Új privát üzeneted érkezett!

Coca, Snufinak nagyon igaza van!! Egy fantasztikus ember vagy! És márt kg-at számolod!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
kata05

coca,sajnalom:(remelem hamar helyrejosz.

kata nekem 17ezerbe jon most ki ez a stimu,gyogyszerek plusz a doki.Ja a metem is benne van,de a rakszures nincs amit lehet megcsinaltatok meg.
ezt nem fogjuk sokaig birni anyagilag.. :cry:

Kép
monyo83

(((((((drága Zöldi))))))) :cry: ...igazságtalan Élet
tapedli

Köszi csajok!

Hát Kata, ez nem megy máshogy, csak ha rengeteg "B" terv van, amibe bele lehet kapaszkodni. Próbálok minden "örömforrást" megtalálni a túlélés érdekében.

Kép
zölddisznó

ZÖLDI: én is , csak nézek magam elé :cry:

ezt kívánom neked: 2008-ra: " és persze magunknak"
Kép

Kép
surmi
kockasfulunyul

:lol: Akkor az alsó sorban a középső lehet az enyém?

Kép
zölddisznó

Zöldi, ez döbbenet, erre nincsenek szavak! :cry: És az aláírásod... :cry: :cry: :cry:

kispiskóta

Sziasztok,

köszönöm a jó kívánságokat!

Kitti baba gyönyörű, szülés elég gáz volt.

Nem tudok most visszaolvasni, de Zöldit láttam és nagyon sajnálom :( :cry:

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken: majd gyere azért, ha lesz egy csöpp időd, és mesélj!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sziasztok!

coca: nagyon sajnálom :cry: én is sírtam a számítógép előtt :cry:
drukk röfike tesójának++++

rólam: holnap megyek uhra, megnézzük mennyit nőttek a tüszők.

jó éjt, szép álmokat!

kati
katica30

Köszi Kati! Szrkolok nagyon!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Csikken, kérünk majd képet Kitti babáról!! És ha lesz kedved és főleg időd egy szüléstörténetet is írhatsz nekünk!

Szilbee???????

Szezso, ma teszteltél? Vannak megérzéseid?

Szilva, hol vagy? Nagyon aggodom értetetek!!!

Coca, a mostani lombikkal hány kilót szedtél fel ha megkérdezhetem? Lehet priviben is! :D

Katica, biztos sokat nőttek a tüszőid!!

Boni, Bettike, azért nagyon hiányoztok! :(

Surmi, nagyon jó az avatarod! Hogy vagy a lapar után?

A ciklusom csúcsokat döntöget! Múlt hónapban a 25. cn-en jött meg ( Closti utóhatásának köszönhetően már a 12cn-en pé-m volt), most meg a 30 cn-en tartok( bár remélem jól érzem hogy készülődik miki)!!

Kép
kata05

Sziasztok!
Csak beugrottam gyorsan, indulás előtt...

Coca: annyira sajnálom :( el sem tudom mondani...
na, de erről ennyit, hajrá Cocagyár!!!! :)

Csikken: én lógok egy gratulával! :)

Klarissza: Neked meg egy sajnával lógok :( Remélem jól vagy...

Bocs, hogy nem írok mindenkinek külön, ennek ellenére nagyon-nagyon drukkolok Nektek, kinek ezért, kinek azért (nagyjából követem az eseményeket, de elég sűrű a hetem...)

Rólam: ma 1 cn. Apával úgy döntöttünk, hogy az idén már nem inszemezünk, hanem majd januárban újult erővel folytatjuk. Kicsit elfáradtunk...

Puszi

Szezso
szezso

Szép hajnalt!

Kata! Ez aranyos kérdés volt :lol: 3 kiló jött vissza most, de lényegesen kevesebbet ettem, és főleg más cuccokat. A múltkorinál télvégi tésztazabálós korszakom volt, most meg inkább zöldség gyümölcs főzelék.

Kép
zölddisznó

sziasztok.

kata akkor neked most az lenne jo ha jonne miki?en azert drukkolok hogy ne jojjon meg meg 9 honapig :wink: csodak vannak!

csikken,szulestortenetet amint idod engedi :)

szezso:(sajnalom.elhiszem hogy belefaradtatok,hajra 2008 :!:

katica nem faj ilyen sok tuszotol a hasad?drukk mara en is ma megyek. :wink:

Kép
monyo83

Zöldi!
Hát ez kiakasztó! Egy fél nap kellett, mire megemésztettem. (Azért írok csak most...) :( Most se találok szavakat... :cry:

Kata!
Még megvagyok! :)
Ma estére mondanak valami frontot. Szerintem megint beindulnak majd a jóslók, mint a múltkorinál, de remélem jövő hétig még kibírja. Szeretnék egy nyugis hétvégét még, hogy ne érezzem majd annyira Levente hiányát a kórházban...
szilbee

szilbee ez olyan izgi :lol: drukkolok neked hogy konnyu szulesed legyen. :wink:

en szules elott tuti idegbeteg leszek,nagyon felek tole :oops:

Kép
monyo83

((((((((((((Szezso)))))))))))))))

Katica! Várunk a hírekkel! Ma derül ki a punkcó ipontja is?

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Kati: drukk, és várunk!

((((((((((((Szezso)))))))))))))))))

Szilva: jelentkezz kérlek!!!

Bettike: gyere a képekkel!!!!

Tesó: remélem jobban vagy!!!!!!

Szép napot Mindenkinek!

snufi

Szilbee! Te is drága vagy, de no para, egész jól bírom.

Monyó! Te most már clostizol? (Kicsit lemaradtam)

Kati! Drukk a tojásaidnak!

Szezsó! Kitartás!

Babus! Pusz!

Kép
zölddisznó

Monyo!
Én is totál kész vagyok már az idegeskedéstől, de mire odakerülök, hogy beindul és megyünk császározni, akkor már tutira lehiggadok. :wink: Remélem... :shock: :lol:
szilbee

Sziasztok!

Szilbee, nem is tudtam, hogy neked császárod lesz :roll:

Monyó, hidd el várni fogod a szülést (pláne, ha nyáron leszel nagypocis mint én). A végén már minden kín és alig várod majd, hogy a kezedben legyen éppen és egészségesen.
Mondjuk érdekes, mert én a pozitív teszttel egyidőben már megbeszéltem velük, hogy könnyű és gyors születésük legyen, ebben segítsenek majd nekem és így is lett :lol:
Drukk a mai uh-hoz!

Szezso, sajnálom. December úgyis hamar elmegy, feltöltődsz az ünnepek alatt és sikerülni fog.

Coca, örülök nagyon hogy nem adod fel, nem is szabad!

Szilvia, tényleg jelentkezhetnél már!

Katica, neked is drukk az uh-hoz és örülök a jó eredményeknek!

Csikken, üdv a fedélzeten :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Kép

Kép
Kép
robcsi03

coca igen ebben a ciklusban mar clostyzok,ma megyek tuszonezesre es remelem repesztunk is ma.

szilbe,neked programozott csaszi lesz?

robcsi,nem magatol a szulestol felek marmint a fajdalomtol hanem az ismeretlentol,a kiszolgaltatotsagtol.
nagyon kis gyamoltalan vagyok egyedul,es ez nem kis dolog.Mas lenne a szitu ha ott lehetne velem is a ferjem.
A masik remalmom hogy orditani fognak ram(ami sanszos sajnos)attol total kikeszulok.

Kép
monyo83

Hát! Ahogy vesszük... Max. 19-ig várunk, hogy beinduljon magától és úgy császározzanak. Viszont mivel nagy baba, a doki nem akar szórakozni a 41-42. hétig, hanem a kiírt nap környékén (nov. 18-19.) megejti a műtétet.

Én Leventénél az ismeretlentől féltem (ott is császi volt), most meg a már ismert dolgoktól, amikről tudom, hogy úgyse pont úgy fognak történni, mint Leventénél.... Jó hülye vagyok, mi? :lol: Minnnndent túlkomplikálok! :oops: :lol:
szilbee

a lenyeg hogy csaszi lesz mindenkepp.
hat en attol is be lenek tojva :oops:

En ugy terveztem ezt a dolgot(hm eloszor teherbe kene esni :? )hogy addig vajudok itthon amig lehet,de ez az otlet elvetve a ferjem nem akarja,mert mivan ha...ez meg az.
A ferjem szerint ha valakinek a zsebebe nyomnak egy kis penz akkor ot is beengednek a szulesre,majd ha ott tartok megkerdezem a dokitol.

Kép
monyo83

Én is így csinálnám, ha normál szülésem lenne. :) Így viszont rongyolhatunk be az első fájásoknál vagy ki tudja a magzatvíz elfojásakor...
Remélem lesz annyi időnk, hogy Leventét biztonságos kezekbe tudjuk helyezni arra az időre, míg mi bemegyünk a kórházba. A nővérkém már egy ideje készenlétben áll. :D
szilbee

ja persze neked meg ugye ott a nagyfiad is.
varja a kistesot?

csaszarral hayn napig kell bentmaradnod?

Kép
monyo83

Nemigazán foglalkozik vele. Most eléggé abban a korszakban van, mikor saját magát fedezi fel... de azért kap néhány simit a kisöcsi is, meg hozzá szokott bújni a pocakomhoz, de annyira adja jelét, hogy értené, mi is az a kistestvér.

Császárral 4-5 napot kell bent lenni. Persze attól is függ, hogy mennyire zsúfolt az osztály... :roll:
szilbee

szerintem majd ha meglatja valosagban akkor tudja igezen mi az a kisteso,csak nehogy feltekeny legyen ra.

vegul is akkor a csaszival sem kell sokkal tovabb bentmaradni.Nalunk a normal szulesnel 3 napot,gondolom nalatok is.

nemreg hallotam hogy oylan keves gyerek szuletik nalunk hogy az eddigi osszeget amit a gyerek utan kap az anyuka meg azt is megemeltek.Most az elsoszulott utan 166 ezret kap az anyuka.
beindul a romak szaporodasa az tuti :?

Kép
monyo83

Sziasztok :!:

ZÖLDI: három a magyar igazság, + a ráadás: és jönnek a tesók :D

KATICA: siess a tüsző eredményekkel :)

KATA: köszi, jól vagyok, de a köldök sebbem az néha piszkosul tud fájni.

KATICA: holnap reggel nem akarsz felugrani Pestre :?: megírhatnád a fizikámat, vagy kölcsön adhatnád a fejed :lol:

ANDI: pánikjaid, hogy vannak :?:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Monyó! Szerintem szülés közben nagyívben tojni fogsz mindenre, amitől most tartasz. Miért ordibálnának veled?

Szil! Neked mi miatt kell császár?

Kép
zölddisznó

coca azert mert a korhazban mindengi tiszta idegbeteg,komolyan.
Voltam bent ket hetet,amit akkor lattam,hallotam az nem kivanom senkinek.a helyzet azota meg rosszabb lett.

na de csak kibirok 3 napot. :roll:

Kép
monyo83

És üvöltöznek a dokik a betegekkel? Ez számomra nagyon furcsa.

Kép
zölddisznó

Coca!
A korábbi nagy hasi műtétem + a császár + az óriás bébi miatt
.
szilbee

coca szamomra nem.
nekem az a fura hogy atmegyek szegedre pl a tescoba es olyan kedvesen beszel velem az elado hogy en erzem magam kellemetlenul.
Mondjuk az teny hogy a szerb ember nyugodt allapotban is olyan mintha orditana,hangosan beszelnek.

szegeny mamat ugy leorditotta az orvos hogy azt mondta inkabb meghal de akkor sem megy oda vissza,es csak azert mert a mama se tud szerbul.

Kép
monyo83

Szilbee, érdekes hogy azért most én is jobban tartottam a szüléstől mint az elsőnél, mert már tudtam mi jön (aztán mire felocsúdtam, hogy szülünk már a kezembe is volt) :wink: Én amikor Rékával bementünk a kórházba (férjem azt mondta úgyis hazaküldenek, nem fogsz te még szülni) 4 újjnyira voltam nyitva jöttek is szépen a fájások egészen addig amig fel nem fektettek a szülőágyra, ott megállt minden. Én most ettől féltem, hogy megint odamegyek elkezdenek bíztatni, hogy fél óra múlva baba lesz, aztán leállnak a fájások és 2 óra lesz belőle.
Végül is jól alakult, mármint hogy egyáltalán beértünk a kórházba, hogy működött a lift (másnap elromlott, ha akkor is rossz én a folyosón szülök :lol: )

Monyó, nálatok nem szeretik az apás szülést? Egyébként én az első szülés előtt leginkább a lábkikötözéstől féltem, de ott akkor a lőtéri kutyát nem érdekli mit csinálnak vele, csak jöjjön ki a gyerek :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Képzeljétek leszakadt a reluxánk, most rakta vissza a szerelő és volt pofája 5500 Ft-ot elkérni azért mert az egyik felében kicserélte a madzagot. Ja, számla nélkül persze.

Monyó, akkor nálatok elég jó pénzt kapnak a kismamák. Nálunk most az egyszeri anyasági segély 62000 pénz. Van ahol egy doki 2* ennyit kér el a szülésért. :cry:
És a magyar születési statisztika se viszi a pálmát.

Kép
Kép
robcsi03

robcsi nem lehet egyszeruen nincs meg hozza ami kell(en igy tudom)
a nok egy szobaban vajudnak,tobben es hat azert en se szeretnek ugy vajudni hogy a masik agyon es ferfi is van a felesegevel.
azt igerte a szuleszet igagatoja hogy amint lesz lehetoseg be akarjak vezetni,kovetni akarjuk az EU-t.

Kép
monyo83

Robcsi: szerelő monnnyon le! :twisted:

snufi

Sziasztok!

zöldi: nagyon szomorú vagyok, privi ment :cry:

Szóval itt vagyok, sajnos képtelenség visszaolvasnom, pár héttel le vagyok maradva.
Hétfőn voltunk uh-on, mind a három baba él (7-7-7 mm-esek) és van egy vérömlenyem a petezsákok alatt. Sajnos emiatt vérezgetek néha és szigorúan feküdnöm kell, nem enged a doki visszajönni dolgozni. Csak azt a hétfőn élném túl (államvizsga) és akkor többet tudnék magunkra koncentrálni.
Sajnos nem tudjuk, hogy mi tévők legyünk. A doki a babák egészsége és az én egészségem érdekében is javasolta a 2-re való redukálást. :cry: Ha a természet nem oldja meg, akkor a 12. héten döntenünk kell. Iszonyatosan nehéz :cry:

Sajnos most személy szerint nem tudok, de mindenkinek drukkolok akinek szüksége van rá!!!

Puszi és majd jövőhéten jelentkezek!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Csak egy gyors munkahelyi bejelentkezés! Tegnap hazaértünk, délután igyekszem képekkel is jönni! Csak nagyjából átfutottam és látom, hogy nem túl szép hónap ez a november! :cry:

(((((((((((((((((Szezso))))))))))))))))
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((Zöldi)))))))))))))))))))))))))))))))
((((((((((((((((Klarissza))))))))))))))
((((((((((((((((Boni)))))))))))))))))))

Szilva! Hát sok erőt a 12. hétig és utána is! Kívánom, hogy a lehető legjobban tudjatok dönteni! :wink:

És akkor jól látom! HAJRÁ 2008??????? :roll:

Katica??????????????????

Várom a jó híreket! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok,

Szilva, hát nem lesz könnyű döntés, de két baba is nagyon jó dolog.

Szilbee, nagyon itt van már a te időd is :)

Szüléstörténetet majd összehozok. Csak még rá kell szánni magamat.

Rolinak nagyon bejön hugija. Remélem igy is marad :)

Képek:

Kép Kép

KépKép
Kép
csikken

Vonalzót mindjárt lecserélem!

Pusz: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Coca, nagyon fasza csaj vagy, meghajlok előtted. És ölellek, a képernyő nekem is homi :cry: :cry: :cry:

Mennek a drukkok mindenkinek.

Csikken gratula Kittihez :lol:

Boni, Bettike, Klarissza :cry: :cry: De majd ebben a hónapban, ujjaim csuriba

Purc

Kép

Kép
purc

Nagyon aranyos Kitti baba :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

sziasztok!

szezso: nagyon sajnálom :cry:

monyo: csak érzékeny a hasam, és nagyon érzem két oldalt a petefészkeimet, feszít kissé. de ez a legkevesebb a cél érdekében.
uhn mi volt?

szilbee: nyugalom, hamarosan kezedben foghatod a babád!

surmi: drukk holnapra+++ mennék megíni holnap, de szurira kell mennem :wink:

szilva: ez nehéz döntés.

csikken: nagyon édes kitti baba :lol:

coca: ölelés megy neked. ((((((((((coca))))))))))

rólam: voltam ma uhn. szépen növögetünk, van néhány 10, 11, 12 mm-es tüsző. nem számoltam, hogy pontosan mennyi. mellettük vannak kicsik is. a doki azt mondta, hogy jól haladunk, és ha a nagyobbak tovább nőnek ez pont elég lesz. hétfőn vérvétel és uh újra.

kati
katica30

Purc! Cupp! Jó nagy!

Kép
zölddisznó

Kati: :D

snufi

Csikken: nagyon szépek a gyerekeid! :)

Szilbee: már nincs sok hátra!

Monyó: :?:

Bettikém: várjuk a képeket!