Sziasztok!
Emili ma átaludta az éjszakát, és gyanítom, hogy már többször is, csak én nem vettem észre
Már annyira megszoktam a kelést, hogy nem is emléx rá reggel, így többször is nem tudtam, hogy keltem-e vagy sem?De szerintem nem.
Ja, a mait onnan tudom, hogy est teljesen teletöltöttem az üvegét vízzel, és reggel ugyanannyi volt benne, így tuti nem keltem.
Lányok!!!!
Ha vkinek van Babamagzinos Brendon kuponos babazokni kuponja, és nem tart rá igényt(bár gondolom ez esélytelen
), akkor megtenné, hogy nekem adja?én már vettm egyet, és elég jó zokni, de vennék még, most így jó áron van.Előre is köszönöm, hátha vkinek nem kell...
Ágiboldi!
Szerintem annyit adj enni neki, amennyit megeszik.Ebben a korban még nem tuidnak többet enni a kelleténél.Köztük is van nagyobb étvágyú baba, mint a felnőtteknél.Emili is sokat eszik ebédre, de nem hízik jobban.
Hippben van 7 hótól joghurtos gyümis kaja, de azt én még nem mertem adni, viszont tegnap a brokkolifőzimből, amiben tejes rántás van, evett pár kanállal.nem lett baja, de még akkor sem adok tejet.Maj előbb túrót próbálok, de még azzal is várok.De csak 7végéig, akkor sütök vargabélest, akkor majd adok a szájába egy csipet túrót, meglátjuk mit szól hozzá.
Én nem használok Sinlacot, de a kajájába atápiból csak simán beleteszem a port, nem csinálom meg a tápt rendesen vízzel, mert pint az a ényeg, hogy pépes legyen a főzi.Abban úgyis van víz.
Active baby talán hátul gumis, a másik meg oldat.Próbáld ki, dekünk a Fit jött be.
Vas:tudtommal ha pótlásra van szükség, akkor a zöldségekből főzés után már csak kevés szívódik fel, így pótlásra nem alkalmasak, de valóban a cékl,a spenót, sóska, husi lenne az.Meg a máj.Van recept nélküli babáknak való vaskészítmény, nevét nem tudom, patikában biztos tudják.
Máj:én adtm resztelt májat:hagyma olajon megdínszutelni>pirpspaprika(kihagyható)>máj kockára vágva>majoranna, SÓ NÉLKÜL! csak végén sózni, mert kemény lesz.ennyi.Ezt turmixoltam főtt krumplival.De simán főtt, vagy pirított májat is tehetsz a főzikbe, de csak keveset először, nehogy kesernyés legyen.Hippnek talán van pipimájsa kajűja.
Speót:szerintem ha már nincs friss leveles, akkor fagyasztott, azt csak fel kell főzni fokhagymával(nélküle fűízű, 1- gerezd kell bele, vagy ízléstől függ), én a fokit is beleturmixolom, pici só, késhegynyi,majd tápipor, ha még kell,akkor pici víz.De lehet bele ráéntást is, vízzelm vagy kikevert tápival.
univernek talán van spenyája, amiben nincs tej.
Hetente csak 1x, mert oxalátok vannak benne, amiből ha sok kerül a szervezetbe, akkor az arra hajlamosaknál vesekövet okozhat.De oxalát van a kakaóban is.
Ja,én csak pipimájat adtam, de csak 1x ddig.
Na aki parázni akar:férjem elmagyarázta, hogy miért nem biztonságos a házi termesztésű zöldség vidéken, ahol szénnel, fával, és főleg szeméttel fűtenek:a füstben lévéő dioxin a ze sővel, párával bekerül a földbe, onnan a zöldségekbe, főleg a zöld növényekbe>sóska, spenót, brokkoli, petrezselyem, stb.
Erről enniyt, lehet a bolti jobb?Ott csak egyféle mérget hasznának a növényekre, és az hamarabb lebomlik, és talán kevésbé mérgező, mint a dioxint, mert ugye mégis csak élelmiszerhz adják.
Sno!
Ez már az eldurvult szepa?
Ezt mi kihagynánk, ha lehet, de lehet nem ússzuk meg.Akkor kiegyezek egy light-osabb formával is.
Hajrá főzőcske!Emilit én tanítottam pohárból inni, eleinte csak nyitva maradt a szája, és kifolyt belőle.Most sokat szív, és 2-3 kortyra nyeli le.Sajtot én is várom!Szerintem is finomabb lsz tőle egy főzi.
Panki!
Húha, ez nem lesz egy gyaloggalopp!Mwnnyi időre mentek?
lakás csere?vagy csak eladás?
Múőltkor rosszul írtam neked:az árzuhanásról vettünk hintalovat, azt keresztanyám hozta el, és fizette ki személyesen, az ülést a tullitól rendeltük volna, de már nem árulják.Vagy ezeket már írtam?
Timi!
Pizza?És még gondolkozol, hogy mit adjál enni a gyereknek?
Édes a nyakláncos Úrihölgy!
Én a gyedt acsaládival már kedden megkaptam.
Róki!
Nálunk is a krémes falkon a pelenkázós játék.
Tegnap volt egy riport a Fókuszban az állattartásról.Nem is nézte oda.
Május!
Az alma az oxigéntől barnul meg a levegőn, ettől töb vas nem klerül bele, hacsak nem szúrsz bele vasszöget.
Hal.csak egyéves kor után, max. ha mi eszünkl, abból, én csak a halászlét szeretem.tudtommal a hal is allergizálhat ilyen korban, bár bébiételben van.
Dinyus!
Adhatod a spenyát, sóskát.
Gratula a Kúszához!
Weledáról hallottam, talán DM-ben kapható, tapasztalatom nincs.
Képzeljétek, Emili mosónőt játszik a papírzsepivel:dörzsöli a 2 kezével, majd lenyomja alába közé, ismét fel, és így tovább.
Vizont vízbefolytós gyilkosost is játszik:fürdéskor a gumiállatokat lenomja a víz alá, majd kis idő múlva kiveszi, megint víz alá, és nézi!
Remélem csak a bugyborékolásukat nézi!
Na mennem kell, vacsitime van.
Ja, ma aludtunk du. 2 órát!Én is!!!!De jó volt!
Lorca!
Szabinak jobbulást!Mi baja?Nátha?