Új privát üzeneted érkezett!

Bóbita!
Rozi még mindig felébred kb. 5x éjszaka. Tudom ez nem vigasz, de meg lehet szokni. Én nem szoktam sírni hagyni max. 5 percig, mert tutira kisírná a lelkét is és nem hagyná abba (ezt az autóban tapasztaltam, ott nem tudtam felvenni, csak simogattam, meg duruzsoltam neki) és amúgy sem hiszek abban, hogy azzal kényeztetjük el a picit, ha megvígasztalom amikor sír. Ez nem kritika vagy ilyesmi, mindenki másképp csinálja :wink: Én is azt olvastam erről, amit Judit írt!

Rena!
Nagyon nehéz lehetett az az egy hónap, alényeg, hogy már túl vagytok rajta!

Evica, Szoni, Etus, Mano, Fronell, Kata hol vagytok????????????? :?:

Pusszantás

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!

Június!
Köszi megvagyunk, csak mindig amikor próbálnék visszaolvasni, közbejön vmi és zárhatom be a Babanetet. Úgy meg nincs pofám írni, hogy nem tudom, hogy kivel mi van?!
(De most sem vagyok ám képben)
Én sem szoktam Marcit sírni hagyni, mert nagyon be tudja magát hergelni és úgysem hagyja abba addig amíg nem vesszük fel éjjel pedig amíg cicit nem kap. Szóval hamarabb szabadulok, ha odaadom neki már az első nyekergésre és így még Szonjit sem kelti fel.

Képzeljétek kedden Marci megfordult hátról hasra...

és ismét nyűgi, folyt köv vmikor.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:30-kor.
Vendég
 

 
 

Sziasztok :)

Akkor itt a tábla:

Kép

Én most nem írtam bele saját adatot, ugyanis már nem tudom pontosan megmérni Bogyómat :? Rúgkapál a mérlegen :)

Annalucust én se hagyom bömbölni, amint tudom, felveszem. Mondjuk nincsenek is extra hisztijei, hálistennek :oops: Bár ma erre is rácáfolt, egész nap sírt, ha nem volt kézben :( Nagyon gyömöszkölte a kis kezeit, sztem megint fog-dolog. Eddig halogattam a dentinox vásárlást (az első fogat jól tűrte), de holnap beszerzem.

Szoni, gratula Marcinak! :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

En teljesen kesz vagyok, az en edesdraga egyeduljoleljatszo gyerekem egy hisztis sarkany lett! :twisted: Mivel 2 heten keresztul mindig volt egy nagyneni, nagybacsi, nagypapa, nagymama aki foglalkozott vele, olbe vette, jatszott vele, gugyogott neki stb. hogy mostanra elfelejtett egyedul jatszani... mit jatszani? egyedul "elni"!! Abban a pillanatban hogy lerakom, vagy nem foglalkozok vele, mar ordit is, de nem akarhogyan, hanem ugy, mint akinek faj valamilye, kozben hatalmas krokodilkonnyek potyognak a szemebol... iszonyatos. Peldakent ha tudjatok, nezzetek meg a blogon a legfelso kep alatt van egy video... felelmetes... es ezt csinalja egesz nap! Eloszor meg vicces volt, de most mar kezdek ketsegbe esni. Hogy fogom visszaszoktatni arra, hogy egyedul is ellegyen?!?!?!? :(

Fronell: vegigrohogtem a beirasodat, vicces vagy! :)

Junius: mi is kelunk meg ejszakankent legalabb 4-5szor. Ebbol egyszer adok neki inni, egyszer megetetem, a tobbi alkalommal altalaban eleg a cumi-visszatolas, de akor is faraszto.

Szoni: Milyen kis ugyes a Marciiii! Bercel is forgolaszik hatrol hasra (is), csak szegenykem meg nem jott ra, hogy a bennragadt kezet hogy huzza ki, igy a fordulast mindig bomboles kiseri. De hasrol hatrafordulas mar profin megy. (foleg mivel utal hason lenni ugye...)

En sem hagyom bombolni Bercust, egyszeruen nem birom hallgatni ahogy sir. Nem birja a lelkem. Pedig lehet hogy azt kene, hogy "visszaszoktassam"... vagy?? :oops:
na megyek aludni, nagyon almos vagyok
jo ejt

zetus8
 
 


Tegnap levittem Bercust merni a vedonohoz, 6333 gramm, es 64,5 cm. Hat nem hizunk mostanaban vmi sokat, 1 honap alatt 370 gramm... de azert gyarapszik, es nekem ez eleg. Nem hiszem hogy valamikor is nagydarab lesz, az apja 63 kilo... Mondta a vedono, hogy kezdjek el neki adni reszelt almat, ugyhogy tegnap kapott 2 kanalla, tetszett neki, panaszkodott amikor nem kapott tobbet, de nem akarom megterhelni a kis gyomrat, eddig csak anyatejet kapott ugye.

Tegnap megvolt elete legnagyobb hisztije, az apja kezeben volt, en meg masszornel voltam (ott voltak ok is), fel ora volt csak a masszazs, de a gyerek vegigorditotta, igy meg nem halottam sirni, az apja annyira kiakadt tole, hogy bevitte a furdobe es lemosta az arcat hideg vizzel... borzaszto volt az egesz. Aztan megnyugodott a kezemben, es el is aludt rogton, de meg almaban is kapkodva vette a levegot... Szegeny Oliver total kiakadt, nagyon odavolt, hogy igy sirt nala a mano, azt mondta tobbet nem mehetunk el ilyen hosszu idore tole... mondjuk igaza van, ez a 2 het tenyleg sok volt, de nem igy terveztuk, csak igy alakult...

Ma viszont kis tunder, eppen egy oraja jatszik EGYEDUL a foldon, annyira eeedes! Es ma eloszor fordult ugy hatrol hasra, hogy utana kihuzta maga alol a kezet. Holnap lesz 5 honapos. annyira rohan az ido... most szuletett! :)

Veletek mi van? Mindenki ugy eltunt...

na eddig birta, megyek
pussz

zetus8
 
 


Etus!
Nálunk ugyanaz van, mint Bercelnél. Rozit tegnap vittem tanácsadásra és 6030 g. volt csak. Egy hónap alatt 250 g. Azt mondta a doktornő,hogy ez nagyon kevés és adott egy mérleget, hogy mérjem mennyiket szopizik és azt mondta kezdjük el a főzeléket enni a déli szopi helyett. Hétfőn kell visszamennünk. Tegnap adtam neki krumplit (nem szopi helyett, azt még nem akarom) összesen kb. egy evőkanállal nyelt le belőle, a többivel jól elszórakozott. Eddig ahányszor megmértem, mindig 100 g-okat evett meg, egy nap kb. hatszor - hétszer, tehát napi kb. 700 g-ot. Az nagyon kevés szerintetek??? Amúgy jól van, tök jól érzi magát és 5 hónaposan megduplázta a születései súllyát, állítólag utána már sokkal kevesebbet gyarapodnak a gyerekek.

Az a hiszti a masszőrnél nagyon durva lehetett, ilyenkor mindenki kiborul (szerintem mi szülők jobban mint a gyerek, pedig ő bőg).

Fronell!
Tök jó, hogy Alma baba már nem kell olyan sokat éjszaka. A takonykór nálunk is tartott pár hétig, naponta kétszer porszívóztam és egyszercsak abbamaradt.

Pusszantás

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!

Ugy látszik mindenkinél jön elő a hisztis időszak. Nálunk a legujabb hogy nem eszik 2 etetésnél csak nyamnyog. Nem is hiztunk semmit múlz héten. a főzelék egyáltalán nem kell neki a tejpép se mindig.
Mi lesz velünk nem tudom?

Zetus! Hát igen már rafkósak és hozzászoknak ahhoz hogy mondig foglalkoznak velük. Hál isten a Liza elvan egyedül még....
este van cirkusz 9 és 12 között,de 3 napja játszunk a szőnyegen orditás helyett,aztán elfárad de én is.

Tegnap voltunk babatornán...nagyon jó élvezte és nagyon elfáradt 3 órát aludt utána mozdulatalanul,pedig még volt pár elintézni valóm. félelemetes gyakorlatokat végeztünk....pl lábánál fogva hntáztattuk öket. Liza sokat feszeng azt mondták jót tesz neki a torna.

Üdv Rita

Kép
bóbita3
 
 


Sziasztok :)

Zetus, rendeződtek azóta a dolgok Bercussal?

Bóbita, a babatorna jól hangzik :)

Gyarapodásban mi is megálltunk, pedig eszik rendesen a kis drága :lol: Gyanítom, hogy a hozzátápi miatt...vagy csak beálltunk egy időre, merugye a születési súlyt már megdupláztuk :roll:

Az éjszakáink nekünk se nagyon javultak...mostanában este 9-kor bealszik kaja közben, egy óra múlva felébred, 11 körül visszaalszik, egyszer kelünk 3-4-kor, aztán 6-7 körül, aztán 8-9 körül kezdjük a napot... Úgy havonta-kéthavonta van 2-3 nap, amikor 9-kor elalszik, és nyomja reggel 6-7-ig... Jól megszívat ezekkel az íccakákkal :? :D Kezdenem magam beleélni, aztán kezdődik minden előlről...

Este hozom a táblát.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Itta táblácska:

Kép

Jó éjt.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Nincs időm sajnos visszaolvasni. Jól vagyunk eszünk sokat húst, gyümit, főzit. Pörög-forog és ellop mindent. Cuki imádom. Viszont 4-kor kelünk minden reggel és nem tudom leszoktatni rólla. Megvolt a féléves buli hoztam pár képet remélem nem baj. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép


KépKépKép
rena10
 
 


Sziasztok!

Vagyunk még, csak az elmúlt időben annyi programunk volt....
Zenebölcsi, babaklub, találka, vagy jönnek, vagy megyünk...Társaságba járnak a gyerkőcök!

Szegény Palkómnak jön a foga, szegénykém néha kicsit kínlódik. Lehet, Etus, hogy nálatok is ezért van sírás! Egyébként a szokásos kis vidám fickó, csakhát néha sírdogál. Amikor fáj neki, akkor szopizni is úgy szopizik, hogy cici: szívunk rajta párat, majd kézrágás, megint cici, újra kézrágás. De még jó, hogy nem a didit rágcsálja. Szóval elvagyunk. Az ő nyála is dől, Johannám meg törölgeti...

Johikám kezd szobatiszta lenni, ha itthon vagyunk, akkor pelus nélkül van, aztán szól ha kell pisilni, kakilni. De persze néha becsusszan neki ez az, meg van úgy, hogy nem is kell neki...Hát be vagyok fogva rendesen! Ezért sem nagyon érünk rá.

Paliról nem tudok adatokkal szolgálni, már rég voltunk a védőnőnél, főleg hogy most valaki más lesz. Múlt héten jött az eddigi hozzánk, aztán mondta, hogy már nem ő lesz nekünk. Sajnálom, mert aranyos volt, dehát biztos a másik is az lesz. Szóval majd biztos fog jelentkezni, bemutatkozni, aztán majd mérekezünk.

Bea,
A súllyal kapcsolatban szerintem ne aggódj!! Én nem hiszek abban, hogy minden gyereknek kéne követnie valami normát hízás, növekedés terén. Az a lényeg, hogy gyarapszik. Ha szopizik, és ő utána meg van nyugodva, akkor evett eleget. Én nem tudom, Pali mennyit ehet mostanság, nem mérem. Megelégszem azzal, hogy nyugis, kakil, pisil.
Ahogy a képekre visszaemlékszem, Te sem vagy egy nagydarab. Gondolom ő sem lesz az! :wink:


Látom egyébként, hogy senki sem AKTÍV!!!!!!!!!!!
Lányog, egy kis pörgés!!!!!!!!!!!

SZÉP HÉTVÉGÉT! Kata

Kép


Kép
skat
 
 


Sziasztok!!

Bercellel mar minden okes, visszatertunk a regi kerekvagasba... :)) Delutan 3-ig szuper a napunk, utana, foleg delutan 5-tol nyugos, nem tudom miert. Reggel fel 8-kor kel )se elobb, se kesobb, vicces... :)) 8-kor szopizik, es utana tok jol eljatszik ket takaron egyedul a foldon. Most mar folyamatosan forog hatrol hasra, hasrol hatra, olyan mint egy sajtkukac, allandoan mozgasban van. Szegenykem a nagy forgasban neha "lemaszik" a ket takarorol, ilyenkor koppan a kis buksija a parkettan, akkor nagyon tud sirni szegenyke...10-kor adok neki reszelt almat, utana alszik (tegnap pl. masfel orat - nalunk ez nagy szam!!) 12-kor megint szopi, jatek egyedul a foldon, igaz, ilyenkor mar kevesebb ideig birja, es igenyli hogy egy ido utan en is ott legyek mellette. 2 korul alszik kb. 40 percet, 3kor megint eszik, aztan 6kor, fel9korul furcsi, utana megint kaja es megy aludni. Az ejszakaink altalaban egesz turhetoek, bar kelni kell hozza legalabb 5-6szor... ma meg vagy ezerszer... alig aludtam... azt hittem, ha majd mar forog, akkor konnyebb lesz neki az alvas, hat nem, van hogy hasra teszem, es atfordul a hatara, de persze a kisagy kicsi, ugyhogy az oldalahoz passzirozodik, es persze felkel es sir... na mindegy. Edes pofa azert, nagyon imadjuk! :)

Skat: jo hogy ilyen mobilisak vagytok, es mentek mindenfele, biztos elvezik a gyerkocok! En sem vagyok egy otthonulos tipus, de ilyen hidegben nem egy nagy elvezet BKV-zni... Azert neha igy is kiruccanunk, voltunk pl. Timikenel, majd rakok fel kepeket ha lesz idom! :)

Judit: gondolom teged nem vigasztal, de engem picit megnyugtat, hogy nem csak az en fiam ilyen sokszor kelos ejszaka... :)) Anyosom midnig mondogatja, hogy biztos ehes a gyerek, azert kel fel annyit, adjak neki vmi mast mint anyatejet, mert lehet hogy "hig" a tejem.... de nem tunik ehesnek, ki se nyitja a szemet amikor felkel, csak nyuszit, amikor meg betolom neki a cumijat vagy mas pozicioba rakom, rogton visszaalszik... Mondjuk hajnali 4-kor megetetem kb. akkor ugy eszik mint aki soha nem evett....

Na megyek, mert ma eskuvore megyunk, keszulodnom kell...
jo hetveget mindenkinek!

zetus8
 
 


Latom eleg "halott" a forum, s mivel magammal nincs kedvem most beszelgetni, rakok fel Bercel-kepeket :)
Kép Dödölle
Kép Dödike

zetus8
 
 


Sziasztok Csajok!

Ezen a borongós, ködös napon tessék billentyűzetet ragadni és írni :lol:

Rozi babável elkezdtük a krumplit enni, eddig reszelt almával jött be. Tegnap volt először kemény a kakija, mit mondjak a szaga is elég "kemény" volt. Szegénykém úgy erőlködött, mire megszülte. Folyton fel akar ülni, olyan vicces ahogy a lábait megfeszíti és felemeli, közben a fejkét emelgeti. Mondtam neki, hogy hasizomból tutira nem fog menni :lol: Ha sikerül stabil tárgyba kapaszkodnia, simán felhúzza magát. Sokat beszélget és mostanában sikítozik ,de iszonyú hangosan. Úgy tünik imádja hallani a hangját. Éjjel még mindig sokat kelünk, legalább nappal nagyokat alszik.
A játszószőnyegén tegnap eljátszott egy órát egyedül. Ott voltam mellette,de nem igényelt különösebb foglalkozást csak néha odaadtam neki egy - egy játékot.

Hallottátok, hogy mi történt az 5 hónbapos kisbabával. :cry: Nagyon megviselt, én is szoktam Rozit kint altatni :? :? Hát ha eddig 10 percenként néztem rá, most 3 percenként fogok!

Nemsokára teszek fel képeket is !

Puszika

Etus!
Bercel rengeteget változott, de még mindig nagyon szép kisfiú!

Rena!
6 hónapos buli? Nem semmi!

Kata!
Gratula Johika szobatisztaságához! Csak úgy magától? Így a legjobb!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Junius!!! Mi tortent az 5 honapos kisfiuval??? En nem hallotam!!!

zetus8
 
 


ez vicces. megneztem meg egyszer, csak azt irtad, hogy 5 honapos kisbaba. En meg kapasbol azt irtam, hogy 5 honapos kisfiu... :) ugye akinek fia van... :) mar mindenki kisfiu... :)

zetus8
 
 


Zetus:
Allitolag kitettek levegozni es mire mentek mar halott volt. eloszor azt hittek megfulladt a hanyastol, de kiderult valami gyors lefolyasu tudogyulladas :shock:
Tehetsz fel kepeket, amikor itt voltatok :wink:

skat:
Hat a suly kerdes nalunk is aktualis. Mar nem is tudom mi van Timivel. 2 het alatt kb 140 g-ot hizott csak es elotte is volt nehany huzos het a betegsege miatt. Mar par napja probalom a cumisuvegre visszaszoktatni, hogy ne oklendezzen tole es kozben eszrevettem, hogy minden eves utan meg enne belole. Eddig is csak az eppen lefejt tejjel kinaltam meg, de ma reggel mertem es ledobbentem. Eloszor evett 160 egyik mell, aztan 10 masik mell. Utana fejtem 20 percet. Majd ujbol a nem lefejt cicibol 10-et es vegul a lefejt tejbol 70-et cumisuvegbol. :shock: Nem ertem miert nem szivja ki, ha meg enne. Amugy azert mertem mert mar hetek ota nem fejlodik a sulya rendesen. :( 7 kilo korul billeg ide-oda... Mondjuk igy onmagaban szep suly, de nem artana a novekedest visszahozni, mert igy ebbol elobb utobb hozzataplalas lesz. :roll: Soha nem igenyel tobb kajat, jo a kedve es kaki-pisi van. Mondjuk neha zoldes a kakija, de a sulya all. :(

rena:
Jok a feleves kepek! Eppen ma gondoltam ra, hogy Timi pont szilveszter korul lesz fel eves igy nem is tudom hogyan unnepeljunk majd :roll:

Megrendeltem a jarokat vegre, mivel ami tetszett nem voplt raktaron. Persze nekem mindig extra igenyem van. :lol:

Timi sokat eljatszik egyedul. Igazabol akkor igenyel foglalkozast, ha mar faradt. Viszont meg mindig csak oldalra fordul, ami mar kezd kicsit aggasztani. :( A felulest o is nagyon szereti csinalni. Mostanaban mar ha felhuzodszkodik el is engedi a kezem es ugyis megul nehany masodpercig, nagyon vicces.
Mi meg mindig jol alszunk ejjel. Mondjuk jo keson fekszik le, csak 11 korul, de mindig 8-ig alszik es ferjecskem vekkerere kel altalaban. 1x szokott cumi miatt ejjel sirni. Van, amikor eljatszik ejjel magaban 20-30 percet, mert jon egy csomo puki, amire felebred es csak utana nyog egyet a cumiert es amint a szajaban van elalszik.

baratodildi
 
 


Etus!
Ildi már válaszolt! Végülis fogalmam sincs, hogy kisfiú volt vagy leányzó, de érthető , hogy rögtön kisfiúra gondoltál! :wink:

Ildi!
Tök jó, hogy Timike alszik neked éjjel. Úgy látszik ez a gyarapodás stagnálás többünknél jelentkezik most. Nem lehet, hogy ez normális jelenség ebben a korban???

Én este megpróbálok kis tápszerrel hozzátápláni a cicihez, próba szerencse. Nem vagyok híve,de ha ettől végigalussza végre az éjszakát, bevállalom!

Jönnek a képek!

Kép 5 hónapos vagyok Kép almát eszem Kép megettem:) Kép akkor most felülök Kép még gyakorolok kicsit

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!

Ma megyünk védőnőhőz hát kiváncsi vagyok hizott e a drágám.
képzeljétek el egy hete már 135 g tápot eszik alkalmanként +főzelék. már utóbbiból is egyre többet. Eddig örültem h mgeszi a 100 at.
Járunk babatornára mindenkinek csak ajálani tudom. Azóta ügyesebb és utána mindig nagyot szokott aludni.

Édesek a gyerkőcök és már mndenki olyan nagy!!!! Mi is már négy nap múlva fél évesek leszünk!!!!

Olyan hamar telnek a hetek,mindjárt karácsony...

Eddig nyűgnek tartottam az ünnepet mert már a fanni is nagy volt de most várom akisasszony mit fog hozzá szólni. Nagyon tetszenek neki a fények.
Esetleg ötlete vkinek hol lehet jó és nem olyan drága bundazsákot kapni babakocsiba?

Üdv Rita

Kép
bóbita3
 
 


Ildi: mar tobb napja fel akarom tenni a kepeket, de be van halva a gepem (amit Oliver csak daralonak hiv, annyira hangos... :)) es oda lettek felrakva a kepek... amint megszakertettem a gondot, rakom rogton, mert nagyon eeedik! :) (aztan ha nem jon ossze, lehet hogy abbol rakok fel amiket toled kaptam, azok se rosszak... :wink:
Ma akartam kuglofot csinalni, erre bakker nincs itthon liszt... milyen haztartas ez?!?! :oops: Ilyen meg soha nem volt hogy ne legyen itthon liszt...
Meg mindig irigyellek amiert Timike ilyen jo alvo, bar magahoz kepest mar Bercel is egyre jobb, csak parszor kell hozza felkelni iccaka, es ma is pl. negyed 7kor kellett csak megetetni. Haladunk . :)
Azt olvastam, hogy amikor megduplazzak a manok a sulyukat, akkor megall kicsit a gyarapodas, nem lehet hogy emiatt nem hizik most annyit Timike? Gondold el, mekkora lenne, ha ezutan is mindig fel kilokat hizna 2hetente mondjuk... oriasbebi... :)

Hetfon voltunk dokinal, december 17-en mehetunk ujra BCG-otasra... :( nagyon nem varom, mert allitolag eleg fajdalmas, ket bor koze adjak, es nehez beadni, mert ficankol kozbe a baba... biztos "mokas" lesz... szegeny kis bogarkam...

Azt mondta a doki, hogy most eleg, ha delelottonkent adok neki kis almat, (amit egyebkent imad, 100 grammot megeszik belole, es utana is enne meg, na de azt nem hagyom, mert tuti megfekudne a gyomrat...) par het mulva egy-ket karika banant az almahoz, es majd januar elejen barackot meg meggyet (a meggyen meg gondolkozom hogy adom-e neki...), szoval nem sietjuk el a dolgokat, szepen lassan jon a hozzatapi.

Junius: Milyen nagy mar Rozi-baba! Nagyon szep kislany!

Bobita: orulok, hogy bejon a babatorna, lehet nekunk is kene jarnunk, de en ugy utalok kimenni ilyenkor akarcsak setalni is a Dodollevel, hogy az hihetetlen... mire beoltoztetem meg minden... persze azert megyunk majdnem minden nap, de nem viszem tulzasba, az biztos...

Nem hallottam errol a kisbabarol a levegon, nagyon sajnalom... eddig is sajnaltam minden kisgyereket aki meghalt, de most meg erzekenyebb vagyok a temara, es ha vmi ilyet hallok, rogton berohanok Bercelhez, es jol agyonpuszilgatom meg megolelgetem, szegenyke meg csak nez ram a nagy szemeivel, hogy mi bajom van... :)

Na megyek, mert Bercus alszik, addig gyorsan hajat kene mosnom, nezzem mar ki valahogy az a 3 szal hajam... :D :oops:

zetus8
 
 


Csajok írjatok, mert az enyészeté lesz a topic

Etus!
Új BCG oltás miatt :cry: A képeket várom!

Nekem is 3 szál hajam van már csak :wink:

Pusszantás

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Na vegre sikerult hozzajutnom a "kavedaralo-gepemhez", igy fel tudom rakni a kepeket... :)))

Kép Timi és Bercel Kép Timi és Bercel 2 Kép Megjött Marci! Kép Bercel, Szonji, Marci Kép a vendéglátók :)

Lanyok, hallgassatok Juniusra... tessek jonni es irni, meselni, mi van a gyerkocokkel!! :)

zetus8
 
 


ja, es az almatol szekrekedese lett Bercelnek, tegnap este 11-kor tudott tobb oras szenvedes aran kakkantani, ugy sajnaltam szegenyt... ugyhogy szerintem ezutan barackot kap amjd delelott... a banant meg meg se probalom...

zetus8
 
 


Sziasztok :)

Rena, jó lehetett a féléves buli :D Eddig én nem akartam csinálni, de a képeid meggyőztek :)

A Zetus-Ildi-Szoni triónak pedig: szépek a gyerkőcök, együtt és külön-külön is :lol: És nőlnek, mint a gomba :shock:

Súly: Annalucus is beállt a 7100-7300g közé :roll: Egy hónapja itt stagnálunk. Még nem aggódom...

Olyan jó olvasni a beszámolókat! :D

Annaluci pár napja próbálgatja a ppfff, phhh hangkombinációt, tök édes, ahogy brümmögni próbál :lol:

Hajam nekem sincs túl sok :mrgreen: Le is vágattam, mer már csomókban vedlettem :?

Ildi, milyen járókát rendeltél? Nekünk megvan már egy ideje, az került a nappali-hálóban a kiságy helyére :) Tulképp most az is kiságy funkciót tölt be, mert emelhető fekvőfelületű...

Hm, úgy tűnik ma üres táblink van...

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Ohh, és csatlakozom Fronellhez, múlt szombaton én is karamboloztam - belémgyüttek :? Ketten voltunk a gyerekkel...hálistennek semmi bajunk nem lett. Bogyóm még csak nem is sírt - csak a végén, mer megéhezett :oops: Félóra helyett másfelet tököltünk az út szélén, mer én hülyeszőkenő a papírok töltögetése közben égve hagytam a lámpát - a motort meg leállítottam :? Szépen lepukkadt az aksi. Azé sikerült feltölteni, oszt hazajutni :D Azon aggódtam, hogy a gyerek meg ne fázzon...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Tuttam, hogy elfelejtek valamit! :? Hát Rozi baba almaevős képei naggyon tutik :lol: Ő is jó nagy lett már, és milyen csini csajszi :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Nos az alma vagy krumpli vagy mindkettő Rozi babánál is székrekedést okozott. Az én 5 és fél hónapos gyerekem, akinek soha nem fájt eddig a pocakja két éjszakát végig kínlódott mire sikerült produkálnia valamit. Hát eddig sem volt jó alvó, de most aztán nagyon durva volt a helyzet.

Vettünk tegnap hideg párologtatót, mert a fütés miatt nagyon száraz volt a levegő a szobában. Szerintetek naponta mennyit érdemes párásítani? Van valaki nek tapasztalata ezügyben?

Marci elég morcosan érkezett a buliba! :wink: Ekkor ébredezett? Amúgy nagyon édesek a gyerkőcök, tök jó, hogy ti össze tudtok futni. Hátha egyszer mi is eljutunk egy ilyen talira, szerintem már csak tavasszal!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Zetus:
Koszi a kepeket!
A baratnom epp ma beszelt le a bananrol. Azt mondta 8 honapos korig pont a szekrekedes miatt ne is probaljam. Ugyhogy mi a repa-sutotok-oszibarack-alma kombinaciot probaljuk ki majd 2 het mulva inditva sorban. :) Azt hiszem oszibarackkal inditok majd, az alma lesz az utolso.
Miert kell a bcg? Ennyire nem indult meg?

junius:
Nalunk a szobaban teregetes nagyon bejon, de szerintem a parologtato is szupi, foleg ha kicsit nathas a babuci.
Mi jarunk le Borsodba rendszeresen, esetleg itt is osszefuthatunk. 40 km-re vagyunk csak Miskolctol ilyenkor. Pl. most is.
Nagyon klasszak az almas kepek :) Timi csak fancsalog, amikor hagyom megnyalni :lol: Mukodik az esti hozzatapi?

balwin:
Timi sulya 7150g. Csak a tablazat miatt :)
Sajnalom a kocsitokat. Remelem nem tul nagy a kár benne. En is a heten voltam fodrasznal, hatul jol levagattam es mintha azota nem is hullana annyira :roll: Apukam vigyazott addig Timire, tok jo volt kicsit kenyeztetni magam. Mostanaban 2x voltam kozmetikaban is szinten kenyeztetes celbol. Kezdem magam ujra nonek erezni :)

baratodildi
 
 


Judit!
Látod nem is reagáltam a koccantásotokra! Ezt annak tudom be, hogy állandóan álmos vagyok, ez már örökké így lesz szerintem! Persze én is örülök, hogy nem esett bajotok és ügyesen megoldottál mindent. Rémálom lehetett az egész, az aksival fűszerezve.

Ildi!
Bármikor összehozhatunk egy randit, amikor itt jártok! Priviben megírod pontosan hol szoktatok lenni. Tök jó lenne :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.


Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft


Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 14&start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok :)

Besúgok egy kicsit...a kórházas topic-ok közt véletlenül megláttam Fatima nevét, úgyhogy rá is startoltam a János kórházasra :mrgreen: Láttam fotókat Tarek babáról és róla is, nagyon szépek :)

Evica?

Június, erről egy Jóbarátok "idézet" jut eszembe...Phoebe öccse mondta (Phoebe neki és az élettársának mesterséges megtermékenyítéssel 3-as ikreket szült): 4 éve nem aludtam! :lol: Kitartás...
Annalucus mostanában azért ébred fel éjszaka, mert már fordul oldalra alvás közben, és ha útban van a kiságy rácsa, akkor felébred :? Most meg engem túrt le az ágyunkról (bealudtam vele együtt így este :) ); mellette feküdtem, oszt eccercsak elkezd csukott szemmel "taszigálni". Felkeltem az ágyról, így ő oldalra tudott fordulni, és már aludt is tovább :lol:

Párásítás: hát nálunk a világ összes párája se lenne elég :? Úgyhogy én akkor szoktam bekapcsolni, ha kiszárad az orrunk :) Akkor megy egész nap. De ahogy Ildi is írta, a teregetés is sokat számít, főleg, hogy szinte minden nap mosok.

A kocsi: éppen szervízben van, de állítólag nem nagy gáz van vele. Remélem a biztosító sem kekeckedik :)

Ildi, én kozmetikába még nem jutottam el, szal irigykedek :D Meg mán a műköröm is hiányzik :| De az sztem nem lesz még egy darabig...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Hú de rég voltam. Jól vagyunk bár kínlódunk a foggal. Ma már Nurofent adtam neki bár csak 1 ml-t ő annyitól is kifekszik. Már látszik az alsó kettő de nem akar kibújni. Mi eszünk banánt de almával így nem lesz székrekedése kompenzálják egymást, bár vannak akik hajlamosak a székrekedésre. A krumplit répával csak azt eszik meg amit én csinálok neki. Nállunk nincs kaka gond napi kétszer van reggel, este. A csirkehusit imádja almával, banánnal.
Hoztam pár képet. Kép Kép



KépKépKép


Kép
rena10
 
 


Helloka-belloka! :)

Judit: delelott akartam irni, hogy orulok hogy viszonylag konnyen megusztatok a dolgot, marminthogy nem lett semmi bajotok... meg hogy ezek milyen jo, hogy en BKV-val jarok, igy nem tortenhet semmi bajunk (sajnos nincs kocsink, de ha lenne se vezetnek, pocsek sofor vagyok, hiaba van 6 eve jogsim...). Na erre ma este jovunk haza Istentiszteletrol, amikoris a buszmegallotol nem messze egy hulye BMW-s megall a busz elott, majd teljes erobol nekitolat, be is horpadt kicsit az eleje. Most oszinten, normalis az ilyen????????? En nekiestem az egyik korlatnak, tok faj a hatam... De tenyleg, ez hulye volt teljesen, direkt csinalta, aztan meg gyorsan elhajtott... (mar a buszmegalloban "szivozott"...). Na ennyit a jo kis biztonsagos BKV-rol... :)))
Egyebkent koszi az infot Fatimarol, mindjart meg is nezem roluk a kepeket!

Ildi: holnap megyek kuglof-format venni, mert mar NEM BIROM A KUGLOFOD NELKUL!! Jo sok mazsolaval... nyamm! :))
BCG... nem hogy nem indult meg, hanem SEMMI nem latszik belole... 2 honapja meg ha nagyon sokaig tapogattad, akkor talaltal egy kis gombocszeru izet, persze latni nem lehetett, de hosszas kereses utan ki lehetett tapogatni, most mar azt sem....

Parologtato: nekunk meg nincs, mert apukamektol azt kap Bercus karacsonyra, szoval mar alig varjuk az unnepeket, mert nagyon szaraz a levego... "jo" kis tavfutes... :)

Lanyok, ez biztos tok ego, de elottetek mar annyit egtem, hogy nem szamit... :) en meg eletemben nem voltam kozmetikusnal. Epillalom a labam, stb. szoval eleg onellato vagyok... neha gondoltam ra, hogy tok buli lenne kiprobalni, de nem merek elmenni, tok ego 24 evesen eloszor elmenni kozmetikushoz... :oops: :oops: :oops: :oops:

Na megyek alukalni, jok legyetek!

zetus8
 
 


Sziasztok :)

Rena, változatosan eteted Balázst, és tök jó, hogy szereti is :D Jókedélyű kiskrapek a képek alapján :)

Zetus, neviccejjmán, mélenne égő?! Én is 22-23 körül voltam, amikor először elmentem - kozmetikushoz :lol: Sztem nincs ebben semmi gáz. Meg ha szép a bőröd, "öntisztuló" :wink: , akkor szinte fölösleges is. Az enyém zsíros, szal muszáj időnként járnom :?
Buszba beletolatni?? Egy BÖMBIVEL?! Bazz...még egy fűszálnak se mernék egy ilyen autóval nekimenni :shock: Ahhoz túúúl kedves lenne a szívemnek :) Sajnálom, hogy fáj a hátad :( Nem biztonságos már semmivel sem közlekedni :?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Etus!
Örülj neki, hogy nem volt ezidáig szükséged kozmetikusra. Én egy évben egyszer szoktam menni tisztításra, a nyomkodás nagyon rossz, de az arcmasszázs Isteni!

Képzeljétek tegnap voltam masszázson. Hát az egyszerűen szuper volt. Olyan jól esett. :lol: A gerincem egy kicsit ferde, azt mondta a csajszi, hogy gondolkozzak rajta, nem akarok -e esetleg majd csontkovácshoz menni :? Nem hangzik túl biztatóan, hogy valaki a csontjaimat rakosgassa még éltemben!
Tapasztalatok esetleg?

Judit!
Nem bííííírom 4 évig :cry: :lol: Súly: 6240g., hétfőn voltunk mázsáláson.

Mi este már eszünk tápszert is! Gondoltam hátha éhezik a gyermekem és azért nem alszik. Szopi előtt pohárból 70 ml-t úgy bepuszil mint annak a rendje és utána még persze szopi közben alszik el. Bezzeg a kis piszoknak a felolvasztott anyatej nem kell :lol: Szegénykémnek olyan, de olyan székrekedése van!

Amúgy már Rozi baba is folyton fordul a hátáról a hasára , meg az oldalára, meg összevissza.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


A régi mailjaim között találtam! Remélem nem baj :lol:


Két kis magzat beszélget egy anya hasában:


- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt.
Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínileg minden egy kicsit
másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerûen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetõen élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát
nyilvánvaló, hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Junius: tok jo hogy voltal masszazson, biztos nagyon fincsi volt!! :) Amikor en mentem par hete, akkor megkerdezte a no, hogy ugye a jobb kezemben hordom altalaban a manot? Mondtam, hogy igen, mire o: hat igen, gondoltam, mert a jobb kezeben az izom vagy 3szor akkora mint a balban es tok be van duranva... es megkerdezte, mi lenne, ha neha a bal kezemben cipelnem? :roll: Hat azota igyekszem, de valahogy a jobb kezemre jobban raall... nemtom...
Gratula Rozi-babanak a forgolaszashoz! Bercel egyre inkabb tokelyre fejleszti a forgassal valo helyvaltoztatast, valamelyik nap ki kellett mennem a konyhaba, mert nyitva hagytam elozo nap a fagyasztot es tiszta jeg lett az egesz, azt kellett lekapargatnom, hat volt vagy 10 perc, gyerek csondben olt. Egyszer csak nekiall nyekeregni, berohanok hozza, erre a hintaszek ALATT fekszik, ugy, hogy csak a kis buksija latszott ki alola... hogy hogy kerult oda??? vagy 3 meterre volt tole, meg a pledtol amin fekudt...
En ismertem mar ezt a magzat-parbeszedet, de orultem hogy felraktad, ujra elolvastam szerintem tok aranyos :)

zetus8
 
 


Sziasztok :)

Június, nem ismertem ezt a párbeszédet; aranyos :)
Tapasztalatom nincs csontkovács téren, de azt mondják csodákat művelnek. "Csak" arra kell vigyázni, hogy ne kóklerhez (mer sok van) menjen az ember.
Masszázs...egészségedre! Legalább kikapcsolódtál :lol:

Zetus, én is jobb kézen cipelem Bogyómat, lassan mán feldűlök, annyira kiizmosodott ez a felem :? Balban egyszerűen nem tudom fogni...

Táblát leghamarabb holnap este tudok feltenni, nemsokára megyünk el itthonról és holnap estig nem is leszek netközelben.

Addig is jó hétvégét mindenkinek!

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


EJNYE LÁNYOK ejnye-bejnye!!!!!!!!!!!!

Ilyen "rengeteget" írni! Mi történt kedves cserfes kismama társaim??????????????????????????????????????????????
Elhal a topik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÍRJATOK!!!!!!!!
Etus, Bea, Judit!!!! Jó-jó, azért ti tartjátok a frontot!

Bár a héten én sem sokat tudtam jönni, NAGYTAKARÍTOTTAM!
De végre készen vagyok, hurrá!!!

Gyerkőcök? Johanna velünk alszik, nem tudom mi lesz így amúgy sem túl gyakori házaséletünkkel?? :wink: Kihoztuk ugye az ágyát a szobánkba, egy darabig szépen aludt, de most már csak velünk!
És úgy, képzeljétek, hogy mondja, hogy "anya bújj e" hát olyankor mit tehetnék??? Átölelem, és ott maradok, míg elalszik. Meg van úgy, hogy átölel, és mondja, hogy "szejje". (szeretlek) Na, ilyenkor rakjam be az ágyába, kínlódni??? Szóval alszunk hárman, szegény Palkó meg egyedül. Ő még mindig csupamosoly csábító, imádom őt is! Rengeteget fejlődött, haláli ahogy jár a szája!
Én még nem adok semmit neki az anyatejen kívül, éshát kövezzetek meg, de csak januárban tervezem! Úgy fog fájni a szívem, hogy nem csak az anya cicije lesz.... :cry:

Majd teszek fel fotókat,

ti meg írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata

Kép


Kép
skat
 
 


Junius: a csontkovaccsal tenyleg vigyazz, en elvileg profihoz mentem egyszer, de borzadaly volt, 20 perc az egesz, anyit csinalt, hogy majdnem eltorte a csontjaimat (na jo kis tulzassal), meg ossze-vissza ropogtatta, de ugy, hogy jobb nem lett tole, sot, jobban fajt, ja es mindezert tok sok penzt elkert...

Kata: jo hogy adtal eletjelet magadrol... :) varom a kepeket! :)
En 6szor szoptatok egy nap, de emellett delelott adok gyumolcsot Bercelnek, nagyon szereti. azt gondoltam, hogy majd egyszerubb lesz, ha mar nem szoptatom a manot, hat nem... szoptatas kozben legalabb tudok olvasni meg ilyenek. :) Szerintem raersz a hozzatapival januarig, hiszen szepen fejlodik Palko.

Ildi, Szoni, hol vagytook? Emese, nem valaszoltal a mailemre, hogy hogy sikerult Szonjinak megis ovit intezni?!?!?!

Bercel egyfolytaban forgolaszik, es akarmekkora pledet rakok le, akar tobbet egymas melle, mindig azt hallom ha vmi dolgom van a masik szobaban, hogy koppan a feje a parkettan, mert megint leforgolaszott rola... lehet hogy szonyeget rakunk a nagyszobaba... (most csak parketta van, mert Oliver allergias, sehol nincs ezert szonyeg)

na jo ejt!

zetus8
 
 


Kata!
Nagytakarítás miatt hanyagoltál minket? :wink: Én is terveztem, de idén elmarad. Inkább pihenek amikor csak tudok, még mindig nehéz éjszakáink vannak. Johinál gondolom testvérféltékenység lehet. Én is odaengedném a nagyágyba, majd leszokik erről is. Apával meg máskor és máshol is össze lehet bújni, fő a változatosság :wink: :lol: Még mi is csak gyümit eszünk. Most az öszibarack a menő. Nyáron ledaráltam és eltettem fagyasztóba, hát most nagyon jól jön. Rozi baba szereti nagyon.

Etus!
Legalább mi tartjuk a frontot, csak te is el ne tünj OK!? Bercel hogyan közlekedik?

Judit!
Akkor holnap estig kimenőd van! :lol: Utána jöhet a beszámoló!

Evica meg Manó is nagyon régen voltak :cry:

Nálunk semmi különösebb újság nincs, már ő is kifejlesztette a háton kúszást, hason hátra csúszást és egész jól brékel (hason körbe).

Tegyetek már fel képeket!

Puszika Bea

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok :)

Előbb a tábla, aztán majd altatás után írok... :)

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


balwin:
A kovetkezo tablazatba mehet, hogy 7510. :shock: Kislanyom 4 nap alatt hizott 7180-rol 7510-re :shock: Ha belegondolok, hogy 3 hete volt 6950 g, akkor ez most jo nagy ugras volt. Amiota minden lefejt tejcivel is megkinalom es o tobbnyire meg is eszi es amiota lassan aprankent elkezdtem neki adni az oszilet egyszeruen megugrott a sulya. Mondjuk nem is baj, mert igy talan a doktornenis mereckedesre meglesz a 600g. :)

Skat:
Huu, de klassz, hogy nalatok akkor nagy a tisztasag! En nem gyozom a takaritast, ugyhogy allandoan valahol nagy a por. Mondjuk itt alapbol sok por jon be ha ablakot nyitok :(
En is ugy terveztem, hogy csak januartol kap majd a tejci melle mast is, de annyira izgultam a sulya miatt, hogy egyszeruen elkezdtem es latszolag nagyon elvezi az uj izt is. En meg csak szopi utan adok neki es jelenleg 15 kiskanalnal tartunk, de az elso ket napi oklendezem a kiskanaltol cimu dolog ota mar szuperul eszik es allandoan maganak akarja a kanalat. :lol:
Szoval irigykedem inkabb Rad, dehogy koveznelek meg emiatt. :P

Zetus:
Vagyok en nagy ritkan ha gephez ulok mindig benezek, de mostanaban nagyon keveset ultem le a gephez, amikor meg leultem kepeket valogattam, mert vegre elohivattam 395 kepet Timi szuletese ota erre nem volt idom. :) Most meg albumokat es kepkereteket tomok meg veluk. Vegre elokerult a babanaploja is, abba is elkezdtem irogatni. Hat ropke 5 honap lemaradasom van csak :oops:
Mozgasilag is van vegre elorelepes. Mar 2x magatol hasrol hatra fordult... Viszont elkezdet kuszin is hatrafele. Nagyon kis vicces. A jarokajat, amit a napokban kapott pedig allandoan korbe korbe jarja. Nagyon elvezi es nagyon mozgekony benne, alig fordulok meg mar leirt egy 360 fokos kort hason es az osszes jatek volt legalabb 1x a szajaban.
Tegnap delutan a beszedeben ujra ugrasszeru valtozas lepett be. Kemenyen megy a bababababa meg az ababababa. Persze a stilus ahogy ezek a hangok kijonnek kesz vicc, inkabb egy ba...meg -re hasonlito rikacsolas, de o latszolag jol szorakozik :)

Na most mar tenyleg ennyi eleg is rolunk. :oops:

junius:
En is voltam mar csontkovacsnal egyszer. Nekem tetszett. A nykamnal all ki egy csigolya, azt tette helyre. Egy ideig ugy is volt, aztan, mivel az izmok nem fejlodtek korulotte, ujbol kijott. Szoval nem volt hosszutavu hatasa igazabol. Nekem ugy latszik mazlim volt, mert jo a tapasztalatom.
Haton hogyan kuszik Rozi?

Szonibabaval ma beszeltem telefonon. Vizsgakra keszul.... gondolom ezert nem nagyon ir mostanaban.

Lesz meg karacsony elott talalkozas? Megszervezi valaki? Legalabb a budapesti csapat osszejohetne. :roll:

baratodildi
 
 


Ildi!
Hát azt úgy csinálja, hogy mindkét lábát egyszerre behajlítja, felemeli a fenekét és löki magát. Már egészen kifejlesztette a technikáját.

Csajok!
Rozi még mindig baromi sokszor felébred éjjel. És cici kell neki, semmi más. Hiába próbálkozom mindennel, már rendesen bírkózunk a cumival, és a végén mégis adok neki cicit, mert úgy azonnal visszaalszik.

Teljesen kivagyok időnként!

Én is most hívatok elő képeket, mert a keresztelő az utolsó az meg augusztusban volt!

Puszika Bea

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok :)

Ez hosszú altatás volt :wink:

Zetus, párom is allergiás, nálunk sincs szőnyeg :) Csak a gyerekszobában padlószőnyeg. De valamit muszáj lesz majd venni a nappaliba is, ha Annalucus elkezd kúszni-mászni. Pedig utálom a szőnyeget; pontosabban takarítani utálom :oops:

Ildi, Timi alaposan belehúzott :lol:
A lakásunkat én is állandóan takaríthatnám, csukott ablak mellett is porosodunk :?

Június, ez olyan kényszerkimenő volt...mentünk a kocsiért. Kétszer ugrasztottuk Anyukámat a múlthéten, hogy jöjjönk értünk :? Először azé, mer az opelnél aszonták, a (múlt)héten tuti nem lesz kész a kocsi. Namondomakkor mennyünk szerdán, hogy Ancimék lássák az unokát; anyukám eljött értünk, csüt-ön meg hazahozott. Erre péntek délután telefonál a szervíz, hogy kész a kocsi :shock: Úgyhogy anyukámat megint beizzítottuk, eljött értünk, szombaton meg hazajöttünk saját ótóval. (Balassagyarmaton vana szervíz, közel tarjánhoz) A szüleim persze örültek, hogy majnem egész héten ott voltunk - még ennyi autókázással is :)

Június, a mai éjszakánk nekünk is katasztrófa volt, bőröndök vannak a szemem alatt :? Nem tudok kiigazodni a kisasszonyon, van, amikor úgy alszik, mint a kisangyal, máskor meg ébredünk óránként...

Képelőhívás nekünk is lesz, én alaposan leszortírozom az előhívandókat, 3 sorozatot csináltatunk mindenből :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

A hetvegen Szombathelyen voltunk, nem volt semmi a vonatut, de tuleltuk... mondjuk igy, hogy Oliver is velunk volt... vele akar a vilag vegere is elmennek! :)

Bercel ugy "kozlekedik", hogy hatrol hasra fordul, utana rogton megint hatra, kicsit jatszik, megint fordul egyet, es ez igy megy egyfolytabn, es ezzel a szimpla forgolaszasszal hihetetlen helyvaltoztatasra kepes... M kezdte el azt, hogy lerakja a fejet a foldre, felnyomja a popsijat, es egy kicsit elorenyomja magat. Nagyon edes, csak eddig ugy nez ki, hogy a fejen csuszik elore, es az persze faj neki, foleg az orrat huzza le, es akkor bombizik picit. de nam adja fel :)

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Jaj... kepzeljetek mi tortent szombaton... csak azert meselem el, hogy ti jobban figyeljetek, es nehogy ugy jarjatok mint en... :) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Mostanaban elofordul, hogy napkozben Bercel a franciaagyon alszik, mert bealszik kajalas kozben, es akkor otthagyom, mindig tok jol alszik ott, ugy, hogy meg se moccan. Mindig, kiveve szombaton... Delelott aludt, es kitamasztottam takaroval, hogy le ne essen ha megis forgolaszik, bar mondom, igy nappalo alvas kozben sose szokott forogni... akkor semmi baj nem tortent. Hanem kora delutan.... ugyanugy elaludt kajalas kozben, es mivel az agyegyik fele a falnal van, es eleg kozel fekudt azon az oldalon, kivetelesen nem tamasztottam ki, mondvan hogy vagy 5ot kene fordulnia hogy leessen, es kulonben is soha nem moccan el arrol a helyrol ahol elalszik... szoval o a haloban aludt, mi meg Oliverrel a nagyszobaban voltunk (eleg kozel van egyebkent, 57nm-en lakunk...) Es egyszer csak hallotta egy iszonyatos sikitast, meg most is a fulemben van... akkor mar tudtam, hogy leesett az agyrol... berohantam hozza, es ott fekudt haton az agy meg az ejjeliszekreny kozott, ahol egyebkent tok kicsi hely van, csak akkora kb, mint a Bercel ... :( Nagyon sirt, felvettem, akkor mar en is bogtem mint az allat, meg soha nem hallottam igy sirni, nagyon megijedt, nem tudtam, hogy milyet utotte meg, stb, nagyon kikeszultem, remegett a kezem-labam. Sehogy sem tudtam megnyugtatni, ugyhogy hiaba evett 20 percre, elkezdtem etetni, es attol megnyugodott a kis dragam. Utana megneztuk, megtapogattuk, ugy tunt semmi baja, ugyanugy forgolaszott meg mosolygott meg minden... de en azota is teljesen kesz vagyok... hiaba mondogatta apukam, hogy barkivel elofordulhat, megis velem fordult elo... :( Annyira sajnaltam szegenyt... hogy megijedhetett, hogy alvasbol egyszer csak a hatara esett... jaj borzaszto elmeny volt...
Szoval csak annyit akartam, hogy nagyon figyeljetek oda a manokra, (biztos hogy eddig is figyeltetek, higgyetek el, en is mindig resen voltam, es igyekeztem), de most mar az van, hogy lehet hogy valami olyat csinalnak, amit meg soha nem csinaltak, es barmi megtortenhet ezzekkel a kuszo-forgolaszo babakkal... :(

Ildi: Gratula a sulygyarapodashoz meg a fordulashoz, ugyes lany Timike! :)
En 3 hete hivattam elo fenykepeket, nagyon vicces volt, mert mondtam Olivernek, hogy kivalasztottam a gyerekrol a legjobb kepeket, elohivatnam oket. Kerdezte, hogy hany darab. Mondtam hogy 749. Mire o: MENNNNNYI??? Persze hiaba mondtam, hogy csomoszor atvalogattam, ezeket MUSZAJ mind elohivni, nem nagyon hatotta meg... :) De aztan anyosomtol ajandekba pihenoszeket kaptam volna, es oda is adta ra a penzt mar 2 honapja, es mar nem sokkal utana kitalaltuk, hogy megse azt veszunk, hanem majd kanapet, szoval felhivtam, hogy mit szolna hozza, ha azon a penzen kepeket hivatnek elo, en annak orulnek a legjobban mint ajandek. HOgy nezegethetem a Bercust. :) Mert jo, szamitogepen is tudom nezegetni (meg eloben :)) de z nem ugyanaz, a gepen nezni, mint kezbe fogni az albumot... Szoval igy is lett, 4 nagy albumom van mar! :) (A dm-ben volt akcio, es igy a 749 kep 14ezerbe kerult). Persze ez csak egyszeri alkalom volt, most mar majd kevesebb kepet hivatok elo... havonta kb. 10-20 darab lett "engedelyezve" :)

BABA-TALI: En terveztem, hogy nalunk lehetne egy karacsony elotti osszeroffenes, persze joval karacsony elott, hogy mindenkinek legyen ideje keszulodni, szoval varom a visszajelzeseket, hogy van-e kedvetek hozza, osszejonni akar a jovo heten, de nekem vegulis tokmindegy mikor...
Bekasmegyeren lakunk, HEV-vel 20 perc a Margit hidtol vagy a Batthyanyitol.
na megyek, rendet kell raknom... Kata, te hos vagy... nagytakaritas?????????? honnan veszed az energiat??? en orulok ha nem fulladunk bele a porba :) na jo, azet annyira nem durva a helyzet... :)meg mire jottok esetleg baba-talira, kitakaritok megigerem :)

Bea: kerek break-elos kepeket! :)

zetus8
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:30-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Látom mindenki jól van! Bánóczi Hajnalka volt a régi felhasználó nevem az én kislányom Hanna aki legelsőként született.Jó újra olvasni Titeket! Van mit be pótólnom! Látom a táblázatok folyamatosan készülnek! Néhány adat Hannáról! 35 hétre és 5 napra született 11:35-kor Jelenleg 7200 g. Nagyon jó kislány már mászik ill. még inkább kúszik feláll és már ül!
hajnus83
 
 


Balwin/Judit!

Én meg ide kukkantottam be és mit látok???? :shock: :lol: :lol: Hogy engem emlegetsz! :) Nagyon jól esett! :)

Az a baj, hogy túl későn írtam ide amikor még pocakos voltam és nem tudtam felvenni a fonalat! Ezért nem igazán jöttem többet! De néha-néha be szoktam nézni, mert jó hasonló korú babákról olvasni, mint Tarek!

Esetleg most kéne csatlakoznom??? :roll: :roll: :roll: :)

Majd jövök és mutatok fotót. OK?

Puszi,
Fatima

fatima
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?