Sziasztok, én is rég írtam már, de eléggé szét vagyok csúszva... Rajtam van a gyesbetegség, úgy utálom, hogy minden nap ugyanolyan... na de nem siránkozok itt, nem rontom el a jókedveteket!
Niki! én láttam azt a zoknit a kenguru goldban, de 1000 pénz
én annyit nem adok érte...
Linda, irigy vagyok rád, hogy hozatod a kaját... sajnos, nálunk itt csak a suliból lehet, de olyan rossz levesek vannak, hogy már nem hozatom (csak akkor hozattuk pár hétig, mikor Levi megszületett.) Meg anyagilag nekünk nem éri meg, mert akkor mindig hideget ettünk vacsira, és az bizony nem túl olcsó... pedig úgy utálom már a főzést, (amúgy szeretek főzni, ha csak ez a dolgom, de azt nem szeretem, hogy az egész délelőttöt elveszi, pedig annyi mindent kellene csinálnom) A szőnyeg nagyon klassz, de a méretéhez képest kicsit borsos az ára, nem?
Rizi: még azt akartam hozzátenni a cipős hsz-hez, hogy egy évben kb. 2 számot nő a lábuk, persze ez nem szentírás, de nagyjából így lehet számolni.
Lányok, ti még főztök külön a kicsiknek? Nálunk Levi mindig azt eszi, amit mi, amivel csak az a bajom, hogy én nem szoktam mindennap húst főzni, (az olyan unalmas, csak krumplit meg rizst lehet hozzá), és olyankor mondjuk úgy intézem, hogy több sajtot, felvágottat egyen. Amúgy ő már mindent úgy eszik, ahogy a nagyok, a gyümit is darabokra vágva, egy nap többször is megkínálom, fogja és eszi, de nincs már olyan, hogy egy étkezés gyümi. Ugyanígy a túrórudi v. ilyesmi, ebéd után benyom egyet. Ma pl. natúr halfilét csináltam krumplival, evett egy tányérral, utána meg egy rendes adag pudingot, amit én csináltam, nem boltit. Csak néztem, de megette. Amúgy kiváltottam azt a nestlé desszert kupont a dm-ben, de nem valami fini.... (MOndjuk Levi azt is megette, imádja a pudingot.)
Annyi minden ari dolgot csinál, hogy mostmár else tudom mondani, dehát gondolom, a tieitek is!
Pl. etet kanállal, és mikor odaér a számhoz, mondja: ÁÁÁÁ! nem panaszkodhatok rá, különben, nagyon jó kisgyerek, alvással nincs gond, mondjuk ha fent van, akkor nem tudok tőle csinálni semmit... Úgy emlékszem, ez még kb. fél évig tart, utána picit könnyebb... Na, még dobok néhány képet, és eldugulok! Pusz nektek!
(Bocs, kicsit sok lesz, de olyan jó képeket csináltam mostanában...)