Zsizsa!
Örülök nagyon , hogy látlak, persze a többieknek is
.Valóban rengeteget számít a sok fekvés.Szintén örülök neki, hogy minden rendben van. Nekem is nagyon unalmas már a fekvés, de kitartás!!!!
Szisz!
Mint írtam is kb a 30 hét óta fekvés van nálam , de előtte is már pihenést ajánlott a doki, ami még nem sok fekvésben nyílvánult meg...
(lehet, ettől rosszabbodott annno a méhszáj.....ezt nem tudom)annyi viszont biztos, hogy előtte ugyan így voltam én is , mint most Te.
Itthon minden rendben volt a mozgással, még le sem ültem , de ha folyamatos sétára pl: felsétáltunk a városba, vagy egy egy közeli helyre, vissza már alig bírtam jönni.Annyira kemény lett a hasam. Sőt volt olyan idő is, hogy mindig pisilnem kellett, annyira nyomta a picurka.
Sziszke, nálad a méhszáj milyen állapotban van?
Tudod én is nagyon féltem attól, hogy a sok fekvéstől legyengülök, mert jóformán semmit nem csinálok csak fekszem, de úgy vagyok vele, hogy megéri a sok fekvés.Ha odakerül a sor ,minden erőnket összeszedjük
. valószínű nem egyszerre szülünk, így majd küldök át én is nektek sok sok energiát
.
Persze megértelek, mert én is tényleg így éreztem, főleg mikor teljesen "egészségesnek" mondható kismamákkal találkoztam, akik még érzésből sem tudták mi az , hogy keményedés....
Olyankor mindig arra gondoltam, hogy másoknak pedig tőlem sokkal rosszabb, van akinek végig kórházban kell feküdni.Nem vagyunk egyformák.Ja és ne figyelj oda a rosszindulatú emberek beszóllásaira....Nekem pl: sokan mondják "de vékony vagy, de kicsi a hasad" , és????? a doki megdicsért, hogy tartom a kg-at és megnyugtatott, hogy a pici fejlődik rendesen
....ez a lényeg.
Laura a fent leírtak neked is szóllnak
, hidd el a sok pihenés tényleg segít!!!!
A bevásárlást illetően , mi vettünk már pár dolgot, de ha csak teheted apróbb dolgokat , ha jobban érzed magad vedd meg , mert jobb ha te látod és nem a párodnak vagy a rokonoknak kell kiadni a listát...
Én picit belecsúsztam ebbe a dologba és a gyógyszertári dolgok és illatszerek megvásárlása már a családra maradt, mivel nekem nem szabad már annyit járkálnom...
Pedig lenne időm rá....
Hú lányok, bocsánat, de jó hosszúra sikeredett....
Jah! Persze helyettem is tegyetek jó nagy sétákat
Vigyázzatok magatokra!
Anita