Új privát üzeneted érkezett!

Anikó :)
Igen Lux porszívó. Nem csinálok vele semmi különöset, kb egy éve vettük, lehet hogy még azért bírja.

Hajni :)
Nekem is azt mondta a gyerekorvos, hogy ne adjak sinlacot Balázsnak, mert nincs rá szüksége, jól fejlődik így is. Szerinte is hízlalni jó.

Bandika :)
Én innen rendeltem az etetőszéket: http://www.arzuhanas.com/Suche-Kat1136/ ... 12684.html
Nekem nagyon bevált ez a székre szerelhető forma, mert így nem foglal plusz helyet. És szerintem egyáltalán nem is volt drága.
Nekem nagyon tetszenek méga stokke etetőszékek (és az utángyártott egyéb márkák), mert azok is prakikusak, sokáig lehet őket használni. Ha meg hagyományosat veszel, akkor an olyan ami öszecsukható (persze általában senki nem csukja össze) és akkor elvileg kevesebb helyet foglal, mikor nem használod.
Szerintem jó, ha dönthető, mert akkor már akkor is tudod benne etetni, ha még nem tud magától ülni. Balázs pl most kezd el magától ülni, de egy evést nem biztos, hogy végigülne és már egy hónapja etetjük. Akinek nem dönthető etetőszéke van, az ilyenkor pihenőszékben vagy autósülésben szokta etetni a babát :) Szóval nem feltétlenl kell dönthető legyen, de főleg az elején praktikus.
Aztán asztalhoz tolhatót vagy tálcás is lehet, ezt neked kell eldönteni melyiket szeretnéd. A tálcás sok szempontból egyszerübb, sőt sokan a duplatálcára esküsznek, mert akkor egy mozdulattal eltávolítható a koszos tálca és maradhat a másik. Mindenképpen legyen stabil és lehessen bekötni a gyereket, mert nagyon könnyen kimásznak egy idő után. Mosható huzat (de ez azt hiszem evidencia már).
Más nem jut eszembe most. A miénkkel én nagyon meg vagyok elégedve :)

Csajok , a Corában 2500 Ft-ért van téli overall, szerintem elég jó én vettem egyet.

wish
 
 


Wish :)
én is onnan rendeltem. nekem is nagyon bevált Lilivel. minden reggel ott ül velünk a reggelinél, meg amikor a fiúkkal rajzolunk, gyurmázunk.

a duplatálcával nekem nem sok jó tapasztalatom volt, mert a gyerek simán benyomja a két tálca közé is a trutyit így a végén 2 tálcát kellett takarítani. le is vettem a felsőt.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Jóóó reggelt!
Képzeljétek tegnap este barátnős-mozizós estém volt, 1re sikerült hazaérnem. De kisfiam anyját kímélendő fél5kor kérte csak az éjszakai kaját- a szokásos 3 óra helyett :D Nagyon ügyi :D

Wish
De jó, hogy feltetted ezt az etetőszéket!!!
Ezért (is) imádok ide járni, pont 1 hete azon töröm a fejem, hogy ha dec. közepétől kezdődik a hozzátáplálás miben fog ücsörögni a drágám. De ez vmi szuperjó!!! Akkor én is megrendelem :D

Tudjátok, mondtam, hogy 1 hétig gondom volt a tejjel. 7x-8x etettem, volt, hogy totál elégedetlen volt Zalán 2 cici leszívása után is. De tegnap ismét csak 6x 1 cici volt :D Úgy örülök!

Kép
Kép
emma1976
 
 

 
 

most itt olcsóbb ez az etetőszék:
http://www.jatsszvelem.hu/index.php?lap=92

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kata: :lol: Kérhetem a könyv címét és hogy honnan rendelted?

Wish: Szuperek a képek!

Jud: Örülök hogy minden rendben! Pánik?

Erika: Azt hiszem az én gratulációm elmaradt. Isten éltessen benneteket! Sok tejcsit!

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Orsi!
Az amelyikhez nem jön be kép?

Wish!
Tudnál ugy csinálni egy képet hogy le van döntve teljesen a szék?!
Mert a mienk PP és ha teljesen ledöntöm se tud benne Ágolyo enni mert elöre döl a kis feje és nem nyeli le a kaját csak folyik ki a száján!! :? Igy a babakocsiba eszünk egyenlöre! :roll:

Csajok én lassan megtalálok mindenkit az iwiwen! :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Emma!
Ilyen rendes kisfiut?! :D
Mit néztetek meg?
Jo volt kicsit kimozdulni....! :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Végre megnéztem a képeket. Nagyon csinosak vagyunk mindannyian :D A gyerekek pedig :D :D :D :D :D :D
Valóban furcsa kicsit élőben találkozni ennyi levelezés után, én már voltam ilyen talin, igen, furcsa először. De majd ha másodszor találkozunk, már más lesz. Levelezni valahogy sokkal könnyebb, a talin lényegében ismeretlen emberek között ülsz, és egész mások életben, mint ahogy képzeled őket. De szerintem nagyon jó volt.
Mától én is "dolgozom" kicsit, megbeszéltem az urammal, hogy a délelőtti sétát Ő bonyolitja, én pedig elvégzem az üzletben a papirmunkát (remélem). 2 éve nem dolgozom, biztos kicsit furcsa lesz a sok gyerekölelés után.
Ezért most mennem is kell, délután vasalás, és este igyekszem jönni.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Ezer éve nem jártam az iwiwen, de próbálom mjad pótolni azt is.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Anikó :)
Szerintem eléggé döntött.
Kép

wish
 
 


Köszi!
Nagyon szuper ez a szék!!!
Nagyon édes Balázs!!!

Csajok ti kimentek a gyerekekkel ebbe a szélbe?
Én tegnap nem vittem ki Ágostont sétálni mert fujt a szél de ma még talán jobban fuj!
Félek,hogy meghül! :?

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó :)
én sem viszem ki őket ilyenkor. A szelet kerülöm.

nekünk pp székünk volt a fiúkkal, szerintem annál ez jobban dől. (emlékeim szerint)

jah, látom tényleg nem jön be a kép az oldalon, de ha rákattintasz a feliratra, akkor bejön.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! :)
Te mindig mindenre tudsz valami jótanácsot. :) Egy másik topicon, ahova írogatok egy csaj a következőket írta (összevágtam több hozzászólásból):
"Szoptatós anyukák! Segítsetek,lázas vagyok mert begyulladt a mellem. Szoptatok meg fejem is melegítem is, masszírozom de 2 napja semmi javulás. Már antibiotikumot is kell szednem. Nagyon el vagyok keseredve,mert a nagylányomnál is ez volt és ott el is apadt a tejem........ a bal mellem van begyulladva a hónaljam felé és az alsó része. Szinte csak ülve szoptatok,és mindíg addig fejem amíg már egy csepp se jön ki. Melegzuhany is volt,melegítőpárnával szoktam melegíteni az nagyon jól esik. Biztos "selejtes" ez amellem mert a nagylányomnál is ez volt begyulladva. Meddig fog ez tartani?"
Van valami ötleted??? Előre is köszi! :)

Kép Kép
kismokus
 
 


Kismókus :)
szopis tanácsadó bnő szerint masszirozni nem szabad, mert a sejteken át lehet préselni a tejet a mirigyállományba, ami csak ront a helyzeten. Melegíteni kell.
Ennél többet én sem igazán tudok mondani, szoptasson, fejjen.
A gyulladásra hajlamos mell sajnos ilyen szokott lenni, nekem a jobb mellem hajlamos a tejcsatorna-elzáródásra, többen vagyunk túl már Lilivel is.
jah, még. Baba állkapcsa a gyulladás irányában legyen, úgy ürít onnan a legjobban.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! :)
Nagyon köszi! :) Azonnal megírom neki! :)

Kép Kép
kismokus
 
 


Kismókus!
Én Bálintot fejjel lefelé is szoptattam! A lába a fejemnél, úgy feküdtünk. A lényeg, hogy az ALSÓ ajka irányában a legerősebb a szívóhatás. És a szopi szerintem hatékonyabb, mint a fejés (legalábbis nálam). Nekem is sokat bekeményedik, szerencsére tovább nem ment.

Pézsé!
Az alexandrától rendeltem, teszek linket, hogy miket. 10000 Ft felett nincs postaköltség se, és ált. 20% kedvezmény van a bolti árhoz képest.
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... LastDays=7
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... LastDays=7
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... LastDays=7
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... LastDays=7
Sajnos imádom a könyveket...

Nem tudom, Emma Te kérdezted, hogy nincsenek a könyvben benne hogy mikor mit lehet adni... Táblázatban nincs, de az elején, ahol felsorolja az élelmiszereket, ott van, és az is, hogy mire jó. Az meg, hogy mikor mit adsz, úgyis tőled meg a babádtól függ, mert hiába adhatok papír szerint pl. már zöldbabot Bálintnak, még sose adtam (élénken emlékszem hasfájós korszakára...)

Wish! Sinlac: igen, én is olvastam az ajánlásban, hogy roborálásra jó, mert tápláló (no, ez az én sovány gyerekemnek nem árt!) és ugye sűrítésre, ami miatt mi esszük a hányás miatt. Kicsit mintha most jobb lenne... Kopp, kopp kopp...

Anikó! Kaki helyzet változó... De már barátságos baktériumokat is eszünk éhgyomorra... (A felírt gyógyszereket azonban nem adom, miután egyszer Bálint majd' megfulladt tőle. :twisted: A 14 éves kor alatt nem ajánlott szövegűt meg nem is adtam 1x se.)

dkata
 
 



Kismókus :)
Nekem volt többször is melgyulladásom. Legutóbb egy hete :roll: Ami használ az a Burow krém (így kell kérni a patikában, tudni fogják, de a hivatalos neve Unguentum aluminii acetici tartarici)Ezzel kenje be és dunsztkötés rá. Amíg nincs kréme jó rá a disznózsír szintén dunsztkötésben (tudom hülyén hangzik, de használ). Éjszakára is kenje be. Szopi elött melegíteni kell a mellet, szopi után meg 1-2 percre jegelje a gyulladt részt (pl zacskó zöldborsó a mélyhűtőből). De tényleg csak 1-2 perc legyen, mert a hideg ugye apaszt de azért jó a gyulladásra. És ahogy Orsi is írta a baba álla a gyulladt rész felé nézzen szopikor, ha a hónalja felé van, akkor neki hónaljtartásban kéne szoptatnia.

wish
 
 


Kata :)
Fejjel lefelé már én is szoptattam. Isteni, mikor szopi közben rugdalja fejemet :lol:

wish
 
 


Ezt nem egészen értem. Ki van fejjel lefelé? :shock:
Wish!
Már 7 hónapos a kislegényed? Milyen nagy lett! Nagyon jó a széketek!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


melcsi1967 írta:Ezt nem egészen értem. Ki van fejjel lefelé? :shock:

egymáshoz képest fejjel lefelé.
lehet úgy, hogy egymás mellett fekszetek mindketten oldalt a lába néz a fejed irányába, vagy lehet úgy, hogy baba a hátán fekszik és te föléhajolsz négykézláb. Ez azért jó, mert itt még a gravitáció is segíti az ürülést.
Nekem 1 csomóm volt, amít így tudtam csak kiszívatni a gyerekkel, komolyan totál éreztem amikor megszűnt a dugulás.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


hááát, sziasztok !

újra itt! köszönöm a wiw-es bejelöléseket, nagyon örültem neki és nagyon jól esett, hogy gondoltatok rám! :) Én sem felejtettelek el benneteket, csak nem sikerült időt szakítanom a fórumra, pedig okt-13-án akartam jönni mindenképp, akkor volt egy éve, hogy pozitív lett a tesztem! :lol: szóval, most majd igyekszem rátok is időt szakítani és bekapcsolódni újra! Sajnos visszaolvasni, biztos nem lesz időm...
Szóval a lányok már 5 és fél hónaposak, egyre pörgősebbek. Nagyon élvezem az anyaságot és elmondhatatlanul boldog vagyok! :lol:
apró-cseprő problémák, meg majd kiderülnek...:) most éppen a hozzátáplálás körül forgunk.
belépőnek, most ennyit...

katyerina
 
 


Lányok! :)
Köszi a gyors válaszokat! Már megírtam a jótanácsokat a csajnak, remélem segít neki!

Kép Kép
kismokus
 
 


Wish,
Ezt a széket már én is néztem, tetszik és ezek szerint a gyakorlatban is bevált, asszem el is döntöttem, megrendelem holnap, az ára is nagyon jó.

Emma,
Nagyon rendi a kisfiad, de lehet hogy volt valami a levegőben is, mert Balu is csak 3kor kelt, pedig mostanában éjfélkor is szokott enni.
Ma meg fél 11től aludt fél 3ig, csak egy tízperces szopiszünetet tartott délben majd a séta közben még fél órát és az esti elalvással sem volt probléma. Megint front van?

Anikó,
Mi voltunk sétálni 4től, akkor itt már nem fújt annyira, de délelőtt inkább mi is itthon maradtunk.

Melcsi,
Jó munkát! Milyen volt? Én úgy élvezem, hogy nem kell egy ideig dolgozni, persze a saját vállalkozás azért az más lenne.

Orsi,
Ideért a táska!!! Ma du. hozták ki. Nagyon klassz 8) , már bele is költöztettem a cuccainkat.
Te mikortól tervezed elkezdeni a hozzátáplálást :?:

Kata,
Én kérdeztem, nem Emma, Köszi! :D

Kép
bandika
 
 


Orsi!
Áááááá! Ok. köszi! :D :oops: :idea:
Bandika!
Nem akartam dolgozni, de Apa van akkor a bébikkel, és igy azért rendben. Remélem csak átmeneti lesz a dolog.Nem erre vagyok én kitalálva, de segitenem kell.
Katyuska!
De jó hogy Te is megkerültél! Előbb is jöhettél volna, hátha láttunk volna a talin!
Napszemcsi is jöhetne, vagy befalták az ikrei?

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok!

Lenne néhány kérdésem az etetőszékkel kapcsolatban. ÉN teljesen belészerelmesedetm aztán két gyakorló anyuka barátném teljesen leócskázta hogy nehogy megvegyem. Tulajdonképpen két kérdésem lenne
1, elég stabilan megáll a széken? Székkel együtt nem borulékonyabb mint a hagyományos etetőszék?
2, hány éves korig használható (nem kiló)? És itt nem az ülés magasító funkcióra gondoltam. Tapasztaltabb barátnémnak igen izgága gyerkőcei vannak és csak akkor maradnak az etetőszékben ha be vannak kötve.

És lenne egy saját kérdésem is :lol: 3 hónaposat is bele lehet már rakni? Mert nekem azért tetszett meg nagyon, hogy nem a földön vagy az asztalon kell lennie állandóan hanem oda tudom húzni a konyhapult mellé és így több mindent látna abból a bizonyos dologból amit én főzésnek, mosogatásnak hívok :wink:

JA és még1! Ez az akció vajon meddig tart?

Emma!
Azért ez nem semmi :lol: Én nem merném itthon hagyni lurkót apával :shock: (persze nem apa miatt :wink: ), tudniillik nálunk mindig működésbe lép Murphy törvénye (sajnos tapasztalat).

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Na még1!

Potykamanóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :!: :!: :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :P

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


még1 :lol: :oops:

Wish!
Lemérnéd hogy döntve mekkora helyet foglal el? Mert a mi székeink nem olyan döntött támlájúak mint a tietek hanem derékszögűek és így félek hogy döntött állapotban nem teli talppal állna a széken hanem lelógna róla. Köszi előre is! :P

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


bzsuska írta:1, elég stabilan megáll a széken? Székkel együtt nem borulékonyabb mint a hagyományos etetőszék?
2, hány éves korig használható (nem kiló)? És itt nem az ülés magasító funkcióra gondoltam. Tapasztaltabb barátnémnak igen izgága gyerkőcei vannak és csak akkor maradnak az etetőszékben ha be vannak kötve.

3 hónaposat is bele lehet már rakni?

JA és még1! Ez az akció vajon meddig tart?

a kedves barátosnék látták EZT? vagy ilyet?? vagy csak hallottak róla?
be kötve ugyanannyi ideig használható, mint akármelyik 5 pontos öv, vagyis míg a gyerek ki nem növi, de én lemértem és ugyanakkorák a távolságok rajta mint a PP etetőszéken.
semmivel sem borulékonyabb, mint a normál etetőszék, a fiúk a mienkre maguk másznak ki-be több mint egy éve és nem sikerült nekik felborítani.
amúgy a kimászik-e a gyerek a székbők csak és kizárólag nevelés kérdése, az én örökmozgó fiaim sem másznak ki -mert az a kaja végét jelentené -, bekötve tuti, hogy utoljára 1.5-2 évesen voltak, azóta csak benne ülnek. Aki ismeri őket erősítsen meg, hogy tényleg izgágák :)

ez nem akció, itt ennyi az ára.

3 hósat simán bele lehet tenni, döntve ugyanannyi dönthető, mint egy hordozó. Lili 1 hós kora óta használja.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsu :)
döntve pont ugyanannyi helyet foglal, mint nem döntve, mert kagylószerűen billen az egész, nem a háttámláját döntöd, így a szék alsó talpának a síkján nem nyúlik túl.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


ha akarod lefényképezem, hogy mire gondolod

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


:lol: Orsi!

Köszi! Értem! Nem kell a fénykép!
Kéremszépenmegvagyokgyőzve :lol: :lol: ! És ennek nagyon örülök! Eléggé letörtek tegnap :? !Mostmár csak keret kéne rá :wink: !

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


bzsuska írta:Kéremszépenmegvagyokgyőzve :lol: :lol: ! És ennek nagyon örülök! Eléggé letörtek tegnap :? !Mostmár csak keret kéne rá :wink: !

jah, nem győzködni akartalak ám :wink:
egyébként ez nagyobb, mint a másik fajta ilyen székre tehető szék (az összecsukható, ami nekünk a fiúknak van), az ülésmagasító része is szélesebb szerintem, a tálcája is nagyobb.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


És az ami a fiúknak van az gondolom drágább is, nem? Nálunk sajnos az ára eléggé döntő szempont!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


nem, a fiúké az olcsóbb, ami 1 v. 2vel felett van, 7e valahányszáz ft, de az nem dönthető.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


csajok,
én csak bámulok a naaagy netes rendeléseiteken. Nekem még sose támadt ingerenciám rendelni. Muszáj előtte megfogdosnom, megnézegetnem a bótban ahhoz, h meg akarjam venni...

Na, amúgy jó kis vásárlást csináltam az Árkádban, a C&A-ban és a H&M-ben vettem csizmácskákat, sapit meg kesztyűt, és semmi nem ment föl a gyerekekre. Én nemtom hogy gyártják ezeket a csizmákat, hogy ha hozzámérem a talpához, bőven jó, mégse lehet rátuszakolni a gyerekek lábára. (Szerencsére visszaadták a pénzt.)

wish,
én is vettem a Corában 2500-ért overallt. Én fehéret, te milyet? Nagyon tutik a takarítós képek! :D

anikó,
még mindig csak az alma-banánnál tartunk, a krumplit Beni kiköpi, Norina meg még az alma-banánt is... csak a cumcsi... Nem baj, nem erőltetem.

katyerina,
úgy örülök, h jelentkeztél, nagyon rég hallottam rólad!!! Nem is tudom, h láttam-e már tőletek képeket...? :roll:

emma,
mi az autósülést használjuk etetőszéknek. :o :wink:

hajni,
én is kíváncsi lennék rád (is). Nem írod meg a neved priviben, hogy jóóól megnézzelek magamnak az iwiw-en? 8)

Tegnap voltunk Zeneiskolában, nagyon jó volt!

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi :D
a c&as kiscsizmával én dettó így jártam.
nálunk mondjuk mindenkinek magas a lábfeje, én arra fogtam, de akkor lehet, hogy szériahibás?
ami felmegy Lili lábára az ca bő egy hüvelyujjnyival nagyobb a lábánál, de azt is tuszkolnom kell.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


MOZIzás
Hát nekem nagy mázlim van, olyan nem volt 3 hónapja, hogy 8tól éjfélig babának szüksége lett volna rám- vagy bárkire :D Szóval nem ez volt az első kiruccanásom, 2-3 hetente beiktatok egy esti kiszabadulást, nagyon jót tesz a lelkemnek

Katyerina
Szeretnénk látni a csajszikat! TEgyél. lsz. képeket!

Képzeljétek, kicsit szomorkodom, mert a másik topikom, ahol csupa 2007 júliusi babás anyuka volt lassan szétesik... 1 éve írogatunk, és most néhány hete mindenki egymásnak esik. Nem lehet leírni, hogy az ember még szoptat, mert megsértődik az, aki szoptatni szeretne, de nem tud, nem lehet leírni, ha jó az éjszakánk, mert az, aki még mindig 3x etet éjszaka, és hulla fáradt, megsértődik.... Én ezt nem értem... Lehet, hogy 3 hónappal szülés után van megint egy hormonzavaros időszak? Mert erre a hiperérzékenységre csak ezt a magyarázatot találom...
Na, bocs, de ezt most ki kellett írnom magamból. Remélem, itt semmi ilyen "balhé" nem lesz, mert tökre megvisel.............

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziszatok :)


nagyon régen jártam már felétek :? de hát egyszerűen nincs idő :lol:
Látom,azaz olvasom,hogy taliztatok :) biztosan jól sikerült,ahogyan a hszket olvastam :D :D :D
Képeket nézegetve mindenkinek nagyon szépen fejlődik a babája :) :) :) :)
Nóri és Barnus is nagyon szépen fejlődnek :) mindketten hasra és hátra fordulnak :D imádjk a főzelékeket,igaz még cumiból kapják,mert a kanalaás még nem igazán megy :)
Talán majd akkor kezdjük,ha már tudunk használni etetőszéket :wink:
Wish jó széket ajánlott,nagyon tetszik :) de én olyat szertnék,aminek lábai vannak,és kivihetem a konyhába.
Elküldenétek nekem is a képeket a taliról?
Nagyon szívesen megnézném :wink:
Lombikos oldalon is volt tali,igaz mi már korábban egyszer összejöttünk,tavaly nov.-ben.
Az volt a furcsa,hpgy akkor az egyik lány 8 hónapos terhes volt,én 10 hetes,és most mindketten babákkal mentünk :)
Akik pedig nem voltak babásak,azok pedik most vagy hatalmas pocakkal jöttek,vagy kisterhesként :)
Nagyon szuper volt :!: :!: :!:

Pompi,írod,hogy a C&A-ban vásálotál :) én is szoktam,szeretem.Nem tudom,hogy hallottátok-e,de a DM-ben lehet igényelni kuponfüzetet,aiben vannak kedvezmények,pl.a C&A-ba is 50% 92-es méretig 1 dologra.
Itt letölthető a füzetke,www.dm-drogeriemarkt.hu
Kell még hozzá a szül.anyakönyvi kivonat,amit bekell mutatni az üzletbe.Ikerknél 2db ilyen papírt kell kitölteni.
Szerintem jó dolog :) ha estleg tudtátok már akkor bocsi a hosszú hsz.-ért. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Most így nézünk ki
:lol:

Próbálok bekapcsolódni újra,mert így de.van néha egykis időm,mert 1 órát szoktak aludni a Drágák :)

További szép napot Nektek :)
üdv, 8)

KépKép
napszemcsi
 
 


Emma! Igen, biztos valami hormonzavaros időszak, de nálunk a szomszédasszonynál már 9 hónapja tart... :twisted: (Jobban örülnék hiperérzékeny topiktársaknak - no ezt nem azért írom, hogy "megbuggyanjatok", mert akkor tényleg végem.)A szomszédasszonyhoz nem lehet hozzászólni, mert állandóan elbőgi magát, megsértődik. Meg hallom, hogy állandóan ordít a gyereke, ő meg kiabál vele. :cry: :cry: :cry:

Bandika, Emma bocs a könyvtéma miatt, de akkor célbaért, amit akartam írni.

Bandika, melyik pelustáskát rendelted?

dkata
 
 


Napszemcsi :D
Jó, hogy jöttél és hát ezek a képek! Nagyon helyes gyerkőceid vannak!!!!

Dkata
Ez igaz, fórumra nem kötelező menni, szomszédasszonyt nem tudod ilyen könnyen kiiktatni....

Kép
Kép
emma1976
 
 


Napszemcsi! Nagyon édesek a gyerekeid!

Emma! Nem úgy értettem, hogy "nem kötelező" fórumozni. Csak talán könnyebben tudod magad függetleníteni attól, ami ott történik. De nekem pl. NAGYON JÓ, HOGY VAGYTOK, nem is tudom, mi lenne, ha nem kérdezhetnék... Gondolom, Neked is épp ezért rossz, hogy szétesik, akikkel eddig egy cipőben jártál...
(De én abszolút nem tudom magam attól függetleníteni, hogy óriásfákat ültetnek a kerthatárra, és bőg meg megsértődik, mikor szólok, hogy gondolt-e arra, hogy nekem ezzel az egész kertem árnyékban van, és tegye arrébb. Megjegyzem, nem teszi. :cry: )

dkata
 
 


Napszemcsi :D
jók a képek :)
milyen ülésetek van ami háttal is beköthető??

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Emma!

Most jut eszembe hogy én megsértődtem ám!!! Mi az hogy te mész moziba én meg nem????? :twisted: :twisted: :wink: :lol: !

Napszemcsi!

Nagyon édesek! Az a kádas kép szuper! Nem semmi lehet egy ilyen kis pancsipancsi! Olyan sokszor eszembe jut hogy nekem is lehettek volna ikreim :cry: . De egyenlőre bőven elég ez az 1 is :lol: .

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


bzsuska írta:Emma!

Most jut eszembe hogy én megsértődtem ám!!! Mi az hogy te mész moziba én meg nem????? :twisted: :twisted: :wink: :lol: !

én is szoktam eljárni bibibibiiiiiiii :twisted:
az ikreseken szokott mamatali lenni... igaz most pénteken nem tudok menni, mert apa európában repked, de Lili születése óta már voltam (akkor asszem 2 hós volt kb.) :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Apropó!Gyerekülés!
A mienkből kilóg Borka lába és én ezt baromira nem tartom biztonságosnak! Az ülés gazdája akitől megörököltük váltig állítja hogy az összes autósülés ilyen...Én még nem néztem utána de ti biztos tudtok segíteni. Hátra be lehet kötni? Ha igen akkor hogyan?

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Lányok! :)

Mozi??? Ez nálunk asszem még egy darabig nem jön össze. Itt, nálunk ugyanis heti 2 db előadás van :shock: , az is este 6-kor, vagyis amikor fürdés/kaja/altatás van. :evil:
Ha már itt tartunk, nálunk minden ilyen "light"-os (pl. a tesco is zárva van este 10-től reggel 6-ig. :shock: :evil: )

Kép Kép
kismokus
 
 


Hát akkor ezennel bejelentem hogy a topic minden moziba járó anyukájára megsértődtem! :twisted: :lol: :lol: :wink:

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu :D
milyen ülésetek van?
amúgy a gyerek lába egy idő után lelóg :)
mi az, hogy hátra be lehet kötni??? nem értem a kérdést.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


A hátsó ülésen utazhat ekkora gyerek? :oops: lehet hogy hülye kérdés :oops: :oops: . Ha igen gondolom akkor oda is ugyanúgy menetiránynak háttal kell bekötni :? . Engem az zavar hogy nem fér el a lába és az ülést támasztja vele.

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: