Új privát üzeneted érkezett!

e.andrea

KÖSZIKE!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Áhá!Már rájöttem,vagyis látom,félre ütöttem a betűket,azért nem jó a link!
Köszi Andi még 1x!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Edit!

Annyira én se vagyok hőgörbeszakértő,de szerény véleményem szerint nincs vele gond.Elég magasan van,az meg hogy cikk-cakkos,hát másnak is volt ilyen babásan.

Sztem is nagy esély van a babára :wink:

Holnap én se nagyon leszek,szetm csak este,mert megyek Márkkal a szemklinikára,most tudkuk meg hogy hányas szemüvege lesz.Utána meg mennem kell a védőnőkhöz is.

Csütörtökön meg megyek a dokimhoz,mert visszatérő viszketésem van ott lent.... :? és mostmár kezd idegesíteni.Remélem nincs nagyobb gond(ilyenkor felborul a hüvelyflóra),de a dokim kenetet akar venni a bizti kedvéért. :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Andrea,
nagyon jó hír! :D

Edit,
izgulok érted nagyon, kívánom, hogy baba legyen a dologban, de a hőd alapján szerintem később is lehetett peteérés (nem csak ahol a függőleges vonal van) Kíváncsi vagyok, hogy Leo mit mond, már ha elküldöd neki?!

Panni,
dokinak igaza van, én se hagynám ki, biztos ami biztos.

Párom sajna nem tudott málnalevélteát szerezni, de ma még nem is jött meg rendesen, csak valami sötétes maszatolás. Majd holnap újra első napozom. Kicsit lassan telik így az idő! :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Hát nem jött senki... Már biztosan mindenki csicsikál! :D

Délután persze szakadó esőben mentünk oviba a fiamért, mire hazaértünk, úgy néztek ki mint a disznók (nálunk nem csak járda nincs, de út se, szóval ha eső van, akkor malaj!) Rögtön indíthattam egy mosógépet. :(

Remélem holnap hóesésben megyünk! :lol:

Jóéjt!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Jó reggelt mindenkinek !!!

Még a megérdemelt pihenésemet töltöm itthon.
Egész nap házimunka, egy kis net, megint házimunka....
Lassan végzek a lakással /takarítás /.
Persze közben csak arra gondolok, ami a legfontosabb most :oops: .

Majd még jövök, szép napot és türelmet mindenkinek !

Ágica
agica1027

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!
Vendég

Ágica

De még mindig nem tudjuk hogy hol is tartasz most???Drukkolunk persze!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:

Andi

Gratulálok!!!!Már szivverése is van! :wink: Hány hetes vagy??Vonalzot csinálsz?

Edit

sikerült elküldened Leonak??
Vagy tesztelsz pénteken??

NYáriorgona

MA megjött rendesen??VAgy csak szorakozik?

Kriszti

Én már fél 9 kor aludtam a gyerekekkel. :oops: (Vagyis Petra 7-kor aludt el)
Igy elaludtam a Született feleségeket!!
VAlaki megirja nekem priviben mi volt??
:shock: :D

Éjjel Petra 2-szeris fent volt.Hogy fogok én igy hőmérőzni??? :shock:
Vendég

Era !

Az első próbálkozós ciklus vége fele.
15 éve nem voltam terhes, most derül ki mi történt bennem azóta.
Akkor nem volt gond a teherbeeséssel, de mennek az évek....
Minden vizsgálat rendben volt ,de igazán majd most derülnek ki a dolgok . Szóval ezér izgulok, hogy mi vár ránk!

Ágica
agica1027

Sziasztok!

Erika,
Ma végre rendesen megjött, tehát ez az első nap. Végülis csak két nappal lett rövidebb mint szokott. Azért ez az utolsó 4-5 nap nem volt az igazi...

Ágica,
így még izgalmasabb! Reméljük már meg se jön! :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Ágica

aha,most világos minden!! :D
Szoritok!!!A 15 év hosszu idő,de annyira nem hogy ne tudja a szervezeted hogyan is kell történnie a dolgoknak!! :wink: :oops:

Nyáriorgona

Látom a vonalzódon is kicserélted a kezdő napot!!!
Kiváncsi leszek a ciklusaink hosszára ebben a hónapban.
VAgyis inkább mikor van a pé-s,megjönni már nem jöjjön.Hisz kariajándékot szeretnénk!! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Írtam Leonak, hogy ez a ciklusom mégsem lett olyan jó, mint amilyennek ígérkezett, mert a végén már vérezgettem, meg a hőm is idétlenkedett, és nagy jóindulattal is csak 26 napos volt. Erre ő:

"Bizony, az túl rövid így a pecsételéssel együtt.
A málnával és palasttal nem fogsz ártani, azonnal el is kezdheted inni a málnát, napi 3 csészét.
Addig igyad, amíg pozitív nem lesz az ovud, utána várj 2 napot és ha felfelé indul a höd, akkor ihatod a palástot.
szia, leo"

Nagyon örülnék neki, ha ez a tea hatna! :D
Holnap már lesz autóm, és végre mehetek venni málnalevélteát. Addig fogok menni, amíg nem találok! :lol: (ja, meg palástfüvet)

Most tényleg így érzek: új hónap, új remények! Hajrá Nektek is!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

NYáriorgona

Micsoda kis Vakondod van!! :wink: Aranyos!!
Én is igy vagyok.Teával ,uj reménnyel tiszta lappal indulok.HA ez a bajom,akkor csak most kezdődik a probálkozos honapom. :D
HAJRÁ!!!!!!!!

Többiek??
Vendég

Sziasztok!

Én még most jöttem haza!!!!!
Szinházba voltunk!!!
Nagyon jó volt!!!!!
Ezer éve nem nevettem ennyit,még a szememből a könny is folyt!!!
Majd még jövök!!!!
Vendég

Erika! Akkor ez a mi hónapunk lesz! Most én is nagyon bízom ebben a gyógyszerben. Bár lehet, hogy ez azért nem egy hónap alatt teszi helyre a pajzsmirigyet, de legalább jó úton vagyok:))
zsebi_baba

Kriszti

Gondolom hogy milyen jó volt!!Melostársakkal voltál?
Mit néztetek?

Zsebi

Biztos olyan jó gyogyszert kaptál amitől hamar pocis leszel!! :wink:
Azért az jó,hogy korán kiderült a" baj",biztos a gyogyulás,és a baba is!! :wink:
Vendég

A szinház a szoc.munkanap ünnepe miatt volt!!!!
De nem csak szoc munkások voltak eü dolgozók,hivatali dolgozók,cssk-ok,aki a szoc.férában dolgoznak mindenki volt!
Lehetett vinni családtagot ios én a párom vittem!!!
18 ez.ft,- értékű étk tikettet kapunk ,jutalomként!!!!!
Erika!Csodálkozom,hogy nektek semmi nem volt!!!
Ez országos jellegű!!!!!
A Kassai Thália Szinház előadása volt Imádok férjhez menni vigjátékot adták elő!!!!!
Vendég

JÓ ÉJSZAKÁT ÉS SZÉP ÁLMOKAT!!!!
Vendég

Kriszti

De jóóó!!!
Nálunk lehet volt valami(Szinház tuti nem),de én mivel gyes-en vagyok,semmit se kapok!!Ez van! :twisted:

Jó éjt! Kép
Vendég

Csak egy gyors bekukk...

Nyáriorgona&Erika!

Hajrá teák ezerrel novemberre!! :wink:

Kriszti!

Jó lehetett a színház,irígyellek,én imádom a színházat!!!!

Zsebi baba!

Kalssz hogy sinen vagy! :wink:

Edit??
Még mindig nem jött meg?!(halk drukkk+++++++++++++++)

Ágica!

Na vettél már tesztet??

Voltunk a szemészeti klinikán,felírta a dokinő Márknak a szemüveget.Már meg is rendeltük itt Gödöllőn,olyan kellett neki mint apucikának...hát mit ne mondjak elég zsebbenyúlós történet.... :? 14.000ft(de van rajta karcmentesítő réteg meg fényvisszaverődés gátló réteg is)Na mindegy...de olyan édes vele,téglalap alakú, keskeny,fekete kerettel,olyan "dizájn" :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Erika,
klassz a micimackód! Csak a gyerekeim meg ne lássák! Mindig ezt kell majd mutogatnom! :lol:

Kriszti,
jó lehetett a darab, csak azért nem irigykedem most annyira, mert a múlt hónapban mi is eljutottunk a színházba! (több év után újra) És nagyon nagy élmény volt nekem is. :D

Panni,
hát igen, a szemüveg drága játék. És ráadásul ugye öröklődhet a baj, tehát tipikusan több szemüveges is van egy családban. Nálunk nekem volt rossz a szemem, de lézeresen meg lehetett műteni. És el kell mondjam, így kb. 12 év távlatából, nagyon megérte! (persze olyat gyerekeknél nem csinálhatsz, és most már nem is mernék rá vállalkozni)

Zsebi,
gyere gyakrabban! Már aggódtam...
Kívánom, hogy a Jézuskától kapjál egy zebrás tesztet!

Jóéjt mindenkinek!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

szia mindenkinek !

Lassan múlnak a napok, máskor bezzeg repül az idő itthon !

Panni !
Vettem tesztet talán használhatom is, de legalább kéznél van !

Ma dokihoz kell menni, mert a nagyfiam tegnap betegen jött haza.
Szédül, hányingere van és rossz a közérzete.
Kettőre kaptunk időpontot, addig itthon mindent rendbe teszek.

Era, Nyáriorgona értetek is izgulok !

Ágica
agica1027

Sziasztok!!!

PAnny

ismerős a történet!! :shock:
Anno Réka 6 évesen akpott,akkor 17000 ft volt.Asszem örülhetünk hogy nem ment feljebb az ára!!
Réka kinőtte a látásromlást!Szerencsére.
Nektek is hasonlo jot kivánok!!!

NYáriorgona

Petra választotta ki a Micimackót! :wink: Ugyhogy tetszeni foga gyerekeidnek is!! :wink:
KAptál málnelevelet?

Edit????

Ágica

Hányadik napon vagy???

Én iszom a málnalevelet rendületlenül,ezen nem fog mulni a novemberi projekt!!! :wink:
Vendég

Era !

Pont itt vagyok.
21. nap van ma. Jövő héten szerda- csütörtök amikor jönni kéne a mikinek. Talán nem jön....
Mikor teszteljek ?
Mennyit várjak ?

Ágica
agica1027

Ágica

Pont jótól kérdezed!! :D
Én annak vagyok hive,hogyha nem jön meg akkor pár napig várj,és akkor tesztelj.Én szeretek tutira menni.Nem szeretem sajnálni magam,mert ha negativ akkor magamalatt vagyok....
(sose volt pozitiv....mindiga doki állapitotta meg a terhességet!! :wink: )
Vendég

Kriszti????merre vagy?????

Többiek???

Lemegyek a gyerekekkel játszizni,addig irjatok!!!!!!!!!!!! :roll: :wink:
Vendég

Sziasztok!
rég nem jártam erre, illetve olvasgattalak,csak nem irogattam
volna egy kérdésem:
nem tudtok a net-en olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni Thomas a gőzmozdony meséket?
A fiaimnál kitört a Thomas láz :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ágica!

Sztem amikor megkéne jönni,az nap már simán tesztelhetsz DE,attól is függ mikor van a pé-d,mert ha pl.a 11.napon akkor a 25.napon lehet tesztelni,de ha pl.a 18 napon(mint nekem volt)
akkor csak a 32.napon.általában a pé utáni 14.nap a tuti,de van akinek a pé utáni 10-11 napon pozitív.

Eléggé pang ma a topicunk... :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!!!!

Ma jóformán nem is voltam itthon,munkából haza jövet,csak megáltam a bejárati ajtóban,mig a család kabátot vett és mentünk a boltokba vásárolni!!!!!
Most jöttünk nem rég haza,ettünk fürdünk és fekszünk,mert mindenki hulla fáradt!!!!
Hétvégén megpróbálok többet irni!!!!!
A kismamik vigyázzanak magukra!!!!!
A leendő kismamiknak sok szex és sok drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÓ ÉJT!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

SAjna ma megjött... :cry:
Nincs is kedvem írni!

Panny, neked köszi a "beszélgetést"!
Jól esett!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit!
Ismerős érzés!!!!!
De pár nap és folyt köv!!!!
JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Edit!

Tudod,nem letörni...!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszti!

Milyen rendi a családod ,hogy mindig együtt mentek vásárolni....én mindig egyedül megyek vagy a két rosszcsonttal akik még hátráltatnak is :(

Márti !

Majd megkérdezem a férjem(most melózik)Thomas ügyben,ő mindig töltöget le filmeket meg ezt-azt...igaz nekünk pont a Thomas nem aktuális mert nincs kábel TV és a gyerkőcök így nem ismerik csak hallomásból(oviból)

Erika!

Igyad csak ügyesen azta málnalevél teát...aztán nehogy nekem málnát teremj tavasszal... :lol: (vicc volt,remélem nem sértődsz meg)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

ditta :(
en is barnazok ket napja, pedig a hőm 37.2 volt ma reggel :roll:

panny:
köszike elöre is!!! En is rosszcsontokkal járok vásárolni :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

azért ne vsüggedj!Nem vérzel ez a lényeg!!A hőd szép!!

Ditta

sajnálom!!De ahogy irták a lányok,folyt.köv!!Nem letörni!!! :D
Maratoni volt a ciklusod akkor!VAgy késett a pé-s??

Kriszti

Ti mennyit jártok vásárolni!! :shock: Én is egyedül megyek,vagyis az "utánfutoimmal" :lol: NA meg anyummal(itt lakik a közelben)
LAssan pé-s!!!Nem hőmérőzöl igaz??

PAnny

hogy sértődnék meg.Jó is lenne málnát szüretelni!! :wink:
Vendég

Márti,
pont most töltöttünk le mi is Thomas-os meséket, van angolul és magyarul is:

http://pszichologia.multiply.com/tag/thomas

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

NYáriorgona

kukorékoltál??? :D
Én is köszi,Petra már nézi is!! :wink:
Vendég

Erika,
ja, kukorékoltam! :wink: Aztán rá egy órára már fentvolt a fiam, és aztán nem is igen tudott visszaaludni, gyakorlatilag egész éjjel csak kínlódtunk, nem kapott levegőt, és mivel szopja az ujját ez nálunk azzal jár, hogy nem tud aludni.

Magyarul: megint betegek vagyunk, mi ketten a fiammal elég rendesen, a kiscsaj még jobban van, de már hallom neki is a lélegzetvételén, hogy követ minket nemsokára.

Na megyek, mert sok munka vár (mosás, vasalás, konyha stb.) :evil:

Sajna sehol nem kapok málnalevélteát, pedig ez már a 3. napom. De nem adom fel!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Akinek kell, szívesen elküldöm az élet az anyaméhben című filmet!

Írjátok meg, hogy kinek, hova.
AVI formátumban van.
Vendég

Sziasztok!

Erika kérdésedre válaszolva,heti 1-2 alkalommal,de van mikor csak pénteki napon!!!!
Úgy szeretem ha van mindig minden itthon,van mikor nagy dolgokat egy hónapra megveszek!!!
Igy csak kenyér kell minden nap,de abból is szoktam ha a Tescóba 90 ft,- a kenyér megveszek 3-at is!!!!Fagyóba teszem!!!!
Én utálok naponta menni boltba,akkor estére sem érnék haza,pedig itt van a Coop 20 méterre!!!!

Hogy vagytok????
De jó,hogy már péntek!!!!
Nálunk sz@r idő van szakad az eső!!!!
Később majd még jövök!!!
Vendég

Sziasztok!!!

Itt nem esik! :P De olyan szél van hogy csak na.
Még a régi lakásban laktunk mi is előre bevásároltunk egy hónapra.Most nincs szükség rá,mert itt a bolt egy köpésre.Én előre irok egy étlapot és aszerint főzök.Szal tervezhető.

NYáriorgona

jobbulást Nektek!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma megszállta az ihlet a főnököt, mert 1 után hazaküldött, hogy menjek, úgyis esik....
Csak az a baj, hogy ritkán tesz ilyet. Úgyhogy már beindítottam a mosógépet, nagyjából kitakarítottam, és hamarosan megyek a gyerekekért.
Itt is szakad!!!
Kép

Era :)
Hát tul.képp 30 napos lett most a ciklusom, ami még szerintem a normálban benne van. Visszakerestem a naptáramban, ebben az évben mindig 28-29 napra jött meg.
Na mindegy, hajrá november!!!!!!!!
Ja, és kérdezni is akartam, hogy ki az a Leó, és hová kell küldenem a görbémet?? Megnéztem azt a linket, de ott nem találtam róla semmit! Vagy csak elbénáskodtam, és nem vettem észre....
Biztonság kedvéért megmutatnám neki!

Márti :)
Veled mi újság??

Puszi,
Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Sikerült végre málnalevelet szereznem. Igaz utazni kellett érte (kis utánfutóimmal :lol: ) és ráment az egész délelőttünk, de már kezd hatni! :D :D :D

Ditta,
itt van a lap tetején a link. Azon belül válaszd a "hőmérsékleti görbéimet", utána pedig a "görbe kiértékelését". Ott is van két lehetőséged, hogy az ottani táblázatot töltöd ki vagy e-mailben küldöd el. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond rá.

Erika,
köszi, remélem a hétvégén rendbejövünk!

Bevásárlás: nálunk is "heti menü" van, előre megtervezek mindent, és apa hetente egyszer hazafele bemegy boltba. Kenyeret meg itthon sütünk, tehát ideális esetben nekem nem kell mennem. Hangsúlyozom: ideális esetben! :oops: :lol:

Nálunk is szar idő van, egész nap szakadt az eső, de ez minket nem riaszt vissza semmitől! :D

Márti,
boldog szülinapot az ötéves Róbertnek! Igaz, egy nappal lemaradtam... :oops: Ti tartotok szülinapi zsúrt? Ovistársak meg ilyesmi.

Jó hétvégét mindenkinek!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Köszi, már megtaláltam, és el is küldtem a görbémet!

Puszi!

Kép

Kép
ditta76

Ditta

kiváncsi leszek mit ir!! :roll:
Hajrá NOVEMBER!!!!!!!!!!!!!(Neked ugyis fogamzos honapod! :lol: )

NYáriorgona

a lényeg hogy van tea!!És már hat is!! :lol:

Mária

látom van vonalzód már!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Már írt is Leo!
Hát Rik, kb. azt írta, mint neked, hogy kissé rövid a 2. szakasz...Na, most nem értem, miért....
Ide linkelem:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 66400_.png
Mert ha az első hirtelen emelkedéstől (36,6) számítom, akkor 16 napos, ha csak a másodiktól (36,7) akkor is 12 nap. És 12-16 nap az átlagos.

Úgyhogy hagyom a fenébe.....
Úgy érzem, már kezdek átesni a ló másik oldalára.....
Mit akarok még egy hónap után!

Maradnak csak a vitaminok, meg persze a jó időzítés! :wink:

Edit

Kép

Kép
ditta76

Ditta
ahogy nézem a ciklus.hu pedig az előbbit vette pé-snek,akkor pedig nem rövid a ciklusod.Szerintem ne igyál semmit.Mármint gyogyteát ne :wink: ,mérd a hőd,aztán sok akcio ...időzitve ...

Kriszti
mi van veled??Igen eltüntél!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hiányzol!!!!!!! :P
Vendég

Edit!

Sztem se igyál semmilyen teát,tök jó a görbéd,figyeld meg te hamarosan babás leszel,ne aggódj!!!

Képzeljétek a másik toicban ahova írok(2008,márciusi babák)szal van ott egy csaj aki lesz a Pókerarcban :)

És egy tragédia is történt ott abban a topicban....az egyik lánynak 3 hete volt kb.az esküvője(boldogság ezerrel..stb)és képzeljétek a múlt hét szerdán a férj balesetet szenvedett és pár napja meghalt... :( Teljesen kivagyunk a hírtől,mindenkit sokkolt...annyira sajnálom szegény lányt!!!Most lett feleség és röpke 3 hétig élvezhette... :cry:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Edit,
néztem a görbédet, szerintem a 20. napon volt peteérésed, és akkor csak 11 (vagy 10 napos! attól függ hogyan számoljuk) a luteális szakasz. Az viszont tényleg kevés! A tüszőrepedés csak akkor tekinthető megtörténtnek, amikor már fent van a hőd a cover line felett. (előtte csak próbálkozott a szervezet)

Azt persze nem tudom, hogy miért nem fogant meg, mivel ti pont telibekaptátok a peteérést. Lehet, hogy mégis Leonak van igaza és sárgatestelégtelenség miatt nem tud a pici beágyazódni vagy megmaradni?! Mert akkor egy kis gyógyteával könnyen lehet segíteni a dolgon. (mondom én! aki ma kezdte el inni, ha-ha)

Nekem már csak az a furcsa, hogy miért lenne mindenkinek sárgatestelégtelensége?! :shock:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

NYáriorgona

ez tényleg furi!!
De végülis lehet hogy véletlenségből... :wink:

PAnny

CSak Ő lesz terhes(Edit)?? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szegény csajszi!!És babás is??
Vendég