Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Tündi :D
Minden elismerésem, hogy ilyen jól bírjátok a mindennapokat! Nagyon ügyesek a fiaid és te meg pláne, hogy tanulni tudsz ilyen helyzetben! :D Van segítséged? Párod otthon van még? Mert az azért nem lenne semmi, ha egy egyhetes és egy hároméves mellett még tanulni is tudnál fél óránál többet egy nap... :D
Sztem az egyáltalán nem gond, ha 2,5 óránál nem bír többet ki két hami között a pici. Akkor etessed, amilyen gyakran csak kér és ennek megfelelően termelődik a tejcsi is majd!

Boboka :D
Nagyon örülök, hogy ilyen szépen fejlődik Kristóf! MEglátod, hamarosan simán lekörözi a kortársait! De jó, 1-2 hét és együtt lesz a család! :D

Gyugyi :D
én meg hogy le vagyok maradva... :lol: Nagyon-nagyon örülök az egyre erősödő zebráidnak. :D Némi progipótlóra bírd rá a dokidat és pihenj, amennyit csak tudsz!

Lara :D
NAhát, mennyire halad az idő, pedig még most tudtuk meg, hogy babánk lesz... :roll: :wink:
Tudjátok már, hogy fiúcska vagy kisasszony lakik odabenn!

Mona :D
Nagyon szép ez a Danifiú! Lehet reklámozni!!! :lol:

Britta :D
Hogy érzed magad így a második harmadban? Fiúk gyógyulgatnak?

Szilvi :D
És veled mi újság? Végeztetek a szépítgetéssel? Pocakod hogy van? Dokiktól tudtál meg azóta valami újat?
Van már tutinyerő nevetek? A Marcell nekem nagyon tetszik!!! :lol:

Rólunk:
Kicsit lerobbantam pocakilag a hétvégén! Na, nem a babás pocakommal, hanem mert férjecském borzasztó finom bogrács babgulyást tud csinálni és egész hétvégén ezt tömtem magamba. Aztán már tegnap este óta csikar a hasim... :? :D
Most vedelem a kamilla teát, hátha csodát tesz! :lol:

Már egész jól állunk a karácsonyi :!: előkészületekben (ne nevessetek ki - nem érünk rá már pár hét múlva :lol:) , Julcsinak és apának már tudja, mit hoz a Jézuska. Meg rengeteg saját ajándékot gyártottam a dédiknek, nagyszülőknek. Apától meg előlegként egy db magányosan eltöltött napot kértem ajándékba. :lol: Na, nem úgy, hogy ők a lányával elmennek kirándulni, én meg dekkolok otthon..., hanem én megyek el cukrászdázni meg traccspartizni, ők meg főznek, mosnak, vasalnak! :lol:

A kisrucikat még nem sikerült átnéznem, de most a baba-mama klubbal is volt egy csomó elintézni való (szintén Mikulásra, karácsonyra vonatkozólag) és jótékonysági büfét is tartottunk két nap a hétvégén - ebből gazdálkodunk az év folyamán jobbára.

Tök furi, hogy jövő héten már ctg-re megyek! Az elején olyan ólomlábakon haladt az idő, most meg hihetetlen, hogy újra picurunk lesz. Szerintem Julcsi is várja már a maga módján. Nagyon sokat kérdez róla, de biztos visszamegy majd babába ő is egy ideig!

Na, abbahagyom. Nem untatlak benneteket mindenfélével, csak már régen kukkantottam be ide és szokás szerint elkapott a szómenés :lol: !

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Emma :D
nagyon szép a kis Zalán!
És milyen nagy növésű! Legalább is a képeken ez látszik! Hasfájásnak már nyoma sincs, ugye?

Kép
Kép
kismok
 
 


sziasztok!

jelentem talán rendbejövünk tejcsi ügyben! szépen szopizik a nagyfiú!!!!

emma!
Zalán baba nagyon édes és az csak természetes hogy mindent meg akar kóstolni!!!
szupi hogy raktál képeket róla már olyan régen láttam!!!!

kismok!
hát muszáj tanulni szerencsére a nagy oviban a kicsi meg két evés között alszik!!!
de most néztem meg a tanulnivalómat és nem olyan ördöngős úgyhogy menni fog!!!!
tényleg és ki tudatja velünk ha meglesz a babócátok?????
ha gondolod cserélhetünk telcsiszámot!!!!
ez csak egy ötlet!!!!

szép napot mindenkinek!

tündi23
 
 

 
 

Gyugyi :)
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Mona :)
Annyira édes a büfizős kép :lol: Olyan szép baba :lol:

Tünde :)
1 hetesen 2,5 óra két etetés között? Ez kevés??? 4 hósan van, hogy 2 óránkánt eszik Brigi, és éjjel is 3 óránként.

Boboka :)
Drukk, hogy minél hamarabb együtt lehessetek!

Timi :)
Nehogy már ne irogass! Tényleg pangás lesz, ha mindenki csak olvas, mert vár a másikra. Hogy megy a szopi? Nőtt a tejmennyiség?
Képzeld, Brigi ebben a hónapban már csak 42 dkg-t hízott, és ennek én örülök. Most 6300 g :lol:
Szóval nyugi, lassul az ütem.

Ma voltunk oltáson, és Brigi nem sírt, csak elhúzta a száját. Nagyon kis ügyi volt :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


nelli!

nekem furcsa mivel eddig 4 óránként evett és elég is volt neki most ugyan beálltunk a 3-3.5 órára de éjszaka jobban bírjuk!!!

tudod nekem Bence 2 hónaposan átaludta az éjszakát vagyis este 9-10-től reggel 6-fél hétig aludt és azért paráztam egy kicsit hogy kevés a tejem!!!

de bizti csak én aggódom túl a dolgot mert a férjem meg teljesen nyugodt!!!
de mostmár rendeződni látszik a dolog és mióta az infacolt eszi Balázs azóta a pocakja sem fáj lehet hogy ez is közrejátszott a nem alvásban!!!

sziasztok!!!

tündi23
 
 


Kismok!

Köszönöm, megvagyok. Azt nem mondanám, hogy kirobbanó formában, de vagyogatok. Fiúk meggyógyultak. Gergő oviban van, Dani pedig alszik. Még nem érzem a babát, talán a vibrálások már az ő tettei.

Emma!

Zalán szépen fejlődik.

Tünde!

Ügyesek vagytok mind a szopit, mind a tanulást illetően.

Nelli!

Brigi is szépen fejlődik. Az én fiaim nem tudtak kizárólagosan szopni, ezért híztak minden hóban 1 kg-ot. Hiába, ennyi különbség van a tápszer és a tejcsi között. Bízom benne, hogy a 3-dik babót sikerül sokáig szoptatnom. Nagyon szeretném.

Szép napot! Pihenjetek, amennyit csak tudtok.

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Britta :)
Nézz meg engem. Dorka 3 hóig szopott, Domi csak 3 hétig. És most a 3. csajom 4 hós, és még csak anyatejet kapott :lol: Szóval Neked is sikerülni fog!!!

Tünde :)
Vannak fejlődési ugrások, amikor a baba többet és gyakrabban szeretne enni Lehet, hogy ez van most Nálatok! Tejcsi bizti elég.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli!

Úgy legyen! Nagyon bízom benne!

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Nelli

:D Felemeltem a folyadékadagomat 4 literre, és többször mellre veszem a kicsit, és úgy néz ki, hogy ami nekem van tejem, az neki bőven elég. sokszor még sok is. szóval még nem volt rá szülség, hogy tápszer kapjon. Mi most 5400 g körül járunk. Ami azt jelenti, hogy hízik, fejlődik. Jó húsban van a drágám, úgyhogy nem aggódom most már annyira. Éjjel meg én ébresztem meg, mert annyira megtellik a mellem,hogy nem tudok aludni. De hál'Istennek alszik tovább. Most is még kétszer eszik éjszaka.

Tündi

Talán azért érzed, hogy kevés a tejed, mert ritkán szopizik Balázs, és nem termelődik annyi. Anna még mindig 2 óránként eszik. Nem eszik sokat egy szopi alatt, mert nem kér többet, így többször mellre veszem, hogy a tejem meg ne legyen kevesebb. Lehet, hogy neked is sűrűbben kéne szopiztatnod, mert még kicsi, hogy annyit szopjon egyszerre, hogy kitartson 3-4 óráig. Én pont azért ébresztem meg még éjjel is inkább, hogy legyen tejem. Mivel alszik rendesen tovább, így engem különösképp nem zavar, hogy éjjel is eszik.

Emma

Nagyon aranyos Zalán. És tényleg milyen szép nagy baba.

Kismok

Milyen ügyes vagy. Én mindent az utolsó pillanatra szoktam hagyni. Valószínű hogy ez idén is így lesz. Az a helyzet, hogy nem is nagyon tudok még elszabadulni a kicsi mellől annyi időre, hogy ajándékok után járkáljak. Egy óra alatt meg nem lehet semmit elintézni. Nem sok van már hátra neked sem. Nagyon a finisben vagy már.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Timi :)
Örülök, hogy rendeződni látszik a tejkérdés :lol:
Annának még megengedett a kétszeri kelés, na de Briginek? :lol:
Én is a neten keresek ajándékokat, mert nem szeretném örökké itthagyni Brigit, a babakocsiban meg nincs el.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli

Nekem még ellenne a babakocsiban, de tök macerás vele közlekedni a boltokban. Meg bent bemelegszik, aztán meg majd megfázik. Mostmár egész jól elvan itthon az apukájával is, úgyhogy max majd azt csinálom, hogy többször bemegyek kozülnézni a belvárosba.
Látom Brigi tegnap volt 4 hónapos. Boldog szülinapot. És ő is csak szopizik még?

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Timi :)
Igen, csak szopizik. Nagyon meg vagyok lepődve, de persze nagyon örülök, hogy 3-ra sikerült a szopi :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Kedves Édesanyák, Édesapák!

A www.pszichologia.multiply.com oldalon letölthető kincseket találtok. Klasszikus zenék "babafülre" átdolgozva, melyek mellett a (leendő) szülők is ellazulhatnak, kellemesen tölthetik az időt 14. Baby Einstein zenealbum, Babazene 1-4 és még sok más. Majd lesz gyerekzene magyarul és angolul is.

Letölthetők készésgfejelsztők, játékok, kifestők is - a feltöltés folyamatos.

Már van néhány rajzfilm (Thomas, a gőzmozdony angolul, magyarul), és lesz oktatóprogram is!

Felnőttek részére könyvek.

A www.pszichologia.mlap.hu oldalon pedig lehetőség van tanácsadás kérésre. A levelekre szakképzett pszichológus válaszol. Ajánlom olyan személyek részére, akiknek egy kis bátorításra, problémáinak megoldásában segítségre lenne szüksége, de személyesen felkeresni egy szakembert valamilyen okból mégsem szeretne.

üdvözlettel, Nisreen
nisreen
 
 


Sziasztok!

Boboka!
Remélem most már hamar együtt lesztek!!!

Kismok!
Nagyon megy az idő!! :D Laránk lesz! :D

Gyugyi!
Mi újság??

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Lara :D
Jaj, de jó! Ott is egy copfos! :lol:
És ti legalább nem bénáztok úgy a névkérdéssel mint mi... :lol: Nekünk még mindig nincs fix nevünk, de most már úgy vagyunk vele, hogy amikor meglátjuk, az első megérzés majd megsúgja, hogy mi legyen. Janka és Sára között megy a huzavona, de együnknek sincs preferáltja, kettőt meg nem akarunk adni. :D

Tündi :D
szívesen elküldöm neked a telcsiszámom! Húúú, már ezen kell gondolkodnom! Úgy elrepült eddig ez a 8 hónap, észre sem veszem és kisbabát ringatok?! :lol:

Két napja különben úgy érzem - altájilag :lol: - mindjárt szétesem. Eddig azt sem gondoltam volna, hogy ott van csont, most meg úgy ropogok minden leüléskor, hogy tiszta muri hallgatni. Nem a térdem, bokám, hanem a fenekem :lol: . Remélem ez jelent valamit! Julival én ilyet nem tapasztaltam.

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Most nézem épp, mi van kiírva az alsó vonalzómon... Hát, nincs nagy. Pont tegnap kérdezték tőlem, hogy mikorra várom: februárra??? :shock:

Kép
Kép
kismok
 
 


Lara :)
Csodálom a zebráimat! :D
Kép

Hétfőn megyek dokihoz.

Kismok :)
Az én hasam bezzeg már most nagy! (No nem a babától... :lol: )


Puszi Mindenkinek!!!
Vendég
 


Kismok!

Jó nicknevet választottam. :lol:
Az én nevemet nem fogadta el (sok varia ellenére sem és belefáradtam) :lol: :lol:

Gyugyi!!!
Ez tényleg csodás!!! Mennyi teszted van még ami nincs élesítve? Én lassan már túladok rajtuk a neten. :lol: :lol: :lol:

Kép
lara26
 
 


Lara :)
Még egy...... :lol:
Vendég
 


Tündi :D
köszönöm a telcsiszámod! Akkor te leszel a hírvivőm! :D

Szilvi :D
Mizújs veletek? Te vagy az egyik oszlopos tag, de pár napja nincs hír rólad. Remélem jól vagytok...

Gyugyi :D
már épp kezdtem hiányolni az újabb zebrádat! Ez a legújabb nagyon szép! Úgy örülök, hogy újabb kismami lesz köztünk ilyen hosszú idő után! :D

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Sziasztok :D

Most nem leszek egy darabig, mert megengedték, hogy befeküdjek Kristóf mellé. Ha minden jól megy, jövő héten talán már hazahozhatjuk őt. Szorítsatok!
Addig is legyetek jók, no meg a babik is legyenek jók hozzátok!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Boboka :)
Jaj ez nagyon jó hír! Mostantól együtt lesztek :P
Szeretettel várunk vissza!

Gyugyi :)
Ez egyértelmű zebra csík már :P Nagyon örülök neked :P
Nem írtál semmit a progi pótlásra. Ugye fogod mondani a dokidnak!?

Én is dobok képet Boldikámról.
Az egyik a keresztelőn készült. Annyira élvezte a szertartást, hogy eszébe sem jutott sírni :P
Kép Kép

Kép
Kép
szilva069
 
 


Sziasztok!

Hú, de nagy a forgalom! :lol: Alig bírom visszaolvasni a napi termést! :lol:

Szilva :D
Tündéri a kisfiad! És milyen csinos abban a kapucnis szerkóban!

Bobóka :D
Hát, ez nagyon jó hír! Kristóf nagyon ügyes kisbaba és úgy örülök, hogy hamarosan te is otthon babázhatsz végre! Már nagyon megérdemlitek!

Azt kérdezném tőletek, hogy szedte/ itta-e valamelyikőtök a málnalevél teát, és a Dzsulee által felsorolt homeós bogyókat? Holnap leszek 36 hetes és a teát elkezdem, de a többit nem igazán tudom, pontosan mire való... :roll: Ti miket tudtok róluk?

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Hali Mindenkinek!

Kismok :D
Köszi a hiányolást, minden ok, csak nagyon "elhavazódtam" az utóbbi időben..olvasgattam, de válaszolni már nem volt erőm/időm :oops:
Vigyázz magatokra, remélhetően tartjuk a sorrendet, s Kishugi :wink: öregebb lesz a mi Marcinknál :wink: (már ha így hívjuk majd :roll: )
Én azt hiszem, hogy nem merem inni a málnalevél teát (igaz, csak egy csomagom van), mert lehet, hogy egyébként is gyors lesz a szülés, s nem merek kockáztatni a hosszú út miatt :roll:

Emma, Szilva :D
A fiúk tüneményesek, s hihetetlen nagyok már! Most már "igazi Babák", lehet őket gyömöszkélni, babusgatni :lol:

Velünk úgy tűnik rendben van minden, voltam mindkét dokinál, a várt felett "viselkedett" mindkettő, ezért most egy kicsit jobban érzem magam. Többet most sem tudok, de jövő kedden randevú az aneszteziológussal, majd szombaton a déli dokival, s utána kedden (37.héten) pedig újra az északi orvossal, s előtte ctg...ha minden ok, akkor talán tud mondani valami konkrétat, mert én nem bánnám, ha lenne egy időpontom, amikor elindítják a szülést....messze van, egyedül vagyunk (nincs szülő, senki), így ez tűnik a legkevésbbé idegörlő megoldásnak...persze, ha Marci úgy dönt, akkor úgyis jön, várjuk nagyon!!

Bobóka :D
Lehet, hogy már nem olvasol, mert bent babázol a kórházban...nagyon örülök, hogy Kristóf ilyen szépen fejlődik, s hogy hamarosan otthon lehettek!!! Várjuk majd az új képeket, ha lesz időd!!!

Nelli, Timi :D
Ügyesek vagytok "tejcsi" ügyben!!! Én is kíváncsi leszek magunkra :roll:

Tündi23 :D
Egy "kalappal" a vizsgádhoz!! Nagyon ügyik vagytok, hogy ilyen hamar "összeszoktatok, s előtted pedig tényleg le a kalappal, hogy - még ha muszáj is - így tudsz tanulni!!!!!!
Várjuk majd az új képeket!!!!

Rohanok, mert megyünk vacsizni, s van 20 percem, s még sehol sem tartok :roll:
Mindenkitől bocsi, akit név szerint nem említettem!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Kismok,
nekem 38. hét előtt nem szabadott elkezdeni a málnalevél teát, mert a második gyerekünk 37 hétre született, erre a harmadik még azt sem várta meg :oops: :oops: :oops:
A szülésznő ugyanezért nem javasolta a homeos bogyókat sem, de kemény két napig csináltam a gátmasszázst, ahhoz volt olajom. Ha nem ismered a technikát szívesen elküldöm priviben, azt is 36. héttől szokták ajánlani.

Jó éjt mindenkinek :wink:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Tegnap nagyon szar, depis napom volt :( Brigi is nagyon nyűgös volt. Bizti a sok front meg a nemalvás miatt. Ma fáj a fejem, de jobb a kedvem.
Timi, tegnap én is megijedtem, mert egy kicsit kevesebbnek éreztem a tejet, és később is lövelt be cicizés alatt. Biztos a rossz lelkiállapot miatt volt. Remélem, rendeződik a dolog.

Bár a kedd miatt nagyon aggódom. Akkor lesz Domi beavatkozása. Folyton arra tudok gondolni, hogy lesz. Brigi egész nap nélkülem, cumisüveggel. Én a kórházban Domival, ahol suttyomban kell ennem, innom, mert ő a műtétig nem ehet, ami legalább délig elhúzódik. Örökké WC-re kell járnom, meg hol fogok fejni, elmosni a szívót, stb. Jó lenne túllenni rajta.

Szilva, Kismok, már nagyon kezd izgalmas lenni a helyzet :lol: Nemrég én is izgultam, hogy lesz, és most már olyan nagy Brigi, sajnálom az idő múlását nagyon.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Amica :)
azért ezzel a 37 héttel én is kiegyeznék! :D Bár nekem sztem semmi esélyem rá!
Mivel semelyik technikáról sem tudok semmit, szívesen veszem, ha elküldöd, amit tudsz. :D Köszi

Kép
Kép
kismok
 
 


Sziasztok!
tudom, már nagyon rég nem jelentkeztem, remélem, emlékeztek még ránk.

Ritkán tudok jönni még olvasni is, de azért nagyjából képben vagyok.
Nagyon szépek a babák egytől egyig.

Most is csak azért írok, mert a múltkor beszélgettetek a rota vírusról.
Na, mi nem adattuk be az oltást, amit már nagyon bánok, mert valószínűleg Léna most összeszedte.
Meg van fázva, kapott két fajta antibiotikumot, és elkezdett menni a hasa. Felhívtam a dokit, azt mondta, adjak neki Normaflore-t, és ha nem javul, menjünk ma vissza. Hát nem javult, sőt több lett, és az összes széklet ruhacserés, mint anno 6hetesen.
Szombaton nagy családi banzáj volt anyóséknál, az unokatesó 3hete volt bent a kórházban a rotás hasmenéssel, de a dokijuk azt mondta, már nem fertőz, így fel mertem menni a gyerekkel. Hát, úgy látszik, a doki tévedett, mert az antibiotikumot mától nem kapja, és ha annak a mellékhatása lett volna, akkor állítólag már nem menne a hasa. Szerencsére sokat cicizik, meg iszik, enni is eszik a 2 helyett 1üveggel csak, de ezt betudom a sok cicizésnek.
Az oltás viszont qrva drága, asszem 5hónaposig lehet beadni, nem tűvel, hanem szájon át, 3x kapja, és adagonként 15v17 ezer.
Csak ezért írtam, hogy aki teheti, adassa be, mert borzasztó ez a vírus, és ha netalántán nem enne és inna, mint az unokatesója, akkor napokig kórház és infúzió.

Amúgy ezen kívűl jól vagyunk, Léna már hetek óta megy, 10,5 hónaposan indult el. Mondani nem mond semmit, néha azt, hogy aja, aja, ami szerintem anyát jelent. ezen kívűl ete, átá, ilyeneket, de még nem fejtettük meg, mert mindenre mondja. Nagyon cserfes és örökmozgó kislány, meg nem áll egy pillanatra sem, pelusozás közben is elég lekötni, még szerencse hogy van az a sok hülye plüssállat, amiket eddig átkoztam.
Nagyon jó kedvű baba, még most betegen is, már mutatja az okos fejét régóta, odáig is eljutottunk, hogy 2x elmondtam neki angolul, és úgy is mutatja, a clap your hands-re is tapsol már.
Éjszaka még sokszor kel, most megint bevezettem az álometetést, f9kor fekszik, és 10-11 körül kiveszem a kiságyból és kapja a jó éjsazkát tápszert. Ezzel f4ig szokta bírni.
Most 4foga van, most jön az 5.

A ruhaboltot bezárjuk, itt Komlón az égvilágon semmi sem megy már, ha a 350-450 Ft-os pólóra nincs pénz, akkor mire van? Most a vaterán, inkább a teszveszen árulok, de majd az oldalamat is újra fogom tölteni, ha legközelebb megyünk áruért.

Sok puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a gyönyörűségekre, és Köszönöm, hogy nem vettetek ki atáblából, nagyon jól esett.

tynus12
 
 


Kismok,
írj priviben email címet, mert nem bírom kimásolni neked a leírást, mert azonnal elszáll a word :evil:
Talán ha átküldöm neked megnyitja :wink:

Nelli,
nálunk Mártonnak nem volt szüksége a veséje miatt műtétre, de teljesen együtt érzek veled. Képzeld két hete a hatéves oltást nem adta be neki az új doktornőnk, mert ránézésre hatalmasnak találta Márton orrmanduláit, másnap gégészet és ma már voltunk altatónál, holnap műtik. Emiatt két hete nem járnak már oviba, anyukám utazik majd ide vigyázni a lányokra míg mi a kórházban leszünk éjjel meg majd a férjem felvált. Tudom Ágnes már nagyobb, de ő is szopik, éjjelnete még 3-4 alkalommal kel, nem volt ennyit távol és majd a csapba fejhetek maximum :lol: Remélem hamar túlleszünk az egészen és ti is!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tynus, a két lánykánk is napokig hasmenéses volt nagyon magas lázzal :( , akkor azt hittem a harmadik gyerekkel aztán már minden ok és jött a meglepetés :roll:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


tynus, mi éppen tegnap említettük a rota szúrit a doktornéninknek, és azt mondta már lekéstünk róla :cry:

Kép
mona76
 
 


sziasztok!

tynus!
jó hallani rólatok tényleg régen jelentkeztél!!!
Léna baba nagyon ügyes és már van 4 fogacskátok is nagyon jó!!!
remélem hamar meggyógyultok és nem lesz semmi komoly bajotok! én is gondolkozok hogy beadatom a rotavírus elleni oltást Balázsnak de tényleg nagyon drága!!!

kismok!
akkor ezt megbeszéltük akkor várom majd a híreket mondjuk én már nagyon izgulok érted!!!!

britta!
köszi hát próbálkozunk!
ti hogy vagytok????

timi!
úgy néz ki mostmár beálltunk erre a 3 órára viszont éjjel 4 óránként eszik és szerintem ez jó mondjuk nekem Bence is így evett!!!

szilva!
Boldi baba egyszerűen zabálnivaló!!! gyönyörű a képeken igazán büszke lehetsz rá!!!!

szilvi!
örülök hogy jól vagytok és hogy minden rendben veletek!
hát igen a muszáj az nagy úr a főiskolán, de legalább túlleszek rajta és eggyel kevesebb lesz!!!
igen sikerült szépen összeszoknunk Balázzsal és én is nagyon örülök neki!! igazán anyás tipus apa nem nagyon tudja megnyugtatni!!! egyébként nagyon jó baba mert eszik és alszik majd inkább estefelé fürcsi elött van fönt többet és akkor szoktunk tornázni meg játszani egy kicsit!!!

rólunk!
voltunk kedden tanácsadáson és minden rendben van 4110gramm és 55cm lett a drágám úgyhogy szépen fejlődik és meg is nyugodtam hogy elég neki a tejcsi!!!!
én is jól vagyok minden nap egyre erősbb és a sebem is szépen gyógyul!!!!

szép napot mindenkinek!!!
egy pár friss kép!!!!
Kép
apa és Bence fürdet
Kép
éppen alszok
Kép
itt is alszok

tündi23
 
 


Sziasztok!
Rég nem jártam erre, biztos sok minden történt.
Emma, Szilva, Tüdi, Boboka: gyönyörűségesek a babák!!! :wink:
Gyugyi: Csak így tovább! A végére zebraprkod lesz :lol: :wink:
Nálunk minden rendben, jövőhéten visszaköltözhetünk a lakásba remélem végeznek a felújítással.
Barbi nagyon jól van de lehet hogy a szülés várható időpontja 2 héttel korábban lesz. A szerdai uh-on 37 hetes méreteink voltak 2978 gramm. Lehet amit az elején elcsaltunk 2 hetet azt behozta és mégis a november 28-as időpont lesz a jó. Ma megyünk 4D-re, ott hátha többet tudnak mondani, valam új géppel mézik ami nem a mensiből számol hanem csak a baba méreteire alapoz. Sajna még semmit nem vettünk meg, de apa szerdán belátta, hogy jövőhéten el kell indulnunk és mindent meg kel venni, nehogy meglepi legyen és neki kelljen egyedül elmenni mindent megvenni. :lol:

drumka
 
 


tündi

Éjszaka én sem szopiztatom olyan sűrűn. Egyrészt, mert magától nem ébred fel legtöbbször, és nekem kell keltenem, mert már nagyon tele van a cicim, és nem tudok tőle aludni. Általában 2x keltem, vagy kel ő magától. Egyenlőre én minden napnak örülök, amíg tudok csak szopiztatni. Reméllem még azért jó sokáig.
Balázs nagyon formás, szép baba. És milyen ügyes nagyfiad van, hogy segyt fürdetni.

drumka

Azért nem vagy semmi, hogy 35 hetesen még nem vettél semmit. Én már alig vártam, hogy vásárolhassak valamit a picúrnak, engem csak a babona tartott vissza. A 30, hét után aztén irány a bababoltok. :D

amica

Ha jól vettem ki, akkor Mártonnak kiveszik az orrmanduláit? Szegénykém. Akkor nektek is kijut a "jóból" mostanság. Az én nagylányomnak is állandóan ki akarta vetetni a dokinő a manduláit, akihez maszekba hordtam, de én nem engedtem. És úgy érzem jól tettem. Semmivel nem náthás, vagy beteg többször mint a társai.

tynus

Jó hallani rólatok. És végülis kiderült, hogy tényleg a rota vírus volt a hibás, vagy csak te gondolod? Vagy ezt nem lehet kideríteni ilyekor? Nekem sem említette meg se a gyerekorvos, se a védőnő, hogy adassam be neki. Egyedül az agyhártyagyulladás ellneit mondta, hogy a nagylányom miatt nem ártana.
Léna már nagyon ügyes akkor. Néha én is szeretném, ha már menne a picúrom, hogy ne mindig nekem kelljen cipelnem a seggét, ha már nagyon unja az egyhelyben való fekvést. Már nagyon várom, hogy legalább forgolászni kezdjen el. Bár már haladunk, mert felfedezte a kezét és azzal azért elvan egy darabig. Mondjuk leginkább csuklóig bent van a szájában. És akkor teliszájjal elkezd "dumálni".
Itt nálunk is mondja a bababizis csaj, hogy itt se nagyon megy a bolt. Azt mondja nincs a ruhának ára. Nagyon nehéz eladni a cuccokat.

Nelli

Én is egyik napról a másikra vagyok. Már annak is örülök, hogy eddig húztam. Úgy érzem minden nap ajándék amíg szopiztathatok. Jó lenne még húzni egy darabig. Kicsi lányom most a héten, 11 hetesen 5 és fél kilot nyomott, ami szerintem jó. Ebből gondolom én is hogy talán elég neki a tejem. Bár én továbbra is azt érzem, hogy este mintha már tök üres lenne a mellem. Napközben azért még érzek telítődést. Éjjel meg főleg, mert akkor meg még nekem kell keltenem a csüntöt, hogy csapoljon le, mert nem bírom.
Domival meg biztosan minden rendben lesz. Ezen a napon is túl lesztek. Nem csoda, hogy egy kicsit depis ilyenkor az ember. Ilyen hülye idő van, legalábbis felénk az van, meg ilyen megpróbáltatásoknak vagytok kitéve. Szorítok nektek, hogy minden jól menjen és hamar meggyógyuljon Domi. Te meg Brigi miatt ne izgulj, biztos jó kezekben lesz anyukáddal.

Na most már eldugulok.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Tímea: :lol:
Az elején elkapott engem is a gépszíj, és mindent meg akartam venni amit csak megláttam. Aztán jött a lakásfelújítás, ami még most is tart és dobozokból élünk az uncsitesómnál lakunk, így nincs hová tennem a sok apróságot, és persze még teljes munkaidőbe dolgozom ami azt jelenti hogy 8-16:30-ig kéne itt lennem de van hogy este 7-8 körül végzek. Így időm se sok van, de jövőhéten legalább a legfontosabbakat meg kell vennünk. A védőnőnek meg se mertem mondani, hogy még semmink sincs, és a lakásba is még a burkolók dolgoznak. :oops:

drumka
 
 


Sziasztok!

Gyugy :)
Ez tényleg egyre szebb. Új teszt?

Nelli :)
Marci is ugyanúgy három óránként eszik, mint újszülött korában. Volt egy idő, amikor egyszer kelt fel, de most visszatért a régi módi. Már nagyon fárasztó. Állandóan hulla vagyok. Egyik nap nem tettem tartályt a mellszívóra és az ölembe fejtem a tejet, ma meg melltartóban álltam a zuhany alá. hi-hi

Tímea :)
Ne aggódj annyit a szopin. Nekem is van, hogy estére üresnek tűnik. Nem tudom mitől függ, de egyik nap rengeteg tejem van, máskor meg kevés. Az biztos, hogy a folyadék ivással nem függ össze. Most már nem is erőltetem az ivást.

Szilvi :)
Druszánk nem akar még kibújni?

Kismok :)
Mi is a szülőszobán döntttük el a nevet.

Tüncsi :)
Nagyon eltűntél. Vártalak. Nem kell a mérleg? Répa hogy van?

Tynus :)
Én sem adattam be semmi pluszt. Most majd idegeskedhetek. A Rotára azt mondta a gyorvos, hogy még senki nem kérte.

Ma Marci először fordult hasra önállóan. Biztos mgrőltető volt neki, mert ez lett az eredménye:

Kép

Én sajnos kimaradtam az egészből, mert ma apukám volt munkahelye szobrot avatott az apuról. Nagyon furi volt az egész, de megható is. Jól végigbőgtem, mert a vadásznaplójából olvastak fel és állandóan engem emlegetett, persze még pici kislányként. Pl. mikor elhagytam vadászat közben a kendőmet és az ő kalapját vettem fel és kérte, hogy nekem is vegyen egyet. Bocsi, de nincs kivel megosszam és nagyon hiányzik még három év után is.

Na, dobok még Marciról 1-2 képet.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tiza
 
 


Timi,
igen, ma műtötték. Reggeltől estig voltam vele, most az apukája marad éjjelre én meg már lefektettem a lányokat.
Kipurcantunk...
Remélem sima éjjelünk lesz.
Nem volt beteges, füle kétszer ha fájt talán összesen, arcüreggyulladása sem szokott lenni. Fülészeten is most voltunk először. A hat éves védőnői hallásvizsgálaton lett gyengébb az eredménye amit épnek talált a fülész, de javasolta az orrmandulakivételt. Remélem helyrejön minden, sose volt baj eddig a fülével.

Az esténk sem volt sima, már későre járt mikor csengettek hozzánk, ijedten szaladt a szomszédunk, mert az egy hónapos babájuknál beriasztott a légzésfigyelő. Első baba, kis izgalmakkal teltek a születés utáni napjaik, sokáig bent voltak a kórházban. Nagyon megijedtem látva őt és az anyukáját, mert nem tudták felébreszteni a babát. Aki igazából olyan nagyon bealudt, hogy mikor fogtam és éreztem, hogy szuszog nyugodtam meg kicsit. Közben kihívták az ügyeletet akik szerencsére megértették az izgalmukat és normálisan is viselkedtek. Jól van a csöpp! Alig aludtam az éjjel. Nekünk nem volt bébiőrünk és visszagondolva sokszor figyeltem a kiságy mellett, hogy szuszognak-e a gyerekek, még ma is ha éjjel szoptatok sorra járom az ágyikókat. Takargatok és fülelek.

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Amica :)
Nekem is volt gyerekkoromban hasonló problémám. Nekem nem csak az orrmandulámat vették ki, de még valami csövet is tettek a dobhártyámba, amit kiszedtek, ill. kiesett magától 2 év múlva. Majdnem megsüketültem az egyik fülemre, de most nagyon jó a hallásom. Szóval ne izgulj.
Szép álmokat!

Kép
Kép
tiza
 
 


Amica :)
Biztos kemény nap után vagytok, de legalább túl vagytok a dolgon. nekem Dorkának van hallásproblémája egy kicsi, meg nagyon sokszor van mandulagyulladása :( Így a végén még neki is mandulaműtéte lesz.
Domi viszont ma elkezdett egy picit hurutosodni :( Félek, hogy lahastódik a beavatkozás. Megpróbálom féken tartani c-vitaminnal, oscillococcinummal, mézzel.

Timi :)
Estére mindenkinek kevesebb a teje. Én pl. már 2 hónapja nem érzem a telítődést, elég puha a mellem még a szoptatás kezdetekor is, de mikor szopik, érzem a belövelést. Érdekes. És hát bizti van tej, mert még csak szopik :lol:

Tiza :)
Én azt vettem észre, ha nagyon depis vagyok, az a tejtermelésre is kihat. De sokszor tényleg nem tudom, mi az oka a kevesebb, vagy éppen több tejnek. Még majdnem 2 hóig jó lenne szoptatni, utána meg már úgyis menni fog :lol:
Marci nagyon édes, tiszta apja!
Én a fáradtságtól már nagyon durva dologokat csinálok. Egyik nap bent hagytam a kulcsomat a postaládában, elmentem vásárolni, majd indultam volna a gyerekekért, amikor valamiért benyúltam a zsebembe, és nem találtam a kulcsom. Iszonyatos futásnak eredtem a babakocsival haza. Már majdnem sírtam, hogy biztos kipakolták a lakást, mikor felmentem, és a szomszéd mondta, hogy az unokaöccse megtalálta a kulcsomat. Nagyon megkönnyebbültem. De végződhetett volna nagyon rosszul.
Aztán meg olyanokat csinálok, hogy pl. tegnap a törölközőt be akartam rakni a hűtőbe.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli :)
Megnyugtat, hogy más is csinál ilyeneket. Én a kapuban hagytam a kulcsot a múltkor. Kívülről!!!!
Nem lett volna nehéz bejönni. Igaz otthon voltunk, de bárki elvihette volna. A férjecském jól meg is most a fejem, aztán 1-2 nap múlva ő felejtette benne a bejárati ajtóban (szintén kívülről) egész éjszakára. Pedig nem is szoptat.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza
Ezer millió bocsika, hogy nem jelentkeztem! :oops: Szombaton tudtam volna menni, de lemerült a telcsim, a töltőm meg Debiben maradt. Azt hittük, a Gábornak megvan a számod, de tévedtünk. De jövő héten megint megyünk haza, remélem, akkor sikerül már végre talizni.
Jót röhögtem a fejős, meg a zuhanyzós sztorin. :lol: Teljesen megértem, hogy hulla vagy. Én is sokáig élőhalott voltam, de hidd el, lesz jobb is! :D Köszi kérdésed, Répa jól van. Egy igazi rosszcsont huncutka! Én sem adattam semmi plusz oltást. Majd most fogom beadatni a bárányhimlő ellenit, meg a kullancs ellenit. Az előbbiben nem voltam biztos, megbeszéltem itt a dokival. Azt mondta, eleinte ő sem javasolta, de mióta volt egy tini lány, akinek nagyon csúnya lett az arca tőle, azóta a lányos anyáknak javasolja. :) A kullancs ellenit meg azért adatom be, mert nyáron szeretnénk kirándulni menni.
Nagyon ügyi Marci! De látom, megvolt az erőlködés eredménye. :D Nekünk is volt ilyen lábszáron csorgós dolog, pedig Fici még csak nem is erőlködött. :)
Hatalmasat nőtt megint Marci!
Teljesen érthető, hogy hiányzik Apukád. Megható lehetett az ünnepség. Milyen megtisztelő, hogy szobrot is kapott!

Mona
Már akartam kérdezni, hogy amikor kicsinyíted a képet, akkor be van állítva, hogy egyforma arányban csökkentse a program? Mert mindegyik egy kicsit torz. Ennek ellenére gyönyörűséges Dani baba! :)

Wish
Köszi az infot Sackóról!! Hatalmas gratulta nekik!! Sok-sok tejcsit és nyugodt éjszakákat kívánok Nekik!! És puszilom! És hiányzik nagyon a topikból!!

Emma
Zalán is szép nagy fiú már!! Ez a kóstolgatás jó ideig el fog tartani. :D Fici nemrég szokott le róla. Azért van, amit még mindig a szájába vesz.

Tündi
Nem semmi, hogy még tanulni is van erőd. :shock: Nyugi, Fici csak 1 éves kora után aludta át az éjszakát. Amíg szopi van, majdnem 100%, hogy kelni fog éjjel, mert az anyatejet sokkal gyorsabban feldolgozza, mintha tápit kapna. Nagyon jó a fürcsis kép! Meg a másik 2 is! :) Bence milyen nagylegénynek látszik rajta!! Mekkora vízbe fektetitek? A fülébe nem megy a víz?? Csak azért kérdezem, mert én soha nem mertem Ficit így belefektetni a vízbe.

Kismok
Még egyben?? Már nagyon a finisben vagy. :) Örülj neki, hogy nem óriási a pocakod! Könnyebb vele mozogni. Mondjuk –szerintem- nekem sem volt túl nagy. De lehet, hogy ha kihúzzuk a 40. hétig, már az enyém is óriási lett volna. :)
Sajnos, én nem tudtam inni a málnalevél teát, mert Fici előbb jött. De úgy tudom, hogy második babánál kicsit később kell kezdeni.

Nelli
Milyen ügyi volt Brigi, hogy nem sírt az oltástól. Mi a hónap végén visszük Ficit a 15 hósra, de szerintem sírni fog. :?
Pont ezen gondolkodtam én is, hogy hol tudsz majd fejni?! Szerintem kérdezz rá, nincs-e vhol egy szoba, ahol el tudod intézni. Mikroban fertőtlenítesz? Mert az már sok helyen van. Biztos megengedik, hogy használd. Legyél erőszakos! Mondom én, aki tök beszari ilyen dolgokban. :D Szorítok, hogy hamar túllegyetek a dolgon, és Domi is könnyen viselje! Remélem, a műtétig rendbejön!!

Britta
Szupi, hogy a gyerkőcök már jól vannak. Szopi biztos menni fog, lásd Nellit! :) De ha nem, az sem gond. Hú, lassan félidős leszel, pedig nemrég lettél zebrás! :shock:

Timi
Örülök, hogy a tejcsivel minden OK. Én is mindig azon izgultam, hogy Fici nehogy megfázzon, mikor télen bementünk az áruházakba, ő meg totál be volt bugyolálva. De végül nem lett semmi baja. Kicsit kitakargattam, így nem volt annyira melege.

Boboka
Ez nagyon jó hír!!! Szorítok, hogy minél előbb hazamehessetek!!

Szilcsi
Milyen helyes ez a Boldi fiú!! És milyen ügyesen tartja magát! :D Ki tartja a képen??

Szilvi
Örülök, hogy „megjavultak” a dokik. Így már nyugodtabban várhatod a nagy eseményt.

Tynus
Sajnálom, hogy Léna beteg lett. Az uncsitesóm még nyáron mondta, hogy érdemes elvinni a gyerkőcöt játszóházba, mert az ő lánya is nagyon élvezi. Hát, én ilyen lucskos, influenzás időszakban pont ezért nem viszem el. Nem hiányzik, hogy elkapjon vmit. Szerencsére, csak egyszer volt beteg eddig, kb. 1,5 hete, de rajta sem látszott semmi. Úgyanúgy rohangált fel-alá, mint előtte. Nem semmi, hogy Léna már elindult. Most majd győzheted a rohangálást utána. :) Az aja nálunk is megy, de más értelmeset még nem mondott. Viszont már meg tudja mutatni a fülét, a mi fülünket, a babák fülét… Pár napja még a villára is fel tudta szúrni a banánt, és a szájába tenni, pedig soha nem adtam még a kezébe villát. Lestem is rendesen! :shock: A pelusozás nálunk is kész rémálom. Néha úgy kell kergetnem a lakásban, hogy ki tudjam cserélni a pelust. Még a kaki sem zavarja. Sajnálom, hogy nem ment a bolt. De talán majd a neten veszik a cuccokat. Azért majd jelentkezz ám néha!! És kérünk új képeket!!
Tényleg, jártok még úszni??

Amica
Szegény Márton! :( Mielőbbi jobbulást neki!! És holnapra BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Hú, nem semmi éjjeled lehetett! A szuszogást én a mai napig figyelem. Főleg, ha lefektetem, és míg mi megyünk aludni, nem ébred fel egyszer sem. Ilyenkor lefekvés előtt odalopakodok és megnézem, lélegzik-e. Amúgy én egy tiszta para anyuka vagyok! Állandóan rémeket látok. :) De hát, jobb félni, mint megijedni!

Drumka
Hú, tényleg szép méretei vannak. Még semmit nem vettetek?!? Atyám, Ti aztán bátrak vagytok! :shock: :D Majd ha megjöttél 4D-ről, akkor, ha kell, javítom a táblát.
gtünde
 
 


Kép
Kép
Kép
gtünde
 
 


Tiza, Tündi, Emma :D
gyönyörűek a babák! egyik szebb mint a másik!

Amica :D
Bocsi, hogy a priviben Mártont, ledaniztam! Elég szörnyű a névmemóriám és olyan sok fiú van a topikban! :D

Tünde :D
Még nagyon egyben! Most is épp az oldalam kirúgásával foglalatoskodik! :D Málnalevél teát tegnaptól iszom. Azt nem tudom, milyen hatással lesz majd a szülésre, de székrekedés ellen beválik nálam... :lol:

Drumka :D
Jó végre hallani rólad!
Hát, mi sem kapkodtuk el a bevásárlást, de te aztán nagyon vagány vagy! Kíváncsi leszek a manód beelőz-e! Mondjuk Julcsit végig nagyobbnak mérték a koránál, aztán mire mentünk vele... :lol: +10 nap után azért kibújt. :lol:

Tynus :D
Hát, innen távolról ugyan felesleges talán okosságokat mondani, de talán picit megnyugtat, ha azt mondom, nekem volt szerencsém átesni idén márciusban a Rota-víruson, és hát soha életemben nem voltam olyan rosszul. Úgyhogy, ha azért jól elvagyogat a kis Léna, és még kaja is lecsúszik a torkán, lehet reménykedni, hogy inkább mégis az antibogyó hatása. Szerintem nem ürül ki olyan gyorsan. Julinak anno minden ilyen próbálkozás után vagy egy hétig teljesen trapa volt az emésztése és vizeset kakilt. Sztem gyerekfüggő. Remélem gyorsan rendbejön a kislány! :D

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Itthon vagyunk :wink:

Márton hősiesen viselkedett, az altató azért megkavarta rendesen, de kibírtuk. Most alszik mindenki :P
A férjem egy ágyban aludt vele, mert ez a kórházban az ellátás. De legalább lehetett vele valaki, mert így nem viselte meg nagyon a dolog.
Nelli drukkolok nektek! Majd pénteken megyünk vissza a gégészetre és akkor kapunk újabb hallásvizsgálatos beutalót, remélem lassanként rendbe jövünk. A mandulaműtét állítólag idősebb korban veszélyesebb és sokkal rosszabb, mivel ez nem gyerekosztály itt nálunk láttam, hogy a felnőttek hogy szenvedtek :(
Ha Domival kórházban leszel és a tejet nem akarod eltenni a picúrnak akkor szerintem csak annyit fejjél, hogy ne feszítsen napközben. Majd otthon helyreáll úgyis a rend. Izgulni is fogsz, nem kell agyonstrapálni magad, és ha Domi anyás lesz és téged akar akkor az nem fogja befolyásolni a további szotatást!!!

Amiatt pedig nem izguljatok, Timi te sem, hogy már puha a mell és ha a belövellést sem érzitek, mert az egy idő múlva már nem olyan érezhető és nem csak a tejtől olyan kemény a cici az elején. A hirtelen hormonváltozás, a plussz életteni folyadékok is megteszik a hatásukat és néhány hónap múlva annak már nyoma sincs, de tej az van és lesz is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szaladok, rendet teszek míg nyugi van.

Tüncsi, lehet telefonoznunk kéne inkább mint írni :lol: :lol:
Én is mindig jól elmaradok :oops:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Véleményetekre lennék kiváncsi: ma reggel egy kis hurutos köhögésre ébredt Domi. Egyenlőre nem vészes, de szerintetek ez halaszthatja a keddi beavatkozást? Előre is köszi.

Amica, köszi. Nektek meg mielőbbi regenerálódást! És kívánom, hogy ne legyen gond a hallással ezekután! Nagyon ügyik vagytok!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Tünde, nincs beállítva a program, azt sem tudom ezt hol kell :oops: . Mindig össze-vissza kicsinyítek, nemigazán értek hozzá :oops: . Apa is nagyon haragszik érte, ha ilyen torz képeket teszek fel :oops: Valami egyszerű kicsinyítős programot tudnátok nekem ajánlani.
Mi jól vagyunk, Daninak eléggé lecsökkent az étvágya, de igy már bírom tejcivel. 6940gr, és 62cm. Már nagyon ügyes, próbálja megfogni a tárgyakat, persze aztán minden a szájába kötne ki, ha nem figyelnénk rá. Már rengeteget gagyog, kacarászik. Mikor alszik, akkor tudom elvégezni a dolgom, de annyira szoktam várni, hogy felébredjen :D . Egy igazi kis csogabogár. Sokszor pityeregni tudnék, mikor valami új dolgot csinál :oops: . Mikor neki áll magyarázni, akkor van mikor 1 órán keresztül le sem áll, nagy dumás lesz :D
Mikor alszik, akkor sajna nagyon hortyog, mert nagy az orrmandúlája, de azt monda a doktornőnk, valószínű elnővi.
Viszont nekem nagyon sokat fáj a hasam, és legalább akkora, mintha 5 hónapos terhes lennék. Persze dokihoz nemakarok menni, én köldöksérvre gondoltam. Tud valaki erről többet?
Nelli, nagyon szorítok nektek keddre :wink:

Kép
mona76
 
 


Mona,
a bőgés már csak így van :lol: :lol: :lol: ,de az a rosszabb, hogy így is marad :oops: Meghatódás mindenen :P
Orrmandulán mi épp most vagyunk túl. Ha nem nőné ki akkor is lehet segíteni rajta :wink:
Pocakról nem tudok semmit.

Nelli,
ha belázasodik akkor nem fogják megcsinálni, de ha nagyon köhög szerintem akkor sem. Nálunk is volt valami kicsi eltérés a vérvételi eredményben, csak péntek reggel mondták biztosra, hogy megműtik.
Addig próbáld meg helyrehozni!
Mit csinálnak a reflux megszűntetésére?

Tiza,
aranyos vagy :wink: Az ovban is vannak fülükben szelepes gyerekek :shock: , még szerencse, hogy gyerekkorodban rajtad is segítettek!
Én kimerültségemben pisilés közben aludtam el :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Nelli, Tiza,
hú, ti aztán tényleg fáradtak vagytok! Ezek a történetek :o Kívánok nektek alvósabb éjszakákat

Orrmandula
Zalán is szörcsög, de most kevésbé, mint 1-2 hónaposan

Tüncsi
Te aztán tényleg karbantartod azt a táblázatot :!: Látom Zalánnak máris friss képe van :D köszi :D

Amica
Mártonnak jobbulást!

Mona
Danid szépen nő! Zalán 65 cm és 6600g. Igen, azon is képes vagyok meghatódni, hogy itt van nekünk!
1 éve találkozott a petesejt és a hímivarsejt :lol: most meg itt ez a csoda :lol:

Kismok
málnalevélteát 1szer ittam. Jomeos bogyót csak szülés alatt adagolt nekem a szülésznő- ha érdekel, utánanézek mit. Elég sokat nyomatott, azt hiszem félóránként hármat. És hát baromi jól tágultam, persze nem tudható, hogy ennek volt-e köszönhető

Kép
Kép
emma1976
 
 


Tüncsi :)
Hú, nagyon szépséges a tábla. Milyen ügyi vagy. Akkor jövő héten majd jelentkezz! Egyébként a telcsiszámom fent van az iwiwen is, ha legközelebb nem sikerülne előkeríteni.

Amica :)
Nekem annak idején nem látszott a "szelep" (nem tudom most hogy van) és nem is zavart semmiben sem. Még nagyon emlékszem az egészre pedig 28 éve volt. Kétszer is bent kellett lennem felnőttek közt 3 napig a 2 műtét miatt. Rossz élmény volt. Úgyhogy Ti szerencsések vagytok, hamar elfelejtődik a dolog.

Emma :)
Szerencsés vagy, hogy elkerül a fáradtság. Hú, Zalán szép nagy baba. Mondjuk érdekes a gyerkőcök növekedése, mert Marci 45 cm-rel született és 2320 grammal most meg valamivel több, mint 6 kiló és 63 centi! A fene sem érti mitől nő ennyire, én elég pici vagyok, a férjem sem egy égimeszelő. Persze tudom, hogy ez még nem jelent semmit, de hihetetlen, hogy 18 centit nőtt ennyi idő alatt.

Mona :)
Fiacskád jó kis husi lehet. Centire majdnem annyi, mint Marci és egy kilóval több. Gondolom jó lehet dögönyözni. Most már olyan édesek.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza :)
Férjem 62 cm-rel született, és csak 175 cm-re sikerült nőnie :lol:

Mona :)
Pityergés :lol: Na majd hogy fogsz sírni, mikor az oviban anyák napi ünnepséget tartanak.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Tiza
Babcsi azt írja amásikon, hogy neked az 5. inszemed sikerült. Tényleg? úgy tudtam kevesebb volt... rosszul emlékszem?

Kép
Kép
emma1976
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: