Új privát üzeneted érkezett!

Encsike,
Lehet, hogy én a helyedben csak fogadást tartanék. Pontosabban a magam helyében is. :D Nálunk csak az volt, és áldottam józan eszemet utólag. Ha már a polgárinál nem hallgattam rá. :wink:

Gyakorlatra vágyó mamijelöltek hajrá. Napi 4-5 pelenkázás, több óra Pál, Kata, Péter jó reggelt eléneklése, Brumik és Zsivük etetése, utaztatása vár bárkire, aki hajlandó megmászni érte a három emeletet. :lol: Előzetes tapasztalat nem feltétel. :D

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca, eztetszett!
Csak nehogy végül szavadon fogjunk, és egyszercsak egy pöttöm sem lesz melletted, mert bérbe adtad őket! :lol:
Egyébként é valahogy a szívem mélyén érzem, hogy egy gyerek vállalása mindent megér, mármint minden ilyen "kellemetlenséget". Sokszor úgy gondolom, hogy istenem, milyen sikerélmény ez meg az, és noha természetesen az, majd egy kisbaba mellett inden átértékelődik. Ezt mondták eddig sokan, és ezért gondolom. Ok, persze mondjuk nyilván egy diplomát meg egy gyereket nem lehet összehasonlítani, mert másfajta boldogságot okoz mindkettő, de már sokszor észrevettem, hogy akinek boldog, egészséges gyermekei vannak, azok valahogy maguk is olyan kiegyensúlyozottak, egészségesen látják a világ dolgait.

Lorva, ha jól emlékszem, neked van angolszakos diplomád, igaz? Akarod majd tanítani a gyerekeidet angolul? Mi a párommal szintén ismerjük ezt a nyelvet, és valószínűleg fogunk hozzájuk angolul is beszélni.
Vendég
 


Ósió,
Nagyon sokat gondolkodtam az idegen nyelv kérdésen és sokakat meg is kérdeztem, akik pro és kontra vélekednek. Én nem tanítom. Jól beszélek, ezt nem egyetemen tanultam, ott csak a maszlagot, hanem kint éltem, úgyhogy nem ez az akadály. Lehet, hogy egyszer majd igen, de szerintem most még nem jó ötlet. Majd inkább járunk ki Angliába és majd megtanulja. De a maciját azért Pinkynek hívják és van pl angolul beszélő busz, amivel játszik. Még a magyar is elég melós, pedig ő a jobbak közé tartozik.

Kép KépKép
lorca
 
 

 
 

Ósió,
Ja, még valami.
Minden pénzt megér. Csak az a veszélyes, ha valaki azt gondolja, hogy fáklyás díszmenet a gyerekvállalás. Akkor jön a csalódás, a depresszió és sokan nem tudják élvezni. Annyi szülőt látok, aki idegesen rángatja a gyereket, ordibál vele, elhanyagolja. :(

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca, ez valóban borzalmas.
Alattunk laktak két évvel ezelőtt olyanok, ahol volt egy kisbaba, de az folyton sírt, szegénnyel mindig ordibáltak! Egy kisgyerekkel!
Taknyos 18 éves lány szülte, és ennyire volt érett az anyaságra, hogy éjjel-nappal üvöltött, az a szegény baba meg megállás nélkül toporzékolt. Csodálom, hogy egyáltalán a gyámhivatal tudomására nem jutott ez, mert azon se lepődtem volna meg, ha valamely szomszéd feljelentést tesz.
Na, én egyszer helyreraktam, mivel heteken át nem tudtunk tőlük éjszaka aludni. Aztán eltakarodtak innét, hál Istennek azóta üres az alattunk lévő lakás. Albéreltek, és a tulaj elküldte őket, nem találta megbízhatónak, gondolom, őket.
Egyébként ez egy extrém példa volt, biztosan van másfajta rosszullét is.
Mondjuk, ez az érettségtől is függhet, és sok más tényezőtől is. Volt oylan ismerősöm, aki 19 évesen szült, és nem dobta el maga mellől a gyereket, nem lett depis, stb. Én elképzelni se tudom, hogy depressziós legyek...nem vagyok az a tipus.

Érdekes dolog ez a nyelvtanítás. Vannak gyerekek, akik nagyon hajlamosak gyorsan tanulni, és vannak olyanok, akik nem fogékonyak rá. Majd mindenesetre megnézzük, a mieink hogy fognak viszonyulni ehhez.
Vendég
 


A depresszióról csak annyit, hogy az én életvidám, depresszióra egyáltalán nem hajlamos barátném, szülés után elég sokáig volt az. Állítólag a hormonok... Úgyhogy semmiben ne légy biztos... :roll:

Le kell írjam, mert szépen elrontotta a mai napomat... Képzeljetek el egy életunt vénasszonyt, aki utálja a munkáját, és egy minden lébe kanál kikent kifent nyugdíjast, akinek - bár egész nap semmi dolga- nnincs ideje megvárni, míg én fizetek a pénztárnál. Kártyával szeretnék fizetni, de rossz a gép. Persze eddig jó volt, biztos az én hibám, fizessek kézpénzzel. Én vagyok a hülye, hogy kompromisszumkész vagyok. Be kell szólniuk a sorból is, meg a pénztárosnő, ahelyett, hogy elnézést kérne, kikapja az előkészített pénzt a kezemből, hogy ne szórakozzak már, ha van nálam kézpénz. Mert meg merttem jegyezni, hogy azért még egy próbát megért volna a kártyás fizetésem, és hogy marha segítőkész. Ezek után, szinte letolta a cuccomat a pultról, hogy tudja beütni a következő emberét. :evil: :evil: Utólag már okos vagyok, ott kellett volna hagynom a cuccost, és akkor szív mindkét nyanya. (persze lettek volna vétlen áldozatok is...) Többet be nem állok az ő sorába az biztos. És Isten ne adja neki, hogy csak egy kassza legyen, és pont ő üljön ott.
Régen nem húztam magam fel ennyire emberi bunkóságon, mint ma.
tabati
 
 


Úristen, bocsánat, természetesen készpénz... :oops: :oops:
tabati
 
 


Lányok, én inkább a boldogságban hiszek, különben megehetné a fene, hogy abbahagytam a gyógyszert! Az én környezetemben eddig még a mennyekben jártak azok, akiknek kisbabájuk született, úgy hogy én úgy gondolom, hogy a kisebb százelékú depresszió mellett azért egy babaszületés inkább boldogságot okoz. :wink:

Tabati, tudod, én ilyen kellemetlen eseteknél mit szoktam mondani magamnak? Egy perc elteltével azt, hogy az egész már csak történelem, múlt. És ez általában hatni is szokott, lenyugszom tőle. Megtrötént, oké, túl vagyok rajta, vége. Egyébként igazad van, nagyon sok bunkó ember van. Az embernek nem szabad hagynia magát, de sokszor csak utólag jön rá, mi lett volna a jó megoldás, de ott helyben nem jut eszébe.
Vendég
 


Jaj, Tabati, érted holnap kell akkor izgulni? :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Hű mekkora élet lett :D :D

Sajnos én azok közé tartozom akik általában utólag okosak. Viszont lehet ebből is tanulni és a kövi ilyen szitut sokkal okosabban oldja meg az ember. Történelem -ez jó :D :D :D



Lorca!

Tényleg nincs sok a manóink között :D

Hát igen, hatalmas, mint az anyja :oops: de ahhoz képest hogy 11 kiló mindenki azt mondják hogy nem kövér, hanem nagy :roll: :lol: 9 hónapos terhes voltam mikor apum beállított egy 74-es rugival hogy adjam majd rá a Ricsire, persze néztem rá kikerekedett szemekkel hogy hát ekkorában elveszik, de ő nyugodtan közölte hogy elefánt bébim lesz :roll: :lol: hát bejött :o ma már 86-os rucit hordunk :lol:



Csajok!

Akkor most védekezik egyáltalán valaki?????? :lol:


Ósió!

Szegény baba, jajj de sajnálom, mit élhetett át :cry: Az ilyenek inkább vetessék el vagy adják örökbe. Mennyi embernek nem lehet manója és hogy örülnének neki, borzalmasak az emberek :evil:


Tabati!

Ne mérgelődj ezen, hüle tyúkok :wink:



újra itt vagyok, közben vissza kellett altatnom a Ricsit
Én is megyek aludni, nagyon álmos lettem :roll:
Szép éccakát a leskelődőknek! :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


[quote="momi"]
írta:
momi


Csajok!

Akkor most védekezik egyáltalán valaki?????? :lol:





Ez jóóóóó!!! :lol: Az év kérdése!! :lol:
tabati
 
 


Momi!
Jelntem mi tegnap óta: NEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
znikusz
 
 


Momi, mi igen! Zoknikában szeretkezünk! :o Már csak a napokban említett dolgok miatt is. 8) De újévtől fordul a kocka...
Vendég
 


Sziasztok!

Hogy vagytok?

Tegnap kicsit zűrös napom volt, úgyhogy most olvastam vissza mindent...

Néha én is meglepődöm hogy némelyik ember minek vállal gyereket. Nem is olyan régen álltunk valahol a pénztárnál és mögöttünk meg egy "család" apa anya gyerek. Aztán a gyerek kért valamit az anyjától, az meg azt mondta neki hogy "hagyjál már, elgem van már belőled" aztán odafordult a férjéhez és annak is jó hangosan elmondta hogy ő már nem bírja ki a kisfiút (lehetett 5 éves) és hogy vigyék el a nagyszülőkhöz mert már annyira utálja :? Kicsit meglepődtem rajta... Nem tudom elképzelni hogy valaha is igy viselkedjek egy gyerekkel, nemhogy a sajátommal... na mindegy

Képzeljétek, tegnap szeretnék indulni hazafelé munka után, de a kocsim úgy dönt hogy ő nem :) Úgyhogy abban a szuper időben kellett vontatgatni meg hasonlókat, de mivel nagy a forgalom először haza kellett jutnom valahogy (nem volt egyszerű a X. kerből Tárnokra) de megoldottam :)

Szerintetek mitől van az hogy tegnap szúrkált a hasam, főleg amikor leültem vagy hajoltam akkor olyan volt mintha valami lenne a hasamban... aztán este zuhanyzásnál meg ilyen átlátszó, de kocsonyásabb(nem nyálkás) valami jött ki... :? (nem is szexeltem már vagy 4 napja mivel kórházban a vőlegényem, szóval biztosan nem az volt :) Bár azóta nem fájt semmim.

Bocsi ez kicsit hosszúra sikeredett...
encsike87
 
 


Encsike, nekem bizonyos esetekben megvan a véleményem az ilyen és ezekhez hasonló szülőkről. Én például azt se értem, hogy minek kell egyáltalén akár pár hetes kisbabát cipelni a bevásárlóközpontokba, akár pár éveset cibálni, akinek már egyébként is van egy kis esze észrevenni, mi folyik körülötte. Ezerfajta dolgot lát, mindegyiket szeretné, ha meg nem kap vagy csak egyet, persze, hogy toporzékol. Mert okvetlenül cibálni kell a gyereket is a bevásárlásra, mert nélküle nem megy? Maradjon otthon az egyik szülő a gyerekekkel, a másik meg vásároljon be.
Az is idegesítő, mikor valaki viszont nem képes szólni a rosszalkodó, hisztiző gyerekére. Mert ők meg agyonkényeztetik.

Encsike, fogalmam nincs, mi lehetett a hasaddal. Kicsit hasonlíthatott ez az érzés a gyulladáshoz. Nekem múlt héten voltak ilyen érzéseim, jó kis fájásokkal megfűszerezve. Még egy leülésnél is volt, hogy felszisszentem.
Vendég
 


encsike!

Nem lehet, hogy most van az ovulációd, és azért szúrkál a hasad? Van aki azt is érzi. Bár nem tudom,az milyen fájdalom... Én is tegnap óta érzek valami fájdalmat a pocimban, kérdezném is tőletek, hogy milyen fájdalom is az ovulációs fájdalom? Mert nekem (ha ez az egyáltalán) egyáltalán nem olyan, mint amikor menstruálok. Néha szúrkál, hol jobb oldalt, hol baloldalt (de egyáltalán nem nagy fájdalom, csak furi), meg folyamatosan úgy érzem, mintha izomláz lenne ott lenn a pocimban. (ami lehet, mert tánciztam a hétvégén, nade minden hétvégén táncizok, akkor miért csak most van izomlázam? )
tabati
 
 


Nekem azért annyira nem fáj, de nem szeretnék semmilyen gyulladást mert elegem van az orvosokból már...

Igen, az is bosszantó amikor ott ordít a gyerek mert épp kell neki valami, de nem szólnak rá, inkább otthagyják ahol rájött az ötperc:)

Te a fájdalom miatt mentél el dokihoz? Vagy ő csak úgy megtalálta hogy mi lehet nálad?
encsike87
 
 


Encsike, igen, én a fájdalom miatt mentem orvoshoz. Sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz, hiszen a hólyagom is kicsit be volt gyulladva. Ennek mindenképpen a végére akartam járni, hogy ne két hónap múlva kelljen szaladgálni majd.

Tabati, nekem is szokott lenni ilyen szúrós fájdalmam peteéréskor, ez természetes dolog. És egyáltalán nem hasonlít a menstruációhoz, hiszen ilyenkor nincsen méhösszehúzódás. Csak egy picit szúr lent, aztán el is múlik. Bár most pont akkor volt a tüszőrepedésem, amikor egyébként is fájdalmaim voltak a gyulladás miatt, így külön azt nem éreztem.
Vendég
 


Nem tudom hogy én érzem e amikor ovulációm van :) De elvileg az már elmúlt elseje körül...
Nekem nincs ilyen izomlázas érzésem, hanem csak olyan fura... úgy érzem hogy van hasam ha leülök...
encsike87
 
 


Én még várok egy kicsit hátha már nem fog szúrkálni, aztán ha mégis akkor beszélek a dokimmal... Ti hova jártok nőgyógyászhoz? úgy értem hogy magán vagy kórházi?
encsike87
 
 


Encsike, ez lehet enyhe puffadás is valami miatt, vagy tényleg egy nagyon enyhe felfázás. Sokszor jársz pisilni? Mert ha igen, akkor nagy valószínűséggel az. De az is lehet, hogy mivel mindannyian eléggé figyeljük magunkat mostanában, sokkal többet foglalkozunk ezekkel a dolgokkal, és talán ezért érzünk ilyeneket.
Én egyébként naponta iszok cickafark teát. Az ite teljesen elviselhető, és ez minden nőgyógyászati dologra jó. ha gondolod, próbáld ki te is.
Vendég
 


Encsike, én magánnőgyógyászhoz járok, mert eddig évente egyszer-kétszer mentem. De ha lehetséges, a terhességem alatt is szeretnék a magánrendelésére járni. Egyébként a városi kórházban dolgozik, nála szeretnék majd szülni is. Egyébként nem olcsó mulatság, mert kb 4000-5000 forint egy vizygálat. Amíg tanultam, oylan rendes volt, mindig kérdezte, hogy tanulok-e, és ha igen, akkor csak 1000 forint volt a vizsgálat, pedig őneki akkor is magánrendelése volt.
Vendég
 


Az tényleg rendes akkor... Én is úgy járok hogy végül is magán de kórházban dolgozik és oda megyek hozzá. Nekem mindig 5 ezer egy vizsgálat függetlenül attól hogy tanulok e... de én nála születtem, és lehet hogy még én is nála fogok szülni :lol: Nem járok sokat pisilni...de már szerintem is attól van hogy odafigyelünk magunkra és még azt is észrevesszük amit eddig soha :):)
encsike87
 
 


Mondjuk szerintem ez a figyelgetés nem rossz, mert szükséges ahhoz, hogy meg tudjuk pontosan állapítani, hogyan működik a szervezetünk. Annyi nő van itt a fórumon, akiknek rendszertelenül működik a szervezetük, és tényleg a kínok kínját állják ki, mikor hónapról hónapra negatív a tesztjük, sok hónap vagy év próbálkozása után is.
Szerintem megéri az a pár ezer forint, hogy az ember jó kezekben legyen.
Igaz, egy terhesség alatt hányszor megy az ember...nem olcsó mulatság, na.
Vendég
 


igen, az meg természetes hogy a terhesség alatt is el kell menni, mert szerintem aki komolyan gondolja a babát az nem is sajnálja a pénzt a dokira...Én valahol azt hallottam hogy olyan 120 ezer körül van egy szülés... de én pl nem tudom hogy az én dokim mennyiért vállalja...még nem is beszéltem vele ilyenről mondjuk :) Te tudsz árakat esetleg?
encsike87
 
 


Én úgy tudom, hogy az az általános szokás, hogy az egyszeri díjak tízszeresét szokták adni az orvosnak, tehát ha 5000 forint egy vizsgálat, akkor egy szülés kb. olyan 50 ezer körül van. És szerintem célszerű a szülés után adni a pénzt. Én kb. talán ennyit is fogok adni, hiszen mikor jön a baba, azért főként rá kell gondolni, és az anyagi biztonságra, így a többi pénzt neki teszem félre.
Vendég
 


Ezt még nem hallottam, bár nem is figyeltem arra hogy mik a szokások ilyenkor :) De ez egy egész normális összeg... én is ennyit adnék szerintem. De nézegettem régen babakocsikat és olyan érdekes hogy a 10ezrestől a 150 ezresig van minden, de nem találtam semmi extrát azokban a horribilis áruakban...nekem sokkal jobban tetszik az olcsóbb egyébként szinre is meg formára is és némelyik sokkal praktikusabb is
encsike87
 
 


Igen, így van. Azért figyelembe kell venni, hogy mely kocsinak mi az erőssége, és azt, hogy ha pl. mi két babát szeretnénk, hogy mindegyiket kibírja, tehát olyan 4-5 évig állja a strapát. vagy ha nem állja, ne legyen 100 ezer forintos, amit sajnál az ember kidobni, ha tönkrement.
Látod, én még iylenekt nem nézegettem, de biztos megbeszéljük a családban, ki mit vesz. Mert ha kapunk ajándékba, akkor már nem is kell megvennünk. Ahogy ismerem a szüleimet és kedvesem anyukáját, biztosan agyonárasztanak majd minket (illetve a kisbabát).
Én is az egyszerűség híve vagyok. Divatbemutatót se fogok tartani a babámon, az is biztos.
Vendég
 


Nálunk csak a párom részéről lesz ajándékozás mert az én szüleimmel nem túl jó a kapcsolat. anyu pl egyáltalán nem akar unokát apa meg a barátnője miatt nem igazán, mert a nőnek kivették a méhét és csak azért szült mert később már nem lehetett (na hát olyan anya is lett 1 évesen itthagyta a gyereket és elment külföldre pasizni és 18 év után hazajött hogy ő az anyja). De hát a másik oldalról meg lesz segítség meg minden ami kell :) Azt én is hülyeségnek tartom hogy valaki divatbemutatózzon a babán. Én biztos hogy normális ruhákat fogok neki venni, ami aranyos, ha lány akkor lányosat ha fiú akkor fiúsat, de főként a minősége érdekel majd úgyis....
encsike87
 
 


Sokszor elnézegetem ezeken a kisgyerekeken a méregdrága, de nagyon szép ruhákat. Szó szerint kinövik két hónap múlva, akkor meg megérte-e a többezer forint? Nem tudom, hogy kb. egy év múlva mi lesz, de én inkább azt a pénzt a babának teszem félre, jobban megköszöni 18 évesen majd, mint gyerekfejjel divatoztatni.
Nálunk pároméknál vannak kisbabák, talán onnan majd ruhára számíthatunk. A micsaládban mi vagyunk az úttörök. Nagyon szeretném, ha utána tesómék és unokatesómék is kedvet kapnának a babázáshoz. Jó lenne, ha együtt nőhetnének fel.
Nálunk nem tudja a családban még senki, csak a sógornőm továbbra is. :-)
Vendég
 


Ja, egyébként bocsánat, de borzalmas nagy önzésnek tartom, hogy pl. egy apa azért ne akarja, hogy a lányának legyen saját gyereke, mert a mostani társának anno kivették a méhét. És akkor hogy gondolja? Szolidaritásból neked sose lesz gyereked? Mosta vagy fiatal, jó, hogy ne kétszer annyi idős emberek lelkivilágával foglalkozol. Anyukád meg talán a korod végett mondja, hogy most még nem akar unokát, nem? Tény, hogy valóban nagyon fiatal vagy, de meg kell azt is érteni, hogy vannak, akikben előbb jön elő a vágy egy baba iránt. Nekem pl. két hullámom volt az évek során. Egyszer 19 évesen akartam nagyon, aztán 24 évesen (azóta viszont folyamatosan). A két időszak alatt azonban (19 és 24) hallani se akartam róla, érdekes. :-)
Vendég
 


Nálunk még csak a párom meg én tudjuk hogy nem szedek semmit. De mi nem törekszünk a babára, de ha összejön akkor nem esünk kétségbe mert megbeszéltük hogy akkor majd átszervezzük a dolgokat és akkor majd úgy leszünk... szerintem meg lehet oldani... De szerintem nem elkerülhető hogy mondjuk 1 év alatt ne pont akkor essünk egymásnak amikor nem kéne :):)

Nálunk sajnos a legkissebb gyerek is 8 éves úgyhogy a babaruhák már nincsenek meg sehol....
encsike87
 
 


Nálunk anya kicsit érdekes ember, mert ő nem tudja elviselni ha valakit nem irányíthat és márpedig engem nem tud mivel nem vele élek... és ez hülyén hangzik de ő szerelmes lett az én első pasimba, akivel mellesleg ő boronált össze (17 évvel idősebb nálam a pasi) és anya azt szeretné még mindig ha én azzal a pasival lennék és irigy hogy én boldog vagyok. Ezért is mondja hogy ő nem akar soha unokát. De amúgy amikor voltam 16 éves és az ő kedvencével voltam akkor meg már mikor lesz unoka... háátt....
encsike87
 
 


Hát, érdekes helyzet, az biztos. De ez se szép, mert itt meg túlságosan az egyéni igényekre megy anyukád.
Mondjuk az én anyukám is kemény dió, eléggé változik a hangulata. Igaz, mi sem élünk otthon, de én azt hiszem, képtelen is lennék rá. Sajnos ez így van, imádják mondani, hogy ez az én házam, majd a tiédben az lesz, amit te akarsz, közben, mivel otthon élsz, úgy gondolják, hogy nyugodtan irányíthatnak.
Elfelejtik, hogy lesznek öregek. nehogy akkor jöjjön majd el a kölcsönkenyér visszajár típusú mese...
Vendég
 


Sajnos nekem anyával olyan szinten rossz emiatt a viszonyom hogy havonta talán egyszer beszélünk és akkor is folyton a vőlegényemet szidja, azért mert egyszer rászólt anyára amikor engem piszkált, hogy miért járok orvoshoz annyit, mert biztos nemibeteg vagyok (közben meg hólyaghurutom volt)....
encsike87
 
 


Majd ha jön a baba, akkor talán megváltozik. Ha meg mégse, ti meg nem viszitek hozzá az unokát, ti lesztek a rosszak...mert mindig csak ugyanaz lehet rossz, mi magunk soha...á, mindegy. nem érdemes az embernek ilyen fiatalon generációs problémákat a nyakába venni, csak sokszor nehéz különválasztani ezek a dolgokat a nyugodt élettől. Tudom, egy időben nálunk is voltak bajok bizonyos dolgokból, ekkor elköltöztünk, és azóta külön vagyunk. De soha nem fogom megérteni, miért akkor kell nekállni hisztizni, mikor az embernek felnőtt gyerekei vannak, illetve hogy más meg miért tűr el mindent.
Az orvoshozjárás nálam is magánügy, mert nem közügy, hogy én mikor mi miatt megyek orvoshoz. Ha tripper miatt, akkor éppenséggel az miatt, az is magánügy...
Vendég
 


Hát igen... Ezt én sem értem hogy miért akkor kell már hisztizni meg beleszólni mindenbe amikor már úgymond saját élete vagy egy gyereknek aki mondjuk van már vagy 18 éves...
Dolgozol most egyébként? Én dolgozom, de nincs igazán munkám... :)
encsike87
 
 


Csak bekukk! Érdekes, hogy eddig sosem éreztem az ovulációmat, most meg igen,... Fura dolog az emberi szervezet...
tabati
 
 


Nem dolgozom. Itthon vagyok a gép előtt, egy tanulmányt írok, és közben ide írogatok.
Tabati, nagyon érdekes az emberi szervezet. Honnan tud annyi mindent? Pl. két nappal ezelőtt csináltam egy LH tesztet, amivel megnéztem, hogy pé után milyen lesz a teszt, és full nega lett, csak egy csík jelent meg rajta, az is a kontroll volt. Honna tudja a szervezet, hogyan kell működni? Az enyémhez a grenvicsi időt lehetne állítani. :D :D :D
Vendég
 


Igen érdekes az emberi szervezet :) Az enyém majd kiderül mennyire pontos... nov 15én kéne megjönnie de majd kiderül... Ti vezettek ilyen naptárat a neten? én a cilus.hu-n csináltam most egyet....
encsike87
 
 


Nekem van naptáram, de a neten még nem csináltam. Már hallottam erről a ciklus.hu-ról, talán meg is nézem mindjárt.
Nekem, ha minden igaz, akkor november 16-án kell megjönnie, mivel 2-án, pénteken volt a tüszőrepedésem. Nekem azonban ez az első hónapom a gyógyszer elmaradása után, így bármi lehetséges. De a pé-m tökéletes volt, ezért úgy gondolom, amenstruációm is pontosan fog megjönni. Sose hagyott cserben.Ki tudja, Encsike, lehet, hogy majd együtt izgulhatunk a tesztelős hónapokban? :lol:
Vendég
 


jaj, Encsi, de izgalmas! Most már regisztráltam is magamat! csinálom azt a naptáramat, ami amúgy is nyilvánvaló, de szeretném minden nap nézegetni. :-)
Vendég
 


Nekem is ez az első hónapom a gyógyszer abbahagyása után.... és elvileg nekem is rendesen volt eddig minden időben. Hát lehet hogy egyszerre fogunk tesztelgetni :) mikre jók ezek a netes naptárak :)
encsike87
 
 


Sziasztok!

Húh hát titeket nem lehet követni :D

Nem is tudok most visszaolvasni!

Azt a kérdést még láttm, hogy védekezik-e még valaki, hát igen én igen! Még januárig kibírjuk :)
Aztán jöhet a menet :D

Ja, és ha gyakorolni akartok én is szívesen kölcsönadom Kyrát :lol:

Hát nagyon kiváncsi leszek amikor már mindenkinek vonalzója lesz hogy mikor tesztel meg ilyenek! Izgi nagyon :D

Na megyek is, majd még jövök!
:wink:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Egyébként én már fél évre előre kiszámoltam, hogy ha minden pontosan megy, mikor lesznek peteéréseim. És a naptár is ugyanezt mutatja! Ha minden jól megy, akkor vagy március 21 vagy április 18 lesz a befutó nap. :-) Muszáj, mert különben pont az esküvőmön fogok menstruálni, és nem akarok!!!
Nov. 30
Dec. 28
Jan. 25
Febr. 22
Márc. 21.
Ápr. 18.
Máj. 16.

Ezek a szerencsenapjaim így előre. Remélem, a legutolsóra vagy az utolsó kettőre már nem lesz szükség figyelni. Neked meg egy nappal korábbi, igaz?
Vendég
 


Akíra, akkor kezet foghatunk! Mi is kibíruk újévig mindenképpen, de ha még tudjuk tovább bírni, akkor még egy kicsit továbbis...
ez által menyasszonyi ruhapróbát mindig halasztom, mert nem tudom, érdemes-e már most próbálni. Viszont olyan idős terhes se akarok lenni. Ezért kellene megvárni azt a fránya áprilist, ami még oylan messzinek tűnik. Na, de majd amikor égünk az esküvői lázban, elterelődik a figyelmem.
Vendég
 


Igen, nekem egy nappal korábban lesz minden mint ahogy neked :) de én tesztelni max akkor fogok ha nem jön meg és úgy érzem hogy valami lehet :) ha akar a baba jönni akkor úgyis jönni fog akárhoz vigyázunk azokon a napokon szerintem!

Remélem neked már nem lesznek ilyen gondjaid az esküvőn hogy mensi :):) hanem már "3" fogtok mulatni :):)
encsike87
 
 


Ósió, miért nem csináljátok csak akkor amikor tuti nem lehet? Persze úgy is becsúszhat, de akkor legalább próbálkoztok is meg nem is! :lol:
Úgy talán könyebb kibírni :D

De ne gondold, hogy az esküvői láztól elterelődik a figyelem :D

Mi Kyrát esküvő után akartuk összehozni...aztán nekem májusba levette a dokim a spirálom, és már nem is tudtuk türtőztetni magunkat,és hát rögtön júniusba pozitívat teszteltem :D
Pedig akkor már javában esküvői lázba égtem (augusztus 19.én volt)... :lol:
De drukkolok, hogy neked sikerüljön ellenállni a csábításnak :wink:

Én most nem tudom, hogy mi lesz a ciklusommal...remélem ez a késés meg minden egyedi alkalom volt, és most szépen beáll! Van 2 hónapja! Különben mérges leszek! :twisted:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


én is szeretnék már esküvőőőőőőt :):)
encsike87
 
 


Akír, ne idegesíts! :D Legalábbis ezt a hónapot már kibírtuk... amúgy, ha elsején a páromra pattanok, és sikeres menetünk lett volna, július 25-én szültem volna. Ez nagyon jó indulattal is csak két hónap az esküvő után, azaz 7 hónaposan mentem volna férjez. Ámbár miért is ne?
Házat akarunk venni, legalább oda érkezzen a kicsi.
A te történeted nagyon izgalmas! 8)

Encsike, mikor lesz az esküvőtök? Bizti, hogy 2009-ben? Nem véletlenül 2008-ban? :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?