Új privát üzeneted érkezett!

Anna, ha egyszer fázik, hát vedd fel! :lol: Én mindig azt mondom, az időt kell nézni az öltözködéshez, nem a dátumot!

Milyen vizsgálatuk volt a lányoknak, BBJ?

Szilbee! Jobban vagy már? Akkor most Mosonyihoz mégy nst-re? Azt még nem is meséltem, hogy nekem végig fiút jósolt, szegény gyerkőcömet folyamatosan Gáboroztuk, majd amikor kiemelte, közölte:" hatalmas fekete haja van ...és...lány!!! Na, jól megtréfált a köldökzsinór..."
Ha nem feküdtem volna amúgy is, biztos hanyatt borulok! Csupa kék ruci volt összekészítve, de a biztonság kedvéért egy fehér összeállítást is kikészítettem, ha mégis lány lenne... Ja, és kék a babakocsink is. De a lelkünk mélyén mindketten a párommal kislányt vártunk, így az örömünk még nagyobb volt.

Ildi, nekem mindhárom az apjuk kreolságát örökölte, de mellé az én bőröm érzékenységét. Olyan gyönyörűséges barnák nyáron! De én is csokibarna vagyok... fehércsoki... :roll:

Olga, Te írtad ugye, hogy bátran nekiindultunk Olaszországnak a nyáron? Képzeld, az már a második nyaralásunk volt Jázminnal. Először júliusban a Balatonon voltunk. Igaz, mindkétszer annyi pici "csalás" volt a dologban, hogy 7 személyes autónk van, s vittük magunkkal a szüleimet segítségnek. Nagyon mozgékonyak vagyunk, hagy szokják a gyerekek a nagycsaládos kiruccanásokat.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Dorka!
De jó, hogy akkor sikerült nagyapónak átlépni a saját árnyékát. Olyan rossz volt látni, hogy mennyire nem mert anno Leventéhez nyúlni (akkor is, amikor én nem voltam ott csak anyud). Szerencsére most már naggyon papás lett Levente is! Ahogy látom, apud lelkének meg nagyon jól esik, hogy egyik és másik unikája is így szereti!!! :lol: :lol: Hiába!!! a gyerekek csodát tudnak tenni a felnőttekkel!!! 8)

Anna!
Azért kértek pénzt, mert nem sürgősségi elláttás volt vagyis nem voltam se én se a pici életveszélyben. :shock: Lényegében,,,, nem folyt véééééééééér...

Szamóca!
Hát igen! Nem te vagy az első anyuka, akinek Mosonyi fiút jósolt és lány lett... vagy fordítva... Igaz Dorka??? ;)
Azért én is készítem magam a meglepetésre... nehogy pofára essek a műtőasztalról!!! :lol:

Más!
Kézeljétek, hogy én meg egy kb. fél órája keltem fel... :shock: Miután Leventét elvitte az apja a bölcsibe, elintéztem egy-két dolgot, majd ledőltem, hogy pihizzek és elnyomott a buzgóság! és aludtam több, mint egy órát!
Ja és úgy tűnik.... naggyon úgy tűnik, hogy az én drága férjem levelezése az önkormányzattal a kis, elnyűtt és lerobbant játszóterünk ügyében eredményes volt, mert most csinálják épp az újjat!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
szilbee
 
 


Szamóca!
Igen megyek majd nst-re, de csak holnap 16:30-ra.
szilbee
 
 

 
 

Ezt meg kell mutatnom.... :shock: :shock:

Mini Rocksztár


Balwin!!! Lehet hogy ez a jövőnk????? :lol: :lol: ha a csemeték apazenét hallgatnak?? :lol:
szilbee
 
 


Sziasztok!
Majdnem felrobbanok! Voltunk dokinál, Grétinek az ovikezdéshez kell eüs igazolás, Letinek meg a gyerekorvosi a műtéhez, náluk ez a belgyógyász vizsgálat, és nem rendelt a dokinő, majd délután!!!!! mire elkészültünk, bepakoltam a gyerekeket a kocsiba, találtam parkolót, felcígeltem őket az elsőre, mehettem is visszafele. A kocsiba közölte velem Gréti, hogy pisilnie kell, így usgyi haza. Délután megpróbáljuk megint!

Fanna!
egy csomó midnent lehet enni!
2-est kérdezed 15 óráig
sajt, olajos magvak, kolbász, margarin, máj,
1-esek, egész nap
húsok, felvágott, tejföl 12%, joghurt, kefír, tojás, virsli, zöldségek, kivéve hüvelyesek, azok 2 gyümik kivéve banán, szőlő, azok 3-as. nézted már a honlapot? norbiupdate.hu

Szamóca!
fehér csoki, ez jó. Nekem is menni kellene megint szoliba, bár a nyáron jártam aztán nem voltam hyporeklám, de sokat kopott az a kis szín is!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Állítólag Pest környékén havazik, itt meg éjszaka van...

Balwin, teljesen felcsigáztál, gondoltam a szolnok sportról van szó. Reggel fél 7-kor keltem, hogy megnézzem az ismétlést, azt hittem, hogy a múlt heti focikupa, és látom benne a gyereket. De csak én voltam :lol: :wink: Szóval igen, én voltam akit láttál :lol:

Dorka, még járok fogorvoshoz, mert volt egy csúnya lyukas fogam, gondoltam azt is megcsináltatom. Erre talált még kettőt. Úgyhogy most már ha belefogtam végig csinálom, remélem karácsonyra túl leszek rajta.

Kellene valami ötlet anyukámnak névnapi ajándékra....

BBj, nem a körzeti gyerekorvos az igazolást az ovihoz? :shock: Remélem délután szerencsésebben jártatok...

Szamóca, én is csak szolival vagyok úgy kb. tejcsoki színű... Mindig is szerettem volna egy kreol bőrű gyereket. De két fehér bőrű szülő nehezen hoz össze ilyet :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Évi! Nézd meg az ajandekozz.hu oldalon, vannak kategóriák, hogy anyós, anyuka, névnap, szülinap, stb. Hátha ott találsz valamit!
Ja, képzeld, Szabi kis "rézbőrű", ezt egyértelműen mondta a védőnéni és a dokinénink is. Még most annyira nem látszik, de majd ahogy nő, úgy lehet majd egyre jobban észrevenni, azt mondták. Holott Peti és én sem vagyunk kreol bőrűek! Szóval még Csongitesók lehetnek azok!!

Havazást nem kérünk!!!! :( :( :(

BBJ! Ugye du. sikerrel jártatok???

Ja, Mosonyi: aláírom, hogy nagy koponya a doki, érti, amit csinál, de fiú-lány kérdésben... Hát.... fifti-fifti... néha melléfog, dde hát más dokik is!
Szabikát épp ezért kb. 3 hétig a pocakomban Rékának szólítottam :shock: :shock: :shock:

Szilbee! Ha Mosonyi köldökzsinórt látott esetleg, akkor Anna lesz a kis unokahugom??? :D :D

Apán észrevettem (mármint Nagyapón), hogy nagyon bántja, ha sír Szabika, és mindent bevet, hogy megnevettesse. Amúgy nagyon szereti Leventét is, meg Szabit is, de tudod, hogy ő nem az a fajta, aki nagyon ki tudná mutatni az érzéseit...

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Judit!
Mizu? sikerált sikerrel járni?
De nézegettem kajákat,csináltam is onnan..(vmi online receptek...)csak kíváncsi voltam hg TE miket eszel...egyszerűbb így öteletet lopni :roll: mint bogarászni :D .Pl. a múlt héten mán 2-szer ettem frankfurti levest....

Bükszék környékén is havazik.....

Ja...szoli...én nm nagyon tudok mert tiszta anyajegyes leszek tőle sajnos.....pedig télen igazán felmelegít.....de a várandósság alatt is sikerült 1-2-t begyűjteni.....

Baldachin...igaz régi téma...de Niminek is van,bezony! Babaágy nem ágy anélkül....igaz rá van kötve forgó meg ráncigálnivaló....így aztán ki is kellett kössem a csőhöz is pluszban mert egyszer a fejére rántja a nagy cibálásban :oops: de én is elszötyögtem az összerakással vagy 45 percet.... :wink:

Hehh az a rocksztáros nagyon jó!!!!!! De nem lesz lelkibaja a bébinek az ilyen zenétől?? Vagy ez hülyeség??

fanna3
 
 


Hola!

Évi, mennyugottam... :lol: Amúgy tök véletlenül láttalak meg, mer éppen a gyereket buzeráltam, oszt csak odapillantottam a képernyőre.

Szolival én is úgy vagyok, mint Fanna: bepöttyösödök :? Asztat naon nem szeressem, nem mutatós :? Énisénisénis pockásan is összeszedtem párat, szal lehet mosmán mindegy...nyáron talán újra befekszek a hengerbe :roll: Vagy lehet azta taktikát kéne alkalmazni, hogy a milliárdnyi anyajegy úgy belep, hogy fasza barna árnyalatom lesz tőle :mrgreen:

Mi mindketten túróbarnák vagyunk (felmenők se túl naponaszalódott színűek), asszem törvényszerű, hogy Annalucus is az lett... Majd óvatosan napoztattyuk :)

Szilbee, eza vidijó marhajó :lol: Először hang nélkül kezdtem el, aszittük Íszidíszi megy alatta, mer a gyerkőc tiszta Angus Young fíling :mrgreen: , de a Szisztemmel se rossz :D

Dorka, jajah, pénteken bulivót :) Aszongyák jól sikerült - mi Annalucussal még nem járunk Apakoncertre :( Majkicsit később :wink: Csütörtökön meg az A38-on jáccanak a Kiccsillag előtt.

Salgótarjánban is havzik a hó :roll: Lekéne cserélni a gumikate...gondolom meggen egyszerre rohamozzák meg az emberek a gumisokat :?

Judit, sikerült elintézni?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek tiszta ideg vagyok mert az iwiwen valaki csinált egy oldalt nekem meg a férjemnek és tiszta hülyeségeket írt látttam Szilbee te is bejelölted.Már szóltam a moderátornak de még nem törölték az oldalt.Annyi jó van benne hogy egy csomó ismerősöm bejelölt én meg lenyúlom a (saját) oldalomról.

KépKép
viragb88
 
 


Sziasztok!
Na, megvót. Letinek magas a vérsüllyedése, amit gyorsan meg is kukkantottunk, a labonline, vagy mi a fene oldalon, hogy gyulladás, de majdnem a duplája a határértéknek :shock: majd az altató orvos megmondja, azt mondta dokinéni. De Grétit is oda vittük, csak bénán írtam. A belgyógyászati vizsgálatot a körzetes gyerekorvos végzi a piciken. szednie kell vasat, mert az is kicsit lent van, meg vérszegény is, aztán lehet kell még egy vérvétel, hogy mia fene volt ez a gyulladás. Mondtam Misinek, én nem megyek. Most Ő jön. Majd addig itthon bőgök. :cry:

Fanna!
Mai kaja: barna rizs zöldségekkel, reszelt sajttal, meg valami halas ragu (rendelt kaja) Vacsi arany kétszersült tejfölösen. Ha gondolod leírhatom minden nap, mit eszek, aztán majd válogatsz. Múlt héten ettem spenótot, grillpipivel(ezt én csináltam, szintén vacsi) A frankfurti leves király, és 1-es!! Ugyi?

Virág!
Hát ez meg hogy lehet!? :shock: Csak valami rokon lehetett, vagy barát, nem? Nem lehet kideríteni, mondjuk az is fel van tüntetve., hogy ki küldte a meghívót. Vagy nincs nálatok kiírva?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Virág! Nézd meg, ki küldte a meghívót! Én őt kérdezném meg...

Amúgy jól vagytok? Frizura? Milyen lett?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Virág, jah, a meghívó küldőjét kérd számon. Vagy ő csinálta az oldalt, vagy volt egy fölös meghívója, amit átadott valakinek. Lehet csak egy pojénos barátnő :) Vagy egy "jóakaró" ex :mrgreen: Amúgy mindkét eset gáz :?

Judit, hátha nem kell aza második vérvétel... :|
A rendelt kaja Norbisupdate-es?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Nem, jokerfoodos.
Arra nincs lóvé, meg különben sem teheti be lábát norbi a házba 8)

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Virág!
Én azt hittem, hogy ti csináltátok! :shock:
Egyébként nem én jelöltem be! Én csak visszaigazoltam, mert azt hittem, hogy te jelöltél...
Egyébként el se olvastam a profilt... csak ismerős volt a kép, aztán annyi...
szilbee
 
 


Dorka!
Ment egy privi!
szilbee
 
 


Ahh, a Nagy Fogyázsban a salgói várba baktattak ki a versenyzők :D Párszor kimásztam oda :mrgreen: Szép emlék is köt oda :oops: Nameg jóvót hazai tájat látni...(sóhaj)...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit!
Leventének a süllyedése a betegsége végén, már a gyógyuló fázisban volt magas. Lehet hogy már csak valami gyulladás utózöngéje zajlik nála... Bár necces, hogy épp ezért újra szúrják.
Leventét is 6 hós kora óta szurkálják a vérszegénysége miatt. :( Míg pici volt jól viselte, most hogy nagyobb már sokkal rosszabbul. Ja és valahogy a kórházban annyit tudnak bénázni a vérvétellel, gondolom, mert ott kézfejből veszik, az SZTK-ban meg pikk-pakk megcsinálják (könyök) vénából.
Tudom hogy kész vicc, de Levente az utálja a legjobban, mikor leragasztják a vérvétel helyét. Attól jobban sír, mint magától a csapolástól. :shock: :?

Más!

:?: Lányok!
Fájás alatt szokott mozogni a baba? vagy ha ilyet érzek, akkor az csak téves riasztás :?:
szilbee
 
 


Szilbee!
Rendben! (privire)
Fájás alatti babamozgás? Hát, én télleg nem emlékszem :oops: :oops:


Ilyeneket érzel már????

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka!
Köszi mégeccer! :)

Hát ami azt illeti tegnap este erős menszis görcseim voltak, amolyan derékból alhasba sugárzós. Sétálgatásra nem enyhült. Közben meg hányinger... :roll: Csak fura volt, hogy közben pindúr-pandúr izgett mozgott.
szilbee
 
 


Sziasztok!

Virág, én ilyet még nem is hallottam (iwiw).... :twisted: Egyébként jól vagytok?

Nagy fogyás: Na, tegnap én is belenéztem megint. Ahogy megláttam azt a várat, mondtam is, hogy még én is nehezen másznám meg. Szegényeket én sajnáltam. Ahogy a Kálmánt húzták-vonták felfelé.... Huh, és azon gondolkodtam, hogy hogy mentek le? :?
Nos, a Norbinak ez a hét nem jött be. Meg gondolom ilyenkor a legnehezebb, amikor elkezd stagnálni a súly. Diétáznak egész héten, edzenek, aztán alig van látszata. Mindenesetre sokaknak akkora súlyfeleslege van, hogy ezt egy pár hét alatt azért nehéz leadni....

Szilbee, ezek már nekem nagyon rendes jóslófájásoknak tűnnek. Arra már nem emlékszem, hogy mozgott-e nekem közben a baba, bocsika, de nagyon régen volt...
Mindenesetre kíváncsi vagyok mit mond ma neked Mosonyi, sejtem, hogy egy picit már tágulhattál is...

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Egy kis olvasni való:

Mama, miért sírsz? - kérdezi a kisfiú az édesanyját:
Mert én nő vagyok. - válaszolta az asszony.
Ezt nem értem! - mondja a kisfiú
És ezt soha nem isfogod megérteni ..........-válaszolta gyermekét átölelve az anya.
Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is: Papa, miért sír a mama látszólag minden ok nélkül?
Minden nő ok nélkül sír. - Ez volt mindenamit az apa válaszolt.
A fiúcska felnőtt férfi lett, és még mindig kereste a választ, vajon miért sírnak időközönként a nők.
Egyszer megkérdezte a Legfelsőbb Hatalmat:
Mondd Atyám, miért sírnak a nők olyan könnyen? Az Atya elgondolkozva válaszolt:
Amikor a nőt teremtettem, valami különlegeset alkottam.
Oly erőssé tettem a vállát, hogy a világ terheit elbírja, mégis oly gyengéddé, hogy vigasztalást is tudjon adni.
Oly belső erőt adtam neki, ami lehetővé teszi, hogy akkor is tovább menjen, amikor már mindenki más feladja, hogy a betegségek és a bánat idején is ellássa családját panaszkodás nélkül.
Oly mély érzéseket adtam neki, amelyekkel gyermekeit mindig és minden körülmények között szereti, még akkor is, ha a gyermek őt mélyen megbántotta .Olyerőt adtam neki, mellyel a férjét minden hibájával együtt szereti és elviseli, és azért alkottam a férfi oldalbordájából, hogy vigyázzon férje szívére.
Oly bölcsességet adtam neki, hogy tudja egy jó férjsoha nem sérti meg a feleségét, mégis néha próbára teszi a nő érzéseit, határozottságát és kitartását, hogy szikla szilárdan férje mellett áll-e?
És végezetül könnyeket is adtam neki, hogy sírhasson. A könnyek kizárólag csak az övéi, és annyit használ belőlük, amennyire csak szüksége van.
Látod: Egy nő szépsége tehát, nem a ruhájától függamit éppen visel, vagy az alakjától amilyen az ő formássága, de még nem is attól ahogyan a haját viseli.
Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja, ahol a szeretet lakozik.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Jóreggeltet :)

Szilbee, én sem emlékszem már, de ha választani kéne, akkó inkább nem mozgott - azért gondolom így, mert Bogyóm szinte csak nyugalmi helyzetben mozgolódott a pocakomban.
A hányingerről annyit, hogy amikor már a kórházban vajúdgattam javában, akkor az egyik arra kószáló doki (nem ismerem) aszonta az éppen zajló hányingeremre, hogy valszeg már 3 ujjnyi vagyok - akkor szokott hányinger előjönni.
Húdekíváncsivagyok, mint mond ma Mosonyi neked! Izgulós vagyokmán :D

Évi, ez nagyon szép... :)
A vár: há lejönni má naggyon eccerű - csak fékezni kell :mrgreen: Amúgy nem olyan riasztó az a távolság, mint ahogy kinéz, csakhát elsőre télleg tüdőkiköptetős.

Jah, ha már ismeretlen doki...aki ezt a hányingeres dolgot mondta nekem, az egy alacsony, rövid ősz hajú figura, és nemtudom, hogy híjják :roll: Nem lehet Mosonyi?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Húúú akkor rákészülök lelkiekben, hogy holnap reggelre berendelhetnek a kórházba...
Ha csak egy újnyira vagyok, akkor megpróbálom megdumálni a dokit, hogy várjunk még, mert előfordul, hogy még rámjön a köhögés.
Én majd csak a jövő héten akarok szülni!! :shock: :oops: Annyira nehéz volt az utolsó egy hónap Levente állandó betegeskedése miatt, most szeretném kicsit még kiélvezni, hogy mindenki jól van, a család együtt, süt a nap... stb. :)

Balwin!
Nem Mosonyi volt. Ő fekete hajú és bajszos. :)
szilbee
 
 


sz"al.... "ujjnyira" :oops:
szilbee
 
 


szilbee!
Nekem nem csak hányingerem volt én hánytam is :oops: :oops:

Hú,már olyan kevéske van hátra!!!!!!


Képzeljétek tőlünk elég sokan már azt kérdezik hogy mikor jön a következő :!: :!: :?:
Hát erre nem tudnék és nem is akarnék válaszolni,mert még hova akarnék másodikat amikor épp még az első terhességem élményeit sem felejtettem el
nahát megmég Robika is olyan kis csepp :D :D :D

Rólunk!
Pár napja hihetetlen nyűgös Mütyi,alig alszik az evésről ne is beszéljünk,éjjel sokszor felvan,kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége :?

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!
Jajj, Szilbee! Ez már annyira izgi. Háát, nem tudom, messze van még az a jövő hét! Nekem hányingerem, nagyon erős a vajúdóban volt, Grétivel. Fájás közben nekem is mocorgott Leti, arra emlékszem. Nagyn kíváncsi vagyok, mit mond a doki ma! mindenképpen írd meg!

Voltunk oviba, Gréti meg is sértődött, mert még maradni akart, egyedül. Mondtuk neki itthon, hogy lesz még ilyen se! Festett, ollózott, meg is jegyezte az óvónéni, hogy látszik, hogy készültünk, meg evett 1!!! falatot, pisilt, kezet mosott, öltözött, mindezt maga, én a távolból figyeltem. Énekeltette az óvónénit, mert olyan dalokat kért éneklésre, amit csak ő tudott, még a ygerekekkel nem tanulták. (mellesleg dagadt is a mellem a büszkeségtől)"kipróbáltuk" az összes kislányt, még egyik ellen sincs kifogásom.

Katlina!
Én ilyenkor mindig visszakérdeztem, hogy a fogára gondol? Hát, azt a fene se tudja!

Évi!
Ez tényleg nagyon szép, a barátosném szokott ilyen megrígatósokat küldeni, de legtöbbször meg sem nézem, úgyis elbőgöm rajtuk magam :cry:

Olga!, Fanna!
Mizu?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szió!

Ó Judit! De szerencse!!!! Hogy készítetted a lánykát, hg így csinálja??Persze hg lesz még nincskedvemenni...de azért ezek az első élmények sem semmik!!! Szóval? :roll:

Köszi, írhatod.....köszi!!! Én ma durumtésztás fokhagymás,paradicsomosat ettem....hááát.
Niminek csináltam "finom" paradicsomos krumplit...itt üvöltött...csak a felét sikerált belételepítenem... :shock: Má pedig nincs más...uzsonnára szokott kapni babagrízt....akkor bezzeg nem üvöltözik :!: Mán akkor tátja a száját mikor kiveszem a kanalat belőle :D

Kaptunk fain téli overált...minnyá azt megyünk falavatni....mega patika,meg plusz...

.........hányingerem nekem is rettentően volt....még gondoltam is hg rókázunk itt szülés helyett...emlékszem nagyon zavart mert nem tudtam tőle a babára összpontosítani.....

fanna3
 
 


Dorka!!!!!
Már akartam írni!
Amikor mentünk a Rómeó és Júlia szólt ügye?????
Ha igen akkor megírnátok majd nekem és ha legközelebb beesünk akkor el is vinném!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina
 
 


Judit, dejó, hogy Gréti ilyen jól elvan az oviban :D Tán naívságról árulkodik kérdésem, de: nem rossz/fura érzés, hogy nem csak veletek érzi már jól magát? Vagy ha ekkora már a gyerkőc, valamennyire természetes lesz, hogy előbb-utóbb elszakadunk pár órára egymástól? :|

Nimi má mostuggya, miajó :wink:

Mi is próbálkozunk babapapival, háááá...kanalazgatjuk, kanalazgatjuk, de egyelőre több van kint, mint bent :mrgreen: Valahogy a kanállal nincs kibékülve. Mire elege van a bébipapiból, kb. addigra jönnénk bele nagyjából a kanállal evésbe :? Még csak naponta eccer próbálgatom adni neki, délelőtt. Alma, barack (ez mostanában nem túl fajinságos), és újabban a sütőtökkel mega (bóti) tejpéppel barátkozunk.

Jajaj! Nemismondom, voltunk Kisherczegéknél nemrég, olyan édesek voltak a csajok együtt! :D Meg persze külön-külön is :lol: Véda meg már lassan elindul :shock: :D Hacsak azóta nem kezdte meg a sétálgatást :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!
Fanna, az is tuti kaja. Én ma kelkápifőzeléket ettem vagdalttal. Babagrízt mi is csípjük, éppen most vannak oda a többiek feltankolni belőle, mert kifogytak a készleteink.

Judit!
Hát az úgy van, hogy borzasztóan fájt, mikor elmentem akár a fodrászhoz először. Aztán amikor az apja elvitte először boltba. Fájt, mikor mást is megölelt, még akkor is, ha családban maradt, fájt, ha másnak azt mondta szeretlek. Aztán hozzászokik az ember. Most, hogy az oviban vagyunk még nem érzek semmit, hiszen én is ott vagyok. hogy pénteken mi lesz nemtudom. Sztem Leti nagyon jó időben született. Biztos, hogy szar lesz, de itt lesz Leti, nem az üres lakásba jövök vissza, ami bizti kiborítana. Majd Letit szétpuszilom, aztán már mehetünk is vissza Grétiért.

képek vannak Védáékkal?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!
Ma az Sztk-ban voltam a tüdőgondozóban és meglepődve tapasztaltam hogy milyen zökkenőmentesen zajlik a rendelés, az adott időpontot betartják, és még a doki is nagyon rendes volt.
Judit! Én még a mai napig sem tudom megszokni ha Angi, de akár Krisóf nincs velem.Otthon az üres lakásban pedig nagyon szarul érzem magam. Azt szeretem ha ott nyüzsögnek körülöttem.Lehet hogy ez nálam valami mánia, de majd kinövöm.Mikor lesza műtét Letinek?
Kenyérsütő szuper, az újdonság varázsa mindenkit rabul ejtett.
Eszméletlen hogy a Cora már karácsonyi díszbe öltözött, és az a rengeteg gyerekjáték, jobb ha az ember nem is viszi el a gyereket vásárolni, mert abból csak szívfájdítás lenne, hiszen mindent nem lehet megvenni, ezt pedig ők még nem igazán fogadják el szerintem.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Hm...Judit...megpróba mi is jól időzíteni a következő babót :) Hát nem egyszerű ez a gyerekleválósdi...sajnos :( Pedig sokszor alig várom már, hogy elalukáljon. Aztán meg azt, hogy egy jó nagy durmolás után jóóóól megpuszilgathassam :D Nadehogy nélküle akárhovais?! Há emmég arrább van :roll:
Nincsenek képek sajna, csak kamerát vittünk. De a felvétel is még csak a kamerakazin van.

Márti, én tegnap végigszaladtam a játékrészen, és bevallom élveztem :mrgreen: Pár év múlva lehet mán nem annyira fogom... :wink: De jó volt belegondolni, hogy nemsokára Annalucusnak nézek majd szééép játékokat :)
Jah! Láttam a tanulókutyust is, meg is nyomkottam rajta mindent :mrgreen: Ebben lehet valahogy az energiaforrást cserélni? :roll:

Kenyérsütő: nekem 3 éve porosodik a szekrényben... asszem 2x használtuk. Pedig jó kenyeret süt :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin!
CSerny lehetett, az oszt. vez. helyettes, aki okosságokat mondott neked! Nála kevesen szülnek, mert 80-nál kezdődnek a dolgok.. Ha értitek...
Nekem semmi hányingerem nem volt, pedig készültem rá, mert anyukám is a mai napig emlegeti, hogy mennyi kisróka szökött be a szülőszobára 27 évvel ezelőtt

Katlina!
Melyik változat kell? francia v. magyar CD-n? Vagy DVD-n a francia vagy a magyar előadás? Van minden.... :D :D
ÉÉn is arra gondoltam, hogy nem a fogacskái bújnak elő Robikának?

Aszta! láttátok?? A HÓ ESIK!!!!

Corába mi is ki akartunk ma jutni, végül mégsem.. Már karácsonyi fíling van?? Kezdjünk hangolódni!!!

Ma találkoztunk Szilbeevel, épp ment NST-re! Hú, naon lent van már Dávid!! Oan izgi!!!!! de biztos ír majd ő is! Ugyi Szilbee???
:wink:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Balwin! 3 cérkaelemmel műkszik a kutty!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Hali!

Gyors helyzetjelentés...

Nst megvolt. Semmi különös nem történt. Méhszájat hétfőn néz majd a doki. Uh-n minden oké volt. Azt mondta hogy ha nem indul be a szülés 16-19-ig, akkor programozottan megcsinálja a császárt, egyébként meg csak akkor, amikor beindul magától. Nem akar várni a 40-41-42. hétig, mert így is nagyon nagy a baba és nem akarja, hogy gond legyen...

Ja és assszondja, hogy már látni az arcomon is, hogy nem sok van hátra!!! :shock: :lol: :lol:

Teszek aktuális és egy korábbi pocakképet...

34 hetesen
38 hetesen

Azt is mondta még Mosonyi, hogy az Augmentin miatt könnyen begombásodhatok, de majd hétfőn beecsetel, ha esetleg így lenne. Ezt csak azért írom, hogy jó tudni, milyen mellékhatása van az Augmentinnek. Eddig szerencsére nem volt ilyen jellegű tünetem. kopp-kopp...
szilbee
 
 


Dorka a magyar változat kellene,és mindenfajta féle formátumban :oops: :D :D :D :D ,persze ha nem gond!!!!

Szilbee!
Ez olyan izgi!!!!!!!!
Szép nagy a pocak!!!
Aznap amikor én szültem hazamentünk még két fájás között anyukámhoz :D ,de nem montam neki semmit hogy fájdogálok,és azt mondta hogy" elvan torzulva a fejed te ma megszülsz"
Gondolom 4gyerek után már tudja és hát meg is lett Robika!!!

Hát lehet hogy akkor én rossz anyuka vagyok de én mindíg otthon hagyom Robikát a mamival ha bevásárolni megyünk.pont azért hogy ne törjem,most hogy már hideg van felöltözteni a gyereket kivinni a kocsiba ,befűteni a kocsiba,levetköztetni a gyereket,odaérünk felöltöztetni,bemegyünk az üzletbe........de ezt ti is tudjátok,na most nálunk Robi rögtön elealszik a kocsiba vagyis kétszer költeném fel,na akkor szakad meg a szivem íyg inkább nem nagyon visszükcsak ha muszly!
Habár pesten voltunk szombaton nem volt semmi gond,pedig ott is vásárolgattunk

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina!
Nem vagy rossz anya! Én is így vagyok ezzel!

Judit!
Én is pont így érzek, ahogy te. Mondjuk nekem csak akkor szorul össze a szívem, mikor a gondozónénit ölelgeti Levente.
Mikor először láttam, ahogy odabújik hozzá, iszonyat büszke voltam, hogy végre mások felé is nyit, de 2 percen belül rámjött a bőghetnék és hogy biztos én nem vagyok neki elég jó... meg hogy milyen anya lehetek, ha rajtam kívül máshoz is így viszonyul... de aztán Ádám rávilágított, hogy nem vagyok rossz anya, csak egy ügyes, kiegyensúlyozott gyereket neveltem, aki érzelmileg (is)biztonságban érzi magát, akkor is, ha nem vagyok vele és aki végre képes kapcsolatokat építeni!
Viszont mindezért kárpótol, mikor úgy jön fel az emeltere, hogy már a lépcsőházban hallom, hogy "Ana-Ana"... és úgy megölelget, hogy csak úgy ropogok belé.
Nálatok is bizti így lesz. Bár nagyon nehéz ilyen kis fiatalon elengedni őket... :(
szilbee
 
 


Katlina! Na jóóóó..... :D :D
Ne beszélj mán hülyeségeket, hogy rossz anya vagy, ha Robika nélkül mész valahová! Főleg, hogy ezzel neki teszel jót!!!!!! és a nap fennmaradó 23 órájában vele vagy...
Nálam ez így volt: mint egy pincsikutya loholtam apával meg Szabival, mikor sétáltatta, holott itthon is vaslahattam vagy főzhettem volna. Aztán Peti szólt, hogy maradjak mán otthon, mer ő egyedül szeretné vinni Szabit sétálni, mert akkor mehet a maga tempójában, meg ő is szeretne egyedül lenni vele... :?
Valahogy nem tudtam 2 órára sem elszakadni Szabitól. Aztán szép lassan "rászoktattam" magam: először csk én mentem bevásárolni, aztán mamáék vitték el sétálni, aztán most már egy csomó ügyet én intézek hétvégenként, délutánonként, míg apa vigyáz rá, és játszanak. Ja, és ma fodrászhoz megyek!!!!
Így más családtagjaiban is meg fog bízni, és erre szüksége is van az egészséges érzelmi fejlődéséhez, én így gondolom.

Szilbee!
most gyakorlom a nagybetűk írását, amivel világgá kürtölöm majd Dávid érkezését!!! :D :D

Kép
Kép
dorkáék
 
 


na oké, menni fog! :D :D

Kép
Kép
dorkáék
 
 


:D :D :D :D :D :D :D
De képet is kérünk az új séróról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Szép napot Mindenkinek!

Jaj, Szilbee, ez már olyan izgi... :lol:

Nem egyszerű az elválás semmilyen korban sem. Én pl. amikor Máté elsős lett, akkor éreztem azt, hogy belehalok, hogy neki minden nap tanulnia kell, iskolába menni, valahogy olyan érzésem volt, hogy most már teljesen elragadták tőlem, bekerült egy rendszerbe és szívem szerint én mentem volna minden nap helyette suliba, őt meg hagytam volna itthon játszani. Ha meg dolgozatot írtak... :oops: A munkahelyemen egy idegben voltam. Kellett hozzá két év, hogy enyhüljenek a dolgok. Pedig kimagaslóan jó tanuló egy matek tagozatos osztályban.

Annánál a bölcsivel voltam így. Nálunk is csak akkor mehet oviba a gyerkőc, amikor betöltötte a hármat, így Anna már majdnem 4 volt, mikor kezdhette ősszel, de előtte csak bölcsibe lehetett vinni, s mivel nekem ősztől dolgoznom kellett, egy bölcsis évünk volt. Fizikai fájdalmat éreztem, amikor reggel bement a gondozó nénikhez. Viszont az az öröm, amikor délután mentünk érte és szinte szaladt elém!!! Ez sem volt könnyű időszak.

Jázmint én sem szoktam mindenhová magammal cipelni, persze, ha ráér a kisegítő babavigyázónk. De pl. tegnap jött velem báli cipőt venni és a varrónőhöz is, amíg a báli ruhát próbáltam. :D De a bálba már nem viszem magammal! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Évi!

KÖSZÖNÖM!
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ahojtye!

Szilbee, jó nagy pockád van! :D

Katlina, azé nem rossz anya valaki, mer nem cipeli magával a picit mindenhova! Ilyenekre ne is gondolj. Én is részben a körülmények miatt, részben meg merő önzésből viszem Annalucust mindenhova :oops: Ha így nézzük, akkor én vagyok rossz anya :( Nameg az etetést nem adom ki a kezemből - egyelőre. Tudom, hogy a cumisüveget akárki tudja tartani, de én a tápis evést is úgy élem meg, mint a szoptatást... Pillanatnyilag az apja az egyetlen, akitől nem "irigylem" a gyereket :oops: Egyébként azért is jobb, hogy viszem/visszük magammal/magunkkal mindenhova Bogyónkat, mert tök jól elvan. Szinte mindig a Cora-ba járunk vásárolni, kocsival ugye, és ha útközben bealszik (az alatt az 5 perc alatt :D ), akkor sem kell felverni, hordozóval együtt visszük be. Tologatás közben jókat alszik :)
Ha velünk élne egy nagyi, valszeg én is kezdettől fogva másként állnék a dologhoz :)

Szombaton temetésre megyünk, ma éjjel meghalt dédnagyim húga :( Pedig úgy gondoltam holnap még elviszem hozzá Annalucust, mert nagyon szerette volna látni még egyszer. Ez van sajnos :cry:

Ildi :lol:

Séró: kb. egy hete én is levágattam a hajamot, mert már csomókban hullott :? A fodrász szerencsére nem marad ki az életemből: házhoz jön (anyumékhoz) :mrgreen: Nagyon rendes csajszi, és az első fodrász, aki felfogja, hogy mit szeretnék a hajammal :D Viszont a műkörmös meg a kozmetikus már nagyon hiányzik :|

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Ezt lehet olvastátok már, nekem ez a kedvencem:

A számla

Egy este, amikor anya a vacsorát főzte, 11 éves fia megjelent a konyhaajtóban, kezében egy cédulával. Furcsa, hivatalos arckifejezéssel nyújtotta át a cédulát az anyjának, aki megtörölte kezét a kötényében és elkezdte olvasni azt:
- a virágágyás kigyomlálásáért: 500 Ft
- a szobám rendberakásáért: 1000 Ft
- mert elmentem tejért: 100 ft
- mert 3 délutánon át vigyáztam a kishúgomra: 1500 Ft
- mert kétszer ötöst kaptam az iskolában: 1000 Ft
- mert mindennap kiviszem a szemetet: 700 Ft
Összesen: 4800 Ft

Anyja kedvesen ráemelte fiára tekintetét. Rengeteg emlék tolult fel benne.
Fogott egy tollat és egy másik cédulára ezeket írta:
- mert 9 hónapig hordtalak a szívem alatt: 0 Ft
- az összes átvirrasztott éjszakáért, amit a betegágyad mellett
töltöttem: 0 Ft
- a sok-sok ringatásért, vigasztalásért: 0Ft
- könnycseppjeid felszárításáért: 0 Ft
- mindenért, amit nap mint nap tanítottam neked: 0Ft
- minden reggeliért, ebédért, uzsonnáért, zsemléért, amit készítettem neked: 0 Ft
- az életemért,amit minden nap neked adok: 0 Ft.

Összesen: 0 Ft

Amikor befejezte, anya mosolyogva nyújtotta át a cetlit a fiúnak. A gyerek elolvasta és két nagy könnycsepp gördült ki a szeméből.
Szívére szorította a papírost és a saját számlájára ezt írta: FIZETVE.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Balwin! részvétünk :cry: :cry:

Szamóca, jövő héten mi is bálozunk!! :D
Gondlom 5 percenként fogok telefonálni, hogy mi van Bobóval...

séró: szívem szreint be is újítanék, de félek is tőle... :? majd elválik ott a székben!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Hi!


Jajj ez olyan bőgősen nagyon szép!!!

Új Hajasok Képre fel!!!!!!!! :D

Műűűűkköröm Judit??? :roll: Dehát!!!!!!!!!?????? Nahát!!!!!!
Nekem 1szer volt az esküvőn...ja nem is...a 25.szülinapomra rakattam és persze le is esett 1-2 ő pedig vagy 3000valamennyi volt.....Na azóta se....nem fizetek ha úgyis elhagyom.....te hol szoktad?

Judit!
Ma kaszinó tojás lightot ettem...végre valami normális....Te????

Találkoztam Bettivel a városban, olyan jót elbeszélgettünk!!! Örülök neki! Kérdeztem a gyaksziról......jajj olyan szép szakma az övé is..tényleg úgy meg néznék egy szülést a másik oldalról is!!!!!!! Valaki???? Ír majd csak nagyon elfoglalt, meg küld majd képeket én meg továbbküldöm!

Szilbee!
Nem sámli! Én ezt a "motyót" el sem bírnám!!!!!!!!!!! :wink: Vagy csak azért tűnik nagyon nagynak mert vékonka vagy...én meg nem voltam.... :idea: És milyen az arcod??? Kérdezgeted otthon??? :lol:

fanna3
 
 


Sziasztok!
Tegnap megvolt a műtét. A piros pöttyünk helyett fehér masnink van. Kb ugyanúgy tűrte a dolgot mint a többi gyerek. Kialudta szegénykém éjszaka magát, mindig kellett ébreszteni, hol ezért, hol azért. Nagyon rendes volt a doki, és az altató orvos is( aki mindenkitől külön-külön elköszönt jobbulást kívánva), a nővérek is, úgyhogy most én növelni fogom a Hetényi pontszámait. (ami nem tetszett, hogy a gyerekosztályon NINCS felnőtt wc. Le kell barangolni a földszintre, hogy könnyíts magadon.
Na ennyi, megyünk oviba.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Dorka!
Ez olyan szép volt! Kép

Judit!
Huuu... akkor ez tényleg gyorsan ment. Nagy megkönnyebbülés lehet túlleni rajta.

Anna!
Tényleg nem tűnik kicsinek (bár valszeg tényleg csak az alkatom miatt), de azt képzeld el, hogy Leventével ennél sokkal-sokkal nagyobb volt a hasam ennyi idősen... és érdekes, hogy azt mennyivel könnyebben cipeltem. :? :oops:

Rólunk:
Levente tegnap taknyosan jött haza. :cry: Már megint kezdődik minden előről!!! Kép Kép
Unom már, hogy egy hét bölcsi után mindig két-három hét lábadozás jön! :x Pedig most is direkt kivártam, hogy erősödjön az immunrendszere ... de úgy látszik, hogy még egy hetet kellett volna itthon lennie... :? :roll:
Ma este megint jön valami front, úgyhogy már készülök a jóslókra...
szilbee
 
 


Szilbee! Csak a jóslókra??? :wink: :wink:
Szegény Levente! Ez nem lehet igaz! PEdig télleg felturbóztad az immunrendszerét! NA de hátha "csak" dátha.... és nem torokgyuszi vagy egyéb!
Ja, és megen van egy zacskónyi cuccos nektek... :oops: :oops:
Tegnap Szabit bele akartam operálni egy gyönyörű babakék overállba, ami már jó vastag, de sajna kinőtte, mielőtt ráadhattam volna.... :oops: :oops: Szóval Dévidnek bizti jó lesz kb. januárban!

Szabi meg berekedt már megint, de most szerencsére nincs láz, nincs taxi az orrában, jó az étvágya is. A dokinéni Fenistil cseppet ajánlott ismét... :(

Frizkó: mikor Peti meglátott, csa ennyit mondott: heló Ebi Lokhart - a vészhelyzetből... :shock: Ugyanis fufrut (vagy fru-fru??? :?: ) vágattam, meg kurtított a végéből.

Judit! De jó, hogy túlestetek rajta!!! Végre nem kellett csalódnotok a dokikban, nővérkékben!!!

Télleg, a Hetényi vezet a listán... :? Egy volt sztálytársam is babát vár, és neki azt ajánlotta a nőgyógyásza, (aki mondjuk nem szüleszt már), hogy ide be ne tegye a lábát, menjen Pestre szülni. :?

Fanna! Csak megsúgom:Szilbee arca már naon szülés előttinek tűnik!!! :D :D

Kép
Kép
dorkáék
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?