Új privát üzeneted érkezett!

Panny

Köszi,hogy tartod bennem a lelket!!És mindenkiben!!!
Azért az jó,hogy Neked se ment simán a 3.baba,és tudsz minket ezzel kicsit taszigálni,példának felhozni!!Bocsi nem bántásnak irtam,de ez tényleg jó.Képzeld ha neked szép szabályos ciklusod lett volna,és sima teherbeesés,barna nélkül.Most miből meritenénk erőt??? :lol: :roll:
Tényleg ne haragudj hogy ezt irtam,nem akarlak bántani!!! :P
Vároma pocis képet!!

Nyáriorgona

jaj,én elnéztem.Teltebb a melled???Az szuper!!!Kiváncsi leszek a holnapi hődre!!! :D

NA CSajok,ma a legrosszabb OMEN következett be,ami velem történhet baba ügyben!!!
Na nem jött meg,neeeem! :P
De lent a pinyóban a szuper drága babakocsinkat megrágta egy egér!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry:
Le se tudom irni,hogy mennyire morcos vagyok.MAjdnem elsirtam magam.Az én szép babakocsim!!! :cry:
ENnél rosszabb már nemtörténhet velem. :shock:
Vendég

Sziasztok lányok!

Panny, dehogy veszem tolakodasnak, sőt örvendek, hogyha valaki véleményt mond róla.Ma reggeli höm 37,2 lett és ugy faj a derekam, meg görcsöl a pocim mintha megakarna jönni piri :( :roll: , pedig még messze volna.Felrakom ide is agörbém és szivesen veszem ha véleményt mondtok, mert én még buta vagyok ilyen téren :(
Akkor a szerencsés anyukák közé tartozol, ha nem volt féltékenység. Nekünk mai napig érzödik. Ma is emlitettem a Robinak és olyan határozottan kijelentette, hogy neki biza nem kell több testvér. :( :( Elég rossz élménz volt ezekszerint neki a testvér érkezése :(

Rik Sajnálom a babakocsidat :( :( :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 75200_.png

Ey a högörbém,de a fertility máshova teszi a pé.-t 27.-ére

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bocsika :oops: :oops: :oops: 37,3 a mai hőm :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

szerintem szuperul alakul a hőd!!
Te viszont a mensid mindig ilyen hosszu??És erős is???
Meg egy kérdés:MSota kkor már nem védekeztetek?CSak mert mintha olyat irtál volna,hogy még csak nézed a hődet,ugye??
VAgy ,nem Te irtad?? :oops:
Vendég

Szia Rik!

Jol emlékszel, igen én irtam, hogy nézem a hőmet,multhonapba védekeztünk megszakitott közösüléssel, ezért titokban reménykedek, hátha-hátha :oops: :oops: mert nem a legbiztonságosabb

Hülye vagyok mi??? :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

ja igen, a mensim általába mindig ilyen hosszú meg erős, meg van amikor jó darabos... Ugylátszik ez családi örökség, a nővéremnek is ilyen :( :( :(
de lehet nincs igazam és valami van a háttérbe :? :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Na, megvolt a temetőzés, megúsztuk, kabát-lefaggyúzás, begyulladás nélkül! :lol:
Veronika meg kitalálta, hogy a mamánál alszik, így most csak 3-asban vagyunk!

Era :)
Miért írtad, hogy ma nem jött meg??? Ma kellett volna? Vagy rövidebb ciklusaid szoktak lenni?
Sajnálom a kocsit!! Milyen típusú?

Márti, Nyáriorgona, Era :)
Nagyon jók a hírek a hőről! Remélem hogy az enyém is megy feljebb reggelre...........

És én is érzem nagyon a mellemet, meg néha a hasamat is! De ez sajnos mensi előtt is előfordul.....Szóval nem lehet tudni, hogy most melyik eset áll fenn.....

Ja, Márti tündéri a kisfiad! Atikám is ilyen fürtös volt, de amikor oviba ment, lenyírattuk, mert mindenki lánynak nézte! :lol:

Panny :)
Tegyél majd pocis képet!

Ha nem jönnék, jó éjt és szép babás álmokat nektek!!!!!!!!!
Kép

Edit

Kép

Kép
ditta76

Márti!

Hát a hőd...fantasztik!!Egyébként sztem 27.-én a beágyazódás lehetett inkább,nem??!!Legalábbis annyira szép a görbéd,én akkorra tenném.De lehet hogy a fertynek lesz igaza és akkor volt a pé???!
És még nem is ment élesben???
De már megbeszéltétek apával,hogy mehet a dolog vagy még tárgyalás alatt a téma??

Erika!

Abszolút nem bántottál meg,ne hülyéskedj!!!
Én is pont ezt mondom mindig, hogy vesztes helyzetből nyertem és legyen előttetek ez!!! :wink:

A babakocsit sajnálom :( de ez legyen a legkevesebb,ok?!Pont ezért leszel babás,ok?!Nem ezen múlik! :wink:

Most jöttünk meg a temetőből.A gyerekek élvezték a gyertyázást.Márk olyan szépen elmondta a mi atyánkat,nem is tudtam hogy így tudja,a hittannak megvan a hatása. :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Edit: Kösz a dicséretet :oops:
Az enyémet is mindenki kislánynak nézi,de hadd nézzék :wink: ugyis annak vártuk :D :D :D

Panny ugz néz ki, most novembertöl nekifogunk élesbe :lol: :lol: :lol:
remélem nem jön közbe semmi...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

Mi is anno ezt a védékezést váalszottouk,nekünk hatásos volt. :wink:
Én gyogyszert nem tudok szedni,mert ha abbahagyom nincs mesim utána.(ezzel kezeltek)Szal temérdek babám lesz!!! :lol: (Ó,nem ám!)
A mensit vasárnapra várom....Azért irtam hogy rossz hirem van,na nem megjött,nem az.....hanem a babakocsi...

PAnny

Hát most este kicsit elkezdett fájdogálni a hasam.Jaj,le vagyok lombozva.Kiváncsi leszek reggelre leesik-e a hőm.Szoritsatok!!
Bergon-osbabkocsim van.NAgyon szerettem,bordó szinű.Apát ezzel fogadtam ma(mert dolgozott)Azt mondta ne ijesztegessem,azt hitte nagyobb a baj.MAjd ha kell veszünk másikat!!!
:lol: :lol: :lol: Azt dobjam ki.NA persze nem dobom,mentem a menthetőt!

Krisztikém

Futkoráztál ma temetők közt???Fáradt vagy hogy nem irsz???
Vendég

Edit

Neked szántam a választ arra hogy miért kellett volna megjönnie.
Szóval azért irtam hogy rossz hirem van...na nem az hogy megjött,hanem ababakocsi.-Érted??
Ne izgulj a hőd szuper!!
Reggel ird meg mennyi, oks!!
Na és azt is hogy Bergona babakocsi.
Asszem kész vagyok mára.....

Bocsi CSajok a keveredést!!! :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Erika!
Látom,megleptél egy vonalzóval!
Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen futkostunk egyik temetőből a másikba!
Este már nem volt lelki erőm irni!
Anyuéknál maradtunk tegnap temető látogatás után,ott ebédeltünk,itthon vannak a tesómék!!!!!!
Jó volt ,egy kicsit beszélgettünk,talán ma bejönnek,mi meg holnap megint kimegyünk,mert ritkán találkozunk!
Vendég

Sziasztok , szép jó reggelt mindenkinek!!!

A gyogyszerszedéssel én is úgy voltam.3 évig szedtem, amikor abbahagytam nem akart sem pé, sem mensi jönni egy fél évig.A dokim azt javasolta, hogy ha szeretnék gyerekeket ne szedjem többet a fogigátlót mert nekem nem válik be.
Azota a megszakitásossal védekezünk, na a 2 gyerek projektet leszámitva. A Hunit szoptattam majdnem 3 éves koráig, mensim meg majdnem amikor 1 eves lett akkor jött először.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kriszti :lol: :lol: :lol:

Babásat csináltam most,hogy jó Omen legyen!!!
Kicsit pihenj is a munkmentes napokban,Te csaj!!!!

Márti

látom akkor egy cipőben járunk.Nekem 3 évig nem volt utána,csak gyogyszerre.De akkor rendesen is volt pé-sem,de ha abbahagytam a Norcolutot,mega Clostit már nem is volt magátol.BAbás szerintem ezért nem lettm.Mű pé-sem volt.
NA majd most!!!!!!!!Szépen beállt a ciklusom,27-28 napora.Remélem igy is marad!!
Nekd mennyi most ??
Vendég

Erika!
Én már más fajta babás vonalzóra vágyom!!!!!!!
Nem adom fel,de nem hiszek benne,hogy sikerül fog!!!!!!
Pihenek ma,csak gulyást főzök,egy kicsit renbe teszem a házat,ha kész minden,akkor fekszem egész délután,ha csak a tesómék nem jönnek!!!!!

Lányok!!!!
Drukkolok nektek nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

36,6 :(

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Nyáriorgona!
Ez mit jelent???????
Csak nem?????
Vendég

Esetleg nem lehet,hogy beágyazódás??????
Vendég

Kriszti,
ja, hát szerintem lehetne magasabb is, olyan 36,8-36,9-es tartományban volt eddig. Jobban örülnék, ha felfele menne inkább. Megjönni még talán nem fog, mert ez csak a 21. nap. Még egy hetem van hátra. (pont most olvastam egyébként, hogy a luteális szakasz közepén leeshet egy kicsit a hő, szóval igazából nem jelent semmit.)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Kriszti! Remélem, jobban vagy. Pihizz a napokban, amíg otthon vagy.

Panni! Látom, néha bekeményedik a pocid. Ha újra megkezdődik az ovi, könnyebben tudsz pihenni. Kitartás.

Most nem írok mindekinek külön, mert nem jegyzeteltem, és rossz a memom. Bocsi.

Mi megvagyunk. Nekem is jövő héten több lesz a nyugi, mert Gergő oviban lesz. Holnap lesz az a fránya disznóvágás. Semmi kedvem hozzá.

Pussz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Nyáriorgona!
Akkor tessék,bizni,benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit optimistábban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem se baj,hogy kicsit lement,de én mondom neked,hogy simán lehet beágyazódás !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon,nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap feljebb megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia Brigi!
Hmmmmm!Disznóvágás!
Cserélek én veled!!!!!!!!!
Én szeressem,főleg a kajákat!!!!!
A munkát már annyira nem!!!!!!!
De azért te pihenj sokat!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Én nem igazán vagyok most oda a disznóvágásért. Pláne, mert nem kicsi jószágról van szó. Igaz, most szétszedve lesz csak, és elpakolva a fagyiba. Meg hurkát kell a fiúknak tölteni, mert anyósomék nagyon szeretik. Ezenkívül semmi különös, de akkor is estére kidől mindenki.

A mosogatást pedig nagyon utálom, ami utána van.

Szióka!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Britta :)
Disznóvágás.......
Kifejezetten utálom! Már attól a sok zsírosságtól is rosszul vagyok! Aznap nem is tudok ilyeneket enni! Máskor persze megeszem a hurkát, kolbászt, de aznap.....

Nyáriorgona :)
Ez az érték hol értendő? Azaz hol mérted? Mert ha hónaljaban, akkor jónak számít!!!

Az enyém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 61600_.png

Most stagnál, de nem reménykedek! Viszont a mellem érzékeny, vagyis inkább bizsereg a mellbimbóm környékén.

Rik :)
Te mennyinél jársz???????

Na megyek, mert az ebédet lassan tálalom! nagy munkálatok vannak nálunk, most ássák a medencénket!! jaj, csak megérjem, hogy benne is fürdünk! Amit meg kiásnak földet, abból virágágyás lesz!

Puszi!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit!

Jó munkát nektek. Remélem, élvezheted nyáron a medencéteket. Néztem a hőgörbéd, sztem nagyon jó. Tessék bízni!!!!!!!!!!!!!!!

Pá!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!!

Britta :D
Szia!!!
Hát nem irigyellek disznóvágást illetően én sem!Persze gyerekkoromban nagyon élveztem.Ott lábatlankodtunka felnőttek között,és minden percét élveztük.
Hát most... :?
NA meg Neked terhesen meg még sz@rabb,nagyon el fogsz fáradni tényleg!!!Sokan lesztek??

Ditta

miegyütt haladunk,tudod!
Nekem a hőm lejebb ugrott ketővel,meg a hasam is fáj.Szoval vasárnapra miki lesz!! :(

Kriszti

jövő hónapban babásabbat fogok gyártani igérem!! :wink:
De azért Ti is dolgozzatok rajt... :oops: :lol: :lol:

NYáriorgona

Neked simán belefér a leesés pár tizedet a hődben.Most ágyazosik be ahogy a csajok irják!!Szal pihizz!!!!!!!!!!!!!Hogy jó helyre furakodjon a punis!! :lol: :lol:

CSajok!!
Nem szeretne valaki eljönni hozzánk kiszedni az egérfogobol az egeret????Nem merünk hozzányulni!! :oops:
Vendég

Erika!
Aki már tőlem jobban dolgozik az ügyön???!!!!!! :oops: :lol:

Egér???? :wink:
Hát én nem merném kiszedni!
A párod nincs otthon,vagy ő se meri?????
Anyuéknál is néha van,olyanokat ugrálok tőle,még a székre vagy az ágyra is felmászok!
Anyunak a hálóba van egy szekrénysor három fiókos részbe a középsőbe vannak a fényképek,egyszer kihúzom mikor ott voltunk,hát egér volt benne,én ijedtemben kiszaladtam nem csak a szobából de még a házból is!!!!
Csak annyit tudtam kinyögni,hogy macskát a hálóba!!!!!!!!!!!!!!!!
Már tudták,miről van szó!!!!
Vendég

Hol vagytok??????
Vendég

Sziasztok!

Edit,
hónaljban mérem, de nem az a bajom, hanem hogy cikk-cakkos! Én mindig a saját babás görbéimhez viszonyítok (végülis van már kettő is! :D ) és csajok, nem ugrált fel meg le. A peteérés után kettő vagy három nap alatt felment kb. fél fokot, és onnantól kezdve max. 1 tizedet mozdult le vagy fel. Tehát szépen látszik, hogy jó kis görbék. A mostani meg ilyen:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 61600_.png

Erika,
bocsi én nem megyek egeret szedni, mert irtózom tőlük. Nálunk is volt a garázsban, többször is, menekülni szoktam fejvesztve. Nálunk a "vadászat" a férfiak dolga, azaz megvárom, még apa hazaér! :lol: (ő pucolja az ablakot, ő fogja az egeret, ja, és isteni pizzát sütött nekünk ma ebédre! :P )

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Kriszti, itt vagyok! :)
Megint egynapos volt a mensi?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona!
Még tart,de szerintem,holnap estére elmúllik!!!!
Nekem úgy el szokott múlni,hogy nem barnázok utánna,csak hipp-hopp és elmúllik!!!!!

A görbék nem hasonlithatnak vagyis nem lehetnek tök egyformák!!!!
A lényeg,hogy ne jöjjön meg!!!!!!
Nézzél már meg 1-2 babás hőgörbét!!!!!!
Némelyik milyen?????
Az a fontos,hogy a luteálisfázisban fent maradjon!!!!!
Nagyon szoritok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ok, Kriszti! :D Csak olyan hosszú már ez a ciklus, még egy hét a ciklus végéig, és 9 nap a tesztelésig (tudod a 30. napot ki akarom várni) :shock:

Gyújtottunk a gyerekekkel gyertyákat itthon, meg beszélgettünk egy kicsit a nagyszülőkről-dédszülőkről, akik már nincsenek köztünk...

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Hát ez a legrosszabb időszak,ez telik a legnehezebben!!!!!!!
Akkor én mit szóljak?!Kezdődik előlről és még csak nem is tudom,mire számithatok??!!!!
Mikor sikerül már nekünk is???!!!!!

Nem tudtatok kimenni a temetőbe?????
Vendég

Sziasztok!!!

Itt vagyok :cry: :cry: :cry:
Elkezdett csepperészni.... :evil:
Érdekes semmi barnázás,,durr bele :shock:
NA ebben a hónapban tanultam a görbém, aztán a novemberiben hasznositom,babás leszek!! :wink: :roll:

JA és az Egér bent van még!! :oops: S.O.S.!!
Vendég

Erika!

Az egeret a párod sem meri megfogni??????

Na,ne má!!!!!!!
Te is???!!!!! :cry: :cry:
Te!Nem korai ez????

Én is jól vagyok! :evil:
Hányingerem van,émelygek!
Szúrkál a hasam!
Ésss terhes sem vagyok!!!!!!
Vendég

sziasztok!

Rik!
Én nem félek az egértől, csak Sopron messze van, én Győr mellett lakom, de a távolabbi oldalon.
Tehát, ez ugrott :wink:
A nővérem is fél az egértől, ehhez talán persze nekem is van közöm, hiszen kislány koromban gyakran kergettem vele :lol:
(szegény... :lol: )
Ez a fóbiája azóta sem múlt el... hi-hi
(tudom, hogy gonosz vagyok :twisted: ...

Sajnálom, hogy kettőtöknek is megjött! :(

Én nem érzek semmit, talán a hasam az egyetlen furcsa pontom, de ez akármitől lehet. Alul sokat szúrkál és feszül..
Háát, majd meglátjuk!
Vendég

Mária!
Az jó,ha szurkál és feszül!
Mennek a drukkok!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Köszönöm!!! :wink:
Reménykedek!!!
Vendég

Nyáriorogona!

Nos tényleg igaza van Krisztinek,nagyon sok"nem szabályos"görbét látunk akik babások mégis.Szal ha mégis 28.-án volt esetleg a pé-d,akkor ez lehet beágyazódás,vagy simán esett egy kicsit a hőd de ez nem gond,pl.nekem is volt ilyen.

Erika :(
De nem csüggedni!Igazad van,mostmár profi hőelemző vagy,mindent bele november!! :lol:

Kriszti!

Higyj csak benne,sikerülni fog!!Amikor anno a barátnőm 2 méhenkívülin volt túl és belevágtak a lombikba és abból is a 3. se sikerült...hát ő még akkor sem adta fel,pedig elég reménytelennek tűnt.És a 4.sikerült!!Most 3 hós a kislánya!! :lol: Ezt pusztán bíztatásképp írtam!! :lol:

Brigi!

Túl vagytok a disznóvágáson?

Én olyan hülye vagyok,egyszer-kétszer voltam csak,de úgy sajnáltam a disznót... :(

Ditta!

Sztem a hőd még teljesen OK,nekem 36,8 fölé nem is ment babásan!Az hogy stagnál jó jel!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csajok,holnap félidős leszek!!!!!!! :lol: :lol: Úgy örülök!!! :lol:

Panni

(nyugodtan szóljatok ha ne írjak ilyeneket ,mert sz@r érzés nektek....megértem!!!)

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panni!
Köszi a biztatást!!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Panni!

Ez igen!!!!!!!
További jó pocakosodást!!!!!!!
Légyszi ne kérj tőlünk ilyet!!! :lol:
Csak ird nyugodtan,hogy mik és mi történik veled!!!! :lol:
OKÉ???!!!!
Vendég

Kriszti

tudod nekem össze vissza jööt meg.CSak az utóbbi hónapokban volt 28 napos.Nem baj,azt mondta adokim.CSak ennél rövidebb ne legyen!
Ja és a cseppek elmultak,de reggelre bedurvul tuti!Leonak azért holnap elküldöm a görbémet!!

PAnny

nyugodtan irj ilyeneket,hist mi veled örülünk!!!
Pocis képet e jubileumi alkalombol kérünk!!!! :wink:

Mária

reménykedj is!!VAn miért!!!
Kár hogy messze laksz!!Ott virit még mindig az egérfogóban! :oops: Igy már nem is az hogy félek tőle,hisz halott.HAnem inkább uborodom megfogni!Hol fogjam meg?Hideg,meg ilyenek... :shock: :roll:
Párom is undorodik...
:evil: Gyerekek meg sikogatnak! :D
Vendég

Szia Era!

Nem szeretnék vészmadár lenni, de tudod, jobb előbb mint utóbb... :?
Tudod, hulla... :shock:
Papírtörlő, meg ilyenek, esetleg gumikesztyű...? 8)

Mindenkinek SZÉP ÁLMOKAT!!!
Vendég

Sziasztok........

Sajnos nem stagnált..mára már 36,7....
Kép
Valószínű, hétfőn megjön....
NA mindegy, a november lesz a mi hónapunk! Nekem amúgy is szerencsés a november, kisfiamnak, és nekem is ekkor lesz a szülinapunk, és Veronika is novemberben fogant.....

Mária :)
Mostmár csak benned bízunk! Légyszives produkálj valamit!! :D

Erika :)
Hát egér-ügyben rám ne számíts!!! Jobban félek tőle, mint te!!!!!! Ettől már csak a békáktól félek jobban!

Panny :)
Nyugodtan írj csak le mindenféle történést!! Ezzel is biztatsz!!

Kriszti :)
Most fog eljönni a te időd!!!!!!!!!! Amikor már szinte lemondasz róla, na majd akkor!!!!!!

Szép napot nektek!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Csajok!!

Most jövök a mosdóból.... :oops: :lol:

Még szédülök is!!! :lol: :lol: :lol:

Nem bírtam magammal... :lol:

És teszteltem egy nagyon halványan, de POZITÍVAT!!!!! :lol: :lol: :lol:

Minjárt kiugrok a bőrömből!!!!!

Apuka meg nincs itthon. :cry:

Majd délután megpróbálom feltenni.
Pedig nem bíztam benne. Nagyon megfáztam, hangom nincs, és csúnyán köhögök. Csak ne legyen semmi baj...!!!
Puszi mindenkinek!!!((((( :lol: )))))
Vendég

Mária

De örülök!!!Sikerült elsőre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ügyik vagytok!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Apa kifog ugrani a bőréből!!

Edit

Jó hogy Te is ilyen pozitiv vagy!!Novemberben odateszünk magunkért!!

Nekem sajna ma már ömlik,és görcsöla hasam mint az állat!!ÉS nincs itthon No-Spa!!Segitség!!!!!!!!!!!!
Elküldtem Leonak a görbém.Hátha mond valami okosat!!! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

MÁRIA!
Nagyon halk,GRATULÁCIÓ!!!!!!

EDIT!
Nem mondok le róla!De minden hónapban ez van,majd a következő hónapban sikerül,ez már igy megy 1 éve volt most 1-én!!Tudom,nagyon lehangoló,nem szabadna ezt irnom!!!De nem túl sok reményem van!!!!Nem akarok álom világba élni,tudom,hogy mi a valóság,elfogadom,ha nem sikerül!Éppen ezért nem adom fel,mert viszont csoda még történhet!!!

Szivből kivánom,hogy sikerüljön mindenkinek minnél előbb!!!!!!

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Szia Erika!

Küldök én neked virtuálisan,görcsoldót!!!!!!!
:lol:
Most akkor mi nagyon együtt fogunk haladni!!!!
1-2 nap eltéréssel!!!!!
Egér??????
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?