Sziasztok Anyukák!
Zeze nagyon jól esett, hogy hiányoltál!
Hát itt vagyok, megvagyunk. Olvasgatlak néha titeket, de írni nem nagyon volt időm, most is pihenni akartam kicsit, de ittragadtam! Minden babó nagyon szép és örülök, hogy mindenki gyönyörűen fejlődik!
Velünk minden rendben, már 5 kg-nál járunk és Ákos nagyon jó gyerek! Már nagyon szépen eljátszik magában akár 1 órát is utána elálmosodik és vagy van egy kis nyafi majd bealszik, vagy simán elalszik! Most már este sem kell vele nagyon kinlódni, 11 körül elalszik és kb. 6-ig szúnyókál. Néha már 4 körül elkezd nyűglődni, de közben alszik! Édespofa!
Hason alszik, és reggelre mindig az ágy tetejénél van. Mi általában naponta 5ször eszünk!
Tejcsi gondjaim néha nekem is vannak, olyankor jól kiidegelem magam rajta, hogy nincs elég tejem és mi lesz! Próbáltam pár napja fejni, hogy hátha, de rájöttem, hogy annyit eszik mindig amennyi van benne, ha 200 akkor 200-t, ha 60 akkor 60-t, bár utóbbi szerencsére elég ritka. Általában 90-150 között szokott enni! Estére nekem is kevesebb!
Bzsuska kösz a tanácsot, akkor most ezért van megint egy picit több, mert mikor már nagyon úgy éreztem pár napja, hogy nincs tejem és szegény gyerek keveset evett, hamarabb adtam neki enni, akkor persze kevés volt a ciciben, de most megint jobb egy picit!
Kaki nekünk minden nap többször is van 2-3 alkalommal biztosan és tök változó a színe és az álagga is, attól függ, hogy melyik alkalommal mennyit evett!
Mosás, vasalás én még külön mosok, hetente 1x félprogin a ruháit, és fél progin a pelusokat és csak az utóbbit vasalom!
Baba-masszázs mi jártunk 3 alkalommal a rendelőben tartotta az egyik védőnéni. Minden este masszír van és nagyon élvezi a kisfickó. Néha van közben kaki, pisi, van hogy 3x cserélem alatta a textilpelust, de már nem zavartatom magam a dolog miatt, folytatom ott ahol abbahagytam!
Ákos nagyon sokat mosolyog, főleg ha kedvesen beszélünk hozzá! Múlt héten kezdett el a föllógatott csörgőkkel játszani, először csak vadul lökdöste őket, ahogy éppen eltalálta a kis kezével, de most már egyre ügyesebben ér hozzá és már próbálkozik megfogni, tegnap az oldalára is fordult egyszer, de azóta nem csinálta. Van akinek már forgolódik a babója, vagy az oldalra fordulással kezdik? Kommunikálni is szokott velem, mondom neki, hogy beszélgessünk, ő meg gügyögéssel válaszolgat! Imádom, annyira helyes! Teszek fel képet, ha kiváncsiak vagytok még ránk!
Üdv
Móni
Nagy mosoly
Anyával
A család
Apán szeretek aludni... de csak nagyon ritkán lehet...