Sziasztok!
Leírtam az én történetemet jó hosszasan, részletesen és elszállt az egész.
Nincs erőm újra leírni, úgyhogy tömörítem.
Szóval:
Kb. 3 hete vesztítettük el a kislányunkat 23 hetesen. Állítólag valamilyen vírusfertőzés indította be a méhtevékenységet, de igazán pontosan az orvosok sem tudják hogy milyen fertőzés, találgatnak, talán vm. hüvelyfertőzés vagy talán felfázás okozta fertőzés vagy talán vesegyulladás.....szóval fogalmuk nincs. Szövettani eredmény egyenlőre nincs.
Én is teljesen elvesztettem a bizalmam az orvosokban, sajnos annyira lazán kezelt a dokim és lelkiismeretlenül végezte a dolgát, hogy kénytelen vagyok azt gondolni, hogy talán nagyobb odafigyelés mellett nem jutunk idáig.
Terhességem alatt többször is voltak kisebb görcsölések, amit ő egy legyintéssel lezárt azzal, hogy biztosan csak wc-re kell mennem, amikor a lázas állapot mellett a hasam is fájt, akkor is csak azt tudta mondani, hogy ez normál méhtevékenység, vegyek be Nospa-t. Azután amikor éjszaka már 20 perces fájásaim voltak, arra a reakciója annyi volt, hogy ne menjek be a kórházba, mert úgysem tud mit tenni, várjam meg a reggelt. (mindezt azután, hogy a kerületi kórházban bennt akartak tartani, amin ő teljesen kiakadt, mondván nincs itt akkora gond, írjanak fel Normodipint és küldjenek haza.)
Sajnos az esetünk óta pánikbeteg lettem, mert már tényleg senkiben nem bízom, erre persze rásegített a szülés utáni probléma, túl alacsony volt a hemoglobin szintem és vért kellett kapnom (ezt is az orvosom trehányságának köszönhetem).
Van egy 3 és1/2 éves kisfiam Ő tartja bennem a lelket, tudom, hogy túl kell lépnem és előre kell tekintenem, de valljuk be ez néha meglehetősen nehéz. Van amikor azt érzem, hogy igenis erős vagyok, és van amikor úgy érzem belepusztulok.
Nagyon hiányzik az én pici lányom, de remélem enyhül majd a fájdalom. Sajnos 2 hét bromo szedése utáni 5. napon beindult a tejtermelés, hát gondolhatjátok ez sem segített a lelkemnek.
Mindenkinek nagyon sok erőt kívánok a tovább lépéshez, reméljük, hogy nemsokára együtt babázhatunk!
Szép estét!