Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bettó
Köszi a név készítő tanácsot, csinálom is hamarost, de annyi mindent írtatok, hogy gondoltam, reagálok... :lol:

A "súlyos" lecseszéssel kapcsolatban minden együttérzésem!!! Nekem ezért van mindig gyomorgörcsöm a védőnénis látogatás előtt, halogatom is, amíg lehet!!! :oops: Egyébként én is azt gondolom, amit Juti, hogy ha az ember jól érzi magát, és még a cukra is rendben van. akkor a súly csak X. fontosságú dolog!!! Egyébként ha jól emlékszem amúgy sem voltál az elején egy nagydarab :) , az 5 kiló pedig szerintem több, mint jó.
Amúgy én is ezzel nyugtatom magam, hogy jó rám az összes fehérneműm, a pizsamám, a régi pólóim, akkor olyan sokat nem hízhattam... Bár a férjem közölte, hogy már nagyobb a pocakom, mint az övé!!! :lol:

Jaaa, és gratula a jó cukoreredményhez!!! Bár a találkozás a már elfogyasztott reggelivel nem túl jó dolog, de remélhetőleg csak átmeneti!!!

Egyébként ha jól értem, nem szabad egyszerre szedni a B6-t és a vasat???? Mert én eddig egyszerre vettem be a vitamint, meg ezeket...

Juti
Örülök, hogy segített a gőzölés, nagyon jó hír, hogy már jobban érzed Magad!!!

Gratula az első rendszeres naphoz, nagyon ügyes vagy!!! Én is elhatároztam, erre bejött egy gyorsan elintézendő dolog, és borult az egész... :? De majd holnaptól!!! :D

Sajnálom a kocsit, de úgy tünt, megtaláltad a helyzet pozitívumát...
:wink:

Csak csatlakozni tudok Bettóhoz, légy szíves, ha tudod, hogy kislány vagy kisfiú, csak ennyit írj meg nekünk, légy szíves!!! Olyan izgi!!! :lol:


Nálunk is hasonló a helyzet, mint Nálatok, a férjem se változott igazán, bár azt nagyon élvezem, ha együtt megyünk nézelődni, és ugyanolyan lelkes érdeklődéssel bóklászik és válogat, mint én!!! Jaaa, és ott van előtte jó példaként a bátyja, akinekfebruárban született meg a kisfia, és nagyon-nagyon jó apuka!!!

Tegnap megállapítottam, hogy nem árt átgondolni, mit kívánunk... Miután olvastalak Benneteket megijedtem kicsit, hogy a mi kisfiúnk olyan kis nyugis. Hááátttt tegnap este pótolta a kimaradt BL meccset hosszabbítással... :lol:

agi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
gnesa
 
 


Küldjek husilevest Bettó? Ez a mostani finomra sikerült, mert jó lassan tudtam főzni.

Szerintem nem várom meg a vacsival a 6 órát, már most eszek. Hát éhes vagyok, na. Vacsi meg majd sütőtök lesz. Ja, ezt jól kitaláltam!

Nekem 80B volt eddig. Bár ahány márka, annyi méret. Az én férjem is odavan a cicikért. Bár nekem egyáltalán nem tetszik, mert kezd túl nagy lenni, de Csabi értékeli. Majd ha szoptatok, még nagyobb lesz! Jesszusom, majd megkérem a férjem, hogy tartsa nekem, mert annak már biztos lesz súlya is!

jutiboszi
 
 


Csak csatlakozni tudok a mell kérdéshez... Nekem sem volt kis méretű alapban sem, de már nekem is nőtt legalább másfél méretet, és kb. annyira csípem, mint Ti!!! Konkrétan utálom!!!! :oops:

Mindenesetre a védőnő engem is megnyugtatott, hogy lesz még nagyobb is, és egyáltalán nem biztos, hogy visszakapom az erdetit... :evil:

agi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
gnesa
 
 

 
 

Ági!
Eddig én is reggeli után mindig egyszerre küldtem le a vitaminokat. Meg sem fordult a fejemben, hogy nem kellene egyszerre. Most kipróbálom, majd meglátjuk mi lesz az eredmény. :wink:
Szerintem te se aggódj a súlyod miatt. :wink: Az egészség a lényeg.
A cukortól kicsit tartottam, mert apukámnak a váláskor idegi alapon jött ki, így esély van rá nekem és tesómnak is. Erre tökéletes lett :)

Számoljátok már vissza ti is magatokban a 40 héttől, hogy mennyi van még hátra. Döbbenetes. Amennyi most van hátra, az már tényleg hamar el fog telni. Annyi hetesen még szinte izgultunk, hogy minden rendben legyen az első Uh-n és vérvételen :)

Kép
bettó
 
 


Na ne már! Én kérem vissza a régit, de még jobb lenne, hogy kisebbet kapnék!!!!!!! Tesóm mesélte, hogy amikor be volt durranva a cickója a tejcsitől, úgy állt, mint a cövek, még melltartó sem kellett neki :lol: Pedig neki sincs kics (kedves családi örökség). Remélem Kincső nem ezt a vonalat fogja örökölni. :)
Juti! IGEN KÉREK SZÉPEN!!!! :lol:

Kép
bettó
 
 


Szia agi!

BL meccs hosszabbítással! Ez tetszik! :lol: :lol: :lol:
Az én bébim bokszolni tanul, vagy capuerázik, vagy steptáncol. De inkább bokszol, most éreztette egy jól irányzott jobb egyenessel.
Vagy cselezik, mert lehet, hogy a könyökével vágott oldalba. :lol:

Oksi, oksi, majd szólok apukámnak, hogy mindenképpen izzítsa a netet, mert fontos dolgom van!!! Szerintem menni fog! Csak nem mertem megígérni, mert ha esetleg mégse, akkor kellemetlenül érezném magam.

Jó ez a rendszeres nap, csak most mintha még éhesebb lennék. Vagy csak azért tűnik fel, mert eddig akkor ettem leginkább, ha megéheztem. Nem tudom.

De képzeljétek, másra is jó a korábban kelés, nem csak a kaja miatt. Végre 1 hónap után eljutottam a könyvelőhöz. Nem éppen öröm oda menni, mert fizetnem kell, de 89.000 Ft helyett csak 86.000 Ft-ot, mert az utolsó 5 napban már nem főnök, hanem alkalmazott lettem, és valamelyik járulékot nem kell fizetnem.
Bár ezt is nehéz lesz befizetni, de talán anya segít.

Ja, egyébként szerintem csaj az autóm, és neki tetszett meg a srác, és azt akarta, hogy beleüljön. A srác. Értitek?! És amikor a srác ült bele, rögtön el.....el.......elindult. :lol: :wink: :lol:

jutiboszi
 
 



Juti!
Látom már tényleg jobban vagy. Ez jó a kocsit bepasizott :lol:
Egyéni vállalkozó vagy?

Kincső is napközben bokszolni szokott, este meg reggel már a lábacskáit is használja. Vagy ki tudja, mert az elmúlt napokban szerintem bukfencezett egy párat :lol:

Kép
bettó
 
 


Én is kérem a régi cicit, csak csíkok nélkül!!! Nekem már 16 évesen csupa csík volt, mert elkezdtem fogalmazásgátlót :lol: szedni, és attól úgy megnőtt, mint a gomba. És olyan volt, mint a lila napsugár. Körbe csíkos.

jutiboszi
 
 


Köszi! :lol: Tényleg fininek tűnik. Én kiskoromban is nagyon imádtam a husilevest, és rendesen elvonási tüneteim vannak, hogyha egy hónapban nem ehetem dugig magam vele :lol:
Ahogy rend lesz és persze megtalálom a hozzávalókat, csinálok is annyit, hogy egy hétig ehetnénk

Kép
bettó
 
 


Bt-nk volt, ami üzemeltette a vendéglőnket, de eladtuk, és most alkalmazott lettem ugyanitt-papíron. Mert az anyós élettársa vette meg az egész hacacárét,és ő lett a beltag. Így jó, mert ha nem is tudnám fizetni a járulékokat, akkor is jár a gyed, mert alkalmazott vagyok. Ha főnök lennék, szigorúbb lenne minden. Egyébként szándékomban áll fizetni, mert egyszer csak meggondolják magukat állambácsiék, és felülvizsgálnak, és kiderül, hogy nem fizettem, nehogy megvonják a gyed-et. Dec. közepétől meg betegállomány lesz!

jutiboszi
 
 


Ja értem. Akkor most többel is lettél bejelentve? Azért olyan sok a járulék?

Kép
bettó
 
 


Oksi, majd küldj nekem is, mert én is bele tudnék fulladni a husilevesbe, Meg a borsólevesbe. Tényleg, holnap főzök zöldborsólevest. Ahogy nagymamám szokta, nokedlivel, meg csempészek bele egy kis csirkemellet, meg májat, mert úgy szeretem a legjobban. Ahhh, összefutott a számban a .......

Megyekiseszekis! Mingyá' jövök, de jövök ám!!!

jutiboszi
 
 


Tudsz ám jó tippeket adni! Most egy kicsit elbizonytalanodtam, lehet, hogy borsólevest kellene csinálnom. Miért van aki nokedli nélkül csinálja? Én még olyanról nem is hallottam.
Jó étvágyat!
Én már csak zárás után fogok enni, fini piritóst. Vettünk egy kenyérpiritót, és azóta minden nap csinálunk. Fini pástétommal, de lehet hogy ma kis foghagymásasat kellene csinálni. Majd kitalálom sajna van addig egy jópár óra :cry:

Kép
bettó
 
 


Óh hogyne. A könyvelő szerint a plafon. Szóval 131.000- bruttóra vagyok bejelentve, ami után 80 körül kapok majd gyed-et. Ennél több gyed nem is jár, a könyvelő szerint.

Lehetett volna kevesebbre is bejelenteni, de fél évig kell csak a járulékokat fizetni, utána betegállomány, és utána a gyerkőc 2 éves koráig a havi 80.000. A könyvelő szerint így kb 1 millió Forintot nyerünk az államtól a 2 év alatt a min. gyeshez képest. Sőőőt, többet is. És azért nem mindegy! Ha már lehet, inkább állambácsiról akasztom le, attól másoknak nem lesz nehezebb.

jutiboszi
 
 


Csuklik a baba!

Hihihi!

Vicces!


A férjem nem ismerte a nokedlis borsólevest. Náluk az is tésztával van. Pedig a nokedli, az isten!!! Tojásosan, pörkölt mellé, akárhogy! Amióta főzök, ha nokedlit csinálok, mindig két pofával eszem főzés közben, csak úgy natúr. Szó szerint nyelem, mint kacsa a nokedlit!!! :lol:

jutiboszi
 
 


Teljesen igazad van. Mi már nem mertük megkockáztatni, mert hirtelen minimálbérről max-ra bejelenteni egy minuszos céget, több lett volna, mint feltünő. Így maradt a régi. Táppénz az elejétől, így járulékot sem fizetünk és kapunk is. Persze nem sokat, de legalább a kocsi törlesztője kimegy belőle. Vagyis majdnem. :oops: Kicsit sokat fiztünk a járgányra :lol:

Kép
bettó
 
 


Érdekes. Én még úgy nem is hallottam. Én is imádom a jó kis zsenge csirkepaprikást nokedlivel, tejfölösen természetesen. Sajna ilyen pipi mostanság nincs, csak már nagyobbak abból meg nem lehet olyan finomat csinálni.

Én még ilyen csuklást nem tudom, hogy éreztem-e :roll:
Biztos jó érzés lehet :lol:

Kép
bettó
 
 


Mindjárt jön az uram haza.

Aztán majd el is búcsúzom, mert megyünk bevásárolni. Ma kapott fizut. Illetve egy részét. Szupiiiiii.

Hát baba is éhes lehet, mert már vagy 10 perce majd kiugrik a pocakból.

Olyan jó lesz, ha már a nevén tudom szólítani!!!!! Most mindig csak picúr, meg baba, meg babuka......

jutiboszi
 
 


Akkor csuklik, amikor egy ponton ütemesen ütést érzel. A köldököm mellett szokott ugrálni olyankor a hasam. De ezt általában csak nyugodt fekvés közben lehet megkülönböztetni. Nekem is a doki mondta, hogy csuklik, akkor éreztem is hogy milyen, és azóta már többször is!

Egyébként nekünk is bőven mínuszos a cégünk, de engem nem érdekelt. Addig, amíg minden járulékot fizetsz, addig nem baszakodnak. Papíron kb. 50.000 volt a bevételünk, és 100.000 a kiadásunk havonta. Így mindig nőtt a tagi kölcsön. De senki nem foglalkozott vele. Ha fizeted rendszeresen, akkor nem nézik.

Most viszont mennem kell, mert telefonált a Csabikám, hogy épp a Tesconál vannak, úgyhogy menjek oda, és mehetünk is bevásárolni.

Akkor holnap!!!!

Sziasztok!

Egy élmény veletek csevegni!!!

jutiboszi
 
 


Jó vásárlást! :wink:
Mi nem mertünk sajna rizikózni, pedig minden van fizetve. Nem lenne jó most egy revizió, főleg, mert én vagyok a beltag.

Puszi!

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Tegnap "gyerekes" napom volt. Itt voltak tesóm csemetéi a szomszédból 2 gyermek meg a pocimban 2. :lol: Szeretem ha itt vannak jó nagy nyüzsit csapnak meg persze kupit (ezt azért annyira nem kedvelem mert már a hajolgatás meg a porszívózás nem úgy megy mint régen). Ja és időm se úgy van ilyenkor ezért is nem jututtam ide a géphez sem. Pedig ilyenkor mindig rengetegett írtok. :P Nem győztem vissz olvasni.

Visszatérve arra hogy mennyi idősek vagyunk én mindig úgy számítottam, hogy máj. 3.-án volt meg utoljára és köv. hónap 3.-án voltak a hónapfordulók, de Juti érthetően leírta. Meg olvastam valahol, hogy a harmadik trimeszter a 27. vagy 26 hét betöltésével kezdődik.

Juti!Örülök, hogy jobban vagy. :lol: Várom én is a hírt a cunisról vagy kukisról. Jó dolog ez napi rendszeresség, én csinálom is , de nem tudatosan. Ja és persze nem percre pontosan kellek és fekszem és átkezem de kb. Az étkezések közül a 10 órai szokott kimaradni. Reggel még nem vagyok éhes, de muszáj ennem mert kijönnének belőlem a vitaminok.

Én reggel 1 magnézium pezsgőtabletát, minden másnap 1 calcium pezsgő tablatát, 1 vas komplex kapszulát és 1 gravidát szoktam bevenni. Este plussz még veszek be 1 Béres magnéziumot+ B6 vitamint is.

Gnesa! Sajna megint csak az jött le nekem a buszos storyval kapcsolatban, hogy GONOSZAK az emberek.

Betti!
Sajnálom én is a sógornődet, szorítok neki, hogy mihamarabb rendbe jöjjön az élete.
A védőnővel ne iy foglalkozz! Mi az-az 5 kiló.
Örülök, hogy a doki bácsi megvigasztalt a pocak fájdogálást illetően. :lol:

Szerencsére a mi kapcsolatunkban a párommal nem volt és remélem nem is lesz kritikus helyzet. Valószínűleg azért mert mi eleinte nem úgy közeledtünk egymáshoz mintha akarnánk vmit és ezért picit sem mutattuk jobbnak magunkat. Vitink persze voltak és vannak is, de nem egetrengetőek. Az elején a párom nehezen viselte, hogy van 1 kutyám ami bent lakott a lakásba. Kép
Ő Szuzika.

Mikor 2. műtöttek nem segített behozni ( 10 kg) én meg nem emelhttem ( a fürdetése miatt) ezért kint maradt az udvaron. Egyébként kinti-benti kutya volt, éjszakára hoztam be, de láttam rajta, hogy boldog ő kint is így mikor már emelhettem sem hoztam be. Így a vitáink nagy része meg is szünt. Most ha nincs sár reggel egy kicsit bejöhet, megszertgetjük egymást és megy is ki.

Nekem amiatt a Zoli nem változott, hogy kibabaink lesznek, de ne is változzon. Bár nem egy has simogatós fajta, de nekem többet ér
inkább az odafigyelése. Meg úgy gondolom ha megszületnek a cseppek akkor lesz igazán szükségem rá.


Na azt hiszem bepótoltam a tegnapi lemaradásom.

Szépnapot mindenkinek!Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Ja !

Tegnap voltam védőnéninél. Nagyon jó az ottani mérleg a szerint most tartok 8 kg-nál. Az itthonira nem nagyon merek ráállni mikor legutobb megtettem Kb 2 hete akkor az 9-10 kg plusszot mutatott, hozzá teszem, hogy este vacsi után és sok-sok folyadék elfogyasztása után.
Hallottam a szívhangjukat is bár Annáét csak igen rövid ideig mert elég szégyenlős a lelkem, és már odébb is "ússzott".
A vérnyomásom is tuti volt 107/ 70 a pulzus meg 81.


Na pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Adri!
Jó megint hallai rólad! :wink: Én sajna nem sűrűn találkozok Alízzal, pedig úgy imádom, régen mindig gyomroztam :lol:
Mi Gézuval úgy jöttünk össze, hogy ő is csak nyári kalandra vágyot és én is. Nyár végén meg összebútoroztunk :lol: Szerencsére amúgy ő sem takargatta a rossz, vagy jó tulajdonságait. Itt inkább a baj azzal volt, hogy ő nem volt felkészülve dolgokra és nem mondta, csak magában tartotta. Az okát még mindig nem tudom, hogy miért nem merte mondani, de már nem is nyaggatom miatta. A lényeg, látom rajta, hogy boldog és ő is várja Kincsőt. Minden reggel megkérdezi, hogy hogy aludtak a csajaim? :lol:
Juujjj de ügyi vagy 8 kiló két csemeténél :wink: Én csak azért enm idegesítem magam, mert látom, hogy a pocak nő. Kincsőnek meg nem mondhatom, hogy ne nőjjön olyan gyorsan. :)
Hm. Sógornőm. Tényleg segít meg minden, csak ez az időszak míg túl nem lesz rajta minket is megvisel, mivel otthon csücsül, unatkozik, Gézával veszekedik. Király erre ébredni reggel. És mondanom sem kell a mosogatáson, hogy miért nem mosogatott el Géza, stb. Holott két napja ki sem mozdul a lakásból, simán lett volna ideje mosogatni. Én kikelltem az ágyból és pizsiben elmosogattam. Jé nem esett le a gyűrű az ujjamról :lol: Na sebaj nem bosszankodom. Nem éri meg.

Lesz jövőhéten babaexpó nálunk. Lehet, hogy megtörik a jég és megveszem Kincső első kis dolgait? Jajj de várom már :)

Kép
bettó
 
 


Juti!
Nem felejtettem el a pocakfotót, csak most apjuk megint rohant haza pakolni, míg nem lesznek sokan, mert utána már be fogom magam mellé rendelni, hogy segétkezzen. Addig meg szépíti a szobánkat. Vagyis visszakerül millió könyv a polcra :lol:

Kép
bettó
 
 


Én kis buta mindig elfelejtek valamit írni. Jövőhéten megyünk függönyt is nézni a szobába. Az ajtót meg lefestettük fehérre, és megkérjük egy ismerősünket, hogy fessen rá valami szépet. Gézuból kiindulva valami filmes dolog lesz. De lehet olyat csináltatunk, ami olyan kavalkád. Mindenféle figurát. A tékába is olyat szerettünk volna. Pl. Micimackó Jedi karddal. Tök jó lett volna, csak akkor a posztereket nem tudtuk volna kitenni. :)

Kép
bettó
 
 


Gyorsan csak csináltam képet, míg nem jött senki :lol:
Kicsit közeli lett, de sajna nem értem messzebbre :oops: :lol: Kép Kép

Kép
bettó
 
 


sehol senki :cry: :cry: :cry:

Kép
bettó
 
 


Szia Bettó!

Hű, neked aztán nagynak tűnik elölről a pocid, de csak a fények miatt valószínű, mert oldalról tök olyan, mint az enyém. Érdekes, nekem nem látszik ennyire a csíkom. Úgy látszik, más a bőrünk. De nagyon szép a pocid!!!!!!!!!! Szép formás.

Nyitva vagytok ma is? A Csabi szerencsére nem dolgozik, meg is látszik, hagyott aludni egész délelőtt. Amilyen fáradt voltam, ma is délig aludtam. Nem baj, már most is el tudnék aludni, szóval nem lesz éjszakázás. Meg mindjárt megyünk a temetőbe is, úgyhogy levegőzés is meglesz, jót fogok aludni.

Elkészült a csirkés zöldborsóleves, Most ebbe tudnék belefulladni. Annyira kívánom a levest, sokkal szívesebben megeszem, mint akármelyik sült húst, vagy ilyesmit. Szerintem tuti, hogy ez is segít a gyógyulásban, mert rengeteg folyadék van benne, meg sok vitamin a zöldségek miatt.

Már sokkal jobban vagyok. Köhögök még, de már érzem, hogy lassan vége. Kezd felszakadni a hurut, és így sokkal kellemesebb, mert nem fulladozok az erőltetett köhögéstől. Szombatra már kutya bajom se lesz!

Jut eszembe! Kutya!

Adri!

Tündéri a kutyusod!!! Nagyon szép, a színe is, a formája is! Elhiszem, hogy nagyon imádod. Nekünk nem lehet, mert lakótelepen lakunk, a 3. emeleten, de nem is bánom, mert amíg dolgoztunk, nem tudtunk volna vele annyit foglakozni. Meg nem is tartom egészségesnek lakásban a kutyatartást. Ha egyszer lesz családi házunk, egész állatkert lesz majd.

jutiboszi
 
 


Bettó!

Ha kész az ajtófestmény, muti majd meg nekünk is légyszi, nagyon kíváncsi vagyok! Imádom az ilyen kreatív ötleteket!

Nekünk is lesz a gyerekszoba ajtaján egy Hófehérke, még csak félig van kész, ha visszakapom a barátnőmtől a festékeket, akkor befejezem.

Kép

jutiboszi
 
 


Juti!
Köszike :wink: Majd megmondom Gézunak, hogy csináljon normálisat is.
Igen mi ilyenkor is nyitva vagyunk, és képzeld, kicsit sem unatkozom. Már most annyi a bevétel, mint egy átlagos szombaton egész nap. Ez azt jelenti, hogy kb. kétszer annyi lesz, mint szombatonként szokott lenni. Nekünk ilyenkor is megéri, mert 1-2 óra alatt letudják a temetőt és utána unatkozás. Bár mi sosem szoktunk elsején kimenni, inkább előtte, vagy utána 1 héttel.
Örülök, hogy jobban vagy. Biztos is, hogy segít a fini leves a gyógyulásban. Már annyira várom, hogy csinálahasak én is. Lehet hétfőn már tudok is. Legalább is remélem, hogy jól fognak haladni a fiúk :)

Kép
bettó
 
 


De jó! Olyan jó nektek, hogy lesz külön szoba :wink: Persze mindenképpen megmutatom, meg majd, hogyha be lesz rendezve a Kincsőrészleg, azt is lefotózom. :wink:

Kép
bettó
 
 


Oksi!

Én is fotózok, ha kész lesz a gyerekszoba. Most a jövő héttől én is rákoncentrálok a gyerekszobára. Jó lenne, ha már festhetnénk a falat, mert akkor már egy lépéssel közelebb kerülhetnénk a berendezkedésig. De addig sok víz lefolyik még a Dunán....

Na, most megyek is! Megyünk a temetőbe.

Puszi nektek!

Juti

jutiboszi
 
 


Puszi nektek!
Nem mondom, hogy jó sétát, mert temetőbe menni sosem jó dolog!
Azért jó sétát :wink:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme
 
 



Mindjárt indulunk haza anyuékhoz, és holnap- a nagy nap!!!!!!!
Nagyon, de nagyon izgulok már. Egyre jobban.

Képzeljétek, tegnap óta néha belenyilall ott lent a "bigyómba" valami erős hirtelen fájdalom. Tök durva. Ki lehet bírni, csak max. 1 másodpercig tart, csak furcsa, mert ilyen még nem volt. Ilyenkor mindig a barátnőm jut az eszembe, mert ő azt mondta, hogy a terhesség alatt egy csomó újy fájdalmat fogsz tapasztalni. Ez igaz. Szinte minden nap fáj valahol, valahogy.

Csajok!!!

Most kicsit megijedtem, mert lehet, hogy nem tudok majd netezni hétvégén, mert anyu kitalálta, hogy rokonlátogatás is lesz. Szóval ha valaki, aki lesz neten hétvégén, elküldi a tel.számát priviben, szívesen dobok neki egy sms-t, és akkor tudathatja mindenkivel a hírt. Mit szóltok? Mert aggódom, hogy nem lesz lehetőség! De siessetek, mert csak 16.00-ig vagyok itthon, utána indulunk haza.

jutiboszi
 
 



Juti!!!!
Lemaradtam :cry: Csakl most tudtam jönni, de nagyon sajnálom :cry: Megnézem iwiwen hátha írtad a számod.
Izgulunk mi is nagyon :wink:
Vigyázz magatokra, jó pihizést!
Na megyek iwiwre :wink:

Kép
bettó
 
 


csííííírok :( Nincs Juti száma :cry:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok csajszikak! :D

Gnesa,jaj, mar en sem birom olyan jol a takaritast :oops: ,de sajnos nem sok segitsegem van,igy szep lassan,de el kell vegeznem.A kedvesem szegenykem,ö estig dolgozik minden nap,igy nem akarom leterhelni,bar mondta hogy hetvegente ö tudna takaritani.Persze en meg nem birom ki hetvegeig,olyan kis telhetetlen vagyok.Tegnap pl kaptunk egy kis gurulos szervirozos asztalt,es amig ö rendet rakott a papirjai között,addig en nagy sohajok közepette összeszereltem az asztalt.Csak akkor latta meg hogy mit müveltem,miutan bejött a nappaliba.Olyan rossz hogy meg hajolni sem tudok rendesen,es ilyen hamar elfaradok.Raadasul a nagy takaritasok utan,ne is tudd meg hogy ereztem magam.Alig tudtam menni,ugy fajtak a csontjaim,es kb olyan erzes volt,mintha valaki jol fenekbe rugott volna. :? Ez most nagyon elkeserit,mert amugy meg rendmaniakus vagyok,de nem baj,majd szepen meg kell tanulnom most hogy ez mar a multe,most mar nem rohanhatok a porszivoert ha egy morzsat latok a földön :( Na meg a kis mano is biztos jo nagy rendetlenseget csap ha majd jarni kezd :roll:
Most ebben a honapban fogunk raadasul a felsö szinten parkettazni.Nem nagy helyen,de mar elöre felek...es meg a festes is hatra van. :? Persze a kedvesem azt mondta hogy addig en pihenek amig ö mindent megcsinal,de ugysem birom majd ki.
Rendesen elkepedtem azon amit irtal,a buszos sztoryt...Olyan hihetetlen,hogy ekkora paraszt emberek vannak,en meg kis naiv meg azt hittem hogy az lesz a sztory vege,hogy helyet foglalt neked :oops: En tegnap akadtam ki,de rendesen.A kedvesemmel elmentünk este meg a Mc Donaldsba,mert ki akart probalni egy uj menüt...a lenyeg,hogy nem akartunk beülni,igy a kocsis rendelönel vartunk.Kb 5 kocsi allt elöttünk,de meg sem moccant a sor.Kb jo negyed ora utan,ki akart hajtani az egyik kocsivezetö,akinek böven lett volna helye elmenni mellettünk.Elkezdett dudalni,es beintett nekünk.Erre en ugy felhuztam magam,hogyha nem hajtott volna el olyan gyorsan,esküszöm kiszalltam volna es fejberugom.Miert ilyen parasztok az emberek???Nem eleg egyet dudalni,hogy alljunk kicsit arrebb,muszaly meg mutogatni is?Szoval,majdnem felirtam a rendszamat,hogy feljelentsem.Kedvesem meg mondta hogy ne idegesitsem magam ezeken a bunkokon,de akkor is,milyen jogon mutogat???
Juti,de kar hogy most nem tudjuk a szamod,pedig en is szivesen kaptam volna hirt felöletek :cry: Annak viszont mindenkepp örülök,hogy jobban vagy mar!!Hallod-e,szep nagy es formas a pocid :D Juti,kepzeld megneztem azt a kinai naptart amit beraktatok ide a baba nemevel kapcsban...,es van benne igazsag szerintem.Legalabbis nekem kislanyt ir,es a doki is annak latta.Megneztem azt a naptart az ismeröseimnel is,es a legtöbbnek bejött amit ir.

Betto,teljesen bolond a vedönöd????5 kg egyaltalan nem sok,es amugy sem engedd hogy valaki idegesitsen a hülyesegevel.Az a legfontosabb hogy te jol erezd magad,es gondolj arra hogy taplalnod kell a babat.En eddig kb 8-9 kg-ot hiztam,es mikor raallok a dokinal a merlegre es elszörnyülködök hogy megint mennyit hiztam,mindig ö mondja hogy ne hülyeskedjek,a babanak nönie kell,kell a taplalek! :P Ilyenkor mindig megnyugszom.Ugyhogy ne is törödj vele hogy mit mond a vedönöd, biztos vagyok benne hogy nagyot teved!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A pocid pedig nagyon edike :)
Beirhatod a tablazatba a kislanyt,mert nagyon ugy nez ki hogy az lesz nekünk is :wink:
Adri,a vernyomid kicsit alacsony ,ugye?Az enyem ugy 117/70 körül szokott lenni.A doki azt mondta az enyemre hogy ok.Persze van mikor nekem is nagyon leesik.Ha ideges vagyok,akkor meg felmegy 132-re is...

En is rakjak fel kepet???Pill,most 2 napja keszült egy uj kep,rögtön megkeresem :wink:

Kép
ami6
 
 


Gnesa,közben eszembe jutott hogy kerdezted a savlekötöt.Pill mindjart megkeresem es ideirom a nevet.A doki azt mondta hogy kimondottan kismamiknak van.Pill,rögtön jövök es irom

Kép
ami6
 
 


Itt vagyok :) Szoval,a neve: PANTOZOL 40 mg.Nem tudom M-on van-e,de kerdezz utanna a gyogyszertarba.

Kép
ami6
 
 


Nem sikerül valahogy a kepfeltöltes,mindig azt irja ki hogy "hiba törtent".Majd kesöbb probalkozom meg..

Kép
ami6
 
 


Vissza-vissza kukucskalok közben,de senki sehol :( Meg nem is meseltem nektek hogy mit almodtam..azt almodtam hogy megszületett a babom es szopizott is. :) Annyira jo erzes volt a karomban tartani.Aztan hirtelen elettelenne valt a kis teste,es en ugy sirtam.Arra ebredtem hogy sirok,es rögtön megtapogattam a pocim es megnyugodtam mikor ereztem a kis dragamat.Olyan nagyon szeretem!!!_De honnan ez a remalom??Nem akarok rosszat almodni rola!!

Kép
ami6
 
 


Ami!

Nem lehet, hogy azért álmodsz ilyet, mert sok rosszat hallottál mostanság? Én már nagyon nem hallgatom meg aki rémtörténetet akar mesélni.
Tök jó volt, ma én tudtam megnyugtatni egy kismamit. Ennek is eljött az ideje :) Félt a cukorterheléstől. Nekem még ízlett is :lol:
Gnesa történeténél én is azt hittem, hogy jó vége lesz :wink:
Nem semmi, hogy ti is milyen emberekkel akadtok össze. Viszont igaza van a párodnak, nem szabad idegesíteni magad, nemér annyit az egész :wink:
Utána már nem is foglalkoztam a védőnő beszólásával, csak akkor annyira rosszul esett. főleg, hogy én vagy 2 hónapja nem találkoztam vele, más dolgozott helyette. Nem is érdekel. Nekem ne magyarázzon senki, és tényleg az a fontos, hogy Kincső egészséges legyen. A másik, hogy mondta, hogy vagy a szénhidrátot csökkentesem, vagy a vizet. Na egyikből sincs sok, sőt a saját dokim szólt, hogy napi 3 liter nagyon nem ártana, mert könnyebb lesz a szülés, meg a tjcsit is nagyon befolyásolja. Én próbáltam ma annyit inni, de állandóan a wc-re járok, ráadásul ma még többen jöttek, mint tegnap :lol: De haladok, mert szerintem olyan 2 liter már lement :lol:

Ami! Próbálkozz a fotóval légyszi :wink:

Kép
bettó
 
 


Kép

Kép
bettó
 
 


Kép

Kép
ami6
 
 


Sikerüüüüült :D

Kép
ami6
 
 


Jajjj de kis csini vagy!!!!!!! :)

Kép
bettó
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?