Új privát üzeneted érkezett!

tudom hogy ez mindenkinek nyilvánvalo volt de nekem mindig ez volt a dilemmám.
nem is tudom miért irtam le,na mindegy már ott van :oops:

mano
manocska2008
 
 


Manó, ne izgulj, ma már nekem is kivette a ciklus.hu a vonalat. Tegnap még volt, erre beirtam a mai hőmet, és kivette. Hülye program!!!!Pedig a mai is a cover line fölött volt, 36,95.
A német progi sziklaszilárd. 12-13-14. napot sávozta be.
A fertility sem adott még vonalat. Ovum 100% hogy volt, nem csapnak be a programok! :twisted:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Kép

Látod Manó? A wunschkinder sziklaszilárd, és tényleg a hőcsökkenés utáni napokra tette a pé-t, mikor én is éreztem, és volt vérfoltos nyák is. Az pedig tuti a pé, meg az előte levő napokban a hasfájás is.

Kép
jenny29
Mór
 
 

 
 

nekem nem hogy kivette de nem is huzott!!!csak engem huz fel mert mindig rákukkantok és semmi!!!!!na jo azért annyira nem vagyok ideges csak inkább kiváncsi!!!!!!!!!!de az NAGYON! :wink: én már maradok ennél örülök hogy ez megy.hehehe.mikor mész dokihoz???????lassan te is a rajtrácsra kerülsz!de jóóóóóó.a kismami jelöltek mind pihizgetnek??????nekem biztos nem lesz sok közöm holnap a géphez :( .na de 7 nappból 6 szinte az enyém :lol: :lol: :lol: :lol: igy nem is dunnyogok majd!!!!

mano
manocska2008
 
 


szép a görbéd!!!!!!!bár én nem vagyok nagy szakértő de szépen látszika két különbség :D :D :D

mano
manocska2008
 
 


itten vagyok úgy ahogy, csak apával tv-zünk :lol: :oops: Kezdem stresszelni magam, mert itt a jövőhét.... és tuti, hogy meg fog jönni.Én barom megcsináltam a tesztet (ami 25-ös érzékenységű) és semmit jelzett. De legalább nem éltem bele magam, így nem csalódtam túl nagyott. Bár még remény van, hiszen az elmaradt miki után 1 héttel kell a papír szerint tesztelni
magdolnam
 
 


ne izgulj,még ilyen korán nem mutatja ki csak esetleg az ovu teszt!!!!!!!!nekem feszülget a cicim :oops: jóóóó én is izgulok de nem fűzök nagy reményeket hozzá!meg apa mondta hogy jövő honapban vigyázzak mit ejtek le mert mindig a nyomomban lesz :oops: :oops: :oops: és kiváncsi vagyok rá mit produkál majd.hehehehhe.

következő ovum nov -29-én lesz :lol:

mano
manocska2008
 
 


hehe, de aranyos, jó fej lehet! Az ényém is ilyen édes! Te is aranyos vagy, hogy "tartod bennem a lelket". Titkon bizakodom. Nekem is feszül, az alpocak meg szurkál :wink:
magdolnam
 
 


Manó, ne izgulj, lehet, hogy csak hó végén teszi be.Lehet, hogy nem tudja eldönteni, mi újság. Felraknád a görbédet? Kiváncsi vagyok, miért nem tesz vonalat.
9 nap múlva megjön a mensim, aztán be is jelentkezem a dokihoz.
Rákszűrést is fogok kérni, meg sooook jó tanácsot. :P
Hajjaj...a rajtrács......Félek ám. Apa már az elmúlt hónapokban is bizonyitotta, hogy felnőtt a feladathoz. :D :D :D Sokat kell pihennem, ha akarom tartani a tempót. :P :oops:
NA de a cél szentesiti az eszközt ugyebár. :D

Kép
jenny29
Mór
 
 


ezek mamás tünetek :lol: :lol: :lol: :lol: .nekem ugyan ilyen hamar nem voltak de itt a babaneten már sok csajszi mondta ezeket a tüneteket......van remény :wink:

mano
manocska2008
 
 


na megpróbálom a hőmet iderakni!!!!

mano
manocska2008
 
 


:lol: rakd fel a görbédet tényleg :!:
magdolnam
 
 


Ja igen, Muffin, annnnyira édes a kis babszem!!!!!Hogy befúrta oda magát a kis vacak! :D
Mikor kell menni legközelebb?
Mit mondott a doki, mire vigyázz, és kell valami vitamint szedned?

Kép
jenny29
Mór
 
 


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 52800_.png

na itt van!!!!!!de kritikusak legyetek ám!!!!!!!!!!!!

különben még semmit nem látni szerintem ez majd hó végén lesz inkább érdekes hogy leesik e. :oops:

mano
manocska2008
 
 


szerintem ez egy tök jó görbe! Csak nem igazán értem, hogy függőlegesen, miért nem húzott semmit....
magdolnam
 
 


nekem megvan gyerekek 4D ultrahang felvétel is.olyan jo igy visszanézni :lol: :lol: :lol: multkor könnyeztem mikor kérdezték mi ez és már milyen nagy okos fiuk lettek.hihetetlen............csak ugy kalapált a kis szivük!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: .

mano
manocska2008
 
 


na ezt én sem értem :wink: .pedig szerintem látszik a két különbség!!!!!de pukkadjon meg a gép,biztos nem tetszik neki!!!!

mano
manocska2008
 
 


Manó, sztem a 11.- 12. nap körül volt ovud. Utána ment fel a hő is, meg a fájdalom bejelölése is ezt bizonyitja. Mondtam én, hogy hülye a program. :?

Kép
jenny29
Mór
 
 


lehet azért mert nem esett le nagyon a hőd.... általában 0,3tizedet kell hogy minimum leessen.Én így tudom, de nem zárja ki a Tiedet.Szóval nem nagyon értem!!!!!!!!!
magdolnam
 
 


igen de ha nem esik le az nem baj!!legalábbis remélem ezt irta a kismamis könyvem!!!

igen Jenny akkor volt fájt is a hasam meg jöttek a nyákok ahogy kell.szoval hülye a gép :wink: ho végén majd fog izgatni ez a hő dolog hogy ne essen le!!!! :oops:

mano
manocska2008
 
 


Magdolnám te is tegyél fel hőt léccciiiii!!!!!

mano
manocska2008
 
 


Én is ezt olvastam, hogy nem kell törvényszerűen leesnie a hőnek. Az a lényeg, hogy utána emelkedjen, és a ciklus első felében mért hőnél magasabbra emelkedjen. Tankönyvbe illő görbék nincsenek!!!Aki pajzsmirigy problémával, 50 napos ciklussal, vagy girbegurba görbével teherbe tud esni, akkor nekünk sincsen akadály :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
jenny29
Mór
 
 


csajok elköszönök mert még vacsi a családnak és megyek az ágyacskámba!!!!!

holnap bekukkantok de biztos a fiuk uralják majd a terepet :wink:

szép huncut estét mindenkinek

pusssszzz mano :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
manocska2008
 
 


Jó éjt mindenkinek, én is megyek fürcsi, meg olvasás, apázás. Pussz csajszik!!!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Délután voltunka Kenguru Goldba. Volt gyerekműsor. Hát a fiam letojta. Átmentünk az auchanba játékokat nézni. Jól elment az idő. Nagyon sokan voltak. Látszik közeleg a karácsony.

Nati: nekem csak 1-2 nappal mensi előtt szokott hányingerem lenni. A 10 nap az elég sok.

Márti: sajna az uramnak nem nagyon tetszett a Robi név, pedig én nagyon szerettem volna. Na de a Kende is tetszik :) Ja és most nézem Hunor a másik srác. Ez is nagyon tetszik, csak van már a családba, így ezt is kilőttük.

Magdolnam: tesztelj egyet a jövőhéten. Ennek a tesznek még ne higgy. Ha szurkál a pocid az jó jel ;)

Jenny: íme a kis huligánom :)

Kép

Megyek én is fürdetni, altatni, meg pihizek kicsit. Jó éjt lányok.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Halihó!
hát babás bejelentés a munkahelyen tényleg a 3 . hónap után érdemes.. Én nagyon megszívtam, nagy örömömben bejelentettem 6 hetesen, el is mentem táppénzre, és a 9. héten elment a baba. Ekkorra már viszont elintézték a helyettesítésem... A másodiknál már óvatosabb voltam, bár veszélyeztetett lévén a főnökség tudta, hog mi a helyzet..

Én már raktam fel képet csajszimról, ha kell még, szóljatok. :)

Nekünk is van 4D-s dvd, meg képek, nagyon jó visszanézni! Mindenkinek ajánlom majd, amikor pocakosok lesztek, ne hagyjátok ki!!! :)

Egyébként én anno dm-es One Step tesztet vettem, ami asszem 800 forint. Mensi megjövetele előtt egy nappal már kimutatta a terhességet!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


kisvirág:
Nagyon édes a babád, olyan kis huncut szemei vannak! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Jenny

Hol találok itt olyant, hogy aláírást tegyek fel?
p__lilla
 
 


Remélem, most sikerül a tickert felrakni.


Kép
p__lilla
 
 


Itt a görbém. Vélemény? Kép

Kép
p__lilla
 
 


Kisvirág: nagyon szép babóca! :wink: Szerintem sem 100% ez a teszt, ha jövőhét péntekig nem lesz miki, akor a jövő 7 végén tesztelek egyet. Mondtam apának is, olyan édes volt, ahogy ő is ugyan ezt mondta, mint Te. Aztán fél órára rá, hogy az lehetetlen, hogy ne sikeredett volna.

Az orvos szerint segítség nélkül 10% -a van egy egészséges párnak minden hónapban, hogy sikerüljön a baba, ezek összeadódnak havonta. Amennyiben segítség is van akkor kb 20% az esély. Riasztóak számomra ezek az adatok.

:shock:
magdolnam
 
 


Lila: hű hát elég cikkcakkos :roll: de szerintem is 19-én volt a pe-sed, mivel utána csak felfele kúszik a hőd a görbe szerint
magdolnam
 
 


Jaaaaaaaj bocsánat nem Lila, hanem Lilla!!!!!!!! Látszik, hogy fáradok. Ne hari!
magdolnam
 
 


Senki nincs itt? :cry:
magdolnam
 
 


Közbe-közbe itt vagyok, csak a férjecském újratelepítette a gépre a windows-t, aztán nem volt netünk.
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Ma reggel a hőm szintén 36,8 volt. De mint Magdolnam én is kezdek stresszelni, hogy meg fog jönni.....
:roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
odri
 
 


:) valószínűleg a többiek tvzek vagy aktív házaséletet élnek :oops: a viasaton most kezdődik egy film a pókfóbiáról szól.
magdolnam
 
 


Magdolnam! Hogy vagy? Tűnetek?

Kép
Kép
odri
 
 


Odri, nem kell, szerintem holnap visszamegy.Nekem is tegnap leesett ahóm mert jól ki voltamtakarva és reggel majd meg fagytam, de hála égnek ma felment ismét 37re.
magdolnam
 
 


Én csak szerda óta mérem a hőm és tegnap is 36,8 volt....

Kép
Kép
odri
 
 


és az is egy dolog hogy a teszt ma negatív lett, mert ez még nem 100%
magdolnam
 
 


szerintem még korai lenne ha kimutatná, nem?

Kép
Kép
odri
 
 


ja értem! Akkor meg szerintem ezígy jó ahogy van! Egyébként a miki 1.napjától célszerű mérni, úgy akkor van viszonyítási alap. Volt ma valami tüneted?
magdolnam
 
 


de, szerintem is.Csak gondoltam én naivan, ha már itt van és már csak 5 nap a mikiig, akkor miért ne. Hát szerintem sem volt megbízható az eredmény.....
magdolnam
 
 


Igen tudom, de a műtétem miatt nem mértem, mert tudtam mikor jön meg. És azt se tudtam, hogy mikortól próbálkozhatunk újra :lol: :lol:
Hányinger és pisilési inger.
Neked?

Kép
Kép
odri
 
 


na én is itt vagyok csajok. Volt egy kis családi összejövetelünk és most értünk haza. Végre-végre elmondhattam a családnak hogy mi a helyzet. :) már nagyon vártam. Lehet, hogy még korai, de én úgy voltam vele, hogy hadd örüljenek velünk ők is, ha meg bármi lesz, legalább mindenki érteni fogja, hogy mi a bajom. De persze úgy állok hozzá, hogy minden rendben lesz. Sokaktól hallom, hogy elment a baba, de nekem se barnázás, se vérzés, se rosszullét, és a doki is megdícsérte a méhnyálkahátyámat. Úgyhogy nagyon bízom benne hogy minden oké lesz. :)
Amúgy hétfőhöz egy hétre kell újra mennem. Addigra hallani fogjuk a kis szívét is. Már nagyon várom. :)
Jenny, a vérfolt azt is jelentheti, hogy megtermékenyültél. Valahol azt olvastam, hogy vannak akiknél ez történik.
Lilla a görbéd nem egyszerű... :) Ehhez képest az enyém unalmas volt. :) De hajrá! :)
NA most azt hiszem döglök még egyet a tévé előtt aztán alvás. :)
Ja, és vettem bandázst. Nem azért, hogy tartsa a hasam, csak azért, hogy melegítse a derekam is meg a hasam is. Csak egy kis pamutcsík, nem hiszem hogy ha nagy lesz a hasam tart is valamit, de most nagyon jó, hogy meleg. :)
Na jó éjt mindenkinek. Holnap majd jövök.

KépKép
muffin
 
 


ma nem volt hányingerem, inkább úgy mondanám, olyan volt, mintha rossz lenne a gyomrom... Kívánom a hamit/éhes vagyok, de mikor ott vagyok hogy ennék akkor nem kell, mert nem szinpi a kaja. Enyhén fáj a fejem és a pocim szurkál, na meg a cici duzzad és érzékeny
magdolnam
 
 


Nekem csak néha szurkál bele a hasamba, a cicim nekem is érzékeny :lol: :lol:

Kép
Kép
odri
 
 


Remélem nem mesélem be magamnak a tűneteket.... :P :P

Kép
Kép
odri
 
 


:lol: nekem sem egyfolytában, de azért ma minden napszakban bőven kijuott belőle. Akkor ez jó hír, szerintem gólya lesz nálatok :wink:
magdolnam
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?