Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

itthon vagyok, keményedek ezerrel még, de itthon vagyok.
ctg jó, méhszáj zárt, hazaengedtek, bár ha akartam volna, maradhattam volna, na nem akartam.

du megyek a nődokimhoz, kapok tüdőérlelőt, ő is olyan jófej volt, amikor 2-kor hívtam, felvette és visszahívott meg hívogatott hogy mi van, bár nem értette miért nem hagytak bent, szte kellett volna infúzió, de hát ez van, bent így látták.

a cukrom az egekben volt, mondtam nekik, valszeg kész ideg vagyok és ematt, ami viszont érdekes, a nyomim ennek ellenére 130/90 volt...na ezt nem értettem, de legalább eggyel kevesebb bajom volt.

kicsit féltem meg minden, de tudtam, ha jönni akar, jönni fog, ha infúziű, infúzió és ami meggyőzött, hogy nem kell aggódni, hogy Pandussal taliztam, felhívtam, ő is abban a kórházban van, és kedden hazajöhet már, vele is minden oké, gondoltam, velem is az lesz.
szóval nem értették, mi ez, mi volt, de mindegy.

amúgy olyan érzés volt, mint amikor napokig nem kakilok és már fájnak a beleim, először erre gyanakodtam, mert hajnalban 2x is mentem míg görcsöltem wcre, de nem múlt el, iszonyat fájdalom volt, tényleg, de talán nem fájás, mert 1,5 óráig tartott és hirtelen el is múlt....és nem periodikus volt, szóval senki nem érti....

köszi a drukkokat!
Vendég

Hurrá!

Jól be fosattál Lafi! De nem para fosás volt, csak érted cidriztem! :) Pont tegnap gondoltam, hogy mi lesz, ha már te mész szülni... - persze nem így, ilyenkor, hanem karácsony környékén... :)

Királyság! Na asszem a betegácsid már tutira el van döntve! :)

Csajok! Nekem azt taácsoltak, hogy pénzben akkor járok jól, ha a gyást nem veszem ki szülés előtt, hanem addig betegállományban leszek...

Kép
Kép
Kép
konkri

ja az előző irományom vége kérdés is volt egyben... :)
Szóval? Szerintetek?

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, jó tanácsot kaptál, ezt így is kell csinálni!

Hát igen, erősen gondolkodom, mi legyen most....mert hát asszem az első csengő megszólalt....
Vendég

Jajj Lafikám!!!!!!!!!!!!! Hát ránkijesztettél, de örülök, hogy jobban vagytok! Ha fel mersz kelni az ágyból seggbebillentelek. Na jó, pisilni kimehetsz! :lol: És TÁPPÉNZ!!! Nem játék ez már! Okés? PCOS-be írtam, hogy szorítsanak, írj, hogy jobb a helyzet!

Puszi!!!!!

Kép
Kép
sleepin

Viki, okés!Értettem!
És igen, látam, írtam is nekik.
Vendég

Lafika!!!
Hűűű de ránkijesztettél!!!Örülök,hogy jobban vagy és Hunor meggondolta magát! :wink: Remélem még jópár hétig élvezi a pocakod biztonságát!!!
És igen!!!Táppénz!Mindenképp!Minél előbb,sőt azonnal!

A gYÁS-t tényleg jobb a szülés napjától igényelni,anno én is így tettem.Most nem tudom hogy lesz.Gyesem lejár december 26-án,utána.....????!!!!LEsz 1-2-3 hét amikor passz,hogy mit kapok.Még érdeklődnöm kell ezután.

Kb 1 hét múlva jön a festő.:) Hurrá.Utána hajrá lesz nálunk is.:)

Készül a pizza,valaki esetleg egy szeletet????Lehet bűnözni csajok.Nem ezen az 1-2 kilón múlik az életünk. :lol: :lol: :lol: Én tegnap adtam fel!Nem nézem a kilókat,elegem lett.Eddig 8kg plusz,de nem érdekel!

Ja és még két hetem van hátra. :lol: :lol: :lol: :lol: 77:)
Vendég

Sziasztok Lányok!
Csak egy kicsit teszem ki a lábam és mik történnek!!! :shock:
Lafi! Nagyon örülök,hogy nem tartottak bennt, és,hogy zárt is vagy meg minden :D Remélem,hogy csak emiatt a nyomi fornt miatt volt az egész. Gondolom,hogy most pihensz!!! Nagyon szorítok, de nem lesz baj!!! Küldök szuuuuuszáááá-kat!!

Ma reggel vittettem Anyummal pipit a védőnőhőz. Képzeljétek minden rendben van, nincsen se cukor sem fehérje!!! No a cukor dolgot óvatosan kezelem, mert ugye ez éhomi pisi volt, de a fehérjének nagyon örültem. Holnap van terhes tanácsadás addogra viszek neki kajás pipit, madj meglátjuk. :roll:
A súlyommal nem tudom,hogy mi van, már kezdek kételkedni a saját épelméjűségemben, mert a múlt héthez képest 80 deka a hízás :shock: Összesen 5,3 kilót híztam, szerintem ez nem rossz, de úgy látom,hogy ez most kezd bedurvulni.

Másik: voltam diab-ambun. A múltkor mondja a nőci,hogy menjek oda 8-ra akkortól van a főorvos asszony..stb.
Téptem sorszámot, bejegyeztek, leültettek.
Ott ültem 9-ig mire kijött a főorvosnő,hogy akkor ő most megy szokásos min. 1 órás értekezletre, jöjjünk vissza 1 óra múlva. Mondom neki, hogy nincsen sorszámunk, az neki nem is kell, de mondom neki, hogy nekünk pedig kéne, mert itt várunk kb. 5-en, ha
év vissza megyek 1 óra múlva, de a 3 vérmes nyugdíjas meg addig ott melegíti a székt, nem fog előre enegedni. Megvonta a vállát.
Most annyira felhúztam magam,hogy nem megyek egy darabig. B@sszák meg :oops: diétázom, meg viszem a pisit a védőnőhöz.

Ma eddig ennyi volt!
Vendég

Lorcsi!

Nem kaptam felsőt az esküvőre... :( tudsz valami üzletet Tatán v. Tbányán??? valami ünnepiesebb felső kéne.
A Brendonban néztem egy sima kis fehér kismama felsőt, de a 40-es nagy volt rám :( kicsik a csöcseim még így is :(

Kép
Kép
Kép
konkri

Blongyi
Szuper,hogy jó lett a pisi.:) És 5-6kg tényleg nem sok!Ne izgulj!!!!
Diab.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Konkri
Próbáld meg a brendon webáruházban,lehet van a méretedben.Rendeld meg,simán megérkezik 17ig....Hűűűűű még 12 nap. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok

Hú Lafi jól megijesztettél de hála az égnek, mosmtár rendeződni fog a dolog, és Hunorka még ott marad egy jó pár hétig.
Biztosan ellátak a kórházban mindenféle jó tanáccsal, de szerintem is legfontosabb, hogy pihenj, ne csinálj semmit, csak feküdj. A munkát meg le kell sz...ni nagyívben. Lehetséges, hogy a hidegfront tett be nektek.

Kép
andi1975

Sziasztok!
Azért elijesztegetjük itt egymást rendesen. Edzzük a vérnyomit. :lol: Úúúúgy örülök, hogy jól vagytok Lafi! De aztán most pihi, semmi meló!!! Azt írtad, hogy nem is bizti hogy fájás volt. Nem lehet, hogy a veséd görcsölt? Állítólag azt érezni hasban is. Legalábbis mamám ezt mondta...meg én is tapasztaltam mert sokat fájdogál. Ma is..sztem front van.

Na nekem szurkolhattok holnap. Megyek a dokimhoz. Jólletámadom a kérdéseimmel, plusz egy hiszti az UHért. Most mértem magam (igaz már ettem egy kis szelet csokit). Holnap megyek védőnőhöz is, ilyenkor ráállok azért mert kíváncsi vagyok ő mennyivelmér többet. 4 hét alatt 3 kg. :roll: Asszem még belefér.Főleg hogy csak a hasamon látni.

Juj Lego: pizza!!! Nekem küldhetsz egy szeletet. :wink: Hmmm...úgy érzem ma pizzás csigát fogok csinálni...pedig nem akartam, de muszály lesz. :roll:

Csajok "öregszem". Ma lettem 21. :lol:

Konkri én megnéztem a kimondott kismamaruhikat...az esküvőit. Vannak szépek, de hát az áruk... :evil:

Kép
móni86

Mónika! Isten éltessen!!!
Vendég

Lego!

Köszi! De az esküvő most szombaton lesz... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Lafi! most értem haza...örülök, hogy minden rendben, bár már telefonon megnyugtattál... :lol: tessék mostmár csak magadra-magatokra figyelni!!!!

Mónika! nagyon sok boldog születésnapot kívánok Neked! :lol:

Csajok még egész pontosan 50 nap karácsony, addig mindenki bírja még :lol: :P

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

KONKRI!!!!
GRATULÁLOK A 30. HÉTHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

[quote="konkri"] írta:konkride úgy néz ki, h november 17-én esküvő :)

Jajj bocsi Konkri,csak erre emlékeztem. :oops: Még vissza is kerestem. :lol: :lol: :lol: Akkor tényleg hajrában vagy.:) Jön anyud????

Most,hogy visszaolvastam,olyan jókat derültem. :lol: Félidős pociképek...hűűű,milyen távolinak tűnik.Most meg lassan szétfolyok. :lol: :lol: :lol:
Páran rég írtak:Zituska,Boci...pl....
De MAzsiról se hallottam.:(

Írjatok Csajok!Mi újság veletek???
Vendég

Jajjjj,hááát....
MÓNI
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!Egy nagyon jó ismerősömnek is ma van.:) De ő 30.:)

Küldöm a pizzát.:) Szülinapodra szeretettel.:)
Vendég

Köszi Vörösbegy!

Láttam, hogy csak pár nappal vagyok csusziba... :)
Jó hogy már itt tartunk! Ez akkora biztonsági érzetet ad! Még 6-7 hetet bírjon ki odabent... :) de állítólag a fiúk lusták és később jönnek.

Jah én ma izgatott vagyok a munka miatt... még szerdáig vagyok... 3 nap, de tiszta görcs vagyok h viszonylag rendben hagyjam itt a dolgaim.

A bal vállam ropog, kattog, ja és pár napja az én gyomrom is korog Blo, lehet, hogy lecsusszantak a fiúk???
Jaj csajok szorítsatok, hogy szerda estig minden rendben legyen! Izgulok! Aztán meg leszarom!!! :) ha most vakációt írnánk, akkor én ma írnám hogy "káció" :) Ja és utána esküvő... :) de ez egy elvált csajszinak nem nagy szám :) ja és elég depis vagyok, így ruha hiányában, hogy a saját esküvőmön én leszek a legtopisabb :) bár a jelen állás szerint még az se, jelenleg még pucér vagyok/leszek.
Ja és tudom, sapka :) - na szóval tudom, fotó... teszek fel, ha lenyomtam a munkát... a szobáról, a hasamról aztán az esküvőről :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Köszi Csajok! :lol: :lol:

Juj Konkri, már te is 30. hét. Én már a 32. várom. Akkor már nyugisabb leszek. De az még 1 hónap. :roll: Hm...esküvő. Mintha az enyém már 1 éve lett volna...pedig csak 3 hónapja.

Szülinapomról eszembe jutott, hogy tavaly ilyenkor ki akartam dobni a párom. :oops: Jó hogy megggondoltam magam. :lol:

Hajnalban felkeltem a szokásos pisimre. Lili elkezdett mocorogni. Néhány rúgásánál úgy éreztem,mintha a hüvelyemben mocorogna. :shock: Nektek már volt ilyen? Sztem nagyon lent volt. Bezzeg most elhatározta, hogy lerúgja a jobb lengőbordám. :D

Kép
móni86

Móni: Boldog Szülinapot!!! Ha 4 hét alatt 3 kg-t híztál, azért az ám nem csak a bébi, csak szólok. Persze, van hová híznod, de azért figyelj oda mert az utolsó 10 héten száll el a súly sokaknál. Itt már a bébi is nő rendesen, de bizony oda kell figyelni a kajálásra.

Lafi: nem, ez nem a front! Ez Hunor, akinek több esze van mint neked, már bocs. Szólt a drága fiad, hogy anya, ülj le a seggedre légyszíves. Úgyhogy kéretik szót fogadni neki és táppénzre menni a maradék időre. Az, hogy zárt a méhszáj pont nem jelent semmit mert a víz a zárt méhszájon át is távozik ha sokat ugrálsz. PIHENJ LÉGYSZÍVES!

Konkri: tyű, akkor teljes hajrában vagy! Valami felső azért kerítsél :D

Én átnéztem a babacuccokat, hát rövid és hosszú ujjú bodyk vannak meg rugik is (bár azok sztem nagyok lesznek, hiába olyan kicsik) de mind elég vékonyka :? Valami termós szerkókat keresek a teszvesz/vaterán, mivel nálunk fűtés az elvétve van (spórolok), 19 foknál télen ritkán van melegebb, még ha be is takarom kistökit akkor sem lesz melege egy szál rugi+bodiban.

Jelentem, én már készülök a karácsonyra is, fűzöm a díszeket amiket kap a banda ajándékba. Holnap megyek hobbiboltba még gyöngyért meg kartonért meg dökupázs papírért, dobozokat is gyártok majd hozzá. A héten elkezdem a szekrénytakarításokat is, hogy azzal novemberben végezzek. Az erkélyek téliesítésével végeztem a hétvégén és a jó időben még két ablakot megpucoltam gyorsan. Én imádom a karácsonyt!!!

Kép
Kép
normajeane

Móni boldog szülinapot! (nem tom, hogy a törpiek honnan tudják :oops: )

Norma! Én annyit eszek, ami jól esik, sose bírtam a koplalást, + hajlamos vagyok éhemben elájulni. De degeszre a terhességem alatt nem ettem magam (előtte igen, de az 58-59 kilómmal ki voltam bélkülve). Most meg úgy eszem és annyit ahogy kívánom, így se eszek sokat, sőt kevesebbet mint előtte, de alig van ami ínyemre való lenne, ezért ha éppen van vágyam, akkor azt megeszem... ennek eredménye 9 kiló.
Költői kérdés: miért van az, hogy az otthoni mérleg mindig kevesebbet mér mint máshol? :)

Belenéztem Vörösbegy blogjába - bár inkább dolgoznom kéne- a januárt... áprilist lestem meg... fú, ha otthon leszek úgy visszaolvasok mindent mindt a pinty.

Vettem Marcusnak a corába rucikat. Plüs rugik 1160-ért voltak! :) ja és térd zoknit! Ja meg pelust is 90db 3000.- és pelenkázó lapot, meg baldahin vasat - ami univerzális, kivéve a mi ágyunkra nem passzol, de azért én fúrtam, csavaroztam és megoldottam :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja és persze mindenkép veszek fel valamit az esküvőn... :) azért a semmibe már nem tart mindenki szexisnek... :)

Ja és tegnap varrtam! A faszom ki van, a polár plédet nem viszi a varrógép, éltetek már ilyet? Én meg kiröhögtem anyut, azt tessék az én gépem se viszi... így kézzel kell szegőt varrnom a kisplédre :( hát a fele kész, pedig géppel szebb és jobb lett volna :( a következőt hímezni fogom "Marcell"... ki gondolta volna :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri.:)
Elkerülte a figyelmed pár hozzászólás vagy sor. :wink: :wink: :wink:

Móni írta,hogy öregedett egy évet.:)

A polár takarót én Dorkánál csak négyeltem,nem szegtem be.Szépen lekerekítettem.Nem bomlik.:)

Akkor szerdáig melo...jön anyukád segíteni esküvő előtt?
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem,jó sokat irtatok.
Nekem jó sűrű hétvégém volt.Pénteken kimentünk Bécsbe megvenni a kiságyat,meg vetünk jópár dolgot:)Olyan édes bodyk,rugdalózok voltak,nem tudtam ott hagyni őket.
Lego,a Kik tényleg nagyon jó,tök olcsón vettem bodykat,kapucnis fürdőlepedőt,meg kiszoknit.Jól elfáradtam a nap végére,de megérte elmenni.
Nóri baba kapott ágyneműt,lepedőt,kistakarót is.Uh mostmár tényleg nem kell sok minden.
Szombaton disznóvágás volt nálunk a házba.Este meg férjem jól megijesztett,elkezdett szúrni a lapockájánál levegővételkor és nagyon magas volt a pulzusa,uh megjártuk a kórházat,szegénykémnek bent kellett maradnia éjjelre.Én kész voltam teljesen!Aztán szerencsére vasárnap reggel hazajöhetett,de még nincs teljesen jól.Most szabin van a héten:))
Hát "röviden" ennyit rólunk.
Ma megyünk dokihoz,megnézzzük Nóri babát:)
Lafi,remélem Hunor baba meg nem akar kijönni,drukkolok!Pihizzél sokat!
Móni boldog szülinapot!:)
Konkri,ezen a honlapon láttam két kismama esküvői ruhát is,bár nem olcsó: http://www.christinamoda.hu/kismama_2007osz_b.php

KépKép
pocok81

Lafi, örülök, hogy nincs semmi baj.
Móni boldog születésnapot, én egy hónap múlva ünneplem, de én már 31 leszek.
Csajok, ma voltam dokinál hüvelykeneten. Olyan rendes dokit fogtam ki, még nem is találkoztam vele. Megnézte az összes eddigi leletemet, elküldött diabetológiára, azt mondta, 0 szénhidrátot egyek, próbáljak meg még fogyni, csak azt nem mondta, hogy akkkor mit is egyek. Írt fel magnáziumot, meg vasat. A méhszájam 2200-as. Azt mondta, ne is számítsak rá, hogy kihordom a végéig a babát. Én csak január elején akartam átmosni a kisruhákat, meg összekészíteni mindent, de asszem inkább december elején nekiállok. Azért jó lenne, ha csak jövőre szülnék meg, elvégre január 30-ra vagyok kiírva.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hát Skacok! Szerintem ez a rohadt idő is benne van a pakliban :evil:
A felkészítőn a szülésznő mondta,hogy jött egy melegfront és 10 voltak a szülőszobán :shock:
Én úgy pihiztem,hogy a lapitapit bevittem az ágyba, mert nem bírtam ki, hogy ne netezzek.

Csibe: ez a 0 CH?? olyat nem is lehet szerintem.. :roll:

De jó lenne, ha Krácsonyig kihúznánk..... :wink:
Vendég

Legó!

Igen jön anyu! ez jó!
A gáz viszont az a baj, hogy a munkámba beletúrkáltak... :(

Kép
Kép
Kép
konkri

Csibe, azt hova fogynál még? Így is fogytál 4 kilót, oszt terhes vagy vagy mi a fene???

Kép
Kép
Kép
konkri

[quote="konkri"]L írta:konkriorcsi!

Nem kaptam felsőt az esküvőre... :( tudsz valami üzletet Tatán v. Tbányán??? valami ünnepiesebb felső kéne.
A Brendonban néztem egy sima kis fehér kismama felsőt, de a 40-es nagy volt rám :( kicsik a csöcseim még így is :(

Huhhh Konkri, most, hogy olvastalak, jár az agyam egyfolytában, hogy hol is lehetne körülnézni. T.bányát annyira nem ismerem ilyen szempontból, Tatán meg valamelyik udvarban (Zsigmond, Eszterházy) tutko találsz valamit, de az árakat nem tudom, gondolom nem túl olcsó. Illetve az Ady Endre úton, ahol a Spar van, ott mellete vannak még boltok, most nyílt ott egy új bolt (Spar mellett van egy pékség és közvetlen mellettte), talán még ott.
Remélem találsz valamit, bár tutko nagy sikered lenne felső nélkül is :wink:

KépKép
lorcsi

Sziasztok!

Jajj Lafi, a szívinfarktus kerülgetett...persze gondolom téged is mikor bementél. Örülök, hogy most már azért jobban vagy, de figyelj oda és tényleg pihizz! No meló!!!

Ma voltam terheléses vércukron, majd terhesgondozáson. ELjutottam odáig, hogy nem bírom a 9óra ülést a gátfájás miatt és mostanában keményedek is, így belementem, hogy táppénzre küldjenek. Igaz én csak egy kis pihire gondoltam, de a doki és az asszisztensnője is azt mondták, hogy ne akarjak már dolgozni és maradjak csak szépen otthon, pihenjek, készülődjek.
Olyan űr van bennem, ha belegondolok, hogy esetleg nem megyek vissza....

Blongyi: szenzációs vagy a plusz 4-5kilóddal. Én bevallom 9kilónál járok, de az ismerősök szerint nem látszódik. Persze lehet, hogy csak kedveskedni akarnak:D

Móni: Istenke éltessen sokáig:)

Vki okos leírná nekem még 1x, hogy ezek a méhszáj kódok hogyan is vannak?! Köszi :D

Nekem most azt írták, hogy zárt méhszáj CI 1000

bingii

Na, most olvastam vissza mindent.

Lafi a frászt hozta rám, de örülök, hogy már jobban vagy!!! Drukkolok!!! DE akkor ugye most már tényleg TP-re mész!!!

Móni, nagyon Boldog Szülinapot!!! Öregszel :wink:

Blongyi, örülök, hogy a pisiddel minden ok, látod, nem lesz itt semmi baj!! CSak te is pigikézz!!

Csibe, tényleg, ahogy Konkri is írta, hát hova fogyjál így terhesen???? DE azért vigyázz magadra! És jön a baba, amikor jönnie kell (ahogy Norma mondta- legalábbis asszem :) ), ne aggódj!!

Pandinak is nagyon örülök, hogy jobban van.

Huhh csajok, ahogy közeledünk a végéhez egyre több a nyűgünk. Kitartás nekünk! :D

KépKép
lorcsi

Bingii, na végre, akkor pihizhetsz!!! Rád fér az a táppénz! És igen, ha nem muszáj, akkor már ne is menj vissza dolgozni!

KépKép
lorcsi

Lorcsi: muszájnak nem muszáj, de sose voltam még ilyen hosszú "szabin". Nekem ez olyan ijesztő.....21-22éves korom óta egyfolytában melóztam, tán ha 2x voltam táppénzen összesen

bingii

Basszus már röhögök magamon. Nem tudok megborortválkozni lent. :lol: :lol: :lol: Semmit se látok a hasamtól. :roll: De ilyenkor doki előtt muszály megejteni. :P

Én összesen eddíg 5 kg-nál vagyok. Nem eszem sokat...van hogy elkap a zabálhatnék de az elmúlik 1-2 nap alatt. Ebből az 5 kilóból 1 tuti a mellem. Basszus, most néztem meg őket jobban. :shock: Mindegy, apának tetszik. :lol:

Bingii: Azok a számok. Ugye alapjáraton 3000. Az első szám a 3..a nyakcsatorna hosszúsága. Ha 2 akkor megrövidült, ha 1 akkor gyakorlatilag elsimult. A második a küső méhszáj. 0 vagyis zárt. A 3. szintén 0, tehát a nyakcsatorna is zárt. Az uccsó a belső méhszáj.
Én kíváncsi vagyok hogy állok ilyen téren. Eddíg 3000-es voltam. Na holnap kiderül.

Cukorról meg toxémiáról sem kaptam semmi papírt. Gondolom ez azt jelenti, hogy ok. Legalábbis remélem.

Kép
móni86

Lafi vigyázz magatokra, én sem bírtam megülni a seggemen, de Barnus már a 24. héten jelezte, hogy köszöni ő nem kér az ugrabugrámból :) Nyomasd a magnéziumot,hogy ne keményedj annyit.

Bingii: méhszáj: első szám a hossza, második a külső méhszáj állapota, harmadik a méhnyak, negyedik a belső méhszáj.
C1000 neked megrövidült, de zárt mindenhol.
Pihizzetek csajok, marha sokat számít!

Hízást én vezetem:11 KILÓVAL!!! :evil:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Móni: Boldog szülinapot! Sikerült egyszerre írnunk méhszáj témát :lol:

másik Móni

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Köszi Lányok:)

Az, hogy ennyire megrövidült vajon normális 28hetesen?

bingii

Nem aggódok, csajok, próbálok én is pihenni.
Ezt a 0 CH-t én sem értem, szerintem sem lehet, hiszen a zöldségeknek is van valamennyi CH tartalma, húst-hússal meg mégsem ehetek. Asszem azért a teljeskiörlésű kenyér megmarad, meg a barna rizs. Még jó, hogy szeretek mindenféle zöldséget. De ha húst eszek mondjuk salátával, azzal nem lakok valami jól.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Móni :) Én is ezen röhögtem ma, már nem látom, csak tükörből! :lol: Előző héten úgy vettem észre, hogy el van szakadva 1 helyen a nadrágom, hogy felpolcoltam épp a lábamat és láss csodát ott tátongott egy luk a pocakbetét és a gatya találkozásánál... Még jó, hogy hosszabb cuccokat hordok csak, így más nem láthatta... :lol:

Kép
Kép
sleepin

Én a borotválkozást most már apára bízom, mert múltkor megpróbáltam egyedül és csak síkideg lettem tőle, hogy már ez se megy:D

bingii

Bingi,amig teljesen zárt addig nincs baj!Ha megrövidül az később előnyödre válik. (szülésnél...).
Olvastam blogod,jól haladtok.:) Csini vagy a képeken. :wink:

Hehe Csajok,lesz még nagyobb pocink is. :lol: :lol: :lol: Jót nevettem anno,amikor szülni készültünk...párom siettet én meg bénázok a fürdőkádban....ejjj de jó visszaemlékezni. :lol: Mindez idilli karáácsonyi hangulatban.... :lol:
Vendég

Lego: de az nem utalhat arra, hogy esetleg korábban jön majd a baba?
Nem tudom miért, de a környezetemben lassan mindneki avval jön, hogy én karácsony és szilveszter között meg fogok szülni :D

Haladunk-haladunk, de már nagyon elfáradtunk és most kicsit megtorpantunk, pedig van még dolog rendesen. Köszi:)

bingii

Hűűű mit olvastam ismét. :shock:
Egy másik fórumra is írok néha néha....Írtam nektek a 26.hétre született bébiről már,ő nagyon jól van már.Több,mint 1kg,szépen fejlődik.
És képzeljétek,újabb baba született.:) 28+2 héten,1190g-al.:) Elképesztő.:) Ráadásul egymás mellé kerültek a kórházban.:)

Közeledik a finis.:)
Vendég

Bingi
Utalhat persze,mint minden egyéb tünet,de amig zárt addig tényleg nincs gond. Lehet a szervezetetd kezdi a felkészülést,ez még nem jelent bajt,bár figyelj oda.A sok ülés nem tesz jót,épp ezért nem gond ha táppénzen vagy. :wink:
Vendég

Hát eldölt: tp-re küldött a nődokim.
A méhszáj megrövidült, azt mondta 3 cm.esnek kéne lennie nekem meg kevesebb mint 1,5.Szte ezek fájások voltak...Ha megismétlődik, bent kell maradnom.
Csak fekvés van.Kaptam csomó gyogyit.

Felhívtam a fünüküm, elmondtam, ez van, ehéten szabi, hétfőtől tp.
Holnap férjemmel bekocsikázunk, összeszedem a holmijaim, amik itthoni dolgok és ennyi volt.

Amúgy keményedek...
Vendég

Amúgy asszem hízás szempontjából én nyertem: eddig 1 kg.

(Csibe nem számít jelenleg, mert fogy.... :lol: de amúgy te vagy az abszolút befutö!)

Bingii, azért ez nagyon megrövidült....
Vendég

Csibe, olyan nincs hogy 0 ch.
A gyerek a chtól fjlödik, kell neki, de max 150 grammnyi!!!Eztbe kell tartani.
Vendég

[quote="lafead"]C írta:lafeadsibe, olyan nincs hogy 0 ch.
A gyerek a chtól fjlödik, kell neki, de max 150 grammnyi!!!Eztbe kell tartani.

Én is így gondolom, és mivel az agyműködéshez is kell ch, én pedig nem akarok ennél jobban elbutulni, így gondolom, jó, ha az eddigi diétámat tartom, max lemondok a bűnözésről, és a krumpliról, amit mondjuk nagyon szeretek.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Lego: akkor komolyan el kéne filóznom rajta, hogy már nem megyek melózni, mi?!

Lafi: hát én is meglepődtem....asszem komolyan kell venni és tényleg tp...te is jól teszed, hogy most már pihensz!

bingii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?