Új privát üzeneted érkezett!

AZ oceánost nézegettem, de ez most jobban tetszik :D Remélem sikerül majd megszerezni. Azt sem tudom h jövő héten a névnapjára mit kapjon. De azt hiszem most még nem fog semmit, csak engem :lol:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ennn! Teából annyit szoktam adni, amennyit elfogad. Ádi csak pár kortyot iszik, aztán cumi a szájba és már alszik is tovább. Nagyon remélem ez hamarosan nálatok is így lesz!

Noémi! Gyönyörű hintát választottatok Bálintkának! :)

Kriszta! De furán működik arrafele az élet! :D Amúgy Ádi is azt csinálja mint Azizka, ő sem tud egy percet sem a fenekén ülni nélkülem. :roll:

Ádi megkapta az oltást, csak egyet nyikkant és annyi volt. Nem is sírt. Most attól tartok estére lehet be fog lázasodni, mert szokatlanul nyűgös. Katasztrófa volt, ahogy ebédelt. Kiköpdöste a kaját, egyfolytában dörgölte az orrát meg a szemét, alig fértem a szájához. :roll: De azért evett, aztán ordított másfél órát (,mert közben főznöm kellett). Most raktam le aludni, pedig fél tízkor is szunyált.

Kép
Kép
mandula82
 
 


Lányok! Szerintem ma ilyen nap van! Nekem mindkettő elég nyűgi! Most aludnia kéne a nagynak, ehelyett hallom,hogy játszik a szobájában! :(

Kriszta: www.jatektoys.hu ezen az oldalon meg tudod nézni mit is csinál a kutyus!
Szerintem ez egy tök jó fejlesztő játék, mert számokat, színeket, testrészeket tanít. Nekem nagyon bejött!

Ennn: Én síma teát főzök, felbontok egy filtert, kávéskanál alja bevizezve, ami rátapad meg a forralt vízbe. Így nagyon gyönge a tea! Nem iszik csak néhány kortyot, és aztán visszaalszik.

Lányok, ezek a hinták szuperek! Csak ez egyszerűen nálunk már megoldhatatlan két gyerek mellett! Iszonyat drágák, én is megnéztem! :(
Vendég
 

 
 

Kriszta: Aziz gyönyörű kisfiú!

Noémi: Én is elfelejtem néha a vigantolt, de ebből nem hiszem, hogy bármi probléma is adódna. Mondaná a dokim, mi is felnőttünk ezek nélkül. :roll:
Vendég
 


Kriszti: Aziz tényleg gyönyörű kisfiú hasonlít a Papára! :lol:


Kép
mogyoland
 
 


hát tényleg régebben nem foglalkoztak ilyennel a Mamikám mesélte ,hogy Aput megszoptatta büfi aztán vissza az ágyra és ennyit kellet vele foglakozni evett és aludt .

Jó de ők azért másak volt volt 6 gyerek de azért sok hülyeség van amivel kár foglalkozni mert sok dolog el van túlozva!


Kép
mogyoland
 
 


Kép


Kép


Kép


Ezek tegnapi képek!

Kép
mogyoland
 
 


Mit nekem Győzike!

Kép
mogyoland
 
 


Nagyon édi!
Vendég
 


Mogyó: Nagyon tündéri kislány! És milyen jókedvű! Aziz csak 6 hetesen kezdett mosolyogni, ilyen tátott szájjal nevetést pedig csak jóval később! És nekünk is van ilyen Győzikés plédünk! :D
Megpróbálok én sem nagy problémát csinálni ezekből a cseppekből. Adom neki, de azt tudni kell, hogy itt pl. még a mai napig senki nem kap ilyesmit...

Nagbri: megnéztem a kutyust, nagyon édes!!! Aziz itt ült az ölemben, és mikor kipróbáltuk a dalokat, mintha lezsibbadt volna, annyira figyelte! :) Úgy nézem nekünk is megvan a karácsonyi ajándék. :) Az Alföldben mennyibe kerül? Sajnos az árzuhanáson nem találtam. Ausztriába tervezünk menni, ahol olcsóbbak a Fisher Price játékok, de ott meg gondolom német nyelvű lenne.
És kipróbálom a tea ötletedet is, mert nálunk is óránként kel éjszaka, és csak cicivel tud visszaaludni. :?

Mandula: hogy van Ádi? Nem sír már? És nincs láza? Nekünk azt mondták szuri után rögtön kell lázcsillapítót adni. Először nem tettem, na akkor volt sírás. Mert fáj is neki a szuri helye, meg a láztól is nyűgi volt. A másodiknál már kapott Panadolt, így semmi baja nem lett. Szóval akkor ő is anyás. :) Néha elég fárasztó, és a házimunkára is alig van időm, dehát nem hagyhatom sírni, úgy beleéli magát... Volt már, hogy kengurúban takarítottam.

OFF
Az életről itt: nem egyszerű, teljesen más kultúra, és sokkal alacsonyabb életszínvonal. Szép dolog a tenger mellett élni, de annyira mi nem élvezzük. Nem vagyok egy strandolós tipus, és még a baba is pici hozzá. A családom és Magyarország nagyon hiányzik, de szerencsére félévente hazamegyek, meg anya is eljön 1-2-szer évente. Az jó, hogy mindig meleg van, sosem esik az eső, itt nincs az a depis szürke ősz. És persze van egy férjem, akit imádok, és megpróbálja feledtetni a hiányosságokat. (Például egy jó nagy séta a Malom üzleteiben.) :)
ON

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszti: Ha jól tudom 9 és 10 ezer között van. De kb. másutt is ennyi, hacsak a neten nem akadsz rá olcsóbban, de akkor meg ott a postaköltség.
Vendég
 


Kriszti: És végleg kint is fogtok maradni? Nem tervezitek, hogy egyszer hazajöttök ide végleg?
Nem is tudom, sosem éltem külföldön, de valószínűleg hosszú távon nem is bírnám!
Bátor vagy!
Tényleg van kint magyar társaságod? És ha nem titok, elmeséled hogy kerültél ki?
A barátnőm ma repült Egyiptomba pihizni! Tök jó nekik!
A hó nem hiányzik néha? Én imádom amikor esik, nem nagyon lennék meg több évig nélküle!
Vendég
 


Hú Kriszti nem semmi válalkozás de gondolom a szerelem ami ebbe beleszólt hát lehet ,hogy én is tettem volna!

Nekem a báttyám van kint Németországban családostul kint dolgoznak hát hívtak minket is ki és valószínű ha lányzókánk akkora lesz mi is lépünk azért a lakáshitelt gyorsabban ki lehetne fizteni!

Sajnos ilyenekhez kell folyamodni .
Nekem az egyik barátom fótos és mesélt sokat Egyiptomról hát meg nézném magamnak! :oops: :o

Az biztos,hogy nem kell félni ,hogy gyorsan megfázik ebbe a szeles esős időben ami most itthon tombol !
Ma oszt tényleg nem vittem ki!


Kép
mogyoland
 
 


Én nem tudom ma mi van. Nálatok hogyan "működnek" ma a babák???
Berci délelőtt sírt, majd a f2es etetés után hihetetlenül hamar (20perc) beájult, és teljesen kiterülve, ellazulva aludt, majd f4kor csukott szemmel, minden átmenet nélkül felsírt. 1órán át semmivel nem lehetett megvigasztalni. Apa is én is csináltunk már mindent :? Majd f5után kicsivel a combomon hason keresztbe fekve (úgy, h a lábai a combom közé lógtak) beájult25 percre, majd megint felsírt. KApott 5kor enni. Most megint nagyon hamar beájult.
Ja és -már bocs :oops: - de amikor pukizik, annak nagyon fura szaga van, olyan kénes. Mintha pl harkányban vagy vmi gyógyfürdőben járt volna :lol:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Hát megnéztem ezt a tanuló kutyus nagyon jó hát lehet,hogy szoritok rá pénzt vagy nagy a család.. :oops: :lol:


Kép
mogyoland
 
 


Ennn: Nálunk is volt ma olyan, hogy Dani felsírt, bömbizett egy kicsit, aztán aludt tovább. Biztos ettől az időtől készültek ki ennyire.
A pukira nem tudok mit mondani, néha én is majd beájulok tőle, de nincs vele semmi gond. Szerintem nálatok se lesz!

Mogyo: Ettől a kutyától mindenki kész van! Már jópáran döntöttek mellette karácsonyi ajándékként. Én még terhesen kinéztem, és most nagyon örülök, hogy van egy olyan töpikém, akinek meg is vehetem. A család jó! Ilyenkor meg lehet velük dumcsizni, hogy dobják össze, vagy szálljanak be!

Na most lépek, kimenős estém van, csajozós buli a szomszéd házban! Végre!!!
Vendég
 


néztem ezt az oldalt, de én nem találom a kutyát, csak vmi plüsst, ami nem csinál semmit.
Help!!

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Az a neve, hogy tanuló kutyus, kettő van belőle, és az alsón lehet meghallgatni! Írd meg ha sikerült!
Vendég
 


megtaláltam. Asszem ezt mi kihagyjuk 8)

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Neked nem tetszik?
Vendég
 


Vagy inkább az ára? Mondjuk ez se egy olcsó játék, az tuti. Nálunk is két család összevonásával lett volna megvéve, ha nincs a barátnőm.
Vendég
 


nem annyira jön be.
Ti elkezdtétek már a karácsonyi hangulat megteremtését otthon??? Én lecseréltem a kanapé ülő felületén az ágytakarót bordóra meg az asztalon a 2 futót szintén bordóra. De asszem idén kb ennyiben korlátozódik az előkészület. :roll:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


kriszta én csomagolok és megyek hozzátok. Van hely????? Ezt az időt és amit az időjárás jelentésben mondtak...... :evil:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ennn: mit mondtak? Lemaradtam!
Bár én egy kis hónak örülnék!
Én még semmit nem csináltam, és decemberig nem is fogok. Szerintem ha túl hamar elkezdem, elveszíti a varázsát! De majd én is terítőt cserélek, kitesszük a mikulásos égőt az ablakba, mikulásos gyertyatartót, és az én üvegfestékből készült adventi díszemet.
Vendég
 


hóviharokat, meg mínuszokat. Meg h vegye elő mindenki a hótaposóját , meleg kabátot, kesztyűt sapkát sálat stb. (síszemüveg, maszk.... :lol: ). Mikor viszem ki szerencsétlen gyerkőcöt????????? Már csak tavasszal???
3napja nem voltunk kint. :?

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Hűha! Hát, ha tényleg lesz hó, akkor végre az én Bencém kiszánkózhatja magát! Ezért örülnék neki! És persze vinnénk Danit!
Szerintem, ha nem lesz szélvihar, és jól becsomagolod Bercikét, nyugodtan kiviheted! Hidd el, nem lesz mínuszban se semmi baja. Tapasztalat! Bence kint aludt órákat! Na nem -20-ba, de -5-ig nyugodtan.
Vendég
 


Nagbri: biztos a barátnőd is ide jön Hurghadára, kiváncsi vagyok tetszeni fog-e neki. Egyébként én is csak ártatlanul egy kis nyaralásra jöttem, aztán összeakadtam a férjemmel, aki búvároktató. Sajnos nem hiszem, hogy hazaköltözünk, mert nem igazán tudna merülni, max a Balatonban... :) Szegénykém mit is csinálna, nem túl jó az arabok megítélése kis hazánkban. Persze, hiányzik nagyon a hó, sőt még az eső és a hideg is! :)
De jó neked, hogy kimenőt kaptál! Apa vigyáz a gyerekekre? És nem fognak hiányozni? :) Jó szórakozást!
Anyukám itt volt 2 hetet, de nem mertünk elmenni... Bár Aziz olyan kis betyár van, hogy óránként akar szopni ha olyanja van.

Mogyo: igen, a szerelem hozott ide... :oops: Soha nem gondoltam volna magamról, hogy ezt fogom tenni, én, aki még egy nyári tábor után is sírva borultam a szüleim nyakába.... :lol:
Németország az jó, ott keresni is lehet, itt azért sajna nem arról szól a dolog. Nagy a szegénység az országban... Viszont turistaként gyönyörű, piramisok, tenger...

Ennn: : Gyere!!! :D Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok kimenni, sokszor nekem sem jön össze, és nagyon kiborító a négy fal között, meg a babának is hiányzik. Szerintem is bugyoláld be nagyon, és menjetek ki kicsit. Így lesz később ellenálló.
Mi pl. légkondiban vagyunk 1 hónapos kora óta, és még egyszer sem volt beteg. Jobbulást Bercikének, nem tudom miért lehet büdi a pukija, hiszen még nem eszik, csak tápszert, bár lehet épp attól.

Na, mi lassan elindulnuk az éjszakába.
Jó éjt Nektek!!

Lilypie Maternity tickers


Kriszti

Én is üdvözöllek köztün. Nagyon szép babócád van.

Mandula

Természetes szólj ha kellek.

honey

Hát én a fürdetést húznám tovább.


Ha lesz tali szóljaatok szivesen elmegyek ha tudok!

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Borsika, feltétlenül!!!! :wink: :)

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Kedves Mindenki!

Ajánlom szíves figyelmetekbe a www.frankenberger.hu oldalt, azon belül is a Mocorgók baba-mama klubot! Kecskeméten, a Vak Bottyán u-n tartanak már 3 hónapos kortól foglalkozásokat! Kedves, jó barátainké a cég, jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Hátha érdekli valamelyikőtöket! :-)

Ezer puszi Mindenkinek!

Noncsi

/Remélem nem moderálnak ki ezért.../

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Remélem nem dobáltok meg kővel, de én imádom a havat... :-)

Bár, mondjuk az tényleg rossz, hogy nem lehet kimenni a picikkel! A mai szakadó eső nem nagyon volt kedvező. Mi végül kiugrottunk a Tuskóba, de rohantunk Vele a szabad ég alatt /kapu-kocsi-Tuskókapu/, hogy ne ázzon meg! :-)))

Jó éjt!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Ennn!

A mai nap nekünk is nagyon nehéz volt, szinte egész nap üvöltött Szegénykém leszámítva az etetéseket. Biztos erre a hülye frontra!!! GRRR!

Honey!

Látod! Én is a fürdetés elhúzását mondtam! Szerintem napról-napra próbáljátok negyedórákkal későbbre tolni!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Miért, ti mikor fürdettek????

Nálatok is úgy kapkodják a gyerkőcök a levegőt??? Berci ha fent van, és különösen ha nézelődik, mindig azt csinálja, mintha szipogna, vagy nem is tudom. SZóval mint aki rögtön sírni kezd. Szaporán veszi a levegőt. Olyan mint aki egy vödör kávét megivott és az egekben van a vérnyomása és liheg. Jobban nem tudom leírni.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Hahó!

Mi este fél kilenckor kezdjük a fürdési procedúrát. Levetkőztetés, fürdés, törülközés, pelenkázás, ápolókrém, öltözés, szopizás + tápszer, büfiztetés után 10-re kerül ágyba Bálint.


Lányok!

Lenne egy fontos kérdésem! Rendelt már valamelyikőtök az árzuhanás.com.-ról? Mik a tapasztalatok? Mennyi idő alatt érkezik meg, nem "tévesztik-e el" a megrendelt árut, tényleg annyiba kerül-e, stb. Timcike! Talán Ti onnan rendeltétek a hintát, ugye?
Várom a választ! :-)

Szép napot Mindenkinek!
N.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


És a letevést hogyan tudjátok "rövidre zárni",????? 8)

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Helló!

Ennn: ez jó kérdés... én is kiváncsi lennék rá. Nálunk fürdés után kb. 1-másfél óra, hogy hajlandó elaludni, és legtöbbször csak cicivel. :oops:

Lilypie Maternity tickers


Noémi: ha jól emlékszem Timcike a vateráról rendelte.
Személy szerint én még nem rendeltem az árzuhanásról, de sokan igen és nem nagyon hallottam még panaszt. Itt jóval olcsóbb a hinta mintha boltban vennéd?

Lilypie Maternity tickers


Borsika: Köszi szépen Aziz nevében is! :D Mi még nem találkoztunk mert a korán volt a picikém, de majd talán egy másfél-két év múlva... :)

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

ENNN! Mi az első perctől arra szoktattuk, hogy szopi után büfi, és már tettük is le a kiságyba. Ott persze még kis simi, nyugtatás, aztán betettünk neki vmi nyugtató zenét/ill.mostanában a forgót bekapcsoljuk. Persze az elején sokszor sírt (sőt gyakran most is, de már rövidebb ideig), amit nehéz hallgatni (és volt, hogy én se bírtam és csak felvettem, mert megszakadt vna a szívem :cry: ), de hosszabb távon biztos jobb, ha megszokja, hogy az ágyban kell aludnia. Érezze ott is jól magát és biztonságban, ne csak a szülők karjában! Persze más, ha azért sír, mert fáj a hasa, éhes, pisis-kakis, de ezt a sírásból hallod úgyis, ilyenkor természetesen mi is kivesszük és segítünk neki. Nálunk bejött, amit Tracy Hogg írt a Suttogó c.-ű könyvében, hogy általában, ha túlpörögte magát három ordításos ciklust kell kibírni, és utána alszik, mint akit fejbevágtak. :lol:
Ja! És van, hogy egyszerűen nem álmos. Na ilyenkor szoktam dajkálgatni, "beszélgetni", játszani vele (este fürdés előtt szinte mindig fent van), stb.
Nálunk a szopizás kb.20perc, utána 10perc büfi/peluscsere, és ha minden jól megy, akkor 5-10percen belül alszik is Parikmaci (na nem mindig jön össze, vagy hogy ha el is alszik, felébred félóránként).


Borsika, Noémi! Az a baj, hogy ha később fürdettük ugyanígy felébredt, viszont miután este általában nem alszik csak pancsi után, kibírhatatlan órákon át nézni, ahogy kesereg. :? Ha korábban fürdik, akkor van némi esély arra, hogy éjfélre megéhezik és egyszer majd talán alszik is tovább. Azt hiszem meg kell még erre érnie! Végül még csak 5hetes, nincs semmi elkésve (max.majd rájövök, hogy esti mese után nekem is le kell feküdnöm! :lol: )

Annyira úúútálom már ezt a szeles időt! :shock: Úgy szeretném már levinni, de hiába nincs hideg, ilyenkor csak nem jó neki! Annál meg hogy esővédő alatt aludjon, sztem még a nyitott ablaknál levegőztetés is jobb!

Kép
honey78
 
 


Honey, értem. Mi is ezt próbáltuk/próbáljuk. Evés, majd böfi (ált. 15perc, de amikor sokat bukik, akkor nem merjük olyan hamar letenni, mert van még h 20perc után is böfög, vagy bukik), majd ágy. De ekkor vagy egyből sír, vagy 5-10perc után eszmél és akkor. Nincs egyből kikapás, hanem végigpróbálgatjuk a dolgokat ( has-hát-fej simogatás, fordítás, pelus szaglászás és ha kell akkor ki és csere, majd vissza, majd végül a cumi). Ha ennek ellenére sír, vagy csak egyre jobban belelovallja magát, akkor ki és próbálgatjuk az egyéb dolgokat ( dajkálás, mászkálás, tigris a fán, mindenhogy ülés, fekvés, hordozóban himbálás stb) de nagyon sokszor ez sem segít, csak nyomja. Ja még a teát szoktuk bevetni, ha más ötletünk nincs. H hátha éhes, szomjas, de abból iszik max 5-10et és 5perc után folytatja. Apa már azt is kitalálta, h ha sír, akkor végig fogdossa minden részlegét, mert " honnan tudjuk, h nem viszket e neki valami" :lol:
Ma éjjel már oda jutottunk, h felvittem az ágyba magammal és végül úgy aludt csak el , h a cicimet átkarolta ( szó szerint) és oldalt fekve szinte rámizzadt. Na de akkor úgy húzta. Aztán a köv. etetéskor kezdtük előlről az egészet, és végül megint mellettem kötött ki. Pedig nem akarnám h megszokja ezt. Bár ha járni kezd, tuti vándorolni fog majd, de akkor is. :roll: Viszont az is biztos, h szüksége van rám, hiszen hamarabb is jött, meg amiken keresztül ment, meg egyszer még bent volt, aztán minden átmenet nélkül nem, és nem is érezhettük egymást jó másfél hétig, és utána is csak keveset. LEhet,h most pótolná az elmaradt érintéseket. Szóval nehéz, h ne lágyuljon el a szívem ezek miatt, de valahol gondoljak arra is, h még most kell kialakítanunk a szokásokat, mert utána már cs...hetjük.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


ennn: én is még várandósan azt mondtam, hogy majd a kiságyában altatom... :roll: no, azóta is a cicimen alszik el... eleinte szinte nonstop cicin volt (szopott, plussz komfortszopás, cicizés), most már jóval kevesebbet kéri, mint pár hetesen. Szóval nyugi, 20 évese nem fog a ciciden lógni... most viszont az egy biztos pont neki és nyugtatás.

Mi 7 körül fürdetünk, aztán szoptatás, cicizés, majd olyan 8 körül elalszik, ekkor bereakom a kiságyába és általában 2-ig alszik. Viszont utána nem hajlandó szopás után a kiságyában aludni, így 2-től mellettem van az ágyon. Így alszunk 6-ig kb.
Szerintem majd ha átalussza az éjszakát, akkor már végig a kiságyában fog aludni...

Egyébként nem tudom mit aggódtok az átalvással kapcsolatban, kb.4-6 hónapos kora körül alusszák át a babák először az éjszakát (persze vannak kivételek, de a többségnek így van). És itt a többség még nincs 4 hónapos...

Kép

Kép
falevel2
 
 


ja és így én is jóval többet alszom, mert a cicin hamar bealszik,nincs sírás...

Kép

Kép
falevel2
 
 


persze a napközbeni alvásnál a kiságyban próbálom én is altatni,meg sírni is szoktam hagyni...

Kép

Kép
falevel2
 
 


akkor ne legyek szőrös szívű?? És apával mi lesz?? Ő így nem nagyon tudott aludni, mert felkelt a nyöszörgésekre pl. Igaz én is, de nem is nagyon mertem moccanni, el is gémberedett a fél oldalam. Féltem, nehogy ráfeküdjek. Mi nem cicizünk :( Csak rajta aludt éjjel :roll:
Nekem nem is az átalvás lenne a fontos, hanem h 2 etetés között ne másfél órát tartson a visszaalvás, hanem aludjon a 2 között.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


nem tudom, az az igazság, hogy így nekem is kényelmesebb, mert hamarabb visszaalszik, ha a közelemben van.
Mi kialakítottunk egy külön szobát a babának,én ott alszom vele, amíg nem alussza át az éjszakát... néha hétvégén átlopózunk apához, de egyelőre külön alszunk...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Hát nálunk a nagy ágyon alszik Ágika és jól elvagyunk így egyszer kel fel általában 1-kor és utánna 5-6-de volt mikor7-kor kellt.
Nálam napközben elvan a kiságyban el is alszik de este! :oops: :D


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Na, a tegnapi kimenő nagyon jól sikerült, fél háromkor ágyba is kerültem, de abszolút nem éreztem ezt ma! Jó volt csajos bulit tartani!

Letevés: Hát, nálunk Bence két hétig úgy aludt, hogy ha az apja elmozdította a buksijától a fejét, már üvöltött is! Úgy hajnali egy óra tájban költözött oda hozzánk. Fokozatosan, mindig később és később vettük ki az ágyából és került hozzánk. Egyszercsak már a saját ágyában aludt.
Dani még nem igényelte az együtt alvást. Evés+büfi, aztán be az ágyába. Se símogatás, se egyéb. Nincs vele semmi gond! De ha sírhatnékja van, akkor nem lehet hagyni, mert olyan hangerőn sír, hogy öt perc, és tuti kirohanunk a világból!
Napközben a járókában alszik, de van hogy kiveri a hoppárét, hogy az ágyában akar aludni. Ne kérdezzétek, honnan tudom, de egyszer ráéreztem, és be is jött!

Ennn: Lehet, hogy Bercinek tényleg fontos lenne a közelséged! És ne aggódj, soha nem fogsz ráfeküdni! Viszont lehet, jobban tudnátok pihenni, és ha beáll egy rendszer, lehet vissza tudot szoktatni az ágyikójába.
Vendég
 


itt hatalmas pelyhekben esik a hóóóóó

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Itt is esik! Bence teljesen be van sózva, és nem akar menni aludni, csak ha majd szánkózott!
Persze még csak esik, és abszolút nem maradt még meg, de ezt most hogy magyarázzam meg neki, hogy esik, de nem biztos, hogy ebből lesz szánkózás! :(
Vendég
 


és meg is marad mind :D már csupa fehér minden

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?