Sziasztok! Én a szeptemberben kezdjük a babaprojectet topikba írogattam, de sajnos valamiért mindenki lelépett... És mivel egy pár jófej csaj átjött ide, és szólt nekem is, gondoltam írok nektek. Tök rossz, hogy megszűnt a másik topik... A lényeg annyi, hogy szeptemberben elmentem nőgyógyászhoz hogy vizsgáljon meg, minden okés-e a gyerekhez. Mondta minden rendben, kezdhetjük. Szeptemberben volt egy hátha összejön hónap, aztán októberben néztem a hőmet meg ovu teszteltem. okt. 28 volt a köv. mensi, és tutira vettem hogy meg is jön, mert a világon semmi tünetem nem volt, azon kívül, hogy a hasam pont úgy fájt mint mielőtt meg szokott jönni, na meg a mellem is ugyanúgy feszült de a hőm fenn maradt és nem jött meg. Pár nap múlva csináltam tesztet és pozitív lett.
(Ja, és valaki kérdezte, hogy mutat-e valamit a teszt. Én először ovu tesztet csináltam terhestesztnek mert azt hallottam hogy az még érzékenyebb, de fontos, hogy első pisiből legyen) és miután az két csíkos lett, vettem egy terhestesztet is (ja, ovu még volt otthon egy). Úgyhogy gondoltam, megosztom veletek a kis történetet, hátha valakinek segít, meg hogy megint legyen kikkel beszélni. A vicces az, hogy én írogatok egy helyre ahol kb. akkori kismamák vannak mint én, de mivel se rosszullét, se semmi még nem igazán érzem magam kismamának. (Nagyon nagyon örülünk neki mindketten a férjemmel) csak valahogy még nincs meg az érzés. Bár képem már van róla. 3 mm-es a kicsike.
)) Úgyhogy bocsi ha hosszú voltam, csak gondoltam megpróbálok írni ide.
Ja, és jenny, végre van itthon net úgyhogy megcsinálom neked a görbémet újra és elküldöm.