Új privát üzeneted érkezett!

Zselé:
nekem a Vikinél azzal indították a szülést, mert miután a nyákdugó elment, 3 napig nem volt semmi. Nem igazán tágultam, és csak gyenge fájások voltak. Na ettől aztán lettek jó erősek :-)
De egyébként nem olyan szörnyű, szerintem.

Lituka!
Én anno nem GYőrben szültem, de mindenkitől csak rémtörténeteket hallottam onnan. De biztos igaz, hogy 5-6 év alatt sok változás történik egy kórházban, és ha te megbízol az orvosodban, és biztonságban érzed magad ott, akkor biztosan minden tökéletesen jól fog alakulni, elhiheted :-) :wink:

Egyébként én úgy vagyok vele, hogy szerintem a dokim után mennék akkor is, ha más kórházba menne. Mert benne nagyon bízom. Mind emberileg, mind szakmailag.

Vikci!
Örülök, hogy egyetértünk ezekben a dolgokban. Jól teszed, hogy a kis kukissal már megbeszélted a dolgokat jó előre :-) Főleg a befordulást.
Holnap megyek 4D-re, remélem fejjel lefelé lesz a drágánk, 2 hete úgy érzem, hogy felül van a lába, szóval bízom benne, hogy jók az érzéseim, és valóban megfordult. Azt mondják, ha ilyenkor befordul, már nem igazán fog visszafordulni. Remélem így is lesz. A lányom a 36. héten fordult be anno. Gondolhatjátok mit szugeráltam szegényemet, hogy próbáljon pózt változtatni, aztán szerencsére megfordult. Rájött, hogy így neki is, meg nekem is jobb lesz :-) Remélem kishugi is szófogadó lesz ez ügyben! :D

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Pandus,

köszönöm a zselés és a trimeszteres infókat. Látod ezt írta Pati is , hogy nincs itt jó anyánk aki mindennek utánna jár. :) De most hála az égnek itt vagy.

Pumpi,

neked is köszike a zselés infót. Az elején még nehéz volt felfogni, hogy mi is van bennem, de mostanra már eléggé tiszta lett a kép. Nagyon vártuk a Párommal azokat az estéket amikor azt figyelgetjük, hogy mikor moccan meg. És lám eljött. Ezek olyan jó dolgok. És hiszem, hogy az emberi lény egy csoda. És minden anyában egy csoda születik amikor megfogan egy gyermek. Eddig én sem fogtam fel amíg meg nem fogant bennem is.

Katuci,

neked is köszönöm a zselét. Hát igen emlékszem, hogy beszéltük a hátrahajló méhet. Ezért nekem is erősen kell ezeket a szugerálásokat a befordulást illetően.

Ti szoktatok neki énekelni vagy egy konkrét zenét betenni. Verától kaptam egy csomó zenét és a lencsilányka angyon tetszik. Azt szoktam énekelni és dúdolni neki.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Nálunk a párom rendszeresen énekel neki mondtam hogy kicsi még a kínzáshoz de ő nagyon szeret dalolászni a pocinak :lol: amikor kettesben vagyunk Dorkával én rosszalkodik (játszik a hólyagommal) mindig mondom neki hogy este megmondom az apjának és hallgathatja a hagját órákig :lol: :lol: amúgy ha én énekelek a csodálatos egyedi hangommal(hahaha) akkor mocorog rá de nem hiszem hogy az élvezettől csak próbál menekülni :lol: nyomatom neki a babazenéket is azt is szereti. Na meg a fogkefét ha bekapcsolom beindul tőle :shock: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kata!
írtad, h. általában már most befordul a szülési pozícióba a baba.
Az enyém még mindig fejjel felfelé van, vagy oldalt (most is épp a húgyhólyagom rugdossa), remélem azért később megfordul a drága!

Chris!
Az egyik barátnőmnek van szkennere, megpróbálom nála most hétvégén az anyagot bescannelni, és akkor azonnal küldöm (remélem a nem túl szép írásom el tudod olvasni :lol: ).
Jó lenne egyidőben szülni a kórházban, akkor legalább lenne valaki ismerős.
Igen a IV. ker.-ben lakunk, annak is a külső részén (Váci út felé).
Te gondolkodtál már a szülésznőn?
Én Gimesnél szülök, Bánhidiről sok jót hallottam eddig.
Kórházról: lesz még szülőszoba látogatás, nem akarsz egyre eljönni? Én már voltam egyszer, de mégegyszer megnézném ha lehet.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés lesz, mert tanulnom kell.

Tegnap voltam dokinál, baba befordult, és jó nagy lesz, méretei alapján már 30 hetesnek felel meg. Persze a két nagyobbal is így voltam. Méhszáj is OK, aminek nagyon örülök, mert pihenésre esélyem sincs.

MInden jót!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Katuci,
Jó mozizást majd kérünk képeket :D

Boeske,
Örülök hogy minden rendben veletek!!
Vendég

Katuci : rémsztorik mindenhol vannak...annyira azért nem rémes legalábbis a többi egyenesen katasztrófa..de igaz én is az orvosom után megyek..de azért irigyellelek azért amit a Soproni kórházról írtál..eggyik ismerősöm azt mondta vetekszik a legjobb fővárosi szülészetekkel..

Egyébként nekem is tecett ahogy a babóról irtál..várunk még sok ilyen szép levélkét...

És a 4d-dre énis kiváncsi vagyok mi jövőhónapban készülünk a baba nemét szeretnénk ott főleg megtudni...

Szép napot mindenkinek...
Vendég

Sziasztok!

Képezeljétek velem mi történt. Tegnap elhoztam a TORCH vérvizsgálat eredményét. Ezen 4 vagy 5 féle vírus jelenlétét vizsgálják. Mindegyik jó lett kivéve a parvovírust, amire azt írták, hogy "bizonytalan". 24 a határérték és nekem 22 lett. Erre elküldtek genetikai tanácsadásra, mert hogy majd ott eldöntik,hogy okozhat-e valami problémát a babára nézve. Bőgve jöttem ki a dokitól és egész nap "világvége" hangulatom volt.
Tudtok valamit erről? Csak két hét múlva kaptam időpontot, hamarbb nincs. Addig én teljesen beparázok! Azt mondták, hogy UH lesz + talán vérvétel ismételten, de ha ki kell várni a vérvétel eredményét az +3 hét. Én nyugtatom magam, hogy semmi baja nincs a picurinak és biztosan csak valamit férrecsináltak. Az, hogy bizonytalan jobb, mint a biztos rossz. Talán
:cry: :cry:

Kép
cicuka78

Cicuka, nem tudok sokat a témáról, csak két apróságot: már ritkán csinálják ezt a vizsgálatot, mert nem túl pontos... Akkor szokták kérni, ha vmi utal a te fertőződésedre, pl. kiütéses voltál? Ráadásul én azt mondom, hogy a határértéket nem véletlenül határozzák meg: ha 24-ig jó, akkor a 22 mé nem???? Remélem, ez is csak egy újabb kismamiriogatás!!! ;) Mennek a drukkok!!!

meri

Sziasztok Lányok!
Parvo vírus: A 30. terhességi hét után veszélyes a babára, amikor már megindult a saját vérképzése.
Ha valóban történt friss fertőzés, akkor az csak 2 vérvételből látszik, (változik az ellenagyag szintje) A határértéket a labor adja meg, tehát máshol lehet, hogy beleférnél!
Ha mégis okozna valami bajt a babánál, az UH-al látható lenne! Ha erre semmi sem utal, akkor ne idegesítsd magad!
Én azt gondolom, hogy a TORCH is egy olyan vizsgálat, ami arra jó, hogy halálra izguljuk magunkat! Ha az eredmény negatív, az sem jelenti, hogy nem fertőződtél meg, ha pozitív, az sem jelenti, hogy megfertőződtél!
Volt mostanában kiütéssel járó fertőző betegséged?

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Köszönöm a bíztatásokat. Teljesen megnyugodtam. Nem volt semmiféle kiütésem és kiütéssel járó betegségem. (Leszámítva a szúnyogot aki éjjel 3x megcsípett és a férjemből is lakomázott ) UH-t is csak két hét múlva csinálnak a SOTE-n 3D-st.

Mégegyszer KÖSZÖNÖM az infókat!
Timi

Kép
cicuka78

Ez valami legújabb vizsgálat? Én nem emlékszem, hogy a fiúknál lett volna ilyen.... de lehet, hogy csak én vagyok ily feledékeny :?
Elég ez a hülye AFP, amiből most kezd elegem lenni. Lementem tegnap levetetni a laborba, a nyanya szanaszét szúrta mind a két kezemet, pedig olyan vénám van, hogy egy kezdő kisnővér megtalálja csukott szemmel. Nem vagyok ájulós fajta, de amikor már percek óta huzogatta a tűt a karomban, kezdtem kellemetlenül érezni magam. Aztán felmentem a rendelőbe, hogy leadom, erre: már elvitték és nem tárolnak itt hétfőig vért, vetessem le újra.
Csodálatos, ráadásul állitólag nem pontos igy sem, hát még ha a 16. héten túl veszik le. Mi meg ma betöltöttük a 17. hetet.......
Vették le valakinek közületek a 17. héten??????

Ági
Vendég

Sziasztok!

Pumpi,

ez az AFP ez egy más országokban rég nem alkalmazott, elavult csakis kismamák idegesítésére szolgálló dolog. Úgy tudom, hogy a 17vagy 18.hétig le lehet venni. De ha a súlyodat nem jól adod meg az bizony eltolódást válthat ki. Egyébbként akkor sincs baj, mert az UH ami a 18.héten lesz tökéletesen megmutatja, hogy ha valami nem okés. Ott pontról pontra átnézik a magzatot.

Vera,

nyugi. A babának a 35. hétig kell befordulnia. Van olyan baba aki befordul és gondol egyet visszafordul. Semmi nem 100%. Ezt most mondta egyik ismerősöm. Mondtam is neki, hogy jó fej vagy. :twisted:

na mindegy te még ráérsz. Még van helye a kis cukornak. Lehet, hogy nemsokára hol itt lesz hol ott. Nekem pedig keresztben van .
Mert hol az egyik oldalon, hol a másik oldalon érzem. Hol mind a kettőn. :lol:

Boeske ez klafi, hogy , már befordult. Ügyi baba.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Köszi Vikci! :) Látod, harmadik baba és én sem vagyok mindenben képben teljesen :lol: Erre pl. nem emlékeztem, mikor vették le a fiúkét, pontosan-e vagy sem... :) csak azt tudom hogy jó lett az értékük. Hát igazán elhagyhatnák itthon is, ha tényleg ennyire pontatlan!

Nálunk egyik uncsitesómnak az utolsó héten fordult be a baba :) , a kis büdös jól a frászt hozta az anyjára, hogy faros lesz, már császárra készültek, aztán mikor a szülés előtt uh-ot csinált a doki, akkor látta, hogy befordult. De állitólag ez elég ritka... énis azt hallottam hogy általában a 35.hétig befordul és nagyon kevés rá az esély, hogy visszaforduljon farosra, mert már elég kevés helye van forgolódni.... :)

Ági
Vendég

ÉVA! Nagyon köszi, hogy benéztél! Akkor jól gondoltam én is. :D

meri

Sziasztok!

megvolt ma a 4D. Hát a mi kis madarunk elég kis szégyenlős fajta, ismét a lábaival takarta magát, nagyon nehezen tudtunk az arcocskájához férni, de azért sikerült egy-két képet csinálni. Holnap bescannelem, aztán felteszem. Olyan édes volt :-)
Mikor keltegette a szonográfus, enyhe hasmozgatással, akkor a 3. noszogatásra megébredt, majd egy nagyot csapott a kezével, mint aki azt mondja, hagyjatok már békén :lol: :lol:
De bezzeg amióta kijöttünk a rendelőből, azóta egyfolytában mozog.
Mindenesetre így is látszott a lényeg, hogy fejjel lefelé van, de elég furcsa pozícióban.
A feje van jobbra lent, majdnem középen, aztán a köldökemnél van a háta-hasa-feneke, majd a lába visszafordul a teste elé, egészen le a fejecskéjéig. Szóval olyan kis kifli formában helyezkedik el. Elég érdekes, enyhén jóga-pozitúra :lol: :lol:
Talán már vissza nem tud fordulni, a látottak alapján.
De ezért van az, hogy hol a tüdőm alatt, hol a hólyagomnál érzek rúgást, mert amikor megemeli a popóját, akkor kinyújtja felfelé a lábait, amikor pihen, akkor meg lent tartja az arca előtt.
Egyébként 1046 gr, szép nagyot nőtt, a fejecskéje 25.7 cm. Az UH alapján a kora is stimmel, 2 nappal látták idősebbnek.

Akkor majd holnap teszek fel képeket! Remélem fog látszani belőle valami.

Ami a befordulást illeti, Viki a 36. héten fordult be anno, már kétségbe voltam esve, hogy császár lesz. Aztán csak szótfogadott a drága, mondjuk kellett rábeszélni ezerrel :-)
Most meg biztos, hogy 2 hete abban a nagyon mozgós 3 napban történt a befordulás, remélem így is marad.
Ez egyébként mindenkinél egyéni. Valakinek szülés előtt 1 nappal fordul be a baba, vagy közvetlen a vajúdás kezdete előtt. Szóval azért általában tudják mi a dolguk. De szerintem az sem véletlen, ha faros marad. Mindennek megvan az oka. :wink:

Mi az a TORCH???? Én még nem is hallottam erről.

Lituka!
Hát igen rémsztorik mindenhol előfordulnak. Egyébként még nem hallottam olyan dokit, akiről csak és kizárólag jót mondtak volna, ez a kórházra ugyanígy igaz, mivel mindenkinek más az igénye, mást gondol megfelelőnek. Szóval lehet, hogy nekem jó egy doki, másnak meg az nem jó. Ez mindennel így van. Valaki szereti a vanília fagyit, valaki nem :lol: :lol:
Amúgy a soproni kórház tényleg nagyon jó, de ott volt pénz megcsinálni szépre. Az új épületben van a szülészet, sebészet, meg ilyenek, ott minden kórterem nagyon szép, meg úgy általában az egész nagyon modern. De a régi épületek, labor, stb. azok elég siralmasak :-(

Most már megyek, hulla fáradt vagyok, lányzóm nemrég aludt el, ma nagyon kiakasztó napja volt a drágámnak :-) :-(
Pindur pedig szétrugdalja a hasam, úgyhogy rámfér a pihizés.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci,
Képet várjuk :wink: Már szép nagy baba Liliána is :D
Vendég

Sziasztok!

Kata!
Az én picim is ezt a jógás, kétrét hajtott pozitúrát mutatta a múltkori UH-on! A lába a szája előtt volt! :D

Vikci!
Kösz a megnyugtatást, akkor még van időm a lelkére beszélni, h. forduljon be!Tegnap is egyfojtában lent rugdalózott a hólyagomnál, úgy látszik tetszik neki, h. a mami 30 percenként jár pisilni!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok! Jó reggelt!

Katuci,

képet-képet! De kis drága lehet. Már alig várom, hogy holnap elmenjünk a dokihoz és legalább 3D-ben lássam. Meg, hogy mekkorát nőtt. :wink:

Vera,

remélem ezeket a hozzászólásaimat nem veszed okoskodásnak? ár ha elolvasod amit katuci írt az pont ua., mint amit én írtam. Így több felől kaptál/kaptunk megnyugvást ezen a téren. :lol:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Vikci:Holnap azért írj, hogy mekkorát nőtt a kis drága, szerintem az enyém is hasonló méretekkel rendelkezik akkor!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Itt vannak a fotók!

Kép Lilike 26+4

nem tudom mennyire látszik belőle valami, az elsőn résnyire nyitva van a szeme, az alsón meg lebiggyesztette a száját :-) gondolom unta a banánt.. :D

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Kata, édes Liliána! :) Nem teszed fel picit nagyobba is?

Bianka 1385g. Még mindig nem szereti a macerálást, ehhez képest nagyon együttműködő volt tegnap. Persze az arcát csak néhány képen, ott is csak félig mutatta. :D

Íme:

Kép Kép

meri

Katuci, Meri:nagyon szépek ezek a lányok!!!!!
Bár Lilikéhez nagyító kéne!!!!! :lol: :lol: :lol: De az elsőn látszik, hogy nyitogatja a kicsi szemét!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Nagyon édes a két csajszi :D

Voltunk kórházban ellenőrzésen méhszáj szépen tartja magát C200. Dorka kb. 1370 g. Fekvés gyogyi és minden rendben lesz :D Kedden mehetek 4Dre megengedte a doki :D
Vendég

Kata, Meri!
Aranyos a két csajszi! :lol:

Pandi!
Szerencsére elmúlt a veszély, de továbbra is tessék azért pihenni, és minden rendben lesz.
Ha mész 4D-re kérünk majd képeket, meg pociképet is régen raktál fel.

Nem tudom kinél hogy van, de nálunk hatalmas pelyhekben esik a hó, olyan csodaszép innen benntről.
Elöntöttek az érzelmek, elkapott a karácsonyi láz, meg az, h. nemsokára már itt a karácsony és anya leszek, olyan fura (de nagyon jó) érzések kavarognak bennem.

Vikci!
Peszer h. nem haragszom, örülök, h. az ember mindig tanul valamit és egyáltalán nem veszem okoskodásnak. Ma délelőtt rendet raktunk abban a kicsi lenti tárolóban (vettünk oda egy salgó polcrendszert) olyan jó, h. annyi minden befér oda (szerintem még a babakocsi is).Szerettem volna a baba születése előtt megcsinálni (piszkáltam is érte rendesen az embert :) ).

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera!

Nálunk is esik a hó.... A fiúk már ki akartak menni, hogy hóembert épitsenek, alig birtam lebeszélni őket, hogy ebből még nem lesz hóember :) ahhoz nagyon kevés még ez a hó.
Erre kiálltak az ablakba, és Barnus közölte, hogy: "Jó, anya, akkor viszont a télapó jön!" És szorgalmasan könyökölt a párkányon. Atis lebeszélte onnan, hogy a télapó decemberben jön és még csak november van, de Barnus hajthatatlan volt: "Ha nincs hóember, akkor télapó kell!" Télapó-dalokat zengett nekem percekig, közben nagyokat pislogott felém, hátha megszánom... :) Aztán mikor látta, hogy nem nagyon hat meg a várakozása, lemondott a hóemberről is meg a télapóról is, de azért megjegyezte, hogy: "Máskor is fog esni a hó és akkor anya, nem úszod meg a télapót sem!"
Szóval, megkaptam a magamét!!! :lol:
Ennyit a hóesésről.... nálunk.... :D

Ági
Vendég

Szisztok!

Tegnap megvettük a kiságyat, pelenkázófeltétet, pelusozótáskát, szülés utáni bugyit, tetra pelenkákat, kifogó pelust.

Pandi,

De jó, hogy ezek szerint minden rendben. De gondolom azért iziben mozgolódhatsz. Várjuk majd a képeket. Biztosan jól fog esni ennyi megrázkódtatás után végre egy jó babamozi. :)

Ez a hóesés bennem is beindította a karácsonyi gondolatokat. Vajon meddig fog esni? :shock:
Ráadásul az udvaron a füvön meg is marad. Láttam egy kisgyereket aki annyira örül a hónak.Öröm volt nézni ahogy az erkélyen áll és szinte énekel.

Katuci, Meri,

Szépek ezek a kislány magzatok nagyon. :)

Meri,

te a kenguruban voltál ugye? Kedden mi lesz? Párom most is Fóton van. De most nem terepezik hanem szerelni ment.

Vera,

ez tök klafa. Nekem a virágaim kinnt vannak az erkélyen. azt sem tudom, hogy azokat hova teszem. Nem tudom mi lesz a babakocsival. Eddig egy szekrényt sikerült száműzni. De sajnos az nem lesz elég.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Viszont a hátránya a hóesésnek, hogy nem dugom ki az orromat se. Pedig egy falat kenyér nincs itthon. Mindegy van kenyérsütőm. Már oda is tettem egy adagot amúgy is alig használjuk. :) Bár még szerettem volna venni mást is. Feltudnék öltözni de innen bentről sokkal jobb nézni.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Vera

Szivesen mennék szülőszoba látógatásra. Talán mintha egyszer mondtad volna, hogy mikor is van. Megbeszélem a főnökömmel, hátha el tudok menni. (gondolom sokmindent lehet tanulni)
Lehet már irtad, nem emlékszem, hogy nálatok apás szülés lesz?

Nálunk is nagy pelyhekben esik, kb 10 cm esett eddig. Nagyon szép h minden fehér.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Sziasztok!

Gyönyörű kiscsajok, GRATULÁLOK!!!!

Nekem is eszembe jutott a karácsony, meg minden ilyesmi, keresztfiam először látott havat, nagyon örült neki a kis drága, picit szánkózott is a keresztapjával!!!Majd teszek fel képeket!!

szemokzsu

Vera,
A veszély nem múlt el ha elmúlt volna nem kellene feküdnöm meg gyogyit szednem de ha ügyi vagyok akkor így egyben maradhatunk. Poci képet majd teszek fel :wink:

Vikci,
Nem mozgolódhatok minden marad úgy ahogy eddig volt csak most 4Dre elmehetek persze kocsival gyorsan elintézve és csak ide a közelbe nem a 4DGenesisbe :( . Majd a 34. hét után kezdhetek egy picit mászkálni ha addig minden így marad. A lényeg azért az hogy Dorka jól legyen pociban maradjon én még szaladgálhatok eleget.

Pumpóka,
Aranyos a kisfiad tudja mit akar :D
Vendég

Eltünt kismamákat keresek!
Timicsiga? Poppi? Gnesa? Little? Jimmorison? Adire rád nagyon kiváncsi lennék lehet már nem olvasol minket de ha igen kérlek írjál pár sort magadról!!!
Vendég

Sziasztok!

Nem is tudtam még visszaolvasni, ne haragudjatok, tegnap annyira fájt a hasam este, hogy nem is tudtam ülni, vettem be magne b6-ot, attól úgy kb fél óra múlva jobb lett, de nem mertem ide csücsülni, nehogy újra kezdődjön. Ma meg egész nap lakást suvickoltam, így valszeg már este megint nem fogok tudnu jönni, bocsi csajok,majd bepótolom, ha biztos leszek benne, hogy nem lesz semmi baj! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Zsu,

az én keresztfiam is most látott először havat. Bár Ő még nem fogja fel, mert pont ma 7 hónapos. :) Mindenképpwen megírom, hogy mekkora a kis Mátém. Hogy vagy egyébbként? Nem válaszoltál a kérdéseomre! Hogy mi ez a stresszelés meg ilyenek.

Pandi,

gondoltam, hogy csakis kocsival mehetsz mindenhova. Az tényleg :cry: , hogy nem a genesisbe mentek. De most tényleg az a lényeg, hogy rohangálhatsz még eleget, ahony írtad is. :wink: Pihizz!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vera
Áronom is későn... 34-36. héten fordult be ill. vissza mert amíg meg nem fordult végig fejjel lefele volt csak gondolta ad egy kis izgalmat az anyjának... :)

Vikci
A mi keresztfiunk is pénteken született.
Ábel 3400 g és 52 cm. :) holnap nézzük meg...

Pumpóka
nagyon aranyos a télapós sztori! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Küldtem privit, megkaptad??????????????????
Vendég

Megpróbálom nagyobba feltenni, nem tudom, hogy mért lett ilyen kicsi. Mondjuk az eredeti fotó sem túl nagy, de valami extra méretűre lekicsinyítette a program. Mindjárt próbálkozom!

Meri!
Nagyon édes a kislányod! :-)

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Kép

Na így talán már jobban látszik a kis drágám! :-)

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Tanfolyam: minden kedden 16 órától a Madarászban. 3-4000Ft, anya és apa is mehet ezért az összegért. (Azért még megpróbálom pontosítani.) Külön jelentkezni nem kell, a 2. emeleten van.

meri

Sziasztok!

Most voltam védőnőnél, reméltem megint azt mondja, hogy minden rendben, erre meg magas a vérnyomásom! :(:( Nekem,akinek 110/70 fölé szinte sose ment eddig. Azt mondta nem vészes, csak határeset 130/90 -es de oda kell rá figyelni, és méressem a dokival is, és ha magasabb lesz, vagy ilyen marad akkor sűrűbben kell járni méretni. Egyébként minden más rendben, holnap délután megyek dokihoz, akkor megbeszéljük a pocifájásokat is, meg akkor még ezt a nyomvadt vérnyomást. :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Pandi!
Ügyi vagy és egyben maradsz a végéig, szedd a gyógyszert és minden rendben lesz a végéig! :)

Viki!
Szerintem pihenj egy kicsit és ne takaríts ha fáj a pocid.

Mamacka!
Remélem én is, h. befordul, most még hol lent hol oldalt érzem a rugdalását...

Vikci!
Mi jövőhét akarunk anyukámmal vásárolni a Csalogány utcában, és az ázsia centerben. Ti hol vettétek meg ezeket a dolgokat? Jöszz holnap? Én igen!

Bchris!
Menjünk együtt a szülőszoba látogatásra (énis elmennék még 1 x-szer!)
A legközelebbi időpont 11.hó 20-án lesz, most kedden a megszületett gyermek első napjairól, vizsgálatokról, szoptatásról lesz szó. 11.hó 27-én babaápolási ismeretek lesznek, 12.04-én pedig újabb szülőszoba látogatás.
Küldök privit!

Vera
Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok csajok!

Hol fogtok szülni?
János kórház valaki?

Kép

Kép
ibm

Szia Ibm! Jelen, János! :)

Ági
Vendég

Sziasztok!

Meri!
Begépeltem a SOTE 2 előadás anyag összefoglalóból pár előadást!
Krisznek már elküldtem neked is küldjem?
Jössz holnap?
Vera

Kép

Kép
nagy vera

Szia Pumpóka!

Szuper! :lol:
Látom már jóval előrébb vagy mint én de sebaj legalább lesznek infóim! :lol:
Mikor lesz a nagy nap?
Dokihoz is a Jánosba jársz?
Én még sosem voltam,mert a dokim eddig a Rókusban volt,de mivel az megszűnt így valúszínű ott lesz,már dolgozik ott csak még ki kell mindennek alakulnia, azt mondta!
Barátnőm ott szült,azt mondta nem rosszabb mint a többi!
Kinél fogsz?
Jársz szülésfelkészítőre? Állítólag van.

Kép

Kép
ibm

Ibm,
Nővérem ott szült szeptember végén és én végig ott voltam vele. Mire te mész már készem lesznek az 1ágyas fürdőkádas szülőszobák szóval tuti jó lesz :wink:
Vendég

Sziasztok!

Vera:Nekem is elküldenéd az előadás anyagokat??Előre is köszi!!!szemokzsu@citromail.hu

Vikci:Holnap írok neked is!!!Remélem jól vagy!

szemokzsu

Köszönöm a válaszokat!
Remélem szuper lesz,azt mondta a dokim már az új szülőszoba is készen van! :lol:

Kép

Kép
ibm

Vera : légyszi nekem is küld priviben az anyagot ha nem gond...

Egyágyas fürdőkádas szülőszoba...irigykedem :)

A picikről a 4Ds képek nagyon édik... :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Vera ,

holnap hívlak. Okés? Most már tudom, hogy bizti megyek holnap.
Halihó!

Jó éjt!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?