Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajok, majd átadom neki is :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes
Ahhoz, hogy elküldjön a doki ilyen vizsgálatra, kér előtte spontán próbálkozást egy ideig? Én szeretném tudni, hogy minden rendben van-e, de attól tartok a magándokim kiröhög.

Kép
Kép
nati80
 
 


nati:
Hát igazából nem tudom.. Szerintem egy próbát megér mindenképpen, hogy megkérdezd tőle. Normális ciklusod van?
Mióta is próbálkoztok?
Egyébként hová jársz dokihoz? Mármint a magánod hol praktizál?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

 
 

Nati! Ha kiröhög keressél másikat! Te fizetsz a szolgáltatásért, ha azt kéred kivizsgálás, akkor kivizsgálás!!!! :):):):):) Nincs mese! És ne hagyd hogy: na várjon még egy évet, és ha utána se sikerül jöjjön vissza......stb stb....NEM! Mert rossz hormonokkal és működéssel még egy vetélés is lehet, amig nem "egészséges" a szervezet, legfőképp a hormonháztartás, addig kár is nekifogni! Menj el!!!! Én is most megyek kb egy hét múlva!

Pusszancs!!

Nyusz
nyuszifülû
 
 


de jo Nati,mert valami én is ilyet tudok(olvastam ) a hőröl hogyha a fenti tartományban ingadozik az nem baj!!!!!!!!

magdolnám hallod ezt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

nyuszika neked mi a véleményed rerről??????

mano
manocska2008
 
 


Nati:
Igaza van Nyusznak! :) végül is magánorvosod, fizetsz is neki, hát hagy legyen már az ,amit te akarsz! Nem egy költséges vizsgálatot kérsz, csak egy vérvételt! Szóval, csak ilyen határozottan, mint Nyusz, és akkor menni fog! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Na csajok most lépnem kell, a Caca felébredt, úgy hallom éppen az ágyát készül szétbontani....

Este jövök a hírekkel!

Pussz!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes
Mi még nem próbálkozunk. De erről már írtam, szombat óta többször. Sőt, most ez van nálam az aktuális témák között. A ciklusaim: az eddig nem működő oldal 28 nap, a talán működő most van kb 33-37 lesz. Most volt, ha minden igaz pé-m a 21. cnapon.
Magándokihoz járok, de ő sajnos már nem vállal szülést, így azt mondta arra ajánl majd egy szülészt. Nem akarok dokit váltani, mert nagyon jó szakember, ő műtött 2001-ben.
Rákszűrésen most voltam, mindent rendben talált.

Kép
Kép
nati80
 
 


Szia Nyusz! ne haragudj nem is néztem ki írt. Ne haragudj!!!
Üdv

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!!!

Új vagyok itt teljesen, este próbálom visszaolvasni az összes oldalt,ugyanis mi is nagyon szeretnénk kistesót!!!!!!!!

Jelenleg van gy csöpp 1 éves kisfiam és múlt hét óta kezdtük el a próbálkozást tesóka ügyben! Szorítsatok!!!

Mindenkinek puszi!

Örülök, hogy vannak sorstársaink:)
esztimokka
 
 


Eszti
Üdv a csapatban. Szeretettel látunk.
Van valami amit csinálsz annak érdekében, hogy szülessen kistesó? A hancúron kívül természetesen. :D
A kisfiad könnyen összejött?
Mesélj még magadról.

Kép
Kép
nati80
 
 


Üdv Eszti!

Hő?? Az szuper!!! Ha nem megy a cover line alá! :) De ez még simán egy trifázisos görbusz eddig.....:):) Nincs drasztikus csökkenés! EGy-két tized fok belefér :)
nyuszifülû
 
 


Nyuszi
Kinek a hőjéről beszélsz? Vagy csak úgy általában?

meg tudnád nézni az enyémet? ma töltöttem fel.

Kép
Kép
nati80
 
 


ugye nekem válaszoltál :wink: hehe.akkor megnyugodtam hogy ha egy kicsit mozog a felső szakaszba az nem baj.mert Natasa azt irta hogy akkor nem jött létre a beágyazódás....hurrrrrááá ettől jobb a kedvem.

helló Eszti!!!!!!

üdv itt nálunk kivánom hogy hamar legyen kistesó :lol: :lol: :lol: .

mano
manocska2008
 
 


de lehet valaki görbéjét elemezted?????

mano
manocska2008
 
 


Manocska
Én teljesen hülye vagyok. Össze-vissza olvasok, válaszolok.
Írtam, hogy néztem babás görbéket és ott is volt ingadozás, de az átlag fölött maradt végig. Tehát, ez neked még megnyugtató. Nekem is.
Szóval általánosságban írta Nyusz, de neked szánta a választ. Bocsi. :oops: :oops:

Kép
Kép
nati80
 
 


irgum-burgum hol vannak a többiek?????

igen Natasa megnyugtató meg hát logiku is mert azt olvastam hogy még ha valaki sokat forgolodik az ágyban az is okozhat ilyen apró hőingadozást!!!!na csak ne essen le ez a hő mert cudar ideges leszek!!!!!!!! :wink: .már én nem tudok ezért a hónapért sokat tenni,csak várni és várni :lol: .de igy hogy annyira nem vagyok izgibe az idő is gyorsan telik!


mágnest várjuk este mert ma ő van dokinál!!!
Jenny,csubi????merre vagytok???????

mano
manocska2008
 
 


Manocska
Én itt vagyok, csak tanulgatok közben. Most csináltam meg a második gyertyaégetést. De most megúsztam tűz nélkül. Okos voltam és a csonkot nem akartam elégetni. kettévágtam, hogy megnézzem mi gyűlt fel benne. Valami finom ragacsosabb por. Olyan mint a sebhintőpor csak a színe más. Fene tudja, hogy az most valami méreganyag volt, vagy trükk, de előtte nem volt benne. Tegnap sem.

Kép
Kép
nati80
 
 


:) Hol vannak a görbék? :):) Manócska a tied?? AGyba-főbe elemzek!! Lehet hülyeséget! hihi!!!
Nati a tieden azt látom hogy jó helyen vagy most, maradjon is fennt!!! Ha elkezd le fel ugrálni (cover line fölé/alá) akkor anovus ciklus :( . De sztem fennmarad!!!
Asszem márti görbéjét néztem..... :)
www.babatervezok.otthona.net itt még olyan görbe is van hogy leesett a hő a luteális fázis végén!!! Meg még egyéb érdekességek!

Érdekességképpen:
Ez az októberi görbém: Pé: 27-ik napon! előtte 21-en próbálkozott, de az ovu teszt is neg volt. Már napokkal ezelőtt kiszámoltam, hogyha a 27-ik napon volt pé (vagy olyasmi), akkor +14 nap a luteális fázis, akkor a 41-en megjön, és tessék. Másnak ilyenkor már megjön. A reggeli hőleesés meg egyértelmű mensi jele

Pussziiiiiii
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 93600_.png
nyuszifülû
 
 


Nyuszi!

Köszi az elemzész én is így gondoltam. A tied tankönyvbe illő. Mi volt a 21.cnapon? Miért volt olyan alacsony a hőd? A 27.cnapon csináltál ovu tesztet?
Mi van, ha nekem nincs pé után 14-16 napom? Az mit jelenthet?

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok csajok!

Mágnes, gyönyörű a kiscsaj!!! Meg van a prototípus asssszem :lol:
Manócska, most olvastalak :) szóval akkor nem gáz a minimális hő csökkenés
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 93600_.png

Holnap megyek nődokihoz. Remélem jól megvizsgál és találni fog valakit még :lol: ha nem, akkor elmondja a doktorbácsi, hogy mi a következő lépés, mert már egy ideje várunk a picire. Annyira izgulok!
magdolnam
 
 


Magdolnam
Én is utána néztem még egy kicsit és az átlag feletti min ingadozásból még lehet babás görbe. Holnap miért mész orvoshoz? Ha babád van még nem fogja tudni, de ha erősen megvizsgál az baj lehet. Nem?

Kép
Kép
nati80
 
 


magdolnám!!!miért mész dokihoz????elvileg 16-án kell megjöjjön,miért nem vársz addig????????

felrakom a görbémet de ez a k.....va gép még nem jelölt pé-t.

mano

várom a válaszokat mert én nem értek hozzá!!!!! :(
manocska2008
 
 


Alaposan inkább :) szerintem max uh lesz. Igen holnap megyek, de iszonyúan izgulok :(
magdolnam
 
 


manocska2008
 
 


szóval azért, mert már ez volt a2.clostys hónapom, ami elég durva hormon szerű gyógyszer, amit folyamatos vizsgálat mellett lehet max 3 hónapig szedni. Aztán 3 hó kihagyás, legvégső esetben még 1 3 havi kura adható. Mivel nincs pe-m, ill pajzsmirigyes/cukros vagyok, így nagyon nehezen jön össze a baba :((((
magdolnam
 
 


Manocska
Szerintem a 10. napon volt pé-d, mert utána gyönyörűen megy felfelé a hőd. A pé nagy hővisszaesését nem mindig lehet észrevenni, bizonyíték a pé-re a tuti hőemelkedés.

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnam
Ezt eddig nem is mondtad! Szurit is kaptál? Ami megrepeszti a tüszőt? Mert szerintem volt pé-d és a hőd is megy szépen felfelé. Egy tökéletes görbéd van!!!
Cukorbeteg is vagy, vagy csak magasabb a cukrod az átlagosnál?
Mennyi idő után adta a doki a closty-t?

Kép
Kép
nati80
 
 


ovus fájások pénteken voltak meg szombat reggel.de szombat reggelre már megmozdult a hőm egy kicsit felfelé!!!!!!amugy nagy jelentőséget nem tulajdonitok neki,csak ha már elkezdtem a kiváncsiság hajt :oops: .majd látjuk a továbbiakat :wink:

mano
manocska2008
 
 


Pontosítok!Inzulinrezisztenciám van, cukorhajlam, kicsit magasabb az érték, de nem kóros. Kül.dokikhoz jártam, akik semmit nem adtak.... aztán 6 hóra találtam ezt a dokit, aki felírta, de nem volt hajlandó ellenőrizni. Így dokit váltottam és holnap talizom vele. Tehát nem kaptam tüsző repit :(
magdolnam
 
 


Magdolnam
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy ember minek megy orvosnak, ba b... az egészbe és lesz... , hogy te gyereket akarsz. neki nincs kedve kétnaponta uh-t csinálni. Olyan nehéz jó orvost találni. nem? Én ezért nem szeretnék váltani. Igaz, hogy a családunkban van egy specialista, akihez tudok fordulni, ha gondom van, de mivel nincs most TB-m így oda sem akarok menni. Nem szeretnék jövőre milliós csekket kapni az ellátásért.

Kép
Kép
nati80
 
 


7 nap telt el a ovu-d óta. Még az orvos sem fog látni semmit, uh ide vagy oda. Még nem láthatja. De azért szurkolok, hogy valami jó mégis legyen. :D

Kép
Kép
nati80
 
 


hát még én milyen mérges vagyok az ilyenekre, csak ha tudnád, hogy mennyi lóvét költöttem erre (6számjegyű) Sajnos más orvosoknál is hasonlókat tapasztaltam.
magdolnam
 
 


Tudom :( De olvastam fórumokon olyat, hogy volt akinek már látták... Nem tudom... szuper éles látású fazon lehetett
magdolnam
 
 


Nem szuperéles, csak nagyon tapasztalt és felismeri a petezsákot?. vagy mi is van amit észre tudnak venni korai terhességnél?

Kép
Kép
nati80
 
 


azaz
magdolnam
 
 


Sziasztok!!

Röviden magamról. 2 éve vagyunk házasok a párocskámmal és Barnabás kisfiunk hétfőn volt 1 éves. (Majd ha lesz időm készítek én is vonalzót).

Ő nagyon könnyen összejött, márciusban kezdük el tervezni, hogy a következő tanévben már valószínűleg nem fogok tanítani, mert nagyon szeretnék gyerkőcöt. Rá egy hétre kiderült, hogy már 9 hetes terhes vagyok!!!! Nagy volt a boldogság!!!! Annyira elsaladt az idő a frasanggal, hogy fel sem tűnt hogy kimaradt a menzeszem, csak mikor egy óraszünetben elájultam, akkor kezdett gyanús lenni a dolog..

Mi vagyunk a világ legboldogabb emberei. Nem gondoltam, hogy tudok még valakit ennyire szertni, mint a kisfiamat.

Eltelt egy év és újra felébredtek bennem az ösztönök, nagyon szeretnénk kistesót!!!

Félretéve e romantikát, a múlt hét óta a nyákot figyelem és vettem egy törpemikoszkópot, azzal vizsgálódom. Hőmérsékletet még nem mértem, de holnaptól elkezdem, hogy köv hónapban flottul menjen minden.

Szegény párom kivan, mert múlt hét szrda óta minden nap akciózunk:)
...bár azért annyira nem kell sajnálni..
Nem tudom meglett-e az eredménye, holnapután tesztelek! Szorítsatok!!!!

Még utánaolvasok ennek a méricskélésnek, addig is puszi!
esztimokka
 
 


Eszti
A mérést elmagyarázzuk neked. Amit én tudok:
Mindig ébredéskor szájban, vagy vaginában kell mérni, mindegy milyen hőmérővel. A digit tovább kell benntartani, mint amikor csipog, nekem utána mindig 0,1 fokot nő még a hőm. Ügyelni kell, hogy kb ugyanakkor mérjed. Pisilni se menj ki előtte. 5 óra alvás kell minimum. A hőt grafikonon vezetni kell. Ilyet találsz ciklus.hu, fertilityfriend.com. Nem kell aggódni, mert eléggé cikázik a görbe. Pé akkor van, ha a hő az addigiakhoz 0,2-0,4 fokot leesik (ez még nem elég pé-hez) és után az addigi átlagod fölé emelkedik. Ha megnézed az én görbémet ma tettem fel valahol az előző oldalakon, látod mire gondolok.
Ha van kérdésed, tedd fel nekünk.

Elég, ha 2naponta akcióztok. Ellustulhatnak a kisfickók. :D

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!

Na bekukkantok, hogy lássátok, itt vagyok ám én is! :)
Sajna reggeles vagyok, és a buszozás, bolt, kajakészités, már este is van, mire leülök a gép elé. Aztán elálmosodom ebben a hülye időben, apa is hiv, hogy csicsizzunk egyet. :D
Annyit irtok mindig, hogy mire elolvasom, elfelejtem, kinek mit akartam válaszolni.
Arra emlékszem, valaki kérdezte, hol lehet még görbét vezetni.
Én ezeken vezetem: ciklus.hu, wunschkinder.net, mynfp.net, fertilityfriend.com
A 2. és 3. német nyelvű.

Eszti üdv itt nálunk!
Mágnes, nagyon tündér a pici lányod!!!

A görbémet majd akkor teszem fel, ha már bejelöli a pé-t, bár én tuti tisztában vagyok vele, hogy 12. napon éjjel vagy másnap hajnalban volt, mert 13. nap reggelén volt egy kis vérezgetés, és akkor szűnt meg az iszonyat hasfájásom is.
Na de majd meglátjuk a programokat.

Aki a táblázatban szeretne szerepelni, most irjon, mert estefelé frissitem.
Pussz!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny
Én kérdeztem a görbe vezetés. Köszi, csak az a baj nem tok németül.
Ha leírod, hogy kell regisztrálni, elkezdeni a görbét, akkor nagyon hálás leszek
Köszike

Kép
Kép
nati80
 
 


Jenny, jelentős eltérések vannak a számítások között?
magdolnam
 
 


erre én is kíváncsi volnék

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnam itt vagy? beszélgessünk! Már belefáradtam ebbe k.... sok számba, átlag, szórás, standardizálás, már elegem van!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


www.wunschkinder.net -en kezdünk.

Először kattints a registierungra. Ott beirod a neved, meg az email cimed, meg a születési dátumod. (csillagos mezők)
A lap legalján be kell jelölni, hogy elolvastad a szabályokat, (forumsregel) és rákatt a registierung gombra.

Az email cimedre megkapod a jelszavad, amivel ezen az oldalon be tudsz lépni. Tudod: Login: neved, Password: jelszó, amit kaptál

Ha beléptél, akkor rámész az Interaktiv alatt a Temperaturkurve feliratra.
Ott beirod az első ciklusnapod dátumát, és azt, hogy miben méred, einheit: Celsius
Ok gomb

Minden napon beirás után a lap alján le kell okézni, vagis elmented a Daten speichern gombbal. Ezután automatikusan tovább ugrik a következő napra.

Kurve ansehen: ekkor adja be a görbét az adataid alapján.

Kép
jenny29
Mór
 
 


helló lányok!!!

bekukksiztam :lol: .Eszti hát szurkolunk ezerrel!!!! :lol: :lol: .a kiskatonákról azt olvastam hogy ha apának nincsenek ilyen gongjaik(tul lassú vagy kevés)akkor lehet akár naponta is akciozni :D :D :D ja és kislányra is nagyobb az esély!!!hehe mi kislány szeretnénk!

várjuk mágnest izgatottan mit mond neki a doki! :oops:

helló Jenny örülök hogy hazaértél :wink: .

mano
manocska2008
 
 


Minden nap ezeket lehet beállitani:

Temperatur: hőmérséklet
Messzeit: az idő, mikor mérsz
Geschlechtsverkehr: szexeltél-e aznap?
Blutung: mensi, vérzés (schmierblutung:kevés vérzés)
Zervixschleim: méhnyaknyák : cremig: krémes, klar: tojásfehérje, spinnbart nem tudom :oops:
Muttermund: méhszáj, geschlossen:zárva, geöffnet: nyitva
Mittelschmerz: ovus, vagy mensis fájdalom
Medikamente: gyógyszer
Besonderheiten: megjegyzés


A pé-t kb. a 17-18. napomon szokta bejelölni. Nekem 27-28 napos a ciklusom.


Ha új hónapot kezdesz vezetni, a Neue zykluskurve anlegen-hez be kell irni az új mensi első napját.


Remélem boldogultok, jobban nem tudom elmagyarázni, nem vagyok egy nagy németes. Bocsika!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Szia Manó!!!!!!! :lol:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Ja igen, a 2 németes oldal között asszem 2-3 nap eltérés van, de sztem a wunschkinder a pontosabb.
Egyik a 14-15-16. napokra jelölt be egy sávot, a másik a 18. napra, de akkor marha kevés lett volna a luteális fázis. Ja, a ciklus.hu meg 12. napra tette ugyanabban a hónapban.
Szóval okosodjon ki az ember.
Amit Fülike szokott mondani: Az ovu teszt a legbiztosabb!!!!!!! :D

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok Csajok!

Hát csak kapkodom a fejem, hogy milyen profik vagytok! Egy hőgörbe itt, egy vonalzó ott...

Jenny: Igen, én is holnap megyek nődokihoz, már nagyon be vagyok sz.va, mert nem voltam már egy éve, de most mindent a cél érdekében!

Szia Eszti!

Pumukli
pamukli
 
 


Jenny
nagyon köszönöm, elég pontos volt a leírásod. A pé-t automatikusan beírja? mert nekem nem csinált semmit. Azt is külön valahol elemeztetni kell?

Manocska
nem is tudtam! Akkor minden nap fogjuk csinálni, ha belevágunk. Legalább pé körül minden nap. Az a tuti.

Szia Pumukli

Kép
Kép
nati80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?