Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bella!
Gratulálok a pocaklakókhoz!Vigyázz rájuk!
Csibe!
Ügyes vagy,hogy spontán ennyi tüsződ lett!Nekem lóadag hormonnal sem...
Én ma vagyok első cn-en.Holnap megyünk a Kaáliba megbeszélésre,legalább már nem fogunk egyhelyben toporogni.

Mindenkinek megy a drukk,jó tüszőnövesztést,jó randizást és beágyazódást!Remélem sok-sok zebrás teszt lesz.
Kismamik ti is vigyázzatok magatokra!Kórházba csak szüléskor ér menni!!!Szülni pedig csak időben ér!Nem ám ijesztgetni itt a leendő kismamikat! :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kis-Csillagot bent tartják még... De jól van! holnap lesz 16 hetes! Izgulunk értük továbbra is!

Nyulasz!
:( sajnálom, hogy 1 cn-os vagy! De ne hagyd letörni magad, mint ahogy írtad is, legalább nem egyhelyben topogtok! Én is ma készülök bejelentkezni konzultációra... a jövő hétre!

Allegrob!
ahogy elnézem a vonalzód, kb egyszerre lesz a beültink januárban! Azt hiszem együtt izgulhatunk Veled együtt. Neked lesz még konzultáció?

Heni!
A mai adag: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Bella!
A Te mai adagod is megy:+++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Mnzsani!
Izgulok!!! mi a helyzet??? :wink:
dezsina

Szia Dezsina,

abban maradtunk a dokimmal, hogy a decemberi menzeszkor hívom, UH időpont miatt. Ugye lehet, hogy a karácsony-szilveszter kicsit bekavar...de megoldjuk. Gondolom, akkor kapom meg a recepteket, kezelőlapot is, még nem beszéltünk róla, milyen protokoll lesz, mit fogok kapni. Tippem van, de az a lottónál sem jött be eddig :wink: úgyhogy inkább nem tippelek.

De eldöntöttem és erre "programozom" az agyam, hogy jövőre babázni fogok a saját kicsimmel, vagy kicsinyeimmel...és így is lesz :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Apacsné,
sajnos még várat magára a fogacska. :? De már tud cumi mögül is beszélgetni és 'jajjgatva" :D álombaszenderülni.

Ma kaptuk meg a 2. oltásunkat, de ezt most nem viseltük olyan jól, mint az elsőt. :(
5700 grammot mértek és még mindig 56 centit. Igaz az 56os rucik már nem jók rá. :wink:

Szerintem simán fogjátok bírni a két kis lurkót. Igaz nem lesz leányálom, de minden gond elmúlik amikor rátok fognak mosolyogni vagy hangosan kacagni.
Segítségetek van? Az jól fog jönni.

Azért jól viseled a terhességet mostanában? Dolgozol még?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz!Drukk a holnapi megbeszéléshez,minden jó lesz hidd el!
Allergo!Ez a beszéd igy kell hozzáállni,csak pozitívan és igenis Sikerül!
Apacscsalád!megnyugtató hogy jó a cukorterhelés eredménye.Ficánkolnak a Manócskák az jó,drukk jövőhétre érdekes lesz látni őket hogy férnek el a pocódba :D
BELLA!!!!!!!!!! :D HENI!!!!!!!! :D Szeretettel gondolok rátok!!!Vigyázni a Manókra :wink:
A mai uh eredménye kb 7-8 nem tudtam követni pontosan 15-16mm.es tüszők,és hétfőn leszívás :D izgulok.
Képzeld Dezsi most meg kidobtam a suprafactos tele üveget úgyhogy röhely amit csinálok a szurikkal :D :oops: :lol:
üdv mindenkinek

lanyané

Ne haragudjatok, hogy eddig nem írtam nektek. Próbálkozom, de sokat vagyunk rosszul...

Pandus -nagyon örülök neked, hát most akkor tessék ágyat jól körbebélelni mindenféle érdekességekkel, meg beszélgetni sokat a pocaklakóddal. Biztosan nem lesz könnyű időszak, de legalább otthon lehetsz, gondolom ez azért könnyít rajt valamennyit.

Kis*-nál mi a probléma tulajdonképpen, hogy kórházban van????????

Tegnap voltunk uh-on. Minden rendben, ujjacskáját szájába vette, rugdalt nagyokat, dr. bácsi szerint 80% hogy kislány van a pocakban. Édesapja hihetetlenül büszke, többször elérzékenyül napközben, tegnap szinte örömtáncot járt az orvosnál. Képzeljétek dr. bácsim megengedte, hogy összebújjunk, okosan, óvatosan, védekezve a 20. hétig. Még van egy kis időnk, ha nem írok, akkor jusson eszetekbe, hogy buli van nálunk........ :oops:

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!

Mindenkinek a köszönöm a babaragacsokat, babatapikat, pozitív energiákat

Katavirág:
de jó, hogy minden rendben megy nálad
célom az anyásodás

Panda:
nagyon vigyázz magadra, nem lesz semmi gond

Kis*:
te is vigyázz magadra, minden rendben lesz, jó helyen vagy

Lanyané:
ma már meg fogod tudni mikor lesz a leszívás?
gyere a hírekkel

Csibe:
nagyon szép eredmények, csak így tovább, hamarosan te is kismami leszel

meg persze mindenki

Zsani:
nagyon szép eredmény
hogy sikerül a randi?
mikor kapod vissza őket?

Nyulasz:
most annyira hideg van kinnt, hogy most biztos bent fognak maradni
neked is hamarosan lesz a következő, gyorsan elmegy az idő

Dezsi:
jó veled beszélgetni délutánonként, sajnálom, hogy jövöhéttől ez megszűnik
nagyon jól esik, hogy így szurkolsz nekem

Bella.
te hogy vagy? pihengetsz?
neked ki segít?
nekem a tesóm segít, ő főz és szinte nálak vagyok egész nap, meg tegnap felmosott nálam
a párom meg itthon segít
szóval teljesen el vagyok kényeztetve
remélem te is

Katica:
nagyon örülök, hogy jók az eredmények, most már tényleg nincs semmi akadály

Hajnóca:
nem semmi a történet
sajnálom Bogi szenvedését a fogacskával

Apacsék:
természetesen várom is vukkokot nagyon, küldhetitek nyugodtan

Alle:
te hogy haladsz?

Julika:
nagyon jó, hogy minden rendben, ügyesek vagytok

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Julika!
Ne tessék rosszul lenni!Tessék élvezni a babavárás minden szépségét,a rosszulléteket meg postázni! :wink:
Heni!
Kényeztessenek csak!Örülök neki!Babaragocsokat küldök!!!!
Lanyané!
Hétfőre nagy drukk!Lesz bőven elég petesejted!
Dezsi!
Csatlakozhatom a januári csapathoz? :mrgreen:
Zsani!
Mennyi randi sikeredett?Mikor lesz ET?
Vendég

Nyulasz:
köszi

Lanyané:
bocs, nem olvastam elég figyelmesen, szóval már hétfőn leszívás
hurrá, és drukk
azzal meg ne foglalkozz, hogy szerencsétlenkedsz
:oops:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
Nekem a férjem, de pl főzni megfőzök (illetve van a fagyiba, mert kaptunk anyukámtól), mert az nem olyan strapás. Ma pedig már dolgozom!

Remélem Te is jól vagy.
Vendég

Nyulasz!
már megint megnevettettél! :lol: Most a vonalzóddal :lol: Dolgozás közben felnevettem hangosan :shock: Csak néztek, hogy hülye vagyok. Mondtam, kaptam egy jópofa e-mailt. :P nagyon-nagyon tetszik a csigád :!: :!: :!: :P És tényleg ilyen lassan megy az idő :lol: :lol: :lol:
És szeretettel várunk a januári csapatban :wink: :!: A 2008-as év első kismamái között :P

Heni!
Csak örülni tudok, ha Te is jól vagy (vagytok :oops: ) Kitartás, pozitiv energiák!

Bella!
Hogy megy a meló a babákkal?

Lanyané!
Kész vagyok, miket csinálsz :lol: :lol: :lol: Szerintem Te, többet nem fogsz szurizni! Majd, csak ha tesóra gyúrtok :lol: :lol:
És látod, hogy nőnek a tüszőcskék! Meglásd, sokan lesznek és nagyok lesznek :!: :!: :!: No para!

Mnzsani!
Várom a jó híreket a randiról :roll: :!:

Julika!
jaj de jó Nektek! Milyen romantikus! Addig is küld már át nekünk a rosszullétet! úgy bevállalnám én is!!! :wink:
Úgy látszik kislányos lesz a topicunk... Katavirág talán kilóg a sorból :roll: :lol:

Allegro!
Okszi! Akkor 2008-ban babázunk! Mindenki a sajátjával! :lol: :lol: :lol:

Apacsék!
Jó hallani felőletek! Vigyázzatok magatokra!
dezsina

Heni,
azért szerintem elég jól viseljük a fogacska elötti időszakot. Az éjszakákat átalussza és napközben is csak egy kis 'nyüglődés" van, de azt meg alvással lerendezi. :wink: :D

Most nézem, hogy a vonalzó szerint ma 4!! hónapos. :!:
Pedig olyan, mintha most született volna meg. :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Julika, bocs, de ti most mi ellen védekeztek? Vagy én vagyok tájékozatlan? Fertőzések ellen? Nem értem :roll: Remélem, a rosszullétek hamarosan odébbálnak (szerinte szívesen átvállaljuk tőled :wink: )

Lanyané ++++++ hétfőre és utána is :D

Heni, decemberben a ciklus első napján kezdem a fogigátlót, egyelőre ennyit tudok.

allegrobarbaro

Sziasztok!

Hajnóca: Hihetetlen mekkora már Bogi! Már mondja a magáét. :D Nagyon aranyos lehet.
Szerencsére már nem dolgozok és amióta róka koma is elhagyott, azóta teljesen jól vagyok/unk . Élem az elfoglalt kismamik életét. :wink:

Lanyané: Hétfőre jó nagy tüszőid lesznek! Jut eszembe nem fáj a pocid? Nem feszül?

Julika79: Kitartás!!! Remélhetőleg egyre ritkábban lesz rosszulléted. Addig is romantikus heteket! :lol: :wink:

Bella: Óvatosan a munkával! Streszt és az emelést próbáld teljesen kiiktatni!

All, Dezsi, Nyulasz: 2008 már mindjárt itt van!
:lol:

Apacsné

Kép
apacs

sziasztok!

dezsi: tetszik az új tickered :wink:

csibe: grat a szép tüszőkhöz, drukk tovább++++

apacs: örülök, hogy minden oké.

nyulasz: drukk holnapra++++

alle: hajrá december!

lanyané: ezek jó hírek. drukk++++

heni, zsani, bella: mennek a drukkok++++

hajnoca: grat a 4 hónaphoz!

rólam: holnap megyek uh-ra.

jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Sziasztok!
Csak egy gyorsat írok... olyan késő van már most is, de most jutottam ide... a mai nap is hosszú volt, 9-től este 8-ig munka...
Olvasó üzemmódban vagyok most többnyire, mert ha írok, mindenkinek akarok írni, és ha nem tudok annyit lenni, akkor inkább nem is írok...
De most azért egy mindenkihez szólót röviden...
Örülök, hogy pezseg a topic, és szépen növesztgetitek a leendő és már meglévő embrikéket :)

Kismamiknak is drukkolok naygon! Pandácskának, Kiscsillagnak, (szegénykem, ennyit kórházban lenni :( Csak hamar engedjék ki!
Katavirág, neked is, igaz neked semmi komplikáció nem volt,... hát, ngayon szerencsés vagy! Julika, neked is! És nagyon jó, hogy lehettek együtt.... gondolok rátok :)

Mi most spontán próbálkozunk, mert ugye vannak csodák... végülis annyi vitamint és homeopatikus golyót beszed a kicsi párom, hogy akár javulhat is az eredménye... LH teszteltem , és úgy időzítettünk.. na,majd 2 hét múlva kiderül...

Újdonsült leendő kismamik! nektek is nagyon nagyon drukkolok! Bella, Heni, pihi és kényeztetééééééééés :)

Apacsné, Vikimi, gondolok rátok is ám!
Jövök, amint tudok jönni, legalább olvasóban...
cyberölelés mindenkinek!
Vendég

Dezsi!
Ja,megirigyelltem tőletek az új vonalzókat.
...a csigát én sem nagyon értem,hiszen már ki van taposva neki az út,miért csigáskodik ennyire :mrgreen:
Apacsék!
Örülünk,hogy néha hallunk felőletek is.Mi bebabásodunk,te meg lassan készülsz megszülni.Mikorra vagytok kiírva?Február?
Brummi!
Hajrá spontán!Nemis értem ilyen későn miért nem apa mellett fekszel!...vagy rajta :oops: :oops: :oops: :wink:
Katica!
Nagy drukk a mai UH-hoz!Sok szép tüszőcskét kívánok!
Zsani!
Milyen rendes,végigalussza az éjszakákat :shock: :D Küldök egy simit a buksijára!
Zsani,Lanyané,Heni,Bella,Csibe,Katica megy a drukk!!!
Vendég

...a gólya meg a végéről visszarepült :? ...várhatom így,hogy ideérjen :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a drukkokat! És mindenkinek akinek most szüksége van rá viszont kívánom!

Dezsi,
Jól megy, de hál istennek semmi megerőltető és idegesítő, csak lazán. Bár őszintén kicsit aggódom, mert fáj a hasam olyan mensisféleszerűen szóval nem tudom. :oops:
Vendég

Szisztok Lányok!

Bella!
Ne izgulj! A mesi szerü fájdogálás jót is jelenthet! Fő a nyugalom! Még türelemmel kell lenned! Bár ez nagyon nehéz lesz...

Nyulasz!
Vajon mi lesz a mai konzultáción?

Brummi!
Jöhetnél kicsit gyakrabban! Úgy látom, hogy Te is januári leszel!!! :lol:

Katica!
köszi! igyekeztem a megfelelőt kiválasztani. Hópelyhes 3 fagyibabám!!!! Milyen jó lenne mind a három!!! :P
dezsina

Dezsi,
Köszi igyekszem biztatást.

Nyulasz várunk az infókkal.

Ha jól emlékszem Katica is ma megy UH-ra.
Vendég

BElla!!!!Ne idegeskedj!tényleg az a jó állítólag ha mensiszerűen fáj,most kuckóznak beléd :D :D :D nyugtasd meg őket,hogy jó helyen vannak :wink:
Dezsi azt nem is mondtam,hogy lecseszett a Dokim mert 1 nappal később keztem a merionalt :oops: :lol: na jó mostmár több bakit nem csinálok :D
Nyulasz a gólyák gyorsan repülnek nemsokára Te is célbaérsz :wink:
Brumi!!!Hajrá spontán!igen bizony vannak csodák csak hinnünk kell benne :wink: meglesz!
Katica holnapra drukk!!!
Apacscs,de feszítget a pocóm,de nem olyan vészes,remélem jobban fog.
Lányok hétfőn mikor megyünk a leszívásra akkor kell majd Apának alakítani ugye,a dokinénim semmiről semmit nem mond én meg honnan tudjam ez az első(meg az utolsó) :oops:

lanyané

Lanyané nagyon szorítok nektek.
Igen azuradnak is akkor kell produkálni, mikor neked leszívják!:) Nya most mán itt okoskodik, mert ezen a részén már túl vagyok!:)))
Vendég

Bella,
Az tényleg nem baj ha fáj sőt jót is jelenthet :wink:

Lanyané,
Igen amíg de szundizol a párod mehet produkálni :wink:

Kis*-ról tud valaki valami pontos infót hogy most mi a baj mikor jöhet haza?
Vendég

Szia Pandus,

Én sajna nem!

Ti hogy vagytok?

Köszönöm neked is a megnyugtatást! :D
Vendég

Pandácska!
Kis-Csillaggal sms-t váltottam. A hematoma miatt nem engedik haza, még létszik az UH-n és néha nagyon kicsit barnázgat. DE a baba is és ő is jól vannak!

Lanyané!
Van egy mondás: rossz kezdet jó folytatás! A szurik után már egy jó kis beágyazódás következik babás végeredménnyel!!! :lol:
dezsina

Sziasztok!
Panda, orulok, hogy ujra itt vagy!
Brum, a spontan is lehet babos!
Bella, a teszt lesz a lenyeg, az erzesek kulonbozoek.
Jo hetveget mindenkinek :!:
katavirag

sziasztok!

brumi: túl sokat dolgozol. nem kéne pihenned is? drukk a spontánhoz+++

nyulasz: mi volt a dokinál?

mindenkinek mennek a drukkok+++++

rólam: voltam ma uhn. szépen növögetünk, van néhány 10, 11, 12 mm-es tüsző. nem számoltam, hogy pontosan mennyi. mellettük vannak kicsik is. a doki azt mondta, hogy jól haladunk, és ha a nagyobbak tovább nőnek, ez pont elég lesz. hétfőn vérvétel és uh újra.

katica
katica30

Sziasztok!

Nálam havazás van a munkában, kezdődik az év végi megőrülés :shock:

Bella, Heni és mindenki, drukkolok ám nagyon ++++++++++++

Katica, jól van, növesztgesd csak azokat a tüszőcskéket :)

Kis*-ot üdvözlöm, kitartás neki. Az jó, hogy a babácska jól van :D

Lanyané, seráfütty, ha így is jól haladtok :wink:

allegrobarbaro

Jó hétvégét!mondjuk nekem most egy kicsit összefolynak a hétköznapokkal,hogy nem dolizok,tegnap du.-tól elelvásig olyan nemtúljól voltam a bal oldalon a pocim annyira fájt szúrt,hogy kisugárzott a combomra,érdekes mert ha felálltam picit jobb volt,nyüglődtem az ágyban.mostmár jobb most csak feszül mint állat.ja meg még hánytam is,mert 1 hónapja nem ettem húst és tegnap főztem chilisbabot és imádom és ettem belőle nem keveset aztán boá..... :oops: nem vagyok egyszerű.
ZSANI!!!!!!Mizu :?:
Katica ügyesen növesztgeted a tüszőket szupi :wink:
Dezsi remélem nagy Boszi vagy és amiket mondasz beteljesülnek!úgyhogy mostantól azt is mond,hogy fagyibabó ikreid fognak születni :D
Bella babatapi :!: vigyázz rájuk :!:
Panda :!: simi Dórababának :D
Katavirág jó 7végét pihikézz :!:

lanyané

Sziasztok!:)

Csak bejelentkezek...még egyben vagyunk!:)egy rövid hétvégi eltávon vagyok itthon,szülésig már a klinika lakója leszek.:)
Rossz volt az NST-m okt.27-én,majd az áramlási UH sem volt jó,a felső értéket mutatta1,2 (0,8-1,2ig jó)...egyből befektettek még szülésbeindítás is szóba került...de szerencsére, azóta minden rendben naponta néznek NST-n,napi 2x szívhang...heti áramlásosUh,és minden rendben(kopp-kopp-kopp).Mirike szépen növöget(buksi 98mm,mellkas 110x110,combcsont 75mm),már a doki is 1 hetet ad nekünk :) Jó is lenne,mert bent hall olyan rémhíreket az ember,hogy jobb lenne meg sem hallani.
Mindenkinek nagyon szorítok!!!
Legyetek jók!
Pá!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Vikimi!
Egy szót sem értek abból, amit írtál, de nagyon örülök, hogy egyben vagytok. Azt a pár napot még huzzátok ki! Már nagyon várom képeket Mira-babáról!!!! Nagyon-nagyon szorítok!

Lanyané!
kérjük a boázás belülti után két-három héttel kezdeni! Ezt így kell!!! :lol: Remélem, tényleg bevállnak a jóslataim. Meglátjuk mi lesz! Más dolgában jobban megy a drukkolás, mint saját magamnak :roll: :wink:

Bella!
Csak ügyesen! Remélem sokat pihizel... :wink:

Allegrob!
nálunk is nagyon sok a munka... évvégére mindig egyre több van. Nem is tudok olyan sokszor jönni a netre :( Legalább elterelődik a gondolatom.

Katica!
gratula a tüszőcskékhez! :) Ügyeskedj, növeszd őket szépen! :)
dezsina

Lanyane
Drukkolok, szépek a tüszőcskéid, minden rendben lesz hétfőn!

Dezsina, Nyulasz
Hajrá az újabb spontán hónaphoz, Január meg mindjárt itt van :wink:

Bella, Heni
Vigyázzatok a babuciaitokra, küldök pocak simit :wink:

Alleg
Dolgozd ki magad januárig aztán jöhet a boldog kismamis időszak :wink:

Viki
Ügyes legyél és ne félj a szülésnél, gondolok rád nagyon. Majd meglátod milyen boldog érzés :wink:

Pandacska
Pihizz sokat! Mikor lesz a köv. uh?

Katica
Még picit növögetnek a tüszőcskéid és szép nagyok lesznek :wink: Szorítok hétfre, hogy jó híreket kapjál!

Katavirág
Hogy viseled a terhességet? Lassan érzed mocorogni a picurkádat :lol:

Apacs
Tegyél majd fel uh-s képet :lol: :wink:

Bocsi, de csak ezt az oldalt olvastam vissza :oops:
Magamról csak röviden. 3 lett jó, 2-t kaptunk vissza, nem lett fagyi, mert 1-et nem fagyiznak le.

Vigyázzon mindenki magára, nem tudom mikor tudok újra jönni, de szorítok mindenkinek!
Vendég

Zsani!Drukkolok!!!!Elég a kettő az ikertesókhoz :wink:
Most találtam valahol hogy a palástfű tea segíti a beágyazódást tud valaki erről vagy valamit ami segít a babóknak :?: :?: :?: vörösbor vagy ilyenek :?:
most találtam ezt a nőivolal vonalzókészítőt,igazábol a leszíváshoz nem tudtam szépet csinálni,de ne nevessetek ki a kiskutyagyerekemnek készítettem Ő így néz ki és Mafinak hívják de sokszor mondom neki Malackám :D
Tegnap éjfélkor megkaptam a repesztőt,kicsit szurkál de nem vészes.

lanyané

Zsani!
Küldöm a babaragacsokat!
Mi lett azzal a rengeteg petesejttel?Nem akartak randizni?
Lanyané!
Holnapra drukk!Jó a vonalzód,én is csináltam ott :D
Heni,Bella,Csibe,Katica mindenkinek nagyon drukkolok!!!!
Viki!
Hű,már nem sok van hátra :shock: Kitartás,nemsoká tényleg hármasban lesztek.De jóóó!!!!

Nekem szedni kell két cikluson át a fogigátlót,mint eddig is,dec.18-án konzultáció,meg szerintem UH,szurifelírás,január 7-től szurik,14-21 között pedig leszívás.
Vendég

Sziasztok!

Nálunk Vácon esik a HÓ!!!! :D :D :shock:

Viki,
örülök, hogy minden rendben van és még egy kicsit húzzátok ki a szülésig.

Heni,
azért nem szenved a kishölgy. Mondjuk az oltásokat most nehezebben viselte, mint múltkor és egy kis hőemelkedése is volt, de a Panadol baby mindkettőre jó. :)

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz
11 termékenyült meg, az ostódás nem ment jól. 7 és 10 sejtest kaptam vissza. Holnap reggelre elvileg már kapaszkodnak és kezdik az ágyazást :lol:
Jó, hogy már Te is látod mikor mi lesz :lol: :wink:
Vendég

Hajnóca!
Nálunk Budán is egész délután esett.Talán most már abbahagyta...
Ma 4 hónapos Bogibaba!Szép kor! :lol: :wink:

Zsani!
Akkor szép sejtecskéket kaptál vissza.Jó ágyazást nekik,babaragacsot küldöm!!!
Vendég

Óbudán is esik a hó :D izgulok a holnap miatt mire számitsak :cry:

lanyané

Lanyané!
Csak nem szomorú vagy?Ne izgulj,nem lesz semmi rossz!Vénásan elaltatnak,de mire tolnak ki,már ébredezel is.Annyira jó érzés!
Ki az orvosod?
Vendég

...most mennem kell,de Lanyané nagyon drukkolok holnapra,légy nagyon boldog,hiszen erre vársz már mióta!Fájni semmi sem fog,meglátod!Gondolok rád,gyere majd a hírekkel!Apának meg sok-sok kisfickót kívánok holnapra!!!!
Vendég

Jajjj Nyulasz el sem hiszed milyen jól esnek a szavaid :D feszült vagyok igen,de magabisztos és Apucival megbeszéltük fiatal korom ellenére megmondjuk 3 embrimanót kérünk vissza.
az orvosom Dr.kováts Tímea a bp kaáliból,biztos nagyon jó szakember(remélem)de hogy őszinte legyek nem vagyok idáig megelégedve vele,absolute semmiről nem tájékoztat csak a nagyon szükségesről hogy milyen injekciót kapok nem magyaráz pontosan semmit,mostis tőletek tudtam meg hogy apa készüljön,nem is mondott semmit csak hogy leszívás,remélem a szerencsétlenség orvosválasztás terén(mindíg beválasztok :cry: )most szerencséthoz,tudom most inkább a jó biológusokon múlik meg rajtam úgyhogy mostmár igenis minden rendben lesz :D holnap 10:30kor lesz a leszívás ha hazaérünk jelentkezem.köszönök mindent :)

lanyané

Sziasztok,Most én jelentkezem...gyorsan.. nem sokan jelentkeztetek a hétvégén.
Lanyané...nyugi, rendben lesz minden.
Mzsani, sajnos képeket mi sem kapunk, mert a dokinak a magánrendelőjében egy kis UH gép van, de képet nem tud nyomtatni... Én is néztem, hogy van e rajta bármiféle kimenet, de sajna nincs.. Sok sok babaragacsot küldünk!!!
Kis* kitartás!!! ügyik legyetek! reméljük, továbbra is jól vagytok!
Mindenkinek sok babaragacs....!!!!
Üdv. mindenkinek
Apacs..

Kép
apacs

lanyane: mennek holnapra a drukkok++++

zsani: drukk+++++

mindenkinek babaragacs!

rólam: holnap vérvétel és uh.

jó éjt!

katica
katica30

Sziasztok,

Lanyané,
Hajrá!+++

Katica,
Szoritok.

Heni?

Nekem sajna fáj a hasam!
Vendég

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak ma már dolgozok, és elég sok a meló, most próbálomutóérni magam.
Amúgy jól vagyok, csak már nagyon várom a vérvételt. Mondjuk szeretnék tesztelni szerdán.

Bella:
a hasam nekem is fájdolgál, de amíg nincs mensi, addig nincs gond
nekem a cicijeim is feszülnek

Zsani:
drukk++++++++++++
hogy hogy nem kértétek vissza mind a hármat?

Lanyané:
gyere mesélj

Katica:
növeszd csak szépen a tüszőket

Katavirág:
gyere gyakrabban, kell a pozitív energia tőled is

Csibe:
???

Dezsi:
hogy vagy ma?

Panda?
remélem már nem lesz semmi gond
most kapsz gyógyszereket?

Apacs:
pocakfotót nem kapunk?

Viki:
de jó már Mira tényleg nemsokára kinnt lesz

Hajnoca:
Bogi baba egy tündér jó gyerek

Nyulasz:
de jó január, minjárt itt van

most ennyi, ha lesz időm még jelenkezem

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Lányok!

most egyébként érzem, hogy nem lehet semmi gond és most biztosan velem marad/tak a baba/áim
szerintetek ez normális vagy csak nagyon beleélem magam?
mindenesetre most nagyon jó érzéseim vannak

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
szorítok neked nagyon!
Vendég

Bella:
én is viszont
amúgy te mit érzel még?
azt nem érzed, hogy ott van-e babó, mert azt már belül is érezheti az ember
én most érzem, hogy itt van velem, már az első naptól (lehet, hogy ez furán hangzik, de így van, az előzőeknél nem éreztem így)

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?