Új privát üzeneted érkezett!

[quote="lafead"]N írta:lafeada sziasztok,

hát aludtam rengeteget, a gyógyik altatnak, most meg remegek, de majd megszokom. Állítólag csak meg kell szokni....

Csibe, még jó, de épp hogy jó....6,7től már gázos.

És azért sírtam, mert olyan aranyosak voltak a csajok bent...a fönököm egy fos, de már fel sem tűnt....

Akkor jó, most vacsi után is megmértem egy órával, és most is 6,3, pedig magyorókrémes kenyeret ettem, igaz graham kenyeret, meg norbis mogyorókrémet. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Lányok! Ahogy nézem mindenki nyílogat, ez a normális. Ha nem jár görccsel és sok keményedéssel a dolog , akkor sztem nincsen nagy gond. Magnéziumot kell enni és amikor a méh jelez, pihenni egyet.

Seduxen: erős nyugtató, izomlazító hatású. Ha beszeded elég kómás leszel és tompa. Függést okoz egy idő után!

Az a D betűs: Móni, én nem szedném be. a dokid nekem innen a leírtak alapján nem szimpi amúgy sem :oops: , nem bízom benne. sztem elég ha pihensz és szedsz sok magnéziumot.

Mazsola: gratula!!!!!

Pocok: vagy elmérés v. gigabébi lesz :shock: , ha időre jön akkor 4,5 kg-val számolhattok minimum

Én már bizniszelek az égiekkel, hogy nekem csak 3,3 kg-s legyen amikor kijön :). Erre akkor van esélyem ha előbb jön kicsit, hátha. Nekem a lényeg, hogy a januárt várja meg.

Kép
Kép
normajeane

csibe, este mindig jók a vc értékek!Én akkor bűnözök!Akkor jobb az inzulintermelése az embernek!

Blogyi, a fos a nő, hát ő nem toleráns, a kisfőnök pasi, ő toleráns, gennyláda ő is, de legalább emberből van.
Vendég

Hát nem tom még mi lesz a gyógyival. holnap kiváltatom azt meglátom. lehet megpróbálom, és ha ésureveszek vmi mellékhatást abbahagyom.
nekem vannak keményedések is. igaz ilyenkor vizsgálat után több. úgy alapból nem olyan sok...félperces meg csak elvétve akad. sztetek nagyon szar helyzet?

Milyen gyógyszereket kell szedned Lafi?

Kép
móni86

Nekem, amióta magnéziumot szedek, alig van keményedésem. Gondolom akkor nílott meg a méhszájam, amikor sokat görcsöltem.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jóóóóó reggelt Vietnám!

Utólsó munkanap, tuti, hogy a klimaxos köcsögök még belém rúgnak ma egyet-kettőt... A többiekkel nincs gond. A főnöktől én is fosok picit, nem akarok keserűen távozni, de 5kor már leszarom úgy is. Egyébként ma extra szarul vagyok. Persze ez édes fájdalom, de én akkor is halálomon vagyok. Fáj a hasam, fáj a lábam... egyedül a kisfiam, aki boldogít! Ja és tegnap rám jött a para, hogy az uram jobban járna ha nem lenne velem. Nem "szedném el" egy csomó pénzét, nem okoznék gondot neki... mert ő olyan jó ember...

Ja amúgy szép napot mindenkinek! (valaki megtolhatná az órát!)

kipcs-kapcs- én meg át kapcsolom az agyam a pozitív gondolkodásra...

Kép
Kép
Kép
konkri

Jó reggelt!

Szerintetek elképzelhető, ha sokan szülünk egyszerrre, hogy apát nem engedik be? Én marhára fosok, mert amikor a fiam szültem akkor influenza járv. hivatkozva nem jöhetett be, pedig annyira úgy készültünk. Ez nem egy olyan dolog amit majd holnap bepótolunk.

Lafi,Te Szabolcsos vagy: láttad ott a szülőszobát? Milyen?

Konkri, Mazsi gratula!!!

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Jó reggelt!

Csibe
Bocsi!Úgy emlékeztem,hogy Te rendeltél!Akkor már én is elhülyültem :lol:
De akkor ki rendelt??!

Pandácska
Akkor pihi-pihi!!Örülök,hogy jól vagytok!

Konkri
Én szedek seduxent,pont az izomlazító hatás miatt,mert iszonyú sokat keményedek és elég fájdalmas is.Ezt írta fel a doki.Emőkével is kellett szednem.Szerencsére akkor nem szoktam rá,remélem most sem fogok!

Lafika
Ne légy szomorú a munka miatt!Pihengess,lógasd a lábad :)

mazsolasyl

Ja, mindenkinek köszönjük a gratukat! :lol: :D

mazsolasyl

Jó reggelt!

Hát én se aludtam túl sokat.... :? Az a baj,hogy ha felébredek nem tudok visszaaludni.Éjjel 2-6ig néztem a plafont és forgolódtam.Persze 6kor szunya,fél7kor meg keltett Dorka. :lol:
Tegnap megvettük a hiányzó szekrényt a babaszobába.Elcsábultam....lecseréljük a pelenkázós komódot is fenyőre. :D :D Esetleg valakinek egy elárvult pelenkázó?????Bükk színben....

Móni
A Diaphyllin elméletileg fulladásos,nehézlégzéses panaszokra való,DE!!!! terhesség alatt simaizomgörcsoldásra használják.Anno én is szedtem Dorkánál (sok egyéb mással).Kicsit régi gyógyszer (Seduxen is) de nem okoz semmi kárt a szervezetnek,sőt a bébinek sem.Nyugodtan szedd,dokid is ért hozzá,azért írta fel.
Azon filóztam,hogy 3 éve ilyenkor,ennyi idős terhesen rengeteg gyógyit szedtem:Pipolhen,Terbutalin,Diaphyllin+ a vitaminok,néha NoSpa... :shock: :shock: :shock: :shock: Most emg.... :lol: :lol: :lol:

Konkri
Utsó nap!:) Mindent bele és holnaptól háááávááááájjjjdizsiii. :lol:

Lafi
Jól vagy???

Pandus
Örülök,hogy írtál.Remélem most már minden rendben lesz veletek!!!Sokat gondoltunk Rátok.Dorka baba már most rosszalkodik. :D

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt csajok!

Konkri! uccso nap, de jó lesz Neked is holnaptól...ezt már féllábon is kibírod, mármint a klimaxos picsákat :lol:
kismami vagy felborult hormonszinttel, úgyhogy elnézhetőek a hülye gondolatok, de ez azért nagyon hülye gondolat volt :lol:

Marina! szerintem jobb helyeken, az nem kizáró tényező, hogy éppen sokan szülnek...van paraván is a világon...csak járvány ne legyen...

Mazsolasyl! és nem vagy nagyon lekábulva tőle? bár akkor legalább többet pihensz és kevesebb lesz a keményedés :lol:

Lafi hogy vagy?

Én délre megyek a dokimhoz, már kicsit méhszáj parám van, de szuuuuuuuuuuszáááááááááááááá minden rendben van... :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vörösbegy
Minden rendben van!!!IGEN!!!! Gyere majd a hírekkel.:)
Vendég

Igen csajok, mindenkinek szu-szá-szu-szá!!!

Legus! A hawaii jöhet, illetve lesz, de hogy dizsi... :) :) :) Ide döc, oda döc... :) Már nem nyomnám le a menyasszony táncot se szombaton az tuti. De jövő szombaton megyünk egy bazinagy erzsébetnapi murira, összes barát, szokásos mulatság (nagynéném már csak így tartja névnapját olyan 60-80 fővel) ott lesz mulatós zene, úgy hogy előtte picit pihizek, hogy azért tdjak picit döcögni az urammal :)

Na dolgozom... még van mit... :(

Kép
Kép
Kép
konkri

Köszönöm lányok :D

Móni,
Mennyit keményedsz? Gondolom amit kaptál gyogyi lazitja a méhet és akkor bizony érdemes szedni én is szedek ilyet megszünteti a keményedést és a méhszáj se nyílik tovább. Nekem is szúr a vesém mondtam a kórházba de nem csináltak semmit csak kaptam egy 45. szurit :? de ma is szúrt.

Vörösbegy,
Persze hogy minden rendben van :wink:
Vendég

Sziasztok!
Marina: nálunk egy apás szülő szoba van, és csak akkor engedik be apát a másik szobába, ha más nem szül. Mi ézért maradtunk le Bencénél, mert egy kiscsaj beelőzött minket az apásban, a másikban meg 3 ágyon szültünk vagy 12-en. Volt, aki a vajúdóban szült meg.Biztos valami front volt. de most szólni fogok, hogy stipi-stopi apás szoba, nekünk ez az utolsó lehetőségünk, nehogy má ne mehessünk.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vörösbegy
Eddig se sok kedvem meg energiám volt valamit is csinálni,na de a gyógyi mellett még szédelgek is....tényleg csak pihi van!Szegény Anyu már olyan mint egy bejárónő... :? Sose fogom tudni eléggé megköszönni Neki,amit értünk tesz.... :? :cry:

mazsolasyl

Marina, hát elméletileg szabolcsos vagyok addig, amíg nincs kész a máv, de ha nem is lesz készen, nem fogok ott szülni!!!!A szülőszobán aranyosak voltak a nővérek, nem is volt gond, nekem az egésszel van bajom....

Blongyi, amúgy nekem nem lesz 32. heti uh, mert Hajdu drnő azt mondta a genetikai uhun, hogy 28-30. héten kell a követketző, én letudtam a 29. héten...

Vörösbegy, hajrá!!!!

Móni, majd leírm, nem tudom fejből....van egy s betűs és egy v betűs.

Konkri, kitartás!
Vendég

Móni:
4*1 spiropent
2*1verapamil
3*2 magneb6
calcium pezsitabi
ezeket kell szednem...

Amúgy alig keményedek és egyre kevesebbet remegek!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Hát nem tudom,mekkora lesz a bébike,de valószínű hogy nem elmérés lehet,mert elejétől kezdve mindig nagyobb volt egy-két héttel,mint a"normál".Bár ez most elég durva 3 hét alatt 1,2kg hízott :shock:
Na majd meglátjuk.
Mi szombaton megyünk szülőszoba látogatásra:)Nálunk is apás szülés van tervbe,de ha császár lesz,akkor nem jöhet,sajnos:(

KépKép
pocok81

Pocok, Te szülsz T.bányán???

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!!!! :lol:
Nah kiváltattam a gyógyikat. Vas okés, mert valami kímélőbb fajta, állítólag még a szokásos székrekedés is alig fordul elő. Ez nekem jól jön. :roll:
A di--izét is kiváltattam.Na mondjuk nemtom a doki hogy gondolta, mert 20 db van bent, nekem meg 4x1et kéne szednem, vagyis csak 5 napig elég. És utána? :shock: Mert csak 2 hét múlva megyek hozzá.
Ja..valki...izé. Mg-ot mennyit lehet egy nap bevenni? Én most magne b6 helyett Béres Mg+B6 tablettát szedek. Egy tabliban 250 mg Mg van. Az van ráírva a dobozra hogy napi 1 tabletta ajánlott. Terheseknek lehet többet is? :roll:

Pandácska:igazából nem is tudom mennyit keményedek. :oops: Tudom hülyén hangzik, de nem tudom megkülönböztetni. Merthogy fájni egyik sem fáj és nincs félperces. Van amikor pl érzem hogy feszül a méhem, meg a hüvelyem, de a pocim nem kemény. Van olyan is mikor egyáltalán nem érzem hogy a méhem összehúzódna a hasam mégis beton a gyomromat is beleértve. Lehet hogy ezek csak Lili forgolódásai. De olyan keményedés, ami tuti az, az nem olyan sok. Napi 4-5, fájdalmatlan és pár mp-es. Közben utánanéztem a neten is a gyógyinak, ahogy Lego is írta adjék lazítónak. Különben ezekkel csak egy a gondom, No-spa seduxen meg hasonlók, hogy ha simaizomlazító, ok hogy oldja a görcsöt, de olvastam, hogy a méhszájat is lazítja. Akkor most mi van? :? Kevesebbet kéne olvasnom, mi? :lol:

Különben épp hajnalban beszéltem meg lilivel, hogy ő vagy valami keleti harcművész lesz, vagy lakberendező. Csakhát az én belső szerveim ott jók ahol vannak, funkciójuk van, szóval jó lenne ha nem próbálná meg átpakolászni őket máshová. Kreatív kiscsaj. :lol:

Na elég is volt belőlem, megyek öltözni. Temetésre kell mennem. :?

Kép
móni86

Lafi! Nagyon örülök,hogy jobban vagy!!!! Szerintem nem lesz baj! :D

Na, ma vittem teszt reggelis pisit a védőnőnek. Ettem 2 zsemlét, megy 1 pohár tejet.
Fehérje nuku, cuki viszont megint van 100 mg/dl, azt mondja a védőnő,hogy ez 2 keresztes. Holnap újból kell vinnem.

Igaz,hogy tegnap elég későn benyomtam a Vince meghagyott fél banánját, de nem hiszem,hogy ez baj lenne. :roll:
Vendég

Pandikám! :) Sok sok rengetegsok folyadék!!!!!!!!!!!!!!! Meg amelyik oldal fáj, másikon feküdni, azon NEM! Nem Uhzták meg a veséidet??? Nem ártana... Bár kórházban nekem is megnézte a dokim és hát össze sem hasnolítom inkább a 4Ds csajsziéval... :? :evil:

Kép
Kép
sleepin

Blongyi, nem értem miért van cuki a pisidben :shock:

Csak hogy fokozzam a gyógyik miatti remgésem előjött a migrénem!Éljen.Most dögrováson vagyok...
Vendég

Én sem tudom Lafi! Tuti,hogy azért,hogy legyen min idegelnem magam :lol: Ha jól olvastam a neten,akkor valami gubanc van a vesémmel.

Nem akarom félvállról venni, csak emléxem egy kolléganőmre, aki olyan 89-90-ben volt terhes és neki is mondták,hogy 3 keresztes a cuki a vízeletben, nem csináltak akkor semmit vele. A gyermekei egészségesek.

Mivel a doki azt mondta, hogy igyak keveset, ezért keveset is iszom, pedig néha porzik a vesém :oops: :shock: Megpróbélok többször kicsit inni, hátha javít a veseműködésen....
Vendég

Ja, migrén. Melegfront jobbról, hidegfront balról, ne is csodálkozz rajta. :evil:
Vendég

Blongyi, a múltkor bemásoltam ide, miért lehet keresztes a pisi, asszem ott is ezt írták, hogy a terhességnél nem befolyásolja a gyereket, de utána ki kell bvizsgálni.És vesét írtak....
Vendég

No, ezért lenne jó minden évben elmennimegy teljes kivizsgálásra,én kb. 5-8 éve voltam. :oops: Persze a vérnyomim miatt azóta voltam szemészeten meg EKG-n is.... :lol:
Vendég

Blongyi ez a cuki tényleg aggasztó. :? De gondolom a diabetológiából meg eleged van....
Figyelj oda nagyon.

Erről jut eszembe...POCOK! Neked nézték a cukrodat?Minden rendben van,volt vele?????

Konkri
Sikerült vevőt találni a babakocsira???Vagy nem foglalkoztál vele????

Móni
Szedd csak ügyesen a gyógyszereket!A Diaphyllin a méhszájra nincs hatással,nyugi. :wink:

Vörösbegy
Mi volt a dokinál???????????????????????????????????? :?: :?: :?:
Vendég

sziasztok csajok! képzeljétek úgy néz ki, hogy ma megjött:) 4 és fél hétre. remélem rendbe jönnek a dolgok odalent:)
Vendég

Sziasztok!

Még nem volt időm mindent visszaolvasni de igyekszem.

Ma reggel kijött egy kis herpesz a számon. Mindig is volt herpeszem, amióta az eszem tudom, de most félek.... A dokim múltkor azt mondta hogyha most fog kijönni, nem ártalmas a babára, tudtok erről valamit? 31 hét közepén vagyok. :? szörnyen félek....

Írjatok, hogy milyen infótok van erről, vagy esetleg voltatok e ilyen helyzetben?!
denni

Sziasztok!

Denni: az ajakherpesz nem ártalmas a babára. Nyugalom. Úgy tudom, akár zoviraxot is kenegethetsz rá naponta 2-3 alkalommal, csak ne nyalogasd le. A másik nagyon jó dolog az aperisan gél (elvileg szájban kialakuló gyulladásokra jó, de terhesség alatt jobb, ha nem kenegeted a szádat belül, viszont a herpeszre kenegethetsz óvatosan), ami baci, gomba és vírus ellen is hatásos. A gyógyulás folyamatában (amikor már leszáradt a herpeszed) hasznos lehet a neogranormon vagy a sudocrem.

Kép
kona

kona: köszi a vélaszt...zoviraxot használtam régebben, végül már nem is használt.... úgy döntöttem ma bemegyek hazafelé a gyógyszertárba és veszek rá valamit
denni

Denni, nem lesz baj!A herpesz nem a szájnál veszélyes.

Baba nagyon örülök!Szépen helyrerázódsz majd!
Vendég

most olvasgatok a neten, és eddig leginkább csak arról írnak hogy a szájukon kijött egy pici herpesz és 1 héten belül elvetéletek

na szuper :evil:
denni

Konkri!
Igen Tatabányán fogok szülni.Kiváncsi vagyok nagyon milyen a szülőszoba.Szombaton 15 órakor lesz,bár az neked az esküvő miatt nem jó időpont.A kismama klubba,ahova járok,minden hónapba szerveznek szülőszoba látogatást.Nekem ez az utolsó lehetőségem elvileg,dec-be már nem valószínű hogy el tudok menni.
Lego,nekem jó volt a cukrom:5,18 volt.
Én is nagy súllyal születtem(4,10 és 59 cm),uh nem meglepő h nagy baba lesz.

KépKép
pocok81

Sziasztok!

Nem tudom,hogy mi van ,de állandóan éhes vagyok :? Ráadásul meg vagyok zakkanva a gyümölcs befőttekért, de ugye azt meg nem merek,mert cukrozottak. Valószínű,hogy szólok Apjuknak vegyen ilyeneket a diab.részlegen. Pont most kívánok olyanokat miket nem lenne szabad :evil:
Ma (csak kíváncsiságból) ráugrottam a mérlegre, fogytam 20 dekát. Ja, 2 napja nem voltam WC-n,mármint értitek...
Na, csak azt akartam mondani, hogy zabálhatnékom van. Ma valami lila hagymás dolgot eszem :lol:
Jövő héten megyek dokihoz, kérek tőle beutalót a diab-ambura (mert nemadott előzőleg,és kell),előtte megint telefonálok,hogy meddig van bent a főorvos asszony, mert most meg nehogy az legyen,hogy hazamegy 11-kor,mert úri kedve úgy tartja. Odamegyek 10-re,mert már tudom,hogy addig értekezik. Azért qrva jó,hogy egy kinylílt máhszájas, veszélyeztetett terhesnek ott kell ülni min.2 órát. :twisted:
Vendég

sziasztok!
most estem haza...minden rendben, méhszáj továbbra is 2000...mondtam, hogy elég sokat keményedek...pihenjek többet és 3x1 magnerot...
többet pihenni 2 kisiskolás mellett...hát persze...
visszaolvasni csak később tudok, mert megyek vacsizni :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Helloka!
Vörösbegy: legalább nem nyílt tovább. Egyébként azon én is elcsodálkozom,hogy a dokik azt hiszik,hogy semmi más dolgunk nincsen csak pocakot növeszteni :roll:

Egyébként azon filóztam,hogy egyáltalán 2 zsemlében,meg mondjuk 3 deci tejben összesen van-e 100 gr.cukkedli??? :roll:
Vendég

Blongyi, nincs, max 40 gramm.

Vörösbegy, azért próbálj pihizni, tudom, nehéz...

most kezdek feléledni, egész eddig fájt a fejem....kész voltam ma, ja és ami igazán tecccccik vérnyomim 90/50!!!!!!!!Kész vagyok,már nem követem magam, most akkor alacsony vagy magas?
Hát még jó hogy megyek a kedvenc belgyógyászomhoz mint diabetológiára és megkérdem most akkor mi van....mert az új gyógyik vérnyomi csökkentők, hogy most szedjem-e a dopegytet amit korábban szedtem nyomicsökkentőre, mert azért ez már alacsony....a mai legnagyobb 119/72 volt.
Vendég

na most van ki a hócipőm: 146/78!!!!!!!!!!!!!!!
Jézus, mi van itt:Ennyire ingadozik ma?Nem értem. Tény, iszonyat szarul vagyok/voltam de most megint vagyok hogy fél órája megint bevettem a gyógyit..............
Vendég

Lafi! Ne izgulj!!! Max.csökkenteni fogja az adagodat Dopegytből, mondjuk 2x 1/4-re :roll: Nem tudom. Az a baj ezzel a vérnyomival,hogy miután megszültünk utána is kell egy darabig szedni. Legalábbis ezt olvastam más fórumon is,meg ha jól emléxem az M.Csákány doki is írta. Aztán meg fokozatosan kell leállni róla :?

Akkor honnan a francból lett belőle 100 gr cuki???? Tegnap az éhgyomri normál cukis pisi volt. Na, ezzel lesz tele a bugyrom... :lol: még egy dolog lehet,hogy a barack befőttes üveg nem volt steril :D

No, látom,hogy mikor írtál....remélem,hogy azóta jobban vagy!!!!
Gondolom,hogy most új a szervezetednek a gyógyszer, ezért is érezhete dígy magadat.
Vendég

most már helyreálltam....hát egy jó fél óra kell hogy rendben legyek a gyógyi után....és a pulzus 140...szóval akkor szarul vagyok, de fél óra elteltével szépen lemegy a nyomi is 110/70-re és a pulzus is 100-ra. Szóval "csak" fél óra szenvedés...
Vendég

Blongyi, nem értem, hogy hogy lett belőle 100 gramm?Ezt most mondták neked vagy mi van?Nem értem...mert az kb 40 gram.
Vendég

Fél óra szenvedésből , az sok. De hála az égnek hamar beáll a vérnyomid. Biztos vagyok benne,hogy bekavarnak neki az új gyógyszerek is. Nálam már akkor is ingadozás van, ha nem ugyanabban az időben veszem be a gyógyszert :roll:

Nem tudom mi van. A védőnő belerakja a tesztcsíkot, és kinyomtatja az értékeket. Minden normál ill.negatív, kivébe a cukrot: ott van egy csillag és egy érték 100mg/dl. Na, most az egész pisi nem volt egy deci :oops: úgyhogy becsorgattam az egészet. (elejétől a végéig) :oops: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Na most jutottam babanet közelbe, ma egész nap hajtás volt, és este még vacsit is csináltam, jó pöcsölőset, én sem vagyok normális:)

Nem tudom már ki kérdezte (elég felületesen olvastam vissza), de én biztosan rendeltem szoptatós párnát! Engem is hívtak, hogy kifogytak, de igérték hamarosan... Remélem meg is jön, mielőtt megszülnék :D

Csajok! Szerintem ezek az uh-os mérések nagyon csalókák. Abból gondolom, h az egyik barátnőm múlt szombaton megszült. Koraszülés lett, 2.50-nel született a baba, jól vannak, minden oké (hála az égnek), de neki kb. 2 héttel a szülés előtt az uh-on már 3 kg-os gyereket mondtak. Tehát, hogy már szerintük akkor 3 kg-os volt :!: Aztán megszületett a kis Dorka és rácáfolt, mert csak 2,50 lett. Így én már nem igazán hiszek ezekben az eredményekben.

Blongyi: a méhszájam állapotát "számszakilag" én sem tudom! Csak azt, h még zárt, hála az égnek!

Konkri! Jó pihenést a holnapi naptól!!!!

Móni: ne haragudj, de biztos, h ennél az orvosnál akarsz maradni?? Csak azért, mert a párod nála született?? Azóta már eltelt x idő, és ő nem valami toleráns, ha jól értelmezem! :?

Baba: remek hír!!! Örülök az örömödnek!

KépKép
Kép
sagi1

jó reggelt!
na most visszaolvasok frissen ébredve...napok óta most először végigaludtam az éjszakát, semmi lábikragörcs, semmi forgolódás és még pisilni se keltem fel :lol:

Blongyinka! nem nyílik tovább a méhszájam...nincs is nyilva...2000 már a 18. hét óta...igen, könnyű egy dokinak azt mondani, hogy pihenjünk :lol:
sajnálom hogy megint valami gond volt a pisiben, ez valóban veseelváltozásra utalhat...ha nem múlik el a szülés után, ki kell vizsgáltatni...

Mazsolasyl: szerencse, hogy anyukád ilyen aranyos és tud ennyit segíteni :lol:

Baba! nagyon örülök, remélem ez azt jelenti, hogy minden rendben és a szervezeted gyorsan regenerálódott, így talán a lelkednek is könnyebb lesz picit, hiszen hamarosan próbálkozhattok!

Boo! ha olvasol minket, hogy vagy? írjál néha? leleteid? férfiak? :lol:

Lafi! de jó hogy már alig keményedsz...és már a kóválygás :lol: is szűnik...milyen otthon? :lol:
amúgy meg valóban frontok jönnek, frontok mennek...tegnap mikor vártam a dokimra panaszkodtak a nővérek, hogy még a sima nőgyógyászati osztályra is kell tenni gyermekágyas anyukákat, mert annyi kismami jött szülni :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok!

Vásárolgattam tegnap este,későn értünk haza.Nézte vki a dr House-t???Kiccccccccsit nem értettem... :shock: :shock: lehet csökkent a felfogási képességem amióta gyermekem lesz. :lol: :lol: :lol:

Vörösbegy
Szper a 2000.Csak így tovább kb a 38.hétig. :wink:

Baba
Örülök,hogy írtál.Remélem helyreáll a szervezeted gyorsan és lelkileg is rendeződsz!Sok sok enerdzsiiiiiiit küldök!

Lafi
Ez azért nem lehetett kellemes...90-ről fel majdnem 150re.... :shock: Szegénykém.És most tudja az ember,hogy kell-e a várnyomicsökkentő vagy sem.... :evil:
Remélem most már jobban vagy!

Pocok
Csak elgondolkodtam,hogy mi lehet a nagy súly mögött,de szerencsére cukid jó.Lehet elszámolták és mikulásra jön a bébi. :wink:
Vendég

Denni
Nekem is volt herpeszem...kb 2 hónapja,viszonylag hamar elmúlt. Sokkal fogékonyabb a szervezet terhesség alatt különböző bajokra.Nekem pl életemben eddig ez volt a 2.herpeszem. Ne aggódj,nem lesz tőle semmi baj!
Vendég

Lego, néztem. Annyi volt, hogy az egész film arról szólt, hogy álmodik....a végén pedig magához tér és akkor veszi észre, hgy a lött sebet még nem látták el, szóval még csak a végénm kezdődött maga a műtét.

Most akkor én nem aludtam...Vörösbegy te végigaludtad, én meg szenvedtem....mintha nem kapnék levegőt, hörögtem, horkoltam és fájt a tüdőm, mintha nyomnák....most meg erre anyám rátett egy lapáttal, már hívott reggel....hát jól le is csesztem, hogy akkor hívjon otthonin ha a mobil be van kapcsolbva, mert ha az ki van kapcsolva, alszom....most totál fáradt vagyok és a migrén is tart még. :evil:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?