisztaságú olaj. Aztán megkérdeztem barátnőmet aki patikában dolgozott és mondta, h igen-egen étolajat árulnak minden patikában. Csak így 1 dl 230 Ft…

Kicsi! Jó lenne tényleg egy közös Miki ünneplés a gyerekeknek, beszervezhetnénk valakit Mikulásnak aki élőben megérkezik.

Puszi
verzsike
 
 


Jó reggelt!

Sziszi nem Szilvi vagy véletlenül??

Még jövök bemutatni a sapit

KépKép
eszterke80
 
 


Sziasztok!

Köszi a Viburcol-os tippet, de azt már próbáltam, és Áginak nem vált be. Zsoltinak viszont tényleg segített!

Ági!
Szerintem is éhes Livike. Azt hiszem, pont 3 hó körül van megint egy ugrás, hogy többet ennének. Csak almát adsz neki? Mi már eszünk almát, krumplit, banánt, főzőtököt, répát és ma csináltam sütőtököt. Az almás banán a kedvence, a répa és a főzőtök nem igazán ízlik neki.

Sziszike!
HA Szilvi vagy, boldog névnapot!

Juci!
Nekünk is van ilyen Malackás pizsink! Most is pont ebben alszik Ági, majd lefotózom én is!

Mikulás:
Nekünk van Mikulás jelmezünk tavalyról. Ha gondoljátok, és valaki bevállalja, hogy beötözik, tényleg csinálhatnánk valamit a gyerkőcöknek. Most már elég nagyon ahhoz, hogy érdekelje őket!

Nyári szülinapi tali:
Mindenki hivatalos rá! Írjátok meg, melyik lenne a jobb időpont: 12-e, vagy 19-e. Jó lenne, ha minél többen lennénk, anyuéknak elég nagy a kertjük, ott rohangálhatnának a gyerekek is.

Erzsike, Juci!
Én is beteg lettem :( . De amint lehet hozzuk össze a talit, mert egyre több helyenindul ilyen vállalkozás, nehogy lemaradjunk.

Eszterke!
Akkor te jó nagy fába vágtad a fejszédet a tanulással. Én is, most már belátom. De legalább nekem nincsen már sok hátra.

Erzsike!
Te is olajjal próbálkozol a koszmó ellen? Nekem ez se vált be. És iszonyatosan küzdök a lemosásával.

Zsuzsi!
Akkor holnap elvileg mehetünk, ha mégis rosszul lennék, jelentkezni fogok.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Virág!
Neked külön írni akartam, hogy nagyon örülnék, ha eljönnél nyáron a gyerekek zsúrjára!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Boldog Névnapot Sziszike!
Kép

Juci , megérkezett , mindjárt rakok képet is...

KépKép
eszterke80
 
 


Sziasztok!

Jajj most sajnos nem sok időm van,így kicsit cikázok össze-vissza.

Szerintem Sziszike Szilvi :roll: :oops: ,úgyhogy ez esetben Isten éltessen Névnapod alkalmábol Drága Sziszike! :lol:

Erzsike!

Nem írtad hány csík van a tesód tesztjén,pedig nagyon szurkolok. :)

Csajok egy olyan dolog jutott az eszembe,hogy nyáron már elég nagy babái lesznek mindenkinek,még nekem is,Éva pedig még csak annyira lesz pocakos,hogy szívesen kimozdul majd és arra gondoltam,hogy csinálhatnánk egy nagy családi vízparti napot.Férjekkel,nagy gyerekekkel,aki akarja persze nem hozza őket,csak lehetőség,és elmennénk valami jó kis családbarát nem nagyon távoli helyre.Velencei tó,vagy tudom is én.Semmi kötöttség,csak a hely volna adott,mindenki úgy,akkor és azzal érkezne és addíg maradna,akivel és ahogy szeretné.Szóval egy nagy közös pancsi,sok jó beszélgetés,kötetlen ismerkedés a férjeinknek :D ,mit szóltok :?: :!: Ugye jó ötlet.Sok szuper képet csinálnánk, a babáink együtt pancsolnának,stb... :D

Bufo!

Légyszi jelentkezz egy pár mondta erejéig. :roll:

Éva!

nem eltűnni,mindjárt jön a clostys hónapod,amit mi veled várunk és drukkolunk,hogy legyen mielőbb új pocakosunk. :D

Jajj megyek kajcsizni,meg vásárolni...Köszönöm a sok elismerést a kézimelók miatt és a Dominik névválasztással kapcsolatban,nagyon jól esett. :)

Puszi

Szeretlek benneteket és csordultíg a szvem,úgyhogy mindenkinek küldök egy nagy ölelést és egy cuppanós puszit. :lol:

Kép

Kép
anubias
 
 


Ja és új a vonalzóm,csak az a pocakos csaj jó volna,ha már előbbre cammogna,mert takarja a kisfiam nevét. :lol:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!
Jaj nagyon aranyosak vagytok hogy így aggódtok értem és ennyire hiányoltok.
Borzasztóan jól esik.

Röviden velősen minket választott velünk akar élni ezt monta. Tudjátok nem nagyon tudom felfogni ezt az egészet és számomra sok a kétes dolog ebben. Egyenlőre elfogadtam a válaszát de az én részemről ez nem végleges de ezt ő nem tudja. Sikerült beszélnem a kis" csajja"l és egy csomó dolog van amit mind a ketten másként tudunk amíg ez nem tisztázódik addig számomra továbbra is csak ideiglenes ez a megoldás.
Hozzá kell tennem nagyon rendes velünk továbbra is.
Ne haragudjatok most nincs erőm mindenkinek írni.
Puszilok mindenkit és szeretlek titeket!

Sziszike
Boldog Névnapot!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Tudom már én is vagy ezer éve nem írtam, de sajnos a hétvégén az ágyat nyomtam. A suliból is haza kellett jönnöm, mert annyira fáztam már a láz miatt. Valósznüleg a Sára is elkapta, mert már köhög. Igaz nem lázas meg semmi, csak köhög, bár lehet megint száraz a levegő nálunk.
Már tegnap este akartam jönni, de a párom elvitte a gépet magával (megint egyedül voltam a csajokkal egész éjszaka). Szerencsére már elfogytak a csirkék, így nem kell éjszakáznia. Habár nem is meséltem, hogy a Kft ahol dolgozunk (baromfifeldolgozással foglalkozik), vett néhány ólat, mert egyre kevesebben foglalkoznak csirkeneveléssel (mivel nem éri meg, ekkora takarmányárak mellett), és a párom felügyeli az egyiket. Persze nem itt a közelben van, hanem 1,5 óra autóval. Szóval az irodai meló mellett, még járhat oda is. Nagyon szépek lettek a csirkéi, de azért jó sok meló neki ez.
Reggel ért haza, aztán nem is aludt, hanem ment dolgozni (persze kávé....) Délután gondolom kibukik,így megint egyedül leszek a csajokkal.
Szóval tanulnom még mindig nem sikerült semmit. Hétvégén ovis bálba megyünk. Nem tudom, hogy fogok így átmenni a vizsgán.

Sziszike!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! De jó neked, hogy eljutottál úszni. A tévés story nagyon ijesztő volt, gondolom mennyire megijedtél.

Erzsike!
Eltudnád küldeni nekem priviben, annak a honlapnak a nevét, ahol a babónak szokatok ajándékokat venni. kinéztem a Rezinek egy szuper konyhát még a múlt héten, és most meg eltünt. Biztos elfogyott. Hátha megtalálom,mert azt szeretném neki karácsonyra.

Bufo!
Nagyon sokat gondoltam rád tegnap, és olyan mérges voltam a páromra, amiért elvitte a gépet este, pont akkor, amikor írni akartam nektek.
Gyere legalább egy mondat erejéig

Mesi!
Köszönjük a meghívást, akkor én be is írom a naptárba. Azért mégnéha említsd meg.

Juci!
Örülök, hogy jól haladtok! Nagyon kíváncsi vagyok ám, hogy hová költöztök.
Dudi haja szerintem szupi lett. Hamar megnő, ne izgulj.
Már én is akartam kérdezni, amit Erzsike is, hogyhogy nem esik le a pelenkázórol

Momo!
Úgy szorítok nektek, hogy a karácsonyt már az új házban töltsétek. Mishal biztos hamar megszokja majd. Begyújtasz a kandalóba, és ültök a karácsonyfa mellett.
Aprópó fa: Én nem tudom nálunk hová lesz betéve, de a Sára tuti leszedi majd a díszeket. Ne tudjátok meg milyen csintalan lett. 100 rosszabb mint a Rezi volt.
Fogak: Még mindig csak 2, és nem tudom mikor bújik ki már felül neki. Izgulok egy kicsit, mert anyósom mesélte, hogy az Istvánt kiskorában hordták injekcióra (D vitamin), mert nem akart kijönni a foga. A haja a kúrának köszönhetően ma is dús, de a fogai elég vékonyak. NEm rosszak neki, csak olyan vékony, hogy nem akármibe mer beleharapni.

Eszter!
Én észrevettem a vonalzóid. Nagyon tetszik, ahogy a Dominik név is.
A sógyurmáid pedig tényleg szépek. Én is szoktam csinálni.

Titi!
Hogy telnek napjaid. Olyan jó lenne látni titeket, de ígérem egyszer eljutok. Igaz csak a vizsgák után.
Angelcare Légzésfigyelő milyen? Azóta is becsipog?
Nagyon szépek vagytok a képen, és Dani tényleg betartotta az igértetét. Jobban áll neki a rövid haj.
Viszont te olyan vagy mint én voltam. Falfehér!!!!Apósom mindig azt mondta rám. Pihen nekem!
Van egy tuti jó bögrés süti receptem. Majd leírom. Pillanatok alatt kész van. Még a Dani is megtudja csinálni.

Eszterke!
Jó tanulást. Remélem neked sikerül tanulnod. Én majd csak este, ha nem alszom el.

Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Bufo!

Látom közben írtál. Hát nem egyszerű most neked az tuti. Nem is tudom mit írjak, mert a szavaidból azt veszem ki, hogy te nem örülsz a döntésének. Mit sikerült beszélned a csajjal? A férjed nem tud róla, hogy ti beszéltetek?
Persze csak akkor írj róla ha akarsz.

Estee jövök, ha tudok.

Ja, és bocsi a sok hibáért, de nem olvastam vissza!

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok lányok!!!

Hipersebességre kapcsolok, mert a kisasszony nem alszik. :(

Szóval, nálunk a helyzet a következő.

Kicsibébike 2 óránként ébred enni! Eddig ugye az volt a bajom, hogy túl sokat alszik... gondolom, ahogy elmúlt a sárgasága, éberebb lett. Általában 60-80 körül eszik, és így is felkel 2 óránként. 1 órát csüng a cicin, aztán fél órát nézelődik, vagy nyűgösködik, és fél órát alszik. Ez megy már 2-3 napja. Én is így alig alszom. :(
A kiságyban alig van el, csak éjszaka, így esélye sincs a légzésfigyelőnek beriasztani! :)

Tegnap a dokinéni volt nálunk, azt mondta, szerinte nincs sok értelme elvinni a Heim Pálba, úgyis azt mondanák, majd kinövi. De azért neurológushoz elküldött minket, holnap kell telefonálnom időpontért.

Tegnap este sajnos úgy nézett ki, nincs elég tejem, muszáj voltam tápszert adni a bébinek, így aludt is hajnali 1-től 5-ig. Bepuszilt 80-at a 40 anyatej után! Azt hittem, rosszul is lesz! Hát, volt kis nyűgösködés utána. De aztán aludtunk. Azóta persze megint a szokásos 2 óránkénti kelés... nem tudom, pedig mérem (Gyöngyi, tök jól megszoktam már a mérleget), és megeszik rendszeresen ennyit, tehát nem eszik keveset. És szerintem volna még benne... csak lustácska szopizni.

... hú, de nagy a csend, megnézem... nézelődik... betettem a pihenőszékbe.

Dani teljesen változó, hozzá kell tennem, ha bármit kérek, megcsinálja. Igyekszem kérni. Nehezemre esik, de úgy látom, muszáj. Próbálok hallgatni rátok, és tanulni tőletek.

Zsuzsikám, a fene tudja, tényleg mi lett volna a jó döntés a párodtól. Én is úgy érzem, nem örülsz ennek a hírnek. Attól félek nagyjából állóvíz lesz a dolog. Mármint változatlanok lesznek az érzéseid az irányába.
És mit beszéltél a csajjal? Majd ha lesz erőd, kérlek írd meg, persze, csak ha akarsz egyáltalán róla beszélni.

Mesikém, méghogy nem hiányoltunk?! Menj csak vissza, igenis hiányoltalak, kérdeztem is csomó-csomó mindent, te pedig nem válaszoltál rá! :cry:
A ruhák nagyon édesek, annyira meglepődtem, hogy feladtad postán!!! Még egyszer köszönet értük!!!

Gyöngyikém, a vizsgákhoz sok sikert, tudom én, hogy sikerülni fog, hiába nincs időd, ügyes csaj vagy Te!
De jó volna tényleg látni Téged/Titeket!
Igyekszem ám pihenni, csak talán a levegő hiányzik. Alig várom már, hogy ki tudjunk menni kicsit levegőzni.

Ma voltunk kint kb 10 percet, ahogy kimentünk, a bébi rögtön csendben lett, és bevágta a szunyát. Ilyen jó hatással van a levegő a kicsikre?!

Jaj, mennem kell, mert sír...

KépKép
titi_27
 
 


Gyorsan még két képet feldobok!

Hugival:

Kép

Az első levegőzésünk:

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Képzeljétek, elaludt a lelkem az ölemben itt a gép előtt. Úgyhogy még tudok írni picit.
(Persze egyik kezem folyton a mellkasán van, hogy vesz-e levegőt.)

Jucikám, bizony, nagyon nagy hasznát fogjuk venni mindennek. Annyira boldog vagyok, hogy ilyen sok szépséget kaptam Tőled is, Gyöngyitől is, Mesitől is, nem is gondoltam volna rá, hogy vennem sem kell ruhácskákat egy darabig.
Igen, a másikat én is kocsiban fogom használni, ez pedig tökéletes lesz télre. Picit nagy rá, de sebaj, legalább elfér benne majd egész télen! :)

Próbálok én visszakeresni időben, hogy Ti hogyan alakultatok annak idején. Momora sokat emlékszem, Timiékre is Bencus mellkason való alvásával... most olyan jó érzés ( :oops: ), hogy másoknak is akadtak hasonló problémái.

Tudod, el voltam kényeztetve az elején a sok alvás miatt, most ez egy új helyzet, ami gondolom, napról napra fog változni.
De tényleg megér minden energiát!

Igen, a sok hasonlóság... sokszor elérzékenyülök itthon, mikor megjelentetek a kajcsikkal... meg a sok ruhácskáka pakolászása közben... hogy milyen szerencsés vagyok, hogy ilyen csapatba kerültem?!
Boldog vagyok, hogy így együtt maradt a társaság! Ritka szerintem az ilyen szuper netes ismeretség!

Lányok, én a nyári - akár több napos - taliban is benne vagyok, úgysem fogunk tudni elutazni sehová sem, Juci, szerintem szuper ötlet! És foglaljunk minél hamarabb, akkor mindenki tud majd alkalmazkodni a dátumhoz!

Tudod Juci, sokszor vagy ám amúgy is eszemben... meg úgy általában a lányok, én annyi energiát kapok tőletek. Mindig abból merítek erőt, hogy mások is kibírták, mások is megcsinálták, akkor én is képes vagyok rá. És hál 'Istennek energiából nem vagyok híján!
Képes volnék ám mindent megcsinálni, ha a kisasszonyt (akit még mindig nem tudok nevén szólítani) odaadnám apának, hogy ringassa, bármennyi időm volna. Ő nagyon szívesen babusgatja. Persze, néha az volna az igazi segítség, ha kiteregetne, stb. Amit mint írtam, meg is csinál... csak az én hülyeségem, hogy nem kérem gyakrabban. De ez már az én hibám! Igyekszem változtatni rajta!

Erzsike, elfelejtettem írni valamelyik nap... szóval a Dani kajálása... anyukám hozott egy csomó kaját, meg sem kóstolta, inkább kent magának egy szelet kenyeret, amit meg is lepődtem.
Amikor hoztátok a kajcsit, természetesen evett belőle, dícsérte is a főztötöket, de alapból nem eszi meg más főztjét, ha tudja, hogy én is meg tudnám csinálni, mert van időm, energiám, stb. Amit sosem tudnék beletunkolni, az a kifőzdés kaja! A házi kosztot szereti!
Szóval baromi nehéz! Tegnap összedobtam egy kis chillis babot, kb 10 perc alatt kész volt.
Ma este palacsintát sütünk (elvileg közösen, úgy beszéltük tegnap)! :) Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.
Szegénykémnek (ami miatt megint csak dühös vagyok, mert nem hajlandó elmenni dokihoz) állandóan fáj a hasa a tojásos ételektől, most már a palacsintától, tócsnitól, pizzától. Nem tudom, mi baja lehet, 2 éve kezdődött...

Na, de nem regélek tovább, a végén még meguntok.

Csak olyan jó, végre tudok írni, most, hogy a bébi ilyen békésen alszik.

Azt hiszem, csak egyszerűen szüksége volt a közelségemre, azért sírt a kiságyban. Csak ez már így fog menni mindig?!

Na, ha nem kel fel, akkor most megpróbálok visszaolvasni egy kicsit. (Persze, meg sem merek moccanni, hiába majd' bepisilek.)

KépKép
titi_27
 
 


Kép

Íme a sapi,, még vennem kell egy mogyorószínű kabátot is , bár ez a kék se rossz , ma Apájával mentek sétálni , szabit vett ki hogy én tudjak tanulni .. Szeretnék mindenkinek válaszolni, meg írni, talán késő este sikerül is.
Írjátok már le légyszi hogyan kicsinyítitek a fényképeket, én most s bénáztam egy sort.

puszilunk mindenkit

KépKép
eszterke80
 
 


Sziasztok!

Sziszike! BOLDOG NÉVNAPOT!

Mesi! Még Gyöngyi ajánlotta, hogy fürcsi előtt fél órával jól olajozzam be a kis fejét, majd a kádban puha fogkefével dörtsölgessem. Utána megmosom a babé koszmó elleni samponnal. Nekünk hatásos, de ha egy nap nem csinálom, másnapra nagyon csúnya lesz.

Eszter! Sajna csak egy csík volt, azért nem is írtam…
Nagyon szupi az új vonalzód.

Zsuzsa! Remélem helyre tudjátok hozni akkor ezt a házasságot, ha így döntött a férjed. Nagyon erős nő vagy, hogy még a nőcskéjével is volt erőd beszélni.

Gyöngyi! Gyógyuljatok meg mielőbb!
Jó sokat dolgozik a te férjed is…
A www.jatekfutar.hu –n veszem a játékokat, de nem szoktuk kiszállíttatni, hanem elmegyek érte, h ne kelljen szállítást fizetni. Ha találsz vmi jót szívesen megveszem neked és talin odaadom, úgyis lesz karácsonyig, vagy egyszer beadjuk, ha megyünk Kecsire.

Titi! Jól érzed: nagyon bírják a friss levegőt…
Valószínűleg azért kel a bébid, mert belefárad a szopiba, de szerintem bele fog jönni. Botond is ezt csinálja nappal, csak ő 3 órás bontásban, evés, játék nyűgösködés és egy kis alvás. 20 percnél hosszabb szundi csak akkor van, ha kimegyünk sétálni.

Kicsi! Én is megkérdeztem Zsoltit lenne e Miki, de nincs elég önbizalma…
A közös nyaralás szupi ötlet, csak döntsük el az időpontot, h asz egyéb nyaralásokat is tudjuk időzíteni. Ha ez lezs az első, akkor mindenki tudja úgy csinálni, hogy ráérjen. Itt a babaneten is hírdetnek bababarát házikókat a Balcsi mellett.

Szegény Babó még mindig szenved a fogacskájával, most is eszi a pelusát, de közben folyton nyöszörög. Éjjel is felkelt kétszer, amit pedig már nem szokott.

Puszi
verzsike
 
 


Mikulás buli! :)

Micsoda ötlet!!! De kár, hogy a bébink még nem tudná felfogni a történteket. De a nagyobbak biztos nagyon örülnének neki.
Tele vagyunk babákkal, akik már elég nagyok hozzá.
Ha belegondolok, milyen szuperül sikerült (persze csak az idő volt szokás szerint rövid) Dudi szülinapi bulija!

Karcsi?! Hú, tényleg jó pasi! Ági, mit szólna egy ilyen feladathoz? Jucikám, tökéletesen megértem, hogy Illés nem vállalja...

Akkor próbálok én is gondolkodni, és részt venni a szervezésben, ha csemeténk engedi.

Csinálhatnánk azt is, hogy sorsot húzunk, és mindenki véletlenszerűen kap egy/két gyerkőcöt, és annak készít Mikulás csomagot?! És mondjuk a Mikulás bácsi majd átadja természetesen benne volna, hogy ki készítette össze.

Na, azt hiszem, ébredés lesz a dologból... azta, már jó régóta itt alszik az ölemben. Én meg mindjárt bepisilek. :lol:

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Kicsi!

Örülök,hogy tetszenek a vonalzóim és annak is örülök,hogy ez az ötlet neked is eszedbe jutott.Nem fogod elhinni,de bennem is felmerült a kisházas többnapos is,csak nem mertem mondani,mert arra gondoltam,hátha nem sikerülne összehozni,mert nekem konkrét ötletem nem volt,csak maga a pancsi feeling.És bizony én is sokszor érzem,hogy mi egy nagyon különleges csapat vagyunk olyan emberekből,akik így vagy úgy de nagyon passzolnak.És nem tom emlékszel e még,de a receptopic is közös ötlet volt,oly annyira,hogy én feldobtam a tippet és te meg tőlem függetlenül kitaláltad és épp nem is olvastál vissza,de legalább meg is valósítottad.Szóval valóban nagyon hasonlóan kattognak a kerekeink. :lol: Nagyon várom a részleteket,hol van ilyen házikó? Mennyibe kerül...?Minden érdekel.Annyira jó volna.Szuper ötleteink vanna :D ,szervezzük meg,vigyük el a csajokat kikapcsolódni. :lol: Azért jó,hogy itt a kari ,mi meg a nyáron (is) törjük a fejünk.Apropó Miki.Én Bálintomnak többször is hívtam házhozjövőst és imádta.Már tudja,hogy nem igazi,de még most is nagyon imádja.Én meg még hiszek benne.Szóval ha szerveztek Mikis talit mi is mehetünk?Jajj tényleg még arra sem válaszoltam,hogy mennék e Timihez.Igen,nagyon jó volna. :D

Bufo!

Hú! Örülök a döntésének,de a te higgadt gondolkodásodnak is.Kiváncsi vagyok rá,hogy is jutottatok erre a megállapodásra,ha lesz időd és szeretnél mesélni róla gyere csak.Persze nem kiváncsiskodni akarok.Jól tetted,hogy beszéltél a nővel is.Istenem,min nem kell egy nőnek átmenni.Tisztellek a higgadtságodért.Én azt hiszem nem lennék urilány és sajnos a férjem,meg a csajt is úgy megtépném,mint egy cigányasszony. :lol:

Koda!

Ami a hasonló észjárást illeti azon is gondolkodtam már,hogy ha nem laknátok másik városban nyithatnánk egy közös könyvelőirodát is,mondjuk kreatív szalon néven,ahol a könyvelésen kivül még ezer dologgal foglalkoznánk. :D

Gyöngyikém!

Szegény.Jobbulást neked,azaz nektek,ha Sára is elkapta.Én is nagyon kiváncsi vagyok a lányokra már.Remélem összejön a nyári tali és megismerhetem őket.A télire gondolom nem hozod fel a csajokat?!

Titi!

Nagyon jól tetted,hogy elkezdted levegőztetni a gyerkőcöt.Valóban azonnal elnyomja őket a friss levegő.Nos nálunk is ilyen kivül a lépcsőkön a járólap.Nem véletlen,annyira hasonló annyi minden bennünk lányok. :lol:

Na mennem kell a gyerekért edzésre,mert ilyen sötétben már nem engedem császkálni.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszterke, a jelek szerint van olyan programod, amivel kicsinyítesz? Vagy hogy sikerült? Mivel csináltad? Mert ha nincs, én szívesen küldök Neked egyet... azzal tök egyszerűen megy.

A sapi egyszerűen szuper!!! Juci ilyen gyorsan megvette és el is küldte?! Nem is ő volna!

Erzsike, ez a koszmó mitől alakul ki? Én is folyton nézem a fejét, nekünk még nincs.
Mi csak baromian hámlunk mindenhol! Már a nózikája is! :(
Szegény Babótok, hogy így sírkál a fogacskája miatt. Lehet, hogy elkerülte figyelmed, de valamelyik nap kérdeztem, ez az első, amelyik bújik? És melyik? Merre?
Ilyen korán jönnek már a fogacskák?

Ja, lányok, be akartam számolni, képzeljétek, tegnap este a kisasszony meg sem szólalt fürdi közben! Feljebb vettük a hőfokot, 38 fokos vízben fürdetünk, és nagyon élvezi!!!!! :)

KépKép
titi_27
 
 


Várjatok, Eszter, lemaradtam valamiről?! Hogy érted azt, hogy Te is mennél Timiékhez?
Terveztek valami ilyesmit Juciékkal? Mert akkor el kezdek irigykedni! :wink:

KépKép
titi_27
 
 


Titi! Fogalmam sincs mitől lesz a koszmó, állítólag hajlamtól függ... Most azt olvastam, akinek kiüti a tejcsi az arcát,annak koszmós lesz a feje pár nap múlva.
Babó jobb első alsó foga bújik, remélem már nem sokáig...

Kicsi, Eszter! Nem lehet, h Timiék helyett IKEA legyen? akkor többen is találkozhatnánk.

Puszi Erzsike
verzsike
 
 


Titi!

Nem Kodához megyünk,hanem Juci Timiéhez,akivel együtt szült,tudod Csenge anyuja. :wink:

Erzsike!

Timi itt lakik,ahol én és Juci szokott jönni Timiékhez és ha jön akkor átmegyek,mert nekem az 2 perc autóval.Ettől még nagyon szívesen megyek IKEÁBA is,mert imádom és jó volna talizni veled is,meg minél többen vagyunk annál jobb,úgyhogy mondjátok mikor menjünk és biztos Timi,meg Juci is benne lennének,ha már a múltkori elmaradt. :roll: De nem válaszoltál,hogy mi van a tesóddal,pedig tűkön ülök. :D :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter! Visszafelé a 2. hozzászólásomban írtam, h sajna csaK 1 CSÍK VOLT...
verzsike
 
 


Hali!

Bufo!

Orulok,hogy mellettetek dontott,de most mar nem mersz bizni benne,..es igazad is van. AZ ido mindent megold. :lol:

Sziszike!

Boldog nevnapot kivanok!

Tobbiektol elnezeset,betegeknek jobbulast,pocakosunknak (Eszter :lol: ) jo pocaknovesztest,babasoknak nyugodalmas eccakakat. :lol:

Titi!

Imadjak a friss levegot!!! csak ne szoktasd ahhoz,hogy nonstop mozgatod is(pl. babakocsi tologatas) mert akkor rohatod a koroket majd vele.Igy meg eleg lesz ha kiteszed a teraszra.

Megyek is,csak bejelentkeztem. Minden melle elkezdtem pakolni,dobozolni(Verzsike koszi a korabbi infot(koltozes)csak rajottem hogy inkabb en pakolom be a dolgaimat,nem igazan szeretnem ha mas fogdosna.
Most parkettaznak. De meg egy csomo minden nincs kesz.

Szep ejszakat!
momo35
 
 


Sziasztok!

Jelentem, Karcsim délután (anélkül, hogy elolvastuk volna Juci írását) bevállalta a Mikiséget!:) Énekelni nem hajlandó és én se engedem, mert akkor a gyerekek elmenekülnek!!! :D Ruhánk nincs, úgyhogy arra igényt tartanánk Mesitől. (remélem jó lesz Karcsira)
Vivi meg rögtön kapott az alkalmon, hogy ő nagyon szeretne kisördög lenni a Mikulás mellett...
Ehhez tudni kell még, hogy a délutáni (esti) cipővásárlást véletlenül Juciékkal együtt tettük meg (összefutottunk az Auchannál), és Janka meg Bubu is szeretne Ördögöset játszani!!! :D

(Juci, szerinted Dudi nem fogja a lányokat felismerni??)

Szóval már csak ki kell találni azt, hogy hol és mikor!!!

Az ajándékokkal az az ötletem, hogy inkább mindenkinek ugyanolyan legyen, mert hát mint tudjuk a "szomszéd kertje mindig zöldebb". Minket ugyan nem érint mélyen az ajándék (Vivit már, Livit még), de az 1-2 év körüliek bizony zokon veszik, ha a másiknak másmilyen csomagja van... De ha nem így gondoljátok, akkor szóljatok!!!

Na, megyek is, csak ezért jöttem gyorsan.
Millió puszi mindenkinek.

Ja és a nyári pihiben nagyon benne vagyunk!!! :) ...bárcsak már nyár lenne!!!!!!

Ági
csné
 
 


Ja és még az jutott eszembe, hogy esetleg valami játszóházba lehetne elmenni talán a gyerekekkel Mikulást ünnepelni... De valami kicsibe kellene.

Kép

Na, jó éjt mindenkinek!
csné
 
 


Ági!
De szupi hogy Karcsi lesz a Miki! Majd a jelmezt valahogy eljuttatom hozzátok! Tuti jó lesz rá! Az ajándékok szempontjából szerintem is jó az azonos ajándék!
Hol lesz a buli? Itt nálunk a Savoya Parkban, meg az Árkádban is a játszóházban is van különterem, amit ki lehet bérelni.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: