Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Juca!
gondolok Rád ma...
(nekem ma már 32. napom, ha tennél fel táblát )

Pinkiné!
Őszintén örülök! Legyen meg a szíved vágya, egészséges babákat, kellemes várandósságot kívánok!

Erika!
ezt néztem ki januárra: http://www.hotel-yachtclub.hu/index.html
jó pihenést Nektek, várunk képeket!! :lol:

Linácska!
Lili nagyon okos!!!!!!! :D

Csucsu!

Hajrá!

Monti!

12.-én tesztelek, ha addig nem jön piri. Jeles nap :lol:

Vidám napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok.
Jó kis izgalmas napok vannak előtetek, mindenkinek a legjobbat kívánom.

Zsuzsu szerintem egyidősek vagyunk mármint én is 35.
Érzel is már valami kis jelet?
szorítok.

Lányok van egy nagyon jó ismerősöm megkérdeztem tőle ezt a peteérést serkentő micsodát, gyógyszertárban keveri a csodaszereket :lol: nem mondtam hogy nem nekem kéne, azt mondta hogy összedugják a fejüket odabennt és kisütnek valamit, de amilyen mázlista vagyok, sztem szatyorba hozza is majd nekem. Nem baj, majd jelzem nektek hogy miket ajánl.
Egyébként a closti az tutti, arra is hogy több petét érleljen egyszerre.
Odafigyelni ám csajok, mert a pedagógusok egyre kevesebben vannak, na meg az iskolákat is összevonják :lol:

Az is kiderült, hogy nekem is lehet hogy kell majd szedjek clostit, mert ezzel nagyobb esélyt adunk annak hogy legalább 1 manó jó helyen tapad meg, a többi meg felszívódik.Ezt még a doki mondta, úgyhogy ha még egy baba elmegy a következő lépés ez lesz.

Na szorítok mindenkinek, és figyelek ám mi van veletek, ha jó hirt írtok, az mindenkinek jó mert újra reménykedünk mindannyian.

Pinkiné jól érzem hogy nem bánnád a kettőt :) nagyon izgi
Vendég

Csucsu de jó neked , megúsztad a műtétet, nem kell várj egy csomó hónapot......jajjjjj de nehezen telik.
Vendég

Csucsu, örülök, hogy nem kell műtét. Legalább ebben szerencséd van!

Zsuzsu, drukkolok hogy jöjjön meg 12-ig, és utána 2 csíkod legyen!
Úgy tűnik nagy esélyed van rá!! :D

Melinda, remélem Lili már lát valamit :lol:

Juca, drukk a dokihoz!

PInkiné, még egyszer gratula a kis pindurkához!

Monti, én most vagyok 3-4 kilónál, mikor hogy mér a mérleg, és mindez úgy, hogy 12-14 hétig , amíg a messzív hányinger tartott nem híztam.
De a combom már vastagabb... :x A végén már 2 hetente hízik az ember 1 kilót!! Hóóóóót gáz, de majd leadjuk! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hát dokinál nem kaptam röhögőgörcsöt.
Nézegette a papírjaimat, számolt, osztott szorzott (mondjuk ezt tudtam, ez valamiféle hobby nála). Látta a hormoneredményt, mondtam késett megjött a pozitív teszt mellett, mondja igen, sok volt a progim.
A végén kibökte hogy két dolog lehet szerinte melyikkel kezdje a kisebb vagy a nagyobb bajjal.
A kisebb: van peteérésem, de nem az igazi. Ezért nem marad meg.
A nagyobb: genetika.
Az immunproblémát viszonylag könnyen elvetette, mivel nem spontának voltak a vetéléseim, de még az is lehet.

No most a kisebb bajt megpróbálja rendbehozni (kései pé 17-20 nap körül), napi egy szem closty 5 napig. Két hónapig. Ha így sem marad meg a baba, akkor lépünk tovább. :-(

Volt rákszűrés is (most azé nem volt jeti a lábam), és megnéztük, 8-9 mm nyálkahártya, és 18-18,5 mm-es tüsző, ami szerinte holnap fog szétpukkanni. :wink: Tehát ez jó. Persze maradt ezer kérdőjel, de adok egy esélyt a clostynak. Mivel a hormoneredményeim jók, és tényleg azok, ezért nem tartok cisztától.

Hát röviden ennyi velem, igyekszem még ma táblát dobni, és olvasgatni. Fél órát késtünk a dugók miatt, és így is szokatlanul sokat voltam benn. :(

Ja és még valami. Dokibácsi beújított. Látom, hogy oldalra kukkol, de csak gondolkodtam. Egyszer én is odanéztem, hogy mit vizslat, hát mit látok, az asztal mellett gy plazmatévén nagyban a méhszájam ott figyel. Na ezt nem kellett volna. Viszont most már tudom, hogy ilyenem is van, és hogyan is néz ki. :twisted:

pussz majd még jövök...

tjuca

Szervusztok Lányok!

Sajnos csatlakoznom kell Hozzátok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Most tudtam meg, hogy elhalt a babánk, 9. hét volt.
Holnap reggel kell mennem műtétre - tudtok segíteni, hogy mire számíthatok?

Köszönettel,
Kata

Kép
wkata

Kata!

Nagyon sajnálom.
Hol műtenek? Ha Imre, akkor kábítanak, nem altatnak.
Utána még szabad vérezni, de nem nagyon. 6 hét házasélet stopp, három hónapig védekeznetek kell, és aztán lehet megint próbálkozni. Műtét után sokkal jobb lesz lelkileg, az első mensi után ami kb. 4-6 hét múlva jön már sokkal könnyebb.

Maki jól van? Remélem mielőbb rendbejössz.

tjuca

Köszi Juca!

Igen, Imre, dokim mondta, hogy kábítanak, de nem tudtam, mit jelent.
Maki nyűgös, de talán azért, mert én összeomlottam és érzi.

Puszi,
Kata

Kép
wkata

Sziasztok!

Kata,
Nagyon sajnálom. :( Én is a 9. héten tudtam meg és a 10-en volt a műtét. Ez volt ma 4 hete. Fizikailag ne félj tőle, nekem a legnagyobb fájdalmam a branül bekötése volt. Besétálsz a műtőbe, nekem le se kellett vetkőzni, csak a bugyit és elaltatnak, aztán már csak az ágyban ébredsz fel.
Lelkileg azért nem ilyen egyszerű azt hiszem … :?

Zsuzsu,
Ez nagyon szupi hely! 8)

Csucsu,
Szuper hírek, akkor hajrá! :wink:

Juca,
Lehet nagyon hülyét kérdezek, de hogy érti az orvos, hogy a péd nem tökéletes? Azért mert későn van? És ezért kisebb az esélye a babának? És a Closti ezen segít? Mármint a megmaradásban? :oops:

KépKép
dreika

Kata!

Nem tudok bíztatót írni. Azt jelenti, hogy 10-ből átlag egy ember éber. Csak azt tudom mondani, hogy próbálj meg minél nyugodtabb lenni, és akrava is valami jó élményre gondolni, mert akkor nagyobb az esélye, hogy "elalszol". Azt jelenti, hogy erős nyugtatót altatót kapsz bogyóban.

Sajnos tudom milyen összeomlani, próbálj meg segítséget kérni, ha tudsz, mármint anyu/anyós... :cry:

tjuca

Értem, igyekszem majd ellazulni.
Elvileg jól reagálok ezekre (legalábbis régebben így volt), mert életem első (eddigi egyetlen) nyugtatójától 16 órát aludtam.

Az kiderülhet vajon valahogy, hogy mi okozta az elhalást?

Anyámnál lakunk jelenleg, segít, amennyit tud, de egészségileg ő messze nem 100%-os, így persze nem túlzottan terhelhető :-(
Anyósom jobban bírná fizikailag és lelkileg is (neki volt két vetélése a két fia között), de ő 120km-re lakik...

Katax

Kép
wkata

Bocs, az x-et Maki tette hozzá az aláírásnál a nevemhez :)

Kép
wkata

Lányok!

Hol vannak ezek a Balkáni módszerek? :shock: Engem mindig úgy toltak be, elaltattak és ágyban ébredtem! Jó, mondjuk én alapból fel sem kelhettem és infuzión is voltam, mert közben nyomatták az oxitocint, vagy mit! De ez akkor is durva, hogy besétálsz! :?

Dreika!

Hogy érted, hogy nem kellett levetkőzni? Kórházi cuccban vagy otthoni ruhában voltál?

Kata!

Együtt érzek veled! :( Nem lehet altatást kérni? Iszonyat lehet végig fent lenni!

Juca!

Ezt igazából én sem értem, mert áltlában ha nem jó mínőségű, akkor nem termékenyül meg! De a Clostitól biztos szép és jó minőségűek lesznek! De ne szaladjunk annyira előre, hisz a 18,5mm-esnek még van esélye! :wink:
Vendég

Lányok, Grönland, Monti
Mi az a Douglas, és vagyok csak ennyire hülye, de nem ugrik be semmi!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kata! :cry: Csak azt tudom mondani, amit a többiek: nem a műtét a rossz, hanem az amikor már a testi tünetek elvonulnak és teret engednek a lelki marcangolásnak. Neked szerencsére ott a kisfiad, akivel foglalkozni kell és így nem fogsz ráérni napközben, hogy magadat emészd, de az éjszakák először rosszak lesznek, aztán eltompul a fájdalom és egyre inkább a remény veszi át a helyét.

Gröni! Az Istvánban is úgy volt, hogy saját lábon mentem be, saját hálóingben, de ott legalább altatnak.

Juca! Adj esélyt a kis 18,5 mm-esnek! :wink: Az enyém is így kezdte. :lol: Ráadásul én csak 6 mm-es nyh-t biztosítottam neki, de csak belefúrta magát. :lol: Nem kérdezted a dokit, hogy a film a méhszájadról zárt láncos, tehát csak a rendelő egész területén lehet látni, vagy műholdas, mert akkor az országban többen is gyönyörködhettek benne. :lol: :lol: :lol:

Off (de erről jutott eszembe): 30 éves voltam, amikor kivették a mandulámat. A doki, aki csinálta 2-3 évvel volt idősebb, mint én. (Mellesleg nagyon jóképű volt.) Műtét utáni napon megkérdezte, hogy tegeződhetünk-e, nagyon egy korosztály vagyunk, de csak ha nem kínos nekem. Mire mondtam neki, hogy pasi ilyen mélyen még nem volt a számban, úgyhogy ezek után a tegeződés már egyáltalán nem tűnik kínosnak. Esküszöm elpirult! :lol: :lol: Na, most láthatjátok milyen vagyok. :oops: :lol:

Zsuzsu! Mi is ott voltunk nyáron! Nem ebben a szállodában, hanem mellette a Móló Hotelben, de átjártunk oda wellnesezni.

Kacika! Szerettem volna én is kibírni 12. hétig hízás nélkül. :roll: Most viszont ahogy múlik a hányinger úgy jön vissza az étvágy is. :roll: A hasamra tetovált delfinből bálna lesz a terhesség végére! :lol: :lol:

Na, megyünk apával vásárolni. Fizut kaptam :lol: és mindet otthagyjuk az Intersparban. :cry: :twisted:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Lina! A Douglas a hasüreg legmélyebb pontja, a hüvely mögött van, így bármilyen folyadék, ami a hasüregbe jut ott gyűlik fel. . Amikor peteérés van és a tüszőből kilökődik a petesejt, az őt körülvevő folyadék bejut a hasüregbe és a gravitáció miatt felgyűlik ott. Ezt lehet látni az uh-n. Például a méhenkívüli terhességnek is ez a legelső tünete, hogy uh-n vér látszik a Douglasban.

Kép Kép
montana

Gröni,
Nekem is az Istvánban volt. Zokniban és egy hosszú hálóingben voltam. De altattak. Anélkül szerintem iszonyat lehet. :roll:

KépKép
dreika

Juca jövök és drukk mint Montinak,hátha neked is bejön!

Kata engem is altattak, engem az zavart a legjobban, hogy tele voltunka babájukat nem kivánó hölgyekkel és ott kacarásztak :evil: !

Csajok a fülesem megint lázas, azt hiszem eljött a kivizsgálások ideje! Egyik nagy sem beteg, 1 hétig ki sem mozdultunk szinte, nem értem :cry:
Vendég

sziasztok bocsi hogy eltüntem .
de van egy jo hirem pocakos vagyok :) és a picinek van már sziverése .ma voltam a dokinál
e.andrea

Kata,
borzasztóan sajnálom :( Jól értem, hogy Szt.Imre kh? Mert ha igen, akkor a következőre számíts: ne igyál-egyél reggel már semmit, éhgyomor kell. Bemész, akkor beutalnak, lesz egy csomó papírmunka, ez kb. 1,5 óra, sajna rohangálni kell az épületen belül. Általában csinálnak egy kontroll-uh-t, ha neked már megvolt, akkor nem kell. Megkapod az ágyat. Figyelni szoktak arra, hogy ha lehet, egyedül légy a szobában, általában a műtővel szemközti szobába raknak a nőgyógyászaton. Két ágyas, nyugi lesz, és a fürdőszoba ott van a szobában.
Vigyél magaddal egy hálóinget, nem mindig tudnak adni. Vigyél magaddal betétet, esetleg vécé-papírt is, nem mindig van.
Utána, amikor sorra kerülsz, műtét. Kábító-injekciót kapsz, én pl. teljesen elaludtam tőle, semmit nem éreztem. Ébredés után kb. 2-3 órát vagy még bent, utána hazamehetsz. Valaki mindenképp jöjjön érted, mert elég borulékony az ember lánya ilyenkor.
Mindenki nagyon kedves és figyelmes volt. A saját orvosod műt? Nagyon sok ++++++++++++++++++++ holnapra és az elkövetkező nehéz időkre!

vera
kisün

ÚúÚÚÚÚR ISTEN KÁBÍTVA? Soha nem vállalnám úgy. Nekem is az istvánba volt és altatva. Láttam egy filmet ahol kábítva volt háát iszonyat. Bocsi érte de muszáj volt leírnom.

Andi ez gyors volt és nagy gratulaaaa

harivera
Budapest XXI. kerület

Mindenkinek köszönöm az együttérzést és a kedves szavakat!!!

Kisün!

Köszi az infókat! Viszek hálóinget, miegyebet, meg talán egy könyvet is.

Egyébként én örültem neki, hogy nem altatnak, mert annak több az eü. kockázata. De valószínűleg borzalmas lesz. :cry:

Holnap este vagy holnapután jelentkezem.

Sok puszi,
Kata

Kép
wkata

Kata,
sok erőt kívánok a mai naphoz, és ahogy tudsz, jelentkezz!!!

Montana,
na ezt sem tudtam. És ezt bármilyen UH meg tudja mutatni?

Ma voltam UH-n, reggel, az egyik petefészkemben van egy 16 mm-es, a másikban egy 13 mm-es tüsző, méhnyálkahártya 14 mm. Azt mondta a nő aki csinálta, hogy a 12. nap reggelén ez nagyon jó eredmény.
Ugye????????????????????????????
Majd pénteken visszamegyek a dokimhoz, megnézetni, hogy megrepedtek-e. Vagyis legalábbis a 16 mm-es.

Andi,
neked meg gratulálok a kis pocaklakóhoz. Hány hetes vagy most?

Luca,
te mikor mész UH-ra?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vera,
a kábítás annyit jelent, hogy nem mélyaltatás. Én ugyanúgy végigaludtam, mintha altattak volna. A gond vele az, ahogy hallom, hogy sokan (nyilván a stresszes érzelmi állapot miatt) nem alszanak el, és éberek a műtét alatt. De én is örültem, hogy nem altattak, nem kellett bent maradnom aznap, hazajöhettem...

v
kisün

Sziasztok!

Nati,
jobbulást a picinek!

Andi,
gratulálok!!! :lol:

Kata,
gondolok Rád!

Lina,
ezek jó hírek, nagyon szép az a 16mm! :wink:

Mi nemsokára indulunk, hétfőn leszek újra!
Mindenkinek hajrá, kinek ezért, kinek azért! :D

KépKép
dreika

Kata!
Szomorú, h veled is eztörtént, sajnálom én is, de van kiút!

Nagyon drukkolok, h minden rendben menjen, és ne érezz semmit.

Andrea!
Gratu!!! Tényleg nagyon eltűntél! Vmi bővebbet is írhatnál. Gyakorlatilag a 40.héten is van szívverés...még nem ott tartasz ugye? :wink: :lol:

Monti,nem vagy semmi az "ilyen mélyen nem volt még pasi a számban" dumáddal! Kár, h 20 évesen, mikor az enyémet vették ki, nem jutott ilyen az eszembe...bár a doki sem volt jóképű... :lol:

Juca,Reméljük a kisebbik baj a baj, és így nem lesz baj...

Kép
zmimi

Csajok megint fel kellett szurni a fülét, mind a kettőt :cry: !
Vendég

Dreika érezzétek jól magatokat

Nati nagyon sajnálom, ilyet még nem is hallottam, jobbulást a fiadnak

Mimi hogy érzed magad?
szorítok neked nagyon
Vendég

Wkata

Ja és nagyon sajnálom, hogy megint vagy egy sorstársunk, reméljük minden rendben zajlik, és mielőbbi felépülést (testi, lelki) kívánok
Vendég

Nati!

Szegény picurod! Meg sem kérdem, hogy viselte! Bízzunk benne, hogy jobban lesz!

Én eddig is úgy voltam, hogy Győr egy nagyon jó város, jó kórházzal, jó orvosokkal, de ezekután méginkább! Ott mindenkit úgy tolnak be a műtőbe(az abortuszosokat is, hogy nézne ki, hogy különbséget tesznek) nagyon emberségesek! Azt viszont nem tudom, hogy kivel mit csinálnak! Lehet, hogy a korai vetélésnél ott is kábítanak csak! Mondjuk én az altatásból is felébredtem! Senki ne tudja meg milyen érzés! :cry: Doki úgy fogalmazott, hogy olyan mélyen be volt betonozva a méhlepény, hogy emiatt elhúzodott a műtét és kevés anyagot kaptam! Több, mint két órát voltam bent!
Vendég

Nati,

sajna tudom milyen "jó móka" a fülfelszuri... :cry:

nekem a legnagyobb volt ilyen füles-manó, de amióta homeopátiára nyergeltünk, azóta mintha nem is lett volna!

Próbáljátok meg, sok veszteni való nincs, legfeljebb marad a hagyományos mód, ha mégsem válna be az alternatív, de sokaknak segített, tudom.

Kép
zmimi

Sziasztok!
Na, nekem is megvolt az uh.
11. napon nyh 8,5 mm, jobb oldali ov.-ban 15 mm-es tüsző, bal oldalon 13 mm-es tüsző.
A nő kérdezte, hogy spontán ciklus, vagy gyógyszeres?Mondtam, hogy spontán.Nem a vörös hajú bugyi nélküli volt,( Gröni, Ő aki kicsit bicegősen megy?) hanem a másik.
Lina, én is pénteken megyek vissza!Gondolod, hogy addigra megreped? :lol: :lol: :lol:
És holnap kezdem a Norcolutot.

Szerintetek nem vékony a nyálkahártya?
Bár múltkor csak 6 mm-es volt, akkor a tüsző 19 mm volt.

Nati, gyógyulást kívánok Nektek, nekünk még nem volt részünk fülszúrásban szerencsére, de el tudom képzelni, milyen rossz.

Wkata, sajnálom ami történt Veled, talán már túl vagy rajta.Remélem, nem volt nagyon borzaszó.Nekem személy szerint semmi kellemetlen emlékem nincs a műtétről.Aludtam egy jót, és mire felébredtem, mindenen túl voltam.És addig nem kötözlek le, amíg el nem aludtam.Ez nagyon jólesett.A lelki gyötrelem persze megvolt...

Juca, sajnálom, hogy nem jó híreket hallottál.De a tüsződ nagyon biztató! :wink:
Lehet, hogy ebben a ciklusban egyszerre babásodunk? :lol:
Vendég

Luca,
én elírtam a hozzászólásomban, az én nyálkahártyám csak 7 mm a 12. napon. Bár szerintem nem mentünk nagy különbséggel, mert én 12. napon korán reggel, te meg 11. napon este, szóval egy fél nap különbség van csak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, délben voltam! :lol: :lol: :lol:
De majdnem egyformák vagyunk! :lol:
Most aztán ügyesnek kell lenni.Holnap kell akciózni?Vagy utána?
Vendég

Sziasztok!

Ma nem volt időm jönni, ezer bocs. Tábla sincs.

Andi!

Nagyon gartulálok! Mekkora a gyerkőc? Már nem emlékszem neked volt műtéted??? Kép van??? Fiú/lány??? Tovább is van mondjam még? :twisted:

Zsuzsu!

Számontartalak, lassan oszthatom a zebrádat. :wink:

Kata!

Ma sokszor eszembe jutottál. Remélem minden simán ment.

Luca!

Merre vagy? UH?

Lina!

Ez szuper, na ehhez képest az én eredményeim elég gyatrák. Kiszámoltam, kb. karácsonyra lesz csíkos tesztem. Fő az optimizmus nem?

Grönland!

Nos az orvos azt mondta, hogy mivel késeiek a péim, lehet, hogy azzal van a baj, hogy nem elég jók a megérett peték. Kinga is kb. a 20. napon fogant. Szóval a kevés closty elméletileg ráerősít a jó peteérésre, és ez hozza magával a többit, értsd jobb luteális fázist. Persze ez is csak egy húzás, de pl. a komolyabb vizsgálatok előtt két hónap 5*1 clostyt bevállalok.
Tudom ez kicsit fura, de vakon bízom a krapiban, mert eddig még MINDENBEN igaza volt, amit mondott. Persze azt mondta, ha ez nem jön be, lépni kell tovább.

Logikusan végiggondolva igaza van. Elnézve a nyújtott ciklusaimat, és a vetéléseimet lehet ebben valami.

Nati!

Ez borzalmas. Pneumococcus oltást kapott? Érdemes lehet kipróbálni alternatív módokat is, de mielőbb jöjjön rendbe, szegény, nagyon sajnálom.

Vera! Kisün!

Ezt a kábítást nem a horror kedvéért írtam. Az az egyszerű ok, hogy kevés az anesztes. Persze valóban kisebb kockázat, de ez azt a 10 %-ot nem vígasztalja, ugye Kislibus? És ez ott abban az esetben nem választás kérdése, melyikünk vállalná, hogy átmegy egy másik kórházba idegen orvoshoz stb. Bízzunk benne, hogy senki nem marad éber.

Emellett én azon vagyok, hogy valami petícióval el lehessen érni, hogy lehessen választani, mindent figyelembe véve. Ezen már régen gondolkodom, nem tudom lenne-e erre igény.

Mimi!

Nagyon eltűntél, magatokról nincs hír. :cry:

Montana!

Te csináltatsz vérvételes+uh-s kockázatelemzést? Lassan már a 12. heti uh jön. Röpül az idő. Csak az én órám döcög, de most gyorsítottam. :twisted:

Dreika!

Persze érezzétek nagyon jól magatokat. Ez a bioház jól hangzik.

Nem a szolgáltatás drága, hanem a kínálat (ilyen speckó) a kevés, és a fizunk sem erre van kitalálva. Nagyon sokaktól hallottam, hogy szuper, ezért gáz, hogy ennyire nincs konkurencia, ami egy kicsit megnyesné az áraikat. Meg igazad van abban is, hogy sajnos erre is spórolni kell külön, mert megerőltető az átlag embernek.

Egyébként pont múltkor beszéltünk Kofával, hogy jövőre egy családos nyaralást tervezünk, kb. hasonló korú gyerekesekkel. Kiváncsi leszek milyen lesz az ötlet fogadtatása. :wink:

Napsugár!

Még nem mondtam, egyetemi évfolyamtársam volt Égető Napsugár. Ő volt Sugi. :-)

Most megyek, és eltakarítom a romokat.

Jó éjt! Ja és igyekszem holnapra összeszkábálni a táblát, csak a rossz idő és gyerek plusz házimunka nem kedvez az ilyetén elfoglaltságomnak.

tjuca

Juca,
engem nem borzasztottál el (az harivera volt), már sajnos sok embertől hallottam, hogy nem kábultak el :? Nekem szerencsére ezzel nem volt gondom, de qrva szar lehet :? Ennek ellenére, ha még egyszer megtörténne a sajnálatos eset, én speciell az előzmények után megint a kábítást választanám (már ha lehetne választani...) Hajrá closty, remélem, beválik! 8)
kisün

Luca,
hát ma is, holnap is, pénteken is. :D

Juca,
én is úgy mentem el az UH-ról, hogy majd jövök egy hónap múlva babát nézetni :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Igen én voltam aki elszörnyedt mert mondtam hogy láttam egy doku filmet erről. Nem a néma sikolyt. És én eleve rettegek a sima kábítástól. Pl anno nekem így akarták megcsinálnia fülemet. Persze hogy nem engedtem. De viszont 16 évesen meg így csinálták meg az orrsövényemet. Háát nem kívánom senkinek sem. Nem fájt csak........... szar volt ennyi. Utána már az orrmandula műtétemet altatásba kértem.
Remélem minden oké veled wkata

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Megvagyok, csak lazulok :)

Pinkiné
Granulálok!!! :)

Wkata
Sajni, hogy itt találkozunk. De jó helyen vagy.

Csucsu, viszont jó hír, hogy spontán lezajlott. Én is hasonlóképp jártam.

Nati :( :( :(

Juca
Nagyon drukkolok neked. Nekem közbejött valami hülyeség, ami miatt nem jelentkeztem be hozzá :( Lehet, hogy addig még meggondolom magam, már levonult a vihar.

Ja, és korán megjött, a 26. napon :?: a korai pé-hez igazodva. Lánykorom óta nem volt ilyen rövid ciklusom.
Jé, most látom a vonalzóm. Már itt tartok? Á, nem fog összejönni az az időpont.

Ritkásan leszek... illetve amikor tudok.
Bocsi, többiek.

Üdv,
lilia

Kép
lilia

ne hari, hogy nem jövök, de nem nagyon tudok még
mindig beszélni róla, pedig már egy hónapja volt,
nem tudom, valószínű elfojtom, mert egyébként jól
megvagyok, de azért belül nagyon nyomaszt...
egy kérdés, nem tudjátok véletlenül ,hogy a négy
hét már elég, vagy muszály kivárni az együttléthez
a hat hetet???? :roll:
esztiilil

Sziasztok!

Lina! Luca! Szépek a tüszők! :lol: Elvileg naponta 2 mm-t növekszik és kb. 22-24 mm-nél reped. Így ki lehet számolni, hogy mikor esedékes az együttlét. Persze többször lehet. :wink: Nálam 14. napon volt 18,5 mm és 17. napon éreztem a pé-t. A 18. napon volt uh újra és akkor is még csak 6 mm volt a nyh és mégis beágyazódott. :lol:

Lilia! Mi ez a pesszimizmus? :twisted: Futással hogy állsz? Visszatértél az eredeti mennyiségre?

Eszti! 4 hét elég.

Juca! Igen, megyek. 19-re van időpontom. Leveszik a vért és megcsinálják az uh-t is. Csupán 28.000 ft-ba fog kerülni. :roll:

Kép Kép
montana

Monti,
akkor nekem nagyjából szombat-vasárnap fog megrepedni. Nekem még pénteken megnézik mi a helyzet. Viszont csak pénteken meg vasárnap tudunk együtt lenni. Remélem elég lesz. Szombaton nem alszom itthon :(
LH teszten már látszik valami, de még halványabb a csík mint a kontroll.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok, csak gyors bekukk munkába indulás előtt.

Juca, írtam az UH-t...
Karácsonyra tuti babás leszel, lehet, hogy még előbb is...például most, Linácskával és velem együtt.

Zsuzsu, mi van veled, mikor tesztelsz? :wink:

Eszti, lehet, hogy jobb lenne, ha kibeszélnéd Magadból a fájdalmadat.Itt nem kell hangosan...

Monti!
Ha arra kerül a sor, én is meg fogok csináltatni minden vizsgálatot, kerül amibe kerül.
Állítólag itt is néznek anyai vérből genetikai kockázatot, majd utánajárok.

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, szaladok dolgozni!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek.

Eszti sajna tudom mit érzel, nekem olyan nehezen ment a feldolgozos, hogy még utána két héttel is éreztem a terhességi tüneteket, már volt nekem egy piri azóta, tegnap mégis újra feszült a mellem 2, 3 naponta jelentkezik.Kívánom hogy minél hamarabb el tudd engedni, hadd legyen helye a következőnek.
Én ezt próbálom magammal megértetni (bár nem mindig megy)magammal , hogy el kell engedjem az anygyalkánkat, hogy a következő manónak helye legyen a pocimban.
Nekem a doki 2 hetet mondott, nem is tartottunk be többet, őszintén, azután kezdtem kicsit jobban lenni(lelkileg is).

Lányok (mindenki) a műtét óta nem maradt abba a mell növekedés, nem drasztikus, de de lassan mindent kinövök, szerintetek most mi a szösz lehet?
Ja egyébként rám fért nem azért mondom, csak fura.
Vendég

Sziasztok!

Köszi a drukkkokat, beváltak.
A saját dokim műtött, tegnap én voltam az egyetlen ilyen problémával, futószalagról szó sem volt. A sürgősségi felvételtől eltekintve mindenki rettentő kedves és megértő volt.
A kábító injekció beadásától számított 3. másodpercben elaludtam, és 2 órával később ébredtem fel. Fájni nem fájt semmi, csak szédültem, délután haza is tudtam jönni.
A dokihoz 3 hét múlva megyek kontrollra.

A szövettani eredményéből mi derülhet ki? 10 nap múlva lesz meg, szerintem majd a kontrollon megmondja, hogy milyen lett.

Remélem, a jövő jobban alakul majd.

Kép
wkata

Aztaaa Luca! Nem semmi! Úgy van ahogy Monti írja! Ez tényleg ti hónapotok lesz! :wink: Én a fiatalabbra gondoltam, amelyik kicsit undok, de az álarc mögött egy nagyon kedves nőci van! Megfigyeltem, hogy a köpeny alatt soha nincs bugyi! Pedig nem szoktam női hátsókat nézni, de ezt nem lehet nem látni! :lol:

Juca!

Persze biztos a doki nem mond hülyeséget, hisz ez a szakmája, csak én, mint laikus nem értem, hogy ha peteéréskor szabadul ki a petesejt, miért öreg, akárhányadik napon is történik ez! :roll: A lényeg, hogy a dokid gondol ilyenre is és a clostival ezt ki lehet küszöbölni, akkor neked is csak azt tudom írni, mint Lucának, hogy mindent bele, ez a ti hónapotok lesz! :wink:
Vendég

Sziasztok. Hát olvasás közben az egyik szemem sir a másik nevet.
A jó hir, hogy van kismamánk hurrááááá.

a rossz, hogy Katának menni kell műtétre.
Segitsetek már: Mi dönti el, hogy valakit műteni kell valaki pedig megússza? Azt értem, hogy felszivódik vagy kilöködik de nekem az uh és a rákszűrés alapján mondták, hogy nem kell műteni. Van egy barátnőm aki ugyanigy járt mint én örült mert nem kellet műteni de a következő terhessége méhen kívüli lett. Lehet a kettő között össze függés vagy csak riógat az illető?

Kata: Kitartás!!! És gondolj arra , hogy a rossz után a jó jön !!! Irj ha otthon leszel és persze erőd is engedi majd. Szoritok és szeretettel gondolok rád!

Kép
csucsu05

Jajj és még egy kérdésem lenne. Spontán vetélés után létezik, hogy nincs Pé vagy csak kitolódik? Mert nekem 6-án kellet volna , hogy legyen ha mondjuk a vérzéstől számolom. De semmi jele sincs még. Na meg ha netán össze jönne a babó mi alapján számolják ilyenkor ki? Hisz azt mondta a doki, hogy ez a vérzés ami nekem volt nem mensinek számit. A következő mensitől fog beállni a ciklusom. Én most ott tartok semmit nem értek.
Szerintetek?

Kép
csucsu05

Szia Lányok!

Juca, nem tűntem el, csak semmi újdonság nincs.

Megy a déjlirutín, semmi extra.

Reggeli émelygés megvan, de nem vészes, folyton aludnék, (ez már kevésbé mókás), reggel még okés a farmerom, de du és este már kényelmetlen. Ilyeneket tudok írni.

és persze, h várom a nov. 19-et (akkor néz meg legközelebb a doki), de az azért arrébb van.

Kata, nagyon örülök, h nem voltál ébren, és a helyzethez képest jól mentek a dolgok.

Lina, Luca, hajrá tüszők!

Kép
zmimi

Sziasztok.

Sajnalom amin keresztulmentek,aterzem velem is megtortent tavaly.

Juca,eredkesnek talalom amit irsz,nekem is ezt mondta a doki.A babaimmal mind kesoi pe vel lettem terhes.olyan 30 nap korulivel az elsovel.a tobbire nem igazan emlekszem de a tobbi is akorul lehetett.
szoval a te dokid is lehetsegesnek tartja hogy emiatt mennek el a babaid?En pont ugy jartam mint te,pozitiv teszt aztan megjott,nem is egyszer.

most en is clostyt kaptam es varjuk a csodat holnap megyek UH-ra.

linacska,luca szuperek az ertekeitek remelem holnap nekem is jot mond a doki.

sok sikert.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?