Helló!
Nagy lett a forgalom.
Monyó!
Na akkor más is ezen a véleményen van. Viszont clostyval nagyon vigyázni kell pco esetén, a cisztásodás miatt. Nálam úgy tűnik ez nincs.
Gröni!
Kicsit olvastam is. Szóval a nagyon korai pé sem jó, de a nagyon kései, sokszor próbálkozós pé sem az igazi.
(csak csendben, én a 11. napi norcolutot nem értem, de nem vagyok orvos, én nem ezt hallgattam évekig az isiben, és gyakszim sincs) Ha nem jön be ez a tétel, akkor lépünk tovább.
Zsuzsu!
Nagyon szorítok, bár egyre forróbb a pite.
Mimi!
Hát azért ez is valami nem? Szeretnék már itt tartanai, hogy nem írok, mert nincs mit...
Monti!
Én sem azt nem érzem, hogy nől a tüsző, sem azt, hogy kiszabadul a pete. És mint az adatod is igazolja nem a pé előtti méhnyálkahártya vastagsága a fontos, hanem az azutáni, hiszen még van kb. 7 nap, hogy izmosodjon.
Monyó!
Neked volt már clostys hónapod?
Lányok valamit el kell meséljek
Ma pl. azzal indítottunk, hogy Kofa nagyon keresett valamit. Tegnap este az IKEAban feltankolt párnákkal, meg paplanokkal, mert nagyon köhögtem, és ezek tutik. Ma meg nincs meg a kocsikulcs. Mindent felforgattunk, replay, helyszínelés, de nincs meg. Kocsi megvan. Még ez a szerencse. Most zárcsere. Ez megint egy 50-es, pedig most megbeszéltük, hogy spórolunk. 1,5 éve egy bútort nem vettünk, már kicsit ciki, de mindig közbejön valami. A védőnőnek mondtam, hogy egy-két hónap és tele leszünk bútorral, csak számításainkkal ellentétben még nem sikerült megtollasodnunk.
(Kis szünet)
Most majdnem örömömben picsogok. Ugye írtam, hogy elveszett a kocsikulcs. Irgalmatlan koszos Nissan Almera 8 éves, karcolás is van rajta, tele roppantott kölesgolyóval...
Jön az alsószomszéd, dugulás van...
2 perc múlva megint csengetnek, azt hittem megint ő, de egy motoros szerkós fickó volt.
"Tiétek a Nissan?" Kinga ott áll, kicsit pocsolyásan, kicsit krumplifőzelékesen előtte vigyorog. Fickó lehajol, mondja az autóban láttam babát tiéd? Kinga meg "baba" és mutogat magára. Mondom igen a miénk. Előhúzta a kulcsot, majd ideadta. Kérdem, mégis mivel tartozom, azt mondja ugyan már. Ez csak természetes.
Csajok már régen nem voltam ennyire boldog, egy vadidegen pasi visszaadja a kocsikulcsot, ahelyett, hogy elkötné azt.