Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Timcike! Pü.ment! :D

Enn! Drukkolok, hogy beváljon vmelyik új tápszer! Szörnyű, hogy ennyit szenved ez a kis manó. :cry: De azt mondják, hogy 3hónapos korra ki szokták nőni, biztos ti is hamarosan túl lesztek rajta! :wink:
Ja! És gratula a szép súlyhoz! Rengeteget nőttetek! :) Fotók? :lol:

Mogyo!
Mi Infacolt, Aloe Activatort és Mecsek Baby teát adunk, ha fáj a hasa. Ezeket lehet rendszeresen adni, egyik sem árt!
Új fotók Ágikáról? :lol:

Mi jól vagyunk (és Noémiék is, csütörtökön tkoztunk velük séta közben :lol: ), Patrik egyre értelmesebb. Ma reggel folyamatosan mosolygott rám, majd megzabáltam! :D Majd 5kg-sak lettünk, és nőttünk 3cm-t. Mennünk kell majd ortopédiára, mert drnő szerint kötöttebb a csípője (ami sztem nem meglepő, jól elnyomódott a pocakban a nagy súlya miatt) és a családban előfordult már csípőficam. Remélem mindent rendben találnak nála! Már előre ideges vok, hogy be kell vinnem a tömegbe az SZTK-ba. :? Na mindegy!

Kép
honey78
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Hát, Dani ma 5 előtt kelt enni. Le is voltam döbbenve! És most úgy telepakolta a pelust, hogy csak lestem. De végre rendben van, és ennek nagyon örülök. Most éppen itt dumál mellettem. Nagyon élvezi ezt a gagyarászósdit! :D

Mogyo: Igen, a régi szép idők! Nálunk már senki nem vág disznót, sajnos. Mi meg ugye nem is értünk hozzá!

Honey: Gratulálok! Nem semmi,hogy már öt kilós! Képeket kapunk majd róla?
A csípője biztosan rendben lesz. Nálunk is volt gyanu, de aztán kiderült, hogy semmi gond. Mi mondjuk textilpelusozunk, és ezért nagyon megdícsértek a dokik, mert jól széttartja a lábát! :D
Noémiéknek üdv, ha legközelebb taliztok!
Vendég
 


honey-neked is ment a pu. :wink:

Nagbri-neked is,meg annyit szeretnek mondani,h.12 en indulunk,es otthon is van nettem. :wink: Csak nem tudom,mennyi idom lesz,netezni. :roll: Daninak most is vannak ruhacskak.Mikor megjon a kissebbeknek valo ruhacsomag,szolok,es el lehet jonni megnezni. :wink:

mandula-ez a gyerek ez tiszta Atticy meg mindig... :lol: Gyonyoru babuci.Mar alig varom,h.talalkozzunk.Pu ment neked is. :win
k:




KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 

 
 

nagbri-bocsi,bencenek.De Danikanak is van egy szep kototpulcsi. :wink:


KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Mi azóta is iszonyú nyűgösek vagyunk, és sírunk, néha sikoltozva :cry: Nem értem komolyan, h mi a fene most a baj. Hallom a bugyorászást, de jön ki a puki. Kakilt is, pisilt, adtam neki vizet stb. Most f11kor már annyira cifrázta, h mondtam apának, hozza a kaját. Hátha megint növelné az adagját és az a baja, h éhes. De nem evett többet mint az elmúlt napokban (80, most pár napja néha lemegy, de előtte is benyalta a 80at 8kor). Most bealudt, de sokat torzul az arca alvás közben, mintha épp sírni kezdene. Most 3x kapta a tápszert ( HA). Valakinek van ötlete???

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Honey, jó h jelentkeztél :D
Jó lehet, h Patrik már mosolyog. Én nagyon várom, de nálunk még ilyesmi nincs :( Ma megint próbálgattam a felültetést, lépegetést stb, amit majd jövő pénteken megint megnéznek nála, és nem sokat fejlődött :(

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Nagbri!
Köszi!
Én is remélem, hogy nincs gond, de az a biztos, ha megnézik! Hogy bírod textilpelussal? Épp tnap mondtam Anyának, hogy szörnyű lehetett annyit mosni, meg a baba bőre is jól kikészülhetett, hogy nem volt ami elszívja a pisit. :? Vagy Ti vmi betétet tesztek bele? Miért jobb a csípőnek a textilpelenka? Persze, amit mond az orvos, mindent megteszünk, csak egészséges legyen a Törpe! :wink:

Enn! Mikor kell Kecskemétre hoznod Bercit? Sztem kérdezd meg a dokitól, hogy mit javasol! Miért kell ültetni a Picit? Vagy arra a vizsgálatra gondolsz, amikor nézik, hogy tartja a nyakát, buciját? Hogy érted, hogy nem fejlődik? Neki biztos több idő kell a koraszülöttsége miatt mindenhez! A lényeg, hogy idővel biztos utoléri a többieket! :wink:

Kép

Kép
Kép


[/img]
honey78
 
 


Honey: Patrik baba gyönyörű!
Ez már nem a hagyományos textilpelus, majdnem úgy néz ki mint az eldobható. Csak össze kell tépőzárazni a pociján+ráadni a külsőt és már kész is. Nem nagy macera, és sokkal szebb a bőre, mint Bencének volt anno. Dani nem is nagyon szereti a papírt, és általában egy nap után, ha odavagyunk csavarogni, ki is pöttyösödik tőle.
A dokik azért tartják jónak, mert tartja a lábát, ezért pl. az ilyen babáknak nem kell kengyelt használniuk, ha csípőproblémájuk van.
Ja, és sokkal költségtakarékosabb is, még ha a mosást beleveszem akkor is. (20 db van, 3 naponta mosom)

Ennn: a barátnőm homeos bogyókat ad a kisfiának, és eddig bevált. nem tudom a nevét, de megkérdezhetem ha kell. Nekünk is adott, hogy ha legközelebb fáj a pocija, adhassam neki.
Vendég
 


amiket tegnap írtam homeós bogyókat, azokat tudom én pocakfájásra, de megkérdezheted. :)
Honey hétfőn megyünk le és kb szerdáig leszünk ott. Nem tudom még, h mikor hova tudjuk vinni. Nekem is esedékes a doki. Az ülésbe felhúzásról beszéltem. A reflexei nem sokat változtak ( azaz semmit), mióta voltunk vele fejlődésneurológián.
Én rossz, h látod te is írod, h mosolyog. Ő meg még nem. Max álmában, de az akaratlagos. Meg az is rossz, h nem tudom, h honnan kell neki nézni a dolgokat. A tényleges születési idejétől, vagy amikor kellett volna. Ha az utóbbit nézzük, akkor még csak hétfőn lesz 2 hetes. :(

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

honey:
mi is textilpelust használunk... ezek már tényleg nem olyan macerásak, mint a régiek, semmi problémánk nincsen vele... a baba popsija is szép.

nagbri: köszi, jól vagyunk, csak tegnap itt voltak apósomék babalátogatóban, így nem volt időm írni, ma meg takarítottam, mostam és persze babáztam... :D

Mi is megyünk az ortopédiára kontrollra, nekünk állítólag laza a csípőnk... de a gyerekorvos szerint már nem az, mindenesetre azért elviszem kontrollra, biztos ami biztos...

Kép

Kép
falevel2
 
 


ennn: a koraszülött babáknál a szülés várható időpontjától kell számolni a fejlődésüket, tehát Bercike gondolom néhány héttel később fog mosolyogni mint a többi baba. De biztos fog mosolyogni, ne aggódj!!!!!!! :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


remélem.

Akkor nálatok bevált a mosható pelus. Majd ha nagyobbak leszünk, én is szeretnék itthonra párat tartani, vész esetére. Majd akkor szólok neked "díler" néni :lol:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Hazaértünk mi is a csavargásból!
Vettem neki Infacolt mert csak az volt a gyógyszertárba remélem beválik!
Nem vészes de sajnálom mikor csikar Apukám mondta is ,hogy nem is hasfájos ez a gyerek akkor meg minek neki!
De sajnálom mikor nagyon húzza magát meg hát nem árt neki!

Mi is megyünk ortopédiára mert még egy picit kötött a csípőnk!

Ma kapott új cumit és ez tetszik neki nagyon!

Nemsokára fürcsi meg kajcsi!

Nálatok ,hogy van az etetés mert én ha 6 órakkor etetem akkor 9-kor újra kell így jön ki a 3 óra hossza nálatok is!
Hiába egy óráig eszi akkor is követeli mondjuk9 kor.

Enn:++++++ majd csak túl leszek a nehezén meg mindenki akinek ilyen pici még a babucija!


Kép
mogyoland
 
 


Honey: ez az aloe activátor ez mi?

Lesznek fotok csak apa csinálja .Ő tudja mit hol meg hogyan!
Mert én múltkor összekavartam. :oops:


Kép
mogyoland
 
 


Nálunk is így van az evés. 3 óránként. Emlékezz csak, a kórházban is így hozták le őket. f6,f9,f12,f3 stb.
És nálatok éjjel is marad a 3 óra??? Nekünk most az etetések 2,5,8,11 re esnek. +-fél óra. Éjjel bírnám, ha végre többet tudna aludni, vagy kihagyna etetést.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ennn: Szerintem a gyerkőcök sem egyformák. Bence nagyon hamar mosolygott, Daninál már kezdtem aggódni. Szerintem nagyon függ a temperamentumától, és nála azért gondolom a koraszülöttség is közre játszik. De tuti nem lesz gond. A barátnőm kisfia már két hós kora óta kacag. Dani igazán most kezdte el pár napja. Viszont ő meg gagyarászik. Hát ezért gondolom, hogy ez nagyon gyerekfüggő!
Egyébként mi is 3 óránként eszünk. Kivéve éjszaka, ha szerencsénk van. De az 5 órás után már tuti a 3 óránkénti, óramű pontossággal. :D

Falevél: Jó ez a pelusozás nem? Én szeretem nézni őket, amikor száradnak. Meg jó, hogy látom Danin, ő is szereti! Bár ha jól emlékszem nem egy márkát használunk. Nem is ez a lényeg, igaz?

Ennn: Szerintem fogod majd szeretni, márminta a pelust. :D
Vendég
 


Te melyiket használod? Az éjjeli etetésnél hogyan van nálatok, h ha nem 3 óránként eszik, akkor nem csúszik utána az egész?? Mármint nap közben megvan a fix időpontotok, vagy csak a hajnali etetéstől számítva vannak a 3 órák???
Falevél, ugye a próba csomagok csak 1-1darabosak??

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ennn: én a Monapelt használom+Kushies külső. Mindegyikből tudsz egy-egy darabot venni! És akkor ki tudod próbálni, hogy melyik jön be. Én nem kísérleteztem, így alakult. Közrejátszott az ára, és hogy csak ezt tudtam megnézni, megfogni.
Hát az 5 órai után kb. 3 óránként eszik, de ma ez 3,5 fél volt. Én nem nézem az időt, amikor kéri, akkor adom neki. Van, hogy két óra múlva. De kb. úgy eszik, hogy 5, 8, 11-12, 14-15, 18-19, és 23. Hát ez a mi úgymond beosztásunk, de azért ez igencsak ingadozó.
Vendég
 


nekem csak az a bajom az igény szerinti etetéssel ( és ne érts félre, ti nem igény szerint esztek ezt tudom), h így nem nagyon lehet tudni, h mitől sír. Mármint ha vannak fix(ebb) idők, akkor feltételezhető, h ha a köztes időben sír, akkor nem az éhség a baja. Nem??? Bár ebből nem szeretnék vitát, hisz mindenki úgy csinálja ahogy csak akarja és én is még csak tapogatózom a sötétben napirend ügyben, csak én így látom.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Hát, ebben igazad van. Mondjuk én a sírásáról általában tudom, hogy most éhes-e vagy más baja van. De nekem azért is könnyebb, mert én szoptatom. Amúgy általában tartjuk a 3 órát, mert ráetetni sem szeretek. Viszont ha semmi nem segít, se ringatás, se tisztába tétel, se tea, akkor kap két óra múlva, ha kéri.
Te nem tudod megkülönböztetni az éhes sírást a többitől? Mert akkor megoldódna a probléma. Egyébként, a már említett barátnőm, mióta tápszerrel eteti picurkáját, azóta ő is tartja az időket, mert az azért más mint az anyatej.
Szerintem ebből senki nem csinál vitát. Azt hiszem, ehhez elég jó társaság van itt! :D
De ha tudod szopiztatni, azt sűrűn megteheted.
Vendég
 


Nekem sajna már alig akad tejem. 20-30/nap :cry: pedig szedek mindent. Berci nem nagyon akar és tud. Max cumizza, azlrt meg minek. :roll: Próbálom még nem feladni a dolgot, hiszen jó lenne, ha lenne tejem és ő is megtanulna szopizni.
Én még a megtömés dolgot nem értem, h írják sokan ( nem itt), h este ad neki x (több mint ált.) mennyiséget, és azzal elvan sokáig. :roll: De ez megterheli a gyomrát . Főleg éjszakára, amikor pl pihennie kellene, hisz az emésztést sem lehet mindig csúcsra járatni. Bár ebben nem vagyok szakértő.
Nekem már az is elég lenne, ha éjjel az etetések után raletív hamar le lehetne tenni és aludna. De most kb úgy néz ki, h nyöszörög vagy sírdogál, ki az ágyból, peluscsere ( éjjel előbb, mert ha a kaján bealszik, akkor csak felkel a cserétől, de ált. 1 csere ki is marad, ha nincs kaki), majd kaja. Benyomja kb 10-15perc alatt, majd böfi ( ill. közben is szoktam 1-2x). ez kb 10perc. Majd lerakás, de ált. ilyenkor még bukik, szóval vagy újra ki, vagy ágy mellé ülés, figyelés. HA lerakom, akkor kicsit csendben van még, majs 5 percen belül elkezd fészkelődni, nyöszörögni, majd sírni és ezt váltogatja, de egyre erősebb és hosszabb sírásokkal. Ha felveszem pár percig elhallgat, de ált. sír tovább és ilyenkor semmi nem hatja meg. Belelovallja magát sokszor és akkor már üvölt. ez a szomszédok miatt külön jó éjjel. :roll: :oops:
Ha nem veszem fel, akkor az ágya mellett ülök, és próbálom a cumit visszaadni neki, simogatni stb, h ne sírjon. Ha felveszem és megnyugodott, akkor letevls után uez. És akkor jön a lutri, h elalszik vagy nem. Így ált. 1 óra minimum egy etetés, de inkább másfél. Ez így baromira nem ok, az tuti.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


bocs, ez hosszúra sikerült.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Részemről semmi gond, mármint hogy hosszú lett. Kellene egy dokival beszélni erről, szerintem. Talán ha itt lesztek ez sikerül.
Már megint tudom, de a barátnőm éjszakára inkább kevesebbet ad, szerintem pont azért, amit te írtál. Ne terhelje meg a gyomrát!
A tejcsit ne add fel! Nem tudom, de talán a cumizásnak is van értelme, mert ingerli a tejtermelést. Szerintem. És ha beleszív, akkor azért azt is kap,még ha csak pár cseppet is. De ez növelheti a tejképződést!
Nálunk úgy néz ki, ha megugrik az igénye, többször szopizik, és a tej alkalmazkodik hozzá pár nap alatt, és visszaáll a régi rend.
Remélem, kapsz megfelelő segítséget, hogy megoldódjon ez a sok sírás, mert így nagyon kimerülsz. Egyébként se könnyű, még akkor sem, ha alhatsz rendesen két etetés közt, nemhogy így!
Vendég
 


nagbri: nem egy márkát használunk (én a Bambinomio születéstől a szobatisztaságig szettet vettem meg), de tényleg nem eza lényeg, mindenkinek más tetszik és más jön be.

ennn: igen a próbacsomagok 1 darabosak. A Bambinomio próbacsomagban 1 db Mio Soft pelenka-külső, 1 db Mio pamutpelenka, és 1 db természetesen lebomló Mio papírbetét van. 4 méretben kaphatók. De ha itt leszel Kméten, akkor szívesen megmutatom,hogy milyen, és akkor nem kell megvenned. Mondjuk ha ki is akarod próbálni, akkor érdemes megvenni.
:D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Falevél: Akkor jól emlékeztem! :D Nem tudom, ha lehetőségem lett volna megnézni mindet, akkor melyiket választom, de igazándiból elégedett vagyok ezzel is. Rossz, hogy erre lehetőség csak Pesten van. Legjobb tudomásom szerint!
Pedig nagyon jó dolognak tartom. És neten megnéztem az összeset, kiszámoltam melyik mennyibe kerül, stb. Oda-vissza. Végül maradt ez, mert képről nem látszott egyik se jobbnak, vagy rosszabbnak a másiknál. Csak annyit tudtam, hajtogatni nem akarok! :D
De jó, hogy nektek is és nekünk is bejött!
Vendég
 


ennn: az igény szerinti etetés sem összevisszaságot jelent, nálunk például (főleg éjjel) szinte percre pontosan eszik Sárika, pedig igény szerint szoptatok. Este 7 és fél 8 között fürdés , utána szoptatás, majd alszik 2-ig, aztán eszik, majd alvás fél6-6-ig. Persze fél órás csúszások vannak nálunk is...
Azért persze nézni szoktam az órát is ,meg a kutacsát, abból tudom, hogy valóban éhes-e, de most már a sírását is megismerem, msképp sír, ha unatkozik és másképp ha éhes...

Kép

Kép
falevel2
 
 


nagbri: a hajtogatástól én is féltem, de pofonegyszerű, nagyon hamar bele lehet jönni és kisebb a bugyor, mint a többi márkánál. Egyébként a Monapelnek és most már a Bambinomionak is (például én... :D )vannak területi képviselői, akiknél meg lehet nézni és rendelni a pelust.

Kép

Kép
falevel2
 
 


ennn: ha bírod és nem megterhelő, akkor tedd minél többször cicire Bercikét, ha csak cuclizik, akkor is serkentheti a tejtermelődést és nem apad el teljesen... kitartás!!!!
Plussz, a cicizés nyugtató is, nálunk is többször előfordult, hogy nyűgös volt Sárika (de nem volt éhes), a cicin mégis megnyugodott, hamarabb el is alszik stb.

Kép

Kép
falevel2
 
 


igen, azért is írtam, h majd tőled rendelek.
:wink:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Na igen, de még akkor nem voltál területi képviselő! :D A monát megnéztem, és nem tűnt rossznak. Nem is bánom, bár az elején tényleg megrémisztett a bugyor, de mostanra már nem találom nagynak, és azt vettem észre, ha a papírba belepisil, ugyanakkorára dagad, így a ruhaméretben sincs különbség! Kicsit furcsállottam is az elején.
Amúgy tudod mi tetszik még benne nagyon, hogy nem változik a formája, így nem járok vele úgy mint a papírral, hogy egyik oldalon elnyomja a rugit. Mostmár ez zavar! Furi nem?
Tudod, tényleg sajnálom, hogy nem tudtam megtapizni, megnézni a többit, lehet a csomag valóban befolyásolt volna. Majd a harmadiknál, ha be kell szerezni újakat, akkor feltétlenül beújítok. De még most sincs kizárva egy-két darabra.
Talán egyszer összefuthatnánk Kecsón?
Vendég
 


nagbri:neked is szívesen megmutatom a pelust, meg akit érdekel...tényleg könnyebb úgy dönteni, ha látja is az ember, gondolom ezért választottad végül a monát.
A fórumokat olvasva azt látom, hogy mindenkinek más tetszik,hol ezért hol azért, de hát nem vagyunk egyformák és ez így jó... :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Jó éjt lányok. MEgpróbálok kicsit aludni. Gondolom f1től a műszak megint az enyém. Benézek mindenképp.

(most kezd ébredezni, pedig 1 órája aludt el...)

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Jó éjt Ennn, remélem tudsz kicsit pihizni! Szívből kívánom!

Falevél: Ment a pü.
Vendég
 


Na mára én is elköszönök! Jó éjt babócáknak és anyukáknak egyaránt, ja, és apukáknak is!
Vendég
 


Sziasztok,

Jó sokat írtatok. két dolog.

Enn,

Tejcsi elmehet, ha fáradt, kimerült vagy is. tudom nem könnyű, de próbáljmeg akkor aludni, ha Berci is alszik. Együtt alvás? Ő szerintem még kicsit később fog kihagyni egy kajcsit. 3 kiló szuper.

Mogyó,

Én Gripe Watert adtam Gergőnek, vagy másnéven angolvíz, csak gyógynövényekből van, meg édeskömény teét csináltam, vagy íszintén a már említett Mecsek baby-t. Állítólag az Espumisan a legerősebb görcsoldó, de ha hozzászokik a pici pocak, nem segít.

Sziasztok.

geli08
 
 


Ismét pocsék éjszakánk van... :cry:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


még midnig... :cry: lassan elmegyógyba vonulok

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Hát ENN így haladtok kikészültök de csak hamar eléritek a 3hónapot és jobb lesz neki is és nektek is!

Hát nálunk is volt ma fél4-től 6-ig egy kis sírás nem volt vészes de nem volt jó semmi háromszor elaludt de mindig felébredt és nyöszörgött aztán büfi aztán egy kis cici és még mindig nyomja az alvást!

Hát nálunk általában a 9-órai kajcsi marad ki!mert elalszik 8-kor és akkor már csak 12 kor kel fel enni de volt mikor2 -kor ébredt fel enni!
De ma evett rendesen éjszaka !
Már ennünk kellet volna de én hagyom most hagy aludjon hisz nagyon kifáradt szegénykém! :oops:

Hát remélem használni fog ez az Infacol!


Kép
mogyoland
 
 


Én már minden szerre és sámán kellékre kapható vagyok. De komolyan. Bármi, amitől normalizálódik némileg a helyzet, jöhet!!!
Most sikerült picit bealudnia, mert épp etetési idő van, de engem sem érdekel. Totál szétcsúszott minden. Apa olyan szinten ideges, h ha sír, 3 perc után már dühös és ingerült, ill felemeli a hangját :roll: :( Én nem bírom ezt!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ennn: Szörnyen sajnálom, de tudom ez nem segít. Nem tudsz esetleg hosszabb ideig itt maradni Kecsón, hogy a család be tudjon egy kicsit segíteni? Így tényleg borzasztóan kimerültök mindketten.
Nekünk a doki, pocifájásra a Papaverinum tablettát adta. Fél szemet kell feloldani 100 ml teában. Nekünk ez Bencénél, és úgy tűnik Daninál is bevált.
Vendég
 


Tényleg, Ennn, hogy altatod? Hason vagy háton fekve?
Vendég
 


altatom én mindenhogy. oldalt, háton, hason, ma még a mellkasomon is megpróbáltam.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Hát ez tényleg szörnyű! Nálunk a hason altatás bejött mindkettőnél, a a mai napig így alszanak.
Mellkason sem nyugszik meg?
Egy ismerősömék úgy csinálták, amikor ilyen probléma volt a gyerkőccel, hogy egyik éjszak egyikük, másik éjszaka másikuk volt vele. Így legalább két naponta végig tudták aludni az éjszakát, persze külön szobában. Nem tudom, esetleg ezt meg tudjátok-e próbálni.
Vendég
 


meg lehetne, csak itt a gyerekszobába nem fér be egy szivacs még. Ill. baromira áthallatszik. Kicsi a lakás így nincs olyan pontja, ahol nem lehet hallani. Én is felkeltem amikor még apa volt vele 6-12ig este, ha sírt. Hiába vettem be bogyót stb, akkor is felkeltem.
Nagyon remélem, h ez csak átmeneti állapot.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ugye azt mondtad, hogy most hétfőn jöttök Kecsóra, és itt is megmutatod a dokinak.
Remélem lesz rátok kellő ideje, és tud neked segíteni. Nagyon-nagyon szorítok neked/nektek ezért!
És igen, majdcsak helyrerázódnak nála is a dolgok. Biztos neki sem jó ez. Borsika nem tud valami jó tanácsot adni?
Vendég
 


Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap óta 39-39,5 fokos lázam van. Voltam dokinál úgy néz ki, hogy emlőgyulladás. Adtak gyógyszert, de nem akar igazán hatni, a lázam sehogy nem megy le.
Van valami ötletek, hogy mit csinálhatnék?

Előre is köszi,

Sziasztok

Andi
kocsisandrea
 
 


Andi! Bocsi, de ötletem sincs. Algopiryn? Attól nem lesz semmi bajod, és talán használ. Más tippem sajna de nincs.
Vendég
 


Irány a kórház és kérj segítséget!!! h valaki segítsen kifejni neked, de kösd fel az összes gatyód és vigyél vmit amire ráharapsz, h ne a védőnő vagy a csecsemős/nővérbe harapj!!!

Léteznek homeós bogyók erre is a könyv szerint, ha gondolod leírom.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ennn-nek van igaza! Tényleg ezzel lehet az a legjobb, ha bemész a kórházba. Ott van rá segítség! De én is azt hallottam, hogy elég fájdalmas, de mindenképp meg kell csinálni!
Vendég
 


ti mit vinnétek a gyerkőccel, ha elutaznátok?????
Most próbálom összeszedni, h miket is vigyük magunkkal.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?