Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsombinak nagyon nagyon boldog szüli és névnapot kívánunk! Isten éltesse sokáig! Jajj, megvan az első szülinaposunk! hüpp-hüpp!
:D :D

Rena:
azért az a rózsaszín csajgatya rajta kicsit illúzióromboló! :lol: :lol: :lol: Bocsi, legalábbis nekem!
Olyan zokni a Kenguru Goldban van, 990.- pízért vettük mi is! De nagyon jó!

És meggyógyúltunk teljesen! Már tegnap is csak 1szer kellett orrot szívni, és akkor sem jött sok, ma meg már semmi bajunk! Kopp-kopp!
:D :D :D

Kép
kernico
 
 


Jajj, lemaradt:

Fölkalexa: nagyon nagyon boldog szülinapot kívánunk neked is!

Kép
kernico
 
 


Petrának boldog hófordulót! :D

Nekem nem tecc a pasi. Túl venyige. És ahhoz képest meg olyan izék azok a hasizmok. :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

Zsombinak nagyon boldog, születésnapot és névnapot kívánunk! Füled érjen Dunáig (bokáig) :-D :wink:

Petrának boldog hófordulót!

Fölkalexa, neked is nagyon sok boldog születésnapot!

Pasi: nekem sem tetszik, az előző az jobb volt. :wink:

Rena, nálunk a mutogatás egy hónapja megy. Kezdődött a lámpával, majd a fogammal :-), szempillámmal, és a szememmel, macival egy dobozon. Majd miután ezek is megvoltak akkor róka, stb a könyvben.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ujj odacsukás nálunk is megvolt mostmár megtanulta miután 7-szer egymás után rácsukta a fiókot az ujjára. Mostmár nem emgy oda. Ha meg mégis megpróbálja rászólok és elmegy onnan.

Pelusozás nálunk akkor gáz mikor kaksi van és rázza a popsit. De egyébként nálunk inkább az öltözés a gáz, mikor a kabátot meg a cipőt akarom ráadni.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Zsombi: Boldog szüli és névnapot kívánunk!!
Petra: Neked pedig boldog hófordulót!

Noémi:
igen, az AFP-t tudom, de az AFP és nem APF :)
Persze közben már reggel az ébredésnél rájöttem, hogy HPV-t mondott. Hát klassz.. Minden esetre nem pánikolok sehová, nem hagyta volna, hogy belevágjunk a babatémába, ha kicsit is kockázatosnak gondolná. Ezért szeretem a dokimat, mert óvatos, és szerintem inkább legyen az, mint, hogy valami fölött csak úgy felületesen átfusson. :)

KNiki:
Ha ez megnyugtat, én tiszta hibrid vagok betegségek terén..:)

Nálatok hogy áll a de.-i alvás? Anna már párszor kezdi kihagyni. Most tudtam letenni, ergo most ettem ma először..:)

Pelusozás:
Nálunk is macera, a pelenkázón már kivitelezhetetlen. Tegnap előtt az ágyat kente össze. Persze nem a sajátját, hanem a miénket! behisztizett, hogy nincs kedve a pelusozáshoz és a háton fekvéshez, és egyszerűen nem tudtam lefogni! A szaros fenekével végighentergett az ágyon, előző este húztam tiszta ágyneműt! És érdekes, mert ha egy bizonyos lepedőt húzok fel, azt vagy lepisili, vagy lebüfizi, lehányja, lekakilja. Egy napnál tovább sosincs az ágyon! :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


:oops: A Petra üzijét is ki akartam nagyítani, valamiért nem csinálta!

Petra: Bocsika!!

NNNa!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


JAj és buta! :oops: Elfelejtettem, de most potlom!
Petra neked is nagyon boldog hófordulót (már 2/3 ad szülinap :wink: )

Kernico!
De jó, hogy Kiara végre meggyógyult! Bárcsak Veronika is mi hamarabb követné őt!

Rena!
Tényleg jó alapos a csaj! :P
Pelus csere nálunk is kész tortúra mióta tud forogni. Gyorsnak kell lenni és többnyire a játékok és a dumálás, éneklés bejön. AMúgy ha már nagyon kajás vagy álmos, akkor aztán tök mindegy mit adok, tuti repül.
Ujjal rámutogatás mindenre az nálunk is kb 1 hónapja lehet. Főleg ha a kezembe van és mutogat és mintha kérdezné az mi és az?! :lol:
Fiókpakolás is van egy ideje, eleinte odacsukta az ujját és üvöltött, majd láttam hogy ez nem tántorítja el a kíváncsiságát, ezért inkább megmutattam, hogy csukja vissza. Azóta nemvolt gond. Azt hiába mondom, hogy ne csinálja. Amúgy többnyire a saját sapkáit és zoknijait pakolássza. Azt meg hagyom, sokszor kiveszi az összeset, de aztán vissza is teszi. (vagy nem :? ) Asszem van egy képem róla, majd felteszem.

Mági!
Gondoltam, hogy tudod. :)
AMúgy én ezt a vírust nem ismerem, de csak nem lesz gond belőle és a dokid bizti mondott volna róla többet, ha gáz lenne.
Nálunk a délelőtti alvás általában fél 11 körül kezdődik és 1-ig tart. Valamikor tovább :P Bár most a betegség miatt alszik ennyit szerintem.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Tényleg! fábryval mi van? Milyen volt?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Zsombinak BOLDOG SZÜLINAPOT és NÉVNAPOT!

Fölkalexa! Téged is Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából!

Sajnos nem nagyon javulgat a picur, a fogai is jönnek folyamatosan szegényemnek.

Hát ennyire volt időm, mennem kell.
Sziasztok!
Andi

Ja, Kernico! Talán írtam már a lányomnak 13 hósan jött ki az első foga, de két és fél évesen már ugyanannyi volt neki, mint a korosztályának. Csak nyugi! :wink: :D

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


Na itt is van:
Kép
A szétpakolást úgy élvezi. Múlt héten átpakoltam a polcos szekrényét, ami nyitott, hogy azokon a polcokon amit már elér olyan dolog legyen amivel gond nélkül játszhat. Imádja! :P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Mági!

Múltkor írtam, hogy úgy döntöttem, hogy én nem megyek a VEronika miatt,így apa a haverjával volt. Ők nagyon élvezték. 5-re kellett menniük, egy óra volt mig mindenkinek megmutatták hova üljön és mikor mit kell csinálni. Egy csomószor kellett tapsolniuk, fütyülni, nevetni stb. Az egész felvétel 10-ig tartott. MA lesz az adás, úgyhogy majd nézzem, hogy látom e őket. :)
Ja meg azt mondta még a férjem, hogy a Fábry össze-vissza szivatja a munkatársait is és hogy valami tábla mutogató srácot is kiosztott, hogy miért nem sorban mutatja a táblákat! :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


noémi:
én írtam a ticketteseknek, hogy lehet-e későbbi adásra is jegyet venni, de nem is válaszoltak.. :x

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


csajszi nagyon édes!!! Látom ő is nagy rámolós!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Jóvanmánnnna!!! :oops: :roll: Hogy egyeseknek milyen válogatósak! :lol: :lol:
Ezt találtam hirtelen,de most nincs kedvem tovább keresgélni. Pedig olyasmit írtam be,hogy jó pasi+képek,de hát.. :lol:

Olyan szépen sütött itt a nap,hogy gondoltam sétálunk egy nagyot ha felébred a lány. Hát kaja után útnak is indultunk,de csak a kukákig meg vissza,olyan cudar az idő! Persze ahogy hazaértünk,rögtön kisütött a nap! :evil:

Na jól van,azért megnyugtató,hogy nem csak mi szenvedjük meg a pelenkázást,öltözést. :) Tegnap a doknéninél volt egy kislány,hátára fektette az anyja,ő meg tűrte,szépen szó nélkül,ellazulva.. Olyan irigy voltam!!

omr
 
 


Ja! Köszönjük a köszöntéseket!!! :)

omr
 
 


Mági!
Én ide írtam: showder@tvnet.hu és tök gyorsan válaszoltak. Kun Noémi Produkciós vezető még fel is hívott. (csak a telefonszámát nem mentettem el :oops: )

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


ZSOMBORNAK nagyon sok boldogságot születésnapja alkalmából!!!
Névnapja alkamából is!!! Névnapot is ma ünnepeltek?
Kép
sziszi22
 
 


Petrának boldog hófordulót!! Kép
sziszi22
 
 


Rena!
Ha ez megnyugtat :lol: , akkor leírom, hogy én is hasonlóan jártam a sétálással, mint te. Sütött a nap délelőtt, mire gyereket megetettem, felöltöztettem stb, addigra már olyan erős szél volt és borult az ég. Dehát a postára muszáj volt elmenni, főleg hogy összekészülödtünk. Hát tényleg mire hazaértünk teljesen átfagytunk, de 5 perc múlva napsütés lett! :x Azért örültem, mert a mosogép épp lejárt és gondoltam naivan majd gyorsan meg is száradnak a ruhák. Kb 1 órája véletlenül kinéztem az ablakon és lám szemerkél az eső! :twisted: Ugyanolyan vizesek lettek a ruhák, mint mikor kitettem őket! :twisted:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Upppsz, mennyire figyelmetlen vagyok! :oops:
Petrának is nagyon-nagyon boldog hófordulót kívánunk!

Ihianya :arrow: Andi: Na azért most tudod, mekkora kő esett le a szívemről? Azért aggódtam, na! De ez most már teljesen megnyugtatott, hogy van "kézzelfogható" más is! :D
Jobbulást Norbinak is! Náthás ugye?

Kép
kernico
 
 


Köszi lányok az újabb adag köszöntést!

KNiki! Unokatesóm fiának sem volt egy éves koráig se foga,se haja. Aztán lett mind a kettő,anyja el is vitte röntgenre,úgy aggódott,hogy nincs biztos fogcsírája a gyereknek..

Holnap jövök,most el.

omr
 
 


Na mit szóltok hozzá, hogy a gyerekjátékokból akár folyékony extázi is kioldodhat???? :shock: :shock: :evil: :evil:
Hogy lehet ilyen? Vagy csak hírnévrombolás? Na most legyünk okosak, hogy mit vegyünk a gyereknek! :roll:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Brigó!
Hol vagy? Ti már szánkoztatok máma? Milyen volt a szülinap? Kérünk ám beszámolót meg képeket! :P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Rena: hát akkor hol maradt eddig a nyugtatgatás, hogy ne izguljak????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Na attól azért nem félek, mert 6 hónapos kora óta látszik is, hogy akarnak jönni. Minimum 6 darab. Csak jönne már mostmár! :roll:

Noémi:
Most hallottam. Nem semmi, pláne, hogy azt a játékot eddig orrba-szájba reklámozták mindenhol, gondolom elég sok gyerek nyígott otthon a szülőknek, hogy azt szeretné!

Húúú, szánkó! Valaki kérdezte is. Mi veszünk már idén szánkót, olyant, aminek van az a félköríves támláskarfája. Ide-oda húzogatni a havon jó lesz, azt már biztos élvezi majd. A kismotort is szereti, ez meg majdnem ugyazolyan érzés! :D

Kép
kernico
 
 


Bocsi KNiki! :oops: :lol: :lol:
A szánkót én kérdeztem. Most azt játszottuk este,hogy beleraktam a nagy pempörszös dobozba és húzogattam a lakásba,a fogójánál meg kukucsoltunk.Először +lepődött,aztán élvezte.Utána beletettem miszimaszit,hgoy most ő tologassa,de nem jutott sokáig,kifordíotta és kivette belőle. Na ez is hasonló ey szánkóhoz.
Enyje,ma lemaradoznak a betűim,oylan gyorsan akarok iírni! :oops:

omr
 
 


Ja! Azt akrtam újságolni,hogy itt van Gyurcsányunka városban.Mondta apa,hogy szokásos felállás,szokásos szöveggel,Gyurcsány takarodj meg ilyenek,rohamrendőrök meg többen vannak mint a tüntetők. Na csak ennyi politika.

omr
 
 


KNiki: nagyon optimisták vagytok, úgy gondoljátok lesz hó? :lol: Én is azt olvastam nem kell aggódni, kibújik az a fogacska, lehet majd egyszerre jönnek. :wink:

Ante: nagyon értelmes és okos Lidi, biztos hamar megtanul beszélni is. Sokmindent megért már, én csak ámulok.

Noémi: azért nem panaszkodhatsz, ha vissza is pakol. :lol: Veronika is mutogat, ő is nagyon ügyi.

Mági: akkor mindent bele! Nekem is P2-es szokott lenni, de még sose modták, hogy az gond. Évekig egy dokihoz jártam, mindig azt mondta, ez semmi, erre ő még nem ad semmit. Bizti a baba miatt kell ismételni.

Rena: pelekázás tényleg nem egyszerű, attól függ urasága milyen hangulatban van, van amikor énekel, van amikor meg lemászik alig bírom megfogni. Valami mindig kell a kezébe, én sem tudok mást kitalálni. Esetleg megpróbálnám máshol pelenkázni, ott is sír-e, hátha meglepődik.

Körkérdés: valaki már beiratta bölcsibe a csemetéjét? A héten vittem be a papírokat.

FAlexa: Sok boldog szülinapot!!Ezt én kötöttem, sok csoki van benne. :D
Kép
sziszi22
 
 


Másik topikból, hátha már elfelejtettétek.

1 év után

- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja; Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon; Lesz ez még rosszabb is;
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a kukából és odavitt neked a nappaliba; A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált; Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre;
- a gyereked már 12 hónapos, csodásan feléri az asztalt; Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól;
- eljött a fosztásidő; Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni; Ilyen pl; a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben);
- eljött a nagy zajok ideje is; A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig; Mindezt fülig érő szájjal;
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20; kör után is érdekes elfoglaltság; Már akinek;;;;
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet; Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja;
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat;;;
- megtanulsz nyitott ajtóval ülni a WC-n úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged;
- az ujjbecsípés 10; alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól;
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni;
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények;
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas;
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét;
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k; anyját; Még jó, hogy kivehető az elem a játékból;
- rájössz, hogy finom a pötidanon
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod;
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz;
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni;
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát;
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi;"
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék;
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után;
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért;
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá;
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Előkerültem.
Az előbbi szösszeneten ismét jót derültem, bár volt benne némi nem pontos adat: a gyerek amikor a vécén ülsz, nem mereven néz, hanem bemászik a lábad alá, majd felállva a térdedbe kapaszkodik, amíg letekeri a WC papírt... :D

Köszi a hiányolást és a köszöntést.
itt ragadom meg az alkalmat, hogy Zsombinak BOLDOGSÁGOS SZÜLETÉS ÉS NÉVNAPOT KÍVÁNJAK!!!!
Az éves forduló köszöntésére esélyesebb vagyok...Meg erre emlékszem, elvégre a nagy fiam is Zsombi... :wink:

Rágás: tényleg meg kell rá érni. Könnyen beszélek, mert Hanga 6 hónaposan tudta, vagy nem érdekelte, hogy nincs megrágva (elvégre nem volt foga) lenyelte egyben. Elvem, hogy ami felül lemegy, az alul kijön (bár esetünk a gombelemmel megingatott ebben a dologban :?....mindjárt elmesélem). Nem volt még 2 éves gyerek, aki ne tudott volna rágni. Gáz darálni a cuccot? Szerintem hagyjátok a dedeket a maguk ritmusában fejlődni. Itt minden gyerekcse olyan okos, hogy néz, meg mutat az egyes dolgokra. Nálunk ennek jele sincs...Mi ebben nem járunk elöl. Minden gyerek más.

Fülhőmérő: akkor különbözhetnek az értékek, ha máshogyan egyenesíted ki a külső hallójáratát. Ha ügyes vagy, akkor magasabb lesz a hőmérséklet (a csecsemői fülkagylót hátrafelé a tarkó irányába kell húzni miközben bedugod amilyen mélyre csak lehet)

Hanga jelenleg kapaszkodás nélkül feláll és sokáig is úgy tud maradni. Próbálkozik a lépéssel is, ez a kezdeti 3-4 picike lépés után testsúlyáthelyezéssé kopik, vagy mindig az egyikre jut a sor, így körbeforog, majd letottyan. A járást kezünket fogva gyakorolja, amíg másik keze a szájában van. Jelenleg 2.5 fogunk van.

Az utóbbi napok horrorisztikusan alakultak. Kezdődött ez cirka 2 hete egy hétvégén, amikor Hugi megvárta a vasárnapra virradó éjszakát amit nyafogással töltött. Ezt másnap folytatta, annyira, hogy mivel taknyos is volt, meg a fülét is vakarta, így elvittük az ügyeletes fülészetre. Ahol mondták, hogy igen is meg nem is, antibiotikum, vagy mégse? fájdalomcsillapító. Másnapra kijött az egyik felső foga. Gyerek vidor, nátha gyógyul, fülét nemvakarja.
Négynapos ünnep. Marhapörkölt leve miatt hónapok után először tombolva feltámadt a gyerök ekcémája. Teljes testét aprószemű piros pöttyök lepték el, de még a talpát is. Emellett aktív vergődés újra kezdődik, nátha nincs, fülfájás kizárva. Akkor a foga. A lány nem csak nem alszik, de lap szerint rám van ragadva és nem eszik . Semmit. Még csak nem is szopik csak az életben maradáshoz elegendő mennyiséget. Közben én viszont beteg leszek. Hangának hőemelkedése van és szopni szopik, de nem eszik. Aztán a pihenőnapok múltával, amikor nem volt egyetlen normális éjszakánk sem Hanga továbbra sem nyálzik, foga nem jött ki, bár 3 felső domborodik az ínyben. Nurofen, Viburcil, Dentinox. Elkezd enni, hőemelkedése marad. Amikor már minden rendben lévőnek tűnik éjszaka a lány taknyos lesz (csodálom, hogy csak most kapta el) ami közismerten első éjszakai nem alvást jelent. Már zombi vagyok. Orrcsepp és orrszívó bejön, bőrkence kikopik a gyakorlatból. Pöttyök közben eltűnnek, viszont reggel feltűnik, hogy 2-3 napja nem kakilt. Végülis nem evett semmit. Ez neki is feltűnik és megpróbálja de nem sikerül. Semmit nem csinál, csak bújik-bújik. Letevésről szó sincs. Sokat alszik, tán ő is zombi. Amikor kakilni akar akkor nem sikerül és vigasztalanul ordít, mindenkit eltolva, rúgva, karból kifordulva. Eddigi terápia meleg vizes együttfürdéssel és szopikínálással egészül ki. Hátha. Másnap glicerines végbélkúp is csatlakozik az egész hóbelevanchoz. Minden felmerül a rejtélyesen eltűnt gombelemtől a nem feloldódó (?) Viburcil kúpig.
Mára kaki megjött, de semmi full anyatejes, ahogy reméltem. Első tömör, további 4 normál állagú. Most köhög. Így ma már köptető is szerepelt, de Nurofent nem kapott.
Lassan a gyerek gyógyszerelése több időt vesz el, mint egyébként az összes babázás.

Kanalas: Nurofenes fecsi. Gyerek ölben, mintha ülve szopizna. Kicsit kooperál, de szájat csak akkor nyit, ha ordít. Akkor fecsi gyorsan be. Nincs hegyes vége, így nem kell félni. Amikor vége fogak mögött, gyorsan megnyomni. Még nem köpte ki, talán nem jut eszébe, mert hátrafolyik a cucc.
Éjjel a Nurofent szereti.

Pelenkázás: tök hervasztó, hogy nekem majdnem mindig ordít, míg az apja elég jó bohóc ahhoz, hogy ne ordítson. Meg elég ritkán is pelenkázza hozzá.

Elalvás: nappal szopi csak anyáék ágyában:shock:, elalvás autóban, ölben, esetleg szopi közben.
Este szopi anyáék ágyában, elalvás tök sötét gyerekszobában vállon viselve, sétáltatva, majd ágyba berak hasra. Éjszaka szopi gyerekszobában fotelben, ha nagy ágyba viszem ordít. Ez pillanatnyi állapot, hétről hétre változik. Szemfülesnek kell lenni, hogy észrevedd a változást...
Szerintem lehet a kiságyban altatni, ha jól érzi magát, akkor örömmel költözik át. Mindenki ismeri a saját gyerekét, és a saját gyerekét mindig a szüleje ismeri a legjobban. De általában többet bírnak, mintAkkor meg vezérfonal, hogy nem ér sírni hagyni.

No megyek mert irtó késő van és még ezer dolgom van. Bár mosogatógépet már nem fogok bepakolni.

Jóccakát!
Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Szép napot!

Atyaég Snoopy! Ennyi tortúra után te még fél 1kor itt vagy?? Hogy a fenébe bírod? Én egy könnyű nap után is kidőlök 10kor! :roll:

Még a pelenkázáshoz: helyváltoztatás is mindegy a csajnak,3 helyen szoktam tisztába tenni,mindenhol ugyanolyan. :cry:

Képzeljétek! Apa a most épült Játszóházban szerelte a villanyt,tegnap számolt el,adott némi kedvezményt,ők meg cserébe adtak 50 % kedvezményt fél évig Petrának! Mint kiderült Gekko lesz. Ennek örülök! Felétek az mennyi? Itt teljes áron 700 pénz lesz.

Wc-be követés: :lol: Ponnnnnnntossssaan így! Nem vár, odajön, felkapaszkodik,aztán nem bírok felállni tőle,leteszem,szájába a keze,gyors felöltözés,gyerek kézmosás.

omr
 
 


Most csak néhány kép, amit még tegnap akartam feltenni, de nem tudtam...
Kép tegnap volt Tünde lábán először a tappancska
Kép hát közelebbről is megvizsgálta : ))
Kép
Kép és egy ráadás a kis Buddha-pociról

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszi a köszöntéseket! mennem kell,de ma még jövök.

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Ilyen egy sz.r időt! :evil: Szakad az eső, én meg vásárolni akartam, meg programot barinővel :x

Na tegnap volt a Fábry a tv-ben. Gondoltam hogy megnézem, hátha látom benne a férjem. A gyereket pont akkor etettem, mikor kezdődött-szóval ez is oké. Általában többnyire csak az elején a dizájn centerig mutizik a közönséget, úgyhogy gyors a Tv-re tapadtam, hátha...ekkor viszont a gyerek köhög, sír nem bír elaludni :( Visszateszem cicire, de nem eszik viszont nyugszik. Újra kiságy, én vissza a tv-hez. Mire ismét a közönséget mutatnák, a gyereknél ugyanaz a szitu. Még egy párszor megcsináltuk ezt este és utána meg 2 óránként enni akart! :shock: Szóval nem láttam apát. :x Eddig nem is köhögött, én már azt hittem jobban van :cry:
Most meg bent volt a hordozóban játékkal a kezében, míg én rendet probáltam tenni. Egy darabig hallottam hogy vigan van, aztán gyanus csend lett :) Úgy elaludt, mint a tej-tök cuki :P Azért betettem az ágyba!

Snoopy!
Szegény HAnga, akkor ő is szenved! :cry: Meghát szegény te..., nem lehet könnyű. :o
Azért gratula a kiscsajnak a körbejáráshoz :lol: Ő meg ebben ügyes!
Wc-s szitu :lol: :lol: :lol: :lol:

Tinu!
Azta milyen hajlékony Tüncike! :shock: Olyan édes, ahogy megvizslatja a zokniját! :P

Rena!
Hát amit este írtál én azzal nem nagyon dicsekednék! :? Épp tegnap volt a házon kívül adásában, hogy volt vidéken (valahol a Hortobágy környékén a semmiben) és még gazdákkal is találkozott egy megbeszélés erejéig és egy családdal reggelizett! :!: :o Szegény m.elnöknek miket kell kiállnia! :o Csak színjáték, mert nekem nem jött át, hogy mi is volt az értelme az egésznek...
Na jó én sem akarok itt politizálni, de baromira érint minket, hogy fent az okosok mit agyalnak ki nekünk! :x
Mit lehet a játszóházban csinálni ennyi pénzért egy pici babával? :oops: :) ISmerkedni másokkal vagy babafelügyelet vagy mi? :roll:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi! Mármint mivel dicsekedtem?
Igazából én tavaly október óta nagyívben kerülöm a politikai életbe való elmélyedést. Napi hírek felületesen meghallgat oszt jól van, intézkedéseken gyors kidühöngés oszt jól van. Igazából nagyon hányingerem van már mindkettőtöl. Rosszabb lett a gáz,villanyáremelés óta,majd jön az ingatlanadó,dehát ez minket annyiban érint,hogy nem fél 8kor jön majd haza apa,hanem lehet,hogy fél 9kor,plusz vasárnap. Nem lehet mit tenni,beletörődünk. :cry:
Nehogy azt hidd ám,hogy ott volt apa,maszekból hazafelé beszélt valakivel,aki ott ment el. :wink:

Játszóház: Igazából fogalmam sincs,én is csak hallottam,hogy a gekko milyen jó is. Valami készségfejlesztő játszóház.

Készségfejlesztésről jut eszembe. Múlthéten láttam a Tescoba a Sziszka féle játékot,csak kisebb kocka volt, de ugyanaz, azt hiszem 4000 volt.

omr
 
 


Ja, Noémi! Dizájn centerig néztem Fábryt, a többit felvettem,majd délután még megnézem. Hol kell lesni a férjed és miben volt? :)

Brigó!!! Gyere már! Élménybeszámolót kérünk!!!

omr
 
 


Rena!
JAj nem bántásból mondtam! :) Csak ironikusan, hogy nem nagy szám, hogy a ti városotokban volt Gy. F. (nem tom érted e :oops: ) Igen, sajnos mást nem lehet, mint dühöngeni és aztán beletörödni esetleg elköltözni másik országba :? :x ÉS milyen jó is ez a családoknak, nem? :x Az apa éjjel nappal kénytelen dolgozni, hogy a kis családját ellássa, hogy a minimális megélhetést biztosítsa, ha ez nem elég az anya is előbb visszamegy dolgozni, oszt a gyerek mehet a bölcsibe , ahol aztán majd jó sokat foglalkoznak vele a másik 35 gyerek mellett:x És ez biztos hogy jó? Hát szerintem nem! :evil: Az egész egy nagy rakás sz..
Bocs az offért, de én annyira dühös tudok ettől az egésztől lenni és full tehetetlennek érzem magam.....tudnék még mit mondani, de ez nem az a fórum.

A férjemék a Fábry jobb keze felöl ültek, de nem a székes sorokban, hanem közvetlen felettük. Ő egy sötét pulcsit viselt, a haverja meg valami drappot. Hátha te megtalálod! :P De annyira nem lényeg, ám! :)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Na, nem akarok politizálni, csak egy mondatot pöttyentek, aztán továbbállok. :)
Szóval mindegy ki van ott a kormánynál (Gy. F., O. V. egykutya), mindig a kisember szív. :twisted:

Kép
Kép
tinu
 
 


Noémi! Megnyugodtam,bár gondoltam,hogy úgy gondolod,ahogy most írtad! :)
Tinu! Ez így egy tökéletes megfogalmazás!
Na megyek,folytatom a szökést aztán megnézem Fábryt.Bár lehet,hogy azt vasalás közben nézem és akkor tuti nem látom a férjed! :)

omr
 
 


Tinu mintha én mondtam volna egyik kutya másik eb sz**ból nem lehet várat csinálni :):):) ennyit a polituikáról.

Tündi nagyon ügyi kislány de hát a gyerekek ilyen korban még annyira hajlékonyak nem?

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Húúú, nagyon nem volt időm olvasni, írni, de most nincsenek itthon a gyerekek, ezt a kis időt rátok szánom :)

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket, bár Zsombi névnapját nem most, hanem áprilisban tartjuk, majd a jókívánságokat elrakom akkorra, mert az nincs benne a naptárban, és akkor bizti nem köszönti majd senki :wink:

Háát, tegnap reggel, amikor felkelt Zsombi, Jázival elénekeltük neki a boldog szülinapot. A "boldog szüüüüülinaaapot Zsombi"-nál már sírtam :) Hihetetlen, hogy egy éves, amikor énekeltem, előjött az egy évvel ezelőtti nap, hogy milyen ügyes volt, hogy gyorsan, könnyen megszületett, felsírt, gyönyörű volt, most is az, és most is pityergek :oops: :) Szóval kicsit meghitt volt a reggel, de gyorsan vissza kellett rázódnom, mert már nem a kórházban voltunk, mint egy éve, hanem itthon, és etetni kellett, tisztába tenni, stb. Csináltam róla rengeteg fényképet, gyorsan elszáll ez a nap, de legalább képek legyenek róla. Délelőtt sétálni voltunk, du. meg úgy terveztem, ha felkel, csak velük játszok, semmi mosogatás, miegyéb, de jöttek anyósomék :x Direkt meg lett mondva mindenkinek, hogy szombaton tartjuk a köszöntését, erre beállítottak tegnap :twisted: És még neki állt feljebb, hogy miért nem mindegy, hogy mikor köszöntik :x Na, erre ma sógornőm telefonál, hogy nem biztos, hogy jönnek holnap! Még jó, hogy 8ezerért megrendeltem a hidegtálat, meg a sütiket :x ÚÚÚÚÚÚgy utálom ezt, hogy mondjuk, hogy mikor jöjjenek, és aztán b.sznak betartani. Komolyan, már nem tudok egyszerűbb példát, mintha egy esküvőre meghívnak szombatra, akkor nem csüt-ön mész el, és nem egy hét múlva, hanem aznap!!! Ááááááááááááááááááá
Na szóval így anyósék tegnap felköszöntötték, persze nem vett semmit, lóvét adott, hogy vegyek Zsombinak vmit. Még ugye mi sem adtuk oda az ajándékot meg a tortát, én úgy szeretném, ha mindig úgy tartanánk meg ezeket az ünnepeket, hogy együtt van mindenki, és így a gyerekek is jobban éreznék, hogy van egy olyan nap, amikor minden csak róluk szól (tudom, minden napnak ilyennek kellene lennie, de házimunka akkor is van :( ) Szóval biztos csak én gondolkozom ilyen hülyén..... Meg én a mikulást is úgy szeretném, hogy mikulás=dec.6., és nem dec.1. vagy dec.9. No, mindegy.

Pár kép:

komoly

Kép

nem komoly

Kép

yoooo

Kép

torta

Kép

rend a lelke mindennek

Kép

huncut

Kép

itt is

Kép

fürdés után

Kép

felsőtest

Kép

hagggggyáááámááááááá

Kép


Ezt inkább most elküldöm és utána írok

Kép

Kép
brigó
 
 


HEló Lányok!!

Először is BRIGÓ,
Útólag ZSombinak NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!! Repül az idő.... :D :D
Sajnálom, hogy a családod ilyet csinált és NEM te gondolkodsz hülyén!!!! Szégyelhetnék magukat!

CSernusN,
Hú önnálló evés? KAnállal, villával, vagy hogy?

Mágnes,
Hát a Hpv az nem a legjobb dolog, de mivel időben észrevették nem lesz gond. Nekem már rák megelőző állapot volt miatta, mikor kiderült (de így is egy kis rutin mútéttel megoldották) JA és mivel ezt vírus okozza és a vírus nem szereti az erős immunrendszert ezért a terhesség alatt nincs gond vele, sőt sokszor szülés után 'eltúnik'.


Omr,
A háton való pelusozásról már rég lemondtam... :? Kakispeluscsere a mosdónál van, ott rögtön megmsosomom popót így csak max a csapoz keni össze... :shock: JA és ha Falexának nem kell a rózsaszínbugyis pasi, akkor szívesen átveszem.. :wink:

Kicsit pletykálok: Winnie Rékája beteg és ezért nem nagyon jön most. De majd ő elmeséli (bocsi winnie a pletyót :oops: )

Mi most jöttünk haza az Istvánból UH-re mentem volna...de eljöttem.... Szoval az van, hogy új dokit választottam (mivel akinél Dalmit szültem volna nem ért be és nem mertem visszamenni hozzá) Lényeg, hogy újdoki magánrendelését a kórházban tartja és kb 2-3 órát kellett volna várnom... :evil: EZ MITŐL MAGÁN???? MIRE FEL FIZESSEK ÍGY????? Hát olyan pipa lettem...ráadásul Dalmival mentünk mert nem tudtuk leadni nagyikhoz. SZoval eljöttem se szó se beszéd.... Most megy az agyalás, hogy mi legyen....
Dalmi mostanában csak darabosat eszik.... Tudom ez elvileg tök jó, csak olyan furi...MEg egyébként szívesen adtam neki az üveges biogyümi pépeket ... :? Jaa és rettenetesen erőszakos!!! Ha valamit nem kap meg akkor hiszti. huhhh...lesz gondom vele. Tiszta apja... :lol: Apja szerint meg tiszta anyja.... :wink: :lol:
NA megyek is apázni :wink: :P
Vendég
 


ZSOMBINAK UTÓLAG IS,NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!SOK-SOK PUSZI NEKI!!!! NAGYON ARANYOS!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Rég voltam, nem olvastam még vissza, de ez van velünk:

kicsilánynak tüdőgyuszija van, de szerencsére nem komoly, csak egy kisujjbegyni, nem is hallgatható, csak röntgen mutatta ki, tegnap voltunk, mert láz is lett éjszaka a köhögések mellett. Így most szedjük az antibogyót, már sokkal jobb. de volt két szörnyű éjszakánk, meg a szedai nap szörnyű volt, szegény nagyon köhögött, erőlködve, még nem is hurutosan, aludni sem tudott, mert köhögött rögtön, végül ültetve altattam a babakocsiban. na meg nem eszik, de az normális állítólag, így most a tejcit nyomatom állandóan, eébdre csúszik valami, de 10órai, vacsi kimarad, ja és ebédre is egy hete csak a brokkolis pulyka csúszik, mást nem fogad el...
és ami a legrosszabb az egészben, apa nem volt itthon, szerdán elment, ma jött haza, persze Murphy törvénye, hogy pont ilyenkor nincs itt, amikor nagyon kéne, pedig nem utazik sokszor.... :?

ja, a másik, meghogy ma realizálódott bennem, hogy 20-án vizygázom, így szabadidőmben elkezdtem tanulni...
(vagy aludtam vele együtt, mert eléggé kivoltam...)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Brigó!
Sajnálom hogy a rokonok ilyenek nálatok! Én teljesen megértem, hogy bosszús vagy emiatt, hisz a kisfiadnak ez az első szülinapja, amit gondolom igyekszel tökéletessé tenni és szeretted volna, hogy az egész család ott legyen, le lehessen fotozni őket stb. A hasonlatok tökéletesek.
Amúgy Zsombi olyan gyönyörű kis krapek, még az utolsó képe is édi. Azért látom ő is tud pakolni!

Livi!
te jobban vagy már? Ez a doki dolog nevetséges! A többiek biztos tudnak ajánlani valami jó dokit, akire nem kell órákat várni és még el is lát. De lehet a kórházösszevonások miatt most mindenhol káosz van.

Winnie!
Szegény Réka! :cry: Akkor most már bizti, hogy ez a baja? Akkor már erre fogják kezelni? Borzalmas lehet hallani ahogy egész nap és éjjel csak köhög.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!
Na, kicsit később, mint ahogy szerettem volna, de itt vagyok :)


Rena!
Nagyon édes Petra a képeken!
És utólag is boldog hófordulót neki :oops: Na, ezért 2 malacka jár :lol:

Kép

Kép


Alexa!
Zsombinak egyszer mosom a fogát, este. Úgy gondoltam, hogy majd reggel akkor, ha már szilárdat reggelizik. Addig se kopjanak :)

Zsombikám heréi :)
Szóval születésekor lent volt neki mind a 2, és 2 hónapja vizsgálta a doki, akkor is "megvolt". Most, ahogy voltunk a védőnőnél, mondtam neki, hogy mutassa már meg, hogy kell a fütyit visszahúzni. És akkor ő, ahogy megvizsgálta, akkor mondta, hogy nincsenek lent a heréi. És mondta, hogy ez alkati dolog, nem fáj nekik, van, akinél előfordul, hogy visszahúzódik az ágyékba, de nem kell vele foglalkozni, majd kinövi. És hogy a doki is lehozhatná neki, de felesleges, mert lehet, hogy megint visszahúzódik. Tehát ez nem baj, csak engem idegesít, de q-ra.


Ihianya!
Norbi hogy van?


Noémi!
Miért nem vettétek fel videjóra a Fábryt?
Nem, nem szánkóztunk :) Annyi hó nem esett.


Sziszi!
Köszi, ez jól esett :lol:


Snoopy!
Nem semmi, amit leírtál. Szegény Hanga :( És szegény te!
De azért itt is:
Zsombidnak boldog névnapot! :D


Tinu!
Nagyon édi Tünci a képeken!


Winnie!
Rékának itt is jobbulást!

Livi, Alexa!
Köszi :)

Livi!
Én simán mennék megint egy másik orvoshoz! Szerintem neked most pont ez lenne a lényeg, hogy minél hamarabb végezz, hiszen ott van neked Dalmi is, és miatta nem tudsz órákat várni. Ha itt nem lehetséges, keress másik orvost (aki persze az egyéb kritériumoknak is megfelel)


Megyek, hulla vagyok.

Jó éjt mindenkinek,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Winnie: hát sajnálom, már igazán meggyógyulhatna Rékapanka, jobbulást!!

Brigó: én is kiakadtam volna, na ne má, nehéz a felfogásuk.

Livi: biztos ezt az orvost szeretnéd, 2-3 órát várni, főleg ha már nagy pocakod lesz, hát az durva, ezt csak sima rendelésen szokás, magán rendelésen nem igazán. Ezért tényleg ne adjál pénzt.
sziszi22
 
 


Tinu+ Brigó: a képeket elfelejtettem megdicsérni, nagyon cukik, édesek a gyermekek!!!
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Teljes gőzerővel készülök a bulira. Szerencsére jönnek sógornőmék, legalább a hidegtál nem vész kárba....Persze remélem 2-re jönnek, nem állítanak be ide 10-re!!! :x
Joghurttorta kész, bár nem tudom lesz e belőle valami, mert a zselatinra az volt írva, hogy nem kell melegíteni, csak összekeverni a joghurttal, de én meg melegítettem, oszt nem is sűrűsödött be a massza :shock:

Sziszi!
Köszi :)

Szép napot mindenkinek,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Szép jó regelt!
Tegnap nem tudtam jönni minden összejött!
Még egyszer köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat! Rena neked meg a képet és nekem tetszik nagyon az a pasi a D&G modellje már több fotót láttam róla bár a brazil szépség tényleg egy fokkal jobb pasi.
Gyermekem gyógyulgat már csak picit taknyos! Hófordulósoknak és Szüliseknek utólag is sok boldogságot!

Rena: Papp Beátától rendeltem 3D-s miszimaszik képekettök jók majd nézd meg az iwiw oldalán 550.- /db. Jövőhéten jössz a mindszenti börzére? Ott megtudod élőben is nézni!

Jónás naptár: ez egy olyan naptár ami megmondja fiad lesz vagy lányod. Én visszamenőleg kiszámoltam és bejött. Anyukámnál és unokatesómnál is ! Próbáljátok ki és azután tessék beszámolni! Nagon kivi vagyok kinek jött be és kinek nem ha van ilyen!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?