Új privát üzeneted érkezett!

de jóóó Mgdolnám az jo jel :lol: :lol: :lol: :lol: .teli vagyunk émelygős kismamikkal :D :D :D :D :D .én nagyon örülök!!!!!!!!!

nálam nincs tünet.........én ugy fogom fel hogy az is tünet!!!!!!na milyen pozitiv vagyok????? :D

mano
manocska2008

Manó,

Még nem tudom mikor tesztelek, egyenlőre mindennap nézem a hőmet... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha hétfőn leesik akkor valószinű, hogy megjön de nem fog leesni mert a + tesztem lesz :lol: :lol: :lol:
Okés nem leszek kishitű és hiszek neked :wink: :wink:

Amúgy 10.24-óta mindennap hancuroztunk, az a biztos :oops: :oops: :oops: :oops: az ovum 31-én volt

Kép
Kép
odri

Nekem sincsenek tüneteim.
p__lilla

Manó!

Néha én is szédülök ilyenkor az éhségre szoktam fogni. Amúgy nekem is alacsony a vérnyomásom.......

Kép
Kép
odri

Gondolom a tünetek csak a beágyazódás után jönnek, ugye?
p__lilla

nem fog lelesni :wink: .(nem vagyok boszorkány csak igy érzem) :lol:

én örülök azért hogy nincs tünetem mert a srácoknál sem volt,ennyivel mensi előtt!!!!!megén ugy tudom hogy kell 10-15 nap mire biologiai kapcsolatba lép az anya a magzattal!!!!

többiek irjon már erről valaki valamit!!!!!!vagy ez is baromság??????mert van itt a neten bőven belőle.......persze okos dolgok is. :oops:

nekem azt mondta a doki hogy 10 napos vérzéskésésnél keressem fel,gondolom akkor biztos már.de a srácoknál is igy volt!!!!

mano
manocska2008

jaja, én is az éhségre fogtam, gyorsan legyűrtem (undorral) egy szendvicset. Bár ma még csak reggel 7kor ettem. Odri ha megkérhetlek leírnád mégegyszer a tüneteidet?
magdolnam

szerintem a hányinger a legbiztosabb tünet ilyen korai terhességnél,azt azért nem lehet beképzelni.!!!!!fáradékonyság meg a többiek majd csak ez után jönnek amikor alakul a méhlepény mert az nagy munka a szervezetnek.addig szerintem hányinger a hormonok miatt!!!

vagy valakinek mást tapasztalat?????más is irjon véleményt mert akkor ugy tűnik hogy itt okoskodok.........

mano
manocska2008

én is kíváncsi lettem! De akkor sem merem beleélni magam. Lehet hazafele veszek egy tesztet, bár nagyon félek az eredménytől. Még gondolkodtam rajta, hogy elrontottam e a pocim? De nem ettem olyat és nincs hasmenésem. Vagy beteg lennék? De nem fáj semmi, nem érzem rosszul magam. Nem tudom......... :roll:
magdolnam

na holnap reggel amikor aludhatnék egy kicsit kelhetek reggel 6-kor hőmérözni......jol kitaláltam ezt magamnak :evil: .én van amikor napközben is megmérem ti szoktátok?????tudom az nem mérvadó csak kiváncsi vagyok :oops:

mano
manocska2008

Manocska

És nappal több szokott lenni a hőd, mint reggel?
p__lilla

igen, én reggel 5kor :shock:
magdolnam

Én reggel 7-kor szoktam mérni, de hétvégén nekem még az is korai. Egyszer én is megmértem napközben, de jóval több volt, mint reggel.
p__lilla

Sziasztok!

Én reggel 6-kor mérem....jó lesz felkelni. :lol: :lol: :lol:
Én is jól kitaláltam, hogy mérem a hőmet pedig elötte sose néztem.
de most már kiváncsi vagyok :wink: :wink:

Magdolnam! A tűneteim: hányinger, főleg fogmosáskor; de van, hogynapközben is. Éhség, csak úgy néha rámtör és mindig mást akarok enni, mint ami van. :lol: :lol:
Sűrűbben járok pisilni, néha szédülök és két napja fáradtság van rajtam.
Elötte mindennap hancuroztunk és semmi fáradtásgot nem éreztem :roll: :roll: :roll:
A párom szerint is megváltoztam testileg....hát én nem tudom :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Én nem hiszem, hogy tesztelek elöbb, bár nagyon kiváncsi vagyok :!: :!: :!: :!:
14-én kell megjönnie. Gondoltam várok egy pár napot.....
Szerinted ilyenkor már mutat valamit a teszt??????
De ha gondolod csinálj tesztet.....szorítok neked.

Neked mik a tűneteid??

Manócska! Remélem beigazolódik a boszorkányságod :lol: :lol: :lol:
Én nem mérem napközben......

Puszi,
Adri

Kép
Kép
odri

Hm szerintem sikerült Neked! Én sem akartam tesztelni előbb, de hátha mutat valamit.... Általában ha sikerült akkor igen haloványka csikocska van a teszten.

Tünetek:
-émelygés
-szédülés
éhes vagyok de nem kívánok semmit, enyhe undorral vegyítve, ahogy Te írtad, ami van az nem jó,
-szédülök
-baromira megugrott a nyáltermelésem
magdolnam

na nem mosom le magamról hogy boszorka vagyok :wink: :wink: de fene bánja csak bejöjjenek a megérzéseim :lol: .

igen nekem is több mint reggel!!!!!de a reggeli a mérvadó.....még mindig nincs vonal a görbémen :twisted: megöl a kiváncsiság,a pé-met eddig mindig jo helyre rakta :oops: .

Mgdolnám az ovu teszt is csak 11-12 napo pé után mutat!!!!!!!de ahogy gondolog!!!!!szoritok várjuk az eredményt :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008

megvenni a tesztet azért megveszem, de nem bizti, hogy csinálok is. Ha netán holnap is lesznek ilyen tüneteim, akkor elképzelhető hogy meg is csinálom
magdolnam

jajjj nagyon izgatott lettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lehet tesztelsz?????????????????nem birok magammal!!!!!!!

ha eldöntötted ird meg mert itt fogok ülni!!!!!!!!!!!!!!azt is ird meg hogy mikor tesztelsz,ha ma azt is.jóóóóóóóóó :lol:

mano
manocska2008

csubi!!!!!!!Jenny!!!!!!hol vagytok????????nem ér ennyi időre magunkra hagyni!!!!!!

mano
manocska2008

Mindenképp megírom, de szerintem sem mutatja ki a korai szakaszban, esetleg nagyon halványan. Szóval ha tünetek még fennt fognak állni, akkor valószínűleg a 7végén fogok tesztelni
magdolnam

na mindenki eltűnt????közben kisült a mákos kalácsom is,csináltam gyümisalit remélem igy szivesebben eszik majd a gyerekek!

izgalmas lesz a hétvége is :lol: :lol: :lol: :lol:

jo hétvégét kivánok mindenkinek meg huncutkodósat meg....... :oops: :oops:

még bekukkantok remélem nem leszek egyedül!!

Márti!!!!SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK A KISFIADNAK :lol:

mano
manocska2008

Odri, magdolnam nagyon drukkolok nektek, hogy + legyen a teszt. A tünetek bíztatóak mindkettőtöknél. :D :D :D :D
p__lilla

Sziasztok!

Na itt vagyok, kicsit kómásan, fáradtan, és még holnap is mennem kell dolgozni... :cry:
Jó sokat irtatok. :D
Györesz , Kisvirág, üdv közöttünk!!!!!
Lányok, itt nagyon babás a hangulat. Ennek nagyon örülök!!!
Jó lenne, ha mind egyszerre zebrásodnánk be. Egymást licitálnánk túl minden egyes nap, ki mennyit hányt, mennyit hizott, mennyit habzsolt. :lol:
Ma végre feljebb ment a hőm, ami jó hir, mert végre a cover line felett van jóval. Erre vártam.
Felteszem mind a 4-et, hogy lássátok, melyik program hova teszi. A Fertility még nem akar nyilatkozni...Sztem a 13. cn. hajnala a nyerő, akkor volt pici vér féle, előtte napokig erős hasfájás.
Márcsak 3 hét, és mi is élesben megyünk! :P

Kép

Kép

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 66400_.png

http://www.mynfp.net/?sec=display&graph=15440

Kép
jenny29
Mór

helló Jenny!!!!!!

nekem a ciklus.hu-n nem huz csikot,pedig nagyon várom!!!!!nem értem miért nem .az nagyon jo hogy megy fel a hő.nekem november 29-én van ovum!!!!!már várom :lol: meg a rákszűrés eredményét is!!!!

mano
manocska2008

Sziasztok!

Jó sokat írtatok és tényleg nagyon babásodós a hangulat, ami nagyon tetszik.

Magdolnam, ha csinálsz is tesztet ilyen korán akkor csak reggeli elsőből, mert akkor koncentráltabb a hcg hormon. Én már vettem olyan tesztet a gyógyszertátban ezer Ft körül ami tényleg már pár nap után kimutatja a babát. 10-es érzékenységű.

most akkor kik is vannak a célvonalon? Odri, Magdolnam, Márti? már nem tudom tartani a tempót, elvesztettem a fonalat.

Végülis mindenkiért izgulok, hisz mindenkinek eljön a hó vége.

Kép
Kép
nati80

itt mindenkiért izgulni kell :wink: mert mindig történik valami!!!most Odrival kezdődik a sor ő szerdán jelenti be hogy kismami :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D a többiek meg utána :D :D :D :D .hehe.

mano
manocska2008

ha nyákot meg ilyesmit nem jelöltem be a ciklus.hu-n akkor nem huz vonalat???én csak a hőt jelölöm meg a hancurt!!!!!de mostmár azt sem mert nem lényeges..lehet hiába várom a vonalat?

mano
manocska2008

Manocska

Szerintem csak a hő számít, mert én sem jelölök semmi mást és nekem húzott vonalat.

Kép
Kép
nati80

Csajok!
Ki lesz itt a hétvégén? Én igen! Gyertek majd beszélgetni.

Magdolnam
Vettél tesztet?

Kép
Kép
nati80

Én a ciklus.hu-n és a fertilityfriend.com-on vezetem a görbét, és csak az utóbbi rakott vonalat. Ez hogy lehet?
p__lilla

én is itt leszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: holnap egész nap laza napom lesz,már amennyire 2 gyerek melett lehet....vasárnap a férjecském is itthon kesz,és akkor birtokolni figja a gépet,az tuti!!!!!!!!

nem is izgat tovább az a vonal téma,nem ezen mulik!!!!!!ne is reagáljatok rá ha mégegyszer felhozom :oops: .azt olvastam hogy 37 fok körüli hő az jot jelent :lol: :lol: .

Magdolnám,izgulok holnao reggel tesztelsz???????jo lesz ez a hét remélem emlékezetes is :lol: :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008

Az én pocakos tapasztalatom: nagyon fáradt voltam az elején, állandóan aludtam volna, sokat jártam a wc-re (azt hittem felfáztam), én émelyegni-hányni 6-7 héttől kezdtem. És az elején állandóan azt éreztem, hogy meg akar jönni. Ja és a cicim jó duzzadt volt. Tetszett is apának :D

Odri: nem fog leesni a hőd! ;-) Basszus te babás vagy. Ez nem kérdés. Tök jók a tünetek. A cickód nem feszül?

Magdolnam: fú hát te is babás vagy. Neked is tipikusak a tünetek. ;-) Nagyon várom a teszted. Egyébként mikor nem kéne megjönnie?

Nati: én bekukk a hétvégén is. Bár még nem tudom mi lesz a program.

A hőmérőzéshez viszont semmit nem értek. Egyszer mértem még Kende előtt, de pont abba a hóba lettem pocakos, így fogalmam sincs mit kellett volna nézni rajta :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

végre a gyerekek sem akarnak engem és sehol senki!!!!!!!! :cry:

akkor böngézgetek itt a neten :lol:
manocska2008

Leszek hétvégén.
p__lilla

Nati: visszaolvastam a veled történteket. Hát nem semmi, amin te is keresztülmentél. Az jó, hogy a párod nem zárkózott el a babatéma elől :D Igaz csak pár hóval később. De lehet bevárunk mi is ;-)

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág

Én is remélem, hogy néhány hónap alatt kialakul köztünk a harmónia ebben a kérdésben.

Valami fontosat akartam nektek mondani párocskámmal kapcsolatben. valamit mondott, tett ami annyira aranyos volt és természetesen jól el is felejtettem. Mert persze közben megéhezett és csinálni kellet melegszendvicset.
talán még eszembe jut valamikor.

Kép
Kép
nati80

Nati: törd a buksid ;-) Kíváncsi vagyok nagyon.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok! Én a szeptemberben kezdjük a babaprojectet topikba írogattam, de sajnos valamiért mindenki lelépett... És mivel egy pár jófej csaj átjött ide, és szólt nekem is, gondoltam írok nektek. Tök rossz, hogy megszűnt a másik topik... A lényeg annyi, hogy szeptemberben elmentem nőgyógyászhoz hogy vizsgáljon meg, minden okés-e a gyerekhez. Mondta minden rendben, kezdhetjük. Szeptemberben volt egy hátha összejön hónap, aztán októberben néztem a hőmet meg ovu teszteltem. okt. 28 volt a köv. mensi, és tutira vettem hogy meg is jön, mert a világon semmi tünetem nem volt, azon kívül, hogy a hasam pont úgy fájt mint mielőtt meg szokott jönni, na meg a mellem is ugyanúgy feszült de a hőm fenn maradt és nem jött meg. Pár nap múlva csináltam tesztet és pozitív lett. :) (Ja, és valaki kérdezte, hogy mutat-e valamit a teszt. Én először ovu tesztet csináltam terhestesztnek mert azt hallottam hogy az még érzékenyebb, de fontos, hogy első pisiből legyen) és miután az két csíkos lett, vettem egy terhestesztet is (ja, ovu még volt otthon egy). Úgyhogy gondoltam, megosztom veletek a kis történetet, hátha valakinek segít, meg hogy megint legyen kikkel beszélni. A vicces az, hogy én írogatok egy helyre ahol kb. akkori kismamák vannak mint én, de mivel se rosszullét, se semmi még nem igazán érzem magam kismamának. (Nagyon nagyon örülünk neki mindketten a férjemmel) csak valahogy még nincs meg az érzés. Bár képem már van róla. 3 mm-es a kicsike. :))) Úgyhogy bocsi ha hosszú voltam, csak gondoltam megpróbálok írni ide.
Ja, és jenny, végre van itthon net úgyhogy megcsinálom neked a görbémet újra és elküldöm. :)

KépKép
muffin

Muffin

Te fogsz nekünk szerencsét hozni, mert te vagy az első "igazolt" kismamánk. Vigyázz magadra!!!!!
És üdv közöttünk.

Kép
Kép
nati80

IIIIIGEEEEEEEENNNNNN!!!! :D

Eszembe jutott! Most este mondta, hogy bejelentkezik hozzám állandó lakcímmel. Mostmár hivatalosan is együtt fogunk élni. Ennek én annyira tudok örülni. Talán jobban mint egy gyűrűnek. Csak ennyi. nem sok, de nekem sokat jelent. nyáron már kész is lesz a lakásunk a tetőtérben, ha minden igaz. És akkor már semmi akadálya egy babának. De azért persze
jöhet hamarabb is a jó hír. :lol:

Kép
Kép
nati80

helló Muffin!!!!!

örülök hogy te is átjöttél ide :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .és ggratulálok a bébihez.nekem sem voltak mama tüneteim a fiuknál de hidd el jobb minta végighánynád a napot :wink: én akkot tudtam az egész kismamiság jelentőségét ugy igazán belűről is átélni amikor megszülettek!!!!!!jártunk dokihoz beszéltünk a pocakhoz de mégis amikor először megfogtam,akkor jutott el a tudatomig hogy itt van és milyen tündéri,és milyen picike és és..........imádom!!!!!!!!!de ez mindenkinél másképpen van.nagy örömben lesz részed ezentul elérulom :wink: :lol: .anyának lenni a világ legszebb dolga.és a legnehezebb!!!!!

mano
manocska2008

Muffin: grat a babócához! Vigyázz magatokra ;-) Ha a többiek sem bánják és ők is szeretnék, na meg ha te is, akkor feltehetnéd a képecskét ;-)

Kép Kép
kisvirág_30

Nati: HURRRÁ EZ TÖK SZUPI

Kép Kép
kisvirág_30

Muffin

Meglesz az érzés is, csak még kell néhány hét. Majd amikor növöget a pocakod és meglátod az uh képen a kezét, ujjait, arcát. Biztos akkor elönt az anyaság érzése.

Kép
Kép
nati80

Kisvirág

Szerintem is tök jó, de lehet ez csak nekem ilyen pozitív dolog? Főleg a legutóbbi vitáink után, talán előrukkol majd a babával is. :lol: :lol:

Kép
Kép
nati80

de jó Natasa!!!!jönnek itt a jo hirek ám sojba sojba :wink:

remélem folytadodik a sor jövőhéten is Odrival!!!!!!!!mert mama az tuti ja mag Mgdolnám is!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008

Mi egy nagyon szerencsés csapat vagyunk így együtt. Szerintem ez fog nekünk szerencsét hozni. Nekem főleg azért jó itt, mert nem tudok kivel beszélgetni ezekről a témákról. Könnyű így megkérdezni bármit, vagy elmesélni. Nem kell egyedül izgulnom majd a tesztek miatt, mert itt lesztek és támogattok. Meg én is titeket. Szóval mindenki mindenkit.
Jobb így várakozni, mint egyedül.

Kép
Kép
nati80

nekünk a fiuk hamar összejöttek,de már ezt irtam,a férjem ugy volt vele hogy hancurozunk eggyet és kész.de már napok ota mikor megemlitem hogy fáj a fejem,vagy bármim...pl.ma mondtam hogy fáj a gyomrom mindenre azt mondja aggodó tekintettel hogy meg fog jönni?????és mosolyogtam hogy a gyomrom nem szokott olyankor fájni :wink: .tegnap is mondta hogy már jo lenne ha mama lennék!!!!kérdeztem hogy ő szokott e a babára gondolni,és viccesen mondta hogy"ő még nem bujja az ondó.hu-t"jot nevettünk :lol: .és azt is észrevettem hogy egyre jobban érdeklik ezek a peteérős témák.multkor együtt néztük a hőgörbémet......most mondtam hogy tul forró vizbe ha fürdik akár 1 hétig is lehetnek életképtelen spermák.mondta jol van édesem majd hideg vizben fürdök........nekem ez azért jo érzés mert eddig nem igazán érdekelték ezek a tudományos vagy inkább biologiai dolgok!!!!!!

na hosszúra sikerültem

mano
manocska2008

Kép a görbém

jenny, itt a görbém

csak annyi a baj, hogy elcsúsztam, mert az első öt napot lehagytam, de a végén jöttem csak rá és nincs kedvem újracsinálni. a lényeg lászik. szóval amikor felugrott a hőm, pont akkor volt kétcsíkos az ovutesztem is. másnap aztán volt hancúr ezerrel! most meg bébi van . :)

KépKép
muffin

Natasa ezzel én is igy vagyok!!!jo ez a csapat és jo hogy van kivel megbeszélni a dolgokat ugy MINDENT.

ÖRÜLÖK NEKTEK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?