Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Merre vagytok? Mit csináltok ebben a szutyok időben? :?



Szandra!

Ciao Bella! Come stai?

Nem Mülleres pelenkát vettem,hanem Libero-t,de lehet,hogy kipróbálom a saját termékét is,mondjuk elég érzékeny a popónk,nem tudom megéri-e kockáztatni? :oops:

Körkérdés:
Ki milyen popókrémet használ?

Kép
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Csak bekukk, mert mostanában tényleg őrület van itt az irodában, és akárhogy is akarnám nem tudnám magam kivonni alóla... Még visszaolvasni sem volt időm :cry: :cry: :cry:

Csak hogy tudjátok: jól vagyunk, a pocakom most már gyors ütemben növekszik, és már teljesen elfogadtam. Sőt! Örülök/örülünk is neki :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek szép hosszú 7végét! Ha minden igaz, nekem is lesz egy kis időm, és akkor mindenkinek válaszolok, ill. mindenkitől kérdezek :shock:

Na, dolgozok tovább!

Ja, én is egy körkérdést: Ti milyen terhességi csík elleni krémet használtatok/használtok?

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!!!

Benettke!!

Én nem hiszek a terhességi csíkok elleni krémekben (sima testápoló!! , kevés hízás, és sok folyadék!!!), szerintem ez bőr kérdése. Nekem zsíros, pattanásos a bőrőm, semmivel nem kentem, és egy deka striám sincs, pedig nem fiatalon szültem!! :lol: :lol: És tudod mi az érdekes, hogy az uramon van stria, pedig nem szült és kövér sem volt soha. Érdekes.

Örülök, hogy elfogadtad a pocakodat, olyan szép tud lenni, legyél rá büszke, én írigyellek!!! :oops: :oops:

Azért ne dolgozz sokat :wink: :wink:

Ildi!!

Én kipróbáltam a Mülleres popsitörlőt és az szerintem jó!!

Krémnek a sudocrem-et használom - néha. Már alig kell :lol: :lol: :lol:

Mit csinálunk????
Hát Bukfencen voltunk a Szandráékkal (apropó: mit hadoválsz a Szandrának :lol: :lol: :lol: ) Nem ér rejtjelezve értekezni!!! :lol: :lol:

És képzeljétek : olyan jókat alszunk!!!!! Már vagy harmadik éjszaka nem kel a Sára!!
:lol: :lol: :lol: Remélem nem kiabálom el! :oops: :oops: :oops:

És azt is remélem, hogy jobb idő lesz péntek délelőtt!!!!!


Nálatok elmúlt a front-hatás???? Mert a Sára ma is tök zizzent. Azt szoktam mondani rá, hogy zaza, csak van a Mariettánek egy ovistársa, aki Zalán és az anyukája Zazának becézi. Tök ciki, hogy én meg így hívom a gyerekem, amikor idióta!!!! :oops: :oops:




Ja, Ildi: én vagyok felül!!! :lol: :lol: :lol: Én szeretem :lol: :lol: :lol: Kicsit nárcisztikus, aszem :oops: :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 

 
 

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:20-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi,

Nna, ezt jól megkaptam... Kell nekem itt sápítozni???

Huhh, mondtam Attinak, hogy körvonalazódik a tali Veletek. Kapásból úgy vette, hogy Ő is jön... Igaz, ha ő szabin van, vagy nem dolgozik eléggé össze vagyunk nőve... Szóval... mennyire lenne gáz egy apuka a játszón? Légyszi őszintén mondjátok meg, ha először én is bőven elég leszek... :oops:

Ildi,
aranyos vagy, de ha megnézed, Annamari most pont abban a korban van, mint Dávid volt, amikor Te tornáztál... Ráadásul van, akinek nincs rá szüksége. De sajna az nem én vagyok. Viszont Te tökcsini vagy az utolsó képen is, amit csatoltál, szóval ha így néznék ki, én se nyúznám magam. De már nagyon bánt, hogy nincs egy gatya, ami rámjön.

És szerintem sajna nincs dm Vecsésen. Bár én még csak most költöztem ide, de az volt az első, hogy dm-et kerestem.

(Húúú, azta Ancsi ebben a pillanatban ült fel először egyedül úgy, hogy mindkét kezével fogja a játékot!!!!! Ildi, Te vagy e történelmi pillanat asszisztálója, a pontos idő: 15:24!!! - nna, két percig bírta, aztán hanyattesett, de ott már nem volt habtapi. Szegénykém...)

Babakaját én is a Müllerben veszem. Sokkal olcsóbb, mint máshol.

Jja, és én is olaszul tanultam a gimiben (meg franciául)

Szandra,
Téged kell az Essekről kérdeznem??? Mit kell tudnom???

POPSIKRÉM: ha nincs gond, sima gyógyszertáros tégelyes, ha kicsit pirosodik Soducrem. Egyébként, ha nem itthon vagyunk, ami van: Bepanthen, dm-es, kicsi soducrem.

TERHESSÉGI CSÍKOK: én annak idején kismamáknak szánt olajjal kentem a pocakom fürdés után este, reggel meg sima testápival. Nem voltam csíkos. De ez nagyon egyénfüggő ám :)

Csak halkan megjegyzem: amíg ezt a hsz-t írtam,kb 20-szor szedtem össze Ancsit a lakás különböző pontjairól, többek között a függöny és a papucsom jött be neki legjobban, valamint a két földön levő virágubk került egy emelettel feljebb...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:21-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Igen!! Mi ma voltunk bukfencen, igaz majdnem nem mentünk mert olyan zizi volt az Edó reggel és nem volt kedvem küzdeni vele, de rájöttem, hogy ott a Tami akinek meg kell a mozgás így azt mondtam, hogy ordít akkor ordít MEGYÜNK! Oszt láss csodát egy hangja nem volt, sőt tök jól éreztük magunkat!!

Katus!
Hát az Essek...., én pont ebből az ügyből kifolyólag gondoltam úgy, hogy nem szeretném ha ő lenne a gyerekeim orvosa, mint amin te is ki vagy akadva. Elmentem hozzá, hogy kellene papír arról, hogy egészséges a gyerekem és járhatunk úszni. Kikerekedett szemmel értetlenül nézett és közölte, hogy nem ad ilyen papírt mert ha mégis lesz valami baja a gyerekemnek akkor meg őt fogják lecsukni, meg ilyen hülyeségek. Mondtam neki, hogy nekem nem arról kell papír, hogy a gyerekem nem fog elkapni soha semmilyen betegséget hanem arról, hogy nem egészséges jelen pillanatban ( nem szívbeteg, jó a tüdeje ilyenekre gondoltam, ezt közötem is vele) erre szintén azt mondta, hogy ilyet sem mondhat mert mi van ha...., és akkor gondoltam úgy hogy ha most éppen sétálnék hazafelé és a gyerekemnek valami olyan baja lenne amit neki észre kellett volna vennie és nem tette meg mert és ezt a szemére vetném és azt mondaná, hogy nem adott róla papírt akkor tuti kinyírnám, így az ő egészségére való tekintettel :wink: :lol: dokit váltottunk. Most üllői doktornénink van aki házhoz jár így ha van valami (pl lázas) akkor nem kell elcipelnem itthonról, ráadásul a Tami orvos, rendelő és fehérköppeny láttán kegyetlen hisztit tud levágni így itthon ezt könnyen el tudjuk kerülni.

Most megyek a pékhez!

Ildi!
Hihi, olasz!! De rég láttam ilyen írást.

Na tényleg megyek, csinálok vacsit is mingyán, szerintem valami fincsi tojásos kajcsit.

Szandra

szandrakiss
 
 



Sziasztok!

Benettke!
Igaza van Ibolyának,tessék lassítani!!! :wink: vagy inkább kihasználod az időt amit ilyen jellegű munkával töltesz? :lol: most aztán ha eljösz,egy darabig nem fogsz ilyet csinálni :lol:

Én már tökre nem emlékszem,hogy mivel kentem a hasam,de kentem a Rékánál azt tudom :oops: ilyen bénát...
Dáviddal nem lettem csíkos,pedig 30 kg-ot híztam(55-85),akkor nem kentem. :?
Most a Rékával 20 kg-t(63-83) híztam és sajnos ahogy mennek le a kilók,szépen jelennek meg a csíkok is a hasamon. A narancsbőrömet sikeresen eltűntettem egy oriflame-s krémmel,de a hasam az cúna :oops: nem vészes,de azért már vannak csíkocskáim. :oops: ha eszembe jut a krém,akkor szólok,de ahogy olvasom a többiek válaszát,nem sok értelme van,végül is nálam sem ért semmit (Vagy még csíkosabb lettem volna ha nem kenem? :? :shock: :x )

Gyöngyi!
Én is kipróbáltam a popsitörlőt,de nem jött be. Vagy lehet,hogy nem jót választottam :oops: ,de ezen csak olaj van,nem nedves,hanem olajos. A kakit nem bírtam levakarni a popóról. :oops:

Örülök,hogy ilyen jól alakul az alvásotok :lol: ,mondjuk én speciel sosem láttalak kialvatlannak :wink: drukk drukk,hogy továbbra is megmaradjon! :lol:

Nincs több hadova :lol: :wink: te milyen nyelven értekezel? :o

Ibolya!
Hogy te milyen kedves vagy,köszönöm szépen. :oops: :oops: :oops: tisztára zavarba vagyok :oops: igazából van a hasamon mit letornázni,csak jól titkolom :wink:

Tápszerek mihez képest drágák a Müllerbe? Én több 1000 forintot sporoltam ,amióta megnyílt. A Gyógyszertárhoz képest ennyivel olcsóbb.
Sőt babakaja is olcsóbb,na meg a minőségéről ne is beszéljünk. És van választék babakekszből,meg finomságokból :lol:

Katus!
Nyugodtan elhozhatod apát a játszótérre,de szerintem ő fogja kellemetlenül érezni magát a sok pletyis anyuka között,akik nem kímélik ám az apukákat :lol:

GRATULA! az üléshez egyedül. És nagyon boldog vagyok,hogy én vagyok az aszisztáló személy. :lol: majd elmondom neki,ha akkora lesz. :wink:


Papucs itt is menő :lol: erről nem fog leszokni sosem. :wink:

akkor te is beléptél az egypercnyugtomsincs anyukák táborába,köszöntelek. :lol: ettől már csak rosszabb lesz :wink:

Ma nem voltunk zizzencsek,Réka is olyan jókat aludt,ez egy tökéletes nap volt ,reggel szépen fél 7-kor felkelt,evett,játék. 9kor tízórai és alvás fél 12-ig. Délben ebéd megint játék,fél 4kor uzsi és alvás 5ig,most játszanak Dávid szobájában kettesben. :lol: ezt is megértem :lol:

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!!!

Ibolya!!

Hát az én lányaim most már lenyugodtak, de félek elmondani, hogy mitől :oops: :oops: :oops: Amikor már századszorra is ugyanazon a játékon veszekedtek, akkor megmarkoltam mindkettő haját (jól meglepődtek) és kilátásba helyeztem egy hidegvizes zuhanyozást, persze ruhástól!!!!Na, ez hatott, azóta szépen gyürmáztak, olvagattak, matricáztak, láss csodát együtt békességben. Csak tudnám miért kell ehhez ilyen drasztikusnak lennem :roll: :roll: :roll:
De valami velem is lehet, mert én is olyan szétszórt vagyok: cini előtt 3X kellett viszamennem, mert valamit otthon hagytam. Délután Tescóba indulva szintén vissza kellett tolatnom, mert otthon maradt a telefon. Egyedül a két gyerekkel, kocsival, nem merek telefon nélkül menni. Ha baj van másokét sem tudnám használni, csak a mentők számát tudom fejből :oops: :oops: :oops: Még este be kellett ugrani a gyógyszertárba két üveg átmosó-folyadékért, kijöttünk, a kocsi előtt naná hogy az egyiket elejtettem :cry: :cry: :cry: . Olyan szerencsétlen vagyok ma (is).

Szóval de jó, hogy vége ennek a napnak!!

Ja, és igen a jó éjszaka, most valóban jót jelent: nem kel fel egyáltalán a Sára, És 2 éjszaka a Marietta sem, tök jó :lol: :lol: :lol:


Ildi!!

Amit én vettem popsitörlőt az vizes volt!!! Én sem szeretem az olajosat. Csak már elfogyott, nem is tudom megmutatni :oops: :oops:

Nem láttál kialvatlanak??? Hát 4 év alatt bármihez hozzá lehet szokni!! :cry: Mit gondolsz miért nem látsz írni engem soha 10 után???? Mert akkor már alszom. Na, jó mostanában már bírom tovább is! :lol: :lol:

Milyen nyelven értekezem?? Magyarul :lol: :lol: :lol: , vagy nem? :lol: :lol: :lol:
Na jó kicsit angolul, de alig használom, igy szinte mindent elfelejtettem.

És ellent kell mondjak neked (Katust biztatandó :lol: :lol: ). Én alig vártam, hogy elinduljanak a csajok, attól kezdve lett nekem jobb!!!
Bár az enyémek sose voltak el egyedül, szorakoztatni kellett őket, és ráadásul tök keveset aludtak :roll: :roll: Így nekem megváltás volt, hogy közlekednek és lefoglalják magukat, nem ordítanak, ha látni akarnak, hanem jönnek utánam. Persze, ezt egy olyan anyuka, akinek álomtündér lánya van, nem érti!! Igaz Ildi? :lol: :lol: :lol:
Azt írod, csak rosszabb lesz, és utána elárulod, hogy együtt játszik a két gyerek!!! :roll: :roll: :roll: Hahóóóó!! Ez csak jobb lesz, hidd el. Egyre többet el tudnak majd játszani együtt, és netezhetsz, ha engedi a Dábid :lol: :lol: :lol:


Katus!!

Osztom Ildi véleményét (látod nem mondok mindig ellent :lol: ): jöhet a párod, de mivel mi nem szoktuk vinni apákat, talán kellemetlenül érezné magát. De ha nem , és kíváncsi ránk, minket nem fog zavarni :lol: :lol: :lol: Jöjjön nyugodtan. Végülis azért a férjeink már ismernek mindenkit valamilyen módon, úgyhogy neki is meg kell ismerni minket valahogy (jaj, de bonyolult lett :oops: )

Felüléshez gratulálok. !!! Amikor a Marietta még bizonytalanul ült, mindig ott voltam mögötte, szegény Sáránál ezt nem tudtam megtenni, esett is akkorákat, hogy na...Azon csodálkozom, hogy nem kapott agyrázkódást (vagy attól ilyen zizzent???)

A kilók: örök téma. Azt azért elfelejti mondani az Ildi, hogy mi segített a fogyásában!!! Kapott egy jó kis torokgyulladást és nem tudott enni!! Jól emlékszem Ildi?? Na nem akarom kissebbíteni az érdemeidet, csak arra akartam célozni, hogy piszok nehéz fogyni. Én is a szoptatás alatt híztam meg. A szülőszobáról szinte a terhesség előtti súllyal jöttem ki, de aztán.... ettem hogy legyen tejem :lol: :lol: :lol: :lol: És bizony elmúltak egy évesek a csajok amikor kezdett leolvadni a túlsúly, és akkor tudtam erőt meríteni egy kis fogyókurához is (utálom őt, de nekem bejött a Norbi módszer) Lement valamennyi, és azóta válogatás nélkül eszek meg mindent, csak kisebb mennyiségben. Lenne még mit leadni, de minek, akkor nem tetszenék úgy azuramnak :lol: :lol: :lol:

Megyek , mert fürdünk
Jó éjt mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!!!

Egy gyors és isteni süti recept a hétvégére!!!!

Boci mobil :lol: :lol:

- 1-2 tojás
- 11 evőkanál olaj
- 15 ek liszt
- 11 ek cukor
- 2,5 dl tej
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 1 ek szódabikarbóna (vagy fél szódabikarbóna és fél sütőpor)

Ezt jól összedolgozzuk (lehet géppel) és kivajazott, lisztezett tepsibe önjük (nem kell nagy, ne a sütő nagy tepsijébe.)

Töltelék:

- 25 dkg túró
- 1 citrom héja (ez nekem ritkán van, ilyenkor citromot öntök bele :oops: )
- 1 tojás
- 1 ek búzadara (csak kukoricadarám volt, de így is jó lett)
- 1 cs vaniliás cukor
- 5 ek cukor

Ezt is jól kikeverni, majd kanállal a tésztába "csapkodni" össze vissza. Olyan boci foltos lesz.
Előmelegített sütőben alacsony hőfokon sütni. Nekem kb 40 perc alatt jó lett.

Nagyon finom és gyors
:lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Benettke,

Én a terhesség elején megkérdeztem egy csomó embert arról, hogy mit érdemes terhességi csíkok ellen használni - eléggé tartok attól, hogy a két törpém miatt akkora leszek, mint egy ház, úgyhogy inkább már most elkezdtem a pocakomat kenegetni :)

Amit a legtöbben dicsértek, az a MILUPA krém, ez DM-ben, Rossmannban kapható, egy tubus kb. 1.200 Ft, én ezt használom, nekem nagyon bejön.
http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?art=5784,913

Amit még sokan dicsértek, az Ilcsi néni CSENGŐLINKA olaja, de azt nem tudom, hogy ez mennyibe kerül (kozmetikus segíthet ebben). Erről csak annyit tudok, hogy a csengőlinka krémváltozata szemránckrémként elterjedt, én pl ezt használom már évek óta, és szerintem működik...
http://www.ilcsi.com/product-page.php?o ... cf2732149d

Aztán ami még jó lehet, az egy VICHY terhességi csíkok elleni krém, de ez qrva drága, egy tubus 5-6.000 Ft...

Szép 7végét mindenkinek, én az elkövetkezendő napokban Anyósom virágboltjában teszem magam hasznossá a hétvégi dömpingben :roll:
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

ÁÁÁÁ, most írtam egy regényt, és ctrl c helyett ctrl r-t nyomtam, és elszállt!!! Jajjajajaj, most nincs energiám újra kezdeni. Hozok képeket mindjárt :oops: :oops: :oops:

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Na, akkor távirati stílusban még egyszer:

Ma Budakeszin voltunk ládázni a barátainkkal, Ancsi összebarátkozott egy csacsival:

Kép

Aztán ebédeltünk, a képen a barátnőmmel, és a kisfiával. Máté több, mint egy hónappal fiatalabb Ancsinál! :
Kép

A kirándulás után anyósoméknál voltunk. Atti bátyja építkezik, a szobájában mindenféle izgi cuccokat tárol. Így úgy gondoltuk elkezdjük Ancsi szobatisztaságra nevelését... :

Kép

Tegnap este így örült apának, majd játszottak egy kicsit:
Kép Kép

Ma reggel megszerezte a vattatartó poharat a pelenkázóról:
Kép

Ildi, GYöngyi,
köszi a választ, jelentem apa begyulladt, és egyedül megyek. Ugye lesz akkor játszóterezés? Remélem Ancsi nem tesz keresztbe.

Szandra,
köszi az infót, velem ugyanezt eljátszotta... Az ülői dokinéni modernebb felfogású?

Gyöngyi,
jó a recept!!! Megcsinálom majd.

Most ennyi, nincs energiám újra írni mindent.
Puszi

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Hahó!!

Én holnap viszem a csajokat játszózni :lol: :lol: :lol: , 10 körül leszünk ott (remélem)

Jó éjt!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


oké, Katus, akkor mi megyünk a játszóra, és mi találkozunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Szuper! Apa itthon marad pakolni :twisted:

Azért lehet, hogy más is befut

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus!!

Bocsi de asszem inkább fél 11 lesz mire kiérük :oops: :oops: :oops: , kicsit elcsúsztam az ebéddel
:oops: :oops: , DE megyünk!!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:24-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
ilgya1
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:25-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!!!

Vajon miért mondja mindenki, hogy itt az ideje a harmadiknak?, (na ja, főleg a kétgyerekesek piszkálnak :roll: :roll: )
Hát ha a Sárán múlna, akkor biztos lenne tesója, imádja a kicsiket (is)

Tök jók a képek Ildi!!!!!!!

Pizza készül Ibolya, majd kapsz képet (hogy irigykedj :lol: :lol: )

Délután mi meg babazsúrra megyünk!! :lol: :lol: Már nagyon várják a csajok!! Kis barátaikhoz megyünk (Ricsi, Domi - láttatok már róluk képet)


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Kép

Na, akkor Ibolya!!!! Ez a mi pizzánk. Remélem látszik a háttérben az orvosság is: a pohárban a hársfa tea, a méz és a legfontosabb a Sangria :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Kibuliztuk magunkat mára is.itten vagyok,visszaolvastam...

Szerda óta nem írtam? :oops: upsz...,jól elmentek a napok.

onnan folyt.

Vagyis először annyi,hogy örülök,hogy el tudtam menni a talira és személyesen megismertem Katust.Nem tudtam már írni,mert reggel nem működött valamiért a Babanet,és vásárlásból szinte egyenesen odamentem. Kicsi Annamari élőben is ugyanolyan kiegyensúlyozott és édes baba,mit a képeken. :lol: Tanusíthatom. Aludt mikor odaértünk,de kicsivel később felébredt és egy hangja nem volt,ha szóltál hozzá mosolygott,imádnivaló!

Sára mocija meg egyenesen fantasztikus:)
Marietta még mindig nagy kedvencem,a kis okos buksiját imádom. :lol: örülök,hogy találkoztunk.


Gyöngyi!
Tényleg más az a törlőkendő amit te vettél :? jó illata van és vízes. Az enyém megnéztem jobban és nem romlott,csak olajos. :?

Ennyit ellenkezni,hát micsoda dolog ez kérem. :lol: :lol: :lol: na jó tényleg könnyebb,hogy ekkorák,csak nem akartam,hogy Kata is megtudja. :wink: :lol: :lol: kellett neked elárulni.... :?

Kilók :roll:
Hogy te milyen naprakész vagy,tényleg úgy tört meg a jég,hogy lebetegedtem...onnantól elindult valami a szervezetemben,persze oda kell figyelnem,mert gyorsan visszaugrik. Ja és már sajnos nem szopizik a Réka,így sanyargathatom magam kedvemre. :oops: :cry:

Nagyon jól néz ki az a pizza,csak azért nem csurog a nyálam a billenytyűzetre,mert teli vagyok,reggel óta eszünk.iszunk. Ma tutti híztam vagy három kilót.

Hogy aludtatok? Ti jöttök holnap igaz? :lol:

Kata!
Hogy vagy? Remélem nem vitted túlzásba a munkát. Hol van egyébként virágboltja anyóséknak? :D

Katus!
Hova tűntél?Ennyire eljesztettünk? Ilyen ijesztőek voltunk így elsőre?
Még a csütörtökhöz...
Budakeszin ládázni? :oops: ezt nem értem :oops:
Jók a képek! Nekem is a wc kagylós lett a kedvencem. :lol: nem lehet elég korán elkezdeni :lol: jajj az a csacsi,de édes. :roll: (Ez a Kállai Taminak is nagyon tetszene :lol: )

Bibolya!
Pedig vártunk. :wink:
Kár,hogy így alakult,sajnálom a párodat,ismerem,milyen ha egy férfi lebetegszik :P :x :lol: remélem már jobban van a szeme. Már látom,hogy jobban.....hihihi

Hogy sikerült a névnapozás?
Nem akarok vitatkozni,de én a Humana3 tápszert 1399.- ért veszem a Müllerbe. (Igaz pénteken már csak két dobozzal volt,mind elkapkodták)és jobban megnéztem a többi tényleg drágább. :oops: nem tudom ez miért olcsóbb ennyivel,remélem így is marad.Lehet ott kint nem annyira menő,mint itt?

Jobban vagy,kialudtad magad valamennyire? :lol:

Szandra!
Hogy sikerült a buli? Hogy bírtad a strapát?Jöttök holnap oviba?

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kinek hogy telt a hosszú hétvégéje? Benettke? Andi? Jutka? Anett?

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ibolya,
hát igen, sose lehet elég korán kezdeni! Főleg, hogy pénteken láttam, hogy Sára milyen ügyesen szobatiszta már!!!
A méreteink: én kicsi vagyok és gömbölyű, Atti nagyon magas és iszonyú vékony. Szóval Ancsi bármilyen is lesz, valamelyikünkre (vagy mindkettőnkre) tuti hasonlítani fog. Remélem tőlem inkább a magasságot, mint a szélességet örökli majd:)
Jöhetnek a sütireceptek :)

Remélem a párod már jobban van, nem lehetett valami kellemes ügyeletre járni. Sajnálom, hogy Veled nem találkoztam... Na, majd legközelebb?

Ildi,
SZUPEREK A KÉPEK!!!!! Köszi :)
Olyan jó, hogy végül Ti is eljöttetek! Dávid igazi pasis kisfiú, és Réka tündéri kicsi lány!
És NEM IJESZTETTETEK EL, csak programot csinált nekem Atti. Mire hazaértem félig kitakarította a lakást, így kénytelen voltam én is beszállni, aztán jött apukám, majd a barátaink, szombaton meg elmentünk a nagyszüleimhez Gödre, aztán apósomékhoz, ott is aludtunk, ma is ott voltunk, 8-ra értünk haza. Hát így.
Még a csütörtökhöz: ládázni = geocachingelni (azt hiszem meséltem már, gps-el dobozokat keresünk mindenfelé a világon - egy játék) és Budakeszin voltunk, ott is van geoláda. Ezt kerestük meg.

Velünk:
Ancsi ugye felült csütörtökön. Azóta egyszer sem bukott fel, haláli, ahogy a két kezével játszik, előre és oldalra dől a játékokért, és aztán felegyenesedik. Imádom. Szombaton még jobban meglepett minket: FELÁLL!!!! Apjába kapaszkodva először, azóta bármibe próbál kapaszkodni. Ha ilyen ütemben folytatja, jövő hétvégén szaladni fog...

Kétszer is kirándultunk erdőben a hétvégén, szuper jó volt, annyira szép a táj :) Láttunk őzeket is!


Kép Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Végre vége!! :wink: :lol:
Jó dolog a buli de mégjobb mikor mindenki hazamegy és csend és nyugi!!

Szóval bocsi amiért nem mentünk játszózni de szerintem akkor nem negyed 3 kor hanem 5 kor fekszem le hajnalba, mert akkorra lettem kész a sütéssel főzéssel, így egy kicsit be volt gyógyulva a szemem a bulin :lol: :lol: .

A torták isteniek lettek, majd teszek is fel képeket. 21-en voltunk és a dédipapa meg a barátnője nem is jött, ja és anyósom sem bírt már feljönni mert úgy kivan megint. De itt voltak apukámék, igaz két nappal előtte meg mi voltunk náluk, de eljöttek és ez tök jó volt.

Kaptak a csajok egy halom ajándékot, így mégjobban nem férünk el a szobába!! :)

Nagyon jók a játszótéri képek, irigy irigy!!!!

Holnap megyünk oviba, ottalvós lesz már a buli, kiváncsi vagyok hogyan bírja majd a Tami!!!

Ja képzeljétek, szegény Edó pénteken elesett lent az udvaron mikor a Zsolt unokaöccse sétált vele és szegény úgy beütötte az orrát, hogy tiszta seb így a szülinapos képeken jól néz ki nagyon, igaz azon a képen mikor nyakig tortás akkor nem látszik :lol: . Erre most este annyira tette vette magát, hogy megint eltaknyolt és a foga felsértette a száját így most ott vérzett (ja mert az orra is vérzett), gumiszobát fogok csinálni neki :wink: :lol: .

Ildi!
Én is pont így jártam a popsitörlővel csak én a DM-ben vettem és az is olajos volt, így utólag már láttam is, hogy rá van írva de akkor... :roll:
Kipróbáltuk a Mülleres pelust és teljesen jónak tűnik, szerintem egy próbát megér, hátha nektek is beválik.
Holnap mi is megyünk oviba, egészen jól elszállt ez a pár nap, remélem nem lesz megint sírás főleg, hogy most már ott is alszik a Tami. Kb 3 napot szánok az ott alvásra és ha nem megy akkor nem erőltetem, igaz ez annyiból lenne jobb ha bejönne mert akkor mikor el kell mennem dolgozni és egész nap ott kell lenniük akkor nem lenne gond mert már rutinos a kiscsaj.

Gyöngyi!
Holnap ha nem felejtem el akkor elviszem neked a popsikrémeket.

Andi!
Jól mondtad, vettem Rebekának egy ruhát :wink: :lol: , kicsi az Edóra!! Ja és megtaláltam az overált is amit mondtam, majd valamikor elviszem nektek.

Anett!
Majd szeretnék tanácsot kérni, szakmai dolog! Küld már el légyszi az email címedet priviben. Köszi.

Katus!
Sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni, de ígérem legközelebb mindent megteszek az ügy érdekében!

Na most már ezt elküldöm mielőtt lefagy a gépem aztán akkor jönnek a képek. Kivételesen nem én fotóztam (ez meg is látszik :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: )

Mindenkinek jó éjt

Szandra

szandrakiss
 
 


Akkor a képek


Kép
Csokis torta, nagyon fincsi lett


Kép
Kókuszos torta, kegyetlen fincsi lett


Kép
Két torta együtt mégfincsibb


Kép
Az ünnepelt


Kép
Mind a két ünnepelt (vagyis három :lol: ), háttérben a hugom


Kép
Torta pusztítás elkezdődött


Kép
Edóka sebesült fejjel


Kép
Edóka apával


Kép
Edóka úgy döntött e kezét nem piszkolja be


Kép
Na így nem látszik a bibi :lol: :lol:


Kép
Lufiőrület


Nos így zajlott nálunk a szülinapozás

Puszi

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra, nagyon szépek a lányok, gratulálok hozzájuk :)
Ildikó, Győrben van a virágbolt, ott voltunk besegíteni - rám most a konyhaszolgálatot osztották, úgyhogy én végig sütöttem - főztem... és jól elfáradtam vasárnapra :roll:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:27-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!!!

A Tescós lila pellus tényleg jó, mi azt használjuk még a Sárunak.

Szandra!!! Egyszerűen szuperül néznek ki a torták (az ízüket ismerem :lol: :lol: :lol: ). Nagyon ügyes vagy. És jók a képek!! Na, melyik lett a kedvencem?????? Persze, amin az Edó maszatos :lol: :lol: :lol: :lol: . Amin meg apával, van, azon meg gyönyörű, a makesz ellenére is!! :lol: :lol:
Én imádom a bulikat!! Még a romeltakarítást is :oops: :oops: , anyira élvezem, hogy olyan jól tudják magukat érezni a gyerekek, és olyan jókat tudok én is dumcsizni!! :lol: :lol: :lol:


Ildi!!Olyan jó, hogy Dávid ennyire megszokta az ovit!!! (Taliztunk délben) Apát gátlás nélkül leszólítotam és bratyiztam Rékával, aki persze vigyorgott ezerrel (csak nem megismert? :lol: ), csak később esett le, talán nem tudja ki vagyok :oops: :oops: :oops: , na már mindegy, biztos elmondtad :wink: :wink:

ANDI!

Tudom betegek vagytok, de már előtte is nagyon eltüntél!! :twisted: :twisted: . jobbulást Nektek és azért ha tudsz írj!!

Katus!

Tényleg jó volt látni Benneteket!! És a csajszi!!!!!!!!!!!! Imádnivalóan kiegyensúlyozott!! Panaszkodni nincs okod!!! :lol: :lol: :lol: , És, hogy már áll!!! Tényleg korán kezdi :lol: :lol: , a kis ügyeske!!

Többiek!! Hogy vagytok?????

Ja, ahhoz képest, hogy ennyi idő után nem akart menni a Marietta oviba, pláne usziba - megint megdicsérték őt az usziban :lol: :lol: :lol: :lol:


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Katus!
Nem is vagy gömbölyűűűűűűűűűűűűű :?

Akkor nem unatkoztatok most sem...igen meséltél erről a ládázásról,csak arra nem emlékeztem,hogy ládázásnak hívtad volna,de így már tudom köszi. :lol:

Gratula a felálláshoz!Nagyon ügyesek vagytok!

Ari képek! :lol:

Szandra!
Tényleg jól néz ki a tortád,olyan ügyi vagy!
Édesek a lányok,nekem is a maszatos a kedvencem.
Jó sokan voltatok. :lol:
Sajnálom Edócska pici orrát! És továbbra is mennek a gyógypuszik a drágának!Majd csak kikeveredtek már belőle.

Kata!
Mi volt az AFP-n?Vagy holnap mész? :oops:
Hát Győr az nem itt van....


Ibolya!

Találtatok valami jó játékot? :lol: Kinek nézitek? Vagy csak karácsonyra?
Visszatérve az árakra és az összehasonlitgatásokra,a Micimackós 30 darabos puzzle a Magma-ba olcsóbb volt,mint a Tesco-ba. :lol:

Gyöngyi!
Aranyos volt apa,mert miután kijöttünk megkérdezte,hogy őt ismerem? (mármint téged) :lol:
Nem akarom kicsínyíteni az érdemedet,de Réka mindenkire mosolyog,aki hozzászól. :lol: na csak vicceltem,persze hogy ismer téged jól nézünk ki,ha nem :oops: :shock: :D :D :D

Marietta meg csúcs!!! :lol:

A kis betegeskedőknek jobbulást kívánunk!!!!
Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


sziasztok!

Nagyon eltűntem mostanában, de ez nem jelent semmit, nekem vannak ilyen időszakaim. Azért köszi, hogy hiányoltatok! :oops:

Múlt hét kedd éjszaka Lőrinc hirtelen belázasodott (39°C), ez tartott 2 napig, utána kezdődött az orrfolyás, köhögés, nyűgösség, extra rosszul viselte szegény. Tőle elkapta a férjem. Majd vasárnapra Rebeka is és én is. Mi nem vagyunk lázasak. Rebeka köhécsel és folyik az orra, nekem meg nagyon fáj a torkom és a fülem.
így aztán most nagyon "jó" minden. :?
Persze a 4 naposon otthon voltunk Szoboszlón Anyáéknál. Hát, nem éreztük most túl jól magunkat.
Viszont a betegeskedés előtt, még pénteken voltunk moziban a férjemmel. Este, mikor a gyerekek már aludtak, és Anyukám vigyázott rájuk.

Szandra, ezek a torták tényleg jól néznek ki!!!!!
Tami mai napja hogy sikerült az oviban?

Ildi, nem értettem a tegnapi msn-ed! Utána meg kiléptél!

Bocs, hogy nem szólok mindenkihez, de olyan rég nem írtam, hogy mire befejezném, kidobna a babanet!

Andi
idna
 
 


Ilyen rossz hatással van rátok, hogy újra írtam??? :shock: :? :roll: :wink:

Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Eltűntem kicsit... Extra hulla vagyok, az én édes kicsi jóalvó lányom három napja éjjel 3szor, 4szer kel! És szopizik rendületlenül. Mondjuk tegnap éjjel még a szopi se kellett neki, kicsit sétáltam vele, szerencsére visszaaludt. De hulla vagyok. Ráadásul tegnap, szerencsére szép idő volt és Ancsi mellettem aludt, összeszedtem a leveleket az utcán. 2 és fél óráig tartott, teljesen tropára ment a derekam... :( Szerencsére egy kis izomlázam is lett a fenekemben.

Szandra,
én is remélem, hogy legközelebb találkozunk! Nagyon jól néznek ki a torták :) A lányok nagyon-nagyon szépek, csatlakozom a csajokhoz, nekem is a maszatos kép a kedvencem. Szegény kicsi lányod, hát igen, nagy kaland, ha az ember elindul.. :)
Hogy sikerült Taminak az ottalvás?

Ibolya,
okés, várom a reciket!
Ancsit is megviselte az óraátállítás, vagy csak szimplán ez a sötét? Már 5-kor aludna, csak attól tartok akkor éjjelre kialudná magát. Vagy nem is tudom... Mindenesetre elég nehéz tartani a napirendet...
Egyébként Attival is vigyázni kell... már többször volt, hogy belázasodott, ha valami programunk volt, úgyhogy megértem mit érezhettél: nem elég, hogy bosszankdsz, mert kútba esik a program, még aggódhatsz is a férjedért... :)
Mikor és miért kell Gergőt ébresztened?

Ja, és a lila tescos peló tényleg jó!!!(és milyen olcsó!)

Gyöngyi,
képzeld, mióta Ancsi felállt, folyamatosan ezt gyakorolja! Csak akkor érzi jól magát, ha döglök vele a habtapin, és mászókának használhat. Ha elfárad, akkor ücsörög, vagy hanyatt dobja magát, úgy játszik, de csak akkor, ha ott vagyok közel, hogyha kedve szottyan folytatni, megtehesse. Kicsi terrorista :)
Ma jó napom volt, anyukám volt a mászóka :)

Ildi,
aranyos vagy, de a kabát sokat takart!
Atti nagyon igyekszik, hogy megjegyezze az ismerőseimet, de neki sem mindig jön össze :) Mutogatom neki a képeket, aztán néha sikerül összepárosítani a mamákat a babákkal, néha meg nem :)

Andi,
én örülök, hogy jöttél :) Mi a 23-ai hétvégét töltöttük Szoboszlón. Csak nekünk nincs ott család. Sajnos.
Jaj, szegény Lőrinc! Remélem már sokkal jobban van és Ti sem köhögtök már!!!
Gyógypuszik mennek!

Nagyon fáj a fejem, megpróbálok relaxálni egy kicsit, remélem Ancsim hagy aludni éjszaka.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:29-kor.
bibolya
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:29-kor.
bibolya
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:30-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Andi!
Még hogy rossz hatással????Örülünk,hogy jöttél!
Sajnálom,hogy ti is lebetegedtetek! :? nektek is küldtem a gyógytündéreket! :wink:

Lehet,hogy a képeket hiányoljuk? :oops: :wink: :D

Mit néztetek a moziban?Kár,hogy a Zsolti nem szeret moziba járni :?

Katus!
Biztos az idő van ilyen hatással Ancsira,nem?Vagy nem lehet,hogy jön a foga? :oops: Ma mondjuk Réka is nappal 3X aludt,kiváncsi vagyok mi lesz éjjel? :shock:
Sajnálom a derekadat :?

Édes lehet Ancsi a mászásával:)Én is osztom Ibolya véleményét,nálunk is még tart a mászókás korszak :lol:


Bibolya!

Ismerős a helyzet a "nagy" lányok ajándékaival kapcsolatban,a sógórnőm lányával is mindig bajban vagyunk(13),ezért mostanában pénzt kap,így azt vesz amit akar,persze ez nem valami jó megoldás nálatok,mert Encsi még 10 éves sincs. De azért ügyes vagy,hogy időben lépsz ez ügyben,nekem még semmi karácsonyi hangulatom nincs. :?
Pedig lassan nekem is lépnem kell,még ott van Réku szülinapja is.
Még a keresztelőt se szerveztem meg... :cry:

Az írásodat azért húzta alá,mert @ -t írtál a helyett és ő ímél címnek vette. :lol: úgy van beprogramozva,hogy,ha @ jelet talál,az biztos ímél cím lehet. Nálad még pont volt is van,így meg pláne. :lol: ez aranyos volt.


Gyöngyi!
A kis ovódajáratos!!!Hol vagy? Lefárasztottak az ovisok? Reggel csak néztem,hányan szállnak ki a kocsijából :lol: :lol: :lol: még egy,még egy,még egy. egy egész csoportot hozott. :lol:

Szandra!
Hogy alakult ma Tami napja?

Jó éjt!

Ildikó
ilgya1
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:30-kor.
bibolya
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2010.08.11 13:31-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Hát nálunk az ovi az változatlan, sír a Tami mikor be kell menni, persze addig semmi baja csak mikor készen vagyunk az átöltözéssel. Igaz, mondja az óvónéni, hogy sírdogál napközben is a Tami. De ma eldöntöttem, hogy holnap kegyetlen leszek és nem hagyom hisztizni, átöltözés aztán szia és jövök. Aztán mégjobbat találtam ki, holnap apa viszi a Tamit, mindent elmagyaráztam neki oszt majd meglátjuk, kíváncsi vagyok apának is szól-e a sírás vagy nem. Max 2 hetet adok a beszokásra de ha akkor sem fog menni zökkenőmentesen akkor halasztjuk a dolgot mert azt sem akarom, hogy örök életére megutálja az ovit. Mondjuk be kell vallanom, egy kicsit örülök, hogy nem alszik ott mert így is alig bírom ki azt az időt mikorra kell érte menni (ez most az én beszoktatási időm is :oops: )
Egyébként ma elég zizi volt a Tami, biztos az idő is közrejátszott. Remélem nem az ovi hozza ki belőle.

Jó lesz konzultálnom a kihelyezett pszichológusommal aki egy kicsit megerősít a dolgaimban (oké Gyöngyi? :wink: :roll: )

Most jut eszembe nekem még teregetnem kell, óóóó a fenébe

Bocsi, hogy senkinek nem írok külön....

Szandra

szandrakiss
 
 



Sziasztok!!!

Szandra!! Olvasni akarsz??(Írni nem?? :lol: :lol: ) , akkor írok, hogy olvashass!!
Tegnap éjjel vagy 6X-7X kelt a Marietta (fújt a szél, vagy mi), folyamatosan fájlalta a torkát, vagy állt az ajtóban és gondolkodott, hogy mit találjon ki: miért kelt fel :lol: :lol:
Reggelre már a fülét is fájlalta, csakhogy ne kelljen oviba menni :cry: :cry: :cry:
Ez a legújabb, hogy nem akar menni oviba :cry: :cry: :cry:
Az ovónéni szerint ez most azért van, mert tavaly nem volt sírás, most masszívabb ellenállásra számíthatok :roll: :roll: És az édes, tündér, kedves kis ovis visszabeszél az ovónéninek :oops: :oops: , aki ezen kellően meglepődött.
Mondanom se kell, egész délután semmi baja. És az feldobja, hogy holnap fényképezés és ő lesz a napos!!!!! :lol: :lol:

Sárával meg voltunk ma Bukfencen a 11.15-ön. Négyen voltunk. Mármint 4 gyerek és 4 anyuka. Tök jó volt!! Csak kár hogy Ti nem jöttetek (ez minden cinire járóra értem!!)

Ja, és voltunk a Sárával dokinál, csak méretni akartam (12.400gr), de gyorsan megcsinálták a kötelező kétéves státusz vizsgálajavascript:emoticon(':lol:')
Laughingtot. A kis huncutok, és ha nem megyek?? :roll: :roll:


Ildi!!
Gondoltam, hogy a férjed a lényegtelen dolgokra (mint, én :oops: ) nem emlékszik :lol: :lol: Amikor beszéltünk, gondoltam, hogy elmondom ki vagyok, de rád hagytam, egyszerűbb volt :lol: :lol:

Anett!!!

Annyira eltüntél!!!! Hol vagy!!! Remélem jól vagytok!! Kiscsajokkal mi van? Végülis nem lettek betegek amikor levitted anyudhoz??

Katus

Jó dolog a kertes ház, mi???? :lol: :lol: :lol:
Na ezt utálom benne, én csak élvezni szeretem a lehetőségeket, de dolgozni nem :D :D

Andi!!

Hogy vagytok??? Javulgattok???

Többiek?? Kismamák!!! Életjelet tessék adni!!!!!

Jó éjt!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Jöttem "beszélgetni", most ez az egyetlen lehetőségem rá, ugyanis tegnap úgy elment a hangom, hogy szinte teljesen néma voltam. :) Gondolom, a hangszálamra ment a torokfájás. Ma már jobb egy kicsit, némi rekedtség hallatszik.
Tegnap végre sikerült elvinnünk Lőrincet fodrászhoz, most jó rövid lett a haja, nem szeretem, amikor hosszú. Egyébként Lőrinc tök aranyos volt tegnap, mivel mindent csak suttogva tudtam mondani, ő is mindenre suttogva válaszolt. :D Laci meg folyton azt mondogatta, hogy ne kiabáljak már, zeng tőlem a ház. :D


Szandra, jók lettek! Köszi! :wink: Az a ruha ......, háááát így továbbra is vásárolhatsz Rebekának! :lol: :lol:
Végül Apa vitte Tamit oviba???

Ibolya, nem voltam orvosnál. :oops: Mindennap azt gondolom, hogy holnapra már ugyis jobban leszek. Na, meg aztán szoptatás mellett nem merek semmi gyógyszert beszedni, így hiába is írna bármit... :oops: De legalább a torkom már nem fáj, a hangom meg csak visszajön.

Gyöngyi, Marietta mit csinál, amikor felkel éjjel? Iszik? És hogy alszik vissza?
Sára alszik továbbra is?

Ildi, egy vígjátékot néztünk, mostanában egész sokat voltunk moziba. Csak hát nem egyszerű a gyerekek mellé felügyeletet találni, mivel minden családtag 200 km-re lakik. :( Így vagy akkor megyünk, ha Anyukám itt van, vagy ha mi vagyunk Szoboszlón.

Nekem sincs karácsonyi hangulatom, máskor ilyenkor már legalább el kezdünk vásárolgatni (persze nem a hangulat miatt, hanem mert nagy a család), de most még hozzá se fogtunk. És ami a legrosszabb, hogy Lőrincnek karácsony után pár nappal van a szülinapja is, és egy csomó családtag (anyósom, 2 dédi) ideadja nekem a pénzt, hogy vegyek a gyerekeknek valamit. Meg még a magunk nevében is vásárolni nekik. Szóval, ennyi ajándékot igencsak nehéz kitalálni!!!! :evil: :roll:
És mire túl vagyunk a karácsonyon, szülinapozáson, addigra annyi ajándéka lesz Lőrincnek, hogy azt se tudja, mihez nyúljon. Ilyenkor pár dolgot elrakok belőle, hogy ne mindent egyszerre unjon meg, és képzeljétek, még volt olyan tavalyi karácsonyi-szülinapi ajándék, amit most a napokban vettem elő. :shock:
Hát, így jár az, aki közvetlenül karácsony után szül/születik. :)

Na, befejezem az értekezést, hátha a hangom is visszajött már! :lol:

Andi
idna
 
 


Szandra, nagyon boldog szülinapot :!:

Andi
idna
 
 


Sziasztok,

Én tegnap voltam AFP-n, jövő héten megyek a dokihoz, remélem, minden rendben van a törpékkel! Minden vizsgálat előtt izgulok, mint a fene, de ez az én hülyeségem :)
Egyébként jól vagyunk, csak olyan munkaundorom van, hogy legszivesebben máris hazamennék :( :( :(

Szép napot mindenkinek!
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Gyöngyi,
ez az aszkorbinsav nagyon savanyú. Én szeretem a citromos teát, de az nem semmi, hogy ebből milyen kevés is mennyit savanyít. :shock: De isszuk rendületlenül!
Te melyik gyógyszertárban szoktad venni?
Mert mi még venni akartunk Szoboszlón, ahol közölte a gyógyszerész csaj, hogy hadd ne mérjen már most ki, inkább vigyünk helyette Cebion cseppet. Gondoltam, biztos azért, mert csak gyógyszertári ügyelet volt, ez szombat délután volt.
De tegnap délelőtt ebben a gyógyszertárban is közölték, hogy "hát van, ha kimérek" :shock: Mire megkérte Laci a nőt, hogy akkor mérjen már legyen szíves.
Mindenhol ennyire sajnálják az embertől az aszkorbinsavat, vagy mi?!

Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Ibolya!
Köszi a recepteket,lehet,hogy hétvégén ki is próbálom az egyiket. :lol:

Szandra!
És ma milyen volt a helyzet?
Láttam reggel apát,de csak messziről,mert ilyenkor piacnapon úgy látom katasztrófa ott a parkolás. :?
Mikor 9 fele mentem a Dávidért,mert vittem angolra,akkor egy hangja nem volt Taminak,szépen reggeliztek,úgyhogy ne aggódj minden rendben lesz,és ha megteheted,hogy ne aludjon ott,akkor hagyd a fenébe,majd ha muszály lesz ráér megszokniuk. :?

SOK SOK Boldogot neked!!! Kép

Gyöngyi!
Nagyon is lényeges vagy,apának jár a fekete pont az arc memóriájáért. Kép

Ma is nagy szél van...

Hogy hogy Marietta nem akar oviba menni? Nem lehet,hogy valami rossz élmény érte? Ő sem mesél?

Dávidot egyszerűen nem bírom rávenni,hogy meséljen,kérdezem tőle,hogy mit csináltatok az oviban? Erre ő: semmit. Ki volt a barátod? Senki Olyan mintha itthon teljesen ki akarná zárni az ovit és azért nem mesél.
Reggel meg csak úgy ugrik a Hédi néni nyakába. :lol: és napközben sincs panasz rá,te is hallottad az ovónénit. :wink:

Ma meg volt az első pisis baleset :shock: nem bírta kigombolni az ünneplő naciján a gombot és becsurrantott egy kicsit,erre nem volt neki váltózoknija :oops: kapott egy szép csajos rózsaszín zoknit. (Harisnya volt rajta nem pisilte le a zoknit. :lol: )

Andi!
Gyere csak bátran,mi úgyse halljuk...csak vicceltem. Szegénykém,jobbulást neked!
Jó lehetett apa,hogy ne kiabálj... :lol: :lol: :lol: és Lőri ahogy suttogott. :lol:

Ajándékok:)
Úgy érzem nekünk se lesz különb Rékánál,úgye ő karácsony előtt született,most meg még a keresztelő is lesz. Holnap tutti elmegyek a paphoz délelőtt. :x

Tényleg nekem is már ilyenkor karácsonyi hangulatom volt,emlékszem. Pedig tavaly se volt hó. :?
Na reméljük hamar megjön,olyan rossz mindent az utolsó pillanatra hagyni. :oops:


Látom,hogy nem tőlem kérdezted,de itt a Károly utcában a Gyógyszertárban be volt már csomagolva 100 g os kiszerelésben az aszkorbinsav és rögtön adták száj huzogatás nélkül. :? ha gondolod szólj és viszek nektek.


Találkoztam tegnap Anettékkel mikor Rékát hoztam angolról szegény még mindig kivan egy kicsit az építkezés miatt,de a lányok már jobban vannak,ahogy láttam. :?

Katus????


Ildikó
ilgya1
 
 


Köszönöm a köszöntést édesek vagytok!!!

Ma már minden oké volt az oviban. Ezt úgy szeretem hallani, kíváncsi leszek milyenek lesznek a fényképek.

Megyek mert Edó rombol a Tami meg alszik és félek fölébred!

Mégegyszer köszönöm!

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Vagyok, vagyok, de minek? .... Három napja fáj a fejem, ráadásul a mensim is megjött, nagyon vacakul vagyok :(

Ibolya,
Köszi a recepteket! Gyógyíthatatlan recigyűjtő vagyok, aztán, ha van időm, általában meg is valósítom magamat :)
Aranyos lehetett Gergő, ó, a kis gondoskodó! Ancsi nincs még tekintettel rám, bár szerintem érzi, hogy nem vagyok a toppon, néha meg lehet beszélni vele, hogy akkor most alszunk egy félórát, jó? Néha bejön.
Sajna nekem is kelteni kell néha a csajszikát, mert hajlamos megfeledkezni az utolsó kajálásról.
Grace Klinika? Nekem a Született Feleségek, meg a Szívek Szállodája volt a nagy kedvenc, de Ancsi óta inkább lefekszem 10-kor.


Ildi,
hát már nem csak mászik Ancsikám. Már mindenbe kapaszkodik és áll. Csak azt nem tudom, hogy mennyire óvjam a kis fejét (apu szerint adjak rá bukósisakot :) ). Pl a kiságyban nem nagyon merem egyedül hagyni, meg a járókában sem, mert ha elesik, nagyon durván beveri a buksit.
Karácsonyi hangulat: Atti vásárolt mászó télapókat a bejárati ajtó elé. Nekem sincs ám. És a legrosszabb, hogy mindenki nyaggat, hogy mit kérünk karira. Ráadásul Atti dec. 22-én született és a névnapja jan. 7. Gáz.
Keresztelő???
Pisis baleset: nekem is volt, tökre emlékszem rá. Azt hiszem már nagycsopis voltam, vagy esetleg középsős és kantáros naci volt rajtam (piros pöttyös). Pisilni kellett, és megkértem a barátnőmet, hogy kísérjen ki, mert tudtam, hogy nem birom egyedül a csatot kiakasztani a gombból. De az ovónéni nem engedte ki velem Ágit, én meg nem tudtam kikapcsolni a nacit, úgyhogy sírva bepisiltem a sloziban. Annyira gáz, hogy így emlékszem rá.

Szandra,
szupi, hogy Taminak egyre jobban tetszik az ovi!
Szülinapod van? Isten élessen!

Gyöngyi,
remélem MArietta nem beteg, tényleg csak oviundor van :)
Kertes ház: na igen. Ráadásul ugye alakulófélben levő társasház négy családdal. Csak valahogy az utcai avar senkit sem zavar annyira, hogy összeszedje. Csak engem?! Na mindegy, szombatra összehívtunk egy lakógyűlést. Utálom előre, meg azt is, hogy én kezdeményeztem, de azt méginkább utálnám, ha mindig nekünk kéne minden melót megcsinálni.

Andi,
Az én kicsi férjem is közvetlenül karácsony előtt született, ráadásul a névnapja meg január eleje. Mióta van Ancsi, azóta semmi ötletem sincs, csak a gyereknek. Lehet, hogy kap Atti karácsonyra egy játszóasztalt :)

Kata,
tök természetes, ha izgulsz a vizsgálatok előtt! Én is mindig paráztam :) A munkaundor is ismerős. A gáz az, hogy itthon is rámtör:(

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?