Sziasztok!
megvolt ma a 4D. Hát a mi kis madarunk elég kis szégyenlős fajta, ismét a lábaival takarta magát, nagyon nehezen tudtunk az arcocskájához férni, de azért sikerült egy-két képet csinálni. Holnap bescannelem, aztán felteszem. Olyan édes volt
Mikor keltegette a szonográfus, enyhe hasmozgatással, akkor a 3. noszogatásra megébredt, majd egy nagyot csapott a kezével, mint aki azt mondja, hagyjatok már békén
De bezzeg amióta kijöttünk a rendelőből, azóta egyfolytában mozog.
Mindenesetre így is látszott a lényeg, hogy fejjel lefelé van, de elég furcsa pozícióban.
A feje van jobbra lent, majdnem középen, aztán a köldökemnél van a háta-hasa-feneke, majd a lába visszafordul a teste elé, egészen le a fejecskéjéig. Szóval olyan kis kifli formában helyezkedik el. Elég érdekes, enyhén jóga-pozitúra
Talán már vissza nem tud fordulni, a látottak alapján.
De ezért van az, hogy hol a tüdőm alatt, hol a hólyagomnál érzek rúgást, mert amikor megemeli a popóját, akkor kinyújtja felfelé a lábait, amikor pihen, akkor meg lent tartja az arca előtt.
Egyébként 1046 gr, szép nagyot nőtt, a fejecskéje 25.7 cm. Az UH alapján a kora is stimmel, 2 nappal látták idősebbnek.
Akkor majd holnap teszek fel képeket! Remélem fog látszani belőle valami.
Ami a befordulást illeti, Viki a 36. héten fordult be anno, már kétségbe voltam esve, hogy császár lesz. Aztán csak szótfogadott a drága, mondjuk kellett rábeszélni ezerrel
Most meg biztos, hogy 2 hete abban a nagyon mozgós 3 napban történt a befordulás, remélem így is marad.
Ez egyébként mindenkinél egyéni. Valakinek szülés előtt 1 nappal fordul be a baba, vagy közvetlen a vajúdás kezdete előtt. Szóval azért általában tudják mi a dolguk. De szerintem az sem véletlen, ha faros marad. Mindennek megvan az oka.
Mi az a TORCH???? Én még nem is hallottam erről.
Lituka!
Hát igen rémsztorik mindenhol előfordulnak. Egyébként még nem hallottam olyan dokit, akiről csak és kizárólag jót mondtak volna, ez a kórházra ugyanígy igaz, mivel mindenkinek más az igénye, mást gondol megfelelőnek. Szóval lehet, hogy nekem jó egy doki, másnak meg az nem jó. Ez mindennel így van. Valaki szereti a vanília fagyit, valaki nem
Amúgy a soproni kórház tényleg nagyon jó, de ott volt pénz megcsinálni szépre. Az új épületben van a szülészet, sebészet, meg ilyenek, ott minden kórterem nagyon szép, meg úgy általában az egész nagyon modern. De a régi épületek, labor, stb. azok elég siralmasak
Most már megyek, hulla fáradt vagyok, lányzóm nemrég aludt el, ma nagyon kiakasztó napja volt a drágámnak
Pindur pedig szétrugdalja a hasam, úgyhogy rámfér a pihizés.
Jó éjszakát mindenkinek!
Kata