Új privát üzeneted érkezett!

Kitartást ehez a sok-sok vizsgálatra!!
Remélem,azért téged is minél hamarabb meglátogat a gólya :D :D Szorítok neked,de azért nemhadjátok abba a próbálkozást ugye??

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok
Még nem olvastam vissza,délelőtt anyumnak segítettem pakolni,jönnek hozzá is a festők....
Közben csináltam pocifotót is,ide is felteszem.

Betti
Boldogságos névnapot Rékának.:) Sok sok puszi.

Kata,Borsika
Rólatok Ti is tölthetnétek fel képeket.Kiváncsi társaság vagyunk. :lol:

Magi
Merre jársz????

Ibici
Holnapra jó utat és kellemes időtöltést.:)

Gabi.:(:(:(
Jajj de sajnálom,azért remélem a legjobbakat,már ami jót ebből ki lehet hozni. Szurkolok továbbra is!

Edoci
Hogy vagy????

Csajok lehet hétfőtől határozatlan ideig nem lesz netem.... :cry: javítják a laptopot.... :? Nem tudom mikor fogok jelentkezni.

Szeretném kérni,ha nem probléma,hogy valaki adja majd meg a telószámát...persze elméletileg még ráér...de ki tudja...Valaki priviben????Egyből írok is neki,így tudja az enyémet is. :wink:

A képek....
Kép

Kép

Kép
Vendég

Ibici, Lego köszönöm.
Nem nem hagyjuk abba, azt tudom hogy Rékánál is voltak ilyen hosszú ciklusaim, meg Norbinál is, és velük is sikerült. Úgy hogy még nem adom fel, most még jön egy hónap clostys ciklus, ha most nem sikerül. És csak utánajön a kivizsgálás. Tehát szerintem januárban. Már ha addig nem kopogtat a gólya.

Lego itt a számom
06303817904
Nagyon szupik a képek, nagyon szép a kislányod.
Csini vag ynagyon:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!Kitartás sikerülni fog!

Ibica!Jó "idötöltést" :wink: Mikor jöttök haza?Viki addig hol lesz?

Lego!Magdró is rgsz fel képet?Én is rakok fel :wink:

Dodó!Én Zsófival rengeteget lustálkodtam és olyan jó volt használd ki a második babánál már nem lesz ilyen nagy nyugi :wink: Kép Kis családom Kép Pécsen kirándultunk Kép Imád hintázni

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata,most épp nincs rólam kép...nincs aki csináljon,de a 65 oldal kb harmadánál vannak nyári,nyaralós képek.Egyiken én is rajta vagyok meg előbbre is van pár kép. Lesd meg. :wink:

Aranyos kis családod van.:) Zsófi nagyon tündér baba.:)
Vendég

Lego!Dorka igazi nő nagyon édes.Anyum azt mondja a 3év a legkönnyebb ez igy van?Ti merre laktok?izgulsz már milyen lesz két babával?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Köszi Kata.:)
Könnyűűű?Nem hiszem,hogy könnyű lesz.Dorka nagyon anyás,most is itt ül az ölemben.Csak velem alszik el...csak velem van szinte egész nap...szóval nem lesz leányálom,de megbírkozok vele szerintem.Nem félek,még nem....persze azért aggódok,hogy bírom-e a strapát.

Zalaiak vagyunk.:) Mint Bettiék.:)
Vendég

Sziasztok!
Na, hát asszem ma megkezdődött az az igazán erős hányingeres időszak... Ugy fél 3-kor ebédeltünk csak (mert sétálni voltunk ebben a hideg de gyönyötű napsütéses időben)....de csak krumplilevest tudtam enni...mondjuk azt ettem 2 tányérral... de a chillis babot, amit kivettem a hűtőből, levettem a fedelét, és egyből öklendezni kezdtem tőle.... ugyhogy ma csak reggelit ettem, két tányér krumplilevest (az viszont nagyon jól esett) és előbb egy almát.... pedig tegnap a chillis babot csomót ettem, ma már a szagát sem bírtam. :) Hát ez van...ja, és a teát sem birtam meginni, csak hideg csapvizet!

d.dodó

Sziasztok!

Gabi!
Nagyon sajnalom, latom senkinek sem konnyu :roll: Ilyenkor az ember felteszi ezeket a kerdeseket, de vegul minden a helyere kerul. En hiszem, h megvan az ertelme ezeknek a mostani pillanatoknak is. :)
Ertem en mit akartal mondani, csak nagyon fel van gyulve bennem is. Azzal a temaval kapcsolatban, illetve a gyerekprojektessel is. Szoval ingerult voltam, de nem akartalak megbantani. :?
Te hogyan kezdtel eloszor Closztyt szedni? Hogyan jott be, h vmi nincs rendjen?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok ujra,

Lego, magamrol mar raktam fel azt a pici kepet, babas kepem meg meg nincs.. illetve van!
Íme :D
Kép (Ha nem működne a feltöltés, ez a 12 hetes uh-képünk :) ) Szoval mindenki el tudja képzelni.. :)

majd töltök még fel pocakos képet, de most még az se túl látványos :lol:

De a te képeid is nagyon jók!! :D Dorka tényleg igazi kis hölgy!

És Zsófi is nagyon tündéri, Kata!
Dodó, remélem, rosszabb nem lesz.. nekem is igy indult, aztan erősebb is lett, s sajna főleg a gyümölcsök jöttek ki egyből, a tészta és sütifélék viszont nem...
Viszont a krumplileves dologban lehet valami, én is azóta is sokkal jobban szeretm a savanykás pikáns kajákat, pl: zöldbabfőzelék, tökfőzelék, uborkatokány, sóska, bableves...még amit régen utáltam azt is.
Na nem sorolom, nehogy rosszul légy ettől is :D kitartás!!
Vendég

na nem sikerült...
hogy kell feltölteni, hogy egyből látszódjon?
Vendég

bosika!
nekem is a savanykásabbak jönnek be, meg most pl kakaós lekváros tésztát kívántam meg :) !

d.dodó

Ibici!

Nekem is pont igy volt ez a ciklus, mintha en irtam volna :cry: Ugyanakkor nem lehet ennyi mindent csak bekepzelni, azt hiszem a testunk atveszi a vagyainkat, v vmi ilyesmi :?

Betti!
En megis szoritok neked :) Nekem mar nem erdemes, legalabbis egyelore. Ahogy Dodo mondana, egynapos terhes vagyok :P

Dodo!
Gondolj arra, h ha nem lenne semmi bajod azon paraznal... :lol:

Lego!
Csini a hasad! :wink:

Kata!
Szepek vagytok :wink:

bangham

Moni!
Ez teljesen igy igaz, akkor azt hinném valami baj van.... igy csak türöm, és azt eszem, amit megkívánok! :lol:

d.dodó

Pl kakaos lekvaros tesztat :shock: remelem azert nem savanyu uborkara! :o :lol:

bangham

hat a csemege ubi nem véletlenül klasszikus... :lol: :lol:
a mai napig nem tudok ellenállni neki, egyből letolok egy fél üveggel ha van otthon.. :)
majd a mikulástól ezt kérek csoki helyett :D
Vendég

Köszönöm szépen mindenkinek!
Remélem sokat tudunk majd pihizni,kirándulni,fürdeni.Még holnap reggel azért benézek hozzátok.

Legó,Kata!
Szuper jók a képek!Mindkét kiscsajszi nagyon helyes!És legó a pocid hát..............Lehetek egy kicsit irígyke??????????????Nagyon helyes.

Móni!
Akkor a következő lépés az,hogy a testünk teljesíti a vágyainkat ugye?????????????? :wink: :wink: :wink: És a karácsonyi vacsi alatt meg lesz a nagy bejelentés :wink: :wink: :wink: :wink:

dodó!
tényleg furi amit kíván az ember a pocakosodás alatt ubi,kakaós lekváros tészta.Teljesen mindegy amit a szervezet kíván megkell neki adni :D :D :D :D :D :D Ja és azt hallottam aki ubit kíván az kifiút hord a szíve alatt!!!Majd meglátjuk!!Egyébként mit szeretnél?Kisfiút vagy kislányt?

Borsika!
Te mikor mész elgközelebb UH-ra?

Kép
Kép
a.ibici

Köszönöm mindenkinek a dicséretett :D

Borsika!Nem látom a képedet :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Legó!
NAgyon köszönöm a Réka nevében is!!!
TEL 30/270 88 73
Írj majd egy sms-t ha nem lesz net a doki után!Ha nem nagy kérés!
Nagyon csini vagy még mindig!
Kata!
Szuper a kép!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Reggel kinyitottam a szekrényt hogy kivegyem a kabátom és elkezdtem öklendezni.Utánna anyukám lefőzte a kávét és szintén de nem merem beleélni magam mert szerintem csak az érzékeim játszanak velem de ezt le kellett írnom!

Reméllem valaki majd válaszol is!

Szép napot mindenkinek:BEtti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Szépjó reggelt mindenkinek!

Betti!
Ez jót jelent :D :D De izgi.Bírtál a kávéból inni??????????

Mi majd úgy 11-körül indulunk,addig vagyok benézek hozzátok!!

Kép
Kép
a.ibici

Ja és nekem semmi gondom nem volt a kávétól éppen most nyeltemle és fini volt.De inkább nem részletezem,mert Bettinek ez nem jó.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!
Én alapban sem szeretem a kávé illatát de most még mindig szellőztetek anyukám meg jókat röhög hogy ő nem érez semmit! :?
Hát nem tudom mit jelent ez :shock: de reméllem jót! :)

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok, jó reggelt!

Ibici, jó utat és nagyon jó pihenést!

Betti ez "jó" hír :D Hogy mi mindennek képesek az emberek ilyenkor örülni, nem? :lol:

Én meg pont mostanában kívánom a kávét, eddig sosem ittam. De most 90/55 volt a vérnyomásom legutóbb, lehet, hogy azért...
Nem tudtok valami házi praktikát, hogy magasabb legyen? (szerek nélkül)
Vendég

Borsika!
Nekem is terhesen az elején ilyen alacsony volt pedig alapban 130/90 szokott lenni 90/50 volt .
Ez a terhesség első szakaszában természetes úgy tudom

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Betti!
Ez jó jel.... én is öklendeztem a kávétól

Csajok!
Tegnap elmondtuk anyunak skypeon a jó hírt. Örült neki,de a többieknek még nem mondja el. Mondjuk előszőr is mi is ugy terveztük, hogy csak ha hazamegyünk akkor mondjuk el, de anya előre tud esetleg nekem helyet keresni, hogy elmenjek uh-ra, ezért is mondtuk el neki.

d.dodó

Dodó!
Jó lenne ha igazad lenne de félek hogy csak a szervezetem már játszik velem!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Jajj, ugy kene mar egy jo hir! :wink: Ugy tudnek neki orulni, mint a sajatomenak :o Es ha vegre megtorne a jeg, johetnenk mi is, a tobbiek :)
Hulye kerdes: az, h oklendezel azt jelenti, h jon is vissza vmi, v csak az erzes? :oops:

bangham

Ibici!
pont igy kepzeltem el :wink: Csak azt nem tudtam hogy fogom kibirni karacsonyig. Igy most mar konnyebb lesz :wink:
Lemaradtam: merre mesz es meddig? :oops:

bangham

Dodo!
Egy anya elott nehez is eltitkolni, meg akkor is, ha meg szeretned...Zsoltit mi is telefonon jelentettuk be es ettol nem lett kevesbe izgalmas... :o :)

bangham

Móni!
ha még egyett öklendeztem volna már jött is volna! :oops:

Meggyógyultál már?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kulonben ugy van, mint gondoltam: most teljesen lenyugodtam, a legszornyubbek azok a napok, amikor remenykedek :? Most eppen haragszok magamra nagyon, mert elkuldtem a fiukat egy apa-fia jatszohazba, egy hete keszulnek ra, erre kiderult, h rosszul ertettem, a tegnap volt :twisted: Legkozelebb majd februarban :(

Ujra egyedul beszelgetek :roll:

bangham

Móni!
Nem vagy egyedül csak egyszerre írtunk
Bár mindjárt megyek altatni a RÉkát
De addig beszélgethetnénk!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Móni!
nem jössz? :cry:

Se a többiek!

Magi,Gabi,EDoci,legó?????????

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Igen, jelenleg nem faj semmim :? Attol felek, h nem fogok orvoshoz menni, aztan megiscsak van valami bibi :? Csak olyan nehezen veszem ra magam, foleg ha nem zavar jelenleg, es itt olyan fura az egesz egeszsegugyi rendszer... :roll: Mindenre Paracetamolt irnak, ill. :roll: megmondjak, h nincs semmi bajod :roll: Legutobb, mikor a ferjemmel voltunk, orultunk, h milyen kedvesek voltak, mig ra nem jottunk, h semmit sem mondtak, vagyis mi mondtuk a diagnozist is, meg az otletet is, h mit kell csinalni... A doki meg megkerdezte, h esetleg kerunk-e ilyen es ilyen gyogyszert, meg ha gondoljuk, akkor majd vegyuk be... :o :shock:

bangham

Betti!
Jovok, csak beindult a mondokam :lol:

bangham

Betti :?:

bangham

Móni!
Örülök hogy jobban vagy én mencsi előtt mindig kicsit furin vagyok így ezért gondolom hogy nem vagyok sajna most sem babás!
Bár én sem bánnám ha megtörne már a jég és ha én lennék az az meg pláne jól esne bár úgy örülnék már nektek is!

Szóval mindegy csak már valaki megint babás lenne!!!

sajna mennem kell álmos a törpe de várok egy 5 percet!pisi stb.ha tudsz írj ill.ÍRJATOK!!!!!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Akkor sziasztok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Irtam es eltunt :twisted:

Betti!
Mindenki azt mondja, h az elojelek ugyanazok, mint a mensiei. Csak hogy ne tudjunk semmit. No meg remenykedhessunk :wink: :)

bangham

Sziasztok

Csajok valami gáz lehet velem, megint fáj amikor pisilek, de most véres is a vizeletem:(:(:(:((:

Kép

gabi1

Helló Csajok!

Látom írtatok jó sokat!
Betti
Annyira szorítok Neked!Biztos siker érzek!De tényleg. :wink: :wink:
Ezek a jelek meg már biztatók.
MEntettem a számod.Írok majd,pláne ha nem lesz gépem.
(Hiányozni fogtok)

Amúgy holnap tuti egész nap nem leszek,mire pestről hazaérünk..... :roll:
Erről jut eszembe...valakinek nincs gyors és egyszerű útvonalajánlata Budaörsről (M7) eljutni a 2.kerületi 4D genesis-be,Budagyöngye bevásárlókp....

Kávéundor...én bírtam a kávét,vagyis az elején elég szarul voltam az "illatástól" (akkor inkább szag volt :lol: ),de megittam.Nem bírtam nélküle létezni.Reggelente igaz MAciskávét iszom,sok tejjel,imént benyomtam egy cappucinót....Ennyi elég is mára.

Írjatok Lányok,nem eltűnni!!!!

Szép délutánt.
Vendég

Felhívtuk az egyik urológus rokonunkat, azt mondja hólyaghurutom van. Most üljek forró vízbe, meg igyak cickafarkfű teát. Holnap meg elmegyek dokihoz.

De hát nem rég volt, akkor szedtem rá a antibiotikumot.

Kép

gabi1

Gabi!

jajj :( Ha az orvos nem mondja, mondom en, de azt hiszem mar te is tudtad :( Szoritok, h megse kelljen ujra az antibogyo. Ki kellene mar kerulnod ebbol a balszerencses idoszakbol :?
Nem tudom tudod-e, h mire kell figyeljel most es a jovoben? Nekem van par otletem, mivel en is atestem rajta...

bangham

Móni, megköszönném, ha mondanál róla valamit, mert még nagyon nem vagyok ezekkel tisztában.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Nem is tudtam még visszaolvasni, ne haragudjatok, tegnap annyira fájt a hasam este, hogy nem is tudtam ülni, vettem be magne b6-ot, attól úgy kb fél óra múlva jobb lett, de nem mertem ide csücsülni, nehogy újra kezdődjön. Ma meg egész nap lakást suvickoltam, így valszeg már este megint nem fogok tudnu jönni, bocsi csajok,majd bepótolom, ha biztos leszek benne, hogy nem lesz semmi baj! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

viki
nem lesz semmi baj de azért ne suvickolj sokat!

legó!
tényleg úgy érzed siker?bárcsak igazad lenne

Gabi
gyógyulást

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

lányok!
szerintetek lehet hogy a szoptatás miatt nem jön a tesó?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!Te még szoptatsz?Én úgy hallottam lehet tesó de akkor a nagy megundorodik a tejtöl de olyat is olvastam a tervezett baba elött már ne szoptasunk.

Viki!Vigyázz magadra :!: :!:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

igen még 3 szopik + néha este 1 és akármi van nem undorodik se mencsikor se semmikor
cICIFÜGGŐ!
igen én is olvastam ezt is azt nem tudom majd meglátjuk!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?