Új privát üzeneted érkezett!

Semmi baja nem lesz nyugi! :) kicsit vékonyka lesz, de simán működik :):)
Egyszer olvastam a neten az orvos válaszol rovatba (de már meg nem tudodm mondani hogy hol :lol: ) hogy azt írta az orvos egy nőnek, akinek eltávolították egy méhenkívüli terhesség miatt az egyiket, hogy ha egy petefészek marad működőképes, akkor az veszi át az uralmat. :) Csak hát azt nem tudom hogy hogy most az a 30% működik is nálad?? Mi történt? Elmondod? Orovosok??? Mit mondanak?
Ja! az is tuti infó, hogy nem törvényszerű a petefészkek ciklikus működése, lehet pé-d egymás után ugyanazon az oldalon is egymás utáni hónapban!!

:)

Mostmár tényleg megyek dolgozni :):):)


Pussz
Nyussz
nyuszifülû
 
 


Ja a corax teszt! A galádok ! Ha szerencsétek van még a régi gyártmányból tudtok venni! Legutóbb már az uj kiszerelést bírtam megvenni, és a kis piszkok .....hát nem felére vették az lh teszt méretét??? Most akkora így, mint amikor a régit vágtam ketté!
De nem fog ki rajtunk!!!!!
Ha 3mm-re csinálják a végén, én még azzal is bepróbálkozom :):):)
Egy csepp pisi elég rá! Ha sok meg rá hirtelen elmosódik az egész!

Pusziiiii este jövök viszza!!!!


Nyusz
nyuszifülû
 
 


Sziasztok Lányok!

Szerinem a vitaminokkal kapcsolatban az a lényeg, kinek mit ajánlott a doki. Én - ahogy már írtam - elevitet szedek és gyakorlatilag semmi bajom tőle. Ha nem is akartam volna babát, akkor sem ártana a vitamin, hiszen tényleg közeleg a hideg idő és nem árt felkészülni a vitamin szegényebb időszakra. Túlzásba tényleg nem szabad vinni, dehát az nem itt kezdődik.

Pumi
pamukli
 
 

 
 

Nyuszi

Volt egy őssejt az egyik petefészkemben, ami fejlődésnek indult. Elég nagy daganattá fejlődött sajnos, ezért kellett laporoszkopiás műtéttel kivenni. De mivel nem 3, hanem 4 vágásom van, ha jól tudom a doki megnézte a másikat is. Szerintem nézhetett átjárhatóságot is, ha már arra járt. Gondolom. Nem is igazán beszéltünk arról, hogy mi volt odabenn, de gondolom mondta volna, ha nincs rendben minden.

Kép
Kép
nati80
 
 


Most tényleg egyedül maradta? Pont most amikor még a szobámba se tudok bemenni a füst miatt? Ki kellett költöznöm a laptopommal a nappaliba. Így még tanulni sem tudok.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati, én itt vagyok!!!!!!!!!
pamukli
 
 


Szia! Van valami érdekes témád? Írtál már magadról? Olyan rövid a memóriám, hogy mindig elfelejtem kivel mi van.

Kép
Kép
nati80
 
 


Mégis egyedül vagyok. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80
 
 


Na, ne keseregj már mindig, nem vagy egyedül! Hogy tudsz így tanulni, hogy közben ide figyelsz? :wink:
Jól tetted, hogy mégis elmész vizsgázni, ez a jó hozzáállás!

Pumi
pamukli
 
 


Nem tudok még tanulni, mert éppen a lakást takarítom. Meg szellőztetem a füstöt.

Kép
Kép
nati80
 
 


Szia Nati!

Nekem myomáim voltak, most szeptemberben volt a műtét. Laporoszkóppal akarták kivenni, de akkor derült ki, hogy hat db van, emiatt vágni kellett, mert másképp nem tudták kiszedni.
Most egy vágásom van kivűl, meg egy lyuk. Belülről a méhet is össze varrták.
A doki azt mondta, hogy minden rendben van, de nem tudom, hogy ilyenkor tudnak -e csinálni átjárhatóságot. Azt hiszem az egy különfajta eljárás.......

Mit szeretnél tudni a gyeddel kapcsolatban?

Üdv,
Adri

Kép
Kép
odri
 
 


Odri

Ami engem különösen érdekel, hogy hány hónap bejelentés kell, hogy kapjak gyedet, és mennyi járulékot kell fizetnie a páromnak, ha bejelent a lehető legnagyobb gyed eléréséhez szükséges összegre. Pl terhes leszek, megvárjuk a 12 hetet, akkor szülésig van még 6 hónap. Bejelent és kb 2 hónap múlva elmegyek táppénzre. kapok akkor tp-t? Mennyit? Utána mettől meddig mit és mennyit kapok? Szóval minden érdekelne.

Kép
Kép
nati80
 
 


Odri
Mit értesz azon, hogy a vágáson kívül van még egy lyuk? Nekem is nagyon nagy volt a cucc, de a doki ügyi volt. Pici darabkákban kipiszkálta. :)
Az egyik oldalon 2 a másikon 1 cm-es a vágás, de alig látszik. A köldökömben lévő a durva. A szeméremcsontnál lévőt meg meg kell keresni olyan picike.
Tudom, hogy tudatlan vagyok, de mi a myoma? És a PCO?

Kép
Kép
nati80
 
 


Szia Nati!

Laporoszkóppal akarták eltávolítani a göböket, de akkor látta a doki, hogy 6 darab van és mindegyik máshol helyezkedik el. Volt a méhfalban is. A laporoszkóp miatt van egy lyuk.
Az én dokim is ügyi, de sajnos másképp nem ment.

Azért nekem eléggé látszik, hisz olyan vágás van mint császármetszéskor. Ha szülni fogok, akkor is itt vágják.
De lagalább már azt is tudom, hogy milyen érzés.

A myoma a méh simaizom szövet jó indullatú daganata.
Sajnos emiett nem jött össze a baba, aztán késöbb emiatt vetéltem el. De most már "tiszta" vagyok és lehet próbálkozni.
10.31-én volt ovum, remélem sikerrel jártunk :lol: :lol: :lol:

A PCO a policisztás ovárium rövidítése, ami annyit jelent, hogy a petefészekben nincs normális peteérés, ehelyett számos apró ciszta helyezkedik el a külső kéreg alatt

Remélem világos.

Adri

Kép
Kép
odri
 
 


Sziasztok!
Jó sokat írtatok a nap folyamán. Ez igen.

Esküvő: Szerintem kár kihagyni. Nekem sosem volt álmom, hogy férjhez menjek, de aztán úgy gondoltuk, hogy jöhet a baba, akkor azért jó lenne a házasság. Nem szeretjük a felhajtást. De azért volt, és eddigi életem legszebb napja lett belőle.

Elevit/Gravida: Nekem az orvosom ajánlotta, de inkább a Gravidát, mert magyar és van benne jód. Én csak felet szedek be naponta. Majd egyet, ha jön a baba. Nekem is szorulásom van tőle, mondjuk előtte is voltak gondjaim.

A hőm továbbra sem ment fel. :cry:
De a hasam eléggé fáj baloldalt, na meg a derekam továbbra is. Hogy mitől lehet, foglalmam sincs.
p__lilla
 
 


Lilla
Az elevit is magyar, és az első ilyen termék volt. Számomra egy nagyon fontos ember volt az egyik aki kifejlesztette.
A szorulásos gondokra a legjobb megoldás: ébredés után vagy lefekvéskor 2-3 dl langyos vizet kell meginni. A másik amit már próbáltam böjt alkalmával a Hunyadi keserűsós víz. Nagyon sz.. íze van, tényleg elég keserű, de napi 0,5-1 dl megteszi hatását.

Most volt itt a tesóm, aki nagyon próbál rábeszélni a szülésre, mintha én nem akarnék. :? majd mondom neki, hogy oltogassa a párom ezzel. ne engem.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
Szerintem a párod sem fog sokáig gondolkozni a dolgon. :)
p__lilla
 
 


Nagyon remélem, mert jövő év elején már én is szeretnék belevágni a dologba. Remélem februárban pozitív lesz a tesztem és ezzel én leszek az utolsó közöttünk aki kismama lesz. Ugye ebbe beleegyeztek? :wink:

Kép
Kép
nati80
 
 


Ha neked így jó, részemről OK. :)
p__lilla
 
 


Jó, hogy ilyen engedékeny vagy. Köszönöm. :)

Kép
Kép
nati80
 
 


Többiek hol vannak? Nem hiszem, hogy még ilyenkor is dolgoznak. gyerekesektől bocsi, ők 24 óráznak. :D

Kép
Kép
nati80
 
 


Nem tudom. Egész nap pörög a topic, de ha én jövök, akkor nincs mozgás.
p__lilla
 
 


Nati
Hogy alakul a hőd?
p__lilla
 
 


Ez velem is így van ma, úgy látszik. De itt vagyunk mi egymásnak. majd jönnek a többiek is, csak gondolom meg kell etetni a családot, meg ilyenek.

Kép
Kép
nati80
 
 


Ma felment 36.7 re, tegnap tettem fel a két havit. 1-2 lappal van előrébb. Szerinted akkor most volt pé vagy nem? Már el vagyok bizonytalanodva. Ezért vettem ovu tesztet a következő hónapra.

Kép
Kép
nati80
 
 


Szerintem volt, ahogyan a program is jelezte. Az jó jel, ha a hőd emelkedik. Az ovu teszten én is gondolkodom, bár ilyen görbe mellett nem tudom, mikor csináljam.
p__lilla
 
 


Hol a görbéd? Nem találom. Kb meg tudom mondani mikor kell csinálni. Hány naposak a ciklusaid?

Kép
Kép
nati80
 
 


28 naposak a ciklusaim. Legalábbis eddig így volt.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 07200_.png
p__lilla
 
 


Lilla
Mindig ugyanabban az időben méred? Hol méred? Ha 28 naposak a ciklusok, akkor 10-14. nap környékén kellene lennie, de szerintem nem volt. lehet, hogy ma van, de ez csak a következ napokban fog kiderülni, ha felmegy a hőd. Tényleg eléggé cikcakkos a görbéd.

Kép
Kép
nati80
 
 


na most mondjátok meg, milyen hülyék tudnak lenni a férfia. most azért ugrottunk egymásnak, mert szerinte Ő egyáltalán nem mondta, hogy korai lenne a baba. Csak azt nem értette miért 3!!!! nap alatt zajlott le bennem ez a változás????? NEM ÉRTEM!!!! MIntha nem laknánk együtt és nem lettek volna jelei annak, hogy mennyire szeretnék már gyereket. Megőrülök!!!!
Iszonyú dühös vagyok ilyenkor. Egész nap nem volt itthon, de most felugrott és elviharzott tesójához. Mondtam egyen amit akar, mert nem csinálok neki vacsorát.
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Kép
Kép
nati80
 
 


Mostmár tényleg nem merem felhozni a dolgot, mert megint veszekedés lesz.

Kép
Kép
nati80
 
 


Tök jó, hogy magammal beszélek.
Nincs itt senki? :cry:

Kép
Kép
nati80
 
 


na bekukkantottam!!!!!

elköszönök lányok mert a család engem akar :lol: :lol: :lol: .holnap jövök ám!!!!!

Natasa:szerintem a vizsgaidőszak miatt vagy érzékenyebb,ha tul leszel rajta minden jobb lesz
:wink:

kitartás csajok!!!!!!!!!!

pussszzzz mindenkinek mano
manocska2008
 
 


Most csináltam életem első ovu tesztjét. Olyan furi hajfájós vagyok, gondoltam talán most van. Nyuszi az enyémet nem lehet kettévágni, mert kazettában van. Csak egy halvány csíkom lett a kontroll mellett. Akkor ez most negatív?

Kép
Kép
nati80
 
 


Bocs Nati, hogy magadra hagytalak, de vacsiztunk meg gesztenyét sütöttünk a férjecskémmel.
Hát a hőmet most hónaljban mértem, de mindig ugyanakkor, most kezdtem csak ebben a hónapban, úgyhogy tapasztalatlan vagyok. A következőben már nem hónaljban fogom mérni. Meg lehet, hogy a hőmérő sem jó. Ma teszteltem, az egyik hónaljamban mértem a higanyossal 36 volt, a digitálissal a másikban 36,3. Na, most melyiknek higgyek??? A hüvelyes mérés nem tetszik. A szájban meg rossz szorongatni. Te a nyelv alá teszed, vagy hova?
p__lilla
 
 


Hát igen Nati, az negatív. :(
p__lilla
 
 


Lilla
Ovu előtt és után meddig mutatpozitívat a teszt általában?
Én szájban mérem és digivel, mert az pontosabb. Nem kell szorongatni, csak a nyelvtőhöz kell rakni, viszont tovább kell ott tartani, mint ahogy jelez.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nem tudom pontosan a teszt hogy működik. Még csak fontolgatom, hogy kipróbálom.
Asszem én is kipróbálom a digit nyelvtőnél. Egy mérés neked kb. hány perc?
p__lilla
 
 


Kb1,5-2, de sokszor belealszok még reggel. Szóval nem macerás.

Kép
Kép
nati80
 
 


Most már nem érdemes így folytatnom ezt a hónapot, ugye?
p__lilla
 
 


Szerintem nyugodtam térj át. Még akkor is értékelhetőbb lesz a hónap.

Kép
Kép
nati80
 
 


Legalább lesz tapasztalatom a köv. hóra. :)
p__lilla
 
 


Nati! A kazettát szét lehet pattintani! :lol: :lol: :lol: :lol: mondjuk egy ollóval is :) Sima ügy! :):):) HOl tartasz most? Ugy pontosan?

Ovu teszt! Csak ajánlhatom! :):)

digi hőmérő: legalább három csippanást várjatok meg !!!! (feljebb fog menni )

ez egy szuper jó oldal, ha bármi is ami a babatervezéssel kapcsolatos itt fellelhető:
www.babatervezok.otthona.net


Puszi nektek!!!

nyusz
nyuszifülû
 
 


Hogy érted, hogy hol tartok? Ciklusban? 33-ból 23. nap ma. Most kezdett felmennia hőm.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
Épp ma volt a Blikkben egy olvasói kérdés, ahol írták, hogy a GYED-hez 180 nap munkaviszony kell.
p__lilla
 
 


Köszi Lilla, tesóm is ezt mondta. Egy kicsit megnyugtató.

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok lányok!
Csak köszönni ugrottam be, mert már hulla fáradt vagyok,de még fel kell mosnom és hajat kell szárítanom aztán irány az ááááááááágyikóóóóóóó!!! :wink: :lol:
Holnap majd csak este jövök, mert vége a szabinak és persze rögtön túlórával kezdek :evil:
Úgyhogy csak írjatok bátran és sokat!!!

puszi és jó éjt!!

Csubi
csubi
 
 


Sziasztok csajok!!! :wink:
Megjöttem én is,látom mindenki jön elköszönni :D :P :P
Hát én is csak egy pindurikát tudok maradni,lefektettem a bandát, aztán most jöhet a konyha rendbetevés :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


jaj, Natasa, sajnálom, hogy igy alakulnak a dolgok nálatok. :cry:
De remélem hamarosan megjön az esze :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Szed valaki E vitamint közületek?? Mire jó az?már egyszer kérdeztem, de válasz nélkül maradrtam :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?