Új privát üzeneted érkezett!

macsek,
köszi a tanácsokat. Tényleg, az aszkorbinsav savanyú, ezt nem gondoltam így végig. Egyébként aranyos vagy, de most éppen senki sem jön Bécsbe, viszont tegnap jöttek, és meg is kértem őket, hogy hozzanak bórax-glicerint, úgyhogy este megkezdtem a kezelést. Nem nagyon tiltakozik, hiszen a glicerin édes, még nyalogatja is utána, de mégis nehéz kitörölni a száját vele, mert felhúzza a nyelvét. Így csak a nyelve elülső részét érem el. Ti hogy csináltátok, hogy elérjétek a nyelvgyököt is?
Judit, nagyon szép szülinapot szerveztél Jordannak! Az apukája ezek szerint amerikai?
kíváncsi

Gumicukor
Boldog szülinapot Daninak!!!! Kép

Andy78
háááát ugye nem lehet elég korán kezdeni KépKép

Kryss
hát akkor vágj bele!!! - csak elhatározás kérdése!!! Kép

gömb
a szomszédok imádják. Nekik nem lehetett gyerekük, pedig végigártak minden dokit - de végül két macskájuk lett csak Kép - így viszont talán méginkább odavannak érte!!!

Megyek mert most próbálkozunk aludni - hosszú volt az éjszaka, szegénykém egy csomószor felébredt - mire végre hajnalban rájöttünk, hogy a szélharang az oka. Bevettük, utána már aludt jól, de addig katasztrófa volt. Hát igen, megszivattuk magunkat rendesen Kép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

anemona7,
hol laktok? Mert a mi dokibácsink is ilyen, és ő is vadiúj!
kíváncsi

Gumicukor!

Boldog első éves szülinapot Daninak!

Kép

Gömb!
Örülök, hogy nem lett komolyabb baj! Ne izgulj, hiszen ez egy véletlen volt. Gabinak is recseg néha a csontja, főleg, ha akaratos és csak azért is...

Judy!
Nagyon jó lehetett a szülinapKép

ssaha

Kép
sasha

kíváncsi
Corbin mozi mellett (VIII.)

Gömb
Megnézegettem a képeket Liliről - nagyon cuki Kép mennyit változott, nem??

rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Gumicukor Danijának és Judit Jordanjének BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Nem tudom, mi van mostanában Ádámmal, de megint kétszer alszik napközben. Hétfőn, mikor nem tudtam, mi baja, gondoltam, éhes lehet. Csináltam neki kaját, de pár kanál után két falat között egyszerűen elaludt Kép. Viszont nem lehet letenni, hogy akkor most aludjál, kisfiam, hanem csak akkor hajlandó aludni, ha már elájul a fáradtsádtól Kép. Pedig régebben simán el lehetett altatni.

Most megint gyorsan mennem kell, mert úgy érzem, valami hatalmas nagy dolog van a pelusban Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok
Csipkebogyo
nálunk sokféle méret van az 56-74cm lehet találni hálozsákot de ezeket petike már rég kinöte de nem is nagyon kell mert feltud állni a kiságyába és ugy meg nem tudna .

Kiváncsi
üdv Köztünk a szájpenészröl nem tudok mondani semmit mert hál istenek nem volt hozá szerencsénk Kép.

Mano
én is rászoktam hétvégén hagyni a páromra néha az etetést fökép akor mikor én rendet rakok a lakásban +fözök valami finom ennivalot ami idöigényes ja meg akor ha hétvége jön akor a páromé az éjszakai etetés is ö kell fel petikéhez én meg alszom Kép igy egyeztünk meg hogy hétközben az éjszakai ügyelet az enyém hogy pihenten menyen dolgozni övé viszont a péntektöl vasárnapig az ügyelet hogy aludhasak nyugodtan éjszaka.

Anenoma,Mano
nekem van unokatesom nem is egy hanem 4 petikének csak egy idáig mivel nekem van egy féltesom és neki is van egy petikével azonos koru babája Kép.

Djeszter
én reggeli gyanánt tápot eszik petike utána tizoraira meg valamilyen pépet .

Szemeske
büszke is vagyok nagyon rá Kép
petike is még mindig fel kell éjjel 3x-4x de én nem vetekbe semilyen trüköt mert tudom hogy egyszer átfogja aludni az éjsazakát hisz mostanába is van hogy átalusza az éjjszakát és csak 1x kell föl de akor is csak azért mert szomjas én kivárom türelmesen amig elég éret lesz az átalváshoz .

Nyuszika
az amit te förmedvénynek neveztél az a HIPP ORS 200 és tényleg hatásos petike is ilyet kapot mikor ment a hasa de sajna ezt csak recepre lehet kapni Kép .

Gumicukor
de aban a HIPPBEN nem csak rizsnyák van hanem ásványianyagok is meg sok olyan dolog amit a szervezet egy hasmenés során elvesztet .

most már menem kell mert nem mnarad meg már petike egyedül ha tudok akor jövök ma még .

pusz csics és petike
csics

rit,
akkor ez bejött!!! Mi a 32-esek terén, és ugyanaz az orvosunk minden jel szerint. Kun Attila, ha jól tévedek Kép. Korábban kihez jártatok? Ugyancsak a Szigonyba?
kíváncsi

SziasztokKép

Köszönöm a meggy-didergetős tippeket, már hűvösre is tettem őketKép

GömbKép
Nem is rossz ötletKép Megnéztem Lilit, hát csudaszépKép

Ma voltunk mérésen, és Gergő 4 hét alatt 280 grammot hízott. Most nem tudom, hogy ez mennyire kevés, mert mostanában rengeteget mozog. Meg persze ahogy hason fekszik a kaja nagyrészét visszabukjaKép Egyébként már olyan hosszú, hogy lelóg a mérlegről. Szerintem ez is módosítja az eredményt.

Sziszatok
Tüni és Gergő
tüni

kíváncsi
nyertél, tényleg ő az!!! KépKép Korábban a Szigonyba nem volt senki szimpatikus és a Lónyaiba jártunk.
Akkor elég közel lakunk egymáshoz Kép

Tüni
Ezek szerint a hibernálás megtörtént - én is telepakoltam már a hűtőnket - de lassan szedegetek is ki belőle, mert igaz, hogy van friss gyümi, de így változatosabb...

Most kiugrunk valamerre csavarogni, mert a papa most telcsizett, hogy csak később jön haza, ráérek a kajával. 3ra viszont jönnek gázórát lecserélni. Kapunk egy újat, ami kétszer akkora mint az előző és libafos szine van KépKép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Köszönöm lányok a segítséget!
Időközben hazaért a védőnőnk a nyaralásából, és beszéltem vele is.
Marci mindent ehet, amit mi, kivéve pirospaprikát, borsos ételt, csípőset, és diót, mogyorót.
Így aztán reggel velünk reggelizet kiflit, csirkemell sonkát, ebédre túrógombócot. Meg kell mondanom, hogy végre jól érzi magát. Persze ellenőrzi, hogy azt eszi-e amit mi.
Hát így most már együtt eszünk.

Djeszter
djeszter

Djeszter!

Nagyon örülök, hogy Marci végre jól érzi magát. Nálunk Nátán már sokszor ette azt, amit mi, mert egyszerüen nem volt hajlandó a sajátját enni. Ugyhogy ha nem akartam, hogy éhezzen, akpnia kellett a mienkböl. Én szoktam adni füzsereset is neki, persze nem csipöset, de pl. pirospaprikát már biztosan kapott. Sokkal jobban izlenek neki a mi ételeink, pl. tegnap ki kellett dobnom egy teljes üveg bébiételt, emrt nem akarta megenni. Két kanál után rázta a fejét, hogy nemKép (vacsira és ebédre is próbáltam, mindkétszer ez volt a reakció). A mi haminkra igy még nem reagált, azt mindig szeivesen eszi. Kicsit nehezebb ellenörizni igy, hogy mennyit eszik, viszont láthatóan jól érzi magát.

Zsuzsa!

Nem haragszomKépKép, mert nem tehetsz róla. Valószinü hogy én sem vettem volna észre, hogy leveleket küldözget, ha nem Norton AntivirusKépKépKép ellenörizné a be- és kimenö leveleket. És igy látszik, hogy épp küld. Amikor már a 3. levél is elment ugy, hogy egyet sem küldem, az már gyanús volt... Aztán mig sikerült végre lelönöm, az meg külön érdekes volt, estig, amig a párom le nem irtotta, nem is netezhettem.

Pemeske!

Én alapvetöen annak a hive vagyok, hogy hagyjuk a gyereket magától megtenni dolgokat, de nem is tudom, hogy mi lenne, ha ennyiszer ébredne. Nátán 2 héttel ezellötig kelt fel minden éjszaka, és szopizott is. Aztán egyszercsak már nem kelt olyan korán, és pár napja nem is kell szopiztatni, mert ugyan felébred (hallom, hogy mocorog, meg dumál), akkor sem sir, igy mi nem szoktuk kivenni az ágyából és visszaalszik. Korábban ilyenkor sirt, és nem volt hajlandó szopi nélkül visszaaludni.
Nem szeretem a sirjon, aztán visszamegyünk módszert, de ha ennyiszer ébred, akkor mindenképpen tenni kéne valamit, akár még ezt is megpróbálhatod. Kivánom, hogy minél hamarabb megoldódjon az alvásgondotok!KépKépKép

Nyuszi!

Veled meg teljesen együttérzekKép. Bár biztos nagyon jó is, azért néha nagyon fárasztó, hogy pici manó nélkül nem lehet egy lépést sem tenni nálunk sem. Sokszor még a WC-re is utánamjön, vagy ha fürdök, akkor is ott játszik a kád mellett. Ha rossz kedve van, akkor minden pillanatban közel kell lennie hozzám, mert hangos orditással jelzi, hogy nem jó, ha nincs ott.
Persze sokszor meg lehet oldani, hogy rajtam lógjon, de vannak olyan helyzetek, amikor nem. Remélem ahogy nö, majd egyre több idöt lesz el, addig is alkalmaszkodom hozzá, amikor csak lehet.
Egyébként az is érdekes, hogy a két gyerekem mennyire különbözö. Beni soha nem volt ilyen "szülös"KépKép (nem anyás, mert Nátánnak az apja is megfelel, csak legyen valaki).

Tényleg:
Nem tud valaki valami oylan alkalmatosságról, ami
1. nem túl drága
2. stabil (ez nagyon fontos)
3. tolható (mondjuk kerekes)
4. lehet benne Nátánnak lépegetve kapaszkodni
Most lesz a szülinapja, és tegnap a székeket kezdte ilyen célra használni, de azzal az a baj, hogy nem tud velük megfordulni, meg hát nem is erre terveztékKépKép, és emiatt kicsit kellemetlen hangot ad a padlónKép (kö van, ugyhogy nem karcolja, azzal nem lenne baj).
Ismerek kettö ilyet is, egy TOMY és egy LEGo terméket, de az egyik 7 e Ft, a másik 11 e Ft körül van (ez igy egy kcisit sok), és még szeretnénk mást a szülinapjára. Ráadásul a szomszéd kislány a LEGO-t már megkapta, és nem akarom, hogy ebböl esetleg késöbb vita legyen, ha Nátán is ugyanolyat kap.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok
Ma sutottunk egy baratnommel malnatortat.Epp most kostoltam eg es nagyho fini lett.Ma is rajottem hogy miert nem szeretek en sutni: mert annyi mosogatas van vele ;(
De ma ugyis jon deluan egy kolleganom,majd csodalkozik hogy nekem meg sutni is van idom Alex mellett ; )))

Most epp alszik a lelkem ,ugyhogy nagy a csond,de azt vettem eszre hogy nagyon elvezi ha babak vannak korulotte es nem sir ha mast fogok a kezemben.Remelem ez mar igy is marad ; )))

Kryss
Hat igen faltuk,csak hat en iden is falom ; ))

Gomb
Kuldesz nekem majd kepet amit csinaltal??

Ilke
Imadom a sargabarackos gombocot : ))
Nekem sem sikerult a kepcsere,legalbbis mindig a regi kepet mutatta.De amikor bementem ujra egy levelembe ott mar az uj volt.Nezd meg hatha neked is sikerult csak a szerkesztoben mutatja a regit.

Judit
A noveremek most 100 USD-t fizettek a gyerekekre,ja es ez mar ules volt.Erdekes mert tavaly mikor 1 evesek voltak akkor is ennyit de akkor csak ilyen falra rakhato kosarat kaptak a Malevnal.

Kivancsi
Tenyleg Te hol szultel??

Rit
Ha esetleg ilyen vad otleted tamadna hogy baracklekvar fozes es kell bio sargabarack,szolj.Anyu jon fel szombaton es mar igy is hoz egy csomot a baratnoimnek akik erre vetemednek : ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Beszti!

Dömper? Vagy túl alacsony? Vagy nem olyan stabil?Kép Nem tudom, csak egy tipp, de nézzetek körül, hátha van ami megfelelő.

sasha

Kép
sasha

Kataa
Háááááát sárgabaracknak nagyon örülnénk!!! Köszi, hogyí szólsz. Nekünk csak apósomnak van kertje, de ő ugye egyedül él így biztos ami iztos csak diófa van meg fenyő - hogy ne legyen túl sok munkája vele KépKép

Rit

rit

anemona7

Főzzetek be nekem iiis! KépKépKép
kíváncsi

Beszti,
anno en is sokat kerestem ilyet, vegul 1200 Ft korulert anno vettem Rekanak sarga-piros-kek-zold szinu, muanyag gyerekbevasarlokocsit, aminek itthon lepattintottuk a tolokarjat, igy mar stabil. Nem tul zajos, nem is gurul tul gyorsan, bevalt.

Kép

-Afonya
afonya

Sziasztok
mégis csak sikerült jönöm most Kép

Mindenkinek
köszönjük a névnapi gratuláciokat Kép

Kataa
petike mostanába nagyon anyás söt nem nagyon engedi hogy másgyerekekel is foglalkozam mert akor elkezd nyafogni hogy vele foglalkozam ezt ma vetem észre mikor itt volt a hugom és velejött az uncsitesó is és megkért a hugom hogy etesem meg ricsikét és kicsit szorakoztasam hát petike nem hagyta Kép nyafizott igyhát fölvetem és abahagyta azt szereti ha csak velefoglalkozom öt figyelem nem mást Kép de ez csak mostanába kezdet igy alakulni .

Gumicukor Danijának és Judit Jordenének BOLDOG SZÜLINAPOT Kép

Pusz Csics és Petike
csics

Sziasztok

Ilke
Köszi a mailt. XVIII. ker? Nem semmi. Gratulálok a házatokhoz. Jó messze leszel. Kép

Gumicukor
Daninak nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok
Kép

Lányok nincs senkinek 100 folk celsius cd-je véletlenül? Ha van valakinek kölcsön tudná adni egy kicsit?

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Beszti,
en csak gyerekeknek valo jatek babakocsirol hallottam, hogy sok gyerek azt tolva tanul meg jarni.Bar ahogy en kepzelem, nem lehet nagyon stabil...
Amit Afonya ajanl, jonak tünik, es föleg, hogy Reka mar letesztelte..Kép !!!

Gumicukor
KépKépKépDaninakKépKépKép nagyon boldog 1 SZÜLINAPOT KIVANOK!!!

Kepzeljetek, ma elmentünk Aaron papajahoz, ott szegeny Rebikem a csupa kutyaszörös, hideg kövön volt kenytelen negykezlabalni es setalni. Es ha nem volt mocsok, akkor döglött legyek voltak teritve a földönKép.UNDORITO!! Bar Rebi nem zavartatta magat!(Mentsegkent: videki haz, lovakat is tartanak -ezert a sok legy- ,es harom nagy kutya + ket macska.)
Ma aztan alaposan megfürdettem a csöppet!
Mindig maszik utanam, vagy fogja a nadragom szarat es közben mondogatja, hogy: "mam mam"- es ez en vagyokKépKépKépKép!Mostmar biztos vagyok benne!

Joccakat,
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Pár napig nem volt internetünk, kábelszakadás.Kép

Közben tegnap este Emma kihányta a vacsoráját, aztán ma reggel a reggelijét, aztán a teáját is, így gyerekorvos lett a dologból. Állítólag valami enyhe vírus van most terjedőben, és mi persze elkaptuk. De nem lázas meg tök jó kedvű, csak ma diétáznia kellett (mi is kaptuk ezta hipp nyákot de nem issza megKép), úgyhogy ma banán, alma, sárgarépa és puffasztott kukorica (KUKI) volt a menü, d emeg volt elégedve vele és nem is hányt azóta (kapott délelött valami kúpot). Állítólag 2 nap alatt kiheveri. Este már kapott humana banános tápot is, igaz csökkentett mennyiségben. Most alszik, hát remélem nem kel az éjjel hogy kevés volt a hami.Kép
Amúgy mozgásban ugyanott tartunk, a négykézlábra állás megy, aztán semmi több. és mindjárt 9 hónapos.Kép
Voltunk méreckedni is 8580 gr és 73 cm. Mostanában nem nagyon hízik ő sem, most ez a hányás se tett jót gondolom, most biztos még kvesebb lett.
Jajj, még egy rossz hír, voltunk usziban és Emmának úgy tűnik elmúlt ez a búvár reflex, nem tud merülni pedig tudott, az orrán beszipákolja a vizet, szerintetek így van értelme szeptemberben folytatni a babúszást, vagy jobb kivárni amikor majd tényleg megtanul úszni?

Gömb!

A férjemnek a válla ugrál ki, egy baleset óta, hát neki tényleg nagyon könnyen kifordul, sajnos minél többször ugrik ki, annál jobban megnyúlik valami szalag vagy mi, és annál könnybebenm ugrik ki újra. Nem sírt ahogy visszatették neki? mert az nagyon szokott fájni, ha neki nem fájt lehet hogy nem is volt teljesen kiugorva. Mikor a férjem válla kiugrik az nagyon észrevehető vagy 15 cm-rel lejebb kerül az egész karja.Kép

Az 1 éveseknek boldog szülinapot!!!

Forti!

nekünk csak Halász Judit válogatás van, sajnos.Kép

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Gömb: nem tudom, hogy ekkora babáknál mi a helyzet, csak a röntgenasszisztensi tanulmányaim alapján tudok válaszolniKép Vannak olyan izületek, amik könnyen ki szoktak ugrani (váll, állkapocs), és ha ez gyakran fordul elö, és megnyúlik a szalag v. az izületi tok (esetleg sérül a vápa), akkor ún. szokványos ficam alakulhat ki, ami azt jelenti, hogy sokszor csak igen kicsi eröbehatásra is kiugrik az izületi fej a vápából. A könyök szerintem az anatómiai felépitése miatt kicsit nehezebben hajlamos erre (mert a singcsont könyök felöli végén elég mély vápa van- húdehülyén hangzik ez magyarulKép), de ez nem szakvéleményKép
Nekem a sportolásból maradt "emlék", hogy a bokám szokott kiugrani ugyanigy. Amikor ez nagy probléma volt nálam, akkor két véleményt hallottam ezzel kapcs. Az egyik a bokarögzitöt nyomatta (hordtam is kb. semmi eredménnyel), a másik oldal pedig az izmok erösitését javasolta. Az utóbbi eléggé bejött (az az alapja, hogy a megerösödött izmok jobban képesek rögziteni az izületet). Szerintem valahogy az izmokat kellene fejleszteni Lili könyökénél.

Gumicukor: jó ez a rizsnyákfözésKép Hogy csinálod hogy "kakaó" legyen?
Amúgy a HIPPes cucc tényleg nemcsak rizsnyák, hanem sárgarépalé (ami székletfogó) is, meg 1 csomó ásványi anyag van benne, ahogy Csics is mondta.

Na, kiokoskodtam magam, megyek enni.

Ja: Julinak "állitólag" torokgyulladása van, de úgy kiabál és sikongat, mintha nem is fájna neki... Meg egyszerre jön 4 foga, úgyhogy kicsit nehézkesek a napjainkKép

Jó éjt!

zsani
zsani

Sziasztok!

Nagyon rég jártam errefelé, de elég fáradt is vagyok mostanában, és inkább az udvaron vagyunk. Zsófi szépen fejlődik, de csak most akar intenzívebben enni, eddig max. 2-3 kiskanálnyi hami csúszott le a pocakba, a szopi már nem elég, úgyhogy nem is hízott sokat, szegény, de most már többször etetem mindenféle földi jóval, érdekes, hogy inkább a sós ízeket, főzelékeket kedveli. Még mindig 2 foga van, és amilyen intenzitással kutyázik, szerintem pár nap és mászni fog.

Ilke,
Én is a XVIII.kerületben lakom, hol fogtok lakni? melyik utcában? esetleg összefuthatnánkKép

Andy,
Gratula a félévességhez, aranyos lehetett a két baba együtt. Márk milyen kis rámenősKép

na megyek

pusz

Brokkoli
brokkoli

Sziasztok

Zsani

Emi nagy nehezen, de gyumilevel keverve iszogatja ezt a Hippes nyakot. Egyebkent megkostoltam, tisztan szornyu ize van. A Mano feneke mar egesz szep, de ma meg mindig volt fosi. Szerinted meddig varjunk? Hogy megy a szekletvizsgalat? Ir a dokineni valami beutalot? Ma volt itt a vedoneni es azt mondta, hogy amugy valszeg nem kapna gyogyszert, hanem szepen elmulna magatol... hogy van ez?
Juli torkanak jobbulast!Kép

Kryss

Nagyon edi lehet Rebi, ahogy mamamozik....Kép Emi is mondja nehany hete, Anyu szerint nekem, szerintem nem hiszem... mar nehanyszor mondta hogy anya, de nem rendszeresen. Pedig gondolhatod, mikor mondja utana radarozok ezerrel a fuleimmel, hogy hatha, de persze jo sokaig megint nem mondja a kis budos...

Afonya

Nagggyon jo ez a bevasarlo tolinya!Kép Honnan vetted?Kép

Beszti

En is nezetegettem mar gyerekboltban, Tescoban ilyen dolgokat, de nem talaltam oket valami stabilnak. Ami meg az, egy vagyonba kerul. De valami kene.Kép

Ma alairtuk a szerzodest a mi lakasunk eladasarol is. Huhhh! Ez is meg volt.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

még egy kérdés lányok,

tudtok nekem ajánlani jó autósülést? milyet vegyek?
és esernyőbabakocsit, ami nem a legegyszerűbb? a pierre cardenek, és az abc design-ok jók?

köszi
pusza

Brokkoli
brokkoli

Manó
És az jó? Ő is jó gyerekdalokat énekel nem?
Meg kell tanulnom egy csomót, mert a fiam imádja a kappan hangomat. Kép Kép
Szoktam neki énekelni amikor nyűgős az ici-pici házikós dalt, teljesen odáig van meg vissza. Ezért kéne gyerekdalos cd, hogy tanulhassak. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Hali!

Mindenkinek köszönjük a szülinapi jókívánságokat! Nagyon nagyon jólestek!!!! Ezért is szeretlek benneteket, mert sosem felejtkeztek meg rólunk! Kép

Rizsnyák
Barna rizslisztet forrásban lévő vízhez adunk, amíg kissé sűrűbb állagú (nem megáll benne a kanál típusú) nem lesz. Kakaót Nesquik-et szoktam, abban is van sokféle vitamin, de inkább Ovomaltin-t szoktam tenni, mást nem.

Babaülés
Nekünk Römer Lord van, kb. 40,e pénz volt akciósan, 5 pontos biztiöv, párnázott heveder, központi övfeszítő, nagyon jól, stabilan lehet rögzíteni, de ezt már menetiránynak megfelelően kell bekötni. Ha érdekel a http://www.oamtc.at oldalon találhatsz ülésekről teszteket is és leírást, melyik miért jó vagy nem jó. A römerek egyébként elég jók, a férjem nagynénje az öamtc-nél dolgozik és ő mondta ezt.

Forti
Az ici pici házikós dalt imádom! A lencsilányka, és csupa cs betűvel énekeled? Icsi-picsi házsikó? Kép

Nyuszi
Gratula az új házikóhoz!

Beszti
Nekünk dömper van, amit most kapott szülinapjára Dani. Eléggé starpabíró, stabil, tud kanyarodni, holnap, ha lesz időm kicsinítek le róla képet.

pusz
gumicukor és az 1 éves Dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor, Judit,
Nagyon boldog első szülinapot kívánok a nagyfiúknak!

Djeszter,
Tök jó, hogy ti már együtt tudtok enniKép.

Beszti,
Pont olyan szerkentyűt keresek én is Lilinek mint te. Én egy olyan műanyag, lábbal hajtható babaytaxi (azt hiszem így hívják) szerűségre gondoltam, talán a hiper-szuperekbe olcsún hozzá lehet jutni. A napokba néztem a Megatoysba és ott min 7 eft ott egy ilyen.

Forti,
Köszi.
Mi most a Mese-ház (Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter énekel rajta) CD-t vettük meg, ezen is gyerekdalok vannak, ha gondolod megpróbálom átmásolni.

Brokkoli,
Pestszentimrén lesz a házacskánk. Ti merre felé laktok?
Mi kb. 1 hónapja vettünk Lilinek autósülést és nagyon bevállt, Maxi-Cosi Priori.
Babakocsi ügyben maradtunk a GraconálKép, most egy Citysport-ot vettünk. Ez nincs 5 kg, majdnem teljesen dönthető a háttámlája, van bevásárlóhálója és napvédője is, ja és egy kézzel is tolható.

Gumicukor,
Te mennyi mindent ismerszKép! Mi az az Ovomaltin?

Lili mostanában nagyon ügyi, esténként fürdés előtt, mindig apával pakolnak össze a szobában és most már ott tartanak, hogy apa adja Lilinek a játékokat, Lili pedig szépen beledobja a tárolódobozbaKép. Nálunk is egyre nagyobb méreteket ölt az anyázás. Ha kint vagyok a konyhában, nem hajlandó a szobában lenni, mindig jön ki hozzám. Arra szoktam felfigyelni, hogy csattog a kövön, apa meg rohan utánaKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Zsani
jobbulást Julcsinak. Levivel is van valami szombat óta mert nem nagyon kap levegőt a nóziján és elég sokat tüsszög.

Gumicukor
Kép Kép Egyenlőre csak c-vel éneklem neki. De így is nagyon szereti.

Ilke
Azt nagyon megköszönném, és természetesen fizetem is. Levi is anyázik, ez főleg a balcsin volt nagyon látványos, állandóan a nyakamban akart lógni. Lili tiszta ügyi hogy már "egyedül" pakol össze.

Képzeljétek Levi megint nem nagyon akar kajcsizni. Nem tudom, lehet hogy a meleg + hogy jön a foga. Apa szerint lehet hogy már a péppel van a baja, mert amit mi eszünk pl. krumpli és darabos, tök szépen eszegeti.
Az alvással is van egy kis gondunk mióta nem cumizik. Eddig szépen csendben elaludt, most pedig szinte minden alvás sírással kezdődik. A balcsin még minden nagyon király volt, azóta viszont szó szerint alig bírok a gyerekkel. Hiszti hegyek (eddig nem volt Kép ), no könny, vergődés ezerrel. Talán az esti alvás maradt meg normálnak. Ja és a balcsin volt hogy 3+1/2 órát is aludt, itthon a max. talán 1 óra és dög fáradtan ébred. Tiszta nyűg! Kép Kép
Van jó hír is, Levi megtanult puszit adni és puszit dobni is a pápá mellé. Puszi adásnál bekapja az egész számat. Ez csak azért érdekes, mert ömlik a szájából a nyál, így elég érdekesen nézek ki utána. Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti
Nekünk ilyen cd-ink vannak (gyerek)
Audio
Csukás - Bergendy / Süsü, a sárkány
Grimm mesék/Terülj-terülj asztalkám - 5 mese
Mese/Jánosvitéz 2.
Mese/Mátyás Király
Mese/piroska és a Farkas
mp3
gyermek001:
100 Folk Celsius - Paff a bűvös sárkány
A Kis herceg
A nagy mesealbum
Halász Judit - A Fiam Meg A Lányom
Halász_Judit
Judit és a zenemanók - album
Judit és a Zenemanók 2. - album
Kaláka
gyermek002:
A nagy mesealbum
Ákos - Tarzan
Lúdas Matyi
mindenféle
Süsü a sárkány
titan ae
gyermek003:
6 Mese a Gyermekeknek
8 Mese a Gyermekeknek
A hatvanas évek gyermekdalai
A Kis herceg
Benedek Elek meséi
Macskák (magyarul)
bocsi, ha nem tiszta valami, a katalogizálóból másoltam ki.Kép

Mi már a reggeli visszaalvászatnál tartunk, én meg végre rászánom magam, hogy képeket illesszek a babanaplóba. Tényleg ti csináltok ilyet?? Én a terhességem elejétől vezetem, elég részletes pedig nem is minden nap írok, csak amikor valami fontos történik. De már így is több, mint 3 mega - ja igen a gépen van Kép

rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok
Na ,esik az eso ugyhogy megvarjuk mig elall es aztan nekivagunk a setanak.Bar Alex elaludt epp a pokrocan ;)))
Kepzeljetek tiszta ideg vagyok mert a szombati eskuvore nem talalok a kozelben fodraszt+kozmetikust aki megcsinalna.Nalunk itt egymast erik az uzletek de senki nem akar szombaton dologzni.Azt hiszem ma elmegyek a Lurdiba es ott bejelentkezek ,az biztos nyitva van szombaton.

Beszti
Ez a babytaxi nagyon jo mert eleg nehez ahhoz hogy ne doljon fel hatra mint egy mini babakocsi es a fogganytu sem tul alacsony.

Mano
Mar hianyoltalak magamban,de orulok hogy megkerultel!
Jobbulast Emmanak!!!
Alex is negykezlabazik es neha elindul hatrafele max egy metert.Ugyhogy behoztatok.Jovo heten emgyunk mereckedni mi is,kivancsi vagyok mert nagyon neheznek erzem mar a kis cicat.

Brokkoli
Orulok hogy jossz neha!!!
Bar en nem veszek esernyokocsit,mert nem lesz ra szukseg,de a baratnom Hauckot vett kb 20e volt es nagyon szupi.
Autosulesbol nekunk Maxi Cosi van.

Gumicukor
Boldog szulinapot Daninak!

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Gumicukor, kösziKépA Römer elég jó biztos ( olyan lehet, mint kocsiba a Merci ), viszont nagyon drága, de ha akcióba van, úgy megéri. Max. 35 ezret adnék ki érte, mert most esernyőkocsit is kéne vennem.

Kataa,
Örülök, hogy örülsz nekemKép Maxi Cosit néztem tegnap egy boltban, 35000 pénz volt, és elég jónak tűnt, de még körülnézek máshol is. Miért nem lesz szükséged esernyőkocsira? Én most jöttem rá milyen jó, mikor a KIKA-ban szambáztam a kis Maxi-taxival, hogy áruházakban, üzletekben, milyen jó egy ilyen.

Ilke,
köszi a Maxi Cosit, nekem is tetszik.
Én a Baumaxhoz lakom közel, gondolom tudod hol van. Pestimrén merre? építkeztek? ,,vagy készet vettetek? esetleg az Alacska környékén? vagy a vasúthoz közel?

pusza

Erika ( mostmár így fogom hívni magam, mert az azonosítónak is ezt írja ki ez az új profil )
brokkoli

Kataa
Van egy Corvin fodrász is itt a kis utcában a mozi háta mögött, nem nézted??

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Mi babytaxit vettünk arra, hogy Balu sétálgasson vele, mivel féltem, hogy elkoptatja a műanyag székeket a szálláson, ahol voltunk.
Nem egy drága verziót vettünk, szóval lehet, hogy van jobb. (Tesco 1990 Ft)
Nekem nem igazán tetszik, mivel elég instabil (hátra nem esett vele, de oldalra elég könnyen el lehet vele dőlni), már összehozott Balu néhány esést vele, de azóta a készülék nem lett jobb, viszont Balu sokat ügyesedett (lehet bízni a gyerkőcökben Kép ). Illetve az irányítás sem tökéletes, mivel az első kerekek kormányozhatóak, míg a gyerkőc hátul tolja ...

Sajna nálunk is bekövetkezett az, hogy Balu csak a mi kajcsinkból hajlandó enni...
Így minden nap főznöm kell Kép .

Boldog szülinapot a szülinaposoknak!
Hát repül az idő.

Pszi és Balu
pszi

Nyuszi: örülök, hogy javult EmiKép A rizsnyák télleg szörnyü, dehát...KépKép A székletvizsg. olyan, hogy elvisztek egy tartályt a Váci úti ÁNTSZ-be, aztán várjuk az eredményt. A kezelés attól függ, hogy milyen kórokozó van a székletben.

Gumicukor: de a kakaót beleteszed a rizslisztes broáfba?Kép

Forti: nekünk van egy pár gyerekdalosunk, de kazettán. Az is jó? Mert akkor viszem a sétára.

Autósülés: nekünk Concord Trimax van, és elégedettek vagyunk vele.

zsani
zsani

Sziasztok!

Nem tudom, mi van Ádámmal, de nagyon hisztis lett KépKépKép. Álmos, de nem akar aludni, semmi nem jó neki. A babakocsiból kijön, ha abba fektetem, a kiságyban üvölt, pedig nagyon álmos. Hétfőn ebéd közben aludt el két falat kaja között, de se a babakocsiban, se az ágyban nem akart aludni. Tegnap kínomban, mikor már semmiféle altatós módszer nem jött be, betettem a kiságyába sok játékkal. Visított, mint egy kismalac, ordítva kidobált minden játékot (persze, könny nem volt hozzá), aztán ülve elaludt az ágyban. ez már 3/4 2-kor volt, és addig reggel óta nem aludt. Pedig pont most írtam vmelyik nap, hogy kezd visszaszokni a két alvásra, úgy elfárad mostanában. Szóval, fogalmam sincs, mit csináljak. És az a baj, hogy éjjel sem alszik vissza rendesen a szopival, hanem vagy fél órát ott kell lenni vele, míg elalszik. Tegnap egész nap fájt a fejem, este fejfájással aludtam el, éjjel minden ébredésnél éreztem, hogy fáj, reggel úgy keltem, és még mindig fáj. Mit csináljak??? Van valakinek ötlete, mitől lett egyik napról a másikra ilyen kis "gengszter" a fiamból? Eddig se voltam túl friss a sok éjszakai ébredéstől, de ez a 2-3 nap (főleg, hogy napközben is ordít), teljesen kikészített Kép.

Bocs, a panaszáradatért, de nem tudtam már, mit is csináljak Kép.
Most megyek, mert a kis "keresztapa" itt vinnyog. Már egy órája dörzsöli a szemét (álmos...), megpróbáltam letenni, persze nem sikerült Kép.
Talán ebéd után elalszik.

Panda

panda
Halásztelek

Bocs a nagy ürességért a végén, de Ádám benyomott egy csomó entert, én meg nem is néztem.
Panda
p

Forti!

Micimackó, Bobita, Csudálatos Mary, Csiribiri, Birka iskola, stb, nem ismerősek? Halász Judit már a mi gyerekkorunkban is menő volt az oviban.Kép) Amúgy normál bakeliten nekem van egy csomó halász Judit és a 100 folk celsius is megvan, de arról senki sem tud már átvenni, sajnos, irtóra sajnálom mert sok mesém is így van meg és ez így most mind kárba veszett.

Nekünk cd-nmég olyan van amin mesék vannak, nagy meselemez vagy ilyesmi,csak most pillnatnyilag nem találom. Át tudom másolni neked én is, ha édekel.

Ilke!

Nekem is át tudnád másolni a Rudolf Péterest? Küldenék üres cd-t.ha nem nagy gond.

manó

KépKép
manó

forti!

Úgy értettem a halász Juditot tudom átmeásolni, azon vannak énekek.Kép

manó

KépKép
manó

Rit!

Most látom neketek mennyi mese cd-tek van! Honnan van ennyi? Tök szuper! Nekünk mp3-ban egy sincs, pedig az még helytakarékosabb, csak a 2 műsoros van.

manó

KépKép
manó

Sziasztok
Anenoma
nem tudod az MP3 gyerekdalokat meséket átküldeni valahogy ? vagy honan szedted öket mert engem is érdekelnének .

Brokkoli
mi is keresünk esernyöbabakocsit de olyat ami nekem is tetszik+van bevásárlo rekesze idáig egyet látam 20000ft CHICHO volt. Az olcsobak igaz könyüek de nincsen nekik bevásárlo részük Kép én meg olyat szeretnék .

Zsani
jobbulást Julinak Kép

Lányok
petike is megfázott ugynézki egy kicsit Kép tüszög ,és folyik az orra és piros a torka egy kicsit Kép .

Minden betegeskedönek jobbulást kivánok Kép

Pusz Csics és petike
csics

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a hozzászólást a sétáló alkalmatossághoz.Kép

A LEGO sétáló egyébként ilyen:
Kép Kép

és találtam egy másikat is, ami tetszik, persze külföldi weblaponKép:
Kép

Nem tudom, hogy a dömper, babakocsi mennyire lenne jó (megnézegetemKép), mindenképpen valami elég stabil kell, olyan, amivel hanyattesni nem lehet (másfelé nem olyan nagy gond, ha borul), mert nálunk kö van.

Ilke!

Nem tudom, hogy milyen padlózat van nálatok, de a babytaxinkkal nekünk itt ebben a lakásban csak egy gond volt: müanyag kerekei lévén borzasztó hangja volt a kövön. Föle ha egy kis homok is volt a keréken vagy a padlón. Szóval ebböl jobb a gumi vagy gumiszerü kerekes (legalábbis nálunk).
Nem tudom, hogy a lábbal hajthatós nem lenne-e korai (bár lehet, hogy nem), de annál nagyon fontos, hogy leérjen a lába. Majd ezt is megnézem, köszi!Kép

Panda!

Én most azt mondom, hogy ne hagyd magadat. Ha álmos, akkor aludjon! A kiságy pont jó lesz, tegyél neki játékot be, aztán szorakozzon, amig akar, talán utána elalszik. Ez nálunk be szokott válni. Olyan játék van bent, ami érdekes, és ágyon kivül nem játszik vele. (Most már csak egy kis gondunk van, hogy pont ma reggelre megcsinálta, hogy kivette a két ágyrácsot, amit ki lehet (ez már eddig is mentKép), és kimászott a kiságybólKépKép. Ha igy folytatja, akkor ki kell valamit találnunk az ágyrács jobb rögzitésére. (Eredetileg rugó volt benne, de a költözés és az évek során sajnos elveszett, és azóta nem kaptunk bele.)
Valakit nem tudsz, aki vigyázna rá egy kicsit, amig te pihensz? Ez igy nagyon kiboritó lehet...

Forti!

Nem lehetetlen, hogy a pép nem kell neki. Mint irtam korábban, nálunk ez abszolut igaz, az nagyon nyerö, amit mi eszünk, a bébiételböl meg csak nyammog. Ugyhogy én is fözhetek!!!KépKép

Babaülés:
Nekünk Concord Fixmax van, egyenlöre pár hétig még Beni használja, de annyira jól bevált, hogy Nátán meg fogja Benitöl örökölni (gyakorlatilag új, emrt pár hónapja vettünk rá vadiúj huzatot, a váznak meg semmi baja (az csak ált. akkor sérül meg, ha ütközés van, de olyan nálunk nem volt)), és Beninek veszünk egy szintén Concord ülést (a Trimax következö szintjét, azt ami 15-36 kg-ig jó, Lift Pronak hivják).

Jaj, Nátán kimászott az ágyból megint!!!KépKépKép Hogy fog igy aludni?Kép Megpróbálok rugólelöhelyet nézni...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Beszti, ezt a Lego sétálót lehet kapni valahol?

Gumicukor, Judit nagyon boldog első szülinapot a babóknakKép

Erika, én is az esernyőre csukható babakocsin gondolkodom. A hugom vett egy pár ezer forintost, de megbánta, mert nem lehet egy kézzel tolni, másfelé megy, mint szeretné. Jövő héten én is körülnézek. Nemrég Römer King ülést vettünk, hát nem volt olcsó. Viszont nagyon kényelmes.

Magunkról csak annyit, hogy gond van az evéssel, alvással. Keveset hajlandó enni, elfordítja a fejét, sőt a két kis kezét is a feje elé emeli védekezésképpen. Ha meg darabost adok a tálcájára akkor ledobál mindent a földre. Utána ha lerakom a földre, feleszi a padlóról. Az alvás napközben úgy ahogy elmegy, de éjszaka még mindig legalább kétszer ébred, és reggel 5-kor riadóztat. Mondjuk nem csodálom, hogy megéhezik másnap reggelre, tul.képp a reggeli két deci tápi a fix pont.
Megtanult tapsikolni, úgyhogy ha valami produkciót csinál, pl. karikákat tesz a botra, akkor meg kell tapsolni. Ilyenkor saját magát is megtapsolja.

Beteg babóknak jobbulást!

Conti, Betti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Brokkoli
Hat azert nem mert egyaltalan nem tomegkozlekedunk es az aruhazban meg berakjuk a bevasarlokocsiba hordozostol.Kesobb meg gondolom majd beultetjuk csak ugy.
Az en Gracom(2 funkcios,de mar a kezdetektol hasznaltk mert laposra teheto) nagyon konnyu es befer majd az en kocsimba is : ))Ami nekem igazan teszik az mar eleg szofisztikalt ,nem csak az az olcso ,napfenyteto nelkuli kocsi es az ilyen meg mar majdnem akkora mint a jelenlegi. : ))

Rit
Ma is voltam 3-ban es mindenki csak nez hogy,szombaton,aaa miert dolgoznaak szombaton : ))
Ma megyek a Lurdiba es ott bejelentkezem.

Panda
Hat a fejfajas az egyertelmuen a kialvatlansagtol van.Csoda hogyeddig neked nem volt.Nekem az elso 2 honapban amig kelt ejszaka,szornyen fajt a fejem minden nap .
Hat hogy mitol hisztis Adam,az passz de kitartast hozza!!!

Mano
Jaj nekem is egy csomo bakelit mese lemezem van es nem lehet mar oket sajnos atjatszani.

Csics
Jobbulast Petikenek!

Rit
Holnap hivlak barack ugyben,mert most beszeltem anyuekkal es ha esni fog az eso akkor nem lesz meg a kello mennyiseg.Mert ugye ez folyamatosan erik,ha sut a nap minden nap akkor iszonyat sok van egyszerre azon a 250 fan.De ha nem szombaton jovo heten mar biztosan lesz es apa majd felhozza mert amugy is ide jar dolgozni, a barack csak hobbi : )))

Na megyek fozok valamit amig Alex alszik.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Panda: egyetértek BesztivelKép Nálunk sem könnyü az alvás... Viszont bevezettem, hogy alszik elöször 1/2 11-11 körül, utána pedig 1/2 3-3 körül. Általában addigra már álmos, és ilyenkor az ölemben megitatom (gondolom szomjas, meg a "komfortszopitól" elálmosodik), aztán leteszem (nálunk a földre teritett takarón v. szivacson alszik napközben, a szobájában), és ha fel akar kelni, akkor nem engedem, addig simogatom meg énekelek neki, mig elalszik. Van, hogy ez 2 perc, de van hogy fél óra, de nem engedek belöle. Van hogy ordit, de ma pl. mindkétszer hang nélkül elaludt. Mondjuk igy a sétát át kell majd rendezni, de az alvás is fontosKép Egy alváskor ált. 1-1,5 órát alszik, utána jön és megkeres a lakásbanKép (én nem szeretem bezárni, meg nem is veszélyes a lakás)

zsani
zsani

Mi vagyunk a mázlisták!!! : A reggeli nagy eső után gondoltam egy nagyot és átgörkorcsolyáztunk a dédiékhez Újpestre. Meg vissza is. És szerencsére most, mikor így elkezdett ömleni az ég már itthon vagyunk KépKép - Igaz, hogy ez nekem elég hosszú volt, gondolom holnapra rendesen beizomlázasodom Kép

Manó
hát másolgatunk meg letöltünk, mint mindenki Kép

csics
egy haverom vadászta le, mi tőle másoltuk. De elég nagyok, nem tudom, hogy lehetne átküldeni. Viszont szívesen kölcsönadom, átmásolhatod. Csak ne vidd el egyszerre az összeset, mert közben azért használjuk Kép

Beszti
Nálunk dömper van, bevált. És imád pakolászni is belőle kifelé. A befelé pakolás nem megy Kép Bár Dodesznak még egy kicsit gyors a járgány, szőnyegen jobb.

Esernyő babakocsi
Nekünk egy pierre cardin van - a legegyszerűbb fajta - és UTÁLOM!!! Egyetlen előnye van: baromi könnyű. És ennyi. Amúgy tök lent van a gyerkőc benne, pont kipufogószagoló állapotban, és valóban nem lehet vele egyenesen menni, és geykézzel tolni is nehéz, és ha fektetem a gyerkőcöt akkor a napvédő semmit sem ér csak egy szögben jó. Csak akkor használom, ha nincs kedvem kenguruzni mert összeizzadunk v. a hátam miatt és ha csak kis távokat megyünk v. kocsival megyünk valahova és épphogy csak kell valami. Amúgy ráadásul a homokot sem bírja - elakad úton-útfélen.

Kataa
ok, majd szólj, mi a helyzet barackügyileg Kép
Dodo hétfőn ült életében először bevásárlókocsiban. Roppantul élvezte, csomót játszott a láncával, egész idő alatt dumált és jól megrágcsálta a frissen kapott homokozójátékát. Majdnem a vonalkódot is sikerült lerágnia, már leolvashatatlan volt de aztán a pénztáros bepötyögte a számokat. Közben meg grimaszolt ezerrel, szólni nem mert Kép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Panda

Reszvetem alvasugyben. Emit is most sikerult feloraja letennem reggel ota! Biztos ettol a zivataros idotol nyugtalanok, nem?
Na megyek en is ledolok egy kicsit.
]

Zsani

Kell beutalo az ANTSZbe?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Conti!

Lehet, legalábbis mi 3 hónapja vettünk az Auchanban. Nem tudom, a Lego gyártja-e még, mert a honlapjukon nem találtam (pedig tudom a cikkszámát is, de az alapján sem), viszont ha nem is gyártják, biztos van még olyan, ami nem fogyott el. Kb 6-7 e Ft körül van az ára.

Megyek, öltöztetem Nátánt, megpróbálunk nézni ilyesmit neki.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hajrá, végre sikerült kicserélni a profilomban a képet Liliről.Kép

Forti,
Tök ügyi Levi, hogy dob már puszit és pápázik is. Lili is szokott puszit adni, de csak akkor ha felveszem, akkor szinte bekapja a vállamat és cuppogKép.
A CD-t még nem biztos, hogy át tudom venni, majd megkérdezem a páromat, hogy tud-e ilyet a gépünk.

Rit,
Hát nálatok aztán van választékKép. Lehet kérni esetleg másolatot? Küldenék hozzá CD-t is.
Én is készítek Lilinek babanaplót. Igaz nem gépen, hanem rendes könyvben, csak az a baj, hogy minden képünk a gépen van, így azok szinte teljesen hiányoznakKép. De az eseményeket mindig beirogatom.

Erika,
Jól emlékszem, hogy a Baumax a mekinél van? A házunk az Újpéteri telepen van, de nem újat vettünk.

Panda,
Csoda, hogy még bírod, komolyan.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Nyuszika: perszeKép Meg tartály isKépKép

zsani
zsani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: