Sziasztok,
én is akarok irogatni, forumozni, és jaratni a szamat
Nem hiszitek el, de minden nap olvaslak titeket, és majd megpukkadok, mert reagalnek... de valaszolni nem tudok
Nemazé, me nemismerem az iras tudomanyat, hanem napkozben már nem jutok géphez, abszolut (hisztirohamba torkollik), este meg mindig apa van itt, és mikor kijovok a kicsitol, akkor apa mellé ulok, a kanapé
karfájára, és onnan olvashatlak titeket (most sörözik a lelkem
) Amugymeg hullafaradt is vagyok ilyenkorra.
Fogfajas, fogfajas, fogfajas ezerrel!! Vagy valami hasonlo kin emészti gyermekem napok ota. Sőt, mit napok, hetek és honapok. Az elviselheto napok szama lassan megegyezik a mensim rossznapjaiéval
:D:D
Vagyis ma nagyon osszevesztunk, idezojelben, merugye ez még annyira nem megy olyan szinten... De Veronika leordiotott, mire én is... vagyis tajtekzo feszultsegeimet valamibe olyan jo lett volna levezetni, erre elkezdtem magam pofozgatni grrrrrr de ezt se tehetem kedvemre, mer 1. hulyenek néz 2. megijed 3. azt hiszi ez igy rendi-trendi, és neki is igy kell majd Áhhhh
de estére lehiggadtam.
Tobben irtatok rosszidot... mi eddig mindendemindennap 4 utan 7-ig setalltunk. De ez a rozzant oraatallitas bezavarasa, meg a sok eso, és a sotetseg... Szoval most lemegyek vele de. ha nyugos fél vagy egy orara, meg elorebb hoztam du, igy most 3-5 kozott van a seta (esoben is!!!!!) és utana 5-6 kozott (ez is uj) nagyizas nelkulunk (ez franko
és már nagyon kellett, tok fura apaval kettesben lenni a lakasban)
péntek ota harmadik fogunk is van, ez lett a jobb felso (most fent ketto, lent bal egy van eddig)
Tegnap lefekvesnel kapott kicsi viburkolt, azt, hogy azé vagy sem, de kivetelesen egyszer sem kelt az éjjel
meg is lepodtem rendesen... de tartjuk magunkat amugy az ejhjeli ket keléshez
Tej egyre kevesebb van, de cicizes is... szinte csak altatasokra, vagy csak olyan anyai hobortként
Evés nálunk is szornyu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tápot se viszi tulzasba... ami kaja mult heten bejott, az egyszercsak már nem... aztan ő is darabosat enné, de ugy, ha ő pakolja, de ha nem kemény, akkor összeszoritja, csuszpajszositja
igy az sem evés
Egyik nap mindenbol 5-10 kanallal ha eszik, masnap (alma mikroban 3 perc, turmix, hozza turo, kis tejfol) zarojelesbol benyal tobb mint 200 ml (veletlenul tom, mert pont merces edenyben volt (?) Egyik nap kiraly a sargarepa, meg a sutotok, ra pár napra vigyem a fenébe....
Ááááááá
Alvás, napkozben? Hmmm, na ná,. hogy félora mulva muszaj felébredni (fogfajos napokon) vagy bir 3/4 orat, egesz napra, azt annnyi. És ééééén? ennnyi ido alatt megkajalok max, de mas nem...
(jo napokon tud aludni két orat, de ez mar olyan regen volt, vagy csak ma kivagyokborulva
)
Bocsi a sok panaszkodasert. De igy tudjatok, élunk, jol vagyunmk, olvasunk titeket
Mégvalami... védono azzal jott, hogy nemugyvanám, ahogy aztat mi, megén elképzeltuk... cipobe is meg köll tanulni annak a gyereknek jarni, ezéééé, genmis jo lenne neki venni méregdraga szandalt, hogy minden nap abban maszkajon a lakasban 1-2 orat, a butorok mellett, merhogy abba is megkell tanulni, meg abban jobban megtanulja laba, hogy hogyan alljon...meg bla-bla, és cipo majd ha már kint akar menni akkor kell... szandal meg bentre jobb, meeee nem izzad bent bele.... De siesta cipo meg szandal? És pénztarca? Ad valaki egy vastagot, akkor veszek neki
na bocsi hibakért, készakarva tett hibakert nem!
Ujaknak udv!!!!!!!!!!
Botinak nagyonboldog szulinapot!!!!!!
Akkor már csak mi vagyunk hatra