Sziasztok!
Luca!
Így utólag is nagyon boldog szülinapot!!!
egészen biztos vagyok benne, hogy lesz péd!!! Igen a palástfű a pé utáni tea, de ha kapsz Norcolutot, akkor teljességgel felesleges.
Én nem azt írtam, hogy nem jó a Norcolut, hanem nekem teljesen másra kellett használni, és ezért nem tudom, hogy így milyen. Biztos rossz nem lehet, hiszen progeszteron.
Várom a szerdai fejleményeket.
Mimi!
Most már nem lesz gond figyeld meg nőni fog rendesen, csak jóval később fogant. Ezt a szülésnél is figyelni kell, mert az egyik barinőm ott sopánkodott, hogy már mennyivel túlhordja a gyereket, mire kiderült, hogy nem korrigálták a mensit, meg a fogamzást.
Nekem a doki havonta újraszámolta, biztos ez a hobbija. Viccet félretéve a 12 hetesnél, és az AFP-nél is sokat számított, hogy szinte napra korrigálta az uh alapján, meg mindig fejből kellett vágnom, hogy mikor milyen tesztet pisiltem.
plusz még ugye ő is érezte a vizsgálat alatt, hogy mekkora. És szinte napra megmondta mikor születik, egy napot tévedett.
Monti!
Még bőven jó a hányinger. Majd elmúlik.
A Hasad látszik már?
Napsugár!
Hát ez a fejenállás bizti nagyon jó, de én utálok fejen állni. Viszont mindig hason alszom.
Barátcserje+ zöld tea+ aminosav -> mire jó, ez kimaradt
a barátcserje ciklus "regenerátor", teaként annyira nem jó, mert fás növény. Sokan dícsérik. Hoemos bogyóként.
Dreika!
Már sok jót hallottam a Kolping hotelról, de számomra igen borsosak az áraik. Jó pihenést, és remélem nem akkor üt majd be a ménkű.
Zsuzsu!
Jobbulást kívánok Ábelnek. Kinga ezt megúszta, nem volt semmi baja. Állítólag a 18 hós szuri után meg nem is szokott lenni. Gyógyuljon meg a kicsi tejfelhajú fiú.
Szóval akkor lehet Tirza akkor jön, mikor éppen elmélázol, hogy várnál vele? Ilyenek ezek a kölkek!
Kacika! Alíz!
Olyan jó, hogy Ti már a neveken törpöltök.
Alíz!
Peti mellé nem lesz furi egy Petra? Csak kérdezem. Olyan, mintha Krisztina meg Krisztián lennének. Bár ugye a másik nevén is szólíthatjátok.
Linácska!
Szintén várom a szerdai uh fejleményeket. Izgi lesz ez a hónap, Luca is meg Ti is... remélem egy csomó poz. teszt kicsinyítgetéssel leszek elfoglalva.
Niki!
Voltál dokinál? Mikor mész? Kép? Eredmények???
Libus? Lília? Andi? Mesi?
Megyek, mert indul a nap.
Pusza!
Igyekszem ma még táblát is tenni.