Új privát üzeneted érkezett!

Lafi én gyógyitárban veszem. Pont az jó benne, hogy lezsibbaszt, ez is büdi marhára. Lehet hülyén fogalmazok, de mintha elterelné a figyelmem a tényleges fejfájásról azzal, hogy fáj-zsibbad a bőröm ahová kenem.
ÍÍÍgen, én szeretnék felkerülni a táblira :lol:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Hahó!

Lafi: kitartás! Nekünk Zsombor lesz , írd át légyszi!

Itt amúgy semmi extra, esik :(. Nem tudunk ma lemenni. Reggel piacon voltunk, már ott is esett, szerencsére Botit nem zavarja ha kicsit ázik . Csak ernyőt használok, a nylonozástól rosszul vagyok, nincs is olyan esővédő izénk.

Olyan gáz! A buszra csak segítséggel tudok leghátul felszállni babakocsival. Tegnap is meg ma is, alig tudtunk felszállni mert a népek rossz néven veszik, hogy odébb kéne menni, ne adj Isten beljebb az ajtótól! Tök vicces, hogy ott állok lent, a gyerek a lépcsőn és a segítő vár félig fellépve a buszon, hogy legyen helyünk. Olyan suttyók az emberek itt Bp-en, hogy szégyellem, hogy itt lakok.

Kép
Kép
normajeane

Marina mingyá felteszem a táblát, az ottani adatok alapján priviben add meg az adataidat!
Vendég

Marina, a privid alapján megcsináltam, amit a multkor küldtél, de egy-két adat hiánycikk, majd látod a tábla alapján!

Kép
Vendég

£21 - £22

Csajok,ne nézzetek hülének,de szerintetek ez a jelzés angol fontot vagy eurót jelez????Egy angol oldalról loptam.Árban nem mindegy...
Vendég

Asszem tényleg hüle vagyok..... :shock: :shock: :shock: :shock: tuti font... :lol: angliában mi más lenne. :lol:
Vendég

Lego, font!Az euro egy áthúzott E-betűszerűség!
Vendég

Sziasztok! Én a Móni huga vagyok! Megkért, hogy írjak nektek, mert ő tegnap óta kórházban van :(! Ez a száma: 06-30-429-2021, ha esetleg valaki akar neki írni!!!

Kép
móni86

Szia Mónika húga! :D
Köszi,hogy írtál nekünk!!! Nagyon remélem,hogy nem komoly :roll:
Vendég

Skacok! Irtam Monikának, biztosan "elmonjda",hogy mi a bibi. :roll:

Nálam is van valami, megnőtt a váladék és hát mit szépítsük az "illata" sem hasonlít a rózsáéra :oops:
Vetettem a párommal canesten hüvelykúpot. Szerintetek csütörtökre elmúlik, ha megyek dokihoz??? Mindeképen akarok kenetet vetetni vele, nem tudom,hogy a kúp mennyire zavar bele, viszont a fertőzéstől meg rettegek. :oops:
Vendég

Kaptam válasz Mónitól, bemásolom:

"Sziasztok! Tegnap görcsöltem, de a gép csak kis méhtevékenységet mutatott. Kaptam infúziót. Még fáj a derekam meg keményedek de a dokim szerint nem lesz gond. Remélem."
Vendég

Szerintem ez a sok front hat így rátok lányok...
Nyugalom és kevés idegesség mindenkinek!!!!
Gondolok rátok!!!!
Vendég

Hát igen ezek a frontok sajnos veszélyesek :(

Móni írta hogy Lili szívhangja jó az uh is okés 1290g. A lényeg hogy a gép nem mutatott erős tevékenységet és hogy a méhszáj is zárt legyen (erről mondjuk nem írt) akkor nem lehet baj. Az infúzió meg szépen leállítja a keményedéseket.
Vendég

Szerintem is a frontok tesznek be :twisted:

Úgy gondolom,hogy Móniékkal minden rendben lesz!!! Valahogy ezt érzem :roll:
Vendég

Mőni megy a drukk!!!A szeméT frontok!A fa...om kivan velük!Nem lesz baj, szépen visszatartják őt is, mint Dorkát és Hunort is!
Vendég

Móni, ne félj! Minden rendben lesz!!! Tuti, hogy a frontok szórakoznak velünk :(

bingii

Csajok, a pcos topikban vezetek egy táblát, amelyben adatok vannak:
név, nicknév, lakóhely,email, mobil

Ezt egymás között emailen küldjük és nem a topikban. Mi lenne ha itt is lenne egy ilyesmi hogy legyen riadóláncszerű????
Elkülditek priviben az adatokat és emailen küldöm, a táblát annak csak és kizárólag annak, aki szerepel a táblában.
Szigtitkos táblicsku....
Vendég

Jajj a mindenit!!!! :( :( :(
Móni drukkolok nagyon.Számod mentettem,később én is érdeklődöm és küldöm a szuszááát!

Lafi
Jó ötlet a tábla,én küldöm is az adatokat priviben.Már amúgy is kérni akartam,hogy valakivel számot cseréljek...még időben...
(végülis ez az E is áthúzott valami..... :lol: )

Pandi
Jól vagy???Dorka???

Én már le se merem írni,hogy mennyire keményedik a pocakom.De úgy érzem még nem a vészes kategoria....
:roll:

Blongyi
Hűűű,szegénykém minden elér.:( Csütörtökig a tünetek elmúlnak az tuti,de kenetben még kimutatható lesz szerintem...már ha gomba okozza a problémát.Azért inkább beszélj a dokival mielőtt alkalmazod...
Vendég

Sziasztok!

Móni, remélem minden ok és kitartás!!!!

Pandácska, nagyon örülök, hogy nálad már minden ok!!

Visszaolvastam és láttam, hogy miket írtatok a folyadékbevitelről. Huhh, most már tudom miért nem dícsértek meg, amikor a doki megkérdezte mennyit iszom. Hát csajok, én a 1,5 literrel is megszenvedek :oops: de igyekszem nagyon. Én általában csak ásványvizet iszom, most próbálok akkor még mellé egy kis gyümölcsteát iszogatni.

Lafi, nagyon gáz lehet ez a migrén, teljesen együttérzek veled :(
És, hát le a kalappal, amennyire kitartó voltál és erős (cukor..stb)

Norma, nem hinném, hogy csak Pesten ilyenek az emberek és tényleg elég szomorú az emberek hozzáállása, mentalitása. :(

Kicsi lányunk nagyon aktív, és úgy döntött, nincs szükségünk nekünk éjszaka alvásra, ennek érdekében meg is tesz mindent :) rúg, csíp, harap...stb És ő sem szereti, ha a jobb oldalamon fekszem.

Jujj Viki, ez a túrógombóc most nagyon felizgatott :)

KépKép
lorcsi

Lego, priviben én is küldhetem az adatokat? Hogy felkerülhessek a táblába?

KépKép
lorcsi

Izé... Lafinak akartam írni. Bocsi :oops:

KépKép
lorcsi

Én elküldtem, Lafi, bár a párom megígérte, hogy ha valami van, akkor beír majd ide a fórumra nektek, mega másikra is ahova sokat járok, de sose ér rá, hogy megmutassam neki, hogy is kell.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Lorcsi, nem kell engedélyt kérned....

Figyu, egy valamit beszéljünk meg.
Örülök, hogy jó ötletnek tartjátok....

Szóval ebből már volt nálunk vita, aztán megegyeztünk. A név keresztnév legyen vagy meeht vezetéknév is...mert eddig hárman küldtetetek privit, egyikötök így, másikótuk amúgy. Nem szeretném, ha itt is gond lenne.
Egyezzünk meg...Nekem mindegy én megadom a férjezett teljes nevemet is, a lánykori nevem meg az emial címemből majd látszódni fog...
Szóval ha megegyeztetek, űgy küldjétek az adatokat.
Ha abban egyeztek meg, hogy vezetéknév ne legyen,akkorakik eddig küldték teljes névvel, a táblában csak keresztnév látszódik majd. akik meg vezetéknév nélkül küldték el, kérek majd pontosítást, ha megegyeztek a vezetékneves megoldásban.

Szuólok, hogy ez a tábla topikba nem kerül be és csak az látja aki megadta az adatait.

Ha valaki a megegyezés ellenére sem szeretné megadni a nevét, tiszteletben tartjuk.

Szóval a pcos szigtitkos táblánl ezek voltak a "szabályok".
Vendég

És még egy:
Hármótok közül egy adta meg a teljes adatsort.Vagyis a pontos lakcímet is.

Kérdés: ha nem akarjátok (ebben is egyezzetek meg) megadni, akkor azt nem kell, de ha nagyjából meg akarjátok adni, akkor mindenkinek meg kellene, sztem....
Vendég

Nah, én is elküldtem és remélem semmit nem hagytam ki:)
Szerintem tök jó ötlet!! :lol:

bingii

Szerintem is jó ötlet, én azért adtam meg mindent. Engem nem zavar, ha tudjátok a teljes nevem, meg a címem.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Engem sem zavar...többiek?
Vendég

Sziasztok én vagyok a Móni férje . Hát még mindig fáj a dereka meg a hasa is de a picurunk jol van . Voltunk UH-án és ott azt mondta a doki hogy a baba jol van 1290 gram. Nem nyilot semit kedden azt mondták neki hogy 2100-es .Tegnap meg azt mondták neki hogy 3100-2100 -es. Szal ja:) Ja és köszi mindenkinek az sms -eket ha tudtok irjatok neki még. Mondjátok neki hogy egyen meg igyon.Én mondtam neki ha haza jön akor napi 5 étkezés + a gyümölcsök és persze sok fojadék meg sok pihi. Nem ugy mindt edig hogy a gyümölcsökel együt se evet sokat . De most hizo kurára fogom öt is meg a babát . Na most megyek sziasztok és vigyázatok magatokra . Majd még irok . Üdv Krisztián

Kép
móni86

Engem sem zavar, úgyhogy küldöm is priviben, a teljes nevemmel és adataimmal.
Lafi, a publikus táblán is kérnék egy pár javítást, arról is írok priviben.

Móni: kitartást, remélem minden rendben van, és hétvégén már otthonról írsz nekünk arról, h mi volt!!!

Blongyi! Szerintem a Canesten is használható terhesség alatt, nekem a doki egy Pimafucin :lol: :lol: (micsoda név) nevű hüvelykúpot írt fel, és az is használt. Szerintem is elmúlnak a csúnya tüneteid, de valószínűleg még tényleg kimutatható lesz kenetből. Azért ne vedd a szívedre! Tudod, terhesség= meggyengült hüvelyflóra!

KépKép
Kép
sagi1

Krisztián, rendes vagy, hogy írzs nekünk. Drukkolunk Móninak, ne legyen semmi gond. Már két babucit is visszaszuszakoltunk a mamiba, nálatok sem lesz semmi gond.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Helloka!

Sagi: közsike...régen kérdeztem a dokit, mi van ha "benyalok" valamit, ő mondta,hogy kezeljem magam Canestennel. Igazából más tünetem nincsen, nem viszketek, de a többit nem részletezem... :oops:

Krisztián: nagyon jó,hogy írtál!!!! Köszi a tudósítást, szerintem sem lesz baj velük, és tényleg ha hazamegy, pihizzen...stb. Én már csak tudom, mert nekem is pihennem kell, a párom mindenben a legnagyobb segítségemre van,és jól vagyunk. Már nincsen olyan sok hátra, csak kiböjtöljük valahogy!!
Vendég

Gyerekek!
Rákerestem a gugliban,hogy terhesség alatt lehet-e kamilla teát inni? Na, az egyik azt írja,hogy lehet a másik meg,hogy nem :shock: Nem tud valaki biztosat?? :roll:
Vendég

na, jóvvan :lol: megtaláltam lehet inni!!!
Vendég

Krisztián: sok puszi Móninak és ne izguljatok, nem lesz gond!!!! De ha nem eszik akkor tényleg tömjed meg vhogy:D Nem szabad éhezni!

Blongyi: én simán iszom a kamillát. Inkább azt iszom meghülésre, torokfájásra meg minden nyavajára, mint gyógyszert szedjek. Bár általában reggel lefőzök egy nagy kancsó teát amiben csipkebogyó és kamillatea van.

bingii

Köszi Krisztián, hogy írtál!! Minden okés lesz, sztem a 36 hetet mindenki tölti a topikon, én azt érzem.
Lekopogom, nekem kutya bajom, keményedés sem nagyon van. Mondjuk napközben is próbálok 10 percekre lefeküdni meg most áttértem a béres magnéziumra, abban több van mint a 4 szem magne-ban összesen.

A kamillatea meghajthat, nem?

A gomás fertőzés viszketéssel jár és határozottan büdös, illetve túrószerű a cucc. Ha netán azod van Blongyi, akkor a férjed is kezeljétek, tudod.

Én is kaptam újabb kúpot, dokim ki akarja zárni, hogy fertőzés miatt megindulhasson a szülés. Nekem mindig keverőset ad, az olcsóbb és a legtöbb kórra uolyan jó mint a gyári.

Kép
Kép
normajeane

Norma: határozottan segítettél. Nekem egyik tünet sincsen amit leírtál, csak megnőtt a mennyisége,és talán határozottabb az "illata".
Miután valaki írta,hogy elég ha megváltozik a mennyisége, utalhat fertőzésre,inkább bedugok egy kúpot, aztán a dokival mindeképen vetetek kenetet.
Vendég

Krisztián: jó, hogy írtál. Kitartás Móninak és Lilinek, de tuti nem lesz semmi gond!

Blongyi: Nekem is sikerlült összeszednem nálam sem volt viszketés, de értem mire gondolsz... ÉN is pont tegnapelőtt hagytam abba egy 10 napos hüvelykúp kúrát. És tényleg sokkal jobb.

Bingii: azért ne vidd túlzásba a takarítást...stb, pihenned is kell!

KépKép
lorcsi

Norma: én is a Béres magnéziumot szedem. Te egyet veszel be belőle naponta? Mert a dokim azt mondta, mehet a 2 is, de én eggyel is határozott javulást érzek.

KépKép
lorcsi

Itt vagyok ismét.:)

Lafi,privi ment.:) Telószám most lemaradt,de előzőben benne volt.REmélem okés. :wink:

Krisztián
Jó,hogy írtál (az én férjemet rá nem lehetne szedni :lol: ).Puszi Móninak,mindjárt írok is neki.:)

Egyébként én is úgy érzem mint Norma....nem lesz koraszülött babánk.:) Mármint a topikunknak.:)
Azért Csajok nagyon közel vagyunk...a novemberi babák sorra potyognak és már született decemberi is.:) Hűűűű,szupi.:) Hamarosan mi jövünk.
Vendég

Sziasztok köszi minden jo kivánságot .Én nyugot vagyok látszolag a Móni elött hogy ne lása hogy aggodom. És igy talán jobban megtudom nyugtatni . Ja a doki azt mondta hogy talán jövö hét végén haza jöhet ha minden rendben.Remélem jöhet mert nem jo egyedül aludni meg az a legfontosabb hogy akor már jol lesznek mind a ketten. És hát bevalom hogy nem is találom a helyem ithon nélküle. De majd egyszer ezt is elmegy. Ja és mondták UH-án hogy biztos kislány lesz .Móni elsö mondata mikor kijötünk UH-rol hogy "Hát nem nött ki semi,, és mondtam hát nem.Na de itt befejezem mert már gondolom untok és nem akarok belemerülni.Mert akor egész nap azt mesélem sziasztok

Kép
móni86

Krisztián,csak nyugodtan. :lol: :lol: :lol:
A lényeg hogy jó kezekben vannak! Te pedig hamarosan nem csak Mónival büszkélkedhetsz,hanem gyönyörű kicsi Lilivel is.:)
Férjem mindig fiúra vágyott,de annyira szeretik egymást a lányával, szinte örül,hogy most is lánya lesz.:)

Amúgy Csajok,lehet tippelni hétfőre...vajon kukacosodtunk e vagy sem???!! :?: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lego: nem-nem, Hédi szerintem Hédi is marad :lol:

KépKép
lorcsi

A francba, a gyógyszertárban hüvelytablettát sóztak a Zolira :twisted:
Vendég

Lego, Hédiből nem lesz más!

Krisztián, nem lesz semmi gond nekem is bennem maradt Hunor-baba.

Csajok, mindenki pontosított, szóval összefoglalom:

szóval teljes név (férjezett és lánykori)
nick
mobil
lakóhely pontos cím
email
Vendég

Blongyi
Ugyanolyan jó a tbl is.Vagy idegenkedsz tőle????Nekem jobban "bejön",mint a kúp. :roll:

Csak vicceltem.:) Hédi már Hédi lesz.Akár kukaccal születik,akár anélkül. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A kamilla nagy mennyiségben meghajthat, de ha pl. 2 filtert teszel egy liter vízbe attól kutya bajod se lesz:)

Lorcsi: jelentem ma 2 mosást és ágyneműhúzást leszámítva egész nap pihentem :lol:

Lego: dehogy lesz kukac. Hédi pincilla marad és slussz :lol:

Amúgy nem tudom mi van ma velem, de egész nap falatozok szinte....

bingii

Bingi
Méghogy pihentél.... :lol: Hisz' egésznap falatoztál! Tessék a felesleges munkát félretenni! Tudod mekkora fizikai terhelés az evés?????? :lol: :lol:

Teáról jut eszembe...én kb másfél lityóba rakok 1 filtert...bár csak a gyümiteákat szeretem. Kamilla csak azért van itthon,ha néha felfázok vagy valami egyéb probléma adódik...pár filter a fürdővizbe és 2 nap alatt rendbehoz.
Vendég

Jó reggelt!

Már sose fogok tudni legalább 9-ig aludni, úgy mint régen???

Lego: éreztem, nagyon fárasztó volt :lol: :lol: Azért lehet, hogy máskor is kipróbálom :lol:

bingii

Jó reggelt!

Móni biztosan minden oké, lesz főleg hogy a dokid is azt mondja, és vegyél példát Pandáról és Lafiról, náluk is már minden oké, csak sokat kell pihenniük. Mondom én aki állandóan jön megy, mint a távirat.

Norma az egy dolog, hogy nem adják át a helyet, de mindezt úgy, hogy rádnéznek konstatálja, hogy kismama vagy és utána kinéz az ablakon, ez azért elég pofátlan dolog. Legalábbis velem mindig ez van. Lehet, hogy rossz villamoson utazom (combino)?

Hát a sokáig alvásról én is másképp gondolkodom, ma reggel 6-kor keltett a kis drágám, úgy gondolta anya nekünk már elég volt az alvásból.

Én minden nap megiszom egy csipkebogyó teát, és másodiknak vagy borsmentát vagy valamilyen milford teát. Remélem ezzel nem ártok a kicsimnek. Ja és ti isztok reggel kávét? Én minden nap iszom egy elégg lazát, de e nélkül nem tudok létezni. Remélem ez sem baj.

Lafi tök jó hogy megdicsért Tűű :lol: , és mostmár nem sok van hátra a diétából. Én szerdán megyek cukorra, majd jövő kedden Tüü-hoz remélem oké lesz minden.

Bocsánat, hogy kicsit sokra sikeredtem. :oops:

Kép
andi1975

Andi, nyugodtan lehet kávét inni, amíg nem tudtam a magas vérnyomiról én reggel és délben is ittam és nem voltak gyengék!anélkül halott vagyok....hiányzik is nagyon.Nem árt egyáltalán, nyugi.
Combinon sem és máshol sem adják át a helyet...
Amikor mentem Tűű drhoz csütörtökön és felszálltam a piros7-re, nem volt hely...nos ugye én meg nem állhatok, hát pofátlanul kértem helyet....leszartam, hogy ölni tudott volna a csávó a szemével...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?