Új privát üzeneted érkezett!

Betti!Le a kalappal,hogy ilyen sokáig szoptatsz.Én anno ugy treveztem 8-9hónapig Zsófi 8hónapos kora után nem kérte a cicit mert jött a foga.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Hát mostanában kezdem csak nehéznek érezni mert már nehéz az ölembe fogni közben tekerek minden foga kinn már jóideje!
de olyan balhét tud csapni ha nem kap de mások előtt nem cicizik csak előttünk szóval nem hoz kellemetlen helyzetbe.Könyörök olyan édi kérem szépen, nagyon szeretném ilyen szép szavakkal kéri hát ki tud ennek ellent mondani?
De azért már örülnék ha lassan csökkenne a napi adag!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Jó éjt mindenkinek reméllem már holnap aktívabbak leszünk!

A héten szabin vagyok hurrá! :D
Jövök gyakrabban!Reméllem nem baj!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Egy picit itt :)

Betti!

Szerintem lassan próbáld meg leszoktatni Rékát a ciciről! Én szoptatás mellett lettem terhes most, de Peti már csak reggel 1x szopizott akkor.Viszont amikor vérezni kezdtem azonnal abba kellett hagynom a szopit, de szerencsére Petit annyira nem viselte ez meg, (konkrétan 3 napig kereste még) mert amúgy is már csak 1x szopott! Le a kalappal előtted, hogy ilyen sokáig szoptatsz! :D De szerintem ha tesót terveztek, bár ne legyen úgy, de sosem tudhatod mikor kell orvosi utasításra abbahagynod, és azt akkor azonnal egyik napról a másikra kell megtenni, és az lehet sokkal jobban megviselné Rékát, mintha szép lassan leállsz vele. De ez csak az én véleményem, mert én így jártam, de kívánom, hogy Neked sikerüljön akár szopiztatni terhesen is, csak gondold meg! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gabi!
Bocsi, akkor el kellett mennem. Most meg amik eszembe jutnak, nem tul jok a gyerekprojektet illetoen :roll: Valoszinu, h visszafertozted magad, mivel a baci, ami okozza ujra es ujra visszakerul a parod altal. Ilyenkor egyuttlleti szunetet szoktak elrendelni, legalabbis nalunk ez volt. Meg ilyen tanacsok, mint: elotte es utana tusolas (ha viszont babat akarunk :roll: ), rengeteg folyadek, meg akkor is, ha kellemetlen a vizeles (mert mossa a hugyutat), meg a cickafark tea furdo. (ha nem vagy orlesterhes). No meg elolrol hatrafele torles :oops: Most ezek jutnak eszembe, majd felvilagosit az orvos holnap, addigis igyal sokat.
Gyogyuljal meg, sajnos a legtobbet arrol hallok, h aki egyszer volt, annak vissza-visszajon. :? En eddig megusztam, nekem az antibogyok segitettek, akarmennyire is tartottam toluk.Irjal, h mi van!

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Betti!
Nahat, meg mindig meg tudsz lepni! :)
Rengetegen esnek teherbe szoptatas kozben (allitolag csak az elso 6 honap a biztos kizarolagos szoptatas eseten), de ez lehet nagyon egyeni, egyeseknel bezavarhat :roll: Sokan allitjak, h a szervezetnek pihennie kell egy ujabb "megterheles" elott, persze lehet anelkul is. :roll:
Nalam is az volt, h Zsolti eldontotte a nemzeti kerdest: pont 1o es fel honaposan, ugyanazon a napon onallositotta magat: elindult, ataludta az ejszakat es nem kert a szopibol. :? Egy darabig gyotortem magam ez utobbi miatt (1 eves koraig kemenyen fejtem), aztan belenyugodtam, utolag pedig erzem, h igy volt a legjobb. A legjobb rajuk hagyni, de ha ugy erzed, h akadalyoz a tesoban (akar a gondolat is), szerintem ideje, h lepjel. Barmi kozbejohet, ahogy Kata is mondta, es akkor meg nehezebb lesz.

En nagyon orulok, h tobbet leszel! Minek koszonheted a szabit?

bangham

Gabi!
(ha nem vagy terhes) :oops:

bangham

Sziasztok lanyok!

Bocsi, hogy nem voltam, de egesz hetvegen csak rohantunk.
Ugy elfaradtam tegnap estere, hogy ki sem birtam kelni az agybol.
Hutot kell vennunk, konyvespolcot a tetoterbe es Zolinak uj gyerekulest, mert a mostaniba mar nem fer bele telikabiba.
Hutot nagyon szeretnenk, ami szamomra horibil osszegu, igy jol megnezzuk, hogy hol vesszuk.

Szoval:

Gabi!
Sajnalom a fertozest.
Tessek irni azonnal, hogy vagy, az orvos utan.
Kuldok gyogyulo energiat: ++++++++++++++++++++++++++++

Betti!
en meg mindig szurkolok neked, hogy sikeruljon.
Igaz nekem a teszt elott, nem volt semmi tunetem, de az nem jelent semmit.

Most be kell fejeznem, mert vinnem kell Zolit az oviba.
Ma kapja majd meg a 3 eves szurit, fel egykor.
Remelem nem lesz tole beteg.
Igy ma uszni sem viszem.

Magi
Vendég

Magi!
Akkor nem leszel ma képzels csináltam reggeli első pisiből Lh tesztet és elég jól látható csíkom lett meg 2 nappal ezelőtt is akkor szinte semmi nem látszik!
Akkor ez jelent valamit?
Én is ettől tartok hogy a Rékával 8 hétig semmi tünet így félek hogy csak a mencsi előjelei de ma is hányingerem van!

Viki!
Próbálom leszoktatni szépen csúnyán minden hogyan de nem megy már a párom könyörög hogy adj neki mert úgy könyörög és látszik hogy majd meg szakad a szíve főleg mióta dolgozom hazaérek az az első hogy telepedik az ölembe!Majd meglátjuk mi lesz!De reméllem semmi rossz dolog!

Gabi!
Várlak reméllem semmi nagy baj nincs!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Ma vagy a pe utani 10. napon????

:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Magi
Vendég

Magi!
Az Lh szerint a 11 napon
Köszi hogy visszahozol a földre szóval lehet hogy nincs semmi :cry:
Mert hát nem lehet semmi ilyen korán :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Az tok jo.
Az LH nekem is a 11. napon mutatta ki a teszt meg a 14. napon.

Nezd:

Kép

Kép

Szoval semmi izgalom.

Holnap is csinalj egyet csutortokon meg mar rendes tesztet is csinalhatsz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Lanyok!

Tessek noszogatni, hogy irjam a szakdolit.
Semmi kedvem hozza, pedig a heten be kene fejeznem. :shock:
Meg vagy 30 oldalt kene irnom.

Utana meg irnom kellene a kovetkezot.

Olyan almos es faradt vagyok.
Na meg lusta is es kedvem sincs hozza.
Elozo heten volt, es hat ket nap alatt krealtam 20 oldalt.

Ami most jo, hogy mar kivulrol is lehet erezni a kistesot es neha latni is.

En most nagyon sokat gondolkodtam a Katalin neven.
Jol menne a Farkas nevhez.
Bar ahoz sokminden megy.
A legnehezebb az, hogy Farkas ................Agnes lesz, mert nekem tetszik a nevem es legszivesebben a 2. nevenek adnam, mert manapsag senki nem ad Agnes nevet a gyerekenek es hat mind a kettonknek tetszik.
De az Agnes ele keves nev illik.
Nektek van otletetek?

Magi
Vendég

Jaj lanyok!

Most neztem meg a konyvbe, hogy Katalin nevnap marcius 9-en is van.
Apae
Tamas: marcius 7.
Zoltán: marcius 8.
Katalin: marcius 9.

Szerintetek hogy hangzik: Farkas Katalin Agnes

Nagyon hulyen?????

Magi
Vendég

Jaj lanyok!

Gyertek ne hagyjatok magamra.

Irjatok velemenyt!

MAgi
Vendég

Magi!
Szerintem tök jól hangzik a név!

És ugyanolyan mint neked a 11 napi :wink:

Talán nem csak beképzelem mert ugye ha jól gondolom még reggel nem kellene Látszani jól csíknak mert nap közben termelődik a hormon amit kimutat úgyhogy valamit csak jelent?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Igen!
Jelent valamit.
Tessek pihenni.

En meg alig varom, hogy az uram hazaerjen es ravegyem a nevre.

Magi
Vendég

Lefényképezném de nem látszik jól mert ilyen fehér kazettás teszt és tök visszafénylik.Hogy csináljam?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

En vaku nelkul csinaltam ugy hogy a feher kadunk pont az ablak mellett van.

Annak a szelere raktam, kikapcsoltam a vakuk es ugy fotoztam.

Mival a hetter is vilagos, nem arra elesitett.

Magi
Vendég

Hát ezen nem lehet kikapcsolni na mindegy még 1 tesztem van szerintem szerdán megcsinálom!Úgy jó?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

elkezdek vasalni ha réka engedi
de azért itt vagyok benézek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

En nemsokara megyek Zoliert es irany az orvos.

Jo vasalast!

Tobbiek merrevagytok?

Magi
Vendég

Sziasztok!
Én vagyok, csak most jöttem haza a dokitól. Tegnap este nagyon megijedtem, mert barnáztam, ezért menetm ma dokihoz... de meg sem vizsgált... azt mondta most annyit tehetünk, hogy várunk...ha vérzek, akkor azonnal be kell mennem, de amugy azt mondta ez nem feltétlen jelent gondot. Azt mondta uh-t nem csinál, mert most még csak hüvelyit tudna, és akkor még nagyobb a kockázata a vetélésnek. Hát érdekes felfogásúak itt a dokik....azt mondta pihenjek sokat, meg pénteken kell hozzá mennem valamilyen elbeszélgetésre....mindenesetre beírt a rendszerbe, ugyhogy elvileg hivatalosan is kismama vagyok!
Szerencsére a barnázás megszűnt...(le is kopogtam gyorsan) remélem nem lesz gond!

d.dodó

Sziasztok!

Most voltam védőnőnél, reméltem megint azt mondja, hogy minden rendben, erre meg magas a vérnyomásom!:( Nekem,akinek 110/70 fölé szinte sose ment eddig. Azt mondta nem vészes, csak határeset 130/90 -es de oda kell rá figyelni, és méressem a dokival is, és ha magasabb lesz, vagy ilyen marad akkor sűrűbben kell járni méretni. Egyébként minden más rendben, holnap délután megyek dokihoz, akkor megbeszéljük a pocifájásokat is, meg akkor még ezt a nyomvadt vérnyomást. már nem tudok mit a kabát alá húzni de legalább a kabim még jó rám. (na jó pulcsit tudok, de az olyan hülyén néz ki, ha le kell valahol venni a kabátot

Dodó!

Remélem nem lesz semmi baj, vigyázz magadra! Az uh-t nem értem, pont a hüvelyi uh-val lehet kizárni az esetleges méhenkívüli terhességet, na mindegy, ők tudják. Ha elmúlt a barna, az jó jel, vigyázz magadra nagyon!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Reggelre már nem fájt anniyra a hólyagom, így elindultam suliba, de mire odaértem, megint fájt, így elmentem a dokihoz, ahogy eredetileg is terveztem. Adott nolicin vizelet fertőtlenítőt, meg amit Móni elmondott azt is elmondta, de ezeket tudtam.

Móni azért köszi azt hittem mást is akartál mondani.
Egyszer volt már ilyen hólyaghurut, akkor kaptam rá gyógyszert, és el is mult, aztán 1 hónappal ezelőtt volt hasmenésem, és utána alakult ki a hólyaghurut, lehet hogy az augmentin akkor nem használta neki.
És azért újult most ki.

Remélem hogy most már elmúlik. Ettől a gyógyszertől.

Betti nagyon drukkolok neked, szerintem babás vagy.

Dodó vigyázz magadra, pihenj sokat.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Azért linkelema hőmet, bár nem tudom jelent e valamit, kell egyáltalán nézegetnem

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 25600_.png

Kép

gabi1

Még azt akartam kérdezni hogy ma vagyok a 15. napon, igyam még a cickafarkfű teát?

Kép

gabi1

Gabi!
jobbulást!!!
sajnos én nem tudom hogy kell-e inni teát!
Neked a reggeli LH -on milyen erős volt a vonal?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Csajszik!

Beszeltem apaval telcsin es annyit mondott, hogy nincs a Katalinnal semmi baja.
Mondtam neki a nevnapot is es tetszett neki.

Szoval talan ebben meg tudunk egyezni.
Raadasul mostanaban a Katalin nevet sem nagyon adjak gyereknek, ugy mint az Agnest sem.

Szoval Farkas Katalin Agnes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Tessek pihenni es kurald magad.
Szerintem igyad a cickafark teat, mert neked hosszu ciklusod van igy kesoobb szokott lenni a pe. szerintem ezert sem latott UH-n semmit az orvosod.
Szerintem ha az LH kezd halvanyan latszani hivd fel es menj el akkor UH-ra.
En meg innam a cickafarkat.
Ha vegig iszod a ciklusban az sem nagy gond.

Dodo!
Tenyleg erdekes, hogy nem csinal semmit az orvos.
Szerintem pihenj sokat.
A barnazas nem szokott gond lenni csak a rendes verzes.

Viki!
A vernyomasod szerintem nem gaz.
Nekem a noverem mar ketszer mert 160-at.
Jo ez sem normalis, de elofordul.
Nekem azt mondta az orvos, hogy eves utan, sok acsorgas utan, vagy melegben emelkedhet.
Igaz nem 160-ra, de 130-ra igen.

Lanyok!
Most azt olvastam, hogy az elso 20 hetben a sulytoblet felet mar felszedjuk. En most leszek holnap 20 hetes es +2 kg jott fel.
Akkor a konyv szerint csak +4 lesz rajtam.
REmelem igaza lesz.

Viki neked mennyi ment fel?
Lego neked?
Vendég

Magi!
Ha visszagondolok rám igaz volt 20 hétig 4 kg tánna is 4 kg összesen 8 vége 60 kg volt!
Hát ha most lenne már +2 kg van több vagyok most 54 :oops: soha nem voltam még ennyi a terhességet levéve!
Szóval most diétázom!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Csajok!
Az jó ha iszom magnézium pezsgőtabit??

d.dodó

Magika!

Én a 21. héten tartottam +3 kilónál, ma vagyok 25+0 és most tartok +6-nál, szóval nekem nem jön be ez a 20. hétig fele, 20.-tól fele, mert akkor már nem hízhatnék a végéig semmit :lol: Petivel 13 lett a vége!

Vérnyomás:nem semmi a 160-as :shock: vigyáz magadra! Nem hiném, hogy most nekem bármi emelte volna,mert mérte mikor bementem (már akkor is ültem kint vagy 15 percet) majd beszélgettünk egy órát, és megmérte mégegyszer, és ugyanannyi volt! :( Remélem nem lesz gáz, sőt simán visszaállhatna a 110/70-re, azt én annyira bírtam :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja, Magika!

Szép neve lesz kicsi lánynak! És gratula a névnapsorozathoz! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Akkor nalad nem jott be.
Mondjuk egy masik konybe meg azt irtak, hogy vigyazni kell mert 20-30 het kozott, lelassul az emesztes es akkor konnyan feljon sok. Enni lehet, de vigyazni kell, hogy mit mivel.

A nev meg nem biztos, bar nekem ez a befuto, apanak majd meglatjuk, hogy mi tetszik.
Igen a nevnap sorozat jol nez ki.
Kar hogy en kiesem a szorasbol.

Magi
Vendég

Jajj, lanyok, nekem megint eltunt a hsz-om :twisted:
Pedig mindenkinek irtam egy par sort :twisted:

bangham

Magi!
Neked azt irtam, h nekem tetszik az Agota nev, ami az Agnesbol szarmazik, csak talal hangtanilag a Farkashoz. Jo nevezest nektek apaval :wink:

bangham

Sziasztok

Magi ok, próbálok pihenni, és ha nagyon rosszul leszek akkor holnap nem megyek suliba.
Ok, akkor iszom a cickafarkfűt, ma is ittam.

Most már halvány az lh tesztem. De majd ha haza jött apa akkor lefényképeztetem vele és megmutatom.

Betti én most nem csinálok reggel tesztet, de a multhónapban mikor csináltam akkor nekem mindennap egyforma volt, nem változott az erőssége.

Dodó attól nem lesz bajod ha szeded, sőt még a hányingert is csökkenti, ha olyat szedsz amibe b6 is van.

Kép

gabi1

Magi azt elfelejtettem hogy nekem tetzik az Ágnes is és a Krisztina is, de szerintem is jó az Ágota is.

Nekünk is már megvannaka nevek is. Simon Zoltán, vagy Eszter Zóra és Liegl a vezeték név.

Már csak a baba hiányzik:(

Kép

gabi1

Voltam wc-n és egy csomó váladékom van, ami már nyújtható kb 6-8 cm re, úgy hogy szerintem még is csak lesz valami

Kép

gabi1

GAbi!
Szorítok!

Lányok olyan ragyák lettek az arcomon így sajna közeleg a mencsi :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti mikor én terhes voltam, még semmit nem mutatot a teszt, de tiszta ragya volt az arcom, és ez csak a fiúnál volt.

Úgy hogy még nem biztos, hogy menszi lesz.

Kép

gabi1

Magika!Nagyon szép név a Katalin :wink: Nekünk is tetszik mert több Zs betüs lány nem tetszik :roll: De ha nekünk lesz akkor csak Kata :lol:

Betti!Hátha nem mert úgye a babáná is olyan mint ha megakkarna jönni.

Lányok lenne egy kérdésem.Most lehet hülye vagyok de reggelente émelygek+bármikor csak úgy ,rengeteg fehér folyásom van :shock: Elméletileg csak 2hetes körül lehetek de csak nem jelzi a testem már :?: :?: A hasam is feszül.Szerintetek lehet a baba???Én nem élem bele magam szerintem csak szivat a testem :(

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Gabi!
Ha ez mind kettő teljesülne igen boldog lennék :D
De akkor a cicim meg stb. miért nem jelez? :cry:
Gabi!
Bocsi de mennyire volt erős az LH?nekem most nem lenne még pozitív de közel hozzá!A tegnap előtti pedig épp hogy látszott!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti nekem messze volt a + tól, kb közepesen volt erős, de mindennap egyforma színű volt

Kép

gabi1

Kata hányadik napon vagy?
Mert a fehér folyás, hányinger, és hasfeszülés bizony babás tünet.

Nagyon drukkolok neked. Nekem annó ezek a tünetetk a beágyazódás után rögtön jelentkeztek, tehát kb a peteérés után 1 héttel

Kép

gabi1

Igazából a hétvégén volt peteérésem de lehet mensi után fogant??Szombat óta érzem minden nap elöször rá fogtam a Gravidára aztán az elevitre de ma nem vettem be semmit és még is.Nem tudom de nem akkarom bele élni magam.A vitamint két naponta szedem pénteken a gravidátol lettem tutira rosszul szombaton csak úgy az elevitnél nem volt olyan gázos de volt.Nekem Zsófival csak akkor émelygtem mikor már tudtam róla szóval nem értem :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Teszt?????????Olyan izgi ezek olyan babásan hangznak! :D

Gabi!
Nekem is közepes de a tegnap előtti alig látszott de most nem tudom órára pontosan mikor csináltam csak mindig reggel mikor felkeltem!

Bocsánat ha ma kicsit sok voltam ígérem visszafogom magam holnap :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!Nem tesztezek csak ha késik :oops: A múlt hónapban rengetg pénzt dobtam ki feleslegesen tesztre.Megfogattam csak akkor csinálok ha késik jövö hét pénteken kéne megjönnie.Majd kiderül :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Én is megfogadtam csak Hétfőn tesztelek még van egy Lh tesztem azt ellövöm szerdán vagy csütörtökön!

Jó éjt mindenkinek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Mit tud az az LH teszt?Mit mutat ki?és kb mennyibe kerül?Bocsi de ezeket nem tudom :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?