Új privát üzeneted érkezett!

köszönöm grönikém ..... :cry:
Meg is próbálom..a mondataid lehet hogy hatni fognak a spontán-bizalmára - mert hát melyik szülö nem szeretne egészséges gyereket?! (Nem azt hogy tovább ne higyjen és bizzon a spontánban, hanem hogy felébredjen benne a biztos-ami biztos érzés/tudat)
Nem szeret orvoshoz járni és nem megy kivizsgáltatni a migrénjét sem, ami megint csak megpecsételi a felhötlen együttléteket. Itt van még az, hogy a házidoki a keresztanyja és arra is fel kell készülnie - mert senkit eddig nem avattunk be a gondjainkba.
Sok bébi vesz körül minket, a társaságból még csak mi "lógunk", úgyhogy nap mint nap érezheti a hiányát és mondja is....csak sehogy hogy lépjen érte valamit....

Tegnap találkozott egy régi haverjával, akik hasonló gondokkal küzdenek, évek óta a kaálit járják és meghivtak bennünket vendégségbe....ennek nagyon örülök és mondtam is hogy feltétlenül elfogadjuk a meghivást és telózzon oda hogy a hétvégén ráérünk :wink:
Hátha tudna a pasival társalogni ezen a téren is és bátorságot kap...aztán én sem fogok hallgatni és jól kifaggatom a feleségét is....persze ha adódik alkalom. Egyébként nagyon rendesek......

Köszönöm nektek....ti tartjátok bennem a lelket egyedül. A többi topicban csak a pozitiv tesztekröl lehet olvasni, meg a többségük csak néhány hónapja kezdte a babaprojektet.....nem érzem öket sorstársaknak....( persze örülök nekik, csak....értitek.)
Puszi.
tea77
 
 


Tea!

Persze, hogy értjük! De ha nem egy cipőben járunk, nem érezzük azt, hogy nekünk is sikerülhet! Ha itt valaki babás lesz, a többieknek ez reményt ad! Az jó, hogy találtatok egy párt, akik hasonló gondokkal küzdenek! Ha párod összegyűjti a tapasztalatokat, rájön, hogy nincs ebben semmi szégyelni való! Az, hogy bármelyik félnél gond van, egy meddőségiben tök természetes! Ez olyan, mikor a szülőszobán otthagytak a méhlepénnyel együtt kiterítve és közben jött egy hallgató csoport! Akkor semmi olyant nem éreztem, hogy ez kínos lenne, tök természetes volt! Most már nem az! Én a dokim elött is tök nehezen nyílok meg! Mindig mondja, hogy lazuljak el, mert így nem tud megvizsgálni! :lol: Babásan soha nem hallottam ezt, mert ott éreztem, hogy a baba miatt vizsgálnak! Remélem ez a találkozás meghozza a várva várt eredményt! :wink:
Vendég
 


Én is remélem...
Puszillak benneteket..

Ez a hallgatócsoportos elég ciki, de tényleg vannak olyan pillanatok amikor az emberben leomlik a szégyenérzet. Ez akkor van amikor hozzá hasonlóakkal társalog, vagy épp a problémáját oldja meg az orvos, esetleg meggyónja büneit egy papnak. Mig más helyzetben és körülmények között ugyanez elviseletetlen lenne.

Még néhány nap és Nagyon izgulunk majd érted....Én már kezdem is......
tea77
 
 

 
 

Jó reggel lányok!

Bemutatom görbém hanyatlását! Nem vagyok szomorú! Sőt, kifejezetten örülök, hogy végre tudtam megint valami szépet produkálni! Persze a mihez képest! :lol:

Kép
Vendég
 


Gröni,
hát semmi esetre se szomorkodj...és nagyon korai lenne feladni :wink: Nagyon szorítok a +++++ tesztecskéhez, mert ez görbe nagyon szép!
tapedli
 
 


Gröni!
Szerintem sincs még okod feladni.Tudod a görbe csak egy görbe ;)

Úgy tünik berakta a pét a hőm,bár még a vonalat nem.De szerintem tuti meg volt.
(most nem engedi felrakni,de ahogy tudom,beillesztem)

Tapi!Veled mizu?Vérzés?

Kép
breni
 
 


Íme a görbém

Kép

Kép
breni
 
 


grönland köszi a választ!
14.kerben lakunk, de ha tudtok ajánlani jó andrológust, bárhová el tudunk menni.
légyszi, aki tud mondja.
köszi

Kép
winona
 
 


Sziasztok,

Winona,
nekem egyszer valaki ajánlotta Dr. Gimes Gábort: http://www.gimesdr.hu/
Mi nem jártunk nála, de nagyon jókat hallottam róla. Ő a párok mindkét tagját tudja gyógyítani. Most én is orvost keresek, és még jó, hogy rákérdeztél meret így találtam meg a korábbi leveleim között. Lehet, hogy én is felkeresem hamarosan :D

Szia Breni,
kicsit most Te is ritkábban jársz erre? :? A vérzés kérdés...végülis volt egy normális nap az egészben, azon kívül még 3 nap barnás pötyörgés. Gyanítom, hogy engem teljesen megzavartak a teák. :shock: Így most nem iszom semmit. Szerintem 1-2 nap és a pé-m is meglesz, mert nagyon leesett a hőm, 36.1
tapedli
 
 


Tapi!
Hűha az tényleg jó lent van.Az lehet hogy a teák voltak a bűnösök.Nekem a málnalevéltea kavart be,de csak annyiba hogy előrébb hozta a pét amikor ittam.
Most úgy tűnik normális időben volt.:)

Kép
breni
 
 


Tapikám!

Minden bele! :wink: Nekem is 36.1-re zuhant vissza és másnap megugrott, majd ott is maradt! A topikunkban is most lett babás valaki korai pé-ből! Tessék rávetni magad apára, de úgy, hogy a hurrikán se tudjon onnan leszedni vagy 2 napig! :lol:

Reni!

Hőd még odafent van? Mert akkor jó volt az időzítés! :wink:

Bumi merre van? :roll:

A tegnapi pánik segített a hőmnek, visszament! Na, majd holnap minden kiderül! Már azért kéne mutatnia valamit a tesztnek! De lehet, hogy várok vele keddig! :roll:

Kép
Vendég
 


Gröni :D
Ez annnyira csuda széép! :D Annyira babásnaK tűnik! Jaj, rettenetesen izgulok értetek :wink:
Esetleg reggel azért tesztelhetnél, mert ha babás vagy mielőbb kellhet az Utro...
Holnap reggel fél 7-kor tudom majd megnézni mik a fejlemények, nem bánnám ha dobnál egy képet a pozitív tesztedről! :lol:
tapedli
 
 


Azta Gröni, most megszámoltam a görbéden a napokat...a tegnapi "hűlés" a 10. nap. Tuti beágyazódás :D
tapedli
 
 


Sziasztok!
Még új vagyok itt, de egy kis lelki segélyre szorulok. 1 éve próbálkozunk a férjemmel a babprojekttel és szerencsére időben, fél év sikertelen próbálkozás után kezdtük magunkat kivizsgáltatni. Kiderült, hogy a férjem spermáival van gond, (5mill/ml), így rögtön lombikot javasolt az orvosom. Minden mehetne is, de sajnos már 3 hónapja (4 különböző antibiotikumos kezelés után) nem tudnak belőle kiirtani egy baktréiumot. :-(. Még mindig várakozunk...Mostani reményünk egy bakteriológus segítségében rejlik, aki talán kikezeli..

Ismertek esetleg homeopátiás készítményeket, amire a Coli baktérium irrezisztens? Volt már valakinek hasonló problémája?
Köszönöm a válaszokat előre is és most visszaolvasok, hogy képben legyek.. :lol:

ui: bocs, ha hosszú voltam, így elsőre..
dorcsi73
 
 


Gröni!:)
Ez az aztán a babás görbe.Nagyon szorítok hogy tényleg legyen egy lakócskád!!!!!!!!!!!
Igen fent van a hőm,de ez a fránya honlap,amin csinálom a görbét,teljesen meghibbant ezért nem tudom felrakni.Lehet megpróbálom a fertyt.

Kép
breni
 
 


Szia Dorcsi,

szerintem a homeoptáiás készítményeket csak és kizárólag jó homeopata segítségével érdemes szedni.
Küldöm priviben az enyém címét és nevét. Mellesleg egy olyan pártól kaptuk a címet, akiket szintén előjegyeztek lombikra, de ennek a dokinak a kezelésével összejött a spontán babájuk :lol:
Sok sikert! :wink:
tapedli
 
 


Tapi!
Ti még jártok ehez a dokihoz?Mióta?Csak kiváncsiságból kérdezem!

Kép
breni
 
 


Szia Tapi!
Várom és n.köszönöm!
Nekünk sajna a spontánozás sem javasolt, mert bármivel megfertőzhetném Apát és a lombik steril spermát követel..Így a spontán sem téma már 3 hónapja.
De ha a homeopata tudna segíteni?? :roll:
Dorcsi
dorcsi73
 
 


Elküldtem a privit, remélem megkaptad. A spontánozást azért még ne írd le, eszméletlen dolgokra képes a szervezetünk saját gyógyítása éredekében. Én 8 éve súlyos allergiás vagyok és idén a homeopáűtia segítségével gyógyszerek nélkül átvészeltem a szezont :wink: Szóval hajrá! :D
tapedli
 
 


Igen, köszi, megkaptam, válaszoltam is..
Spontán: Hááát, nem is tudom, hogy higgyek-e a csodákban (5mill/ml), vagy gondoljak a koromra??

Nektek is sok sikert!!!! :wink:
dorcsi73
 
 


Megszakadt az előbb a net :twisted: Pedig leírtam a mi előéletünket. A lényeg kb annyi, hogy nálunk egy éve 9 M/ml volt az eredmény. Akkor emiatt volt egy lombikunk. Sajnos az nem sikerült, ezért (vagy a hormonok hatására) depressziós beteg lettem :( Májusban kerestük meg ezt a dokit és visszaadta az életerőm :lol: Nem jött elő az allergiám sem a homeopátiás szerek hatására :D Szóval mi várjuk a spontánt ezerrel :wink: A páromnak olyan szereket ad, melyektől sokasodnak a ficánkák :wink: Ő a Multi Macát nem tartja jónak, a cickafark+palástfű teákra (ezt ugye a lányok szokták inni, hogy a ciklusuk jól működjön) azt mondta ihatom, de inkább üljek bele :D

Szóval röviden ennyi :D
tapedli
 
 


Hát nem semmi! Akkor tényleg megér egy próbát!
Érdekes, mindenkitől a Macát, bio-szeléniumot és teákat hallom..De az én orvosom szerint sem érnek sokat.
Talán placebó az egész?? :lol:
dorcsi73
 
 


Szelént az én páromnak is adott a dokker és többféle teát is. A cickafark+palástfűre nem azért mondta, hogy üljek bele, mert nem érnek semmit, hanem mert fürdőként hatásosabb :D

Gröni,
egyelőre nem vetődöm apára, mert tegnap is 36.2 volt a hőm és az LH tesztem egyértelműen nega. Szóval inkább majd holnap :wink:
tapedli
 
 


Köszi csajok!

Olyan minnyá megjön érzésem van, de szép a hőm! :lol:

Tapi!

Asszem kedden tesztelek, ha addig nem jön meg! Mert igaz, hogy 27 naposak a ciklusaim, de mégcsak a 11. dpo-n vagyok és eddig kb 12 szokott lenni! Nem akarok negát látni! Bár lelkileg totál felkészültem a negára és most olyan taktikám van, hogy türelmesen várom pirit, max jól meglepődök, hogy nem jön! :lol: Elkaptad apjukot? :wink:


Reni!

Szerintem is probáld meg! Ha pedig fent van, akkor jó volt az időzítés! :wink:

Dórcsi!

Én ebben nem tudok segíteni, viszont az tudom(mert elméletben nálunk szó volt ilyenről), hogy gyulladásra 6 hónpig kell szedni az antibiotikumot és csak utána lesz tőle javulás! Valamint ilyenkor érdemes védekezni, mert ha baba lesz belőle, szinte biztos, hogy baja lesz! Az 5 millió pedig nem egy rossz eredmény! Én örülnék ha nálunk legalább egyszer lenne ennyi! Páromnak 2 M/ml van, abban 1-2 mozgó! :cry: De, hogy írjak jót is, ilyen eredménnyel is voltam négyszer babás! :wink:
Vendég
 


Gröni, vagy mégis ráugorjak? Bacca meg a maci ezt a görbét, lényegében csak utólag derül ki ha volt pé :roll:
tapedli
 
 


Tapi!

Szerintem igen, de nem azért írom, hogy szabaduljunk tőled! :lol: Ha meg korai volt, legalább jól éreztétek egymást! :lol:
Vendég
 


Tapi!
Igen, értettem az ülőfürdőt is :D

Gröni!
Köszi az infókat, mi is nagyon vigyázunk, már 3 hónapja kizárt, hogy megfoganjon :cry:
És Te spontán voltál már így babás???
Nagyon drukkolok, hogy fent maradjon a hőd és legyen ott bent valaki!!!! :wink:
dorcsi73
 
 


Köszi Dorcsi! :wink:

Hihetetlen, de igen! Van egy 11 éves fiam, ő szinte egyből összejött! Aztán születése után megint babás lettem, de mire megtudtam, már el is ment! 8hetes volt! Aztán sokáig nem történt semmi és tavalyelött babás lettem, de ezt a babát is elvesztettük. 18 hetes volt. Aztán kiderült, hogy apjuknak milyen az eredménye és mindent beleadtunk, gyertyáztam, szinte éjjel-nappal kexeltünk és már nem jött meg! Sajnos ezt a babát is elvesztettük a 19.hétben! Most megint gyúrunk ezerrel, eddig sikertelenül! De egyszer sikerülni fog!
Vendég
 


Így tudtam megoldani a görbét,berajzoltam paint programmal :)

Kép

Kép
breni
 
 


Dorcsi!
Jól értettem hogy nálatok is 5M/ml a szám?Tudsz erről esetleg többet?Ebből mennyi mozog,stb.....
Nálunk is ennyi a szám és mi nagyon bízunk a spontánba minden hónapban.Bár úgy néz ki belemegyünk az inszembe vagy lombikba.

Kép
breni
 
 


tapedli!köszi az infót!
sziasztok csajok.

Kép
winona
 
 


Breni!
Igen, 5M/ml nálunk is, bár ahogy most elnézem a férjem papírjait, nem igazodok ki nagyon bennük. (Elég sok van) Valamelyiken 4, vmelyiken 2, vmelyiken 5M/ml. van.. :shock:
Ezek után a mobilitás értékeit végképp nem találom...
Én is türelmesebb és nyugodtabb lennék és nem várnám annyira a gyógyulást és lombikot, ha nem lennék 34 éves és nem az első babáról lenne szó...
Az orvosom szerint némi esély így is van a spontán teherbeesésre, de lehet, hogy évekig is elhúzódhat..:-( Az idő pedig csak megy..
Ti mióta próbálkoztok??
dorcsi73
 
 


Dorcsi!
Igaz én még "csak" 26 éves vagyok,de nálunk is elég gyorsan telik az idő.Mi 2 éve próbálkozunk.1 éve derült ki hogy mik a problémák.Amik mostanra meggyógyultak vagy nem.Most ott tartunk hogy beszélünk az én dokimmal és ha benne van akkor inszem.Egyenlőre.
Nekünk sincs még babánk.:(

Kép
breni
 
 


Legyen úgy, hogy 2008-ban szülni fogunk! :lol:
Hm???? :wink:
dorcsi73
 
 


Dorcsi!
Én benne vagyok!:)

Na felrakom a csodás görbém,bár a program még mindig nem működik.Valaki nem tudja mi lehet a gond vele?

Kép

Kép
breni
 
 


Kép
breni
 
 


Reni!

Milyen hőmérőd van, hogy nem Celsiusban mér? :lol: Én ma görbe nélkül vagyok, mert elaludtunk! A sors keze, hogy ne teszteljek! De már beigértem a másik topikban, hogy a következő ciklusban zebrás lesz a megmaradt tesztem! :lol:
Vendég
 


Gröni!
Nem tudom hol lehet beállítani hogy celsiusba írja be a hőt. :oops:
Nem érzel még semmit?

Kép
breni
 
 


Reni!

Tényleg elég bonyolult, én is eltököltem vele, de már nem emlékszem, hogy kell! Hát, talán annyit, hogy mindjárt megjön! Sok éves tapasztalattal a hátam mögött kijelenthetem, hogy meg is fog! :lol: De annyira nincs bennem semmi csalódás vagy szomorúság sem, hogy saját magamon meglepődök! De ez így van jól!
Vendég
 


Gröni!
Ennek örülök hogy ilyen jól fogod fel.Látod ehez is meg kell érnie az ember lányának.:)

Kép
breni
 
 


Sziasztok Lányok.

Sajna én is elkezdtem az új ciklusom. Azé megmutatom a görbém.

Kép

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Szép!!!De sajna megjött.:(
Te tudnál abba segíteni hogy hol kell átállítani hogy celsiusba írja be a hőt?És hova tudom beírni,hogy volt szex?

Kép
breni
 
 


Reni!

Na ja, ehhez kell egy csomó csalódás, fájdalom, félelem és máris másképp látjuk a világot!

Bumi!

Pedig tegnap még milyen szép volt! Ez a görbe is csak arra jó, hogy utólag tudjuk, hogy volt-e pé! Nem jelent semmit, hogy szép vagy sem! Hogy viseled?
Vendég
 


Köszi, jól viselem.
Pedig mindig reménykedek, hogy hátha most...
Direkt nem is idegesítettem magam tesztekkel. És így tényleg nyugodtabb az ember.

Péntek délelőtt erős szívdobogásom volt.
A vérvételem eredményei jók, amikor a doki nézett ekg-t az is tökéletes volt. Viszont a pulzusom mindig magas.
Lehet, hogy nincs valami rendben a keringésemmel?

Breni!
Settinkgs --> charting options --> Thermometer and Temperature Method

A sex pedig: ahol az adatokat beírod ott találod: Intercourse/Inseminationés itt A.M, ha reggel, P.M. ha este, és Both, ha reggel ismeg este is volt.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Köszi szépen,sikerült.:)

Kép

Kép
breni
 
 


Ügyi vagy!
Reméljük szépen felmegy a hőd!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Na, hát megvolt az uh! :)

Van egy 9 mm-es petezsákunk, látható szikhólyag és embrió kezdeménnyel!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A mérete a 6 hetes kornak megfelelő :) Azt még nem tudni, hogy 1 vagy 2 :) 2 hét múlva lesz a kövi uh., addigra már lesz szívhang és látni fogjuk hányan vannak :)

Kaptam beutalót vérvételre, EKG-ra és az eredményekkel pedig mehetek a védőnénihez.

A doki kapásból veszélyeztetettre rakott az előzmények miatt. Nem is bánom.

Sztárfotónk van, de eléggé sötét. Ha bescannelem, sajna nem látszik belőle semmi :( A vakut meg visszaveri. De ígérem, a következő képet, ha törik-ha szakad, felteszem :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


KATA!
EZ NAGYON JÓ HÍR.GRATULÁLOK.REMÉLEM SZERENCSÉT HOZ NEKÜNK IS EGY KISMAMA EBBE A TOPICBA!!!
GYERE AZÉRT BESZÁMOLNI,HÁTHA BELÉNK TUDNÁL BESZÉLNI EGY BABYT.:)

Kép
breni
 
 


Én is gratulálok a 9 mm-es kis csodához! :lol: Igérd meg nekünk Pinkiné, hgy semmiképp nem hagyod el ezt a topicot! Olyan jó érzés, hogy most itt van egy baba :D

Bumikám,
sajnálom. :( A szívdobogás lehet stressztől. Sajnos nekem ez volt az első tünetem egy éve, amikor utána lelkileg padlót fogtam. Elküldtek szív ultrahangra is, de az égvilágon semmit nem találtak. :shock: Nekem 90-es pulzusom volt alapból, bele sem mertem gondolni, mennyi lehetett idegesen :shock:
A lényeg az, hogy mielőbb "rendezd a belsőd" Utána ez is elmúlik, meglátod. Rajtam nagyot lendített a B vitamin komplex...úgy tudom néhány szorongásos probléma ami szívpanaszokkal jár, vitaminhiány miatt is kialakulhat.
tapedli
 
 


Ja és Gröni!
Nehogy már előre lemondj a topik második babójáról! :D
tapedli
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: