Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata!!!!!!!!! Ez a hir nagyon kell erre a topicra! Cupp! Cupp! Cupp! Gratula sokszor!!!!! Várunk az újabb szuper-hirekkel és fejleményekkel!

Gröni - Nagyon szurkolok hogy tévedjenek a megérzéseid pirivel kapcsolatban......Azt hogy értetted, hogy az 5M/ml-ben csak 1-2 mozgó??? Ez látóterenkénti érték? Vagy????

Dorcsi - üdv a csapatban és külön a harminc évesek korosztályában! Mi is az elsö babára gyúrúnk, kivizsgálások elött és rossz eredménnyel. Sok sikert! Várunk a fejleményekkel.

Tapi - Annyira akartam segiteni és meg is találtam a fertyn...de látom bumi már segitett... :lol:

bumi - A másik topicba már irtam neked :cry: . Sajnálom...

folyt.
tea77
 
 


Sziasztok Lányok!
Köszönöm a kedves fogadtatást! :)
Képzeljétek, holnyap reggelre van Apának időpontja egy nagyon jó bakteriológusnál, akibe újonnan vetettük a hitünket! Kérnék extra drukkokat holnapra, hogy kiűzze belőle a bacit! :lol:

Tea! Mik azok a rossz eredmények?

Gröni! Teszt???

Kata! Így ismeretlenül is gratulálok!

Bumi! Én is sajnálom:-(
dorcsi73
 
 


Gröni, Tapi - Köszönöm hogy velem voltatok a múltor és végighallgattátok a depimet.....Köszi a tanácsokat is.
Tegnap sikerült beszélnem a párommal. Végre kibökött mindent. Azzal hogy szomorkodtam, saját bajára emlékeztettem és ö is visszahúzódott a sarokba és hallgatott, ezzel együtt még ellenkezést is kiváltottam nála. Végre kimondta, hogy nagyon fél az egésztöl . A vizsgálatoktól, az állandó orvoshoz-rohangálástól, hogy nem tudjuk majd kifizetni, hogy tényleg nem lehet családunk.....nem tudta magát rávenni hogy elmenyjen a bacivizsgára......nekem hullottak a könnyeim, ö pedig végre beszélt.
Sokkal könnyebb most. Elmagyaráztam neki sokmindent és megnyugtattam azzal, hogy neki csak mintákat kell majd adni, én pedig állom a sarat a vizsgákkal. Hogy az ö, akár egyetlen spermájával is sikert arathatunk, csak az én szervezetem fogadja be.....

Remélem végre felélegzünk és minden jóra fordul..... eldöntöttem várok rá annyit, amennyit csak kell.
tea77
 
 

 
 

Dorcsi - Szió! A rossz eredmény: 40 látótérben összesen 1drb sperma. Kikérdeztem egy szakértöt, ez kb. 100 000 drb/ml. Az én dokim azonnal ICSI-t javasolt. Mi most állunk az elsö baktérium vizsga elött, annak fügvényében indul majd a kezelés és bejelentkezünk egy meddöségi klinikára is, hogy mielöbb idöpontot kapjunk.
Neked Drága mennek az EXTRA drukkok baciüzés terén!!!!! És sok +++++++++++++energia!!!!
tea77
 
 


Kösziiiii!!!!!!! :D
Örülök, hogy meg tudtátok beszélni a problémákat, ez nagyon fontos, mert a férfiak könnyebben magukba zuhannak...
Jól tetted, hogy megnyugtattad, hogy nálad is előfordulhat bibi, így talán nem látja olyan borúsan a helyzetet.
Nekem azt szokta mondani a dokim, hogy egyetlen sperma is elég a megtermékenyítséhez! :lol:
dorcsi73
 
 


Jaj Tea, most nekem is csorognak a könnyeim. Nagyon örülök, hogy ilyen jól meg tudtátok beszélni.
Egy éve, amikor kitört rajtam a depresszió, nem gondoltam semmire és senkire. Utólag döbbentem rá, hogy én csak magammal törödtem akkor és a drágámat teljesen magára hagytam :( Az ilyen beszélgetések nagyon sok erőt adnak! És csak megerősítik a kapcsolatokat...szerintem. Bár egyszer tőlem megkérdezte egy "nőgyógyász", hogy nem merült-e fel a válás. :shock: Érzéketlen f.. az ilyen. Hogy merülhetne fel, ha az az ember akit a legjobban szeretek bajban van és a segítségemet várja, mert szeretné megadni amire a legjobban vágyom!

Dorcsi,
hajrá baci vizsga! :wink:

Ja! Én is most lettem 34 :oops:
tapedli
 
 


Szia Tapi!

Ahogy mondod...annyira akartam segiteni, hogy ne bántsam meg, nehogy rosszat mondjak vagy tévesen értelmezzen valamit, hogy én is magammal keztem el törödni, magamat györörtem és e-közben mindvégig azt hittem hogy neki segitek, neki teszek jót. Egyfrászt! Nem foglalkoztam vele és az érzéseivel. Azt érezte, hogy nem is szerelemböl vagyok vele, hanem csak azért hogy babát gyártson NEKEM!!! Mintha kihagytam volna öt az egészböl. - Ezt volt a legfájóbb hallani...
Holott persze ilyesmiröl szó sincs.. ö az életemet jelenti nekem és imádom öt és nem tudnám elhagyni soha.

Az általad emlitett doki pedig ....hát nem egy mintapéldány! Hogy mondhatott ilyet? Nemhogy azzal törödne hogy ezekbe a párokba lelket rázzon és bátorisa öket!!!!! Egyszerüen felháboritónak tartom! Ha valaki ezt a szakmát vállalja, akkor hogy a fenébe nincs együttérzése? Nekem ez olyan felfoghatatlan!!!
tea77
 
 


Tapi, megígérem, hogy magamtól nem megyek el.

Remélem, Ti sem küldtök el. :oops: :oops:

Találkoztam már olyan fórummal, ahol a nem babások, a babásokat megkérték, beszélgessenek egy másik topikban, mert számukra fájó, hogy gyerekről beszélnek. :oops: :oops: :oops:
Csak azt felejtették el, hogy ezek a lányok mind onnan indultak, mint Ők. Mögöttünk is 14 hónap küzdelem áll. Ebből pedig 4 hónap Closty kezelés. Tudom, milyen érzés az, hogy azt hiszi az ember lánya, sosem fog sikerülni, hogy utálok mindenkit, aki zebrát tesztel, mert én nem.

Úgyhogy remélem, nem fogtok elküldeni :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Tapi!
Ha most, akkor boldog szülinapot!!!
(Ha nem most, akkor is! :lol: )
dorcsi73
 
 


Kata!

Dehogy küldünk!
Inkább reméljük - ránkhozod a babaesöt!

Cupp!

És nagyon hallgatsz...kis sunyi. Nem sértesz meg minket! Mesélj nyugodtan az élményeidröl - én meg akarom hallgatni.
Hogy érzed magad? Elárultátok már a szülöknek? Érzel valami "jeleket" - Tudod mi érdekel minket, te köztünk voltál........na,mesély!
tea77
 
 


Tea, megkérdezhetem miért Katázol le? :) :oops: :oops: :oops:

Niki a becsületes nevem :)

De nagyon szívesen mesélek, ha tényleg érdekel :)

Alapjáraton jól érzem magam, ha leesik a vércukrom és hirtelen éhes leszek, na akkor van baj, mert jön a hányinger és a "mindjárt elájulok" érzet. Be is szereztem tegnap a táskámba néhány műzli szeletet :)

Okt. 24. -én teszteltem pozitívat, aztán 27.-én még egyet. Páromnak 28.-án volt a szülinapja, akkor jelentettük be a családnak. Anyukám sajna már nem érhette meg, áprilisban elhunyt hosszú betegség után. :cry: :cry: De hiszem hogy Ők ketten a bébivel már régen lepaktáltak egymással. :) Egyszer azt mondta nekem a halála előtt, hogy legalább olyan rossz gyereket fog nekem föntről küldeni, mint amilyen én magam voltam :) :roll:
Férjem erre azt mondta, hogy ha csak a fűszerekkel fog homokozni, akkor nem lesz semmi baj :):):):)

Jeleket? Hát, néha szúrogat a pocim, a cicim, fáj a derekam. A cicijeim akkorák, mint két görögdinnye :) A 90C-s melltartóm már eléggé a határait feszegeti :) Párom legnagyobb örömére, persze :)

Tegnap a fogmosás csúfos öklendezésbe végződött, remélem, ma nem lesz ilyen. :(

Na, most megyek készülődni, mert 9-re megyek vérvételre :(

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Hu, jó sokat írtatok tegnap! :shock:

Tea!

Ez úgy nézett ki, hogy a doki megnézte, majd közölte apjukkal, hogy ebben egy sem mozog! Majd apjuk belekukkantott és látott egyet, ami nagyon gyors volt! Szólt a dokinak, hogy látott egyet és akkor már ő is látta! Apjuk látott utána másikat is, de aszongya, hogy lehet, hogy az ugyanaz volt! :lol: Ez kb 3 órás anyag volt és mikor a dokimnak mondtam, hogy kinél voltunk, csak annyit mondott, hogy az egy barom és megadta a mostani doki számát! Ő még nem nézte, kb 3 hét és megy újra számlálásra!

Pinkiné!

Itt nem olyan csajok vannak! :wink: Én nagyon örülök mindenkinek, ha bebabásodik! Hogy lehet erre irigykedni? :roll: Persze megfordul az ember agyában a kérdés, hogy én miért nem, nekem mikor sikerül, de mindenki más, más a probléma, nem vagyunk egyformák, viszont a cél ugyanaz! :wink:

Csajok!

Nem tesztelek, ma 36.6-tal keltem, pici rózsaszín van már, érzésem szerint ma 1 cn lesz! De erre számíottam is, ezért pici csalódás sincs bennem! Bár nem bántam volna, ha úgy 9 hónapra elkerült volna piri, de ha nincs baba akkor jöjjön és ne kiméljen! :lol:
Vendég
 


Pinkiné!

Gratula! Végre valaki....
:D

Dorcsi73!
Üdv közöttünk! Mielőbbi babásodást!

Tapi!

Köszönöm, hogy írtad ezeket a dolgokat. az igazság az, hogy nem érzem magam stresszesnek. Persze attól még lehetek. Vitamint viszont szedek, szóval nem hiszem, hogy vitamin hiány. Most megint iszom a magnézium pezsgőtabit, de ha tényleg magnézium hiányom van, akkor az eléggé gáz. Meg mindig a cikus legvégén. A pulzusom is magas. Alapállapotban is 90 körüli. Múltkor, amikor véradáson voltam, 120-as volt, 120/80-as vérnyomás mellett.
Tanácstalan vagyok.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Gröni!

Benned volt minden bizodalmam! Na de majd ez a ciklus!

Breni!

Most már rajtad a világ szeme! Meg Teán! Hajrá lányok!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Nekem még elég sok idő van hátra.De érdekes hogy ez a ciklusom olyan nyugis.Vagyis én vagy nyugis. :? :lol:

Nekem mindig 70 a pulzusom.

Kép
breni
 
 


Bumi!

Bocsi, hogy csalódást okoztam! :lol:

Reni!

Én mindig nyugis vagyok, ha van pé-m! Akkor tudok tenni az ügy érdekében, de ha nincs akkor kiakadok, mert akkor esély sincs!
Vendég
 


Én is nyugis voltam/vagyok. Meg próbálok a jövőre koncentrálni. Szerintem januárban vagy februárban elmegyünk a Klinikára a meddőségibe. Addig kiderítem, hogy kell e oda beutaló. oszt meglássuk! :wink:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Ha gondolod én megkérdezhetem a dokimat,hogy kell e beutaló.Bár még nem tudom mikor talizok vele,de szerintem nemsokára.A meddőségi érdekel csak?Vagy a Kaáli is?

Kép
breni
 
 


Na végülis megrendeltem Foreveres Aloés cuccokat. Próba cseresznye. Jó drága lesz, majd 20000 Ft, de annyira dícsérik. Remélem meg lesz az eredménye.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Köszi Breni!

Igazság szerint mindkettő. De valamiért a Klinika szimpibb. :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Én pont azon agyalok, hogy akkor nem megyek el a nőgyógyimhoz, ha nem kell beutaló. De az is lehet, hogy elmegyek. rajtam kiigazodni! :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Végülis a Kaáli is a Klinikán van.:)

Én meg azt nem tudom,hogy az inszemet azt bárki megcsinálhatja aki ért hozzá?Vagy ahoz is be kell e jelentkezni vmelyik helyre?

Kép
breni
 
 


Breni!

Ez érdekelne engem is!
Ráadásul nekem előtte még hátra van egy átjárhatósági. Szal nem tudom. Ezért is gindoltam a klinikára, a meddőségire.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Jövőhéten össze kéne futnom a dokimmal.Megkérdezek mindent,csak arra kérlek emlékeztess légyszi.
Nekem a dokim csinálta a lapart és azon belül az átjárhatóságit.Nem kellett sehova sem mennem.Amikor kiderült hogy PCO-s vagyok akkor lett megkérdezve a meddőségin egy doktornő.

Kép
breni
 
 


Oksi!
Ha el nem felejtem :lol:
Mi még odáig nem jutottunk el, mármint a laparig. Enyém doki azt mondta, hogy majd csak akkor, ha a férjemmel minden okés. Na de akkor ki is derült, hogy a páromnál van bibi. Szal nem került rá sor. De mivel inszem előtt mindenképp kell, ráadásul állítólag előtte kell az átjárhatósági, így arra gondoltam, hogy majd a meddőségiben megcsinálják.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Aha,értelek.Így egyértelmű a dolog.Nálunk is így volt,hogy megnézték az uramat és utána vágtak.Bár engem a PCO miatt amúgy is műtöttek volna.Én nem is tudtam,hogy lesz átjárhatósági,szerintem ez közbe jutott az eszükbe,hogy megnézik.A papíromon sincs rajta.De hála minden rendben volt.

Kép
breni
 
 


Meg hátha összejön a spontán.
Az a baj, hogy lehet, neked is újra megcsinálják az átjárhatóságit, mert hogy azóta már keletkezhettek elzáródások, letapadások.
Legalább is úgy hallottam, hogy friss eredmény kell. Persze nem kell feltétlen lapar, vannak más lehetőségek is. Pl hsg.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Na látod ezt nem tudtam.Én azért lehet kihagynám ha lehetne.Na de az okosok majd eldöntik helyettem. :?

Kép
breni
 
 


Meddig fogtok spontán próbálozni? Mikor tervezed újra a Kaálit?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Újra?Nem voltunk még.Azt vártuk,hogy a dokim haza jöjjön Amerikából.Jövőhéten felhívom,aztán dumcsizunk erről is vagyis főleg erről.Meg az inszemről.

Kép
breni
 
 


Reni!

Nem is tudtam, hogy Pco-d van! Nem lehet, hogy emiatt nem sikerül? Nem azt mondom ezzel, hogy azért, csak kérdezem! Nem egy egyszerű betegség és nagyon nehéz vele teherbeesni! Szerintem tényleg vágjatok bele vagy az inszembe vagy a lombikba, ne várjatok!

Bumi!

Én a helyedben elmennék másik dokihoz, aki nem tud róla, hogy párodnál gond van és kérnék egy hsg-t!

Én még topogok egy helyben amíg nem tudjuk apjuk eredményét, de asszem én is kérek hormon és egyéb vizsgálatokat! Apjuknak gondolom kell egy kis clostis turbó vagy valami hasonló! Én nem próbálkozok ilyen "csodaszerekkel" , jobban bízok a gyógyszerekben! Azért az e,b és egyéb vitaminokat rendületlenül szedi!
Vendég
 


Gröni!
Nem tudtad?Pedig tuti írtam már róla.Engem ezért műtöttek tavaly november 30.-án,lassan egy éve.Azóta ilyen szép a menszim és pontos.Ezzel úgy tűnik már minden rendben.Januárba meg sövény miatt műtöttek,ezt eltávolították és az sincs már ott.A fene tudja mi az akadálya,több rétű ez.
Már nem várunk tovább,lassan beszélek a dokimmal.

Kép
breni
 
 


Gröni,
sajnálom, de az tény, hogy a görbéd csuda szép volt. Persze egyébként meg azért amíg nem jön meg rendesen... :wink:

Bumi,
hajrá Kaáli! :D Az átjárhatóságit tényleg mindig megcsinálják, ha a beavatkozás feltétele. Sajnos valóban összenőhet annak isa, akinek korábban nem volt összenövése. De a Hőmérősben volt egy lány (Áfi) régebben, akinek megállapították, hogy mindkét oldalon elzáródott. Erre pár hónappal később terhes lett. Már meg is született a kisfia :D

Niki,
sajnálom anyukád, de talán tényleg Ő küldte nektek a babót :D

Dorcsi,
mesélj mi volt az andrológusnál! :D

Breni,
ha azt érzed, hogy lépni kellene, ne gondolkozz, mert az fölemészt.

Tea,
remélem a beszélgetés után mielőbb lép a párod

...én ma voltam UH-on a térdemmel és ez a csóka is műtétet javasolt. Hát én meg nem szeretném és kész :evil:
Egyébként holna megyek be a Nyírőbe a meddőségibe a lombikos papírjaimért. Előre torokszorításom van attól a helytől. :(
Utána kérek időpontot Timmermanntól.

Most meg megyek csicsikázni...ma már majdnem pozitív lett az LH tesztem, holnapra/holnaputánra erőt kell gyűjtenem :lol:
tapedli
 
 


Sziasztok!

hát mi tegnap voltunk Szűcs doktornál spermavizsgálaton! az eredmény ugyanaz: azoospermia, nem találtak semmit a mintában! menni kell majd a páromnak genetikai és hormonvizsgálatra meg majd megy here biopsziára, de csekély az esély, hogy találnak nála valamit! de mi reménykedünk! a genetikai vizsgálathoz be kell jelentkezni, időpontot kell kérni a kórházban, vagy csak elég a beutaló?! aki tud ebben segíteni kérem, hogy írjon! köszi! :)
kjaja
 
 


Tapi!
Egyáltalán nem gondolkozok rajta annyit hogy fölemésszen.Hál istennek nem ez a fő-fő dolog az életünkben,vagyis persze rajta vagyunk,de nem napi kérdés nálunk.Na ezt jól leírtam. :oops: :D

Kjaja!
Bocsika nem emlékszem,hogy ti debreceniek vagytok?
Mi is Szűcshöz járunk,vagyis már csak jártunk,1 utolsó vizsgálat lesz még és vége a spermaviszgálgatásnak nála.
Viszont azt nem tudom hogy beutaló kell e.Ő nem tudta volna?Hívd fel őket!!!

Kép
breni
 
 


Íme a síralmas görbém :(

Kép

Kép
breni
 
 


Szép reggelt csajok!

Én most olyan vagyok, mint az okos lány a mesében! Meg is jött, meg nem is! Kicsit átvariáltam a görbém, kivettem a 36.1-et, mert ahhoz bármelyik érték magas és odatette volna a pé-t, ha 36,6-tal ébredek! Tegnap délután márcsak barna volt, este kértem apjuktól rásegítést, akkor volt pici rózsaszín, tettem fel tampont, de fehéren vettem ki! Csak arra tudok gondolni, hogy kései pé-m volt és tegnap ágyazott a baba! :lol:

Reni!

Már megbeszéltük, hogy nem a görbe a lényeg! :wink: Elég ha volt pé-d, a többit már nem ti döntitek el! :wink:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Breni! Ez a görbe, most tényleg nem olyan szép, mint a korábbiak. Szerintem nem volt még péd. De az is lehet, hogy csak azért ilyen fura, mert nm ugyanabban az időben méred.

Gröni!

Szerintem legközelebb már a meddőségibe megyünk, és akkor úgyis kivizsgálnak mindkettőnket. Még adunk magunknak 2 vagy 3 spontán ciklust. Aztán belevégunk.

Kjaja!

Drukkolok a biopsziához! Reméljük találnak használható spermiumot.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Mi a fene Gröni! :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Gröni!
Tudom nem a görbe a lényeg én éreztem a pét és ez a fontos.Egyébként is megjött a hideg és biztos ezért nem megy fel a hőm,nagyon fázós vagyok.

Na a te eseted sem egyszerű.Mi lehet?Miért vacakol mindenki menszije?Nem értem. :shock:

Kép
breni
 
 


Nem lehet, hogy még csak most volt a péd?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Én is gondoltam már erre.Múlthéten szabin voltam,hát megmondom őszintén nem keltem fel azért hogy megmérjem a hőmet,amikor éppen megébredtem akkor mértem.Na mindegy.Viszont elég nagy pés fájdalmam volt a 16.napon.

Kép
breni
 
 


Breni!
Akkor a testednek higgy, szerintem. Mivel én soha nem érzem a pét, így nem tudom mennyire egyértelmű a pés fájdalom, de gondolom eléggé behatárolja a pét.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
1-2 napig szoktam érezni mikor milyen erősséggel.Most például alig bírtam ülni is,de nem tartott sokáig.

Kép
breni
 
 


Reni!

Én mondjuk azt tapasztalom, hogy nem befolyásolja a szobahőmérséklet az ébredési hőt, de ugye nem vagyunk egyformák! Szerintem is a tested jelzéseinek higyj! A másik, ha a ferti ad neked pé-t, akkor tuti volt! Azért látszik az emelkedés, nem kell minden hónapban vernie a 37-et! Ráér beágyazódás után is! :wink:

Bumi!

Ha kimondottan meddőségi szakemberhez fordultok, akkor összhangban lesz a kivizsgálás! Én is mennék, de tudom mi lesz a válasz, lombikot meg nem akarok egyenlőre! Talán 3 év múlva, ha addig nem sikerül!
Vendég
 


Gröni!
És addig spontán szeretnétek próbálkozni?

Kép
breni
 
 


Reni!

Mivel az inszem ki van zárva, asszem nincs más választásunk! De bízom benne nagyon! Egyenlőre elég ez is, asszem! Majd ha jön a kétségbeesés, akkor elgondolkodunk a lombikon!
Vendég
 


Gröni!

Én is inkább inszemmmel próbálkoznék. A lombikot meggondolnám.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Miért vagytok ennyire a lombik ellen?Csupán csak kiváncsiságból kérdezem.

Kép
breni
 
 


Breni!

Én mindenkitől azt hallom, hogy nagyon igénybevesz, mind hormonálisan, mind időben. Ráadásul sokkal rosszabbul él meg az ember egy sikertelen lombikot, mint egy sima sikertelen cilkust. Nekem mindig az lebegne a szemem előtt, hogy ha nem sikerül, akkor már csak 4 lehetőségem van, aztán meg csak 3, stb. Szerintem ha valaki így érzi, akkor ne vágjon még bele egy lombikba.
persze ha lelkileg felkészülünk rá, akkor mindjárt más a helyzet. Én nem vagyok még kész.

Az inszem azért kisebb procedúra.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: