Új privát üzeneted érkezett!

Jahra nekem nyugodtan!!! :lol: :lol: :lol: Én is küldhetek majd Neked???? :lol:
barnusanyus
 
 


Lányok!
Nem akartam senkit megijeszteni!!!Csak nagyon sok a téves info a homeo körül.Mi évek óta csak így kezeljük magunkat és pl.az oviban teljesen természetes volt,h Beni ha el is kezdődött nála vmi,másnap teljesen egészségesen ment.
Anika! Arnica montana C30 a neve ill. a hígítása és a szülés után szedheted napi 1x1 golyót az első héten.

Nem tudom,Ti hogy vagytok vele,de én ma nagyon türelmetlen lettem.Már szülnék nagyon!És kezdenek rám rám törni félelmek,balsejtelmek h nem lesz egészséges stb.Voltunk ma a sógornőmmel vásárolgatni és láttam egy másfél év körüli NAGYON sérült kislányt.Annyira szörnyű volt látni!!!!Azt hiszem csak akkor leszek legközelebb nyugodt,ha a kezemben tarthatom az én picifiam.



jahra írta:Gili, vonalzó téma menni fog? Elég kacifántosra sikeredett sajnos az instrukciók leírása részemről.....


Koszi szepen Jahra, most akarom pont kiprobalni :)
gili
 
 

 
 

na, elvileg beraktam, mindjart kiderul :)

Kép
gili
 
 


hat nem sikerult :(
pedig a babafalvan is pont igy van bent, na mind1, most ugyis csak beneztem, megyek torna, furdincs, aztan alvas, holnap ujraprobalkozom :)

Kép
gili
 
 


Barnusanyus, közben Vargaviki elküldte a számát, de légyszi küldd el Te is ha lehet, ki tudja, hátha vmelyikőtök szintén akkor lesz "elfoglalva". :lol: Én is küldöm az enyémet Neked :-)

Gili, ugorj neki mégeccer szerintem :-)

Kép
jahra
 
 


Folytattam a kutatást.

Bvicáról annyit találtam a János Kórházas topicban, hogy 6-án reggel vonult be a kórházba, de más azóta nem derült ki.

Doori-nak egyetlen hozzászólása volt, amikor júliusban bejelentkezett, szerintem róla nem fog kiderülni mi lett a végeredmény 

Numato még egyben van az ikrekkel, itt találtam rá: "Budai Meddőségi Centrum - babás topik".

Egyelőre ennyit találtam. :-)

Kép
jahra
 
 


Sziasztok!

Viki!

A cukorral semmi gond nem volt, Bertnek nézték első nap 3x a vércukrát, de rendben volt. Nekem meg a 2. nap reggl néztek éhgyomrit és 4,4 lett (a terhesség alatt 5,6 volt) szóval mindne oké. Ráadásul úgy lett 4,4 hogy előző nap ettem tortát, madártejet és ittam a cukros teát. (Férjem szülinapja volt és hoztak be a tortából). Azt mondták azért évente egyszer ellenőriztessem.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Nalunk a ho mar megerkezett, a bebi meg nem :cry: ...

Kép

Kép
Kép
meli78
 
 


Sziasztok

Végre be engedett lépni.Gratulálok mindenkinek akinél közben megérkezett a baba.
Én teljesen szét vagyok a két gyerek minden időmet igényli a lakás szalad ugyhogy kész vagyok.
Kép [/img]

Kép
Kép
eszter26
 
 


Szóval ő itt Rozina. Kép [/img]

Kép
Kép
eszter26
 
 


Eszter!

Nagyon szép a kislányod gratulálok mégegyszer.
Segítséged van, vagy mindent egyedül csinálsz?

Szép napot

szia

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Manó, szuper hogy rendeződött ez a cukor dolog. Anyukámnak a hugommal volt terhességi cukorbetegsége, aztán 2O évig semmi. 5 éve derült ki, hogy II-es diabétesze van, ráadásul a rosszabbik fajtából, mert neki ugrál, vagy oltári magas, vagy borzasztó alacsony, így nehéz beállítani. Szívből örülök, hogy a 2 gyerek mellett nem kell plusszban még majd most ezzel is foglalkoznod :wink:

Meli, nálunk is havazást mond a következő napokra. Annyira jó lenne ha a Lackó meghozná a havat. Vagy a hó a Lackót :roll: Vagy az is jó ha nem lesz hó, csak a Lackó jöjjön. :lol: Tegnap este annyira kipöckölte magát a pocakomban, hogy alig fért el. Szerintem kinyújtotta a lábát, megfeszítette a térdét és úgy maradt :lol: aztán meg nekiállt fészkelődni. Mondtam neki, hogy kisfiam, nem kell méltatlankodni a kevés hely miatt, kívül tágasabb. 8) De nem hallgatott rám.

Pedig kismamatornán is voltam tegnap. Mondta anyu, hogy jesszus, nem kéne már azért pihenni meg kimélni magam? Mondtam neki miért kéne? Mert majd még a végén beindul a szülés mi? :lol:

Látom Rozina arcán hogy tökéletesen elégedett, imádom az ilyen mosolygos babafotókat. :D

Kép
jahra
 
 


Hát Szilvi egyenlőre mindent egyedül próbálok hála az égnek Lili nagyon megértő.

Kép
Kép
eszter26
 
 


Eszter, Liliről is van képed? Teszel fel? Ha majd lesz időd persze. :roll:

Kép
jahra
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, szeretném tudatni veletek, hogy Hanna 2007.11.05-én 14,35-kor megszületett 3250g-mal és 57 cm-rel és ma már hazajöhettünk :)

Képet és szüléstörténetet majd később felrakok :)

Homeos szerekkel kapcsolatban annyit, hogy én vittem és nagyon jó is lett volna, csak gyengét írt fel a doki. Ugyhogy ha a jó homeos szert (megfelelő erősségűt) szedtem volna, akkor nagy segítség lett volna!
És ittam a málnalevél teát is, ami meg segített abban, hogy bár nagyon nehezen tágultam, viszont nem volt kemény a méhszájam.

Majd később még jövök :)

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Sziasztok

Egy kérdés cumi és szoptatás nem tudom mit tegyek legyen cumink vagy ne?
Babuci GRATULA!

Kép
Kép
eszter26
 
 


Babuci, szívből gratulálok! Nagyon nagyon várjuk az első képeket! Addig itt egy rólunk, most készült. Lackó befészkelte magát jobb oldalra, aztán ott is maradt. :lol: Kép Jobbra tarts

Kép
jahra
 
 


Eszter, én vettem egyet, tallonban van, majd ha nem lesz más ötletem és semmi nem segít, akkor jöhet a cumi, de igyekszem elkerülni.

Kép
jahra
 
 


Kedves Mindenki!

Értesítelek benneteket, hogy 2007. 11. 07-én fél 2-kor természetes megszületett kislányunk Anna Laura, 3150 gramm, és 56 cm, mindketten jól vannak. Mindenkinek köszönjük a sok biztatást.

Üdv: Bakura Attila

Kép
bvica
 
 


Jaj kisfiam látod, az Anna milyen ügyes volt???? Te mikor szánod rá magad egy jó kis születésre? :lol: (egy napra voltunk kiírva) :wink:

Kép
jahra
 
 


Köszönjük a híradást :-) Vica a legjobbakat nektek, remélem a chron is helyrerázódik amennyire csak lehet hamarosan!

Kép
jahra
 
 


Sziasztok,

itthon vagyunk, grat a babákhoz és kösz a jókivánságokat.

Jelentkezem majd
puszi: Csikken

KépKép
Kép
csikken
 
 


sziasztok

Vica gratulálunk.
Jahra ne aggódj a fiúk szeretnek később kibújni.

Kép
Kép
eszter26
 
 


Babuci gratula a kislányhoz! Várjuk a fotókat!
Jahra! Nagyon mókás a hasad. :D :D Nekem is abszolut jobb oldalon van a baba (azt hiszem erről régebben már beszéltünk is), de kívülről nálam ez nem ilyen látványos, sőt egyáltalán nem az, csak tapintásra lehet érezni. Hogy bírod? Nem érzed úgy a jobb oldaladon a bordáid közelében, mintha össze-vissza rugdostak volna? :wink:

Csak jönnek-jönnek a babák, nálunk meg minden ctg egyre gyengébb méhtevékenységet mutat (nem úgy a baba, ő aztán pörög-forog, gyúr belülről), olyan érzésem van, hogy én leszek a legutolsó aki megszül, én nem hiszem, hogy a miénk előbb jön.

Mondjuk egyenlőre nem is baj, mert nem készültünk még el, a kiságy helyén még mindig kupihalom van. Most is épp az asztalost várom (fél 9-re ígérte magát grrrrrrrr...), két hete csúszik a szekrényekkel, addig nem tudok pakolni semmit. Nem szeretném, ha a férjemre maradna a pakolás, mert az nem biztos, hogy tökéletesre sikeredne. De tényleg hol van már ez az asztalos, 9 óra van?!! Pedig a lelkére kötöttem, hogy itt legyen időben, mert f11-re a védőnőt várom (neki azt mondtam, hogy f10-re, de úgy látom nem hatotta meg)

Mona, veled mi újság? Túl nagy a csönd feléd...

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok lányok!Elöször is gratu a babákhoz!Nagyon szépek :D Irigykedem hogy már tul vagytok rajta.Én mult héten voltam uh-án:a BPD:85mm,FL:74.4mm,a becsült suly:2944gr.,a méhszáj még mindig csak 3100,szoval nem mostanában akar kibujni :( Az vigasztal hogy nem marad bent örökre :lol: "remélem".Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
szoszke35
Zsámbok
 
 


Sziasztok!


Mindenkivel tudatom,hogy meg en is egyben vagyok..tegnapelott voltam dokinal,azt mondta,meg teljesen zart a mehszaj es szerinte jovo penteken meg talalkozunk kontrollon. :(
Hat lanyok,amennyire azt hittem,hogy koraszulesem lesz,a sok mehosszehuzodas miatt,annira nem lett az,sot,meg ha nem egyeb,akkor terminustullepes lesz belole.. nem gondoltam,hogy igy megtrefal a kiscsaj.. :D A ferjem azt kerdezte,hogy nincs a korhazi csomagban valami romlando,mert amire megszulok,kimegy garanciabol.. :lol:
Rengeteget tornazik odabennt a kiscsaj,mondtam mar neki ezerszer,hogy ha tul szuk a hely,nyugodtan bujjon ki,mert itt tobb helye lesz,de o meg elvan odabennt. Eddig minden nap ugy voltam,hogy na,ma biztos megszulok.. de most mar ugy vagyok vele,hogy majd kijon amikor eljon az ideje..
Gratulalok az uj babakhoz,mennyire szeretnek mar en is tul lenni a szulesen..de egyszer csak eljon a mi idonk is..

Kép
agizsuzsi
 
 


De jo,mit ir ki a vonalzom.. bar igaza lenne.. :D

Kép
agizsuzsi
 
 


Sziasztok!

Gratula az új babáknak, meg a már megszületettnek mégegyszer!!!

A türelmetlenkedőknek annyit , hogy én mit szóljak? :lol: Ezek a fiúk(olyan, mint az apja, az is mindig elkésik) :lol: Ma is voltunk ctg, meg mindennap megyünk és hétfőn , amikor benn lesz a saját dokim, megvizsgál, hogy tágultam-e tovább és gondolom, akkor beszéljük, hogy mi legyen.

A szerdai adatok alpján BPD: 100 mm, melkas: 101mm, súlyt nem nagyon mondanak, de egyre jobban mondják(pl: ma a sznő is,aki rámnézett), hogy nemlesz pici baba!! Szerintem már a 3 kg sem pici :lol: Főleg, hogy mi totál átlaggal születtünk.

Tegnap hozott a férjem málnalevél teát, olyan rossz, hogy két korty után letettem, de lehet ma megpróbálok inni egy pohárral. :twisted: (utálom a teát amúgyis)

Na majd még jelentkezem, ha jól tudom az Anikót is befektették már, nem?

Kép
mona1978
 
 


Sziasztok!

Már ezer éve nem jártam nálatok, sajnos nem volt internetem. Úgy látom egyre több gyönyörű baba születik, mindenkinek gratulálok. Mi még egyben vagyunk. Az utóbbi időben azon kattogok, hogy engednek-e normál úton szülni, mert a 35. héten a BPD 95 volt, szóval szép kis buksink van.
Egyre többet álmodok a szülésről, a doki szerint egy héttel hamarabb jöhet a babus, a méhszájam még 3000-es, szóval nem árulkodik semmiről.

A babásoknak jó babázást, a többieknek pedig kitartást!
Vendég
 


Tusimi, én néha már azt csodálom, hogy még nincs lyuk a jobb oldalamon, vagy hogy nem nyúlt még ki a bőröm ott :lol: Odaért az asztalos?

Szöszke ne aggódj, egyetlen nap alatt is változhat a státuszod. Én 21OO voltam 2 hétig 37 és 38. héten, aztán most hétfőn 2222 már, de semmi.

Agizsuzsi, én is azt hittem mostanra már simán itthon is leszünk, aztán semmi. Pedig vannak babák akik már megszülettek, pedig egy napra voltunk "hitelesítve".

Mona, Te vagy az első aki túlhordásban van ugye? Azt hiszem hamarosan csatlakozunk a "klubbhoz", annyira nem akar kibújni a Lackó. A málnalevélteát ugyanúgy ízesitsd be, mint a rendes teát. Citrom, cukor. Szerintem így már iható.

Babus, azért még van időd, ráérsz a jövő héten elkezdeni tágulni.

:roll:

Én meg nem látok a pipától ma reggel. Nekiálltam a szokásos pénteki takarításomnak, ágyneműt is cserélek, erre lehúzom a huzatát a szopis párnának és a milliárdnyi apró kis polifone golyócska szanaszét repült, mert az a rohadék bélés anyag kiszakadt valamelyik varrás mentén. Mert kispórolják az anyagot és alig hagynak ráhagyást a szélén. Most mindenhol ezek az apró kis golyócskák vannak a lakásban. Bevittem az egészet a fürdőbe, ott próbáltam megvarrni, találtam rajta még 4 helyet ahol elfeslett. Ááááááá, kész vagyok, tele a szőnyeg vele a szobában. Összetakarítottam, de gyorsan még lefotóztam a varrógépnél.....

Kép

Kép
jahra
 
 


Sziasztok!

Gratula az új babáknak és szüleikenk :D

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!!

Köszönjük a sok gratulációt :)

Lányok csak annyi, hogy én teljesen zárt voltam egész végig és egyáltalán nem nézett ki úgy, hogy szülni fogok mikor vasárnap éjfélkor elkezdett szivárogni a magzatvíz. Ugyhogy az semmit sem jelent, hogy valakinek 3000-es a méhe! Kitartás!! :)

Csináltunk pár gyors képet, azokat felrakom :)
Kép Kép

Kép

KépKép
babuci99
 
 


FIGYELEM!!!

Barnusanyus üzent:

Szia Jahra. Ma szülök, elfolyt a magzatvíz. Barnusanyus

Amint tudok újabb híreket közzéteszem. :P

Kép
jahra
 
 


Nagy-nagy gratula az uj babaknak!!!

Nalunk meg semmi sehol, pedig egesz nap takaritottam, meg almas pitet sutottem...hatha tortenik valami. Semmi :cry:

Eszter, Babuci gyonyoruek a babak :)

Kellemes hetveget!

Kép
Kép
meli78
 
 


Barnusanyus!

Hajra! :D Úgy látom mostanábannagyon sűrűn indulnak a szülések magzatvíz elfolyással, ez olyan furcsa, nekem az elsővel nem folyt el, most jól meg si lepődetm, bár valahol végig éreztem hog ymost ez lesz.

2 hetes Berti béka Kép

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Tök fura mert szemből egész másképp néz ki :D
Kép

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Gratulálok a babákhoz, nagyon szépek.Kicsit irigykedek mert mi még mindig egyben vagyunk.Szeretném már látni az én pici fiamat.Már minden olyan nehéz.
:lol:
Meli!!!

Leírnád nekem légyszives az almás pités receptet, nagyon köszönöm.
Hétvégén én is csináltam de nem lett az igazi.

Mindenkinek jó hétvégét.
Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Hát lányok én nem tudom mit kell csinálni már ahhoz hogy legyen itt valami. Gyanítom nincs más, várni kell és kész. Pedig nagyon nem szeretném túlhordani.

Most végeztem a takarítással, az összes cipőt is lemostam, ágyneműt cseréltem, mostam és még van egy kis vasalnivalóm is. Ja és főztem is. A Lackó meg alszik és qrva jól érzik magát, esze ágában nincs kibújni. :-)))))))))

Kép
jahra
 
 


Kép


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Én is még egyben vagyok, de szerintem nem sokáig.
Legkésőbb hétfőn reggel 6.15-kor megindítják a szülést.
Most olvastam egy cikket arról, hogy eredménytelen gyakran a megindított szülés, ha a méhszáj még éretlen. Nekem C-2110. Remélem ez már nem éretlen. Mégis abban bízom, hogy a hétvégén történik valami. Meglátjuk.

Most nagyon álmos vagyok, csak jelt akartam adni magamról.
Gratulálok a babákhoz! Azt figyeltem milyen sokan megszültetek a kiírt nap előtt. :) Hát én már nem fogok.

sziasztok, jó éjt
Anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Nagy gratula a babákhoz!
Babuci!Gyönyörű a kislányod!!!!!!!!!!!

Én még egyben vagyok,pedig tegnap teljes erőből takarítottam,bútorokat tologattam,aminek az lett az eredménye,h annyira megfájdult a derekam,h alig aludtam az éjjel.A babám meg vígan ficánkol és tojik kibújni erre a hideg,nyálkás Világra.
Szerintem én is túl fogom hordani.
Front nem lesz valamikor mostanában?



Hello!
Szilvi itt az Almas pite receptje, amit en keszitettem el.

Almas pite

Hozzávalók: Lapok: 40 dkg liszt, 1 dl tejföl, 15 dkg cukor, 2 tojás, , egy fél sütőpor, pici só.
Töltelék: 1 kg alma, fahéj, zsemlemorzsa.

A tésztát jól összedolgozzuk, hagyjuk pihenni.
Az almát meghámozzuk, megreszeljük, megcukrozzuk és megszórjuk fahéjjal, így tesszük oda párolni, kb. 10 percig, lehet tenni mazsolát is a töltelékbe, hogy finomabb legyen.

A tésztát két részre osztjuk, és 2 vékony lapot nyújtunk belőle. A tepsi alját megkenjük margarinnal és megszórjuk liszttel. Belehelyezzük az egyik lapot, megszórjuk zsemlemorzsával, rátesszük a tölteléket, ezt is megszórjuk morzsával, így jön rá a második lap. Villával megszúrkáljuk a pitét, megkenjük tojássárgával, így tesszük a sütőbe. Lassú tűzön sütjük. Amikor kihűlt kockára vágjuk és porcukorral meghintjük.

Jó étvágyat!

Kép
Kép
meli78
 
 


Meli!

Nagyon szépen köszönöm a receptet. :wink:
Mindenkinek jó hétvégét!!!

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Sziasztok!

Nalunk annyi a valtozas, hogy lehet elment a nyakdugo csutortok este.
Csak nem vagyok biztos benne, hogy az volt, mert mindenhol azt olvastam, hogy valami rozsaszines ize, nekem meg hatarozottan sargas volt a dolog. De ezen kivul illik ra a leiras :)
szoval nem tudom, mindenesetre azota nyugi van
probalom megint felrakni a vonalzot, csinaltam 1 masikat, hatha azzal tobb szerencsem lesz :)

Gratulalok az azota megszuletett babakhoz, es nagyon irigykedek :)

Kép
gili
 
 


ja, meg egy kerdes: mivel kedden voltam dokinal, akkor mar 3 cm-re nyitva voltam, es a mehnyak is teljesen el volt vekonyodva, a dokim meg jovo penteken elutazik, azt javasolta, hogy ha nem szulok meg addig, akkor 15en beinditja a szulest
szerintetek engedjem? valahogy nagyon odzkodom a beinditott szulestol, nem hallottam jokat rola :roll:

Kép
gili
 
 


Sziasztok!

nem is tudom Gili, ez egy nagyon jó kérdés. Én is jobbnak gondolnám, ha magától indulna be, nem is tudok erre válaszolni . (most aztán nem segítettem sokat)

Mi voltunk tegnap dokinál és minden oké. Vérvizsgálat, strepto, stb. eredmény mind jó, úgyhogy örülünk neki. A hétfői kaja utáni cukrom is csak 4.9 lett, úgyhogy annak meg még jobban örülök!

Lassan nekem is folyton az jár a fejemben, hogy mikor szülünk?? Egyébként pedig teljesen jól vagyunk, járkálásban bepótolom az elmúlt hónapokat. :)

Kép
vargaviki
 
 


Sziasztok! :)

Jöttem a szüléstörténetemmel :)

Vasárnap éjfélkor elkezdett szivárogni a magzatvizem. Nem tudtam, hogy tényleg az szivárog, vagy csak bő váladékom van... A szülésznő azt mondta, hogy tegyek be egy vastag betétet és ha átázik, akkor az magzatvíz... ahogy léptem kettőt, olyan érzésem volt, mintha folyamatosan kis löketekben pisilnék... ugyhogy elindultunk a kórházba.

Mikor beértünk és levetkőztem, hogy megvizsgáljon a szülésznő, végigfolyt a két lábamon a víz, akkor ment el teljesen.
A baj csak az volt, hogy hiába ment el a vizem, nem jöttek a fájások. 5-ig szinte alig alig voltak fájásaim. 5-től 11-it pedig azt hittem, hogy 2 perces fájásaim vannak. Fájt, szuszogtam, de a szülésznő azt mondta, hogy amíg mosolygok, addig ez még semmi, ezért nem jár baba :) 11-kor megkaptam az oxitocint... na innen jött a feketeleves.

12 körül kiabáltam, hogy hívják ide a dokimat és császározzanak meg, mert ezt nem lehet kibírni. A férjem és a szülésznő is borzasztó türelmesek voltak és bíztattak... 13-kor jött a doki és mondta, hogy adjunk még 1 órát és próbáljuk meg, hátha menni fog rendesen. Akkor azt hittem ott halok meg... még 1 óra így???? Aztán 3/4 2-kor jött és megvizsgált, addigra már 4 ujjnyi voltam és ellaposodott a méhszáj, aztán jöttek a tolófájások is. Hát lányok baromi fájdalmas a tolófájás, de sokkal jobb már, mint az egész vajúdás!! Akkor már tudja az ember, hogy nemsokára vége!!

Aztán nemsokára megjelent a fejecske (gátmetszés igazi megváltás volt :) ), vállacska és az egész kis emberke... csodálatos érzés!!! Utána már semmi sem fáj és az ember elrejti az agya legsötétebb zugába, hogy mi történt az előző órákban... Az a picike test és ahogy rámtették, rögtön megnyugodott és ott pihegett rajtam úgy magzatmázasan... CSODÁLATOS ÉRZÉS VOLT, nincs ehhez fogható. :)

És azóta is, mintha az eddigi életem nem is létezett volna, ez a tündérke ragyogja be minden percünket a maga jóságával és türelmével... :)

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Pár kép még :) Kép Kép Kép

Kép

KépKép
babuci99
 
 


Sziasztok!
Babuci gyonyoru a kis angyalkad!

Gili az elso gyerekemmel nekem is elment a nyakdugo, ami teljesen atlatszo volt, kocsonyas allagu valami, eleg nagy darab. Ez egy csutortoki nap volt, es arrol volt szo, hogy penteken inditjak a szulest, mert mar 2 hettel tulhordtam Zsofit. Hiaba mondtam, hogy meg ne inditsak el, hatha elindul magatol.
Nem tudom masnak milyen volt az inditott szules, de nekem nagyon hosszu volt. Reggel 7-tol ejjel fel 3-ig tartott. MOndjuk a neheze az utolso 5 ora volt, de meglett a kislany. A rossz inkabb az az inditott szulesben, hogy be van kotve az injekcio, igy nem lehet az agybol felallni, a Wc-re is csak ugy tudtam kimenni, hogy taszitottam a perfuzios allvanyt, ami elegge kellemetlen volt.

Remelem, hogy most meguszom a tulhordast, habar mar csak egy par napunk van hatra :(


Minden jot

Kép
Kép
meli78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: